De Club van Rome

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41737
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Club van Rome

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 12, 2018 12:42 am

Wil de Club van Rome islamitische landen binnenmarcheren?

Geplaatst op 11 juli 2018

Afbeelding

Zoals bekend laten islamitische landen zich zelden iets zeggen door het ongelovige Westen. Ze pakken weliswaar graag het geld uit industrienaties aan, maar of dat de bevolking ten goede komt, is een andere vraag. Daarom moeten de nieuwste uitlatingen van de Club van Rome ook weer als puur geleuter gezien worden:

De president van de Duitse sectie van de Club van Rome, de klimaatonderzoeker Mojib Latif uit Kiel, heeft van de industrienaties een massale verhoging van hun betrokkenheid in de ontwikkelingshulp geëist. “Het budget voor ontwikkelingshulp moet drastisch verhoogd worden. In plaats daarvan trekt men nu muren op en verbouwt Europa tot een vesting”, zei Latif tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”.

Alleen zo zou de groei van de wereldbevolking af te remmen en te stabiliseren zijn. “Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw – dat alles leidt ertoe dat men de groei van de bevolking kan afremmen en de bevolking kan stabiliseren. We praten daar al tientallen jaren over, maar voeren de dingen gewoon niet in”, zei de professor uit Kiel.

De industrienaties zouden gewoon hun verantwoordelijkheid niet nakomen. “We hebben in het verleden veel te lang uit zuiver economische belangen corrupte en dictatoriale regimes ondersteund. Dat moet stoppen. In zulke landen zal niets veranderen, daar is geen kansengelijkheid, geen ontwikkeling voor brede lagen van de bevolking en geen zelfbeschikking van de vrouwen.” Vandaag is het de Internationale Dag van de Wereldbevolking.

Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw, in islamitische landen zo goed als onmogelijk, omdat dit niet verenigbaar is met de koran. Wat wil Latif dus eigenlijk?

Wil hij de islamitische heersers financieel nog beter uitrusten, of wil hij bijvoorbeeld met de Club van Rome deze landen binnenmarcheren om zoiets als een democratie te kunnen installeren?

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/11 ... marcheren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41737
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Club van Rome

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 18, 2019 12:00 am

Schandalig citaat van de “Club van Rome” over bevolkingsgroei

Geplaatst op 17 oktober 2019

Afbeelding

“Democratie is geen wondermiddel. Ze kan niet alles organiseren en heeft haar grenzen. Deze feiten moeten heel nauwkeurig bekeken worden. Hoe lasterlijk het ook klinkt, democratie is niet goed meer voor haar taken geschikt. De complexiteit en het karakter van vele actuele problemen maken het als gekozen vertegenwoordiger niet altijd mogelijk om op het juiste moment competente beslissingen te nemen...

De grootste hoop voor de aarde bestaat erin om religiewetenschappers en wetenschappers te verenigen om de wereld in een bijna fatale situatie te brengen en hem daarna uit het verwarrende labyrint van internationale crises in de utopie van humanistische hoop te leiden...

...de ideale, duurzame bevolking bedraagt nu meer dan 500 miljoen mensen, maar minder dan een miljard.”


Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/17 ... ingsgroei/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41737
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Club van Rome

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 18, 2019 12:03 am

Misschien kunnen wij wat leren van onze boeren...

Geplaatst op 17 oktober 2019

Afbeelding

Even nadenken over de opvattingen van de Club van Rome, waarin de elites zitting hebben, de wereldVERBETERAARS. Democratie is niet meer van deze tijd. Het volk is te incompetent geworden en dus ook de overheden die door het domme volk werden gekozen. Dat zogeheten systeem van inspraak van het volk (democratie) dat richting geeft aan het door haar gekozen bestuur werkt niet meer.

Gelukkig hebben wij al een partij van hoog ontwikkelde lieden die bovenstaand probleem helder inzagen en besloot de stem van het domme volk tot zwijgen te brengen: D66. GEEN VOLKSRAADPLEGING meer voor het gepeupel. Zo hoort het, dom volk! Het is nu tijd voor intelligent, elitair denken, samengebald in een kliek van invloedrijke hooggeplaatsten met veel intelligentie en organisatievermogen. Deze ware elites zijn in staat om onze aardbol DUURZAAM te ordenen. Gelukkig maar. Niemand hoeft meer zijn hoofd te breken over problemen die men toch niet begrijpt. In plaats van aandacht te besteden aan boeren die onder onverdiende druk worden geplaatst, kijkt men gewoon naar Boer zoekt Vrouw. Dat is veel leuker dan vervelende Boeren op Tractoren...

Dat wordt lekker geestelijk indutten geblazen. En dat is maar goed ook, want wat zegt de Club van Rome over de IDEALE bevolkingsgrootte om tot een duurzame wereld te komen, dat wil zeggen: een wereld waarin elke bewoner blijvend kan worden gevoed en ontspannen kan leven? Even nog de oogjes openen, slaperige types, en probeer eens de voorgestelde bevolkingsaantallen in jullie op te nemen, want wat de elites zeggen, is niets anders dan het voorstel om tot de opruiming van overtollige non-productieve, overbodige mensen te komen:

“...de IDEALE, duurzame bevolking bedraagt nu meer dan 500 miljoen mensen, maar minder dan een miljard.”

Enig idee hoeveel mensen er nu op aarde leven? Meer dan 7 miljard. Lees even mee.

En kijk nu nog even naar het IDEALE aantal dat de elites in gedachten hebben. In plaats van het woord mensen UITROEIEN, zou ik liever de uitdrukking KRACHTIGE BEVOLKINGSREDUCTIE in de mond nemen. Dat klinkt echt beschaafder. Maar hoe denken de ”elites” zoiets voor elkaar te krijgen???

Ik citeer en cursiveer hier en daar:

”De grootste HOOP voor de aarde bestaat erin om religiewetenschappers en wetenschappers te VERENIGEN om de wereld in een BIJNA FATALE SITUATIE TE BRENGEN en die daarna UIT HET VERWARRENDE LABYRINT van internationale crises in de UTOPIE van humanistische hoop te leiden...”

Dat is nog eens een zeldzaam staaltje eufemistisch elitair taalgebruik, brave burgers. Zo wil men jullie naar de slachtbank voeren. Denk hier maar eens over na en vraag je EINDELIJK eens af hoe lang dit tuig nog aan de macht moet blijven. Wil een volk, dat van haar recht op redelijke inspraak is beroofd, heersers de ruimte gunnen om ons letterlijk de das om te doen?

Ik heb mij lang afgevraagd waarom de onzinnige import van miljoenen Afrikanen steeds maar volgens de EU moet worden voortgezet, terwijl iedereen kan zien hoe – als gevolg van de krankzinnige open grenzen politiek – de misdadige instroom van lieden beslist onze ondergang zal betekenen. In het licht van wat ik in bovenstaand artikel lees, kan ik niet anders dan constateren dat de leiding in Brussel opzettelijk bezig is om ons in grote problemen te brengen die tot ”bijna fatale situaties” leiden. WE zullen belanden in hevige, gewelddadige botsingen. Precies zoals de Club van Rome dat beschrijft. Geloof ik nog in een politieke oplossing? Ik twijfel daar sterk aan. Zolang de meeste burgers nog zelfvoldaan blijven zeggen: “Ik heb het nog zo goed, dus ik stem op de partij waarop ik al jaren stem” (terwijl die mij de nek omdraait...) zal er geen oplossing komen. Wie nu nog niet beseft dat wij af moeten van politici die door hun voortdurende keuzes letterlijk onze vijanden zijn geworden, haalt het verderf door onze voordeur naar binnen.

Misschien kunnen wij veel leren van onze boeren...

Door: “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/17 ... ze-boeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41737
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Club van Rome

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 27, 2019 7:24 pm

Hieronder een filmpje van “The Canadian Patriot” op YouTube, die u haarfijn uitlegt over de wereldregering die er zou moeten komen en hoe het is ontstaan. Het plan dat 95% van de wereldbevolking wil elimineren.

De “Club van Rome” introduceerde “Limits to Growth” in 1972 en waarschuwde voor wereldwijde over-populatie en vond dat duurzame ontwikkeling nodig was. In 1991 publiceerde de “Club van Rome” de “The First Global Revolution”, waarin stond dat in de zoektocht naar een nieuwe vijand die ons kan verbinden ze met het idee was gekomen dat verontreiniging, de angst voor de opwarming van de aarde, watertekort en hongersnood wel passend zouden zijn. Al deze “gevaren” zijn veroorzaakt door de mens... De echte vijand is dan de mens zelf... Vele bekenden, waaronder Beatrix, zijn lid van deze club, zoals u in het filmpje kunt zien.

Deze mensen, “de elite”, hopen dat de komende generaties zich vrijwillig zullen laten steriliseren om “de aarde te redden” en vinden dat de levensstijlen en het consumptieverbruik van de middenklasse – met de hoge inname van vlees, het veelvuldig gebruik van fossiele brandstoffen, het gebruik van elektrische apparaten, airconditioning thuis en op het werk, en leven in de buitenwijken van de stad – niet meer kunnen.

Uit de 1992 “Earth Summit” Conferentie kwam ook Agenda 21 van de Verenigde Naties voor de eenentwintigste eeuw voort, die een mondiaal plan om de wereldbevolking te “leiden” laat zien onder dictatoriaal beleid van de VN.

“Agenda 21” zal nieuwe wereldregels instellen voor hoe we moeten eten, hoe we moeten leven, hoe we moeten reizen, wat we moeten leren en hoe we moeten communiceren en zal worden “verkocht” onder het mom van “We moeten de aarde redden”.

Onder het nieuwe (NWO) systeem dat er zou moeten komen, iets waar de Nederlandse regering klaarblijkelijk ook aan meewerkt, zal privé grondbezit, net zoals het privé bezitten van een auto, geëlimineerd worden. Mensen zullen in de steden, leefgebieden, leven en veel van het land zal niet toegankelijk zijn voor deze mensen.https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... xplodeerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten