De Club van Rome

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37967
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Club van Rome

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 12, 2018 12:42 am

Wil de Club van Rome islamitische landen binnenmarcheren?

Geplaatst op 11 juli 2018

Afbeelding

Zoals bekend laten islamitische landen zich zelden iets zeggen door het ongelovige Westen. Ze pakken weliswaar graag het geld uit industrienaties aan, maar of dat de bevolking ten goede komt, is een andere vraag. Daarom moeten de nieuwste uitlatingen van de Club van Rome ook weer als puur geleuter gezien worden:

De president van de Duitse sectie van de Club van Rome, de klimaatonderzoeker Mojib Latif uit Kiel, heeft van de industrienaties een massale verhoging van hun betrokkenheid in de ontwikkelingshulp geëist. “Het budget voor ontwikkelingshulp moet drastisch verhoogd worden. In plaats daarvan trekt men nu muren op en verbouwt Europa tot een vesting”, zei Latif tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”.

Alleen zo zou de groei van de wereldbevolking af te remmen en te stabiliseren zijn. “Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw – dat alles leidt ertoe dat men de groei van de bevolking kan afremmen en de bevolking kan stabiliseren. We praten daar al tientallen jaren over, maar voeren de dingen gewoon niet in”, zei de professor uit Kiel.

De industrienaties zouden gewoon hun verantwoordelijkheid niet nakomen. “We hebben in het verleden veel te lang uit zuiver economische belangen corrupte en dictatoriale regimes ondersteund. Dat moet stoppen. In zulke landen zal niets veranderen, daar is geen kansengelijkheid, geen ontwikkeling voor brede lagen van de bevolking en geen zelfbeschikking van de vrouwen.” Vandaag is het de Internationale Dag van de Wereldbevolking.

Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw, in islamitische landen zo goed als onmogelijk, omdat dit niet verenigbaar is met de koran. Wat wil Latif dus eigenlijk?

Wil hij de islamitische heersers financieel nog beter uitrusten, of wil hij bijvoorbeeld met de Club van Rome deze landen binnenmarcheren om zoiets als een democratie te kunnen installeren?

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/11 ... marcheren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten