Pagina 1 van 20

Greta Thunberg en andere klimaat kindsoldaatjes

Geplaatst: do jan 24, 2019 1:50 pm
door Ariel
THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE - The Biggest Scam Of modern TimeMaar ondertussen lopen er nu 32.000 gehersenspoelde scholieren voor het klimaat in Brussel.
De derde mars in Brussel van scholieren voor het klimaat heeft donderdag 32.000 spijbelende scholieren naar de Belgische hoofdstad getrokken. Het gaat om een officiële telling, meldt de politie.

Vorige week waren het er ruim 12.000 en de week daarvoor naar schatting 3500. Ze marcheren door Brussel om aandacht te vragen voor de klimaatverandering, onder meer bij de Europese instellingen. De jongeren zijn bezorgd over hun toekomst en willen dat politici meer actie ondernemen om de temperatuurstijging onder de 1,5 graad te houden.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: do jan 24, 2019 3:58 pm
door mercator
Ariel schreef: Maar ondertussen lopen er nu 32.000 gehersenspoelde scholieren voor het klimaat in Brussel.
Of ze nu op straat gehersenspoeld rondwandelen of zich in het klaslokaal zittend laten hersenspoelen maakt niet eens zo veel verschil. De lichte niet-inspannende lichaamsbeweging is alleszins wel beter voor hun belabberde conditie [icon_lol.gif] .
Morgen kunnen ze zich laten aflossen door gele hesjes die vinden dat de benzine te duur is. En de dag daarna door werklozen die vinden dat hun uitkering te laag is. De dag daarna door boze politie agenten. De dag daarna door...

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: do jan 24, 2019 9:18 pm
door Mahalingam
En dit zijn ze dan:

Afbeelding

En dit is hun afvalberg:

Afbeelding

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: do jan 24, 2019 9:35 pm
door Ariel
Mahalingam schreef:
En dit is hun afvalberg:
Aan de klimaat jongeren moet eerst nog geleerd worden dat ze hun eigen troep moeten opruimen, want dat een afvalberg slecht voor het milieu is .

Dat soort klimaat gekkies gooien zonder na te denken alles op straat. Patat gegeten, Gooi de zak maar op straat.

Afbeelding

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: vr jan 25, 2019 1:51 am
door Ariel
Zucht. Kan iemand aan deze pubers uitleggen dat het klimaat al miljarden jaren verandert? En kan iemand deze gastjes dan ook vertellen dat het erg hypocriet is om na hun eindexamen naar Spanje af te reizen, en als die iemand dan toch bezig is om deze kinderen iets te leren, kan die iemand ze dan verbieden om zodra ze een baan hebben een auto te kopen?

Please ....
'Dit moeten we ook doen', na België ook klimaatmars in Nederland

Afbeelding

Met de 35.000 Belgische klimaatspijbelaars bij de laatste mars als grote voorbeeld, willen ook Nederlandse scholieren een klimaatmars houden. Het protest moet op 7 februari plaatsvinden in Den Haag.

De organisatie is in handen van een groep scholieren van de Daltonschool in Den Haag. Daar doet Stijn Warmenhoven uit 6 VWO de woordvoering. "Ik zag op het Journaal dat duizenden jongeren in België gingen demonstreren. Toen heb ik een berichtje gestuurd naar een aantal vrienden met: jongens dit moeten we ook doen, wij moeten ook in Nederland voor het klimaat opkomen."

Vandaag waren de scholieren nog druk aan het overleggen. "Een klimaatmars organiseren is wel iets anders dan gewoon een dagje school, maar we vinden dit heel leuk om te doen. Het is ook voor een goed doel", zegt Warmenhoven. Een van de andere intitiatiefnemers vult aan: "We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden, zodat de klimaatmars net zo goed lukt als in België."

Het doel van de mars is om de politiek te bewegen tot actie, zegt Warmenhoven. "Je kan niet ontkennen dat er klimaatverandering is en onze generatie is de laatste die er nog iets aan kan doen. We hopen dat de politiek luistert en met veranderingen komt waar wij iets aan hebben."

De scholier zegt teleurgesteld te zijn in het onlangs gepresenteerde klimaatakkoord. "Het zijn helaas vooral de burgers die moeten veranderen. Natuurlijk moeten die veranderen, maar de grote bedrijven die juist veel uitstoten moeten ook veranderen. Voor hun is het klimaatakkoord niet streng genoeg."

3000 deelnemers
De organisatoren hopen op zeker 3000 deelnemers voor de mars. Zeker is al dat er gestart gaat worden op het Malieveld. Hoe de route daarna verloopt wordt nog besproken met de gemeente Den Haag.

Net als in België willen de Nederlandse scholieren verschillende donderdagen achter elkaar protesteren. Zelfs als ze op die dagen eigenlijk naar school moeten, zegt een van de initiatiefnemers. "Spijbelen is eigenlijk tegen mijn principes, maar als het voor een goed doel is, dan hoort spijbelen er op dit moment bij."

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: vr jan 25, 2019 11:44 am
door Mahalingam
Moderne rekkelijkheid:
"Spijbelen is eigenlijk tegen mijn principes, maar als het voor een goed doel is, dan hoort spijbelen er op dit moment bij."

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Geplaatst: vr jan 25, 2019 1:16 pm
door King George
Dit lieten de spijbelaars nog achter. Goed voor het milieu...

Afbeelding

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Geplaatst: vr jan 25, 2019 1:38 pm
door King George
Afbeelding

Re: Tijd om milieufreak te worden?

Geplaatst: vr jan 25, 2019 3:27 pm
door Ariel
lol. Op de Klimaatdemo in Brussel

Afbeelding

Afbeelding

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 10:38 am
door mercator
Pilgrim schreef:Klimaatdemonstratie in Brussel van linkse jongeren, duidelijk niet gehinderd door enige actuele en historische feitenkennis. (Afbeelding: Getty Images (3)).
Links zijn ze zeker. De "heldin" van de klimaat-snotneuzen is ene Anuna De Wever, alom geprezen nu. De 17jarige draagt een exotische voornaam die al enig onheil doet vermoeden. En ja hoor: ze is het product van een sociologe en een "stadsplanner"( wat dat ook moge zijn, maar duidelijk iets in de gesubsidieerde richting ). Door en door geitenwollen sok dus. En het wordt nog erger: ze voelt zich niet jongen OF meisje, maar ook niet asexueel. Naar ze het zelf zegt een zeldzame "gendervariant" . Of zoiets.
Verder laten de jonge helden waar ze doorgetrokken zijn een slagveld van weggeworpen frisdrankblikjes en lege chipsverpakkingen achter.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 10:51 am
door Ali Yas
Ik vind het vooral stuitend dat deze scholieren zich gedragen alsof ze zich verzetten tegen staand beleid.

Ik wil die watjes trouwens nog wel eens zien als ze krijgen wat ze zeggen te willen. De jaren-'50 waren een stuk minder comfortabel dan deze door en door verwende snotneuzen kunnen verdragen.

Re:Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 11:02 am
door mercator
Ali Yas schreef:Ik vind het vooral stuitend dat deze scholieren zich gedragen alsof ze zich verzetten tegen staand beleid.

Ik wil die watjes trouwens nog wel eens zien als ze krijgen wat ze zeggen te willen. De jaren-'50 waren een stuk minder comfortabel dan deze door en door verwende snotneuzen kunnen verdragen.
Idd, ze worden opgejut door hun eigen mei68 leraren om de straat op te gaan. Dan kunnen die zelf wat chillen en roddelen in de leraarskamer, volop betaald uiteraard.
Grappig dat ze wél de straat op gaan voor iets waar ze helemaal niks aan kunnen doen, maar niet om gesloten grenzen te eisen, iets waar je alleen wat politieke moed en wat beton en prikkeldraad voor nodig hebt. Ze zullen veel eerder gekweld worden door de massa immigratie van barbaren dan door dat halve graadje Celsius meer binnen 50 jaar.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 11:07 am
door Ali Yas
mercator schreef:Ze zullen veel eerder gekweld worden door de massa immigratie van barbaren dan door dat halve graadje Celsius meer binnen 50 jaar.
Het tenenkrommende is: ze worden al gekweld door de massa-immigratie. Alleen hebben ze dat blijkbaar niet door. En die halve graad kun je op je buik schrijven, Mercator. Doe je schaatsen nog maar niet weg.

klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 11:13 am
door Ali Yas
Ariel schreef:lol. Op de Klimaatdemo in Brussel
:roll: Meer hormonen dan hersenen, zoveel is wel duidelijk.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 11:54 am
door Ariel
Ali Yas schreef:
Ariel schreef:lol. Op de Klimaatdemo in Brussel
:roll: Meer hormonen dan hersenen, zoveel is wel duidelijk.
Deze vind ik ook zo grappig.
“Wij slaan de lessen over, maar jullie hebben het verzorgen van onze planeet overgeslagen”

De hoogmoed..

Afbeelding

We are the change...Inderdaad.. :smile7: Na een muziek festival van de klimaat deugers.

Afbeelding

Afbeelding
De derde klimaatmars van Youth for Climate was een gigantisch succes. Circa 35.000 spijbelende jongeren trokken vanmiddag door de straten van Brussel om een ambitieuzer Belgisch klimaatbeleid te eisen. Niemand weet waar dit zal eindigen, maar bezielster Anuna De Wever durft luidop te dromen: “Ik denk dat wij misschien uiteindelijk ooit de grootste klimaatmars zullen houden, en dan ziet iedereen tot wat de Belgische jeugd in staat is.”

Het enthousiasme bij de klimaatspijbelaars lijkt nog niet af te nemen, integendeel. Ongeveer 35.000 betogers stapten vandaag mee in de mars, bevestigt de politie op Twitter. Ter vergelijking: vorige week daagden 12.500 jongeren op. De eerste editie lokte zo’n 3.000 scholieren naar de hoofdstad.

“Hier bestaat geen herexamen voor”
De jonge manifestanten brachten opnieuw massaal veel protestborden mee. “There is no planet B”, “Don’t fuck your mother earth”, “Liever nu buizen dan naar Mars verhuizen” en “Hier bestaat geen herexamen voor” zijn maar enkele van de duizenden opschriften die de lucht sierden. Ook de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die als eerste begon met spijbelen voor het klimaat, reageerde op Twitter op het succes. Zij noemde de deelnemers “helden”.

De boodschap van de jongeren is duidelijk: ze eisen een ambitieuzer klimaatbeleid voor een betere toekomst.

Anuna De Wever, een van de organisatoren, is in de wolken met de opkomst. “Ik ben altijd voorzichtig, maar de eerste keer zeiden ze ‘het is leuk voor een keer’ en bij de tweede mars zeiden ze dat ik niet meer mocht verwachten dan dat. Wie weet eindigt dit in grootste klimaatmars ooit.”

Na afloop van de mars spraken de organisatoren de uitzinnige menigte toe. “De politici hun rapport is het slechtste van allemaal. Wij, de jeugd van België, keren ons vandaag tegen de mensen die onze planeet verwoesten. Wij slaan de lessen over, maar jullie hebben het verzorgen van onze planeet overgeslagen.”

De jongeren eisen dat de politici hun verantwoordelijkheid opnemen en ingrijpen voor het te laat is. “Wij zijn de laatste generatie die het verschil kan maken en samen moeten wij vechten voor de toekomstige generaties”, benadrukte Karen Cools.

Na de speeches hield de menigte nog een minuut stilte voor de stervende planeet. :scratch:

Het is duidelijk dat Youth for Climate een nationale beweging op gang heeft gebracht, zo namen er vandaag voor het eerst ook hogeschool- en universiteitsstudenten deel aan de betoging.

“Mogelijk is hun opkomst nog niet in groten getale, want nog heel veel van hen hebben nog examens”, zegt Laura Cools, initiatiefneemster van Students for Climate. Ook de studenten zijn van plan om elke week te betogen tot aan de verkiezingen in mei.

De nieuwe beweging Students for Climate is nog volop in opbouw en werkt vooral naar hun eigen protest van 14 februari toe. Dan hoopt ze tienduizenden studenten op de been te krijgen.

In de stoet stapten naast jongeren ook opnieuw senioren mee, want voor de derde week op rij kregen de klimaatspijbelaars de steun van “Grootouders voor het klimaat”.

Ook Waalse scholieren en studenten waren vandaag talrijk aanwezig in Brussel. “Het succes en de weerklank werd steeds groter en dat heeft ons geïnspireerd”, zegt de 17-jarige Augustin uit Louvain-La-Neuve.

“Veel Waalse scholen verbieden het nog om deel te nemen aan de mars, maar wij hebben een petitie ingediend bij onze directeur om onze deelname af te dwingen. Het is onze taak om naar school te gaan, maar ook om ons klimaat te beschermen”, aldus Augustin.

Behalve in Brussel, kwamen de Waalse studenten ook op straat in Luik en Namen. In Luik ging het volgens de politie om zo’n 1.500 studenten, in Namen om een 700-tal.

“Het was belangrijk voor ons om hier te zijn, omdat we niet naar Brussel konden gaan”, zei leerling Arnaud in Namen. “We weten dat het niet gemakkelijk zal zijn om dingen echt te veranderen, maar het is door te blijven doorhameren dat we kunnen slagen.”

Zondag opnieuw klimaatbetoging
Nu zondag is Brussel opnieuw het decor voor een grote klimaatmars, ditmaal georganiseerd door Rise for Climate Belgium: Citizen Mobilization to save Humanity. Niet alleen in België, maar ook in verschillende Franse steden wordt er zondag betoogd voor het klimaat. Op het Facebookevenement geven al 25.000 mensen aan dat ze gaan betogen, 73.000 anderen tonen interesse.

Vanaf 13 uur worden betogers uitgenodigd om te verzamelen voor het Noordstation. Daar zal de mars om 14 uur ook vertrekken.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 11:58 am
door mercator
Ali Yas schreef:En die halve graad kun je op je buik schrijven, Mercator. Doe je schaatsen nog maar niet weg.
Dat er opwarming is dat geloof en zie ik ook wel. Als er nu een half centimetertje sneeuw valt is het alsof de wereld gaat vergaan maar ik herinner me de winters in de jaren 1960-80 nog heel goed toen het vroor van november tot april. Maar of dat nu een lokaal/tijdelijk fenomeen is of een langere trend, daar heb ik geen idee van. En hoe het eraan toe gaat aan de andere kant van de wereld kan me eigenlijk helemaal niets schelen.
Dat rondwandelen en roepen op straat in Brussel is sowieso te gek voor woorden: ofwel is het een natuurlijk fenomeen en kan niemand er iets aan doen, ofwel is het wel degelijk man-made en dan kunnen we er in België dat een speldekop groot is OOK niets aan doen.
Wat zo storend is met dat constante betogen is dat het altijd lui zijn die daar voor zijn, of hier tegen zijn maar vinden dat een ander ( de politici, de werkgevers , de multinationals) moet gaan realiseren wat zij o zo graag zouden hebben of niet hebben. Zelf doen ze niks . Al dat betogen gebeurt trouwens voor 99 % door types die economisch onproductief zijn: werklozen, ambtenaren, leraartjes, politie-agenten, vluchtelingen en hun vriendjes...en nu dus door schoolkinderen.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 12:11 pm
door Ariel
Spannend. Nederlandse jeugd gaan hun computers en telefoons inleveren, en ze stoppen met het kopen van overbodige luxe en dure kleding die met een vervuilend vliegtuig naar Nederland vervoerd moet worden.

Oh, nee... :unsure: Dom... :scratch: De Nederlandse jeugd gaat ook spijbelen voor het milieu.
In navolging van Belgische scholieren gaan ook tieners uit Nederland op schooldagen actie voeren tegen klimaatverandering

‘Spijbelen met een reden? Kom dan donderdag 7 februari naar Den Haag.’ Die oproep doet een groep Haagse scholieren via sociale media aan jongeren uit het hele land. Ze hopen net als in België duizenden scholieren op de been te krijgen om actie te voeren voor een beter klimaat. “Wij willen een mooie toekomst terwijl onze regering met het huidige beleid de aarde verpest”, zegt de 16-jarige initiatiefnemer Caya. De eisen zijn simpel: het klimaatakkoord moet strenger.

De jongeren organiseren hun actie naar Belgisch voorbeeld. Daar spijbelen leerlingen massaal voor een beter klimaat. Donderdag trokken er plots 12.500 scholieren door de straten van Brussel, een week eerder nog drieduizend. Ouders en leraren vragen zich af of spijbelen de juiste aanpak is. De Haagse scholieren denken van wel. Donna (16): “Spijbelen trekt aandacht en zorgt dat de politiek móet luisteren. Anders gaan we niet naar school.”

Hoeveel scholieren gaan spijbelen, weet Caya nog niet. Doel is een mars door Den Haag. De initiatiefnemers zijn nu bezig met de juiste vergunning voor de tocht. De jongeren willen niet vertellen op welke school ze zitten omdat de schoolleiding nog niet op de hoogte is van de plannen.

Belgisch voorbeeld
Het groepje Haagse havo- en vwo-leerlingen volgt het voorbeeld van de initiatiefnemers in België: actie via sociale media. Daar hebben ze vertrouwen in: op instagram gaan ze naar eigen zeggen viral. In drie dagen tijd bereikte hun oproep ruim 26.000 gebruikers, meer dan 800 instagrammers volgden de groep gistermiddag, een aantal dat ieder uur stijgt. Caya: “De belangrijkste doelgroep is de jeugd, om hen draait het. Die bereik je simpelweg via de sociale media.”

Gisteren heeft de groep scholieren contact gelegd met de actievoerders in Brussel. De 18-jarige Dries Cornelissens uit België zegt dat hun mars veel teweeg heeft gebracht bij andere jongeren en dat zijn groep erg veel reacties krijgt. “Dat scholieren in Nederland gaan betogen staat voor mij al vast”, zegt Cornelissens. Hij kijkt of zijn initiatief Nederlandse jongeren kan helpen aan vlaggen met hetzelfde logo: ‘Youth for Climate’.

Spijbelacties voor het klimaat zijn niet nieuw, maar zo groot als in België zijn ze in Nederland nog niet voorgekomen. In september vorig jaar werd er door jongeren gedemonstreerd, zij het op kleine schaal. Diverse scholieren gingen in spijbelstaking voor het gebouw van de Tweede Kamer.

Afbeelding

De 10-jarige Lilly, die al 19 vrijdagen een uurtje bij het gemeentehuis in Zeist zit.

Die ‘stakingen’ waren bedoeld als steun aan de Zweedse Greta Thunberg (16). Zij trok vorig jaar wereldwijde aandacht door enkele weken voor het parlement actie te voeren. Na de Zweedse verkiezingen staakte ze iedere vrijdag. Ook in Nederland zijn er vrijdags spijbelacties: door de 10-jarige Lilly, die al 19 vrijdagen een uurtje bij het gemeentehuis in Zeist zit, en door een groepje scholieren in Deventer.

Eefke van de Wouw (23), jongerenvertegenwoordiger duurzaamheid bij de Verenigde Naties, ziet dat in verschillende landen jongeren opstaan om te demonstreren tegen de opwarming van het klimaat. Dat herkent Maarten Labots, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging. “Het onderwerp klimaat wordt erg gedragen onder jongeren, ik denk dat er nog wel meer acties komen.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 12:21 pm
door mercator
Ariel schreef:Oh, nee... :unsure: Dom... :scratch: De Nederlandse jeugd gaat ook spijbelen voor het milieu.
Ik dacht dat de Nederlandse snotneuzen er mee begonnen waren en dat het nadien naar België is overgeslagen. Zo gaat dat toch meestal. Laat ze maar wat op straat rondlopen, dan komen ze eens buiten. Anders zitten ze toch maar in dat muffe klaslokaal te luisteren naar links/progressieve leraartjes die hun hoofdjes vullen met mei68 dooddoeners.
Het is ook opvallend dat het allemaal roomblanke kindjes zijn die daar rondlopen, hun snel talrijker wordende bruine klasgenootjes houden zich niet met die milieu-onzin bezig.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 12:30 pm
door Ariel
mercator schreef:
Ariel schreef:Oh, nee... :unsure: Dom... :scratch: De Nederlandse jeugd gaat ook spijbelen voor het milieu.
Ik dacht dat de Nederlandse snotneuzen er mee begonnen waren en dat het nadien naar België is overgeslagen. Zo gaat dat toch meestal. Laat ze maar wat op straat rondlopen, dan komen ze eens buiten. Anders zitten ze toch maar in dat muffe klaslokaal te luisteren naar links/progressieve leraartjes die hun hoofdjes vullen met mei68 dooddoeners.
Nee, dat is de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die is als eerste begonnen met spijbelen voor het klimaat

Dit is ze. Uiteraard ontbreken de vlechtjes in het haar niet. Mind my words. Dat wordt het straks helemaal. demonstreren voor het milieu met vlechtjes in het haar.

Afbeelding

Welke meisjes liepen er vroeger ook met vlechten in het haar?
Sorry, ik kon het niet laten.

Afbeelding

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 1:10 pm
door mercator
Ariel schreef: Nee, dat is de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die is als eerste begonnen met spijbelen voor het klimaat
Ik zie het. Het type van die jonge Gutmenschen die dat eiland Utoya bevolkten. Greta is van huis uit voorbestemd om een sexuele relatie te beginnen met een Somalische vluchteling. Gewoon, omdat het moet in die kringen.

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: za jan 26, 2019 1:39 pm
door sjun
Misschien kan iemand deze beinvloedbare jongeren eens wijzen op het sociale klimaat en leefklimaat dat verziekt wordt door opgedrongen diversiteit en overvraagde solidariteit als gevolg van massamigratie. Dezelfde massamigratie heeft ook behoorlijke invloed op de stijging van CO2 in Nederland.
:greeting2:

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: zo jan 27, 2019 3:24 am
door Pilgrim
Om de een of andere reden heb ik hier hetzelfde onbestemde gevoel als met die massa-immigratie, die na voortdurend toenemende kritiek en bezorgdheid door toedoen van Merkel plotseling in een stroomversnelling kwam. Ook op de klimaathype komt voortdurend meer kritiek en scepsis en burgers gaan het voelen in de portemonnee en er komt nu ook echt verzet... Gele hesjes! En dan opeens... gaan talloze studenten en scholieren massaal demonstreren voor het redden van het klimaat! Net of er een onzichtbare hand is die ze er opeens toe aanzet. :thinking:

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: zo jan 27, 2019 11:08 am
door mercator
sjun schreef: Dezelfde massamigratie heeft ook behoorlijke invloed op de stijging van CO2 in Nederland.
:greeting2:
Dat zien de verwende scholiertjes niet. Eigenlijk zijn het behoorlijke racisten zonder het zelf te weten. Nu alle zwarten en moslims ook een graantje willen meepikken van de Westerse luxe( liefst in Europa zelf) gaan zij zeggen ho stop, nu moet het gedaan zijn met CO2 de lucht in te blazen ! Wij mogen dat maar jullie achterlijke zwarten niet!

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: zo jan 27, 2019 1:54 pm
door King George
Hoeveel van deze Jesse Klaver Spijbelaars gaan er dit jaar weer cosmopolitisch met het vliegtuig naar de verte?

Re: Klimaatmars van Youth for Climate

Geplaatst: zo jan 27, 2019 2:22 pm
door mercator
King George schreef:Hoeveel van deze Jesse Klaver Spijbelaars gaan er dit jaar weer cosmopolitisch met het vliegtuig naar de verte?
Maar dat is toegestaan om educatieve redenen, om met eigen oogjes vast te stellen hoe slecht de negers het in Afrika hebben ! Kwestie van het schuldgevoel en slechte geweten wat extra te voeden.