5G-netwerk

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

5G-netwerk

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 22, 2019 2:00 am

Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’

Posted on 21/08/2019

Afbeelding
Straks moet zo ongeveer iedere straat zijn eigen 5G antenne krijgen, waardoor iedereen letterlijk doorzeefd zal worden met hoogfrequente straling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Professor Universiteit Washington: ‘5G domste idee ooit; Vooral ogen en nieren kwetsbaar’ – ‘Grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen’

In de komende jaren wordt de omstreden nieuwe 5G technologie stapsgewijs uitgerold in China, de VS, Zuid Korea, Japan en ook Europa en Nederland. Tot 2026 gaat er zo’n € 1 biljoen worden geïnvesteerd om het mobiele telefoon- en internetverkeer tot 1000 x sneller te maken. Céline Fremault, tot vorige maand de minister van Leefmilieu en Energie van Brussel –de Belgische hoofdstad heeft een eigen parlement en regering- verklaarde nog als bewindvoerder er alles aan te zullen doen om te voorkomen dat 5G ook in Brussel wordt ingevoerd. ‘De inwoners van Brussel zijn geen proefkonijnen wier gezondheid ik met winstoogmerk kan verkopen. Zolang de stralingsstandaarden, bedoeld om de burgers te beschermen, niet worden gerespecteerd, kan ik zulke technologie niet accepteren, 5G of niet.’

Het is onbekend of de kersverse nieuwe regering van Brussel, waar Fremaults partij cdH (Humanistisch Democratisch Centrum) niet meer aan deelneemt, haar beleid ten aanzien van 5G voortzet. Haar post wordt nu door Ecolo bezet, zeg maar de Franstalige versie van GroenLinks.

240 wetenschappers pleiten voor moratorium op 5G
Als minister wilde Fremault de waarschuwingen van 240 wetenschappers uit 41 landen, die na uitgebreide onderzoeken constateerden dat 5G schadelijk kan zijn voor al het biologische leven, niet negeren. Deze wetenschappers hebben daarom bij de Verenigde Naties gepleit voor een voorlopig moratorium op 5G.

Landen die 5G gaan toestaan –zoals Nederland- kijken alleen naar de thermale (warmte) effecten van 5G, wat volgens deze wetenschappers veel te beperkt is. De gevolgen en bijeffecten van 5G wijzen namelijk op veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.

Professor: ‘Domste idee in de geschiedenis van de mensheid’
Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemt 5G zelfs ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig. Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie).

De influx van 5G antennes stuurt een doordringend magnetisch veld door het menselijke lichaam heen dat elektrisch geladen celgroepen zal verstoren. De versterking van deze lichamelijke elektrische velden zal diep in het lichaam EMF-effecten veroorzaken, omdat de straling als een soort echo in het menselijk lichaam zal worden weerkaatst. ‘5G is de grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen,’ schrijft Lance Johnson voor Natural News. ‘Zodra 5G is uitgerold zal deze aanval non-stop doorgaan.’ (1)

5G kan 4G in schadelijke gevolgen voor mens en natuur verre overtreffen
Voor en tijdens de uitrol van het huidige 4G werden waarschuwingen van kritische wetenschappers en andere experts voor het ontstaan van onder meer concentratieverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, (chronische) zenuwpijn en bepaalde vormen van kanker in de wind geslagen, alsmede ook de mogelijke schadelijke gevolgen voor bijen en andere insecten, alsmede vleermuizen en vogels.

Deze –inmiddels opgetreden, maar doorgaans automatisch aan ‘klimaatverandering’ toegeschreven- effecten zijn inmiddels in meer of mindere mate opgetreden. Desondanks zijn deze effecten nog zeer mild vergeleken bij wat er met de volksgezondheid en de natuur kan gebeuren zodra 5G wordt uitgerold.

Overheden baseren zich veelal op ‘wij van WC-eend’ achtige onderzoeken van wetenschappers die –indirect of direct- de belangen van de industrie dienen omdat ze daar (deels) van afhankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de jaren ’60 van de vorige eeuw, toen sigarettenfabrikanten met tal van ‘wetenschappelijke onderzoeken’ in de hand beweerden dat roken niet schadelijk en zelfs gezond voor je is. Ook in onze tijd kunnen bij veel ‘geen schade / schade niet bewezen’ conclusies daarom de nodige vraagtekens worden gesteld.

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/m ... jnen-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Ariel » Do Aug 22, 2019 10:18 am

Pilgrim schreef:
Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’Ik ben van mening dat Brussel nou juist de perfecte plek is om 5G uit te proberen.

En dan denk ik eerst aan de wijk Molenbeek. Die mensen gun ik een snelle internet verbinding, en ik denk verder aan het Europeese Parlement.

Die mensen gun je toch een goed werkende 5G?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6138
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Ali Yas » Do Aug 22, 2019 3:50 pm

Pilgrim schreef:
Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’

Céline Fremault studeerde rechten. Dat zegt genoeg over haar kennis van fysica.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 22, 2019 4:20 pm

Als ik 'we gaan allemaal dood'-Xander moet geloven dan gaan we allemaal dood aan 5G.
Direct of indirect: ...veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.
Niets blijft zoals het was.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6138
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Ali Yas » Do Aug 22, 2019 5:59 pm

Mahalingam schreef:veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.

Het lijkt wel Haarlemmerolie, maar dan andersom... :thinking:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 2:35 am

Het politieke kartel dat zonder enig bewijs van veiligheid 5G in Nederland wil installeren terwijl de rapporten van onderzoekers, wetenschappers en professoren over de hele wereld duidelijk laten zien dat de mega-hoge elektromagnetische straling gevaarlijk is voor de mens.

Censuur is er al op het internet, de stemmen van de terecht bezorgde burgers die tegen de globaliserering/islamisering zijn, worden geblokkeerd en accounts verdwijnen zonder opgaaf van reden, maar dat gebeurt nu ook met berichten van mensen die kritisch zijn over 5G.

Meer en meer burgers stellen terecht meer en meer vragen over de veiligheid van 5G, ook naar aanleiding van mensen die er al mee te maken hebben gehad zoals; Noah Davidson, een activist in Sacramento, die merkte dat, nadat Verizon een kleine cel had geïnstalleerd op slecht 14 meter (45 feet) van huis, zijn jonge gezonde nichtjes gezondheidsproblemen begonnen te krijgen. Noah startte een beweging op het internet en in de buurt, maar zijn account is verwijderd door YouTube.
https://anh-usa.org

Terwijl er nu al mensen ziek worden van de elektromagnetische straling, zoals een lerares op een school in Amerika die meldde dat ze ernstig ziek was geworden na een upgrade van het draadloze systeem in haar school. Ook studenten hadden bloedneuzen en hoofdkantoren weigerden melding te doen van het incident. De lerares, die met haar klas is overgeplaatst naar een gebouw zonder wifi, zegt dat ze twee studenten heeft zien bloeden uit hun oren.

Microgolfziekte, ook bekend als elektro-overgevoeligheid, wordt nog niet overal erkend, maar de symptomen zijn; o.a. hoofdpijn, duizeligheid, angst, snelle hartslag, onregelmatige hartslag, oor-en neusbloedingen, tinnitus, rode en geïrriteerde ogen, geheugen en slaapproblemen.

Tientallen jaren van verzameld onderzoek hebben aangetoond dat draadloze straling neurologische, immuun en reproductieve systemen beschadigt en het risico op kanker verhoogt.

Dat wetende, is dat nog een reden te meer om ervoor te zorgen dat het politieke kartel gestopt wordt en 5G niet uitgerold wordt in Nederland aangezien de straling van 5G vele malen hoger is dan de straling waaraan we nu al blootgesteld worden. Ga met uw gemeente in gesprek en informeer ze over de gevaren van 5G. Zeg Nee tegen 5G!
www.worldunity.me

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/06 ... bevolking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 07, 2019 12:29 pm

Hadden die Wahabieten toch gelijk met hun verzet tegen draadloze communicatie?
Het was tijden geleden dat Abd al-Aziz ibn Saud de baas werd over Arabië. En het kontakt met de buitenwereld kwam vanwege de olie en de uitpuilende schatkist onder het bed van de koning.
Een van de dingen die nieuw was: radio. Zo kon met over grote afstand met elkaar praten. Bevelen hoefden niet meer per kameel gebracht te worden. Dat spaart een hoop tijd !
Maar de religieuze bazen stelden dat het de duivel was die voor de communicatie zorgde.
De koning verzamelde de reli-gekkies en liet zien hoe hij via radio met zijn neef ver weg praatte.
En toen kwam de vraag: "zou de duivel een recitatie van de Koran ook overbrengen? " Het antwoord was een eensluidend: "natuurlijk niet". En dus gingen koning en neef recitaties naar elkaar zenden.
En nu krijgen ze in Arabië ook 5G.
Over de invloed van 5G op kamelen is mij niets geen onderzoek bekend. Maar dat zal vast wel komen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 7:59 pm

In 2015 al hebben 215 wetenschappers uit 41 landen aan de bel getrokken bij de VN en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), aangezien meer dan 10.000 wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de menselijke gezondheid geschaad wordt door de straling van 5G.

5G wijzigt het hartritme, verandert gen-expressie, verandert metabolisme, verandert de stamcelontwikkeling, kan leiden tot verhoogde vrije radicalen, leer- en geheugenstoornissen, verminderde spermafunctie en -kwaliteit, neurologische schade en nog veel meer, wat u in onderstaand artikel kunt lezen.
www.5gspaceappeal.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... -waarheid/

Tsja, wat moeten we hiervan denken? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 07, 2019 8:27 pm

Nee maar:
"...10.000 wetenschappelijke studies... ". Het kan niet op.
En als dat allemaal op A4-tjes geprint wordt, hoe hoog is die stapel dan?
Mijn pak van 500 vel is 5 cm dik. Een beetje studie vult toch wel 10 A4-tjes dus dat is een stapel van 10 meter.

Ik wacht op de bewering (die komen gaat) dat 97 % van de deskundigen het eens is over het 5G-gevaar.

Wat is er waar van de bewering dat alu-hoedjes helpen tegen 5G straling ?
Zal de mensheid ooit toekomen aan 6G of zijn we tegen die tijd uitgestorven door 5G?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 09, 2019 1:26 pm

Stralingsgevaar? Dit moet je weten over 5G

In Den Haag is vandaag een demonstratie tegen 5G. De initiatiefnemers van de betoging zijn bang voor de straling van de zendmasten die het razendsnelle internet straks mogelijk maken. Maar wat is 5G eigenlijk en wat kunnen we ermee? En zijn de demonstranten terecht bezorgd?

1. Waarin verschilt 5G van het huidige 4G?

Zoals 4G sneller was dan 3G, verstouwt ook 5G weer een berg meer data per seconde dan zijn voorganger. De nieuwe technologie maakt tot duizend keer sneller internet mogelijk. Ook is 5G niet alleen bedoeld voor mobiele telefoons, maar voor veel meer apparaten en diensten. Bovendien is de vertraging in het signaal teruggebracht tot maximaal één in plaats van tien milliseconden. De kortere reactietijden maken 5G geschikt voor communicatie tussen zelfrijdende auto’s. Ook het ’internet van heel veel dingen’ wordt erdoor mogelijk.


Spoiler! :
2. Loopt Nederland voorop bij de invoering?

Helaas. We beschikken nu wel over de snelste 4G-netwerken van Europa, maar bij de invoering van 5G hebben we een probleem. In het Friese Burum staan grote schotelantennes waarmee onze inlichtingendiensten satellietcommunicatieverkeer afluisteren. Die schotels maken gebruik van dezelfde etherfrequentie waar ook een deel van het 5G-signaal over moet lopen. Daarom moeten de schotels eerst verhuisd worden. Ook gaat de Nederlandse overheid naar verwachting pas begin volgend jaar de frequenties voor 5G veilen. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn dit jaar in diverse steden al wel aan het proefdraaien met 5G. Maar pas vanaf 2020 rollen de telecombedrijven hun 5G-netwerken over Nederland uit. In Zuid-Korea en Zwitserland is de nieuwe telecomstandaard trouwens al wel in de lucht voor bedrijven en consumenten.

3. Waarvoor is 5G nodig?

Een toepassing waarmee 5G zijn voorganger onverbiddelijk naar de geschiedenisboeken zal verwijzen, is er nog niet. De ervaring uit het verleden leert dat vrij snel nadat een technologie op de markt komt, zo’n toepassing ontstaat. Daar rekent de technologiesector nu ook op. Kandidaten zijn: communicatie tussen zelfrijdende auto’s, toepassingen rond virtual reality, gaming en vooral het ’internet der dingen’.

4. Wie zit zeker op 5G wachten?

In ieder geval de smartphone-industrie. De verkoop van mobieltjes zit in het slop door gebrek aan echte vernieuwingen. Met 5G gaan we straks misschien weer nieuwe dingen doen met onze telefoons, waarvan we nu nog niet weten dat we die willen. Daarbij hopen ook gadgetmakers dat straks alles waar een stopcontact aan zit, ook aan het internet hangt, evenals bijvoorbeeld objecten op straat en kledingstukken die we dragen. En laat 5G daar nu precies voor gemaakt zijn.

Volgens de officiële instanties is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Wel stellen mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische golven dat zij slechter slapen door de straling van zendmasten. Ook kunnen zij zich soms lastig concentreren of hebben zij last van een geïrriteerde huid. Eerder waarschuwden fabrikanten van mobiele telefoons dat gebruikers hun toestel niet te dicht bij hun oor moesten houden, omdat anders hun lichaam iets kon opwarmen. Volgens experts is dit risico bij 5G minder aan de orde
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2426
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor silkyboxershortXL » Ma Sep 09, 2019 3:57 pm

Ariel schreef:Volgens de officiële instanties is er geen gevaar voor de volksgezondheid.


Ik had een regelmatig terugkerende Psoriasis plek, precies op de plaats waar mijn (draadloos) toetsenbord op m'n benen rust. Sinds ik een stuk lood en een plankje gebruik om dat toetsenbord op te leggen is het totaal verdwenen, het was een jarenlang terugkerend probleem. Een in vergelijk met 5G veel lagere frequentie blijkt dat dus al ziekmakend te zijn.
Er wordt wereldwijd getest.

Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 09, 2019 5:14 pm

En er is beeld:
Aangezien er nog geen 5G is, hoeven ze geen alu-hoedjes op te zetten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Opmerkelijk: op geen van de foto's van het gebeuren is iemand te zien die bezig is met zijn smartphone.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: mercator en 5 gasten