Naakt lopers

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Naakt lopers

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 06, 2019 4:48 pm

Wat is er toch aan de hand met die zwarte Afrikaanse mannen. Willen ze back to nature, verlangen ze naar hun eigen land?
Dit is nou de zoveelste keer dat ik van zwarte naaktlopers lees.

Politie plukt naakte man van de straat

Afbeelding
In Weert is maandagochtend een naakte man van de straat gehaald.


Dat meldt de lokale nieuwspagina WeertDeGekste, die ook een video van het incident heeft geplaatst.

Verwarde man
Het zou gaan om een verwarde man. Hij kleedde zich ter hoogte van het politiebureau aan de Kasteelsingel uit. Vervolgens liep hij naakt - alleen zijn sokken hield hij aan - over het Bassin tegen het verkeer in.

Verzet
Op de Oude Hushoverweg kon hij uiteindelijk worden aangehouden. Daarbij verzette de man zich. Er waren vijf agenten voor nodig om hem in bedwang te krijgen.

Patiënt
Volgens de politie verbleef de man recent in een psychiatrisch centrum in Overijssel. Daar is hij na het incident ook weer naartoe gebracht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 06, 2019 5:23 pm

Ik ga ze sparen. Maar het is een mirakel. Normaal gesproken kom je die zwarte naaktlopers regelmatig op internet tegen, Naaktloper in Italie. Naaktlopers in Duitsland . Maar via Google kan ik geen naaktlopers meer terug vinden.

Dit is tot nu toe het enige wat ik kan vinden.

https://theync.com/in-germany-a-black-n ... reason.htm

:finger: Maar ik blijf zoeken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 07, 2019 11:45 am

Mijn zoektocht naar een naaktloper eindigt een paar huizenblokken van mij af. Maar of het een neger is, dat lees ik niet. Wel dat de man al eerder in een dronken bui er bij liep als Donald Duck.
Naaktloper krijgt boete: 'Vrouw kon uw penis vrij zien hangen'
Een 37-jarige man die vorig jaar na de viering van Leids Ontzet door de Leidse binnenstad dwaalde met alleen een trainingsjasje aan, moet een geldboete van vijfhonderd euro betalen. Dat bepaalde de rechter woensdag in de rechtbank.
[...]
De vrouw op bakfiets zag de man rond 7.45 uur over de Hoge Rijndijk lopen. Haar achtjarige zoontje viel het ook op dat de verdachte in zijn blootje liep. Toen de politie hem daarop wilde inrekenen, had de Leidenaar zich achter een auto verscholen en was druk bezig zijn broek aan te doen.
[...]
De vrouw was onaangenaam verrast door de confrontatie met de naaktloper. Ze eiste tweehonderd euro van de Leidenaar vanwege immateriële schade.

De eis van de bakfietsmamma werd niet toegewezen.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3765328/Naaktloper-krijgt-boete-Vrouw-kon-uw-penis-vrij-zien-hangen
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Ariel » Zo Aug 25, 2019 12:12 pm

We hebben weer een naaktloper. Maar we mogen de huidskleur van de dader niet weten.

Naakte man zwaait met mes, bedreigt voorbijgangers en slaat politieagent in Albert Heijn: ‘Ik steek je neer’

In de Albert Heijn aan het Bloemenoordplein in Waalwijk heeft zaterdagavond rond 20.45 uur een man met een mes gezwaaid. Ook bedreigde hij mensen en sloeg hij een agent. Even daarvoor stond hij met het steekwapen bij familie voor de deur. Er is niemand neergestoken.

Nadat hij bij de familieleden was vertrokken liep de man, met het mes in zijn hand, langzaam maar zeker richting de Albert Heijn. Onderweg heeft hij volgens getuigen willekeurige mensen bedreigd met ‘Ik steek je neer’. Hij voegde de daad niet bij het woord, maar liep door. Ook heeft hij tijdens zijn wandeling een auto vernield.

Rond 20.55 uur stapte hij nagenoeg naakt de supermarkt binnen, waar hij opnieuw stennis schopte. Hij zwaaide hij met het mes in het rond. De winkel werd snel ontruimd, waarna agenten probeerden de man te overmeesteren. Die verschool zich achterin de winkel, bij de servicebalie. De toegesnelde agenten kregen spullen naar hun hoofd gegooid.

Er moest pepperspray en een politiehond aan te pas komen om de uiteindelijk volledig naakte man in te rekenen. Tijdens de aanhouding ontstond ook nog een worsteling, waarbij de man een agent heeft geslagen. Die raakte niet ernstig gewond.

De agressieve man zelf raakte wel gewond. Hij moest na zijn aanhouding nog een tijdje worden verzorgd in de supermarkt. Daarna is hij liggend op een brancard naar buiten gebracht en met een ambulance en onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis gereden. Later wordt hij overgebracht naar het politiebureau.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6420
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Ali Yas » Zo Aug 25, 2019 9:12 pm

LIjkt me een psychiatrische patiënt die ten onrechte uit een kliniek is ontslagen. Maar daar gaan we niks meer van horen, want dat is overheidsbeleid.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Ariel » Di Dec 03, 2019 9:29 pm

Ali Yas schreef:LIjkt me een psychiatrische patiënt die ten onrechte uit een kliniek is ontslagen. Maar daar gaan we niks meer van horen, want dat is overheidsbeleid.


Er is nieuws over deze knaap. Omar N. weet zich nauwelijks te herinneren wat hij daar zou hebben gedaan.

Man zwaaide halfnaakt met mes in Albert Heijn: Omar N. weet nauwelijks wat hij deed

Omar N., die op 24 augustus de Albert Heijn aan het Bloemenoordplein in Waalwijk binnenstormde, weet zich nauwelijks te herinneren wat hij daar zou hebben gedaan. De schizofrene man zou er nagenoeg bloot met een mes hebben staan zwaaien.

Ook zou de 20-jarige Waalwijker een agent hebben geslagen, dreigde hij met het mes bij een familielid en vernielde hij een auto en spullen van de Albert Heijn. Een waar pandemonium, noemde de rechter het dinsdag. De man kan het zich nauwelijks herinneren, bleek tijdens de zitting bij de rechtbank in Breda, doordat hij tijdens de reeks aan misdrijven in een psychose zat.

De supermarkt moest destijds ontruimd worden, waarop agenten de man konden arresteren. Bij die arrestatie gooide hij met spullen naar de agenten. Die hadden pepperspray en een politiehond nodig om de inmiddels totaal naakte man te overmeesteren.

Gedragsdeskundigen hebben geen tijd
Triest in de zaak is de drukte bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Doordat de instantie overbelast is, is er na drie maanden nog geen zicht op tijdstip waarop de gedragsdeskundigen de man kunnen beoordelen. ,,Een sombere constatering, die we tegenwoordig nog weleens vaker moeten doen", zei de voorzitter van de rechtbank.

Langer dan nodig
Doordat gedragsdeskundigen de man niet kunnen onderzoeken, duurt de rechtszaak langer dan nodig. Anders had op 11 februari de zaak inhoudelijk kunnen worden afgehandeld. Nu zal die dag weer een inleidende zitting zijn. Wanneer de zaak nu wordt afgedaan, is nog onduidelijk, maar dat zal op z’n vroegst in mei zijn.

Man blijft vastzitten
Advocaat Gerwin van Doveren vroeg de rechtbank wel om zijn cliënt vrij te laten. ,,Het is aan het NIFP te wijten dat het voorarrest zo lang moet duren, niet aan mijn cliënt. Die kan onder strenge voorwaarden terug naar de woning van zijn moeder.'' Officier van justitie Inge Peters was daar tegen en ook de rechtbank ging niet mee in het verzoek. De rechtbank vindt dat de geestelijke toestand nog zo wankel is dat het te risicovol is om hem al vrij te laten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6420
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Ali Yas » Za Dec 07, 2019 10:27 pm

Ariel schreef:
Triest in de zaak is de drukte bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Doordat de instantie overbelast is, is er na drie maanden nog geen zicht op tijdstip waarop de gedragsdeskundigen de man kunnen beoordelen.

Laat mij het dan maar doen: de man is een gevaarlijke gek.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jan 12, 2020 4:07 pm

Naaktlopen is het laatste dat de man gedaan heeft.

Rijksrecherche onderzoekt dood van man die naakt en bebloed door Helmond liep

De Rijksrecherche doet onderzoek naar de dood van een man in Helmond. Hij liep afgelopen nacht naakt en bebloed door de stad. Agenten brachten hem daarop naar het ziekenhuis, waar hij overleed.

Dat meldt de politie. Omstanders zagen het slachtoffer rond 3.30 uur naakt en bebloed door de Zeeltstraat in de wijk Mierlo-Hout lopen. Zij belden de politie. Agenten kwamen direct ter plaatse. ,,Ze troffen daar een naakte buurtbewoner aan, die een verwarde indruk op hen maakte en met spoed hulp nodig had.”

Volgens een woordvoerster van het OM had de man een delirium (een tijdelijk optredende verwardheid, red.) en konden de agenten ter plekke niet goed spreken met de man. De politie geeft aan dat het om een man uit Helmond gaat.

Omdat de ambulance niet snel genoeg beschikbaar was, werd de man in de politieauto naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde onder enig verzet. Na reanimatie kwam hij daar te overlijden, volgens de OM-woordvoerster aan een hartstilstand.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Brabant is de Rijksrecherche een onderzoek gestart naar de mysterieuze dood.
https://www.ad.nl/helmond/rijksrecherche-onderzoekt-dood-van-man-die-naakt-en-bebloed-door-helmond-liep~aa8b96fb/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Naakt lopers

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jan 12, 2020 5:37 pm

Deze post werkt vervuilend.

Hij hoort thuis in de topic 'Verwarde mensen'. :thinking: [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten