Nieuws uit Brazilië

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 07, 2018 11:57 pm

Campagne presidentschapsverkiezingen: Mes-aanval op de favoriet – rechtse Braziliaanse kandidaat gewond

Geplaatst op 7 september 2018

Afbeelding

Ook in andere werelddelen leven patriotten gevaarlijk. Deze ervaring moest nu de rechtse Braziliaanse presidentschap-kandidaat Jair Bolsonaro aan den lijve ondervinden – hij raakte gewond door een mes-aanval tijdens zijn verkiezingscampagne. De steken in de buikstreek hebben voor ernstige verwondingen gezorgd.

Televisiebeelden lieten zien hoe de ex-officier tijdens zijn verkiezingscampagne in de stad Juiz de fora in de deelstaat Minas Gerais werd aangevallen. Bolsonaro staat in de peilingen voor de eerste ronde van de presidentschapsverkiezingen op 7 oktober bovenaan. Ex-president Lula da Silva van de linkse Arbeiderspartij geldt weliswaar als de eigenlijke favoriet, hij zit echter wegens corruptie en het witwassen van geld in de gevangenis en mag volgens de huidige stand van zaken niet aan de verkiezingen meedoen.

Bolsonaro werd na de mes-aanval naar het ziekenhuis gebracht. “Na de noodoperaties op donderdagavond zei zijn arts, Luiz Henrique Borsato, dat Bolsonaro minstens zeven dagen op de intensive care zou moeten blijven. In de twee uur durende operatie zouden zware interne bloedingen gestopt en de meeste verwondingen door de messteken hersteld zijn. Hij zou nog meer operaties nodig hebben en eerst voorzien zijn van een kunstmatige darmuitgang”, bericht “Die Welt”.

Na de aanval zou een verdachte zijn opgepakt, berichtte de krant “O Globo”, zonder nadere informatie te geven over een mogelijke politieke achtergrond.

Bolsonaro staat er bij zowel politieke vrienden als tegenstanders om bekend dat hij een hekel heeft aan homoseksuelen en zwarten en de militaire dictatuur (1964-1985) bejubelt. Hij kondigde al aan na een verkiezingsoverwinning militairen in politieke functies te willen benoemen en delen van de bevolking te willen bewapenen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/07 ... at-gewond/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 09, 2018 12:45 am

Slechte kaarten voor links: Rechts-populistische presidentskandidaat staat duidelijk aan kop in Brazilië

Geplaatst op 8 oktober 2018

De rechts-populistische opmars stopt ook niet voor Zuid-Amerika. Bij de presidentschapsverkiezingen in Brazilië kon de rechts-conservatieve Jair Bolsonaro de eerste ronde duidelijk winnen met 46% van de stemmen. Hij moet het nu in de tweede verkiezingsronde tegen de nummer twee, Fernando Haddad van de linkse arbeiderspartij PT, opnemen, die 29% van de stemmen kreeg in de eerste ronde.

Bolsonaro heeft bij de links-liberale media de naam “homofoob”, racistisch en vrouwvijandig te zijn. Dat is in de ogen van de Braziliaanse kiezers blijkbaar veel minder erg dan het wijdvertakte corruptiesysteem dat de voormalige presidenten Lula da Silva en Dilma Rousseff, eveneens van de PT, het land hebben nagelaten. De knallende draai om de oren voor de kandidaat van de PT, Haddad, is het resultaat.

Hem wacht nu een herculesarbeid, die volgens inschatting van waarnemers nauwelijks meer te overmeesteren is. De voormalige burgemeester van Sao Paolo moet er nu in recordtijd voor zorgen dat hij ook bekend en geaccepteerd wordt in de andere delen van het land. Anders krijgt ook Brazilië een rechts-populistische regering.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/08 ... -brazilie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 29, 2018 10:57 pm

Er is hoop

Geplaatst op 29 oktober 2018

Afbeelding

Wat een geluk dat Jair Bolsonaro nooit zijn oren liet hangen naar het drammerige gedwang van het type christen hatende secularisten dat in ons eigen land zo overduidelijk wél de dienst uitmaakt. In dat geval had hij zijn ‘privé-overtuigen’ namelijk inderdaad veilig in een kast moeten opbergen en we zouden er verder nooit meer iets van hebben gehoord. Heel fijn ook dat hij evenzeer een ander advies consequent in de wind sloeg: namelijk om de toon te matigen. Zogezegd omdat het de kiezers anders wel eens zou kunnen ‘afschrikken’.

Afgelopen nacht hield de toekomstige Braziliaanse president zijn overwinningstoespraak. Niet vanaf een balkon of op een rechtstreeks uitgezonden verkiezingsbijeenkomst ergens, maar via zijn favoriete mediaplatform Facebook Live. Met een Bijbel binnen handbereik richtte hij zich tot de natie: “Ik wil God dankzeggen voor deze gelegenheid... voor dit wonder”. Om daar aan toe voegen: “We kunnen het ons niet langer veroorloven om te flirten met communisme, populisme en links-extremisme”.

In Nederland zullen waarschijnlijk niet veel mensen hier een volmondig ‘amen’ op kunnen zeggen. Het communisme is toch dood immers? En bovendien, we houden veel teveel van onze abortus- en euthanasiepraktijken. Kwakoe en Gay-pride zijn vanzelfsprekend ook evenementen die we voor geen goud zouden willen missen. Tja,wat moet je dan met iemand die heeft gezegd dat hij abortus wil verbieden, dat hij van de homopropaganda fysiek onpasselijk wordt en dat hij de zwarten “niks verschuldigd” is?

Hoe hopeloos de situatie in Nederland ook maar schijnt, er is één lichtpuntje. Brazilië is namelijk een in meerderheid niet-blank land, dat niettemin deze blanke meneer aan de macht heeft gebracht. Er is nog hoop voor ons dus. Maar het is duidelijk dat we eerst alleen nog wat dieper zullen moeten afzinken... we moeten eerst nog wat wanhopiger worden, de omstandigheden moeten eerst nog wat uitzichtlozer worden. Dat is dan het slechte nieuws.

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/29/er-is-hoop/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Okt 31, 2018 9:01 am

Volgens mij is Jair Bolsonaro eerder een aanvoerder van de Braziliaanse Kristalnacht.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 03, 2018 10:16 pm

De wereld bekritiseert, Israël begroet de nieuwe Braziliaanse president

Geplaatst op 3 november 2018

Afbeelding
Net zoals in Amerika is de ondersteuning voor Israël een belangrijk thema in de verkiezingscampagne in Brazilië geworden.

Toen Donald J. Trump tot president van de Verenigde Staten werd gekozen en de hele wereld verblufte, was Israël een van de weinige naties die oprechte gelukwensen uitte. De rest van de internationale gemeenschap heeft Amerika hard terechtgewezen, omdat het had gekozen voor een “rechts-extreme hardliner”.

Dit verhaal werd vorige week met de verkiezing van de rechtse Jair Bolsonaro tot nieuwe president van Brazilië herhaald.

Bolsonaro werd ook vanwege zijn vrouwen-hatende, racistische en autoritaire opvattingen bekritiseerd. Maar hij is ook overtuigd pro-Israël.

Tijdens zijn verkiezingscampagne deed Bolsonaro met zijn ondersteuning van en beloftes aan de joodse staat hetzelfde als Trump. Hij beloofde om als president Israël als een van de eerste landen te bezoeken en de Braziliaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.

Nu hij president is, zei Bolsonaro nog steeds de bedoeling te hebben weldra een bezoek te brengen aan Israël, en hij zou zeker overwegen om de Braziliaanse ambassade te verplaatsen, hoewel dit door de stevige handelsbetrekkingen van het Zuid-Amerikaanse land met de Arabische wereld moeilijk zou kunnen worden.

In de tussentijd is de Israëlische leiding enthousiast dat deze man, die door de rest van de internationale gemeenschap veracht wordt, de nieuwe president van een van de grootste landen ter wereld is.

“Ik weet zeker dat uw verkiezing tot een grote vriendschap tussen onze naties en tot een versterking van de betrekkingen tussen Israël en Brazilië zal leiden”, zei minister-president Benjamin Netanyahu maandag in een telefoongesprek met Bolsonaro.

“Hartelijke groeten aan mijn vriend Jair Bolsonaro met zijn verkiezing tot president van Brazilië”, zei de woordvoerder van de Knesset, het Israëlische parlement, Yuli Edelstein in een aan de pers gepubliceerde verklaring.

Net zoals Trump heeft Bolsonaro een uitgesproken kritische houding tegenover de Palestijnen. Tijdens de presidentscampagne beloofde hij de devaluatie van de Palestijnse vertegenwoordiging in Brazilië en verklaarde: “Is Palestina een land? Palestina is geen land, daarom zou hier geen vertegenwoordiging moeten zijn.” Hij wijst er eveneens op dat de Israëlisch-Palestijnse vredesgesprekken tot nu toe mislukt zouden zijn, omdat de Palestijnen terroristen zouden zijn gebleven.

Bron: http://www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/03 ... president/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Nov 04, 2018 10:00 am

Ik steun Israël om daarmee uiting te geven aan mijn walging
van islamitische landen.


Hoe meer landen dit doen des te beter. Moslims dienen goed te beseffen dat zijn behoren tot de mislukte mensensoort/ Zij zijn parasieten vanuit hun geloofsovertuiging.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5792
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Ali Yas » Zo Nov 04, 2018 1:13 pm

Pilgrim schreef:
Tijdens zijn verkiezingscampagne deed Bolsonaro met zijn ondersteuning van en beloftes aan de joodse staat hetzelfde als Trump. Hij beloofde om als president Israël als een van de eerste landen te bezoeken en de Braziliaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.

Dat is elementair fatsoen. Een president die daarvoor gaat, krijgt het respect dat hij verdient. Brazilië boft maar met zo'n man.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Nov 04, 2018 3:24 pm

Ali Yas schreef:Dat is elementair fatsoen. Een president die daarvoor gaat, krijgt het respect dat hij verdient. Brazilië boft maar met zo'n man.

Dat laatste is nog maar de vraag . . . :thinking:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5792
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Ali Yas » Wo Nov 07, 2018 7:35 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Dat laatste is nog maar de vraag . . . :thinking:

Waar ben je bang voor, Hans?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Nov 09, 2018 1:50 pm

Ali Yas schreef:
Hans v d Mortel sr schreef:Dat laatste is nog maar de vraag . . . :thinking:

Waar ben je bang voor, Hans?

Ik ben nergens bang voor. Laat staan voor de mislukte parasiterende mensensoort 'moslims' dat zich overal in de wereld laat gelden. Ik heb alleen het sterke vermoeden dat Bolsonara een scenario hanteert dat niet past bij een democratie van vrije meningsuiting. Volgens mij heeft hij wel wat weg van Pinochet. Leg het me uit als ik er naast zit. En ik zit er weleens naast. Maar nu niet denk ik.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5792
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Ali Yas » Vr Nov 09, 2018 9:25 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Leg het me uit als ik er naast zit.

:redface2: Integendeel. Van politiek heb jij veel meer verstand. Leg het mij maar uit.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Nov 10, 2018 12:42 am

Ali Yas schreef:
Hans v d Mortel sr schreef:Leg het me uit als ik er naast zit.

:redface2: Integendeel. Van politiek heb jij veel meer verstand. Leg het mij maar uit.

Ik ga hier niet op in. Neem alleen maar Nederland met zijn alom liegende en bedriegende manipulerende minister-president Rutte. Wij zijn een zogenaamd beschaafd niet achterbaks land. Het tegendeel is aangetoond. Wanneer? In een vroegtijdig stadium op FFI Dutch.

Zuid-Amerika is een ander verhaal. Meer christendom, meer politieke smeerlapperij.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 17, 2018 6:59 pm

Brazilië´s strijd tegen links: rechtvaardigen van communisme en het symbool van de hamer en de sikkel moet strafbaar gesteld worden

Geplaatst op 17 november 2018

Afbeelding

Wat in Duitsland door Maas en Merkel de internet doorzoekingswet en paragraaf 130 van het Wetboek van Strafrecht (“opstoken van het volk”) en paragraaf 86a (gebruik van symbolen van grondwet-vijandige organisaties) zijn, zal in Brazilië omgekeerd ingevoerd worden.

Zo moet het “rechtvaardigen van het communisme” bestraft gaan worden. Eveneens de productie en het gebruik van desbetreffende symbolen zoals de hamer en de sikkel (wetsontwerp). Ook sociale bewegingen, zoals die van de dakloze landarbeiders, dienen als terreurorganisaties gekwalificeerd en verboden te worden.

De wereldwijde linkse pers hyperventileert met het oog op de aankondigingen van de nieuwe president Bolsonaro. Met een paar zogenaamde hervormingen door linkse politici kan men een land als Brazilië echter niet weer tot rust brengen. De voormalige president Lula da Silva zit op dit moment wegens zware beschuldigingen van corruptie in de gevangenis. De meerderheid van de kiezers heeft voor een andere weg gekozen, die zonder het corrupte links helemaal niet geopend zou zijn.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/17 ... ld-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Di Nov 20, 2018 1:44 am

Brazilië´s nieuwe president Bolsonaro benoemt minister van Buitenlandse Zaken: tegen het “cultureel marxisme”

Geplaatst op 19 november 2018

Afbeelding
Jair Bolsonaro (links) en Ernesto Araújo.

De nieuwe Braziliaanse president Bolsonaro (foto) plaatst eerste persoonlijke accenten. Nu maakte hij zijn kandidaat voor de functie van toekomstige minister van Buitenlandse Zaken bekend. Het gaat om een loyale volgeling, de 51-jarige diplomaat en linguïst Ernesto Araújo. Deze zei tijdens zijn presentatie over zijn centrale hoofdbeginselen: “Een sterke hand en het vertrouwen in de toekomstige president leiden mij.” En: “De beweging van Bolsonaro voedt zich niet uit haat, maar uit liefde en hoop”, zei de toekomstige minister, die vader is van een dochter en afkomstig uit het zuidelijke Porto Alegre.

Araújo werkt al 29 jaar op het Braziliaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het laatst was hij afdelingsleider voor de VS, Canada en inter-Amerikaanse aangelegenheden. Daar viel hij vorig jaar op met een uit 36 pagina´s bestaand artikel voor het tijdschrift van het ministerie, waarin hij zich uitspreekt als gloeiende bewonderaar van de Amerikaanse president Donald Trump en bekennend nationalist. Waarden als traditie en geloof ziet hij bedreigd door een geglobaliseerde wereld, die wordt aangewakkerd door een “cultureel marxisme”. “Alleen God kan het Westen nog redden – of de Amerikaanse natie”, schreef de toekomstige minister van Buitenlandse Zaken, die behalve zijn tekst in het tijdschrift van het ministerie ook drie romans heeft gepubliceerd.

Ook de nieuwe president Bolsonaro plaatst nieuwe accenten in de buitenlandse politiek van zijn land. Hij vindt niet zozeer goede buitenlandse betrekkingen belangrijk, maar dat zijn nieuwe minister van Buitenlandse Zaken “zonder ideologische vooroordelen” economische initiatieven in de hele wereld ontplooit. Als grootste handelspartner van Brazilië bezit China daarbij een speciale rol.

Hoe Brazilië zich in de toekomst in de BRICS-groep opstelt, moet afgewacht worden. Deze beschouwde zichzelf in het verleden vaak als opkomend alternatief tegenover het door Amerika gedomineerde dollargebied. Als gevolg van de economische stagnatie in de meeste BRICS-landen (Brazilië, Rusland, China, India, Zuid-Afrika) is er echter inmiddels een aanzienlijke terugstroom van kapitaal naar het dollar- en eurogebied begonnen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/19 ... -marxisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 04, 2019 1:51 am

Nieuwe Braziliaanse president: “Onze vlag zal nooit rood zijn”

Geplaatst op 3 januari 2019

Afbeelding

Het nieuwe staatshoofd van Brazilië, Jair Bolsonaro (foto), heeft tot de strijd tegen linkse ideologieën opgeroepen en aangekondigd de moraal en ethiek in het land te herstellen. Tijdens de toespraak n.a.v. zijn beëdiging zwaaide president Bolsonaro met de Braziliaanse vlag: “Dat is onze vlag – en ze zal nooit rood zijn.”

“We hebben nu de unieke mogelijkheid om ons land op te bouwen”, verklaarde de 63-jarige Jair Bolsonaro volgens de “Junge Freiheit” bij zijn beëdiging afgelopen dinsdag in de hoofdstad Brasilia. “Vandaag is de dag waarop mensen beginnen zich te bevrijden van het socialisme, van het gigantisme van de staat en van het politiek correcte. We zullen weer orde in het land scheppen.”

Bolsonaro wil de “waarden van het gezin” weer in het middelpunt van de politiek plaatsen om Brazilië uit de “zwaarste ethische en economische crisis in zijn geschiedenis” te leiden. Ook zou hij de gender-ideologie willen bestrijden.

De 63-jarige riep de parlementariërs op hem te ondersteunen. Samen zouden ze het land van het “juk van de corruptie, van de criminaliteit, van de economische onverantwoordelijkheid en de ideologische onderwerping” bevrijden. De nieuwe Braziliaanse president wil per decreet het wapenrecht liberaliseren, opdat “goede burgers” de mogelijkheid hebben zich te verdedigen.

De Amerikaanse president Donald Trump prees Bolsonaro´s inaugurele rede op Twitter: “Gelukwens aan president Jair Bolsonaro, die zojuist een geweldige toespraak ter gelegenheid van zijn beëdiging heeft gehouden – de VS staan achter u!”

Aan de festiviteiten rondom de beëdiging in Brasilia namen de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu, de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, de Chileense president Sebastián Piñera en de Boliviaanse president Evo Morales deel. De links gerichte arbeiderspartij PT van ex-president Luiz Inácio Lula da Silva boycotte de manifestatie.

Blijkbaar is de economie content met de nieuwe president. De nieuwe regering onder Bolsonaro heeft met een serie ondernemingsvriendelijke beslissingen volgens het “Handelsblatt” de markten aangevuurd. De Braziliaanse index Ibovespa steeg woensdag met 3,56% en sloot af met een nieuw record op 91.012 punten. De Braziliaanse Real deed het goed op de eerste werkdag van de nieuwe president verhoogde 2,08% in waarde tegenover de Amerikaanse dollar.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/03 ... rood-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37954
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws uit Brazilië

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 05, 2019 6:10 pm

Viktor Orbán in Brazilië
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 4 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten