Volkerenmoorden in Afrika door Afrikaanse despoten

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42992
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Volkerenmoorden in Afrika door Afrikaanse despoten

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 18, 2018 3:38 am

Over de verzwegen volkerenmoorden van Afrikanen in Afrika

Geplaatst op 17 februari 2018

Afbeelding

In vergelijking met de bloedbaden van Afrikaanse despoten waren die van de Europese kolonialisten bijna onbetekenend. Wat u hieronder leest, is een kras staaltje!

  • Het is schokkend voor diegenen die zich nog nooit met Afrika en zijn gruwelijke geschiedenis heeft beziggehouden.
  • Het is ontnuchterend voor diegenen die er al iets van wisten, maar zich niet meer precies kunnen herinneren aan de details.
  • En het zal leiden tot een schreeuw van verontwaardiging bij diegenen die denken tot de betermenschen te behoren en er op dit moment mee bezig zijn de Europeanen inclusief de rest van het blanke ras, in de duivelse dwaalleer dat alleen zij nood en verwoesting over de wereld gebracht zouden hebben, zoals dat hoort bij socialisten, uit te roeien.
Ze zullen voor de 100ste keer overstelpen met aangiftes wegens “volksophitsing”, omdat ze behalve zulke aangiftes geen argumenten hebben om de feiten, die u dadelijk zult lezen, te ontkrachten. Maar tegen de waarheid helpen geen aangiftes die alleen maar tot doel hebben een ongemakkelijke stem tot zwijgen te brengen.

Bovendien hebben linksen de terechte angst dat zij – nadat hun nazi-knuppel is uitgewerkt – hun belangrijkste onderdrukkingsmiddel tegen de blanken, namelijk hun zogenaamd racisme en hun zogenaamde gruwelen in de koloniale landen, eveneens zullen kwijtraken.

Per saldo kan namelijk gezegd worden dat overal daar waar de blanken een koloniale heerschappij hadden ingesteld het bergopwaarts ging met deze landen:

Of het nu Singapore, Hongkong/China, India of Namibië is: waar de blanke man zijn verworvenheden zoals het onderwijswezen, het Romeins recht, infrastructuur, technologische knowhow en kennis heeft geïmporteerd, behoren deze landen ondertussen tot de economische wereldtop.

Waar de islam heeft huisgehouden, liet hij ellende, vriendjespolitiek, eermoorden en vijandigheid tegenover het belangrijkste goed van de mensheid achter: de wetenschappelijke nieuwsgierigheid.

Ja, er vonden ook wreedheden van de kant van de Europese koloniale machten plaats
De volkerenmoord in Duits Zuidwest-Afrika
door de Duitse koloniale bezetting heeft bijvoorbeeld aan 40.000 tot 60.000 Hereros en aan ongeveer 10.000 Nama het leven gekost. Dat gebeurde tijdens en na het neerslaan van opstanden van de Herero en Nama tegen de Duitse koloniale macht in de kolonie Duits Zuidwest-Afrika in de jaren 1904 tot 1908.

Dat is het waarop de linksen compleet blindvaren
Terwijl ze tegelijkertijd verzwijgen dat alleen al bij één enkel bloedbad van de Bolsjewieken in Katyn op bevel van Stalin van 3 april tot 11 mei 1940 ongeveer 4400 gevangen genomen Polen, grotendeels officieren, in een bos bij Katyn, een dorp 20 kilometer ten westen van Smolensk, vermoord en nog eens 22.000 tot 25.000 beroeps- of reserveofficieren, politieagenten en andere Poolse staatsburgers, waaronder veel intellectuelen, eveneens op bevel van Stalin, werden vermoord. Het lukte de Sovjet-propaganda om deze massamoorden tot aan de Perestrojka van Gorbatsjov de Duitsers in de schoenen te schuiven.

En links verzwijgt maar al te graag dat het totaal aantal moorden onder Stalin tientallen miljoenen bedraagt.

Terwijl ze tegelijkertijd verzwijgen dat er binnen drie maanden in 1994 1 miljoen mensen met machetes en knuppels in Rwanda werden vermoord – waarmee ook het gangbare argument van de Duitse en internationale vredesbeweging (de eerste was enorm door de Stasi ondermijnd en werd door de DDR met miljoenen gesponsord) belachelijk wordt, volgens welke alleen massavernietigingswapens massa´s mensen doden:

Alleen de politieke wil, Rwanda heeft het aangetoond, volstaat – en je kunt met stenen, bijlen, machetes en knuppels binnen de kortste tijd tientallen miljoenen mensen doden. Voor massamoorden heb je dus geen massavernietigingswapens nodig – want nog nooit heeft een wapen uit zichzelf een mens gedood. Altijd was er de hand en de wil van een mens nodig om met een willekeurig wapen een ander mens te doden.

Afrikaanse despoten, die erger huis hielden dan alle Europese koloniale machten samen
Hoe erg het ook is: deze 40.000 tot 60.000 doden zijn niets vergeleken bij de misdaden van Afrikaanse despoten zoals Idi Amin:

https://ejbron.files.wordpress.com/2018 ... 128&zoom=2

Volgens schattingen van mensenrechtenorganisaties werden 300.000 tot 400.000 mensen het slachtoffer van zijn achtjarige geweldheerschappij, nadat het in het jaar 1970 de burgerbevolking in het kader van de “Firearms Act” in 1970 het dragen van vuurwapens werd verboden.

Een prominent slachtoffer van Amin´s despotische heerschappij was Janani Luwum, de Anglicaanse aartsbisschop van Oeganda, die in 1977 tegen de heerschappij van willekeur had geprotesteerd. Toen de gewelddadige Idi Amin het einde van zijn terreurheerschappij zag naderen, bekeerde hij zich tot de geweldreligie islam en werd tot aan zijn dood opgenomen in Saoedi-Arabië, waar men hem een luxe villa ter beschikking stelde.


Grotendeels ongemoeid liet men tot op de dag van vandaag ook de voormalige chef van de Ethiopische junta, Mengistu Haile Mariam, die de dood van minstens 100.000 landgenoten op zijn geweten heeft.

https://ejbron.files.wordpress.com/2018 ... 134&zoom=2

De marxist was de bedenker van de “rode terreur”, zoals de vernietigingsveldtocht tegen getrouwen van de keizer en democraten in revolutie-taal heette.

Zijn dictatoriale regime had tot doel om van Ethiopië een socialistische staat te maken, en werd door de Sovjet-Unie gesteund.

In een proces zei een getuige dat zijn vader als feodaal zou zijn onthoofd, omdat hij een eigen akker bezat. De gouverneur van Mengistu zou daarna het hoofd op het marktplein te koop hebben aangeboden. De lichamen van de slachtoffers werden meestal voor “patroongeld” aan de familieleden verkocht. (Bron)

Of laten we een andere Afrikaanse despoot nemen, de dictator van de Centraal-Afrikaanse Republiek, Jean-Bédel Bokassa (van 1966 tot 1979):

https://ejbron.files.wordpress.com/2018 ... 142&zoom=2

Hij liet zichzelf uitroepen tot keizer Bokassa I. Zijn officiële volledige titel luidde: “Zijne keizerlijke majesteit Bokassa de Eerste, keizer van Centraal-Afrika door de wil van het Centraal-Afrikaanse volk, verenigd in de nationale politieke partij, de MESAN.”

Op 26 december 1980 werd Bokassa bij verstek ter dood veroordeeld wegens moord, marteling, corruptie en kannibalisme. Verder werd Bokassa vanwege de vergiftiging van zijn tweejarige kleinzoon en wegens het doodslaan van schoolkinderen aangeklaagd. Zijn slachtoffers liet hij vaak voor zijn plezier door leeuwen verscheuren. (Bron). Zijn aantal slachtoffers is onbekend, maar wordt op honderdduizenden geschat.

In ballingschap in Frankrijk werd hij in het slot Hardricourt ten westen van Parijs met tien van zijn kinderen en een vriendin (in plaats van zijn achttien vrouwen) ondergebracht. Hijzelf eiste het Franse staatsburgerschap, wat een Franse rechtbank daarvoor had afgewezen. Van de Franse staat kreeg hij in ballingschap als voormalig Frans kapitein na 23 dienstjaren een pensioen van 5.998 Franse francs (destijds ongeveer DM 2.600,-) netto.

Een relatief onbekende Afrikaanse despoot is Francisco Macias Nguema. Hij was van 1968 tot 1979 de eerste president van Equatoriaal Guinee. Onbekend daarom, omdat hij ook bescherming genoot van socialisten – en wel uit de USSR en uit Cuba. Linksen verzwijgen graag hun eigen gruweldaden – en Duitse linksen verzwijgen deze onder het dictaat van de “selectieve ethiek” van Marcuse: over wandaden door linksen moet gezwegen worden.

Nguema bezette alle sleutelposities in het leger en de economie met familieleden van zijn familieclan en plunderde zodoende het sowieso al straatarme land leeg. Het ministerie van Defensie nam hij eerst zelf op zich. Toen Equatoriaal Guinee grotendeels failliet was, verplichtte hij de hele bevolking van het land per wet tot dwangarbeid, ook om de 60.000 verdreven plantagearbeiders uit Nigeria te vervangen.

https://ejbron.files.wordpress.com/2018 ... 124&zoom=2

Wat betreft zijn buitenlandse politiek oriënteerde hij zich op de Sovjet-Unie en kon als strategisch bondgenoot bouwen op diens ondersteuning. In het midden van de jaren-70 bevonden zich bovendien 500 Cubaanse militaire adviseurs in het land.

Gedurende zijn heerschappij veranderde hij Equatoriaal Guinee in een politiestaat, waarin alle mensenrechten werden geschonden. Meer dan een derde deel van de toenmalige bevolking vluchtte naar de buurlanden (ongeveer 100.000 vluchtelingen), waaronder ook Macias Nguema´s vrouw.

Een onbekend aantal mensen werd in kampen opgesloten, het aantal dodelijke slachtoffers zou tussen de 10.000 en 50.000 bedragen hebben. In de eindfase van zijn heerschappij werden alle kerken gesloten en werd het land tot een atheïstische staat verklaard. Bovendien werd er een extreme personencultus bedreven. Ondanks zijn eretitel “Grootmeester van de volksopleiding, wetenschap en traditionele cultuur” werden tijdens zijn regering alle scholen gesloten.

Net als alle despoten van dit slag waren de hierboven genoemde Afrikaanse despoten psychopaten in klinische zin – niet in staat tot berouw, gevoel of medelijden met hun slachtoffers.

Slotsom:
Alle linksen, onze oude partijen, hun politici: ze vechten ervoor dat het bij ons hier in Duitsland weldra net zo zal worden als in Afrika en Arabië!

Vele miljoenen dode, opgegeten, verkrachte en verdreven slachtoffers! Er zal nog erger leed op ons en onze kinderen afkomen dankzij onze politiek van de EU, de VN, de SPD, de Groenen, de CDU, de CSU, Die Linke, de PDS, de DKP, de FDP en de MLPD!

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17 ... in-afrika/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten