Complottheorieën en vreemde zaken

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 17, 2018 2:25 am

Wilde complottheorieën nadat grote sterrenwacht VS door FBI werd ontruimd

Xander, 16-09-2018

Afbeelding
Volgens sommigen foto’s van UFO’s, volgens anderen gewoon bewogen foto’s en vuil op de lens. (Afbeelding: (2)).

Het National Solar Observatory in Sunspot, New Mexico werd op 6 september plotseling door de FBI ontruimd en voor onbepaald tijd gesloten. Complotsites berichten dat over de hele wereld nog 6 andere observatoriums hetzelfde lot ondergingen, voer dus voor speculaties over een mogelijke gebeurtenis in het heelal die niet bekend zou mogen worden gemaakt aan de mensheid.

Sheriff Benny House verklaarde dat FBI agenten met een Blackhawk helikopter bij de sterrenwacht arriveerden, en hij er geen idee van heeft waarom hem niets werd verteld en hij geen toegang kreeg tot het complex. Ook de regionale TV-zender ABC-7 kreeg nul op het rekest van de FBI. ‘Ze weigeren ons iets te vertellen. Niemand wil enige uitleg geven waarom ze hier zo snel waren, en waarom ze er zo geheimzinnig over doen.’

Het observatorium bevindt zich vlakbij twee beruchte locaties, te weten White Sands Missile Range en vooral Roswell, waar volgens complotfanaten in 1947 een UFO zou zijn neergestort waar een of meerdere dode en/of gewonde buitenaardse wezens uit zouden zijn gehaald. De Amerikaanse overheid heeft deze theorie altijd naar het rijk der fabelen verwezen en gezegd dat het om een weerballon ging.

UFO’s of nieuwe ‘Carrington Event’
De speculaties zijn ook nu niet mals, en variëren van het opnieuw willen toedekken van een grote UFO, of zelfs een complete vloot buitenaardse ruimteschepen, tot een veel realistischere in de maak zijnde ‘Carrington Event’, een verwoestende zonnestorm die in het ergste geval de huidige technologische samenleving in één klap voor jaren naar het stenen tijdperk zou kunnen bombarderen.

Behalve het Zonne Observatorium is ook NASA’s Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) ‘enkele weken offline’ gehaald voor een software update, zo berichten de autoriteiten. Afgelopen maand lanceerde de NASA nog de allereerste satelliet die als het ware de zon gaat ‘aanraken’.

Moet er iets geheim worden gehouden?
Sommigen wijzen erop dat er wel degelijk iets gaande kan zijn, omdat de vele duizenden telescopen op de Aarde vooral gericht zijn op de ‘diepe ruimte’, en niet naar de zon of nog dichterbij kijken. Net als met een op de verte scherp gestelde fotocamera kunnen deze telescopen geen objecten waarnemen die zich –naar verhouding- vlak voor de lens bevinden.

Dat de FBI met vertoon van macht het NSO sloot lijkt een teken dat er plotseling iets op of bij de zon werd gezien dat beslist geheim moet blijven, en waarvan de opgeslagen data mogelijk zo snel mogelijk moeten worden gewist. Enkelen speculeren dat de antennes van het observatorium mogelijk zijn gehackt door een buitenlandse macht, bedoeld om de nabij geleden White Sands Missile Range te bespioneren.

Nieuw zonneminimun en/of verwoestende zonnestorm?
Iemand vraagt zich af of deze nieuwste waarnemingen mogelijk uitwijzen dat we, zoals astronomen al hebben voorspeld, een nieuw ‘Maunder Minimum’ ingaan, een mini ijstijd die tientallen jaren of nog langer kan gaan duren. Daarmee zou het gevoerde biljoenen kostende klimaatbeleid om de zogenaamde opwarming van de Aarde tegen te gaan in één klap totaal zinloos en zelfs averechts zijn. (1)

Enkele jaren geleden kwam een voormalig CIA ‘remote viewing’ team in het nieuws nadat de leden van deze experts in buitenzintuiglijke waarneming diverse toekomstige gebeurtenissen, waaronder de kernramp in het Japanse Fukushima, correct bleken te hebben voorspeld. Volgens dit team zou er een x-aantal jaar na Fukushima een plotselinge gebeurtenis op de zon een einde maken aan bijna al het leven op het Noordelijke Halfrond van onze planeet.

‘Nog 6 andere sterrenwachten gesloten’
Complotsite Pravda-TV meldt dat er wereldwijd in totaal 7 sterrenwachten zijn gesloten, waaronder een observatorium op het Spaanse eiland Tenerife. Er wordt verwezen naar onder meer de blog ‘UFO-Sightings-Spot’, waar iemand uit Indiana een foto plaatste waarop UFO voor de zon zou zijn te zien. Veel mensen zijn sceptisch, want het betreft zoals gebruikelijk een zeer vage opname die ook het gevolg kan zijn geweest van vuil op de lens.

Omdat ook webcams van observatoriums in Australië, Chili, Hawaii en in Pennsylvania offline werden gehaald, werd geconcludeerd dat deze telescopen eveneens werden gesloten. Daar is echter geen enkele bevestiging van. (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Pravda-TV, afbeelding: eigen werk Maria G.Hill

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... d-ontruimd
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 16, 2018 12:07 am

Harvard wetenschappers kondigen openlijk chemtrails aan om zonlicht te blokkeren

Xander, 15-12-2018

Afbeelding
Volgens sommigen wordt het al jàren gedaan: het sproeien van chemische stoffen in de atmosfeer. De kenmerkende vliegtuigstrepen in de lucht, contrails, zouden in werkelijkheid vaak ‘chemtrails’ zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

‘Jarenlange heimelijke manipulaties weer en klimaat mogelijk juist de oorzaak van klimaatverandering, waar u en ik nu flink voor moeten gaan betalen’

Al vele jaren is het een van de bekendste complottheorieën: chemtrails, het heimelijk sproeien van allerlei chemische middelen in de atmosfeer door vliegtuigen, met de bedoeling om de argeloze bevolking van de Aarde langzaam maar zeker te vergiftigen. Waar of niet, wetenschappers van de Amerikaanse Harvard universiteit hebben nu officieel aangekondigd dat ze chemtrails willen gaan gebruiken om te proberen het zonlicht te blokkeren. Daarmee zou de veronderstelde opwarming van de Aarde moeten worden gestopt. Andere wetenschappers waarschuwen dat dit echter onvoorziene, mogelijk zeer ingrijpende gevolgen voor het klimaat en de mensheid kan hebben.

Volgens Popular Mechanics is het concept gebaseerd op de uitbarsting van de Mount Pinatubo vulkaan op de Filippijnen in 1991. Toen werden in korte tijd miljoenen tonnen as en zwaveldioxide in de atmosfeer gestoten, waardoor de wereldwijde temperatuur twee jaar lang met bijna een volle graad Fahrenheit (5/9 van een graad Celsius) daalde. Eerdere grote vulkaanuitbarstingen in het verleden zorgden voor nog grotere en langere temperatuursdalingen, met onder meer mislukte oogsten en hongersnood als gevolg.

‘Klein foutje, en klimaat en ecosystemen worden eeuwenlang verwoest’
De wetenschappers denken nu iets vergelijkbaar te kunnen doen door zelf minuscule deeltjes in de atmosfeer te sproeien. ‘Maar zelfs de meest linkse figuren zijn huiverig voor het kunstmatig veranderen van het wereldwijde klimaat,’ schrijft analist Marc Slavo. ‘Want was dat volgens de tirannen en politieke elite, waar de massa steeds op blijft stemmen, tenslotte niet juist het probleem? Ieder klein foutje kan de delicate ecosystemen en het wereldwijde klimaat eeuwenlang radicaal en permanent verwoesten.’

Zo werd vorig jaar in een andere wetenschappelijke studie geconstateerd dat het sproeien van chemtrails rond de Golf van Mexico grote droogte in sub-Sahara Afrika kan veroorzaken. De Harvard wetenschappers zeggen echter dat hun experiment geen groot effect op het klimaat zal hebben.

Die eerste (?) test bestaat uit het loslaten van nog geen halve kilo calcium carbonaat in de atmosfeer vanuit een ballon op zeer grote hoogte. Deze stof is een minder schadelijk alternatief voor de zwaveldioxide die door vulkanen wordt uitgestoten. De ballon zal dan ongeveer een dag lang metingen verrichten om te zien of het experiment enig effect heeft.

‘Heimelijke chemtrails hebben mogelijk huidige klimaatverandering veroorzaakt’
Volgens sommigen is er een wagonlading bewijs dat het manipuleren van het klimaat en het weer via chemtrails al vele jaren gaande is. Zo heeft Dane Wigington een complete website –GeoengineeringWatch.org- waarop al het veronderstelde bewijs wordt gepubliceerd. Deze manipulaties zouden volgens Slavo ‘wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor precies de ‘klimaatverandering’ waar nu het algemene publiek de schuld van krijgt, en waar wij nu allemaal (flink) voor moeten gaan betalen.’

‘Die Hard’ complotfanaten geloven dat chemtrails nog een ander sinister doel hebben, zoals het vergiftigen van de mensheid met stoffen waardoor we allemaal eenvoudig manipuleerbare en controleerbare slaven worden, of juist om ons allemaal doodziek en/of onvruchtbaar te maken.

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -blokkeren
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18715
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor King George » Di Dec 18, 2018 1:44 pm

Terwijl er in ons eigen land ziekenhuizen omvallen...

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 11, 2019 2:53 am

VS financiert Nederlandse experimenten met vogelgriep virus dat ons allemaal kan uitroeien

Xander, 10-03-2019

Afbeelding
Al in 2007 werd in Hong Kong geoefend op het omgaan met mensen die met het vogelgriepvirus zijn besmet (Afbeelding: Getty Images (3)).

Tal van gerenommeerde wetenschappers verbijsterd: ‘Dit onderzoek kan miljoenen doden veroorzaken’

Als het klimaatbeleid onze bevolking uiteindelijk niet decimeert, dan zou een ander gevaar dat wel –en vermoedelijk veel eerder- kunnen doen. Het gerenommeerde Science Magazine heeft namelijk onthuld dat de Amerikaanse overheid in januari een team Nederlandse wetenschappers financiële steun heeft aangeboden om hun in 2014 stopgezette experimenten met het dodelijk maken van het vogelgriepvirus voor mensen weer te hervatten. Omdat dit in alle stilte is gebeurd en er tevens geen enkele uitleg wordt gegeven, luidt de prangende vraag waarom de Amerikanen zo graag een extreem gevaarlijk virus willen laten maken dat in potentie de hele mensheid kan uitroeien.

Science Magazine berichtte in februari dat het had ontdekt dat de Amerikaanse overheid vorig jaar heeft besloten om het onderzoek, dat ruim vier jaar geleden vanwege de enorme risico’s was stopgezet, weer te hervatten. ‘Ze willen daadwerkelijk dat wetenschappers erachter komen hoe het vogelgriepvirus ons mogelijk allemaal kan doden. Meer nog, ze vertellen ons niet waarom,’ schrijft Dagny Taggert, een pseudoniem van een ervaren journalist die de leugens van de mainstream media waar ze zelf voor werkt wil blootleggen.

‘Willen ze soms een pandemie? Want zo veroorzaak je er een.’
The New York Times heeft inmiddels bevestigd dat twee wetenschappelijke teams, een in Nederland en een in Wisconsin, van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid te horen hebben gekregen dat hun werk in aanmerking komt voor overheidssubsidie. Het team in Wisconsin kreeg dat in oktober 2018 te horen, het team van de Erasmus Universiteit in Rotterdam in januari van dit jaar.

Officials van het ministerie weigerden de NY Times uitleg te geven waarom het besluit, dat al in december 2017 werd gemaakt, niet eerder aan de betreffende laboratoria werd meegedeeld. Een woordvoerder verklaarde dat de informatie vanwege ‘patenten’ niet openbaar gemaakt kan worden.

Al in 2011 ontstond de nodige onrust toen bekend werd dat wetenschappers in Amerika, Nederland en Japan het dodelijke H5N1 virus hadden aangepast, zodat ook fretten het op elkaar kunnen overdragen. De angst was dat nu het virus ook voor zoogdieren besmettelijk was gemaakt, het uiteindelijk ook een gevaar voor mensen zal worden.

Ook wetenschappers woedend en ongerust
In de wetenschappelijke wereld is woedend gereageerd op de heimelijke wijze waarop het besluit tot stand kwam. Veel experts zijn bang dat virussen door het onderzoek zullen muteren en dodelijke pandemieën zullen veroorzaken als ze door een ongeluk of terrorisme (of misschien wel opzettelijk door een overheid of leger) vrijkomen.

Een van de verontruste wetenschappers is Harvard epidemioloog Marc Lipsitch. ‘Van ons wordt nu gevraagd vertrouwen te hebben in een totaal vaag proces waarvan de uitkomst de voortzetting van gevaarlijke experimenten is.’ Samen met collega wetenschapper Thomas Ingelsby, directeur van het Centrum voor Gezondheid Veiligheid van de Johns Hopkins Bloomberg School voor Publieke Gezondheid in Baltimore, plaatste hij een artikel in de Washington Post met de veelzeggende kop ‘De VS financiert gevaarlijke experimenten en wil niet dat u daar vanaf weet’.

Ook Richard Ebright, moleculair bioloog aan de Rutgers Universiteit, noemt het gebrek aan openheid ‘verontrustend en onverdedigbaar.’ In 2012 verklaarde hij tegen de Scientific American dat het dodelijke virus een grote bedreiging voor mensen kan vormen als het bijvoorbeeld uit een laboratorium ontsnapt, iets dat overigens vele malen vaker voorkomt dan algemeen bekend wordt gemaakt (2).

‘Dit onderzoek kan miljoenen doden veroorzaken’
Professor Steven Salzberg bevestigde in Forbes Magazine dat ‘twee wetenschappers, een in de VS en een in Nederland, hebben geprobeerd van de vogelgriep een dodelijk menselijk pathogeen te maken. Inderdaad: ze proberen van de vogelgriep, die normaal gesproken niet besmettelijk is voor mensen, een menselijke griep te maken.’

‘Voor degenen die het niet weten: in 1918 kwamen tussen de 50 en 100 miljoen mensen –op dat moment 3% van de hele wereldbevolking- om door de Spaanse griep die eveneens afkomstig was van een vogelgriep variant. Het zal daarom niemand verbazen dat toen andere wetenschappers, waaronder ik zelf, ontdekten dat ze de vogelgriep in een menselijke griep proberen te veranderen, zij zich afvroegen waarom ze dat in vredesnaam willen doen.’

‘De antwoorden waren en zijn onbevredigend: beweringen dat het gaat om meer te weten te komen over de gevaren van het virus waardoor men beter voorbereid is op een toekomstige pandemie klinken misschien redelijk, maar beloven slechts vage voordelen, terwijl de gevaren worden genegeerd. Als dit onderzoek succesvol is en een van die nieuwe griepsoorten ontsnapt, dan kan de schade verschrikkelijk zijn. Dit onderzoek kan miljoenen doden veroorzaken.’

Een van de betrokken wetenschappers, microbioloog Rebecca Moritz van het team in Wisconsin, gaf impliciet aan hoe gevaarlijk het onderzoek is door uit te leggen dat het de brandweer streng verboden is om een viruslaboratorium binnen te gaan, en dat als er toch brand uitbreekt, zij ‘het moeten laten afbranden’, ook als er zich nog mensen in zouden bevinden.

‘Pandemie komt er waarschijnlijk toch wel aan’
Eventuele vaccins –waar toch al steeds grotere vraagtekens bij worden gezet- kunnen worden vergeten, want de wetenschap is nog steeds niet in staat ook maar een beetje betrouwbaar vaccin tegen de gewone griep te maken. Tegen een razendsnel muterend en extreem dodelijk virus zoals nu wordt ontwikkeld maken we dan ook geen schijn van kans.

‘Is er een mogelijke bedreiging waar ons niets over wordt verteld?’ vraagt Taggart zich bezorgd af. Bioterrorisme? Ontwikkelen Rusland en China misschien wel dezelfde biowapens, en wil de VS hen voor zijn? ‘Misschien is de tijd wel gekomen om ons voor te bereiden op een pandemie, want of die nu natuurlijk of door mensen gemaakt is – hij zit er waarschijnlijk aan te komen.’

Xander

(1) Zero Hedge
(2) National Post
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -uitroeien
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 06, 2019 10:02 pm

Ex-ondersecretaris-generaal VN roept op nog dit jaar te beginnen met één wereldmunt

Posted on 06/04/2019

Afbeelding
Afbeelding: Embed from Getty Images (2).

Volgende stap naar vorming toekomstige wereldregering lijkt nabij

José Antonio Ocampo, de ondersecretaris-generaal Economische en Sociale Zaken onder toenmalig VN baas Kofi Anan, roept in een artikel op nog dit jaar te beginnen met de invoering van een één wereldmunt. Volgens Ocampo zijn de internationale omstandigheden ‘ideaal’ om de Special Drawing Rights (SDR) van het IMF ‘om te vormen tot een echte wereldwijde valuta die het internationale monetaire systeem zal versterken. Beleidsmakers zouden deze kans moeten grijpen.’

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de ‘Bretton Woods’ conferentie plaatsvond, die de basis legde voor het huidige financiële systeem door de dollar en goud aan elkaar te koppelen. In 1971 werd deze koppeling vervolgens weer losgelaten.

Omdat het einde van Bretton Woods er al jaren aan zat te komen voerde het IMF 50 jaar geleden de SDR in als een soort backup wereldvaluta, die van meet af aan bedoeld was om ‘de belangrijkste reserve eenheid in het internationale monetaire systeem’ te worden.

Dat gebeurde echter niet. Integendeel, van SDR, die hoofdzakelijk bestaan uit bijdragen en leningen van lidstaten, werd amper gebruik gemaakt, al werd er in 2009 voor $ 250 miljard aan SDR uitgegeven om te helpen de financiële crisis te bezweren.

SDR als een soort vroege euro
De SDR moeten volgens de Colombiaan ‘beter laat dan nooit’ worden veranderd door er nog dit jaar de eerste officiële wereld’munt’ van te maken. ‘Munt’ tussen aanhalingstekens, omdat het volgens hem niet de bedoeling is om er een tastbare valuta van te maken. Zeker in het Westen is dat ook helemaal niet nodig, omdat daar in snel tempo wordt gewerkt aan het uitbannen van cash geld.

Ocampo stelt voor de SDR te gebruiken als een soort euro tussen 1999 en eind 2001, toen de Europese eenheidsmunt nog niet in papier en metaal bestond, maar al wel door de financiële wereld als rekeneenheid voor transacties e.d. werd gebruikt. Zo waren de Europese euromunten, waaronder onze gulden, gekoppeld aan een vaste wisselkoers.

Belangrijke stap naar ‘echt geld’
In de toekomst kunnen centrale banken hun reserves inwisselen voor SDR van het IMF, en kan de virtuele valuta ook voor nationale obligaties en privé transacties worden gebruikt. Deze ‘markt SDR’, waardoor van de eenheid ‘echt geld’ zou worden gemaakt, zijn volgens de oud VN topman echter geen absolute voorwaarde voor de voorgestelde hervormingen.

Wereldregering nodig voor wereldmunt
NOG niet. Natuurlijk worden de internationale valuta niet in één klap vervangen door een wereldmunt, al was het alleen maar omdat daar heel veel protest tegen zou komen. Ocampo’s voorstel –één dag nadat Saudi Arabië dreigde zijn olie niet langer in dollars te verhandelen– is echter weer een belangrijke stap naar de invoering van wereldmunt, waar op den duur alle andere valuta aan worden gekoppeld en mogelijk zelfs door worden vervangen.

Zo’n alomvattende munt zal alleen kunnen functioneren indien er eerst een financiële en later ook politieke VN-wereldautoriteit wordt opgezet, een soort wereldregering dus.

Dat zal dus nog wel even duren, tenzij de planeet op korte of middellange termijn in een ongekend hevige crisis wordt gestort die alle bestaande systemen aan het wankelen zal brengen of doet instorten, waardoor de bereidheid van landen en volken om ook hun laatste restjes soevereiniteit over te geven aan de VN vermoedelijk veel groter zal zijn. Althans, dat is waar de globalisten in Washington, New York en Brussel op hopen en rekenen.

Xander

(1) Project Syndicate via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... ereldmunt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 21, 2019 8:20 pm

De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa

Geplaatst op 21 juli 2019

Afbeelding

5G wordt u door het politieke kartel net zo positief verkocht als de zielige “vluchtelingen”, waarvan de zeer negatieve gevolgen nu dagelijks merkbaar zijn en die o.a. vele vrouwelijke slachtoffers maken.

We moeten wakker worden en de levensgevaarlijke feiten van 5G onder ogen zien, feiten die de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) u niet vertelt. Brandweerlieden liepen ernstige schade op, doordat ze te dicht bij de 5G mast kwamen. Bomen, die we zo hard nodig hebben, worden gekapt, omdat die de straling van de 5G antennes in de weg staan. Vogels vallen dood uit de lucht en koeien draaien door en worden dol van de hoge 5G straling.
www.geenstijl.nl

5G wordt door mensen die zich erin verdiept hebben ook wel het uitroeiingsevenement genoemd, hieronder een Nederlands ondertitelde video met complete uitleg.
www.dlmplus.nl

In Duitsland zijn volgens een rapport van het veiligheidsagentschap in Hamburg 30 Duitse moskeeën en islamitische culturele centra verbonden aan Hezbollah, een organisatie die door o.a. Canada is aangewezen als een terroristische organisatie.

Volgens onderstaand artikel zijn Iran, Turkije, Saoedi-Arabië, de Moslimbroederschap (en zijn dochterondernemingen) en de Islamitische Staat allemaal geïnfiltreerd in het Westen.

De EU maakt een onderscheid tussen de zogenaamde militaire vleugel van Hezbollah en verbood dat gedeelte, een onderscheid dat de Libanese sjiitische terreurorganisatie zelf niet maakt – als een terroristische entiteit.
www.jihadwatch.org

De politie in Duitsland heeft bijna 200 zwarte kruisen weggehaald, die er waren neergezet door activisten in het oosten van het land. De kruisen waren er neergezet ter herdenking van Duitsers die zijn gedood door buitenlanders. Iets wat veel voorkomt tegenwoordig, en niet alleen in Duitsland.
http://fipoblog.de

Het verhaal van de Iraanse fysicus Mehran T Keshe gaat over de grootste pedofielen-bende in de geschiedenis met 70.000 leden, waaronder staatshoofden. Mehran belandde als gevangene in een web van pedofielen dat het openbare leven in België en Nederland, controlecorporaties, rechtbanken, de politie beheerst en dat in het openbaar doet.

De “Free Energy Community”, ook wel bekend als de Rode Cirkel, loopt als een rode draad door geheime genootschappen over de hele wereld.

Ook kunt u de verboden documentaire “Conspiracy of Silence” in onderstaand artikel zien.
http://humansarefree.com

Uw belastinggeld, dat uitgegeven zou moeten worden aan Nederland en de Nederlanders, gaat naar de EU, die er allerlei krankzinnige dingen mee doet. Zo heeft de ondemocratische Europese Commissie gisteren goedgekeurd dat de EU nog eens € 1,4 miljard gaat betalen aan Turkije. Het wordt beschikbaar gesteld voor een bepaald doel, maar niemand weet of de regering in Ankara het ook daadwerkelijk daarvoor gebruikt of voor iets anders… In 2016 heeft de EU € 6 miljard toegezegd aan Turkije, waarvan nu zo’n 40%, € 2,4 miljard is betaald. Te bizar voor woorden!
www.journalistenwatch.com

Er is een mondiaal plan (Agenda 2030) dat door elitaire globalisten zoals Soros, de Bilderbergers, de Rothschilds en andere rijken lang geleden is uitgedacht, dat wordt ondersteund door resoluties en verdragen (resolutie 1743, het verdrag van Straatsburg, Lissabon, Marrakesh) en wordt uitgevoerd door de VN en de EU en die u tot een manier van leven verplichten waarin vrijheid, de vrijheid van meningsuiting, de gelijke rechten van vrouwen, privacy en de vrijheid van geloof niet aanwezig zullen zijn. We worden door lasten, schulden en verplichtingen aan financiële organisaties afhankelijk gemaakt van het mondiale financiële systeem dat in handen is van diezelfde elitaire globalisten, die rijker worden over de rug van de bevolking.

Hieronder een lijst van de banken in de wereld die in handen zijn van de Rothschild familie.
https://de-ware-wereld.nl

U kunt, als u wilt, deze petitie tekenen tegen de komst van het “windmolenpark” in de Noordzee, dat een schadelijk effect heeft op de zeedieren. Het vernietigt de bodemstructuur van de zee, er zal minder vangst zijn voor vissers en het is een gevaar voor de scheepvaart. De Noordzee is één van de drukst bevaren routes ter wereld. De elektromagnetische velden van de elektrische kabels die naar de wal gaan, hebben een negatief effect op de natuurlijke bewegingen van vissen en zeedieren.

En volgens mij... zouden er ook wel 5G antennes op die windmolens kunnen komen, aangezien die overal in ons land zouden moeten komen (om de 150 meter) van dit onrealistische verwarde kabinet, dat het in mijn ogen niet zo nauw neemt met de veiligheid en de gezondheid van de Nederlandse bevolking.
https://windmolens.vissersvoorvrijezee.nl

Ouderen in Nederland hebben heel terecht een zaak aangespannen tegen de staat voor het behoud van het pensioen. Ze zeggen namelijk dat er een pensioenkorting dreigt voor 8 miljoen Nederlanders. Pensioenen mogen niet geïndexeerd worden, terwijl de kosten voor het levensonderhoud wel stijgen. De Nederlandse pensioenfondsen beheren veruit het grootste pensioenvermogen, alle landen in de eurozone hebben hetzelfde ECB-beleid, maar alleen Nederland heeft in zijn wetgeving gekozen voor een rekenrente die het aanvullend pensioen van werknemers en gepensioneerden doet verdampen.
www.telegraaf.nl

U ziet wat er gebeurt in Nederland, Duitsland, Engeland, België en andere “open grenzen” landen in Europa, waar een regering aan de macht is die ten koste van de nationale bevolking meewerkt aan Agenda 2030, ook wel 2050 genoemd.

De vrijheid van meningsuiting wordt minder, de waarheid mag door gedicteerde politieke correctheid niet langer worden gezegd, de (islamitische/globalistische) abnormaliteit wordt aan u gepresenteerd als iets normaals en alles en iedereen die niet meewerkt aan de dictatuur wordt gedemoniseerd en afgeschilderd als racist of nazi. En er wordt door het linkse/groene politieke kartel geen onderscheid meer gemaakt tussen conservatieven, liberaal-conservatieven, rechtsliberalen, libertariërs en rechts-denkenden of echte rechts-extremisten, zo laat onderstaand artikel zien.
https://ejbron.wordpress.com

Laten we zorgen dat ons land weer een democratie wordt, waar we veilig, zonder 5G straling en islamitische dominantie, kunnen leven en waar onze kinderen niet bang hoeven te zijn dat ze in handen vallen van een al dan niet salafistische pedofiel.

Een Nederland waar we ons als Nederlanders weer verbonden kunnen en mogen voelen met elkaar, zonder teveel invloed van niet-westers gedachtegoed, en waar er weer respect is – en omgekeken en gezorgd wordt voor de onze ouderen, gehandicapten, jongeren, en de armoede minder wordt in plaats van de stijging die we de laatste 10 jaar zien.

Nederland is van en voor de Nederlanders en voor iedereen die zijn steentje bijdraagt en respect heeft voor ons, ons land, onze wetten, normen, waarden, tradities en cultuur!

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/21 ... nd-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 23, 2019 1:14 am

5G APOCALYPSE - DE EXTINCTIE EVENT
New Earth Project - Gepubliceerd op 23 mrt. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 1:56 am

Behalve de gevaren van de EU, die ons een dictatoriaal beleid wil opleggen, en de islam, die de sharia in wil voeren met de goedkeuring van de pro-islamitische ondemocratische instituten zoals de VN en de EU, is er nog een gevaar. Een gevaar voor de algemene volksgezondheid en een gevaar voor onze privacy, vrijheid, de natuur en de toekomst van onze kinderen.

In onderstaand artikel van Martin Vrijland leest u hoe gevaarlijk 5G is en hoe het stiekem door de overheid al geïnstalleerd wordt, in lantarenpalen, bushokjes en op andere plaatsen.

Wat velen niet weten, is dat de frequentie van 5G overeenkomt met die welke gebruikt worden bij “crowd-control systemen”. 5G-Crowd-Control Millimeter-golven worden door het Amerikaanse leger gebruikt in crowd-dispersing pistolen genaamd Active Denial Systems, wat een ondraaglijke verwarmingssensatie produceert waardoor mensen vluchten. 5G zou dus voor hetzelfde kunnen worden ingezet, zo laat het artikel heel terecht weten.

Zoals ik al eerder schreef deze week is gebleken dat veel zaken die afgedaan werden als complottheorie in het verleden geen complottheorie bleken te zijn, maar de harde waarheid.

Zo is het ook met 5G. Het is gevaarlijker dan u denkt, want uit een presentatie van Richard Thieme leren we dat het vermoedelijk ook al mogelijk is om nu al gedachten in het menselijke brein te implanteren, aan emotionele beïnvloeding doen, herinneringen aan te passen... En met technologie als CRISP-CAS12 kan zelfs het menselijke genoom via het 5G netwerk online aangepast worden.
www.martinvrijland.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/19 ... -te-staan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 2:44 am

Onderstaand artikel laat weten dat Teeven, Opstelten en Demmink in zaken verwikkeld schijnen te zijn die het daglicht niet kunnen of konden verdragen. Drugshandel, kindermisbruik, chantage en het Koningshuis, de Demmink-doofpot, het Haagse complot, De IRT-affaire en de Teeven-deals komen allemaal aan bod.
https://indignatie.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/06 ... bevolking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38675
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 12, 2019 11:55 am

Na klachten van de aliens die in Area 51 (USA) wonen zijn daar twee buitenlanders gearresteerd.
Nederlandse YouTubers Govert en Ties riskeren zes maanden cel na arrestatie Area 51
De politie in het Amerikaanse Nye County heeft afgelopen dinsdag twee Nederlanders gearresteerd die het zwaar beveiligde Area 51 in Nevada wilden binnendringen. Het gaat om YouTubers Ties Granzier (20) uit het Limburgse Linne en Govert Sweep (21) uit Boxmeer.

De twee werden gesnapt in hun huurauto op Nevada National Security Site (nabij Area 51) in Nye County. Ze waren al enkele kilometers het terrein binnengedrongen. Volgens de lokale politie verklaarden de twee bij hun aanhouding dat ze heel goed Engels begrepen, maar bewust de borden ‘do not enter’ en ‘no trespassing’ (verboden toegang) hadden genegeerd, omdat ze het terrein wilden verkennen.

Er was dus sprake van een hoger belang.
Toen Ties de agenten vertelde dat hij een YouTuber is en een video voor zijn kanaal wilde maken – hij heeft 735.000 volgers – besloot de politie de auto te onderzoeken. Daarbij werden enkele camera’s gevonden, evenals een drone en opnames die al van het terrein waren gemaakt. Beide Nederlanders werden daarop gearresteerd en vastgezet in de gevangenis van Nye County bij Las Vegas.

En het thuisfront is zwaar getroffen. Huilie huilie.
De ouders van de twintigjarige Ties uit het Limburgse Linne zijn zeer aangeslagen door de arrestatie. Ze hebben nog niets gehoord van Amerikaanse of Nederlandse instanties.
[...]
Thomas Scherpenzeel, de manager van Ties, heeft ook helemaal geen informatie. ,,Voor de ouders is dit verschrikkelijk, dat je kind in de cel zit en je op geen enkele manier contact kan krijgen. Het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat zit in San Francisco en daar is het nu midden in de nacht. We kunnen dus niemand bereiken. Er is contact met Buitenlandse Zaken, maar ook zij lopen tegen het probleem aan dat het daar midden in de nacht is.”
https://www.ad.nl/buitenland/nederlandse-youtubers-govert-en-ties-riskeren-zes-maanden-cel-na-arrestatie-area-51~ac42f098/
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Ariel » Do Sep 12, 2019 12:08 pm

De Nederlandse YouTube-sterren Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21)...Wie kent ze niet... :rolleyes:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 13, 2019 2:03 am

SCoPEx wordt nu gefinancierd door Bill Gates en is ontworpen om de meeste levende mensen te elimineren door de biosfeer in te laten storten. Als u links stemt, stemt u voor het blokkeren van de zon met chemicaliën waaronder fijnstofdeeltjes, barium, kopersulfaat, kaliumjodide en aluminiumoxide, terwijl u ook stemt op alles wat met zonne-energie te maken heeft… Logisch? Planten hebben zonlicht en koolstofdioxide nodig voor fotosynthese. Als we onze ecosystemen vernietigen door de zon te blokkeren, zoals nu gebeurt, om de “opwarming van de aarde” te stoppen, verhongeren we.
www.worldunity.me

Glyfosaat, u weet wel, het kankerverwekkende bestrijdingsmiddel van Monsanto dat gebruikt wordt door de landbouw, zit ook in ons voedsel en wordt teruggevonden in menselijke urine. Glyfosaat heeft een zeer negatieve werking op de lever en nierfunctie en het is ongelofelijk dat dit middel nog steeds gebruikt wordt in Europa en de rest van de wereld.
https://detoxproject.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/12 ... n-de-mens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38675
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 17, 2019 5:00 pm

Dara zit vast een complot achter. Onze twee indringers in Area 51 zijn gaan schikken, moeten 4500 dollar ophoesten en krijgen dan nog 3 dagen gratis verblijf in een cel. Waarom is mij niet duidelijk. Totdat het geld daadwerkelijk is betaald?
,,Ze kwamen de gevangenis uit en gingen voor een schikking die ze ook hebben gekregen. Het is ontzettend pittig voor ze dat ze nu toch weer drie dagen de cel in moeten’’, zegt Scherpenzeel die de zakelijke belangen van Ties behartigt.

De twee werden maandag door de rechtbank in Las Vegas veroordeeld tot een geldboete van samen 4500 dollar en moesten tot donderdag terug de cel in. Daarna komen ze zo snel mogelijk naar huis.
https://www.ad.nl/buitenland/youtubers-aangeslagen-ze-wilden-schikking-en-moeten-nu-toch-nog-even-de-cel-in~a164615c/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6146
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Ali Yas » Di Sep 17, 2019 8:11 pm

Mahalingam schreef:... veroordeeld tot een geldboete van samen 4500 dollar en moesten tot donderdag terug de cel in. Daarna komen ze zo snel mogelijk naar huis

Mag ik me afvragen waarom dit in Nederland al dagenlang nieuws is?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 19, 2019 1:26 am

NASA War Against HUMANITY circa 2025/ The NASA War Document

September 15, 2019 by pointofnoreturnthetruth

Leaked NASA document unveils the New World Orders’ hellish plan to enslave and depopulate the Earth. Chemtrails, GMO food, poisoned water, EMP weapons, Microwave weapons, etc

Afbeelding

https://it.scribd.com/document/16964940 ... ure-of-War

NASA DOCUMENT REVEALS PLAN TO KILL OFF MANKIND, IN USE NOW.
DOWNLOAD THIS NASA PDF NOW, BEFORE IT DISAPPEARS!Future Strategic Issues/Future Warfare 2025 aka The NASA War Document is the third and final entry in a trilogy of documents that I am covering and analyzing. The first two were: Silent Weapons for Quiet Wars (1979, 1986) and The Report from Iron Mountain (1967).

Some have seen these three documents as examples of 4th generation asymmetric warfare. Others have taken them in a conspiratorial interpretation so that they think the U.S. populace is under assault from the deep state or shadow government. Many times they link this to the Bilderberg Group, the Illuminati, or the New World Order.

I think each of these documents, though they have important unifying themes, are unique. One appears to be a forgery or fraud, one appears to be a satirical hoax, and this final one is a real document. In my view, Bushnell intended the NASA war document to be a defensive document and not one calling for offensive attacks. In fact, he points this out many times in the document itself wherein he calls for the U.S. defense infrastructure to plan for these types of dystopian future attacks.

Although I find all three documents disturbing to one degree or another, this final document is the most disturbing of all. Seeing the ways in which nanotechnology, Artificial Intelligence, cybernetics, biotoxins, smart dust, and other over the horizon technology can be used to attack innocents.

The final component will be “The NASA War Document”. There are important and notable unifying themes across all three documents: concerns regarding overpopulation, eugenics, population control, the idea of keeping the public dumbed-down and distracted, poisoning the water and food supply, suggestions of the existence of highly advanced far out technology, and finally all three attempt to be perhaps overly comprehensive.

In terms of the authenticity or provenance of the documents,

I come down on this like this: the first document SWFQW is likely a hoax, the second document The Report from Iron Mountain is an exercise in dark humor in the style of Dr. Strangelove, and finally The NASA War Document is indisputably a real document. The most surprising discovery for me along the way is that a number of issues discussed across all three documents appear to have at least some possible connections to real world events. Almost as if, even if fraudulent, aspects of these documents may be operational at least at some level. But how and why are the ultimate questions which require further study. Ultimately, the final decisions rests with the average listener, reader, and investigator. My purpose in covering these documents is to assist people in how to frame the documents rather than tell you what you have to think about the documents.

Sources Cited: NASA Future of War Document

https://pointofnoreturnthetruth.altervi ... -document/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en vreemde zaken

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 20, 2019 11:49 pm

Dit zoemgeluid wordt nu wereldwijd gehoord, wat gebeurt er?

By Redactie World Unity on mei 22, 2019

Afbeelding

Dr. Glen MacPherson heeft jarenlang het vreemde fenomeen dat bekend staat als “het gezoem” gedocumenteerd.

MacPherson zei dat het geluid voor het eerst werd gerapporteerd in Engeland in 1970 en zich rond 1990 in de VS verspreidde. Hij rapporteert dat ongeveer twee tot vier procent van de bevolking er door wordt geplaagd, die het bijna altijd kunnen horen, hoewel het soms erger wordt ’s nachts.

Voor de meeste mensen is het geluid als het horen van een vrachtwagen die buiten stationair draait, maar MacPherson voegde eraan toe dat het “misschien geen geluid is in de traditionele zin van het woord.” Het gezoem kan slaapverlies veroorzaken. Hij heeft het geluid ook persoonlijk ervaren.http://www.worldunity.me/dit-zoemgeluid ... ebeurt-er/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten