Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor mercator » Vr Jul 26, 2019 10:27 am

sjun schreef:Wat vreemd dat geen journalist van de 'staatsmedia' deze stukken kon vinden om er informatief over te schrijven

3 jaar lang werd in onze leugenmedia de Russische inmenging in de verkiezingen als een feit voorgesteld. Nu moet die Mueller met hangende pootjes komen vertellen dat het allemaal roddel van horen zeggen is. Hij ging af als een gieter. Maar dat hebben we niet mogen zien op de NOS of de VRT. En Trump doet gewoon voort waar hij mee bezig is.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor sjun » Vr Jul 26, 2019 10:32 am

Tucker: Democrats believed Mueller would save America

:razz:

Ja, het wordt nu steeds moeilijker om het narratief vol te blijven houden dat Trump voor verraad moet worden afgezet. Sterker nog waarom Zijn Barack Obama en Hillary Clinton (en met haar kunnen Bill en de hele oplichtersorganisatie van de Clintonfoundation meegenomen worden) eigenlijk nog niet eens kritisch op 'collusion' en uitverkoop van Amerikaanse belangen onderzocht. Meet het Amerikaanse Justituele Apparaat soms opzichtig met twee maten? Zijn er Amerikanen die boven de Amerikaanse wet staan en kunnen maken wat zij willen om er steeds weer mee weg te komen? Zou dat met de kennis van vandaag niet eens rap moeten gaan veranderen? Ik vermoed dat een een keerpunt aan gaat zitten komen en dat er mensen uit de door vals voorlichtende media gespannen fuik zwemmen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor sjun » Vr Jul 26, 2019 10:47 am

Trump speaks to reporters after Mueller's dramatic hearings
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18707
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor King George » Vr Jul 26, 2019 11:02 am

Iemand eergisteren nog de Mueller hoorzitting gevolgd? Ach, wie boeit die Mueller nou nog eigenlijk?

Al sinds de start van het Mueller onderzoek hebben de Democraten al hun hoop op deze man gevestigd om van Trump af te geraken en eergisteren was daar dan eindelijk het moment supreme.

Nou, dit was het dan:Het had er alle schijn van dat Mueller zijn eigen rapportage niet opgesteld had of in elk geval weinig blijk gaf de inhoud ervan te kennen. Hij maakte geen al te scherpe indruk en dan druk ik het heel voorzichtig uit. Ik blijf erbij dat dit hele onderzoek nergens op slaat. Het was een non-starter vanaf dag één, bekokstoofd door Democraten die het simpelweg niet konden verkroppen dat Crooked Hillary tegen al hun verwachtingen in de verkiezingen verloor van Trump.

De Democraten zijn hard op weg om Trump een tweede termijn in de schoot te werpen. :victory: :victory: :victory:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 26, 2019 11:30 am

LOL. "I will leave it to the report..."

Wat een afgang.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 28, 2019 11:12 pm

Na Russiagate – de routekaart van de roll-back geschetst

Door Hannibal · 26 augustus 2019

Afbeelding
“Op een bepaald moment moeten we het hebben over de olifant in de kamer”.

Russiagate is voorbij, maar over onderzoek naar de aanleiding en de basis van de hysterie lees je buiten de Amerikaanse conservatieve maar weinig.

Dat er een roll-back moet komen, zal iedereen die er rustig over piekert moeten beseffen. In Nederland gebeurt dat te weinig, en de meeste (anti-Trump – hetgeen geldt voor allemaal) Nederlandse media lijken te denken dat het wel afgelopen was met de klucht van Mueller in het Huis van Afgevaardigden. Dat Trump en het Amerikaanse ministerie van Justitie in het geweer komen om de oorsprong te achterhalen èn publiekelijk te attesteren, lijkt hen vreemd. Dat wordt nog een onprettige verrassing, want naar het zich laat aanzien is er nu al genoeg materiaal om de Democratische Partij een heel onplezierig jaar te bezorgen.

Dat de meerderheid van de Amerikanen tegen impeachment van Trump is, heeft men mokkend geaccepteerd, maar niet meer dan dat.

Alleen, het moment om de roll-back in stelling te brengen is nog niet gekomen. Want dat Trump het ruïneren van zijn eerste termijn als president zal compenseren door het vanuit de Democratische Partij opgezette complot in te zetten om die partij in november 2020 te verpletteren is geen gewaagde voorspelling.

Maar dan draait alles om de timing. Nu is het nog te vroeg, maar als hij te lang wacht zullen veel mensen vergeten zijn hoe erg de Democraten te keer gingen. Het is een subtiele afweging die Trump moet maken. Hij heeft een hand jokers toebedeeld gekregen, maar bij verkiezingen gaat het er om de laatste slag te winnen. Alles wat daaraan vooraf gaat is binnen een paar maanden door het grote publiek vergeten. En het is voor Trump van politiek levensbelang dat de Amerikaanse kiezer het in november 2020 nog duidelijk op zijn netvlies heeft staan, ook omdat het niet alleen zal gaan om zijn eigen herverkiezing, maar ook dat de Republikeinse Partij de meerderheid in de Senaat behoud en in het Huis van Afgevaardigden herovert. Haast kan hem fataal worden, zodat we – voor Trump uitermate opmerkelijk – nu in het geheel geen haast zien bij de president.

Intussen toont het slagveld door de inleidende beschietingen in het veld van Democratische kandidaten voor USA2020 al een waar politiek bloedbad. De toon van de afgelopen twee jaar van Trump presidentschap blijft schallen, en dat is iets dat Trump niet lang genoeg duren kan, aangezien het veld nog steeds verder naar links trekt. Deze groep kandidaten is de meest linkse die de USA zich ooit heeft zien voorbereiden op de presidentsverkiezingen, en dat kun je geen voordeel noemen. Dat is zoiets nooit. Het interne gevecht maakt nu de kandidaat die uiteindelijk overblijft al vrijwel kansloos op inhoudelijke punten. Maar er zit nog een gevaarlijke adder onder het gras: de economische situatie. De kans op een recessie in 2020 is groter dan Trump leuk zal vinden, en het zou zijn herverkiezing alsnog kunnen gaan bedreigen. Ook om die reden is het belangrijk de Democratische Partij op dat moment te kunnen treffen met hun onbetrouwbaarheid en een reeks schandalen die wortelt in USA2016. In die situatie zal de economie er weinig meer toe doen – een uitzonderlijke situatie met een werkelijk vernietigende recessie daargelaten.

Het onderzoek naar het Democratische complot achter Russiagate is Trumps politieke levensverzekering, èn de reden dat je hem nog nauwelijks hoort over hoezeer de staat van de economie op zijn conto moet worden geschreven. Dat kan in de laatste twee maanden voor november 2020 alsnog als de kans daartoe bestaat.

De timing was belangrijk merkte ik al op, en dat betekent óók dat de roll-back niet te laat van start mag gaan. In september – ergens – komt het rapport van Inspector-General Horowitz van het DOJ. Naar verwachting zullen de onthullingen van Horowitz explosief zijn, ook al moet worden afgewacht hoe de Amerikaanse pers dit zal oppakken. Het heeft er veel van weg dat de MSM niet bereid zijn de mythe van Watergate als grootste Amerikaanse presidentiële schandaal ooit ter discussie te stellen. Het zou henzelf ook te zeer te kijk zetten als hun tak veronachtzamend uit partijpolitieke overwegingen.

En het zou Trump daarmee teveel gelijk geven over zijn tirades tegen de partijdige pers. En u weet: gelijk is makkelijk om te hebben, moeilijk om te krijgen en onmogelijk om te geven. De Amerikaanse pers bewijst nu al twee en een half jaar het gelijk van dit bon mot, en dat zie ik niet snel veranderen. CNN is nu zelfs een campagne begonnen dat Trump niet goed bij zijn hoofd zou zijn. Maar CNN heeft ook de ontslagen FBI-directeur McCabe in dienst genomen om tegen de president te stoken.

Er ligt een heel pakket vernietigende informatie op de plank te wachten tot president Trump die declassificeert en vrijgeeft voor publicatie. En de man die Trump gaat adviseren over de timing is senator Lindsey Graham, voorzitter van de Juridische commissie van de Senaat:

Senate Judiciary Committee Chairman Lindsey Graham told Fox News’ Sean Hannity Tuesday, he will meet with Department of Justice Attorney General William Barr this week to advise on the public rollout of classified documents pertaining to the FBI’s investigation into President Trump and Russia.

Over wat het meest vernietigend zou kunnen blijken een volgende keer.

http://verenoflood.nu/na-russiagate-de- ... geschetst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Russiagate 2 (m.b.t. Trump)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 09, 2019 9:11 pm

Ex-CIA-leider John Brennan vertelt het congres dat hij president Obama heeft geïnformeerd over Hoax + video van Trump en Rusland

By Redactie World Unity on aug 23, 2019

Afbeelding

Ex-CIA-leider John Brennan vertelt het congres dat hij president Obama heeft geïnformeerd over Hoax + video van Trump en Rusland

Zullen de reguliere nieuwsmedia voormalig president Barack Obama, voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en Obama’s band van vrolijke grappenmakers blijven beschermen? Velen hopen en bidden dat procureur-generaal Bill Barr en zijn aangestelde – Amerikaanse procureur John Durham – de Trump-Rusland-aanvalsheksjacht zullen onderzoeken.

Zodra dat is bereikt, moet het Amerikaanse volk de Trump-regering onder druk zetten om degenen die dit land hier hebben gebracht te arresteren, te vervolgen en te straffen tot het punt om een wettelijk gekozen president van de Verenigde Staten omver te werpen met behulp van illegale en onethische acties, waaronder het ondermijnen van de grootste en verreikende natie van de media nieuws outlets.

Durham onderzoekt alle stadia van de zogenaamde Trump-Rusland-hoax. Het zal moeilijk zijn om het bewijs te negeren dat de voormalige CIA-directeur John Brennan van president Obama zo nauw verbonden kan zijn met de oorsprong van de hoax als een mens kan zijn.

In mei 2017 gaf Brennan aan het congres een gezworen verklaring dat alles wat hij deed “in overleg met het Witte Huis” was:Brennan: [13:35] “... door het zogenaamde Gang-of-Eight-proces hielden we het Congres op de hoogte van deze kwesties toen we ze identificeerden.”

“Nogmaals, in overleg met het Witte Huis heb ik PERSOONLIJK de volledige details van ons begrip van Russische pogingen om zich te bemoeien met de verkiezing tot congresleiderschap ingelicht; specifiek: senatoren Harry Reid, Mitch McConnell, Dianne Feinstein en Richard Burr; en aan vertegenwoordigers Paul Ryan, Nancy Pelosi, Devin Nunes en Adam Schiff tussen 11 augustus en 6 september [2016] ...

Brennan lijkt toe te geven dat het Witte Huis van Obama in coördinatie met hem had gewerkt en zelfs de hele hoax van Spygate orkestreerde.

Spygate omvatte waarschijnlijk zijn nummer één adviseur Valerie Jarrett, zijn nationale veiligheidsadviseur Susan Rice, haar assistent Ben Rhodes en andere hackers van de Democratische Partij in het Witte Huis, het Congres, het ministerie van Justitie, de FBI en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Of die coördinatie daadwerkelijk is gebeurd, en zo ja, wanneer die coördinatie begon, hangt af van wat Durham tijdens zijn onderzoek ontdekt.

Met de gestage druppel, druppel, druppel documenten vrijgegeven aan beide huizen van het Congres, en aan non-profit publieke belangengroepen (Judicial Watch, Freedom Watch USA, het Clarion Project en anderen), wijst het bewijs nu op misschien al in 2015 toen Brennan materiaal begon te fabriceren dat nodig was om een FBI-onderzoek te starten dat op 31 juli 2016 werd gestart.

Niet alleen veranderde de Obama-administratie veel van het beleid van de FBI en de inlichtingengemeenschap, het had de hele Amerikaanse nationale veiligheidsniviathan geïnfiltreerd met commandanten die hun banen bekeken met het oog op politiek en politieke successen.

http://www.worldunity.me/ex-cia-leider- ... n-rusland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten