Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 17, 2018 3:06 am

VS klaagt dertien Russische hackers aan om hulp Trump tijdens verkiezingen

Gepubliceerd: 16 februari 2018

Afbeelding

De Verenigde Staten hebben officieel dertien Russen en drie Russische bedrijven aangeklaagd omdat zij door middel van hacks de Amerikaanse verkiezingen in het voordeel van president Donald Trump zouden hebben willen beïnvloeden.

Dat maakt de speciale aanklager Robert Mueller die de beïnvloeding van de presidentsverkiezingen onderzoekt, vrijdag op een persconferentie bekend.

"Van 2014 tot op heden spanden de verdachten bewust samen met als doel om de politieke processen van de Verenigde Staten, waaronder de verkiezingen van 2016, te beïnvloeden", aldus Mueller.

De hackers hebben valse informatie verspreid over presidentskandidaat Hillary Clinton om haar in diskrediet te brengen.

Enkele Russen zouden zich hebben voorgedaan als Amerikanen en zochten contact met leden van het campagneteam van Trump. Twee Russen zouden ook naar de VS zijn afgereisd om data te verzamelen. Ze hebben gegevens van echte Amerikanen gebruikt om valse rijbewijzen aan te vragen en bankrekeningen te openen.

Tevens zijn er profielen op sociale media aangemaakt.

Een woordvoerder van de Russische regering zegt vrijdag in een reactie dat het land niet op de hoogte is van de beschuldigingen. De VS zal om uitlevering van de verdachten vragen.

Door: NU.nl/Reuters

https://www.nu.nl/buitenland/5137778/vs ... ingen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 17, 2018 3:18 am

Trump erkent Russische inmenging vóór 2016

17 feb 2017

WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag erkend dat Rusland een „anti-VS-campagne” heeft gelanceerd voorafgaand aan de verkiezingen van 2016.

Maar zijn verkiezingscampagne is nergens de fout in gegaan, zegt Trump in een bericht op Twitter, nadat speciaal aanklager Robert Mueller dertien Russen had aangeklaagd voor inmenging in de verkiezingen.

„Rusland begon zijn anti-Amerikaanse campagne in 2014, lang voordat ik aankondigde in de race te zijn voor de presidentsverkiezing. De resultaten van de verkiezing werden niet beïnvloed. De Trump-campagne deed niets verkeerd - geen heimelijke afspraken !” zei Trump in een tweet.

Trump, die op de hoogte was gesteld van de tenlastelegging, was „blij om te zien dat het onderzoek van de speciale aanklager verder aangeeft, dat er geen samenspanning was tussen de Trump-campagne en Rusland en dat de uitslag van de verkiezing niet werd veranderd of beïnvloed”, zei het Witte Huis in een verklaring.

’Valse beschuldigingen’
„Het wordt tijd dat we de bizarre partizanenaanvallen, wilde en valse beschuldigingen en vergezochte theorieën stoppen, die alleen maar dienen om de agenda’s van slechte actoren, zoals Rusland, te dienen en niets doen om de principes van onze instellingen te beschermen”, voegde Trump toe.

Donald J. Trump
@realDonaldTrump

Russia started their anti-US campaign in 2014, long before I announced that I would run for President. The results of the election were not impacted. The Trump campaign did nothing wrong - no collusion!
9:18 PM - Feb 16, 2018

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6138
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Ali Yas » Za Feb 17, 2018 8:58 am

Pilgrim schreef:
Trump erkent Russische inmenging vóór 2016

Die kop klopt niet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 18, 2018 1:19 am

FBI klaagt 13 Russische trollen aan (en laat de Highschool schutter Nicolas Cruz rondlopen)

Geplaatst op 17 februari 2018

Afbeelding

De FBI maakt zich onsterfelijk belachelijk. Eindelijk heeft het team van Robert Mueller (foto) na een jaar en vele miljoenen een inhoudelijk rapport gepresenteerd: Afgelopen vrijdag werden 13 Russen en drie Russische ‘entiteiten’ aangeklaagd. Het 37 pagina’s lange dossier met moeilijke woorden kan kortweg als volgt worden samengevat:

– de RUSSEN creëerden fake accounts op internet;
– de RUSSEN hadden een aantal demonstraties georganiseerd na de verkiezingen (voor en tegen Trump);
– de RUSSEN ontmoedigden andere mensen te stemmen;
– de RUSSEN hadden een voorkeur (via de fake accounts) voor Bernie Sanders en Donald Trump;
– de RUSSISCHE ‘entiteiten’ hadden internetadvertenties geplaatst.

Alle bovengenoemde activiteiten zijn niet strafbaar. Delen van informatie en meningen is een essentieel goed op het internet (tot nu toe). De gemeenschappelijke deler in de “misdrijven” is echter de nationaliteit... Dit, terwijl ik u op een briefje kan geven dat duizenden mensen van andere nationaliteiten politiek actief waren tijdens de verkiezingen in de VS. Denk bijv. aan een of andere tuthola van D’66, die met wachtgeld naar Amerika vertrok... en om maar niet te spreken over de miljoenen illegalen die Trump-aanhangers het liefst onder de grond wilden hebben... Geen gerommel met stemmachines. Geen fraude met stemmen. Geen connecties met de regering Trump, dus een belangrijke overwinning voor hem.

De persvoorlichtster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde spottend: “13 Russen tegen de miljardenbudgetten van de inlichtingendiensten en hun technologie? Ja, absurd”.

Door: “Manna”

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17 ... rondlopen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 18, 2018 7:26 pm

Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

Xander, 18-02-2018

Afbeelding
Afbeelding: WikiMedia Commons (via Infowars (2)).

Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)

Nu de speciale aanklager Robert Mueller feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in de New York Times bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’

Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen
Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is –overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerde zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch
Al eerder werd bekend dat Russen daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

‘Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden
Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen –zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen- liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’ Fox kopstuk Laura Ingraham pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid
De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

‘Russen deden niets verkeerds’
Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’
Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... Obama-echt
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Teva Teff

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Teva Teff » Wo Feb 21, 2018 7:39 am

Een Nederlands slachtoffer.
Alex van der Zwaan
Een ingewikkeld verhaal maar duidelijk is dat deze halve Rus met liegen tegen de FBI weleens jaren achter de tralies kan verdwijnen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 21, 2018 6:06 pm

Facebook bevestigt conclusie Ruslandonderzoek na kritiek topman

Gepubliceerd: 20 februari 2018

Afbeelding

Facebook schaart zich achter de voorlopige conclusies van het Ruslandonderzoek door speciaal aanklager Robert Mueller, nadat een topman van het bedrijf die eind vorige week betwistte.

Dat blijkt uit een statement van Joel Kaplan, Facebooks vicepresident van wereldwijde beleidskwesties, meldt onder meer de New York Times.

"De speciale raad heeft zijn aanklachten ingediend en niets dat wij hebben gevonden spreekt hun conclusies tegen", aldus Kaplan, die daarna alle uitspraken die dat betwisten foutief noemt.

Eind vorige week, kort nadat dertien Russen en drie Russische bedrijven officieel door Mueller werden aangeklaagd, reageerde Facebook-topman Rob Goldman op de bevindingen van het Ruslandonderzoek.

Volgens hem was het primaire doel van de Russische aanwezigheid op Facebook niet het beïnvloeden van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016, omdat het grootste deel van de door Russische partijen ingekochte advertenties pas is getoond toen de verkiezingen al voorbij waren.

Donald Trump
Goldman stelde in een reeks berichten op Twitter dat weinig media daarover hebben bericht, omdat het niet zou passen in het geschetste beeld rondom hoe president Donald Trump de verkiezingen won. Een van zijn berichten werd vervolgens door Trump op Twitter geciteerd.

Verschillende experts hekelden de uitspraken van Goldman, omdat hij enkel over Russische inmenging via ingekochte Facebook-advertenties sprak en daardoor beïnvloeding via nepaccounts wegliet.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5141894/face ... opman.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 12, 2018 2:42 am

Poetin 'geeft niks om Russische inmenging' bij verkiezingen VS

Gepubliceerd: 11 maart 2018

De Russische president Vladimir Poetin zegt "niks te geven" om de vermeende Russische inmenging tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Dat vertelde Poetin in een gesprek met NBC News.

"Wat maakt het uit als Russen dat hebben gedaan? Er lopen 146 miljoen Russen rond", aldus de president. "Het interesseert me niet. Ik geef er niks om. Zij vertegenwoordigen niet de interesses van ons land."

"Misschien zijn het niet eens Russen. Wellicht waren het wel Oekraïners, Tataren of Joden die ook Russisch staatsburger zijn. Dat moet gecontroleerd worden."

De Verenigde Staten onderzoeken de vermeende Russische invloed op de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Het land wordt verdacht van de verspreiding van nepnieuws en desinformatie tijdens de verkiezingscampagne. Dat zou zijn gedaan via onder andere Facebook, Google en Twitter. Ook werden de Democraten gehackt, waarbij e-mails publiek inzichtelijk werden.

Beschuldigingen
Speciaal aanklager Robert Mueller heeft dertien Russen en drie Russische bedrijven officieel beschuldigd van inmenging.

Bij het onderzoek wordt ook gekeken of de Amerikaanse president Donald Trump samenwerkte met de Russen om de verkiezingen te beïnvloeden. Hij ontkent dit.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5171327/poet ... en-vs.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 10, 2018 1:59 am

FBI doet inval bij advocaat Trump en neemt 'communicatie' in beslag

Gepubliceerd: 09 april 2018

Afbeelding

Medewerkers van de federale Amerikaanse politie (FBI) hebben een inval gedaan in het kantoor van Michael Cohen, de persoonlijke advocaat van president Donald Trump. Dat heeft The New York Times (NYT) maandag gemeld. Ook zijn woning zou zijn doorzocht.

The Washington Post schrijft verder dat Cohen verdacht wordt van mogelijke bankfraude en onregelmatigheden met campagnefinanciën. De krant baseert dit op een anonieme bron binnen het onderzoek.

Trump zei tijdens een persconferentie dat de FBI-inval in het kantoor en huis van zijn persoonlijke advocaat een "schandalige actie en een heksenjacht" is.

Hij noemde het team van speciaal aanklager Robert Mueller, die onderzoek doet naar Russische inmenging in de verkiezingscampagne en opdracht gaf voor de huiszoeking, "partijdig". Op de vraag of hij Mueller gaat ontslaan antwoorde Trump "het is schandalig, we zullen zien wat er gaat gebeuren."

Stormy Daniels
Cohen kwam onlangs in het middelpunt van de belangstelling te staan toen bekend werd dat hij vlak voor de verkiezing van 2016 de Amerikaanse pornoactrice Stormy Daniels 130.000 dollar zwijggeld had betaald. Zij beweerde in 2006 een keer seks te hebben gehad met Trump, toen diens vrouw Melania net was bevallen van hun zoon Barron.

De Amerikaanse president zegt geen weet te hebben gehad van de betaling van Cohen aan Daniels. Volgens Cohen deed hij die volledig op eigen initiatief.

Stephen Ryan, die Cohen juridisch bij staat, bevestigde tegenover de NYT dat er een inval is geweest en dat er bepaalde ''communicatie'' tussen Cohen en zijn cliënten in beslag is genomen. Dat zou zijn gebeurd in opdracht van Robert Mueller.

De krant vermoedt dat Mueller bij zijn naspeuringen iets heeft ontdekt dat hij de moeite waard vond om door te spelen aan het Openbaar Ministerie.

https://www.nu.nl/buitenland/5214659/fb ... eslag.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18707
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor King George » Di Apr 10, 2018 9:49 am

Dit is een politieke heksenjacht. De FBI is niet onafhankelijk, maar bedrijft activisme ten gunste van de LibDems. Donald Trump kennende laat hij dit niet onbeantwoord.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 10, 2018 3:43 am

In Ruslandonderzoek veroordeelde Nederlander begonnen aan celstraf

Gepubliceerd: 09 mei 2018

Afbeelding

De Nederlandse advocaat Alex van der Zwaan zit zijn celstraf uit in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hij is de eerste persoon die veroordeeld is in het Ruslandonderzoek.

'Gevangene #35255-016' komt naar verwachting op 4 juni weer op vrije voeten bericht CNN woensdag. De nieuwszender heeft gegevens over de Nederlander opgevraagd bij de federale Dienst Justitiële Inrichtingen.

De Nederlandse advocaat is vorige maand in de Verenigde Staten veroordeeld tot 30 dagen cel en een geldboete van omgerekend 16.000 euro. Hij had schuld bekend aan het liegen tegen onderzoekers van speciaal aanklager Robert Mueller, die de mogelijke Russische inmenging in de presidentsverkiezing onderzoekt.

Hij heeft zich maandag gemeld bij de gevangenis in Allenwood, bericht CNN. Daar zitten behalve de Nederlander nog 1.242 gedetineerden achter de tralies.

Oekraïne
Van der Zwaan gaf toe dat hij loog over zijn contacten met Gates en een 'persoon A'. Dat was naar verluidt een voormalige Russische inlichtingenofficier. Die persoon zou in Oekraïne hebben gewerkt voor het lobbybedrijf van Paul Manafort, de zakenpartner van Gates.

Van der Zwaan hielp de regering van Oekraïne in 2012 bij het opstellen van een rapport waarin de vervolging en veroordeling van de voormalige premier Joelia Timosjenko grotendeels verdedigd werd. De Europese Unie en de Verenigde Staten oordeelden destijds dat het vooral om politiek gemotiveerde aanklachten ging.

Manafort was toen werkzaam als adviseur voor de toenmalige president van Oekraïne. Van der Zwaan werkte op dat moment voor het advocatenkantoor Skadden in Londen, maar in 2017 werd zijn contract beëindigd.

Door: ANP/NU.nl

https://www.nu.nl/ruslandonderzoek/5259 ... straf.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 24, 2018 2:25 am

Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

Xander, 23-07-2018

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (6).

Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was Obama die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

‘Zonder president Obama zouden we als inlichtingendiensten vermoedelijk geen beoordeling hebben opgesteld die alles in gang heeft gezet en nog steeds gaande is, inclusief het onderzoek van Speciaal Adviseur Mueller. Daar is president Obama verantwoordelijk voor. Hij was het die ons in eerste instantie de opdracht tot die beoordeling gaf.’

In mei eiste de voorzitter van het Gerechtelijke Comité van de Senaat dat het ministerie van Justitie een ongecensureerde versie van een sms’je van de in opspraak geraakte FBI agent Peter Strzok overhandigde. Daaruit bleek dat hij in 2016 na het lanceren van de geheime ‘Operatie Crossfire Hurricane’ tegen de campagne van Trump letterlijk aan zijn maîtresse en (voormalige) FBI collega Lisa Page schreef dat ‘het Witte Huis hier achter zit’.

‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’
Strzok sms’te haar tevens dat hij ‘niet kan geloven dat ze serieus naar deze beschuldigingen (tegen Trump) kijken... Na anderhalf jaar is er nog steeds geen openbaar bewijs dat Trumps adviseurs met de (Russische) hacks verbindt, noch van Trump zelf met de ontwrichtende pogingen van de Russische regering.’ (2)

Clappers onthullingen tegen CNN bevestigen dus de woorden van Strzok dat het Witte Huis onder Obama van meet af aan achter de grotendeels illegale acties tegen Trump zat, en het hele ‘samenzwering met Rusland’ verhaal niets meer dan een grote hoax is. (1)

Hillary had diverse geheime ontmoetingen met Putin
Hillary Clinton was er vorige week natuurlijk als de kippen bij om Trump te verketteren voor zijn topontmoeting met de Russische president Vladimir Putin in Helsinki. In haar eigen memoires schreef ze echter hoe ze hem in 2012 zelf ontmoette, en zelfs een ‘band’ met hem opbouwde, en hij haar diverse persoonlijke dingen vertelde (3).

Tevens heeft ze in 2014 meerdere geheime ontmoetingen met Putin gehad (4) – op zich allemaal geen schokkende zaken, maar behorend tot het normale politieke proces. Daarom is het des te hypocrieter dat de gevestigde orde rond Hillary en Obama nu net doen of Trump ‘verraad’ heeft gepleegd door alleen al met Putin te gaan praten, nota bene over een mogelijk herstel van de samenwerking en vreedzame betrekkingen.

Nog meer ‘Obama tijdperk’ contacten met Rusland
Volgens het internationale persbureau Reuters had de 29 jarige Maria Butina, die er nu van beschuldigd wordt een Russische spion te zijn die geprobeerd zou hebben de toenmalige presidentskandidaat Trump met Putin in contact te brengen, in 2015 diverse ontmoetingen met een onderminister van Financiën, en met de vice voorzitter van de Federal Reserve, twee mannen die door Obama waren aangesteld. Butina reisde in dat jaar met Alexander Torshin, de vice gouverneur van de Russische Centrale Bank, naar de VS. Van Torshin wordt nu beweerd dat hij ‘banden had met leden van Trumps familie’. (5)

Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons beruchte campagneleider John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, werd onlangs immuniteit aangeboden door de speciale adviseur Robert Mueller als hij zou getuigen tegen voormalig Trump campagnemanager Paul Manafort. Recent bleek dat Tony Podesta in 2016 van de Sberbank, de grootste Russische bank, een vergoeding van $ 170.000,- had gekregen voor zes maanden lobbywerk tegen de sancties van de regering Obama, die waren ingesteld nadat Rusland de Krim zogenaamd had ‘geannexeerd’ (zoals onze lezers weten was dat in realiteit een 100% democratische en geweldloze aansluiting).

Democraten passen tactieken van Saul Alinsky toe
Ook uit deze twee minder bekende voorbeelden blijkt de schaamteloze hypocrisie van de Democraten, die Trump zonder ook maar een flintertje bewijs keer op keer valselijk beschuldigen van een complot met Putin, maar daar ondertussen zelf volgens hun eigen maatstaven aan schuldig zijn. Dit past exact in de ondermijnings- en misleidingstactieken zoals die werden beschreven door een van Obama’s favoriete leermeesters, de Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy, die zijn boek ‘Regels voor Radicalen’ letterlijk opdroeg aan Lucifer.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... egen-Trump
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 07, 2018 1:32 am

Voormalig medewerker Trump getuigt tegen ex-campagneleider Paul Manafort

Gepubliceerd: 06 augustus 2018

Afbeelding

Rick Gates, oud-campagnemedewerker van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft maandag in de rechtbank onder ede verklaard dat hij samen met Paul Manafort misdaden heeft gepleegd. Manafort was campagneleider van Trump.

Gates verklaarde onder meer dat hij samen met Manafort tientallen miljoenen verdiende met lobbywerk voor pro-Russische politici in Oekraïne. Ze stortten dat geld vervolgens op buitenlandse rekeningen en verzwegen de inkomsten voor de Amerikaanse belastingdienst door valse aangiftes te doen. Manafort vroeg Gates om deze geldstromen geheim te houden.

Ook bekende Gates dat hij enkele honderdduizenden dollars van Manafort heeft gestolen door het invullen van valse onkostendeclaraties.

Gates en Manafort werkten jarenlang samen, ook in het verkiezingscampagneteam van Trump in 2016. Gates had al aangekondigd mee te werken aan het onderzoek van Robert Mueller naar Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Dat doet hij in ruil voor strafvermindering.

Manafort staat terecht voor bank- en belastingfraude. Hij ontkent schuld op alle punten. Gates is in het strafproces tegen Manafort de belangrijkste getuige van de aanklager.

Door: ANP

https://www.nu.nl/buitenland/5401409/vo ... afort.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 31, 2018 1:13 pm

Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

Xander, 30-08-2018

Afbeelding
(Afbeelding: Getty Images (3))

Advocaat van Michael Cohen, ex-advocaat van Trump, erkent dat hij bron is van CNN nepnieuws over voorkennis president over ontmoeting in Trump Tower, en biedt excuses aan

Een buitenlandse zaken specialist van het Pentagon, Adam Lovinger, blijkt vorig jaar op non-actief met inhouding van loon te zijn geplaatst toen hij op documenten stuitte waaruit bleek dat het Rusland-onderzoek van speciale onderzoeker Robert Mueller één groot verzinsel is. De persoon die het Pentagon gebruikte voor het schrijven van valse analyses, emeritus professor Stefan Halper, had daar $ 1 miljoen voor ontvangen. Bovendien is Halper een goede vriend van Hillary Clinton. Toen Lovinger zijn ontdekkingen bij zijn meerderen bracht, werd hij tot zijn eigen verbazing niet geprezen, maar geschorst.

Van Halper wordt aangenomen dat hij samenwerkte met de CIA en deel uitmaakte van het ‘Crossfire Hurricane’ onderzoek naar Trumps campagne in 2016. Tevens hielp hij de FBI bij het inmiddels beruchte Rusland-onderzoek, en zou hij nauwe banden met Russische bronnen die direct in contact staan met president Vladimir Putin.

‘Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel’
Lovinger was hier overigens niet van op de hoogte toen hij zijn superieuren op de hoogte bracht van de verdachte contracten die met Halper waren gesloten, deze ‘overtredingen van de wet en een enorme verspilling van publieke fondsen,’ zoals zijn advocaat Sean Bigley het omschreef. Maar in plaats van hem te prijzen voor zijn ‘klokkenluider’ ontdekkingen, werd hij op voor onbepaalde tijd non-actief gesteld, zijn salaris bevroren, en werd zijn zowel zijn ‘security clearance’ als dienst voor de Nationale Veiligheid Raad ingetrokken. Hierdoor moeten hij, zijn vrouw en drie kinderen nu van hulp van familie zien rond te komen.

Volgens Bigley werd Lovinger aangevallen en zwartgemaakt omdat Halper ‘een naaste vertrouweling van Hillary Clinton’ is. ‘Meneer Lovinger heeft onbewust een schijnwerper op het geheime wapen van de Deep State gericht, Stefan Halper, en gedreigd om de waarheid van de Trump-Rusland samenzwering te onthullen, namelijk dat dit alles een compleet verzinsel is’ (lett. een ‘set-up’, een opzettelijke valstrik, e.d.).

‘Het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft’
De FBI zette Clinton-vriend Halper onder meer in 2016 in om Carter Page, die gedurende korte tijd vrijwilliger was bij Trumps campagneteam, te bespioneren. Page, met wie Halper tijdens een seminar contact legde, werd ervan beschuldigd dat hij de betrekkingen tussen Amerikaanse en Russische officials wilde verbeteren.

Op dat seminar was ook oud MI6-hoofd sir Richard Dearlove aanwezig, waar Halper banden mee had. Dearlove kende op zijn beurt voormalig MI6 spion Christopher Steele, die verantwoordelijk was voor het in opdracht van de Democratische partij opstellen van een groot deel van het nepdossier over Rusland, terwijl hij in die tijd via zijn firma Orbis Business Intelligence als onderaannemer werkte voor de –inmiddels tot ongewenst persoon verklaarde- Russische miljardair en aluminium magnaat Oleg Deripaska (4).

Ditzelfde nepdossier was tevens de basis voor het bevelschrift om Carter Page te bespioneren, en van Halpers –inmiddels totaal ontkrachte- beweringen over ‘onacceptabele Russische invloed’ op de Amerikaanse verkiezingen.

En dat terwijl de Financial Times berichtte dat Halper zijn seminar had kunnen bekostigen dankzij de financiële steun van een andere Russische miljardair, Andrey Cheglakov, die nauwe banden heeft met president Putin. Uitgerekend Halpers partner tijdens dit seminar, collega Cambridge professor Neil Kent, was juist een voorstander van betere relaties met Rusland, en bevestigde in een interview met Russia Today in 2014 dat Rusland door de Westerse media en politiek opzettelijk wordt ‘gedemoniseerd’.

Een (oud) inlichtingenofficial concludeert dan ook dat ‘het allemaal een rookgordijn is... De FBI gebruikt Halper om meer info over Trumps medewerkers te krijgen, maar het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft.’

Trumps NS adviseur Flynn al na 27 dagen weg, beschuldigingen blijken vals
Halper en MI6- hoofd Dearlove hadden in 2014 nog een ander bekend persoon uitgenodigd om naar Cambridge te komen: luitenant-generaal Michael Flynn, die toen al op gespannen voet stond met president Obama en de CIA, omdat er volgens hem helemaal niets klopte van Obama’s bewering dat Al-Qaeda en andere extremistische moslimgroepen waren verslagen. Enkele maanden later werd hij om die reden gedwongen ontslag te nemen als directeur van de DIA.

‘Flynn werd door Obama weggewerkt, en werd daarna een doorn in het oog van Obama en de Clintons, omdat hij zich aansloot bij de Trump campagne,’ aldus de voormalige hooggeplaatste insider bij de inlichtingendiensten. ‘Het onderzoek naar Trump begon niet met Page..., maar met Flynn, die reeds op de ‘target list’ van de CIA en Clinton stond. Diezelfde mensen wilden hem pertinent niet in het Witte Huis hebben, net zoals ze pertinent niet wilden dat Trump zou winnen.’

Flynn trad al na 27 dagen af als Trumps Nationale Veiligheid Adviseur vanwege een gesprek met de voormalige Russische ambassadeur Sergey Kislyak. Oud FBI directeur James Comey zei dat de agenten die Flynn ondervroegen niet dachten dat hij loog, maar uiteindelijk pleitte Flynn op één punt ‘schuldig’ te zijn geweest aan liegen tegen speciale aanklager Robert Mueller. Dat was echter pas nadat hij zijn huis had moeten verkopen om de $ 1 miljoen aan advocaatkosten te kunnen betalen, en nadat zijn gezin volgens ingewijden zou zijn bedreigd door het Mueller team.

In 2016 beweerde Halper dat hij in 2014 tijdens het diner in Cambridge ‘verdachte contacten’ had gezien tussen Flynn en de Russische academicus Svetlana Lokhova. Daar had hij geen enkel bewijs voor, maar toch werd het naar de media gelekt, die het –zoals we inmiddels gewend zijn- grif en zonder ook maar één echte check overnamen. Immers: er kon weer eens slecht worden geschreven over Trump of een van zijn mensen, ook al was ook hier niets van waar. Lokhova verklaarde vorig jaar tegen de BBC dat ze eerst dacht dat het een slechte grap was toen ze het in de media had gelezen.

Een groot aantal bronnen met directe kennis omtrent de beschuldigingen van Halper aan het adres van Flynn hebben allemaal verklaard dat deze ‘absoluut vals’ zijn, en dat Flynn en Lokhova tijdens het diner slechts even met elkaar hadden gebabbeld. De korte emailwisseling na het diner ging enkel over een historische ansichtkaart die Lokhova bij zich had, en waar Flynn graag een kopie van wilde hebben.

‘Maar het maakte niets uit dat het niet waar was,’ aldus de inlichtingenofficial. ‘Dankzij Halpers (ongegronde) beschuldigingen en de constante lekken naar de media met leugens en valse verhalen was het al bekend geworden.’ (1)

Advocaat van voormalige advocaat Trump erkent foutieve bron te zijn van CNN nepnieuws
Ook een ander speerpunt van de gevestigde orde tegen Trump blijkt niets anders dan een hoax te zijn (voor zover dat door eerdere onthullingen al niet duidelijk was). Op 26 juli beweerde CNN dat Trumps voormalige advocaat Michael Cohen zou hebben gezegd dat de president wist van de beruchte ‘Trump Tower’ ontmoeting in 2016 (met een Russische advocaat die, zoals eerder bleek, heimelijk door team Clinton was betaald en ingezet).

Lanny Davis, advocaat van Cohen, was de bron van deze onthulling. Vorige week, toen de extreem eenzijdig anti-Trump berichtende Westerse media nog smulden van het zoveelste (nep)schandaal, krabbelde hij op TV echter terug, en verklaarde hij dat hij niet kon bevestigen dat de bron die hij voor zijn bewering had gebruikt, de waarheid had gesproken. ‘Sorry, ik heb een fout gemaakt,’ zei Davis.

De New York Post en de Washington Post publiceerden vervolgens zijn excuses, maar natuurlijk niet CNN, één van de belangrijkste bronnen van ook de Nederlandse ‘kwaliteits’media. Sterker nog, anti-Trump ‘anchorman’ Brian Stelter twitterde dat hij bleef vasthouden aan het –nota bene door de bron zelf ontkrachte!- verhaal.

Ook in Nederland vond niet één nieuwsbrenger het van belang om dit te melden. Immers, dat zou hun geloofwaardigheid, niet alleen ten aanzien van de hier zeer breed uitgemeten valse ‘Trump-Rusland samenzwering’ –terwijl nu wederom bewezen is dat het juist Trumps tegenstanders zijn, mede op intiatief van oud president Obama en Hillary Clinton, die met Russische miljardairs en andere officials hebben samengespannen-, maar ook op tal van andere terreinen, opnieuw een grote klap krijgen.

Omdat ‘objectiviteit’ en ’waarheid’ principes zijn die de Nederlandse media al veel langer geleden totaal overboord hebben gezet, zullen zij er vermoedelijk geen seconde mee zitten dat zij het Nederlandse publiek wederom hebben misleid en voorgelogen.

Xander

(1) SaraCarter.com via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... rzinsel-is
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 16, 2018 7:22 pm

Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen

Xander, 16-12-2018

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2).

De publieke ‘waakhond’ Judicial Watch heeft met een beroep op de Amerikaanse variant van de Wet Openbaarheid Bestuur officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de Speciale Aanklager Robert Mueller (foto, midden) de smartphones van twee FBI agenten die mede waren belast met het opzetten van het fake ‘Russiagate’ complot tegen Trump heeft laten vernietigen. Forensische experts van het Openbaar Ministerie hebben inmiddels 19.000 van deze berichten weten te achterhalen. ‘Zeg nog eens hoe bezorgd u bent over corruptie, obstructie van de rechtsgang en samenzwering,’ reageert iemand virtueel tegen Mueller.

Het team van Mueller, dat ondanks verwoede pogingen die de staat al meer dan $ 25 miljoen kostten nog altijd geen enkel hard bewijs tegen Trump heeft gevonden, blijkt alle data van de smartphone van FBI agent Peter Strzok te hebben gewist. Hetzelfde gebeurde met zijn collega (en minnares) Lisa Page.

‘Dit riekt naar een enorme doofpot’
Volgens een official van Muellers team ‘stonden er geen belangrijke berichten op de telefoons’, maar uit eerdere gelekte (tekst)berichten, emails en documenten bleek dat beide agenten feitelijk waren belast met het in elkaar flansen van nepbewijs van een zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen. Een ‘verzekeringspolis’, zoals Strzok aan Page textte.

‘Gezien wat we al weten over Strzok riekt dit naar een enorme doofpot,’ schreef Jordan Schachtel. ‘Tijd dat het Congres maatregelen neemt?’ SCO Mueller zou daarnaast ook plotseling ‘niet meer weten’ wie van zijn medewerkers de telefoon van Lisa Page destijds heeft ‘onderzocht’.

‘Wow, 19.000 tekstberichten tussen Lisa Page en haar minnaar Peter Strzok van de FBI, die de leiding had over de Rusland hoax, werden gewist en zijn verdwenen. Groot nieuws, wat nooit in het Fake News (de massamedia) zal verschijnen. Heksenjacht!,’ twitterde president Trump.

‘Verzekeringspolis’ voor het geval Trump zou winnen
Uit duizenden door het Openbaar Ministerie onderzochte berichten bleek dat beide FBI agenten die waren belast met het ‘onderzoek’ naar Trump hem hartgrondig haten. In augustus 2016 discussieerden Strzok en Page over een ‘verzekeringspolis’ voor het geval dat Trump de verkiezingen zou winnen. Dit was waarschijnlijk een verwijzing naar de geheime operatie Crossfire Hurricane, die door de regering Obama was opgestart om Trump en zijn campagneteam te ondermijnen.

‘Ik wil geloven dat... Trump onmogelijk gekozen kan worden, maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen,’ textte Strzok. ‘Het is als een levensverzekeringspolis voor het onwaarschijnlijke geval dat je voor je 40e sterft.’

Uit andere berichten blijkt dat ze er alles aan zouden gaan doen ‘om ons land terug te krijgen’, en dat ze ‘ons land op allerlei manieren kunnen beschermen’.

Complot tegen Trump niet interessant voor media
De Speciale Aanklager tegen een zittende president, die een wagonlading bewijs van een complot tegen die president laat wissen - leest u hierover iets over in de massamedia? Natuurlijk niet. Het gaat immers om Trump, en tegen hem is klaarblijkelijk alles geoorloofd. Hoe anders zou dat zijn geweest als het nog om Barack Hussein Obama zou zijn gegaan. De ‘’professionele’ nieuwssites zouden dan ongetwijfeld op hun achterste benen staan van dit nieuwe keiharde bewijs van een smerig complot tegen hun geliefde verlosser.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ernietigen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 30, 2018 10:46 pm

Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij

Xander, 30-12-2018

Afbeelding
Een beproefde psy-op tactiek die ook in Nederland zeer succesvol blijkt. Afbeelding: (3).

LinkedIn oprichter biedt excuus aan voor financieren Democratische groep die achter ‘false flag’ internetoperatie tegen Republikeinen zit

Twee jaar lang produceerden de massamedia, zeker in Nederland, de een na de andere headline als er zelfs maar de geringste verdachtmaking was dat ‘de Russen’ de verkiezingen in de VS ten gunste van Donald Trump zouden hebben beïnvloed, en dat ook met de publieke opinie in Europa zouden doen met de bedoeling om ‘populistische’ partijen te laten groeien. Nadat alle Rusland complotten een hoax zijn gebleken blijven de media angstvallig stil nu er dan eindelijk écht hard bewijs is geleverd van ‘inmenging’ in de verkiezingen. Waarom plotseling dat zwijgen? Omdat een Democraat heeft toegegeven dat niet de Russen, maar zijn eigen partij achter deze zogenaamde Russische ‘trollenfabrieken’ zit.

Het enige ‘bewijs’ wat het team van speciale aanklager Mueller tot nu toe produceerde was een goeddeels ongeverifieerd dossier dat was samengesteld door de voormalige Britse MI-6 spion Christopher Steele. Die kreeg daar ook nog eens voor betaald door een firma (Fusion GPS) die door de Democraten was ingehuurd.

‘Russische trolfabriek’ staat in werkelijkheid in VS
Hoe dan ook, de ‘samenzwering’ tussen Putin en Trump werd door Mueller en de media afgezwakt tot ‘Russische inmenging’ in de verkiezingen, en bij aanhoudend gebrek aan bewijs vervolgens verder verwaterd tot ‘Russische beïnvloeding’ van de publieke opinie – alles bedoeld om de positie van Trump in de VS, en die van de snel groeiende populistische partijen in Europa, te ondermijnen.

Dat zou gedaan worden vanuit een onbevestigde Russische trolfabriek in St. Petersburg, waar ook de Nederlandse media regelmatig naar verwijzen, maar waar zelfs Adrian Chen, een van de linkse journalisten die het veronderstelde bestaan ervan in 2015-2016 naar buiten brachten, inmiddels openlijk zijn grote twijfels over heeft geuit.

Hij was niet de enige, want ook de VP van de advertentie afdeling van Facebook zei letterlijk dat ‘ik alle Russische advertenties heb gezien, en ik zeer beslist kan zeggen dat het proberen te beïnvloeden van de verkiezingen NIET het belangrijkste doel was.’ (2) Maar ook dit heeft u hoogstwaarschijnlijk nergens in onze ‘professionele’ media gelezen. Die willen namelijk dat u ten koste van alles in het ‘grote boze Rusland’ sprookje blijft geloven.

Democratische ‘false flag’ operatie tegen Republikeinen
LinkedIn oprichter Reid Hoffman heeft nu zijn excuses aangeboden voor het financieren van de Democratische kracht Jonathon Morgan, CEO van de groep ‘New Knowledge’ dat vorig jaar een ‘Russische bot’ false flag operatie uitvoerde tegen de Republikeinse kandidaat Roy Moore, met de bedoeling de speciale verkiezingen in de staat Alabama te beïnvloeden.

Hiervoor creëerden Morgan en zijn team een ‘nep leger van duizenden Russische bots’, alsmede duizenden nep accounts met Russische namen op Facebook en andere social media, een feit dat op 19 december door de New York Times werd bevestigd. Ook ontwikkelde het team het ‘Hamilton 68’ dashboard dat zogenaamd Russische bots moet detecteren. Na zijn ontmaskering heeft Facebook Morgans account op non-actief gezet vanwege zijn ‘gecoördineerd onauthentiek gedrag’.

‘Het blijkt dus dat ‘Russische bots’ inderdaad de Amerikaanse democratie hebben geprobeerd te beïnvloeden. Alleen werden die bots niet vanuit Moskou of St.Petersburg geleid, maar vanuit kantoren van Democratische medewerkers die voor het leeuwendeel verantwoordelijk waren voor het creëren en uitvergroten van de ‘Russiagate’ hysterie van de afgelopen twee jaar. Kortom, een klassiek, uit het boekje genomen geval van psychologische projectie,’ verwoordde Russia Today het.

In een interne memo pochte New Knowledge, de groep IT-experts die de Russen een week voor kerstmis 2017 beschuldigden van het proberen te manipuleren van Afro-Amerikanen om niet op te Democraten te stemmen, dat het ‘een uitgebreide false flag operatie op touw had gezet’ om de kiezers de indruk te geven dat de campagne van Moore werd ondersteund door ‘de Russen’.

NY Times journalist wist al maanden van geheim project
Minstens zo bizar is het gegeven dat Scott Shane, de journalist die het New York Times artikel schreef waarin deze zogenaamde Russische bemoeienis werd onthuld, hier al maanden vanaf bleek te weten. In september sprak hij namelijk op een bijeenkomst die was georganiseerd door American Engagement Technologies, dat wordt geleid door Obama’s voormalige ‘tech tsaar’ Mikey Dickerson.

Die legde daar openlijk uit hoe AET $ 100.000,- had uitgetrokken voor de beïnvloedingscampagne van New Knowledge, zodat Republikeinse kiezers Moore zouden gaan wantrouwen, en Democratische juist boos zouden worden en extra gemotiveerd zouden zijn om op hun eigen kandidaat te gaan stemmen. Helaas lijkt deze beïnvloeding, die door Dickerson ‘Project Birmingham’ werd genoemd, te hebben gewerkt, want de Republikein verloor de verkiezingen in Alabama nipt van zijn Democratische opponent.

Zwart op wit bewijs voor manipuleren verkiezingen
Morgan en New Knowledge probeerden het schandaal natuurlijk meteen te bagatelliseren door te beweren dat het slechts om een ‘onderzoeksproject’ ging, maar uit een gelekt rapport van Project Birmingham zelf blijkt dat ze wel degelijk precies wisten waar ze mee bezig waren: ‘We richtten ons met een combinatie van persoonlijke accounts, astroturfing, automatische sociale media versterking en gerichte advertenties op 650.000 Alabama kiezers.’

Voordat Morgan CEO werd van New Knowledge was hij werkzaam voor DARPA, de geavanceerde onderzoeksautoriteit van het leger. Morgans partner Ryan Fox werkte 15 jaar voor de NSA, en tevens als computeranalist voor het JSOC (Joint Special Operations Command). New Knowledge werd al snel een van de belangrijkste bronnen waar de parlementaire comités zich op baseerden voor hun ‘Russiagate’ beschuldigingen.

Beïnvloeding verkeerd, behalve als de ‘juiste partij’ dit doet?
De vraag waarom de mainstream media in de VS, Europa en Nederland geen enkele aandacht besteedden aan deze erkende en bewezen misleidende beïnvloeding van de verkiezingen, is slechts een retorische. Immers, het blijken niet ‘de Russen’ te zijn geweest, maar de Democraten zelf. En van de partij van de ‘heilige’ Barack Obama en Hillary Clinton mag nog altijd geen kwaad woord worden gezegd. Bovendien zou het nieuws de gehate Donald Trump en Vladimir Putin (opnieuw) vrijpleiten, en dat is iets dat de gevestigde Westerse orde beslist niet wil hebben.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Meme (rechtenvrij, ‘meme’ van onbekende auteur)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... gen-partij
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jan 14, 2019 11:51 am

Wat is de functie van een tolk bij een gesprek? Vertalen van wat er gezegd wordt. En verder? verder niks.
Ooit spraken Putin (Rus) en Trump (USA) twee uur lang met elkaar met alleen twee tolken erbij (eentje van iedere kant).
Nu komt het verhaal dat we niet alles er over weten. Natuurlijk niet, zou ik zeggen. Maar Trump heeft de notities van zijn tolk in eigen zak gestoken. Waarom zou een tolk later notities nodig hebben? Nergers voor. En dat de tolk zijn mond moet houden over wat er gezegd werd lijkt mij ook normaal want een tolk is geen rapporteur (spion?) voor wie dan ook.
Trump denies hiding detail of Putin summit talks from staff
What did Mr Trump say about the Putin story?
"I'm not keeping anything under wraps," Mr Trump told Fox News while referring to the latest report. "I couldn't care less."
He said he had talked in Helsinki to the Russian leader "like every president does" and that they had had a "great" conversation about "very positive things" such as the economy.
"Anybody could have listened to that meeting," he said. "That meeting is open for grabs. The whole Russia thing is a hoax."
The US president said he met one-on-one with many world leaders but the meetings with Mr Putin were all that were focused on.

White House spokeswoman Sarah Sanders said the story was so outrageously inaccurate it didn't even warrant a response.

What did the Washington Post report?
The paper says Mr Trump concealed details of his conversations with Mr Putin from senior officials in his administration, quoting unnamed current and former US officials.
After a meeting with Mr Putin in Hamburg in 2017, Mr Trump took possession of his interpreter's notes, the paper says.
In Helsinki, the two presidents spoke behind closed doors for two hours with only their interpreters present.
Former officials say this is at odds with practices of previous US presidents.
The Washington Post adds that Mr Trump "generally has allowed aides to listen to his phone conversations with Putin".
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-46855079
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Mahalingam » Za Jan 19, 2019 3:55 pm

En dan komt het volgende kopje in de krant:

Doet dit Trump das om in Rusland-onderzoek?
https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2019/01/amerika-cohen-667662/

En wat zijn de vreselijke ontdekte feiten? Dat lezen we hier:
Trump zou zijn advocaat hebben laten liegen tegen de Senaat over Russisch vastgoedproject

De Amerikaanse president Donald Trump zou zijn toenmalige advocaat Michael Cohen in 2017 persoonlijk hebben opgedragen tegen de Senaat te liegen over een Russisch vastgoedproject, ten tijde van de presidentscampagne. Als dat bewezen wordt, zou dat neerkomen op een misdrijf.

De website Buzzfeed onthulde dit nieuws donderdagavond in een artikel op basis van twee anonieme bronnen uit het team van Robert Mueller, die onderzoek doet naar de banden tussen de Trump-campagne (en president Trump) en Rusland.
Volgens de bronnen heeft Mueller hierover gesproken met verschillende getuigen uit de Trump-organisatie, en is er aanvullend bewijs in de vorm van ‘interne e-mails, sms-jes en andere documenten’. Cohen zou daarna erkend hebben dat hij door Trump is geïnstrueerd om te liegen tegenover de Senaatscommissie die de Russische beïnvloeding van de verkiezingen onderzoekt.

En hoe reageert Trump?
Trump reageerde vrijdag per tweet, door de geloofwaardigheid van Cohen in twijfel te trekken. Hij citeerde daartoe zijn favoriete tv-zender Fox News: ‘Vergeet niet, Michael Cohen is al veroordeeld wegens meineed en fraude, en deze week suggereerde de Wall Street Journal dat hij misschien tienduizenden dollars heeft gestolen…. Hij liegt om zijn gevangenisstraf te verminderen.

Dat weten we dan ook weer. En wat is van deze stennis de bedoeling?
Daarmee werden ook de contouren van een zakelijk motief voor Trump zichtbaar om het Kremlin in elk geval tijdens de campagne ter wille te zijn. In de zomer van 2016 werd het Republikeinse verkiezingsprogramma aangepast: er zou geen hulp meer worden gegeven aan Oekraïne in de strijd tegen Russische separatisten.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/trump-zou-zijn-advocaat-hebben-laten-liegen-tegen-de-senaat-over-russisch-vastgoedproject~b6511630/

Wat is er van waar? Dat lezen we hier:
Speciaal aanklager Mueller weerspreekt berichtgeving over liegen advocaat Trump
De berichtgeving over de Amerikaanse president Donald Trump, die zijn voormalige advocaat Michael Cohen zou hebben opgedragen om te liegen tegen het Congres, is niet waarheidsgetrouw. Dat heeft het team van speciaal aanklager Robert Mueller laten weten in een uitzonderlijke reactie op een nieuwsbericht.
‘De beschrijving van Buzzfeed van bepaalde verklaringen aan het team van de speciaal aanklager en de duiding van bepaalde documenten omtrent Michael Cohens getuigenis aan het Congres zijn niet accuraat’, aldus een verklaring van Peter Carr, woordvoerder van Muellers bureau.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/speciaal-aanklager-mueller-weerspreekt-berichtgeving-over-liegen-advocaat-trump~bc17538a/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 19, 2019 5:59 pm

Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen

Xander, 19-01-2019

Afbeelding
Aan de eindeloze stroom nepnieuws van de massamedia over Donald Trump is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Ook de Nederlandse media waren er deze week zoals altijd als de kippen bij om het bericht van BuzzFeed over te nemen waarin werd beweerd dat president Trump zijn advocaat Michael Cohen opdracht had gegeven om tegen het Congres te liegen. Dit blijkt wederom nepnieuws te zijn geweest, deze keer zelfs bevestigd door het team van de speciale aanklager Robert Mueller, dat een in een officiële verklaring stelt dat BuzzFeeds bericht over ‘het getuigenis van Cohen tegen het Congres niet correct is.’

Gisteren had BuzzFeed zich nog ‘100% achter het verhaal van onze verslaggevers’ opgesteld. Hun bronnen waren echter ‘anoniem’. Bovendien gaven de twee journalisten in kwestie, Anthony Cormier en Jason Leopold, hier tegenstrijdige verklaringen over. Cormier erkende tegenover CNN dat ze de documenten die hun verzinsels zouden bewijzen niet zelf hadden gezien, terwijl Leopold eerder had beweerd van wel.

Leopold –met een persoonlijke achtergrond als drugsverslaafde- kwam in 2006 al eens in opspraak toen hij op basis van verzonnen bronnen had geschreven dat een man was aangeklaagd wegens een CIA lek. De Washington Post schreef hierop dat ‘deze in war zijnde verslaggever... op agressieve wijze de regels heeft genegeerd’ en dat ‘ernstige twijfels opwerpt over (zijn) journalistieke ethiek.’

Weer een trieste dag voor de journalistiek
‘Bedenk dat het Buzzfeed was dat het totaal ontkrachte ‘dossier’ vrijgaf, dat werd betaald door de oneerlijke Hillary Clinton en de Democraten (als onderzoek van de oppositie), waar het complete Rusland onderzoek op is gebaseerd,’ reageerde Donald Trump. ‘Een zeer trieste dag voor de journalistiek, maar een topdag voor het land! Nepnieuws is waarlijk de vijand van het volk.’

Eerder had Trumps advocaat Rudy Giuliani al verklaard dat ‘iedere suggestie dat de president Michael Cohen de raad gaf om te liegen (over een eventueel te bouwen Trump Tower in Moskou) categorisch vals is.’

Cohen, de voormalige advocaat van Trump, werd onlangs veroordeeld wegens meineed en fraude, nadat hij tijdens zijn proces plotseling met nog altijd onbewezen beschuldigingen aan het adres van Trump kwam, waardoor hij zijn gevangenisstraf aanmerkelijk kon verkorten. De Wall Street Journal berichtte afgelopen week dat Cohen mogelijk tienduizenden dollars heeft gestolen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -te-liegen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18707
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor King George » Zo Jan 20, 2019 2:46 am

Al is het fake news nog zo snel...

En weer leugens en laster jegens Donald Trump ontmaskerd!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 11:24 pm

Commissie: geen samenzwering Trump en Rusland

12 februari 2019

Afbeelding
Donald Trump en Vladimir Poetin.

WASHINGTON – Een Amerikaanse Senaatscommissie die al twee jaar onderzoek doet naar een eventuele samenzwering van Donald Trump en Rusland voor de verkiezingen van 2016, heeft vooralsnog geen enkel duidelijk bewijs opgeleverd.

Bronnen uit zowel Republikeinse als Democratische hoek van de commissie hebben dit volgens NBC News gezegd. Het onderzoek is in de slotfase aanbeland.

De twee kampen zijn het niet eens over de interpretatie van alle feiten in het onderzoek. Er zijn contacten tussen Russen en campagnemedewerkers van Trump geweest. Russen werkzaam bij inlichtingendiensten zouden mogelijk hebben geprobeerd Trump een handje te helpen met het lekken van e-mails van de Democratische tegenspeelster Hillary Clinton. Maar een samenzwering tussen de campagnemedewerkers van Trump en Rusland is niet aantoonbaar volgens de commissie.

bron

En dat was dus ook wel te verwachten... :smile7:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18707
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor King George » Wo Feb 13, 2019 12:11 am

Ik denk dat links een rotdag heeft. Want het wordt dus geen impeachment. :roll:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 14, 2019 3:16 am

Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland

Xander, 13-02-2019

Afbeelding
De voorzitter van het Inlichtingencomité, senator Richard Burr (afbeelding: Getty Images (3)).

Opnieuw bevestiging dat ‘Russiagate’ één grote nepnieuws hoax is

De grote Nederlandse media deden hun reputatie als de echte propaganda- en nepnieuws verspreiders gisteren weer de nodige eer aan door wel een video te plaatsen van een ‘Trump aanhanger’ die een journalist van de BBC belaagde, maar voor zover bekend niet één bericht over het feit dat het belangrijke Inlichtingencomité van de Amerikaanse Senaat, dat bestaat uit leden van beide partijen, na 2 jaar moest toegeven dat er geen bewijs is gevonden voor een samenzwering van Trump met Rusland. Een jaar geleden kwam een comité van het Huis van Afgevaardigden ook al tot die conclusie.

‘Als we een rapport schrijven op basis van de feiten die we hebben, dan hebben we niets dat een samenzwering tussen de Trump campagne en Rusland suggereert,’ verklaarde de Republikeinse senator Richard Burr, voorzitter van het comité. ‘We weten dat we de onderste been boven krijgen, want er zijn geen nieuwe vragen meer waar we nog antwoorden op willen krijgen.’

Tandenknarsende Democraten
Het zal weinigen verrassen dat de Democratische senatoren in het comité minder stellig waren, en volhielden dat de meer dan 100 veronderstelde contacten tussen Trumps staf en de Russen in hun ogen aanwijzingen zijn dat de president bereid was hulp te ontvangen van een buitenlandse mogendheid. Toch weersprak niemand van hen de conclusie van de voorzitter. Dat kon ook niet, want het comité heeft toegang tot alle als geheim geclassificeerde informatie.

Ook de linkse ‘Hate Trump’ nieuwszender MSNBC moest tandenknarsend die conclusie voorlezen, om er daarna natuurlijk te proberen er toch vraagtekens bij te zetten. (2) Kijkers zouden anders wel eens hun wantrouwen dat ze ook wat dit item betreft de afgelopen jaren continu met nepnieuws zijn gebombardeerd, zien bevestigd.

Het onderzoek van speciale aanklager Robert Mueller loopt volgens diverse bronnen ook op zijn einde. Dat onderzoek is al talloze keren extreem partijdig en anti-Trump gebleken; Mueller lijkt zich zelfs zich niet voor te schamen om Trump en de Russen nog de schuld te geven van een lekkende waterkraan in de toiletruimte van het Capitool.

En wéér een ‘feit’ van de media doorgeprikt als leugen
Het nieuws zal weinig lezers op deze site verbazen, maar lijkt in het extreem eenzijdige, door links overheerste medialandschap van Nederland te zijn ingeslagen als een bom die hen vooralsnog doet zwijgen. Wéér een al zo lang en zo vaak gepresenteerd ‘feit’ over Trump en Rusland doorgeprikt als een leugen, als nepnieuws – hoe lang kan dat zo doorgaan voordat de nog immer zo goedgelovige Nederlandse bevolking zich af begint te vragen wat er eigenlijk klopt van wat ze dagelijks te horen en te lezen krijgen, en zelfs òf er überhaupt nog wel iets bijzit wat enigszins op de waarheid lijkt.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... et-Rusland
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18707
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor King George » Za Feb 16, 2019 2:31 pm

Ze zijn er ziek van in de MSM.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 24, 2019 7:05 pm

Trump door Mueller vrijgesproken; ‘Democraten gaan Hillary slachtofferen’

Xander, 24-03-2019

Afbeelding
Afbeelding (2).

‘Russiagate was niets dan pure wraak van afgunstige Hillary op Donald Trump’

Na een 675 dagen durend onderzoek heeft speciale aanklager Robert Mueller in zijn slotrapport moeten erkennen dat er geen enkel bewijs is gevonden dat president Trump en zijn team hebben samengespannen met Rusland. Er komen geen nieuwe aanklachten, en die er al lagen –tegen voormalige medewerkers van Trump- hebben niets met Muellers oorspronkelijke missie te maken om Trump hoe dan ook schuldig te verklaren. Nu hij compleet gefaald heeft is de grote vraag wat er gaat gebeuren met Hillary Clinton, de topcriminele Democraat achter de schermen die het hele establishment in Washington met chantage en afpersing zover kreeg om het nu afgesloten neponderzoek te beginnen.

‘Russiagate’ is één grote hoax gebleken, zoals ook wij van meet af aan al schreven. ‘Iedereen met drie werkende hersencellen wist dat alles naar Hillary Clinton leidt,’ schrijft analist Tom Luongo. ‘Muellers onderzoek was vanaf het begin opgesteld om iets uit niets te creëren, en dat is wonderwel gelukt. Het was zo effectief dat het hele land er twee jaar lang door verlamd was... en dat allemaal omdat de elite, ik noem ze ‘de Davos Troep’, weigert te accepteren dat de volken niet langer in hun leugens over de voordelen van hun neoliberale globalistische agenda geloven.’

‘Russiagate was pure wraak, maar faalde jammerlijk’
Hillary Clinton had als president leiding moeten geven aan het opheffen van de onafhankelijkheid en soevereiniteit van het Westerse blok door dit ondergeschikt te maken aan de VN. Daarmee zou het laatste beetje soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht van de Amerikanen en Europeanen worden vernietigd, en totaal in handen komen van dat kleine elitaire clubje totalitaire globalisten in Washington, New York en Brussel.

Het liep anders. Hillary faalde jammerlijk, en zette uit pure wraak en haat de ‘Russiagate’ hoax in elkaar om haar overwinnaar alsnog kapot te maken. Zo probeerde ze Trump nog voordat hij in het Witte Huis zat te ondermijnen en hem te beschuldigen van wat ze zèlf had gedaan, namelijk samenspannen met de Russen en Oekraïners. Toen Trump eenmaal officieel president was maakte ze het haar dagtaak om zoveel mogelijk politici en medewerkers met chantage en afpersing tegen hem op te zetten.

Tegelijkertijd gaf ze de almaar grotere schade aanrichtende progressieven (linksgroenen en Marxisten) nog meer steun dan ze al deed, en zette ze hen ertoe aan om de politieke en maatschappelijke stabiliteit verder te ondermijnen (eenzelfde proces is in Europa en ook Nederland gaande). Het Amerikaanse volk moest hoe dan ook worden gepolariseerd en tegen elkaar worden opgezet.

‘Hillary toonbeeld van afgunst, had voor wolven moeten worden gegooid’
‘Hillary had na haar falen voor de wolven moeten worden gegooid,’ vindt Luongo. ‘Als je zó erg mislukt en anderen zóveel geld hebt gekost, dan verlies je meer dan enkel je fondsen. Dit laat zien dat Hillary zoveel smerigheid over alle betrokkenen weet, dat die allemaal met haar meewerkten omdat zij anders met haar ten onder zouden zijn gegaan.’

‘Hillary is het toonbeeld van afgunst,’ vervolgt de analist. ‘Ze wil wat Trump heeft: het presidentschap. En daarvoor was ze bereid om hem helemaal af te breken, ongeacht hoeveel schade dit zou veroorzaken. Ze is erger dan The Joker uit Batman... Ze haat ons om wie wij zijn en om wat wij haar niet willen geven. Het was deze vijandigheid die haar ertoe bracht om met het masker van een engel de hele wereld te chanteren.’

Belachelijke Russiagate als nachtkaars uitgedoofd
Russiagate was vanaf dag één ‘een onhoudbaar en belachelijk verhaaltje, dat nu als een nachtkaars is uitgedoofd. Heel veel mensen zijn nu boos, verward en bang. Mueller dacht dat hij alleen maar hoefde te vertrouwen op corrupte mensen, en hen met alles kon bedreigen om hen tegen Trump op te zetten... Maar het werkte niet. Uiteindelijk bleven Paul Manafort, Michael Cohen en Roger Stone overeind of pleegden meineed, waardoor het hele plan in duigen viel.’

Politici Amerika en Europa zullen eigen hachje redden
Luongo ziet in zowel de VS als Europa de trend dat politici, zodra het er echt om gaat spannen, uiteindelijk hun eigen carrière voorrang boven alles zullen geven. ‘Reken altijd op de ijdelheid van politici. Als ze worden getest zullen ze altijd egoïstisch handelen. Mueller zou dit als leider van Russiagate ook gaan doen als hij niemand zover zou krijgen Trump te verraden.’

‘Met zijn rapport zonder nieuwe aanklachten redt hij zijn reputatie voor de toekomst, en is Hillary’s chantage waardeloos geworden. Omdat Russiagate haar als architect heeft aangewezen zijn ze niet meer bang voor haar... De progressieven zijn met een zandstraler beroofd van hun valse hoop. Zodra ze het niet meer kunnen ontkennen zullen ze zullen gekrenkt en boos zijn, en uit zijn op bloed. Iedereen die werd gechanteerd om met deze idioterie mee te doen zal een deal sluiten om zijn eigen hachje te redden... en Trump zal als president herkozen worden.’

‘Democraten geen schijn van kans, Hillary wordt geslachtofferd’
De Democraten maken in zijn ogen op dit moment namelijk geen schijn van kans tegen Trump. Ze hebben zich compleet te kijk gezet en maken zich almaar ongeloofwaardiger door extremistische randgestoorde fanatici zoals de ‘Democratische Socialist’ (= linksgroene Marxist) Alexandra Ocasio-Cortez te omarmen.

De Deep State en de ‘Davos Troep’ zijn wederom ontmaskerd, constateert Luongo. Als ze nu niet met iets heel dramatisch komen dan zal de aanzwellende golf van het door hen zo verafschuwde ‘populisme’ hen wegvagen.

In Amerika zullen er na de Russiagate hoax in ieder geval koppen moeten rollen. ‘Partner in crime’ Barack Obama wordt te goed beschermd door zijn mensen, en Comey en McCabe zijn niet belangrijk genoeg. Wie blijft er dan over? Hillary Clinton. ‘Haar chantage heeft uiteindelijk hiertoe geleid... Hillary wordt geslachtofferd. Het grote project, de oprichting van een transnationale superstaat, is namelijk belangrijker dan één persoon. Hillary is vervangbaar.’

Genoeg afleiding voor naderende storm?
Luongo concludeert dat het laten vallen van Hillary de enige optie voor de Democraten is om iets van hun geloofwaardigheid te herstellen. ‘En nu maar hopen dat dit schouwspel voldoende brood en spelen is om het volk af te leiden van de echte storm die op ons afkomt.’

En daarmee bedoelt Luongo de financieel-economische megacrisis die het Westen gaat treffen, en die aan alle linksgroenliberale klimaatluchtfietserijen permanent een einde zal maken, omdat alle getroffen landen en volken hun overgebleven schaarse middelen zullen moeten aanwenden om te kunnen overleven.

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Zero Hedge social media meme

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... chtofferen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten