De verdachte vliegramp bij Smolensk

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47839
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De verdachte vliegramp bij Smolensk

Bericht door Pilgrim »

Die ándere vliegramp

Geplaatst op 12 juli 2019

Afbeelding

Te midden van de aanhoudende controverse rondom de MH-17 zouden we haast kunnen vergeten dat de Russen enkele jaren eerder (ook al?) betrokken waren bij een andere dodelijke vliegramp. Die van het Poolse regeringstoestel namelijk: de Tupolev die neerstortte onderweg naar de ‘Katyn’-herdenking.

Op 10 april 2010 verongelukte een TU-154 tijdens de landing in Smolensk. Niemand overleefde het ongeluk en aldus werd in één klap de militaire, kerkelijke en politieke elite van Polen grotendeels weggevaagd. Heel vreemd natuurlijk dat iemand ooit had kunnen besluiten om deze toonaangevende persoonlijkheden allemaal te verzamelen op één en dezelfde, afgegrendelde locatie – aan boord van een vliegtuig nota bene - maar er was nog zoveel meer dat gewoon niet helemaal pluis was.

Zo wisten Russische functionarissen al 15 minuten na het noodlottig ongeval te melden dat de piloten voor de ramp verantwoordelijk waren. Geheel in communistische stijl zou verdere desinformatie al weldra volgen: een dronken generaal in de cockpit, een incompetente bemanning, een koppige president die – in weerwil van de ongunstige weersomstandigheden – halsstarrig zou hebben aangedrongen op de landing. Allemaal leugens die sindsdien stuk voor stuk werden ontkracht. Overigens bevinden de wrakstukken en de zwarte dozen, 9 jaar na dato, zich nog steeds in de verzekerde bewaring van Moskou.

Het is mogelijk dat er een volkomen onschuldige verklaring bestaat voor de sporen van explosief materiaal die naderhand op de onheilsplek werden aangetroffen. De Poolse delegatie werd namelijk vergezeld door een beveiligingsdetachement en deze mensen zullen ongetwijfeld bewapend zijn geweest. Echter, vooraf door de Russen aangebrachte bommen of niet – het scenario van sabotage blijft hoogst aannemelijk. Volgens de officiële verhaallijn had dit imposante gevaarte zich namelijk laten neervellen door zoiets nietigs als een simpel boomstruikje. Een lezing die altijd al weinig geloofwaardig klonk, maar die computersimulaties sindsdien regelrecht naar het rijk der fabelen hebben verwezen. Er moet echt iets anders hebben gespeeld.

Afbeelding

De Poolse president die in Smolensk het leven liet, was Lech Kaczynsky. Alhoewel minstens even ‘islam-kritisch’ en ‘vluchtelingenonvriendelijk’ als bijvoorbeeld Marine le Pen of Tommy Robinson, bewaarden (en bewaren) ‘rechtse populisten’ bij voorkeur een gepaste afstand. Kennelijk willen zij liever niet vereenzelvigd worden met de onverzoenlijke geloofsijver van deze dappere anticommunist (de Russen hadden meerdere redenen om met hem te willen afrekenen). Zijn zogenaamde ‘homofobie’ vormde vanzelfsprekend een zo mogelijk nog veel groter struikelblok. Maar ondertussen kunnen we ons afvragen wat deze ‘gematigde rechtsen’ nou eigenlijk ooit voor ons hebben weten te bereiken. Hebben zij het soms ooit geschopt tot staatshoofd?

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/12 ... vliegramp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie