5G-netwerk

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Ik denk dat 5G juist een goede manier is om thuiswerken en videoconferencing te verbeteren. Vooruit ermee.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76582
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Ali Yas schreef:Ik denk dat 5G juist een goede manier is om thuiswerken en videoconferencing te verbeteren. Vooruit ermee.
Dat is waar. Mijn beide zonen werken nu vanuit huis. Dat werkt perfect. De oudste zoon JW heeft een bedrijf die werkt aan websites en webapplicaties, en onze jongste zoon geeft 3 dagen per week college op de TU in Delft. Hij moest deze week examens afnemen van studenten die afstudeerde, en dat werkte perfect vertelde hij ons. Niet leuk voor de studenten om digitaal je bul te halen, maar het werkt wel, en alles kan zo toch door gaan.

Eigenlijk hoeft niemand op dit moment meer onnodig in een vliegtuig te stappen om in een ver land een vergadering bij te wonen. Zaken kunnen ook op deze manier gedaan worden.

In het begin tijd van de stoomtrein ,meenden critici dat de passagiers geen adem meer zouden kunnen halen bij dergelijke hoge snelheden en boeren vreesden dat de voorbijrazende treinen ertoe zouden leiden dat hun koeien geen melk meer konden geven.
Onnodige angst achteraf.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76582
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Complotdenkers mogelijk achter 5G-branden

Fanatieke aanhangers van complottheorieën lijken achter de brandstichting van meerdere 5G-zendmasten te zitten. De antennes van het moderne netwerk voor snel internet worden op sociale media in verband gebracht met allerlei naderend onheil, zelfs met het coronavirus. De strijd lijkt te verharden.

Afgelopen week werd een online artikel van De Telegraaf met als kop ’Zuid-Korea: genezing corona met bloedplasma’ bewerkt, zodat er ineens een heel andere kop boven het artikel kwam te staan: ’Zuid-Korea: verband gevonden tussen corona en 5G’. Het nepbericht werd meteen gedeeld in een forum op Facebook met tienduizenden leden. Die concludeerden: de media worden eindelijk wakker.

’Duister plan van de overheid’
Er zijn meer hersenspinsels die mensen moeten overtuigen dat 5G een duister plan is van de overheid, bijvoorbeeld om mensen te beïnvloeden zodat ze onder controle kunnen worden gehouden. Zo staat er in een bericht op sociale media dat Bruno Bruins – tot voor kort minister voor Medische Zorg – onlangs onwel werd door straling van 5G-masten, maar dat de overheid dit weigert toe te geven en het gooide op ’oververmoeidheid’.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) stelde vorig jaar al vast dat er groeiend protest is tegen zendmasten vanwege de uitrol van het 5G-netwerk. De actievoerders beweren dat de straling van antennes slecht is voor de gezondheid en het milieu. Zo zou de straling slaapstoornissen, oorsuizen, hoofdpijn of eczeem veroorzaken. Experts onderschrijven die conclusie niet.

’Masten moeten verdwijnen’
„Het is een beeld dat we in de geschiedenis al vaker hebben gezien, dat mensen een heimelijk complot zien”, zegt Peter Achterberg, hoogleraar aan de Tilburg University. Hij is gespecialiseerd in onder andere maatschappelijke onvrede, religie en spiritualiteit. „Dat er achter de gordijnen ’iets’ wordt bekokstoofd. In dit geval over die 5G-masten, en die moeten volgens veel van deze mensen verdwijnen. Zo snel mogelijk.”

Volgens sommige complotdenkers tast 5G-straling het immuunsysteem aan en zijn mensen daardoor eerder vatbaar voor het coronavirus. Dus gaan ze met gevaar voor lijf en leden de masten, die deze periode worden geplaatst door het hele land, te lijf, vaak in nachtelijke uren. „Ze zijn ervan overtuigd dat ze iets goeds doen, dat ze de mensheid redden.”

Als het om de link met het coronavirus gaat, trekt Achterberg een parallel met het geloof. „Als je kijkt naar wat er wordt geschreven in sommige religieuze kranten, dan wordt het ook wel als straf van God gezien. Een terechtwijzing, omdat we op het verkeerde pad zijn geraakt. Maar steeds minder mensen hangen een geloof aan. Toch willen ze het een plaats geven.”

Dat gebeurt veel via internet, waar groepen mensen met uiteenlopende achtergronden elkaar vinden en proberen te overtuigen. „Het geloven in een complot kan een uitkomst voor hen zijn. Er gaat van alles mis in de samenleving in hun ogen, en daar moet toch iets of iemand de schuld van krijgen.”

’Sommige complotdenkers zijn heel fanatiek’
In hoeverre mensen die elkaar vinden in die groepen dezelfde overtuiging aanhangen, is lastig te zeggen. „Bij een kerk is duidelijk hoeveel volgelingen er zijn, vanwege doop en registratie. Bij deze groepen is het niet helder. Er zitten mensen bij die aan alles in de wereld twijfelen, maar ook spirituele mensen. Het is ook niet duidelijk waar de grens bij al die volgelingen ligt, waar ze allemaal in geloven en waar ze toe bereid zijn om er iets aan te doen. Sommigen zitten ook alleen in die groepen uit vermaak. Maar er zijn erbij die heel fanatiek zijn, ja.”

Dat kan behoorlijk uit de hand lopen. Achterberg memoreert aan een complottheorie die jaren geleden de ronde deed in Amerika over een pizzazaak van waaruit een pedofielennetwerk zou worden gerund. „Een krankzinnig verhaal, maar er was dus een man die het geloofde en met wapens de boel daar overhoopschoot.”

Het risico bestaat dan ook dat er meer zendmasten in brand zullen worden gestoken. „Kopieergedrag zie je vaak in deze kringen. Omdat mensen wanhopig zijn, en er alles aan willen doen om die masten weg te krijgen. Ze zijn er echt van overtuigd dat ze Nederland redden van onheil.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
Zo zou de straling slaapstoornissen, oorsuizen, hoofdpijn of eczeem veroorzaken. Experts onderschrijven die conclusie niet.
Experts vertrouw ik in principe niet. Maar voor het geloofde effect van 5G-straling op de gezondheid van mensen wil ik wel eens wetenschappelijk verwantwoord bewijs zien, en daarvan heb ik tot nu toe nog niets gezien. Of heb ik wat gemist? Give it your best shot.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
NYC Intensive Care Doc Confirms 5G Symptoms and not CV19 !!... MUST SEE
4 apr. 2020

Het meisje van aplanetruth 4u, dat we horen nadat de dokter aan het woord is geweest, is een vuile leugenaar. Zij spant de dokter voor haar karretje, terwijl die man heel wat anders zegt dan zij suggereert.

Hij legt geen verband met 5G, maar legt uit dat beademing onder druk niet de beste manier is om COVID19-patiënten te behandelen. Beademing is, in zijn woorden, bedoeld voor mensen die te zwak zijn om nog zelf te ademen, maar dat is niet het beeld bij COVID19. Daar kunnen mensen nog wel de kracht opbrengen, alleen kunnen hun longen de zuurstof niet meer opnemen. Daarvoor moet een andere behandeling komen, al weet deze arts ook niet welke dat dan is.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Een artikel in het Eindhovens Dagblad waarin ernstig getwijfeld wordt of de masten wel door 5G gekken zijn vernield.
Anti-5G-idioten en een Liesselse zendmast
Hebben jullie het al gehoord? De zendmast bij de oprit van de A67 bij Liessel is in de fik gezet. Er is een filmpje naar buiten gebracht waarop te zien zou zijn dat de Liesselse mast aan wordt gestoken door mensen die tegen 5G-straling zijn.
[...]
Ik weet niet of jullie dat filmpje al gezien hebben? Ook na zes keer kijken kan ik nergens zien dat het om de Liesselse zendmast gaat.

Ik zie een zwart gat met wat draden en een vlam en een man die zegt ‘Kijk, daar gaat-ie jongens. Kijk eens hoe mooi. Kijk, daar gaat-ie. 5G-paaltje. Doei Doei.”

Dat ding kan overal staan. Sterker nog: misschien is het geeneens een mast. Daarnaast kan die video op elk moment gemaakt zijn. Ik denk niet dat de websites die GeenStijl hebben overgetikt dit tot op de bodem hebben uitgezocht.

Brak vind ik dat.

Misschien heeft iemand die leus er twee weken terug op gekladderd. Misschien wilde een ander het ding in de hens zetten omdat hij boos is dat er zo’n slecht bereik is. Misschien is het uit zichzelf in de fik gevlogen door een fabrieksfout.

Je weet het niet. Tot iemand het grondig uitzoekt.
https://www.ed.nl/opinie/anti-5g-idiote ... ~a9df92ce/

Kijk, dit is vast en zeker een gewoon verwarde man.
Man (42) vernielt hekwerk vliegbasis Leeuwarden om '5G-netwerkpalen te kunnen verwijderen'

Een 42-jarige man uit Haulerwijk is woensdagavond aangehouden nadat hij het hek van vliegbasis Leeuwarden had vernield.
De politie werd ingeschakeld door de beveiliging van de vliegbasis. De man gaf aan dat hij de 5G-netwerkpalen had willen verwijderen.

Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en schreeuwde met consumptie, wat voor de agenten een reden was om hem een spuugmasker op te zetten.

De man is ingesloten voor verder onderzoek.
https://www.dvhn.nl/extra/Man-42-vernie ... 48809.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Terrorismebestrijder bezorgd om brandstichting en sabotage zendmasten
[...]Dat de NCTV zich met de situatie bemoeit, is redelijk uitzonderlijk. De dienst is er om Nederland te beschermen tegen 'bedreigingen die de maatschappij kunnen ontwrichten'.

De incidenten rond zendmasten zijn klaarblijkelijk reden genoeg voor zorgen. Het gaat onder meer om twee pogingen tot brandstichting in de afgelopen week bij zendmasten in Brabant en het vernielen van een hek rond vliegbasis Leeuwarden. Bij het laatste incident werd een man aangehouden die zei dat hij de 5G-netwerkpalen op de basis wilde verwijderen, meldt Dagblad van het Noorden.

Vorig jaar zag de NCTV al dat er flink geprotesteerd werd tegen 5G, maar dat ging om demonstraties en geen 'extremistische protestacties' zoals deze.
https://www.rtlnieuws.nl/economie/bedri ... 5g-netwerk
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Terrorisme? Je kunt van 5G-masten zeggen wat je wilt en tenminste het voordeel van de twijfel verdienen, maar om ze nou als personen te behandelen gaat wel een beetje ver.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2551
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door silkyboxershortXL »

Pilgrim schreef:
Ik persoonlijk geloof niet dat 5G een zuurstoftekort kan veroorzaken,
Even kijken bij EHF 30-300GHz
http://www.frequentieland.nl/tabel.htm
Suggestie; Die New York dokter in dat filmpje zou een kooi van Faraday om z'n patienten proberen te zetten. Er zijn al bedrijven die een compleet huis stralingsvrij kunnen maken, er schijnt een anti straling-kledingslijn te bestaan. Maar een kooi van faraday is nog niet zo makkelijk te maken omdat het tot in de grond geaard dient te worden.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Niet iedereen weet dat misschien, maar low-band 5G werkt over dezelfde frequentieband als WiFi, wat weer hetzelfde is als de frequentie waarmee je magnetron voedsel opwarmt.

Wat microgolfstraling in het algemeen betreft: een zekere Eleanor Reed Adair heeft een halve eeuw geleden al vastgesteld dat microgolfstraling in zeer hoge doses mensen wel opwarmt en zo zelfs brandwonden kan veroorzaken, maar verder geen kwaad kan. Het gezever over 5G raakt werkelijk kant noch wal.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Dat 5G is een vervanging voor de al langer bekende bedreiging van de vreselijke 'aardstralen' .
Hier een lang artikel over deze aardstralen zwendel.
Aardstralen zijn op uw portemonnee gericht!

door Jan Willem Nienhuys – Online publicatie, 2000 Skepsis

Wat is de waarheid over aardstralen? Heel in het kort is die ongeveer als volgt. Wichelroedelopers bestaan al lang. Het zijn lieden die met een gevorkte tak of zoiets zoeken naar zaken die men graag wil hebben. In het Duits heet de wichelroede dan ook Wünschelrute (wensroede). De wichelroede is of werd gebruikt om erts op te sporen, om water te vinden, en zelfs om boeven te vangen. De aardstralen zijn in de 20ste eeuw bedacht om de volstrekt denkbeeldige werking van de wichelroede te verklaren, en vervolgens zijn deze stralen opgevat als universele ziekteoorzaak.

In 1932 verscheen een boek van ene Gustav Freiherr von Pohl. Deze bespreekt het feit dat kanker meer en meer voorkomt. Hij betoogt dat kanker bij ‘natuurvolken’ (waartoe hij de Chinezen ook rekent) minder vaak voorkomt. Uit het overzicht dat hij geeft van het voorkomen van kanker blijkt dat kennelijk de aanwezigheid van westers geschoolde artsen van grote invloed is: hoe meer artsen hoe meer kanker. De argeloze lezer zou denken dat het voorkomen van deze gevreesde ziekte samenhangt met toegenomen levensverwachting en verbeterde diagnoses, en dat betere medische zorg samenhangt met beide aspecten.

Niet aldus von Pohl. Hij denkt dat het ongezond wonen in steden en het neerzetten van huizen zonder rekening te houden met de intuïtie die ‘natuurvolken’ nu eenmaal hebben, de oorzaak is van al die kanker. Zodoende werden de ‘wateraders’ van de wichelroedelopers gepromoveerd tot dodelijke stralingsbronnen.
Hier kan je verder lezen:
https://skepsis.nl/aardstralen/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Ali Yas schreef:
Ariel schreef:
Zo zou de straling slaapstoornissen, oorsuizen, hoofdpijn of eczeem veroorzaken. Experts onderschrijven die conclusie niet.
Experts vertrouw ik in principe niet. Maar voor het geloofde effect van 5G-straling op de gezondheid van mensen wil ik wel eens wetenschappelijk verantwoord bewijs zien, en daarvan heb ik tot nu toe nog niets gezien. Of heb ik wat gemist? Give it your best shot.
Maar dat is toch een omgekeerde bewijslast? Bijna de hele altmedia is kritisch over die 5G, maar hier ben ik de enige zo te zien... Ik heb hier zelf niet een uitgesproken mening over, maar ik wil de critici wèl horen. Waarom zou ik alleen maar experts van de voorstanders van 5G mogen horen en niet die van de tegenstanders?

Nogal wat Nederlanders vinden 5G geweldig, maar ik heb er mijn twijfels over. Het is een communicatienetwerk dat allerlei apparaten met elkaar verbindt (‘internet of things’). Zo wordt je afgeluisterd of getapt door je koelkast of door je smartmeter. Dat communistische controlestaat China daarin de voortrekkersfunctie heeft lijkt veel mensen niet te storen, maar mij wel. Het is dus ook heel goed bruikbaar om mensen te controleren en te volgen. En voor een goede videoverbinding heb je het helemaal niet nodig. Of het ook echt schadelijk voor de gezondheid is kan ik niet met zekerheid zeggen, omdat ik daar gewoon niet genoeg kennis van heb. Maar... ook de wetenschap zelf kan het niet met zekerheid zeggen. Men neemt dus maar gewoon aan dat het veilig is. Ik geef toe dat het beroepen op experts een ‘autoriteitsargument’ is, maar dat geldt natuurlijk ook voor zgn. deskundigen die zeggen dat er geen enkel probleem is.

Wat ik ook vaak gelezen heb dat er geen enkel rapport van een onderzoek bestaat dat stelt dat 5G echt veilig is, maar dat er wel stapels zgn. peer-reviewde rapporten bestaan van wetenschappers en onderzoekers waaruit blijkt dat 5G wel erg slecht is voor alles wat leeft en dus ook voor dieren. Als dit waar is vind ik het beklemmend dat men het nooit nodig gevonden heeft om zo’n wetenschappelijk onderzoek uit te voeren om zeker te weten dat 5G veilig is. Nou kun je stellen dat die tegenstanders maar moeten aantonen dat het onveilig is (wat ze dus ook deden), maar dat vind ik een omgekeerde bewijslast. De industrie wil 5G introduceren, dus ZIJ moeten bewijzen dat het ook echt veilig is voor mens en dier (en plant), niet andersom! Ik zal hier zo’n artikel uit de altmedia plaatsen. Overigens ga ik er niet van uit dat deze alternatieve media het altijd bij het rechte eind hebben. Net als bij de coronacrisis en ook andere zaken geef ik ze gewoon het voordeel van de twijfel.
Er bestaan geen wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat 5g veilig is (video)

Vrijdag, 08 maart 2019 18:07

Afbeelding

Het komende 5G netwerk moet het leven van de mens nog veel “gemakkelijker” maken en mainstreamland kijkt er dan ook reikhalzend naar uit.

Alhoewel de frequenties van 5G vele malen hoger zijn dan 4G en dus schadelijker, is er niet één wetenschappelijk onderzoek ooit uitgevoerd naar de veiligheid van 5G.

Overal ter wereld wordt druk gewerkt aan de implementatie van het nieuwe 5G netwerk, het netwerk van de toekomst, want straks is letterlijk alles en iedereen verbonden met internet.

Omdat het bereik van de draadloze 5G stralen aanmerkelijk sneller in kracht afnemen dan van voorganger 4G, zal de wereld veranderen in een antennepark. Om sneller te kunnen werken gebruikt men bij 5G kortere golflengtes en een sterk verhoogde frequentie. Deze kortere golven worden gemakkelijker geabsorbeerd door gebouwen, bomen en ook mensen, maar hebben meer moeite ergens doorheen te komen.

Om te zorgen dat de stralen toch goed kunnen functioneren zal het signaal talloze keren dienen te worden versterkt door allerlei kleine zendstations/masten. Dat betekent dat er ongeveer iedere 250 meter een extra zender moet komen om het signaal te versterken.

Er is een reden dat 5G veel gevaarlijker is voor ons mensen dan haar voorgangers, want bij 5G zijn zowel de frequenties als de dekkingsgraad van de zenders veel hoger.

De door 1G, 2G, 3G en 4G gebruikte frequenties liggen in het gebied tussen 1 en 5 gigahertz. De nieuwe 5G echter gebruikt het frequentiegebied tussen de 24 en 90 gigahertz. Hoe hoger de frequentie des te schadelijker zijn de gevolgen voor levende organismen.

Afbeelding

Niet alleen mensen zullen slachtoffer worden van deze nieuwe 5G, ook bomen zullen dit vaak niet overleven. En die zullen ook wel ziek worden, maar voor hen komt het vaak niet zover omdat ze in de voorbereidingen naar 5G al gekapt zullen worden. In Amsterdam is recentelijk beleid geïmplementeerd dat de stammen van bomen niet dikker dan 30 cm in doorsnede mogen zijn. Als er gevraagd wordt naar het waarom dan is het het voorspelbare antwoord:" Voor uw en onze veiligheid". Wat een onzin. En nu is duidelijk waarom dit beleid zo is vormgegeven en blijkt dat dit nu door heel Nederland gebeurt. Het is omdat 5G belemmering ondervindt van dikke boomstammen. De stralen penetreren die niet goed en dus..... kappen!

Ze vormen simpelweg een obstakel voor de vele nieuwe 5G zendmasten die overal zullen verschijnen.

Voor optimaal signaalbereik van 5G blijkt dat de boomhoogte tenminste 3 mtr. lager moet uitkomen dan de 5G. Omdat er voor de uitrol van het 5G netwerk veel meer zendmasten moeten komen, en het plaatsen van hoge zendmasten waarschijnlijk op véél weerstand zal stuiten, wil men de 5G-zendmasten verwerken in lantarenpalen, bushokjes, verkeerspalen e.d. dus in minder opvallende straatobjecten. Maar… om in dat geval signaal verlies te voorkomen (omdat bomen obstakels blijken te zijn voor het signaalbereik van 5G) zullen bomen helaas moeten wijken en dat is wat we volgens mij momenteel op grote schaal zien.

En dus zie je met de regelmaat van de klok dit soort berichten verschijnen:

In de week van 4 maart 2019 start aannemer Krinkels in opdracht van de gemeente (red.: Amsterdam) met het kappen van bomen in het Koopvaardersplantsoen. Het kappen van de bomen is nodig als voorbereiding op de herinrichting van het plantsoen, die later dit jaar van start zal gaan.

Femke Halsema zal haar burgers niet vertellen dat zij als GroenLinks de grotere agenda dient door de natuur te slopen, zodat men ongestoord 5G kan uitrollen en verder kan gaan met het uitroeien van de mensheid. Want dat is wat het is, ook al zal de bevolking bij ons jubelend van geluk haar ondergang tegemoet gaan, omdat 5G zoveel gemak biedt.

Voor hen die zich echt zorgen maken is het waarschijnlijk goed om het artikel van de Amerikaanse advocaat Michael Snyder eens goed door te lezen. Daarin wordt duidelijk gemaakt dat wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de momenteel gebruikte straling er al voor zorgt dat een groot deel van de mannelijke zaadcellen sterven, laat staan wat er gebeurt met 5G.

Dat zijn feiten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en dat is nog voordat we zelfs nog maar begonnen zijn met 5G. Michael stelt dan ook terecht dat er nog nooit een wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd naar de veiligheid van 5G en dat dit wel eens het middel zou kunnen zijn om de wereldbevolking via onvruchtbaarheid uit te roeien. Behalve in Israël waar dat niet niet gebeuren, want daar gaat men geen 5G gebruiken.

Vanuit datzelfde land komt ook het nieuws dat een onderzoek aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem heeft aangetoond dat de menselijk huid fungeert als een ontvanger voor 5G straling. De menselijke huid trekt het aan als een soort antenne.

Sommigen in het Amerikaanse Congres beginnen nu ook een beetje wakker te worden, waaronder Senator Richard Blumenthal. Tijdens een hoorzitting van een commissie van de Senaat over de komende 5G uitrol, ondervroeg Blumenthal een aantal vertegenwoordigers van de telecom sector.

Hij legde uit dat hij al een tijdlang bezig was geweest om te kijken welke onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken er in opdracht van de industrie zouden zijn uitgevoerd met betrekking tot de veiligheid van 5G en dat hij helemaal niets heeft kunnen vinden.

Kijk, luister en huiver als je de antwoorden hoort van de telecomsector. Er is nog nooit zelfs maar één onderzoek uitgevoerd.De eigenaren van Nu.nl zouden onmiddellijk opgepakt dienen te worden en veroordeeld tot langdurige gevangenisstraffen voor het bewust misleiden van een bevolking die op haar eigen ondergang afstevent.

Dit is wat ze schrijven:

Er zijn enkele aanwijzingen gevonden dat de netwerken die voor onder meer mobiel internet worden gebruikt kankerverwekkend kunnen zijn. Of dit inderdaad het geval is, zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Experts geven aan dat de kans erg klein is dat mobiele netwerken ziekten, zoals kanker, kunnen veroorzaken als de blootstellingslimieten niet overschreden worden. Daarnaast brengt 5G mogelijk minder risico met zich mee dan de huidige netwerken, omdat de frequentie die ervoor gebruikt gaat worden minder ver in het lichaam door kan dringen.

We beoordelen de stelling "mobiele 5G-netwerken zijn slecht voor de gezondheid" als onbewezen.


Zoals we net zagen is er nog nooit een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar de gevolgen en veiligheid van 5G en uiteraard is er als gevolg daarvan niets bewezen. Zorg vooral dat er geen wetenschappelijke onderzoeken worden uitgevoerd, want dan kun je blijven roepen dat er niets bewezen is.

Pak de criminelen aan voordat ze jou en alles wat je lief is vernietigen.
Los van de criminelen is het natuurlijk ook zaak om creatief te blijven denken in de vorm van oplossingen. Wat zouden wij kunnen doen in de huidige situatie?

Zou het misschien een idee zijn om tenminste 1 provincie in ons land geheel stralingsvrij te maken? Gewoon 1 provincie waar wel internet is, maar dan zonder straling gewoon via de kabel. Waar smartphones even niet werken, maar waar je ook geen gevangene meer bent.

Dit idee ontstond naar aanleiding van een bericht van een lezer dat wij ontvingen (dank!) over het maken van een vegetarische/diervrije provincie. En dan diervrij in de zin dat er geen dieren worden gefokt voor consumptie. En als je dat daarvoor zou kunnen doen, dan kan je een dergelijke provincie misschien ook wel stralingsvrij maken. Wij schrijven ons vast in.

Hierna wat de lezer schrijft:

Heel veel vegetariërs en ook de niet vegetariërs zijn het er niet mee eens hoe dieren behandeld worden in de samenleving. Ook zijn er velen partijen en donaties dat voor de dierenrechten zijn dat maar echter heel weinig kunnen bereiken. Ik heb een hele avond na gedacht hoe we dierenleed echt kunnen oplossen. Wat nou als we een provincie of een heel groot gebied in Nederland een zone maken waar alle maar ook echt alle diersoorten (insecten tellen niet mee) de zelfde rechten geven als dat van de mensen?

Gelijk zullen deze provincies/zones zich uitspreiden en het leed zal heel erg verminderen. Ook mogen er op deze plekken geen dieren gebruikt worden om bijvoorbeeld gemolken te worden en er mogen zeker geen slachthuizen daar staan. Het verkoop van dierlijke producten is ook verboden gemaakt.

Wanneer dit soort idealen zich zullen verspreiden dan zullen heel veel mensen geld doneren aan de wetenschap om meer succesvollere vleesvervangers te maken dat misschien zelfs veel beter dan echt vlees zullen smaken!

Ik weet dat jullie van vlees houden maar onthoud wel dat wanneer deze idee gepubliceerd wordt op jullie website dat mensen ervoor zullen streven om het uit te laten komen. Jullie zullen de mensen zijn dat dit grotendeels mogelijk hebben gemaakt. Is dat niet iets dat waard is om in je leven te hebben als herinnering voor een ander?

Stel me gerust vragen als jullie dat willen! Ik beantwoord ze met mijn hart.


De kern van het verhaal is uiteraard dat je binnen ons eigen land een deel kiest waar het leven echt goed is. Waar dieren gewoon kunnen rondlopen zonder dat ze ieder moment in een vrachtauto geladen kunnen worden om geslacht te worden voor weer een portie kiloknallers. Waar mensen gewoon op straat kunnen lopen zonder dat ze ziek gestraald worden aan alle kanten. Een gebied waar je alleen met contant geld kunt betalen omdat je smartphone het niet doet. Een gebied waar mensen weer persoonlijk met elkaar praten en waar ze 's avonds voor het slapen gaan gerust een paar uur kunnen surfen op het net.

Help mee creatief te worden, zodat we nog lang in goede gezondheid kunnen leven, samen met de dieren uiteraard.

http://niburu.co/index.php?option=com_c ... &Itemid=30
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

En hier nog een artikel over mogelijke effecten op dieren. In Den Haag vielen spreeuwen dood neer toen er getest werd met 5G. In Apeldoorn vielen er zwijnen dood neer. In Groningen en ook in Zwitserland raakten koeien in een andere staat door 5G straling. Bijen liggen dood onder 5G masten, maar ook daar is geen onderzoek naar gedaan... Het kan natuurlijk zijn dat dit soort incidenten toeval zijn en niets te maken heb 5G, maar waarmee dan wel. Is die straling echt wel zo onschuldig. Ik meen gelezen te hebben dat vogels hun weg naar het zuiden vinden d.m.v. het aardmagnetisch veld, wat wijst op een zeer grote gevoeligheid.
Apeldoorn fanatiek met 5G en wilde zwijnen in de buurt vallen dood neer (video)

Maandag, 05 augustus 2019 17:51

Afbeelding

Het is iedere keer hetzelfde liedje, als er in een bepaalde streek of stad wordt gerommeld met 5G gebeurt er iets met levende wezens en in dit geval zwijnen.

Apeldoorn heeft als ambitie de eerste stad van Nederland te worden met een werkend 5G systeem, maar in de buurt vallen wilde zwijnen dood neer.

Er is formeel nooit een oorzakelijk verband tussen iets dat gebeurt en dieren die vreemd doen of dood neervallen.

Ondanks dat er in Den Haag werd getest met 5G werd dit uiteraard niet in verband gebracht met de vele dode spreeuwen die dood neer vielen en wanneer dit wel gebeurde dan werd dit onmiddellijk als complottheorie bestempeld.

Dit ondanks dat Den Haag de eerste stad in ons land wordt, waar 5G beschikbaar komt.

In het begin van dit jaar verscheen het volgende bericht:

Eind januari maakte Apeldoorn bekend dat zij in 2021 als eerste gemeente een werkend 5G-netwerk wil hebben. Meteen kwam de gemeente Den Haag er overheen: de Hofstad wil al in 2020 over op 5G.

Zowel Apeldoorn als Den Haag strijden “om de eer” om als eerste Nederlandse stad een werkend 5G netwerk te hebben. En in dat kader zouden er in Den Haag geen 5G tests worden uitgevoerd? Dat zou allemaal een complottheorie zijn, zoals het propagandakanon AD beweert?

Sites als 'Stralingsleed.nl' en 'Niburu' waarop je ook UFO's kan melden, leggen ongegeneerd het verband tussen de met mysterie omgeven massasterfte van de spreeuwen en een 'lage, niet zichtbare zendmast' op het dak van het gebouw waarin de belwinkel op de begane grond zit.

Op de website van de gemeente Den Haag staat het volgende:

Op verschillende locaties in Den Haag worden proefopstellingen en pilots uitgevoerd om de komst van het 5G-netwerk voor te bereiden.

Eén van die testlocaties is de Waldorpstraat, die vlakbij het park ligt waar de spreeuwen dood neervielen.

Afbeelding

En dan komen er nu verontrustende berichten over everzwijnen die dood neervallen in de buurt van Apeldoorn.

Alsof ze midden op de heide liggen te slapen. Of op een wandelpad zomaar zijn omgevallen. Zo vinden bezoekers van de Veluwe de dode zwijnen. Op het oog zijn ze niet ziek, zwak of misselijk. Het lijkt geen buitengewone situatie. Dode zwijnen worden vaker gevonden. Zeker in voedselarme jaren of na droogte. Maar dat zijn vermagerde dieren, terwijl de meeste gemelde dode zwijnen in goede conditie waren. ,,Niet tegen een auto aangelopen”, weet Margriet Montizaan van het Dutch Wildlife Health Centre. ,,Want dan zou je veel bloedingen hebben gezien.”

Er zijn inmiddels allerlei onderzoeken uitgevoerd op een aantal van die dieren en er is simpelweg niets te vinden:

Vijf van de zes onderzochte zwijnen hebben een onverklaarbare doodsoorzaak, luidt de voorlopige conclusie van het DWHC. ,,Dat komt vaker voor”, aldus Montizaan. ,,In de humane geneeskunde is ook niet altijd duidelijk waaraan iemand is overleden. Het is onbevredigend, maar het zorgt ook voor vastberadenheid. Je wilt de doodsoorzaak weten en het blijft in het achterhoofd zitten.

Als je kijkt naar het kaartje waarop staat waar die dode dieren precies worden gevonden, dan is er één naam die onmiddellijk in het oog springt en dat is Apeldoorn.

In de buurt van Apeldoorn wordt de grootste concentratie dode everzwijnen gevonden.

Afbeelding

Een bericht van een aantal maanden geleden:

De gemeente Apeldoorn zet in op de aanleg van een eigen 5G netwerk in 2021. Daartoe heeft de gemeente een intentieovereenkomst met de Oostenrijkse onderneming RadioLED International getekend. Wethouder Willems: ‘Wij wachten niet, wij beginnen nu, in deze omvang als eerste stad in Nederland.’

Maar natuurlijk bestaat er formeel geen enkel verband tussen de aspiraties van Apeldoorn om nummer één 5G stad te worden in Nederland, dat ze alvast zijn begonnen met 5G en de dode everzwijnen die daar in de buurt worden gevonden.

Het antwoord van het AD zal zijn: complottheorie van een site waar je ook ufo’s kunt melden en het is niet bewezen.

En daar zit hem nu net de kneep. Er wordt nooit iets bewezen omdat er nooit iets wordt onderzocht. Nog nooit is er een gedegen wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar 5G en de gevolgen daarvan voor mens en dier.

Er wordt geen onderzoek uitgevoerd naar het mogelijke verband van muizen die zich absurd gedragen in de buurt van Sneek en de nieuwe 5G zendmasten die daar overal verschijnen.

Er worden geen wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar de inmiddels talloze vreemde gedragingen van koeien wanneer er 5G wordt gebruikt.

Zowel in Groningen als in Friesland gaan de koeien bang in een hoek van de stal staan of liggen, wanneer er wordt getest met 5G. Ook in Zwitserland had men vreemde ervaringen met koeien die zich heel bizar gedroegen en waar een complete kudde koeien zichzelf in de afgrond stortte.

Er wordt geen onderzoek uitgevoerd naar de vele dode bijen die je kunt aantreffen onder 5G zendmasten.

Het zijn allemaal complottheorieën, bedacht door een stelletje gekken die ze zien vliegen, aldus de mainstream.

De tijd zal het ongetwijfeld leren en wij blijven zoeken naar mogelijke verbanden tussen 5G en vreemde gebeurtenissen bij mens en dier.

Dat is het enige dat we kunnen doen, want de alom geprezen wetenschap doet niets.Meer informatie over straling: Stopumts

http://niburu.co/index.php?option=com_c ... &Itemid=30
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Hier nog filmpjes, zowel voor als tegen...

Doctors From Around The World Warning About Dangers Of 5G
6 apr. 2020Doctors call for delaying deployment of 5G due to health risks | NTD
5 jun. 20195g from the guy who quit installing it
20 mrt. 2020Can 5G radiation make you sick? What we found.
16 aug. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76582
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Zucht :cry:
Complotdenkers slaan toe: ‘Er is een link tussen 5G en corona’

Een groeiend aantal mensen gelooft dat er een link is tussen het snelle 5G-internet en corona. Ook al is daar geen enkel bewijs voor. Deze week zijn al zeven zendmasten in brand gestoken. Waar komt dit vandaan, en waarom geloven deze mensen dit?

De 49-jarige Deva Daniël Luysterburg uit het Drentse Hoogeveen is één van de mensen die denkt dat corona door het nieuwe snelle mobiele 5G-internet zou kunnen komen. ,,Omdat 5G iets nieuws is, kan het best dat het ook nieuwe ziektes veroorzaakt. Ik heb ook filmpjes gezien op internet, waarin iemand dat beweert. Daarop zie je mensen dood op straat liggen in het Chinese Wuhan. Dat komt volgens mij niet door dat virus. Als je ineens wordt blootgesteld aan een elektromagnetisch veld, kan het best zijn dat je daar dood aan gaat. Ik ben zelf hoog sensitief en ik voel het virus hangen in winkels. :scratch: Ik voel het als een elektromagnetisch veld, het hangt er gewoon.’’ Luysterburg is er naar eigen zeggen ook toe in staat om vernielingen aan te richten bij een zendmast.


Binnen een week tijd is in Nederland al zeven keer een zendmast in de fik gestoken, of een poging daartoe gedaan. Vannacht heeft bij twee zendmasten in het Brabantse Oudenbosch brand gewoed. Ook werd geprobeerd in zendmast in Groningen in de fik te steken. En eerder deze week was er ook al twee keer brand bij een mobiele Brabantse zendmast. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting. Providers en de Nationale Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) zijn bezorgd en denken aan anti-5G-activisten. Over 5G gaan complottheorieën rond, onder meer over een verband met corona.

Saillant detail: in Nederland worden nu op een aantal plekken zendmasten geschikt gemaakt voor 5G en wordt daarmee getest. ,,Er zijn dus geen 5G-masten in de brand gestoken, het zijn masten die 2G-, 3G-, en 4G-connectiviteit bieden’’, legt een KPN-woordvoerder uit.

NCTV: ‘Zorgelijk’
De NCTV noemt de brandstichtingen in zendmasten ‘een zorgelijke ontwikkeling’. ,,De eventuele impact van de uitval van zendmasten in Nederland kan groot zijn. De uitval kan gevolgen hebben voor de dekking van het telefoonnetwerk en daarmee de bereikbaarheid van hulpdiensten.’’ Vorig jaar stelde de terreurwaakhond ook al een nieuwe impuls van deze protesten vast toen de uitrol van 5G-netwerken in Nederland werd aangekondigd. ,,Maar het heeft nog niet eerder geleid tot extremistische protestacties zoals de sabotage en brandstichting van afgelopen dagen’’, benadrukt de NCTV nu. De terreurbestrijder houdt die situatie nu in de gaten en staat ‘nauw in contact met de politie, diensten en providers’.

Stralingsexperts hebben herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat het nieuwe snelle 5G-netwerk geen risico voor mensen is en dat het coronavirus zich ook heeft verspreid in landen waar nog geen 5G in gebruik is, zoals Iran, India en Japan. Met ruim 4300 doden staat Iran op de zesde plek van de wereld als het gaat om het aantal vastgestelde coronadoden. Toch zijn er complotdenkers die wél geloven dat er een verband kan zijn tussen 5G en corona.

Op de vraag hoe dat komt, antwoordt wetenschapper Peter Burger van de Universiteit Leiden, dat hij ‘de indruk heeft dat allerlei losse samenzweringstheorieën met elkaar worden verbonden met als knooppunt het coronavirus’. ,,Het kan zijn dat mensen zo gegrepen zijn door de theorieën dat corona wordt veroorzaakt door 5G, dat ze die masten in de fik zijn gaan steken, maar het kan ook zijn dat ze iets tegen die straling hebben in het algemeen. De theorieën dat die schadelijk zijn bestaan al langer’’, verklaart de onderzoeker die gespecialiseerd is in nepnieuws.

De Leidse wetenschapper wijst er wel op dat we niet te voorbarig moeten zijn met conclusies. ,,We weten nog niet wie die masten in de fik hebben gestoken en waarom. Maar wat we wel weten is dat er twee dingen aan de hand zijn: er zijn masten in de fik gestoken en er zijn mensen die theorieën verkondigen dat die masten gevaarlijk zijn en dat corona daarvandaan komt. Maar als je die twee dingen aan elkaar verbindt dan ben je zelf nieuws aan het maken.’’

Uit onderzoek van Marc Jones van de Universiteit van Qatar, die gespecialiseerd is in netwerken die desinformatie verspreiden, blijkt dat een groot deel van de twitterberichten die zowel het woord ‘corona’ als ‘5G’ bevatten afkomstig zijn van nepaccounts. ,,Er zijn zeer sterke indicaties dat een deel van die accounts deel uitmaken van een desinformatie operatie’’, verklaarde hij hierover.

Amerikaanse verkiezingen
Onderzoeker Jones verklaart dat de campagne een strategie gebruikt die lijkt op die van het Russische Internet Research Agency, die achter een desinformatiecampagne zat gedurende de Amerikaanse verkiezingscampagne in 2016. Toen probeerden Russen Donald Trump een handje te helpen en werkten ze zijn tegenstander Hillary Clinton tegen met behulp van onder meer hackers en Russen die zich op sociale media voordeden als Amerikanen. Maar het staat voor hem nog niet vast dat de Russen of een andere regering of organisatie achter de beïnvloeding zit.

Duizenden verwijderde video's
Ook in het Verenigd Koninkrijk zijn al meerdere zendmasten aangestoken. De Britse overheid wil dat Facebook, WhatsApp, YouTube en Twitter een einde maken aan de verspreiding van samenzweringstheorieën die 5G linken aan het nieuwe coronavirus nadat Britse actievoerders 5G-masten in brand staken. YouTube treedt intussen hard op tegen video’s met complottheorieën over het coronavirus. Zo worden video’s die corona en 5G aan elkaar linken meteen verwijderd. Het bedrijf zou sinds februari al duizenden video’s hebben verwijderd met nepnieuws over corona.

De Britse krant The Guardian schreef al dat enkele bekende Britten samenzweringstheorieën over 5G hielpen verspreiden. Zo zou een jurylid van Britain’s Got Talent, Amanda Holden, een link naar een - inmiddels verwijderde - petitie hebben gedeeld, die de symptomen van covid-19 linkte aan de aanwezigheid van 5G-masten. Het leidde tot woede bij de Britse overheidsinstanties. Professor Stephen Powis, medisch directeur van het National Health Service (NHS), zeg maar de ‘Jaap van Dissel’ van het Verenigd Koninkrijk, noemde de verbanden tussen 5G en het coronavirus ‘schandalig’ en ‘absoluut’ en ‘volslagen onzin’.

Denkt de Hoogeveense complotdenker niet toch dat het coronavirus Sars-Cov-2 van vleermuizen afkomt, zoals de meeste deskundigen beweren? ,,Van een vleermuis?’’, reageert hij hogelijk verbaasd. ,,Daar geloof ik helemaal niks van. In China eten ze al jaren vleermuizen. Mijn ervaring is dat het een door mensenhanden gemaakt virus is om mensen te vernietigen.’’ De arbeidsongeschikt verklaarde Hoogevener blijft naar eigen zeggen ‘proberen om mensen wakker te schudden’. ,,Ik stuur tegenwoordig bijna dagelijks mails rond, ook naar Kamervoorzitter Arib. En ik voel gewoon dat Mark Rutte elke dag die mails leest. De media zijn hier ook helemaal niet kritisch. U belt mij nou vandaag, maar eigenlijk word ik al jaren doodgezwegen.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef: Wat ik ook vaak gelezen heb dat er geen enkel rapport van een onderzoek bestaat dat stelt dat 5G echt veilig is, maar dat er wel stapels zgn. peer-reviewde rapporten bestaan van wetenschappers en onderzoekers waaruit blijkt dat 5G wel erg slecht is voor alles wat leeft en dus ook voor dieren.
Prima, dan zou het doenlijk moeten zijn uit die stapel er één te trekken. Maar die heb ik dus nog niet gezien, terwijl dit draadje toch al een tijd loopt.
De industrie wil 5G introduceren, dus ZIJ moeten bewijzen dat het ook echt veilig is voor mens en dier (en plant), niet andersom!
Daar ben ik het mee eens, maar dat bewijs is al lang geleverd. Voor alle microgolfstraling geldt dat deze onvoldoende energie heeft om chemische verbindingen te verbreken. De enige manier waarop microgolfstraling gevaarlijk kan zijn is via opwarming. Hierboven verwees ik al even naar het onderzoek van Eleanor Reed Adair dat daarover ging. Mocht de hoge frequentie van 1mm-straling (300 GHz) je angst inboezemen, dan kun je je gerust laten stellen door de effecten van straling met nog hogere frequentie, te weten, IR-straling. Aan de gevaren daarvan stel je je de hele dag bloot en daar hoor ik nooit iemand over.
Net als bij de coronacrisis en ook andere zaken geef ik ze gewoon het voordeel van de twijfel.
Ik zou dat niet doen. Op het moment dat je beter weet, moet je onzin benoemen als wat het is.
Alhoewel de frequenties van 5G vele malen hoger zijn dan 4G en dus schadelijker,
Quatch. Mid-band 5G heeft dezelfde frequentie als 4G en dezelfde als WiFi. Straling met kortere golflengte is pas schadelijker als het überhaupt schadelijk is, maar behalve het al genoemde opwarmende effect is dat niet het geval.
straks is letterlijk alles en iedereen verbonden met internet.
Deze angst lijkt over te springen op de gedachte dat 5G ook slecht is voor de gezondheid, maar laten we de discussie zuiver houden.
Er is een reden dat 5G veel gevaarlijker is voor ons mensen dan haar voorgangers, want bij 5G zijn zowel de frequenties als de dekkingsgraad van de zenders veel hoger.
Hoeveel gevaarlijker? Tien keer? Honderd keer? Ook honderd keer nul is nog steeds nul.
Niet alleen mensen zullen slachtoffer worden van deze nieuwe 5G, ook bomen zullen dit vaak niet overleven.
Ongefundeerde bangmakerij.
zullen bomen helaas moeten wijken en dat is wat we volgens mij momenteel op grote schaal zien.
Nee, het kappen van bomen is voor de biomassacentrales. Dat heeft te maken met die andere hoax, dat CO2 een gevaarlijk gas zou zijn.
... het artikel van de Amerikaanse advocaat Michael Snyder[/url] eens goed door te lezen. Daarin wordt duidelijk gemaakt dat wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de momenteel gebruikte straling er al voor zorgt dat een groot deel van de mannelijke zaadcellen sterven, laat staan wat er gebeurt met 5G.
Dat de vruchtbaarheid van mannen al decennia achteruit kachelt is een feit, maar dat dat komt door microgolfstraling dan weer niet.
Michael stelt dan ook terecht dat er nog nooit een wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd naar de veiligheid van 5G
Dat is larie. Sterker nog, er is onderzoek gedaan naar de veiligheid van álle microgolfstraling, dus alles tussen 1mm en 1m. Specifiek onderzoek naar een aantal frequentiebanden binnen dat bereik is dan onnodig. Als je hebt vastgesteld dat zichtbaar licht niet door een decimeter beton komt, hoef je dat niet ook nog speciaal te bewijzen voor rood en groen licht.
Vanuit datzelfde land komt ook het nieuws dat een onderzoek aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem heeft aangetoond dat de menselijk huid fungeert als een ontvanger voor 5G straling. De menselijke huid trekt het aan als een soort antenne.
Je kunt dat ook goed zien bij een kip in de magnetron.
Er zijn enkele aanwijzingen gevonden dat de netwerken die voor onder meer mobiel internet worden gebruikt kankerverwekkend kunnen zijn. Of dit inderdaad het geval is, zal verder onderzoek moeten uitwijzen.
Kortom, dat is niet uitgewezen. En dat nadere onderzoek zal dat opnieuw niet doen.
Experts geven aan dat de kans erg klein is dat mobiele netwerken ziekten, zoals kanker, kunnen veroorzaken als de blootstellingslimieten niet overschreden worden.
Kijk aan...
Daarnaast brengt 5G mogelijk minder risico met zich mee dan de huidige netwerken, omdat de frequentie die ervoor gebruikt gaat worden minder ver in het lichaam door kan dringen.
Nog mooier.
Zoals we net zagen is er nog nooit een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar de gevolgen en veiligheid van 5G
Dat zagen we juist niet.
Zou het misschien een idee zijn om tenminste 1 provincie in ons land geheel stralingsvrij te maken?
Dan moet je die provincie ontvolken: mensen zijn zelf een belangrijke bron van IR-straling met een frequentie vele malen hoger dan 5G. En o ja, de zon mag daar ook nooit meer schijnen: licht heeft een nog kortere golflengte en is dus nog gevaarlijker. Bovendien is die straling overal, met het waanzinnig hoge vermogen van wel 1000 W per vierkante meter.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Vanuit datzelfde land komt ook het nieuws dat een onderzoek aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem heeft aangetoond dat de menselijk huid fungeert als een ontvanger voor 5G straling. De menselijke huid trekt het aan als een soort antenne.
De kwakzalvers die zich bezig houden met aardstralen en de electrosmog 'vervuiling' komen ook met dit soort constructies.
Ze verkopen apparaten met een antenne die instaat zou zijn om al die straling uit de omgeving 'weg te zuigen ' dan wel 'op te slorpen'. Dit is natuurwetenschappelijke onzin.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21025
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door King George »

Met al die chem trails minder in de lucht moeten we toch ergens anders onze hersenen van aangetast worden? [icon_lol.gif]
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Een stevige reactie van Ali Yas, die ik eigenlijk wel verwacht had. Ik ga niet op alles in (is teveel energie), maar zal me even beperken tot de essentie
Ali Yas schreef:
Pilgrim schreef:Wat ik ook vaak gelezen heb dat er geen enkel rapport van een onderzoek bestaat dat stelt dat 5G echt veilig is, maar dat er wel stapels zgn. peer-reviewde rapporten bestaan van wetenschappers en onderzoekers waaruit blijkt dat 5G wel erg slecht is voor alles wat leeft en dus ook voor dieren.
Prima, dan zou het doenlijk moeten zijn uit die stapel er één te trekken. Maar die heb ik dus nog niet gezien, terwijl dit draadje toch al een tijd loopt.
Ik meende zoiets destijds toch al gedaan te hebben. Het is trouwens niet mijn taak om dat te doen, maar de auteurs die zoiets schrijven. Hier nog wat:

https://www.emfanalysis.com/research/

Allemaal te vinden in dit draadje...
Ali Yas schreef:
De industrie wil 5G introduceren, dus ZIJ moeten bewijzen dat het ook echt veilig is voor mens en dier (en plant), niet andersom!
Daar ben ik het mee eens, maar dat bewijs is al lang geleverd. Voor alle microgolfstraling geldt dat deze onvoldoende energie heeft om chemische verbindingen te verbreken. ...
Hier gaat het eigenlijk over de hamvraag. Inderdaad is die straling te zwak om dit soort fysieke schade te veroorzaken, maar er kan misschien wel schade ontstaan bij organismen door (over)gevoeligheid voor microgolfstraling. Ik noemde hiervoor zelf al het voorbeeld van vogels die zich richten op het aardmagnetisch veld, wat wijst op een grote gevoeligheid. En er is geen zekerheid over dat het wel echt veilig is zoals hier uiteindelijk ook wordt toegegeven.En hier nog een oud bericht uit 2003 dat het vermoeden van die gevoeligheid bevestigt:

https://www.nemokennislink.nl/publicati ... -hersenen/
Ali Yas schreef:
Net als bij de coronacrisis en ook andere zaken geef ik ze gewoon het voordeel van de twijfel.
Ik zou dat niet doen. Op het moment dat je beter weet, moet je onzin benoemen als wat het is.
Ja, als dat het geval zou zijn... Maar hoe zit het dan met al die artsen (zoals in die filmpjes hierboven) en deskundigen die volgens jou kennelijk ook niet door hebben dat 5G volstrekt ongevaarlijk is. Moet je die mensen niet eens een keer aanschrijven? Hier bijvoorbeeld de voormalige Canadese president van Microsoft die waarschuwt voor de gevaren van 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=xSP2exnmJXg

En in Zwitserland hebben ze de hele uitrol van 5G stil gelegd en ook in Israël gebeurt het niet.

Of hier Dr. Martin Pall, die toch wel bekend staat als een deskundige op het gebied van elektromagnetische velden.

https://www.youtube.com/watch?v=ML7wx_5n2z8

https://www.youtube.com/watch?v=YxD6H-NCvso

En hier worden 8300 wetenschappelijke onderzoeken genoemd:

https://stralingsbewust.info/2020/02/08 ... ere-krant/
Stralingsklachten worden echter vrijwel altijd veroorzaakt door (elektrische) straling en niet door warmte. Dr. Ulrich Warnke van de Universiteit van Saarland toonde aan hoe elektrische straling een twaalftal zeer ernstige basisverstoringen in ons lichaam veroorzaakt. Dit uit zich via nitrosatieve-oxidatieve stress, waaruit een scala aan bekende symptomatische stralingsklachten voortkomt zoals moeheid, agressie, depressie, slapeloosheid, vals gediagnosticeerde ADHD bij kinderen, hoge bloeddruk, chronische grieperigheid en ontstekingen, hoofdpijn, astma, alle mogelijke soorten kanker, leukemie, etc.

Dit onderzoeksresultaat wordt ondersteund met meer dan 8300 wetenschappelijke studies (bron: Dr. Barrie Trower) en eindeloos veel epidemiologisch materiaal.
Al die deskundigen zullen volgens mij ook wel weten dat die straling an sich te zwak is om chemische verbindingen te verbreken. Wat is jouw professionaliteit trouwens en wat let je om met die gasten in discussie te gaan? Je weet het immers beter? Deze doctoren en artsen verspreiden onzin met al hun onderzoeken en onzin moet je benoemen voor wat is. Dankzij deze gasten worden mensen maar nodeloos ongerust en paranoïde en gaan ze overal zendmasten in brand steken omdat de politiek en de industrie niet naar hen wil luisteren. Dus.. werk aan de winkel!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Goed. Ik heb e.e.a. maar eens grondig uitgezocht, en er blijkt wat in te zitten. Dit is wat ik heb gevonden:

In een artikel van het NTP staat beschreven dat uit verschillende epidemiologische onderzoeken en uit experimenten op mannelijke ratten is vastgesteld dat de microgolfstraling die uitgaat van draadloze telefoons kanker van gliacellen kan veroorzaken. Wat de dierproeven betreft: er werd geen verband gevonden bij vrouwelijke ratten en ook niet bij muizen.

Dat van die mannelijke ratten heeft er wellicht mee te maken dat gliomen vaker voorkomen bij mannen (klik), zodat er bij de vrouwelijke ratten gewoon niet genoeg beestjes waren die er wat van wat kregen. Niet dat ze niet genoeg straling krgen, met tot 5W/kg (wat neerkomt op pakweg 40 Watt voor een mens).

Het aparte is alleen dat onduidelijk is hoe dit mogelijk is, hoe dit dan precies werkt. Directe DNA-schade door de straling zelf is fysisch onmogelijk, en het is ook wel apart dat speciaal gliacellen uit de bocht vliegen en andere niet. Bij dit soort gegevens begint mijn bullshitdetector uit te slaan, maar voorlopig moet ik knarsetandend accepteren wat de feiten lijken te suggereren.

Wat 5G betreft is er echter goed nieuws. Straling met korte golflengte (1mm, 300GHz), waarvan de alarmisten zeggen dat die nog erger moet zijn, dringt niet verder dan huiddiep door en bereikt dus de gliacellen in de schedel niet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Dit is een waarschijnlijk mislukte aanslag:

Afbeelding
Wéér brand in zendmast, politie Tilburg doet onderzoek
TILBURG - De politie in Tilburg heeft zondag onderzoek gedaan naar een brand in een zendmast aan de Centaurusweg. Een voorbijganger meldde zaterdagavond dat er sporen zichtbaar waren van een brandje in een kast van de zendmast.

Het vuur was al uit, maar omdat er de laatste tijd elders in het land brand was gesticht in zendmasten, besloot de politie forensisch onderzoek te doen. „We nemen dit heel serieus”, aldus een woordvoerder.

De politie kan niet zeggen wanneer de brand precies is aangestoken. Het werd zaterdag ontdekt, maar het kan ook enkele dagen eerder zijn aangestoken, aldus de woordvoerder.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/5728539 ... -onderzoek
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Er gaat het idee rond dat het virus niet bestaat en dat de symptomen in werkelijkheid veroorzaakt worden door 5G zendmasten. Dit idee is ontstaan omdat in bepaalde plaatsen waar de epidemie uitbrak óók 5G werd uitgerold. Een andere variant op dit idee is dat de straling het immuunsysteem zou aantasten, waardoor mensen kwetsbaarder zou worden voor een virusinfectie. Men zou een punt hebben als dit overal het geval was waar 5G werd uigrold, maar dat is duidelijk niet het geval! In Iran en andere landen waar geen 5G werd uitgerold brak de epidemie immers ook uit. Dit hele idee is dus volgens mij onzin. Een ander reden waarom mensen dit dachten is omdat de uitrol van 5G gelijktijdig plaats vond met de epidemie. Een toevallige correlatie of misschien toch niet helemaal. Ik persoonlijk heb de verdenking dat die lock down wel eens door overheden gebruikt kan worden om stiekem dingen te regelen waar ze niet teveel pottenkijkers bij willen hebben. Iedereen zit nu immers thuis. Ook politieke besluiten zoals dat stikstofakkoord zijn er snel door heen gejast. (En de instroom van asieleisers gaat ook gewoon door, maar het uitzetten weer niet.) Maar zou dit met 5G ook het geval zijn? Inderdaad lijkt de periode van de lock down ook de tijd te zijn om die hele 5G uit te rollen, maar dat kan natuurlijk toevallig zo samenvallen. Maar aan de andere kant lijkt de lock down de uitrol van 5G óók niet af te remmen. Men had bijvoorbeeld ook even kunnen wachten tot na de lock down... Verdacht? Ik weet het niet, maar veel mensen zijn niettemin ongerust. 5G kan immers ook gebruikt worden voor een uitgebreid netwerk om mensen te controleren. Een verplichte vaccinatieapp en zo... Hier het relaas van zo’n verontruste burger. Interessant is ook dat hij zegt (op 12 min.) dat bewezen is dat bijen in de nabijheid van wifi de weg kwijt raken.

Een Oorlog Reeds Verloren #2.12: Je maintiendrai
12 apr. 2020Hier nog een filmpje van een verontruste burger. Dit gekke filmpje gaat wel heel erg ver. Het is bijna komisch! :smile4:

Een bezorgde burger - Is 5G een staatsgreep?
9 apr. 2020Als mensen erg ongerust of bang worden kunnen ze gekke dingen doen zoals zendmasten in brand steken en zo. De schuldigen zijn niet alleen die complotdenkers, maar natuurlijk ook al die deskundigen en artsen met hun onderzoeken die zouden aantonen dat 5G ook schadelijk is voor de gezondheid, waardoor mensen ongerust worden. We zullen dat dus moeten bestrijden door al die onderzoeken proberen te weerleggen. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Opnieuw branden in zendmasten, nu in twee in Almere

Opnieuw zijn er branden geweest in zendmasten, vanavond ging het om twee in Almere. Beide branden waren snel onder controle, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio. De politie onderzoekt de branden. Of ze zijn aangestoken is nog niet duidelijk.

De afgelopen dagen waren er meerdere branden bij zendmasten. Zo was er zaterdag in Tilburg een brandje bij een kast van de zendmast. Ook heeft er afgelopen week in het Brabantse Oudenbosch brand gewoed in twee zendmasten, waarbij het volgens de politie vermoedelijk om brandstichting ging. Ook bij twee zendmasten in het Brabantse Veldhoven heeft brand gewoed.

In Groningen werd geprobeerd brand te stichten in een zendmast. Ook is aangifte gedaan van brandstichtingen in zendmasten in Liessel, Beesd, Rotterdam en Nuenen.
https://www.ed.nl/binnenland/opnieuw-br ... ~a53e2aa9/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 19176
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: 5G-netwerk

Bericht door mercator »

Ariel schreef: In het begin van de stoomtrein ,meenden critici dat de passagiers geen adem meer zouden kunnen halen bij dergelijke hoge snelheden en boeren vreesden dat de voorbijrazende treinen ertoe zouden leiden dat hun koeien geen melk meer konden geven.
Onnodige angst achteraf.
Er was ook een tiental jaar geleden de angst dat je allerlei rare ziekten zou krijgen door in de buurt van hoogspanningslijnen te wonen. Nu horen we daar niks meer van. Een tante van mij beperkt haar telefoontjes met de gsm tot een paar minuten wegens de schadelijke straling die het toestel opwekt.
Het was te verwachten dat slimme denkers nu een verband zouden gaan zien tussen corona, 5g en -uiteraard-vaccins.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76582
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Weer brand bij zendmast, nu in Spijkenisse

Bij een zendmast in Spijkenisse heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed. Dat meldt een woordvoerder van de brandweer. Al dertien keer eerder hadden onbekenden de afgelopen weken brand gesticht in zendmasten op tien verschillende plaatsen.
Ze 5G haters krijgen het nog druk.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie