Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 23, 2019 1:21 am

Viraal op internet: Wij verplichten onze dochter om na de klimaatdemonstratie ecologisch te leven

Geplaatst op 22 september 2019

Afbeelding

“Bedankt Greta, jij hebt ons geïnspireerd, zoals vermoedelijk niemand anders in opvoedingsvragen dat gelukt zou zijn...” Deze tekst gaat viraal op internet, hij krijgt veel bijval. Wij verzoeken de auteur zich bij ons te melden – opdat we een gastschrijver van hem kunnen maken.

Onze dochter kwam zojuist terug van het krankzinnige “Fridays for Future” spijbelen. Ze was heel chagrijnig, omdat we haar (klimaat ontziend) niet opgehaald hebben en ze drie uur met de bus en de trein moest. Bij het drogen van veganistische sojakoeken (alleen voor haar, wij hadden kwarktaart) was er dan nog een verrassing.

Ze mag nu ´s morgens met de bus naar school. Dat is weliswaar nogal idioot, omdat die hier maar één keer per uur rijdt en ze dan of een uur te vroeg op school komt (die we vandaag hebben voorgesteld om niet meer de verwarming te gebruiken, omdat dit nog altijd met olie plaatsvindt) of gewoon te laat verschijnt.

Ze wil ook niet op de fiets vanwege de vele bergen en heuvels en bovendien wordt het immers gauw winter…, tenzij ze met Kerstmis een elektrische fiets krijgt. Waarop mijn vaderlijke verbaasdheid “Kerstmis?, dat is volledig anti-ecologisch al die gekleurde lampjes en dan ook nog de CO²-uitstoot van brandende kaarsen!” Toen kwam al het eerste pre-puberale protest, dat verbazingwekkend veel leek op haar koppigheidsfase tussen haar 2e en 3e levensjaar. En nu dus... “elektrische fiets”?

Heeft ons dochtertje de verwoeste landschappen nog helemaal niet gezien, die bij het winnen van zeldzame aarde voor de accu´s ontstaan?

Nu zit ze boven op haar kamer, bij 8 graden Celsius. We hebben de verwarming al vanwege het ecologisch geweten uitgedaan. Waarschijnlijk typt ze in ieder geval haar vingertoppen warm door op haar iPhone woedende appjes over haar “kloten ouders” aan haar vriend+innen te typen. We hebben al aangekondigd dat ze deze iPhone om 19.00 uur moet inleveren.

Want per slot van rekening is het onverantwoordelijk om nog meer stroom te verspillen om min of meer nuttige conversaties te doen en ten tweede... zie de winning van lithium en ecologische gevolgen...

Tijdens haar protesten tegen deze onteigening verzekerden we haar heel kalm dat we de iPhone of rechtstreeks naar honger lijdende kinderen in Afrika sturen of verkopen en de opbrengst zouden spenderen aan de redding van het Zuid-Amerikaanse regenwoud.

Echt leuk wordt het vanaf maandag:

Dan ruilen we haar mooie kleding om tegen van jute, wol en hennepvezel gemaakte spullen. Haar Nikes met een platte zool worden consequent vervangen door Nederlandse klompen. (en als er iemand denkt dat dit satire zou zijn: Nee, we VOEREN DAT UIT!)

Als ze dan nog steeds rond loopt te krijsen, heeft ze 2 mogelijkheden:

1. Inzien welke hersenloze eco-fascisten ze eigenlijk steunt
2. Inzien welke hersenloze eco-fascisten ze eigenlijk steunt!

Bedankt Greta. Jij hebt ons geïnspireerd, zoals vermoedelijk niemand anders in opvoedingsvragen dat gelukt zou zijn. Mama en ik hebben zojuist naar boven geroepen: “We gaan nu MET DE AUTO naar McDonalds, wil je mee?”

We hopen dat het hysterische gekrijs is afgelopen als we terugkomen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/22 ... -te-leven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 24, 2019 12:43 am

Syp Wynia: Burgerinitiatief tegen absurd klimaatbeleid - Teken de petitie!

Gepubliceerd op 22 sep. 2019CommonSenseTV
4,32K abonnees

Burgermanifest tegen het klimaatbeleid - Petitie Syp Wynia is burgerinitiatief gestart. Hier is door de burger een petitie van gemaakt. Steun deze petitie tegen belachelijke klimaatbeleid. Syb is niet betrokken bij deze spot of enige politieke partij.

Dit absurde klimaatbeleid is onderdeel van een project, dat zo verschrikkelijk veel geld en privacy gaat kosten. Geef je verstand voorrang. TEKEN de petitie. Laat je horen als burger!

Teken hier de petitie.
https://www.youtube.com/redirect?redir_ ... ocale%3Dnl

Lees hier het burgermanifest tegen het klimaatbeleid:
https://www.youtube.com/redirect?redir_ ... tbeleid%2F

Zie hier Syp Sybia bij Café Weltschmerz met het burgerinitiatief: https://www.youtube.com/watch?v=WTh97GZdhds

Let op: Wanneer je de petitie hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een link. Vergeet de mail niet te openen om je email te bevestigen. Pas dan telt je stem echt mee.

Steun ons. Lees hier het verhaal achter CSTV:
https://www.youtube.com/redirect?redir_ ... %2F7302-co
Patreon: https://www.patreon.com/commonsensetv

Donaties:
Neteller: [email protected] Bitcoins: 1DRi2SrUUC8indFNg6EhHw9nTx1KpEd4Px
Contact: [email protected]
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 24, 2019 12:51 am

Briefje van Jan – Aan Bruno Bruins

Door: Jan Dijkgraaf, 9:31, 23 september 2019

Afbeelding

U zei het echt: 'Het zou fantastisch zijn als wij ‘Vroem!’ volgend jaar op 3 mei horen'

Beste meneer Bruins,

Stiekem ligt de bouw in heel het land op zijn reet en stevent de agrarische sector af op een ongekende sanering vanwege ‘het stikstofbesluit’ van de Raad van State, die keurig buigt voor nazi-Brussel.

Drie uitzonderingen.

Ten eerste: asielzoekerscentra, want de aanvoer van verse hersenchirurgen mag niet stoppen.

Ten tweede: luchthavens, want Lelystad moet en zal snel open en Schiphol moet en zal blijven groeien, groeien, groeien.

Ten derde: de Formule 1 in Zandvoort.

Over dat laatste was u gisteren bij Rick Nieman van D66 TV en jullie dialoog was te mooi om ‘m niet letterlijk te herhalen.

Nieman: “Geen Formule 1, dat gaat u ons toch niet aandoen? Kabinet, doe iets, neem een maatregel.”

U: “Zo is het. Ik moet zorgen dat we een goeie rapport krijgen, want we willen natuurlijk wel volgend jaar naar die Formule 1 op Zandvoort.”

Nieman: “Gaat het kabinet er alles aan doen om te zorgen dat die Formule 1 er ondanks de stikstofproblematiek gewoon gereden wordt?”

U: “Natuurlijk. Wij willen toch... Daar kijkt toch heel Nederland naar uit? Het is heel mooi dat dat evenement naar Nederland komt. Het zou fantastisch zijn als wij ‘Vroem!’ volgend jaar op 3 mei horen.”


U zei het écht!

“...als wij ‘Vroem!’ volgend jaar op 3 mei horen.”

Ik heb vroeger nog geleerd dat je een minister met ‘excellentie’ moest aanspreken.

Maar dit is toch taal van een volstrekte imbeciel?

“...als wij ‘Vroem!’ volgend jaar op 3 mei horen...”

Dit nog even afgezien van het feit dat ‘heel Nederland’ er helemaal niet naar uitkijkt dat de Formule 1 terugkeert in Zandvoort. Veel Nederlanders vinden het ‘wel leuk’. En de Formule 1-fans vinden het top. Maar de échte fans wisten al die jaren dat er geen Formule 1 in Zandvoort was, prima de circuits in België, Duitsland en Hongarije te bereiken. Ik zeg u: makkelijker dan ze volgend jaar Zandvoort zullen bereiken.

Maar ja, het circuit van Zandvoort is eigendom van de koning onder de huisjesmelkers, prins Bernhard jr. En Heineken, goede vriend van de familie, is de hoofdsponsor.

Dus dan weet u als lakei van de Oranjes wat u te doen staat: u regelt het gewoon.

Er komt “een goeie rapport”.

En we horen “Vroem!”

Ik vind het allemaal best, hoor.

Maar regel dan ook als de sodemieter geitenpaadjes voor de bouw en de boeren.

Zeg maar: de échte economie.

Groet,

JanD

https://tpo.nl/2019/09/23/briefje-van-j ... no-bruins/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 27, 2019 11:39 pm

Weer-bescherming: Tien tips voor de generatie-Greta

Geplaatst op 27 september 2019

Afbeelding

Van “koud douchen” tot “adem inhouden”

Bij hun demonstraties voor meer weer-bescherming eisen onze lieve kindertjes dat papa en mama alles betalen en overal van afzien, maar ze willen zelf niet het goede voorbeeld geven. Hier zijn tien voorstellen hoe ons kroost er direct mee zou kunnen beginnen om de vele woorden ook te laten volgen door desbetreffende daden:

1. Koud douchen


Het zou toch wat zijn wanneer onze generatie warme douchers ter afwisseling de dag eens begint met een koude douche in plaats van met de comfortabele 38 graden. En moet de badkamer eigenlijk altijd een uur van te voren opgewarmd zijn tot 23 graden, zodat de vroege ochtend echt gelukzalig begint? Wat zouden ze er van vinden om voor de afwisseling de dag eens te beginnen met een verfrissende koelte? Voor de generatie wederopbouw, die zich nu door Greta´s volgelingen onbeschoft moet laten bejegenen, was dat immers ook geen probleem.

2. Op de fiets naar school

Papa moet in de winter als het vriest op de fiets naar zijn werk, heen en terug uiteraard, maar zelf laat men zich ´s morgens graag door mama in de auto naar school brengen. Zou de generatie comfortabel zelf niet eens in actie kunnen komen en ook volgend jaar januari en februari, als het weer echt lekker hard vriest, in plaats van comfortabel in de auto gebracht te worden zelf met de rugzak op de rug naar school kunnen fietsen? Dat beetje zweet is toch niet teveel gevraagd van een generatie die constant offers van anderen verlangt.

3. Een keer weer bellen met de vaste telefoon

Elke nacht de mobiele telefoon aan de lader, zodat men de beste vriendin ´s morgens al, nog in bed, de laatste roddels van gisteravond kan vertellen – kan de generatie iPhone ook niet een keer met de vaste telefoon bellen? Overal van afzien preken, maar zelfs van niets willen afzien? Vroeger was men ook niet altijd bereikbaar, en met een snoer en een draaischijf heeft het vaste netwerk niet eens batterijen nodig.

4. Minder met de smartphone spelen

Überhaupt: moet men werkelijk constant online zijn? Hoe groot is eigenlijk het energieverbruik van een kleine Google-zoektocht, uitgedrukt in uren stroom per windmolen of in dode uilen, die voor deze zoekopdracht door diezelfde windmolen verpulverd worden? Zou de generatie weetniks de hoofdstad van Frankrijk niet in opa´s oude encyclopedie kunnen opzoeken? Maar daarvoor zou de generatie slimmerik immers het alfabet moeten kennen.

5. Analoog in plaats van digitaal

Heel algemeen: kan men als jonge, gewetensvolle weer-activist zijn aangelegenheden daadwerkelijk alleen maar digitaal afhandelen? De generatie snapshot zou veel energie-bewuster ook analoog kunnen fotograferen. Spullen kopen kun je ook in een winkel. Meisjes of jongens leren kennen kan niet alleen bij Tinder, maar ook in de dansschool en zelfs op iedere hoek van de straat. En hoe zou het zijn om de volgende liefdesbrief een keer met de post te versturen? Dat duurt uiteraard iets langer: het formuleren, het schrijven, het versturen, maar voldoet minstens zo goed aan het doel.

6. Een instrument leren bespelen

Hoeveel stroom verbruikt eigenlijk de muziekinstallatie, die de hele dag de bassen laat dreunen dat de muren er van trillen? Als papa en mama zelfs niet eens meer met het vliegtuig op vakantie mogen, hoe ziet de energiebalans er eigenlijk uit van een doorsnee concert van Adriana Grande? Zou een bezoek aan Beethovens Pastorale, volledig unplugged, niet veel milieubewuster zijn? En zou de generatie kanniks ook niet eens een instrument leren bespelen? Misschien zelfs bij pianomuziek zelf een paar liederen zingen in plaats van zich altijd maar te laten bezingen?

7. Zelf koken in plaats van pizzadienst

Heb je wel eens het energieverbruik van de pizza berekend die je door de pizzakoerier op tafel laat serveren? Misschien zelfs nog geleverd in de Mercedes-Smart met verbrandingsmotor? Hoe zit het daarentegen met de energiebalans van een boterham? En zou de generatie magnetron met haar twee linkerhanden (want: “rechts” kan immers helemaal niet!) in plaats van geïmporteerde kant en klare couscous niet gewoon een keer een eenvoudige stevige soep kunnen maken, voor de bijzonder politiek correcten ook gaarne veganistisch gemaakt van speciaal gemengde soepgroente?

8. Afwassen met de hand

En als de generatie vollemond na het gezamenlijke eten in ieder geval de afwas eens met de hand doet in plaats van alles lekker gemakkelijk in de vaatwasser te stoppen, omdat papa immers de stroomrekening betaalt?

9. Een boek lezen

´s Morgens onder het dekbed al aan de mobiele telefoon, op school op de computer, dan´s middags weer op de mobiele telefoon en ´s avonds voor de buis. Hoeveel vleermuizen moeten er elke nieuwe dag in de windmolens sterven voor deze slechte energiebalans van de generatie muisklik! Bij opa en oma, die tegenwoordig moeten luisteren naar Greta´s brutaliteiten, zag de dag er nog anders uit: na het opstaan de krant, ´s morgens het schoolwerk en ´s middags een goed boek. Resultaat: ´s avonds geen enkele dode vleermuis.

10. Een keer de adem inhouden

Voor de weer-bescherming zou het natuurlijk het beste zijn om überhaupt niet meer in- en uit te ademen. Daarom ter afsluiting nog een bijzonder effectieve tip aan de hele generatie grotebek: gewoon een keer de adem inhouden!

Bron: www.pi-news.net

Door: Lina M.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/27 ... tie-greta/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 28, 2019 1:26 am

‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’

Posted on 27/09/2019

Afbeelding
Het klimaat en het weer zouden steeds extremer worden en steeds meer slachtoffers maken? De feiten bewijzen echter exact het tegendeel. (Afbeelding: (2)).

15.000 – 20.000 onthutsend naïeve mensen demonstreerden in Den Haag om klimaatcrisis op te lossen die er niet is

De Noorse auteur en international correspondent voor LibertyNation Onar Am schrijft zoals veel andere analisten dat Greta Thunbergs VN-toespraak ‘een zwaar gestoord persoon leek te verraden. Ze beweerde dat haar kindertijd was verpest omdat de wereldleiders niets zouden hebben gedaan om klimaatverandering te voorkomen. Ze heeft alle reden om kwaad te zijn, maar ze richt haar woede op de verkeerde mensen. De echte schuldige is namelijke de groene catastrofe-industrie, die uit het niets een crisis heeft verzonnen.’

Volgens Am is het feit dat Greta nog jong is (16) een doorslaggevende oorzaak voor haar ‘klimaatangst’. ‘Want als ze ouder was geweest, dan zou ze al zoveel valse alarmen hebben meegemaakt, dat ze ongevoelig en op haar hoede zou zijn geweest voor de groene catastrofisten,’ die vandaag in Den Haag zo’n 15.000 tot 20.000 klimaatonbenullen voor hun groene religie op de been wisten te brengen. Waaronder natuurlijk weer veel scholieren, die alleen mogen spijbelen als ze aan deze demonstraties deelnemen.

‘Noordpool in 2015 ijsvrij’ (niet dus)
De middelbare en oudere generatie herinnert zich echter nog goed hoe vicepresident Al Gore keer op keer beweerde dat de Noordpool in 2015 ijsvrij zou zijn, en de jonge generaties in dat jaar niet meer zouden weten hoe sneeuw eruit ziet. In plaats daarvan vielen er op het Noordelijk Halfrond –met uitzondering van Europa- record hoeveelheden sneeuw. De afgelopen jaren sneeuwde het zelfs in de Sahara, Saudi Arabië en op de Canarische eilanden, dat zich op dezelfde breedtegraad bevindt als het subtropische Miami (Florida).

Afgelopen week sneeuwde het ook in het midden van de VS, wat nog nooit eerder zo vroeg in het jaar is gebeurd.

‘IJsberen sterven uit’ (niet dus)
En vergeet de ijsberen niet, nog steeds veelvuldig gebruikt als zielig symbool in de niet aflatende groene emo-propaganda in en door de media. In de jaren ’60 waren er nog maar zo’n 8000 tot 10.000 ijsberen over. Hun aantal is inmiddels gegroeid naar 25.000 – 30.000.

In 1988 waarschuwde de destijds als topexpert beschouwde klimaatwetenschapper James Hansen dat de wereld in 2018 met 1 graden Celsius zou zijn opgewarmd. Het bleek nog niet eens de helft te zijn. De afgelopen 20 jaar is die opwarming zelfs helemaal tot stilstand gekomen.

Jaren ’70 experts: ‘Nieuwe ijstijd’ (niet dus)
De 50 plussers onder ons leerden in de jaren ’70 op de basisschool dat er een nieuwe ijstijd zou komen, omdat de wereldwijde temperatuur al 30 jaar aan het dalen was. Met beelden van grote gletsjers en enorme ijsbergen joegen de toenmalige klimaat’experts’ schoolkinderen angst aan dat we rond het jaar 2000 vrijwel continu onder een dikke laag sneeuw bedekt zouden zijn, en het zouden besterven van de kou.

Club van Rome: Massale hongersnood, olie is bijna op (niet dus)
Al in 1972 had de beruchte Club van Rome binnen 25 à 30 jaar massale hongersnoden met tientallen miljoenen doden en het opraken van alle olie, gas en andere natuurlijke hulpbronnen voorspeld. Dat doembeeld bleek er gigantisch naast te zitten. Klimaatfascisten klagen nu juist dat er nog veel teveel fossiele energiebronnen zijn die kunnen worden gewonnen.

Jaren ’80: Bossen verdwijnen door zure regen (niet dus)
In de jaren ’80 volgde de volgende hoax: zure regen. Alle bossen gingen dood als gevolg van fossiele brandstoffen. Het tegendeel gebeurde echter. En als planten en gewassen ergens gek op zijn, dan is het wel CO2. Het kleine aandeel extra menselijke emissies werd gulzig door het plantenleven opgeslorpt, waardoor de planeet almaar groener werd, vooral in droge gebieden. Over de hele wereld moesten woestijnen terrein geven aan vegetatie.

Progressieven net zo naïef als de kinderen die ze bang maken
‘Er bestaat een groep volwassenen die net zo onwetend en naïef is als de kinderen die bang worden gemaakt door het klimaatalarmisme: progressieven,’ vervolgt Am. ‘De reden voor hun onkunde is dat zij de kennis en wijsheden uit het verleden kwaadaardig en passé vinden. ‘Verlossing’ ligt altijd in de toekomst. De pot met goud staat altijd aan het einde van de regenboog, en daarom doen ze iedere mislukte poging in het verleden om een Utopia te creëren af met ‘maar dat was geen echt socialisme’.’

Geen wetenschappelijke basis voor paniek
De linksgroene paniek, hysterie en klimaatpaniek ontbeert echter iedere wetenschappelijke basis. De opwarming blijkt zeer beperkt te zijn en ruim binnen de normale fluctuaties te vallen. Het weer wordt niet extremer. Er is meer dan genoeg tijd om klimaatverandering grondig te bestuderen, voordat we de hele samenleving helemaal overhoop gooien en permanent verarmen met maatregelen die 100% zeker volstrekt zinloos en zelfs contraproductief zullen zijn.

Meer dan genoeg tijd voor echte oplossingen
Mocht er over enige tientallen jaren toch iets aan gedaan worden, dan zal tegen die tijd een commercieel levensvatbare vorm van schone kernenergie (kernfusie / Thorium centrales) hoogstwaarschijnlijk als de allerbeste oplossing uit de bus komen. Tot het zover is zijn er meer dan voldoende olie- en gasvoorraden, en worden er over de hele wereld nog steeds grote aantallen kolen- en kerncentrales bijgebouwd.

In plaats van honderden miljarden uitgeven aan het reduceren van het volstrekt natuurlijke CO2 –waarvan er in historisch perspectief nog altijd erg weinig van is- en even onbewezen als onbetrouwbare ‘duurzame’ (= vooral dure, héél erg dure) windenergie, kan dat geld beter worden besteed aan aanpassingen aan de milde klimaatveranderingen, en natuurlijk aan de broodnodige inversteringen in het onderwijs, de gezondheidszorg, de sociale zekerheid en de infrastructuur. Geld, dat nu uit de samenleving wordt weggezogen voor een volkomen uit de duim gezogen klimaatcrisis.

‘Kinderen zouden weer rustig moeten slapen; er zitten geen klimaatmonsters onder het bed. Het is wreed en onverantwoordelijkheid om de kwetsbare jongeren bang te maken met een niet-bestaand probleem,’ besluit Am.

Xander

(1) Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/w ... tprobleem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39867
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 28, 2019 9:37 am

Jaren ’80: Bossen verdwijnen door zure regen (niet dus)
In de jaren ’80 volgde de volgende hoax: zure regen. Alle bossen gingen dood als gevolg van fossiele brandstoffen.

Ik kom hierop omdat de bomensterfte weer helemaal terug van weggeweest is.
De komende tijd kunnen dus meer gaan lezen over deze nieuwe (?) bedreiging.
Bijna de helft van Europese bomen met uitsterven bedreigd
Meer dan 40 procent van de boomsoorten in Europa wordt met uitsterven bedreigd. Dat meldt de Internationale Unie voor Natuurbehoud IUCN, die vrijdag ook waarschuwt voor de invasie van soorten van buiten het continent en de stedelijke ontwikkeling.

Het is de eerste keer dat de IUCN, een ngo gevestigd in het Zwitserse Gland, een rode lijst van Europese bomen publiceert. De organisatie onderzocht het lot van de 454 boomsoorten op Europese bodem.

Sommige daarvan groeien in Europa, maar ook elders in de wereld. Van deze soorten wordt 42 procent als bedreigd beschouwd en die hebben volgens het rapport een ‘hoog risico van uitsterven’. Het gevaar is nog groter voor de zogenaamde endemische soorten, die alleen in Europa groeien. Van die bomen wordt 58 procent met uitsterven bedreigd en 15 procent, oftewel 66 soorten, wordt ernstig bedreigd.

De introductie van invasieve soorten door de mens, niet-duurzame houtkap en stadsontwikkeling zijn de belangrijkste bedreigingen voor de boomsoorten op Europese bodem. Ook ziekten, veeteelt en veranderingen van het ecosysteem door bijvoorbeeld branden, zijn gevaren voor bomen in Europa.
https://www.parool.nl/wereld/bijna-de-helft-van-europese-bomen-met-uitsterven-bedreigd~b997da96/

Je ziet het, ze kunnen niet weer aankomen zetten met zure regen veroorzaakt door de mens.
Maar de veronderstelde uitsterving komt wel door ons.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5257
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor sjun » Za Sep 28, 2019 4:29 pm

Fakten vs. Klimahysterie - Prof. Werner Kirstein bei SteinZeit
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73326
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Ariel » Za Sep 28, 2019 7:23 pm

Zee warmt niet nóg sneller op, wetenschap schrapt geruchtmakende studie

Het wetenschapsblad Nature schrapt een alarmerend klimaatonderzoek dat beweerde dat de oceanen nog veel meer opwarmen dan het VN-klimaatpanel IPCC aanneemt. De wetenschappers die de studie uitvoerden, blijken een statistische fout te hebben gemaakt.

Pijnlijk, want het artikel werd onder meer door de BBC, CNN, de New York Times en in ons land door onder meer Nu.nl binnengehaald als belangrijk, verontrustend klimaatnieuws. De nieuwe resultaten zouden onder meer betekenen dat de wereld nog sneller zijn CO2-uitstoot moet terugbrengen om de klimaatdoelen van ‘Parijs’ te halen, stelden ook de auteurs zelf in een persbericht.

Maar al enkele dagen nadat het onderzoek eind 2018 verscheen, kwam er kritiek op. In een weblog wees de onafhankelijke Britse wiskundige Nic Lewis erop dat de Amerikaanse auteurs van de studie een reeks technische fouten hadden gemaakt. Daardoor viel hun centrale bewering – de oceanen nemen 60 procent meer warmte op dan iedereen aanneemt – niet meer hard te maken.

Handdoek
De auteurs, onder leiding van Princeton-hoogleraar geochemie Ralph Keeling, gooiden prompt de handdoek in de ring. ‘Toen we hiermee werden geconfronteerd, werd het ons meteen duidelijk dat hier een probleem was’, aldus Keeling tegen een regionale Amerikaanse krant. Waarop er boven het artikel een waarschuwing kwam te staan: pas op, de cijfers kloppen niet. Het onderzoek was toen echter al door honderden nieuwsmedia opgepikt, met koppen als ‘Verbijsterend nieuw onderzoek vindt enorme stijging warmte oceanen’. Deze krant besteedde er overigens geen aandacht aan.

Fysisch oceanograaf Sybren Drijfhout (KNMI, Universiteit van Southampton) verbaast het ‘achteraf eigenlijk niets’. In het artikel gaat het om een nieuwe methode om te berekenen hoeveel warmte de oceanen opnemen. ‘Die methode is nieuw, maar ook ongelooflijk ingewikkeld, en gebaseerd op zeer veel bronnen. Dan is een vergissing snel gemaakt.’

Veel invloed op de wetenschappelijke kennis over het klimaat heeft de intrekking niet. Zo maakt het vorige week gepubliceerde speciale rapport van het IPCC over de oceanen geen gebruik van de studie. ‘Het IPCC zou van deze studie sowieso zeggen: dit is te onzeker, zo'n methode waar nog maar één keer over is gepubliceerd en die een afwijkende schatting van de warmteopname maakt', zegt Drijfhout, die ook meeschrijft aan de IPCC-rapporten.

Gênant
Vooral onder critici van klimaatbeleid wordt de intrekking met gejoel ontvangen. ‘De klimatologie zit vol voorbeelden van slechte statistiek’, foetert socioloog Benny Peiser op het blog van de Great Warming Policy Foundation, een Britse denktank die ‘diep bezorgd is’ over klimaatmaatregelen. ‘Het systeem van controle door vakgenoten faalt en laat het aan amateurs over om de fouten te vinden. Wetenschappers zouden zich moeten schamen.’

‘Dit is slechts het jongste voorbeeld van klimaatwetenschappers die zichzelf in de voet schieten door incorrecte statistiek te gebruiken’, laat ook Lewis weten in een verklaring. ‘De klimaatwetenschap moet vooraf professionele statistici aan boord halen, als men dit soort gênante situaties voortaan wil voorkomen.’

Het is kritiek die Drijfhout gedeeltelijk deelt. Inderdaad moet de klimaatwetenschap er misschien vaker een statisticus bij halen als het erg ingewikkeld wordt. ‘Maar ik vind deze gebeurtenis geen teken dat er fundamenteel iets mis zou zijn met de klimaatwetenschap', zegt hij. ‘Het illustreert juist ook dat het wetenschappelijk bedrijf redelijk goed in staat is fouten te erkennen en te corrigeren.’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39867
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 28, 2019 7:28 pm

Je hebt kleine leugens, grote leugens en statistiek.
Zee warmt niet nóg sneller op, wetenschap schrapt geruchtmakende studie
Het wetenschapsblad Nature schrapt een alarmerend klimaatonderzoek dat beweerde dat de oceanen nog veel meer opwarmen dan het VN-klimaatpanel IPCC aanneemt. De wetenschappers die de studie uitvoerden, blijken een statistische fout te hebben gemaakt.

Pijnlijk, want het artikel werd onder meer door de BBC, CNN, de New York Times en in ons land door onder meer Nu.nl binnengehaald als belangrijk, verontrustend klimaatnieuws. De nieuwe resultaten zouden onder meer betekenen dat de wereld nog sneller zijn CO2-uitstoot moet terugbrengen om de klimaatdoelen van ‘Parijs’ te halen, stelden ook de auteurs zelf in een persbericht.
[...]
Vooral onder critici van klimaatbeleid wordt de intrekking met gejoel ontvangen. ‘De klimatologie zit vol voorbeelden van slechte statistiek’, foetert socioloog Benny Peiser op het blog van de Great Warming Policy Foundation, een Britse denktank die ‘diep bezorgd is’ over klimaatmaatregelen. ‘Het systeem van controle door vakgenoten faalt en laat het aan amateurs over om de fouten te vinden. Wetenschappers zouden zich moeten schamen.’

‘Dit is slechts het jongste voorbeeld van klimaatwetenschappers die zichzelf in de voet schieten door incorrecte statistiek te gebruiken’, laat ook Lewis weten in een verklaring. ‘De klimaatwetenschap moet vooraf professionele statistici aan boord halen, als men dit soort gênante situaties voortaan wil voorkomen.’

Het is kritiek die Drijfhout gedeeltelijk deelt. Inderdaad moet de klimaatwetenschap er misschien vaker een statisticus bij halen als het erg ingewikkeld wordt. ‘Maar ik vind deze gebeurtenis geen teken dat er fundamenteel iets mis zou zijn met de klimaatwetenschap', zegt hij. ‘Het illustreert juist ook dat het wetenschappelijk bedrijf redelijk goed in staat is fouten te erkennen en te corrigeren.’
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zee-warmt-niet-nog-sneller-op-wetenschap-schrapt-geruchtmakende-studie~b072f586/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 28, 2019 11:21 pm

De door de mens veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet volgens Piers Corbyn en hij daagt iedereen uit voor een eerlijk debat over de “Global Warming scam” versus op feiten gebaseerd bewijs. Niet alleen is het aarde opwarmingsverhaal vals, ook het controle- en belastingbeleid dat hierdoor gevoerd wordt is enorm schadelijk voor de mensen. Het idee dat CO2 magische verwarmende krachten heeft, is nergens op gebaseerd.
https://readingunidebating.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... oestanden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 28, 2019 11:26 pm

Prager University: Klimaatactivisten gebruiken kinderen om hysterie te voeden
PragerU - 24 sep. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 28, 2019 11:28 pm

Oproep van wetenschappers: “Er is geen klimaat-noodtoestand”

Geplaatst op 28 september 2019

Afbeelding

New York – Talrijke wetenschappers hebben in een brief aan de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, de these van de door mensen veroorzaakte klimaatverandering tegengesproken. “De klimaatmodellen, waarop de internationale politieke beginselen op dit moment gebaseerd zijn, zijn ongeschikt”, staat er in de brief, die in het bezit is van de “Junge Freiheit” en die o.a. de handtekening draagt van de voormalige Senator van Milieu van Hamburg, Fritz Vahrenholt (SPD). De titel is: “Er is geen klimaat-noodtoestand” (hier de lijst van ondertekenaars).

Het zou “vreselijk en onverstandig zijn om je er op basis van de resultaten van zulke kinderlijke modellen voor in te zetten biljoenen te verkwisten”. De huidige klimaatpolitiek zou het wetenschappelijke systeem uithollen en mensenlevens bedreigen in landen die geen toegang hebben tot betaalbare elektrische energie. De ondertekenaars vragen in het aan de VN gerichte verzoek om “een klimaatpolitiek te volgen die gebaseerd is op serieuze wetenschap”.

Wetenschappers sporen ertoe aan om te luisteren naar beide zijden
De wetenschappers sporen ertoe aan om ook in het klimaatdebat naar andere meningen te luisteren en roepen daarom op tot een “constructieve ontmoeting op het hoogste niveau tussen wetenschappers van wereldklasse van beide zijden van het klimaatdebat”.

De brief besluit met zes thesen over de klimaatverandering:

1. De opwarming van de aarde wordt door natuurlijke en menselijke factoren veroorzaakt.
2. De opwarming van de aarde verloopt veel langzamer dan voorspeld.
3. De klimaatpolitiek vertrouwt op ontoereikende modellen.
4. CO2 is de voeding voor planten, de basis van alle leven op aarde.
5. De opwarming van de aarde heeft niet tot een toename van natuurcatastrofes geleid.
6. Klimaatpolitiek moet wetenschappelijke en economische realiteiten respecteren.

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) had in New York voor de Verenigde Naties benadrukt dat er geen twijfel over zou bestaan dat de klimaatopwarming door de mens veroorzaakt zou zijn. Zij zou de industriestaten er voor verantwoordelijk zien om de wereldeconomie op klimaatvriendelijke manier te veranderen. Onlangs had de Duitse regering haar “Klimaatbescherming programma 2030” gepresenteerd, dat volgens informatie van de Duitse minister van Financiën, Olaf Scholz (SPD), € 54 miljard moet kosten.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... dtoestand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 29, 2019 1:11 am

De klimaatwaanzin moet gestopt worden: vrijheid i.p.v. klimaat-gelovig ecosocialisme!

Geplaatst op 28 september 2019

Afbeelding

Beste lezers, velen van u zijn waarschijnlijk verbaasd dat mijn column van vandaag opnieuw rondom het thema “klimaatpaniek” draait. De reden is heel simpel: de betekenis van dit thema is inmiddels erg belangrijk geworden, juist voor ons in Duitsland – onze vrijheid, onze welvaart, onze hele manier van leven worden bedreigd.

Deze elementaire verworvenheden worden echter niet daarom bedreigd, omdat er een “massaal sterven” voor de deur zou staan, zoals dit aan ons allen door een overspannen, Zweedse teenager met een door tranen verstikte stem enkele dagen geleden voorspeld werd, of dat zelfs het einde van de wereld op handen zou zijn, zoals dit door de Gretanisten met hun angst aanwakkerende motto “We don´t have time!” constant hectisch op de muur geschilderd wordt.

Nee, de reden is er veel meer in gelegen dat dit thema door linkse kringen – en de hen ondersteunende mediavertegenwoordigers – ondertussen gebruikt wordt om hun sinds 1968 gekoesterde, links-radicale plannen betreffende de fundamentele reorganisatie van onze maatschappelijke en economische orde nu “eindelijk” werkelijkheid te laten worden.

Daartoe wakkeren deze links-rood-groene erfgenamen van de 68´ers zo goed als ze kunnen een volkomen irrationele klimaatpaniek onder de (traditioneel veeleer afwijzend staand tegenover iedere vorm van verandering) Duitsers aan.

Het eigenlijke doel van deze perfide angstzaaiers bestaat er namelijk in om de vrijheid af te pakken van ons burgers en dit enorm grote (en eeuwenlang zwaar bevochten!) goed door een gedicteerd (klopt dit, meneer Grönemeyer?) ecosocialisme te vervangen, waarin we allemaal alleen nog maar op de millimeter precies zo en ALLEEN MAAR ZO mogen leven zoals het de zelfbenoemde klimaatapostelen bevalt.

En daartoe behoort voor deze linkse angstzaaiers vanzelfsprekend ook het overmeesteren van het door hen gehate markteconomische systeem en dit door een (“eco”)-socialistische planeconomie te vervangen.

Dat zij dit op de prestatie van het individu gebaseerde systeem zo haten, is niet verbazingwekkend wanneer je de levenslopen van vooral vooraanstaande “Groenen” in Duitsland bekijkt – een afgebroken studie lijkt in de partij van de onwetende zwetsers voor menigeen juist als springplank voor de partijcarrière te dienen.

De door de opkomst van de links gerichte media en politici zonder ruggengraat van het slag Merkel gestimuleerde hype rondom de heel duidelijk hulp en rust behoevende Greta zien deze links-radicale maatschappij-loodgieters nu hun kans gekomen om alles kapot te slaan wat onze samenleving decennia lang materieel vooruit gebracht heeft en haar ook in de hele wereld aan hoog aanzien heeft geholpen.

De manier waarop dit inmiddels gebeurt, is bijna beangstigend. Daarover wil ik graag uit een treffend commentaar van Boris T. Kaiser uit de “Junge Freiheit” citeren:

——————————————————

“Politiek links schijnt te weten of in ieder geval diep van binnen te voelen dat veel van haar thesen geen stand zouden houden in een rationeel gevoerd debat. Daarom zet ze in op emotionalisering, infantilisering en hyper-moralistisch gedoe om elke opkomende discussie in de kiem te smoren. Desnoods ook met geweld. [...]

In hun eigen paniek, hun angst om de interpretatiemacht en uiteindelijk om de macht zelf draaien ze steeds opnieuw de paniekschroef aan. [...]

De ondergangsscenario´s, die de linksgroene mening-makers schetsen en op de muur laten schilderen, kunnen alleen maar leiden tot totale radicalisering. Wie de panische woorden van Greta Thunberg en de alarmstemming, die door linksgroene activisten dagelijks verspreid wordt, werkelijk serieus neemt, die moet ze bijna automatisch als oproep tot zo brutaal mogelijk verzet beschouwen. [...]

Net zoals de Antifa leeft in de waan om met haar activisme de terugkeer van Hitler en een nieuwe Holocaust te verhinderen, gelooft de Greta-jeugd er rotsvast in voor het overleven van de eigen generatie te strijden. Voor wie zichzelf ziet in zo´n strijd op leven of dood, bestaat er niets meer wat te extreem zou zijn om de eigen overwinning veilig te stellen.

Zo´n soort denken heeft altijd tot geweld geleid. Eerst tegen dingen, daarna tegen mensen.”

(https://jungefreiheit.de)

——————————————————

Ware woorden. De protagonisten van het politiek-mediale complex zouden er goed aan doen om dit serieus te nemen, voordat de eerste slachtoffers van de klimaatwaan te beklagen zijn.

De linksgroen opgestookte en verblinde jonge mensen merken namelijk überhaupt niet hoe ze onder het voorwendsel van “klimaatbescherming” geïnstrumentaliseerd worden in een maatschappelijke strijd, die nu al tientallen jaren lang duurt – de strijd van liberaal-conservatieve-burgerlijke krachten tegen socialisten, communisten, maoïsten en hoe deze heil verkondigende, donker-roden nog meer mogen heten.

Een maatschappelijke strijd, die met de ineenstorting van het reëel bestaande socialisme in het jaar 1989 als beslist leek te zijn, en wel (tot diepe frustratie van alle linkse gelijkmakers!) ten gunste van een liberale en zodoende noodzakelijkerwijs ook markteconomische orde.

Deze linkse gelijkmakers is het nu echter via het Trojaanse paard van de “klimaatbescherming” gelukt om hun al bewezen catastrofaal mislukte, vreemde ideologie opnieuw aan te bieden als vermeend alternatief voor het beproefde maatschappijsysteem. Op dit moment zijn helaas veel te veel kiezers bereid om dit fatale aanbod te volgen, zoals niet in de laatste plaats bewezen wordt door de actuele peiling-resultaten van de zogenaamde “Groenen”.

Daarom is het aan ons, beste lezers, dus aan de burgerlijke sterke schouders van dit land, om aan onze medeburgers duidelijk te maken in welk onheil ons land gestort zal worden wanneer de “groene” ecosocialisten daadwerkelijk aan het roer komen te staan.

Het wordt tijd om de zelfbenoemde “klimaatbeschermers” als datgene te ontmaskeren wat zij in werkelijkheid zijn: enorm vrijheid-vijandige, links-rood-groene ecosocialisten. Het is tijd voor vrijheid in plaats van klimaat-gelovig ecosocialisme. Tijd voor de AfD.

Bron: https://politikstube.com

Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... ocialisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5257
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor sjun » Ma Okt 07, 2019 8:58 pm

Jörg Meuthen is een van de vele helden die zich niet door carriereperspectief laten hinderen om misstanden en moedwillig met politiek doel aangewakkerde hysterie aan de kaak te stellen. Aan de andere kant van de plas staan er ook al mensen op die helemaal klaar zijn met de indoctrinatie via de massamedia en die zelf maar een bewustmakend offensief hebben ingezet.

Climate Change Is Just ANOTHER Way the Left Exploits America’s Youth I Wilkow

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 08, 2019 3:19 pm

Cyril Wentzel ontmantelt de groene religie
Cultuur onder Vuur TV - 5 okt. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 13, 2019 3:14 pm

Wilders eist einde ‘klimaatbangmakerij’ na ontmaskering zeespiegelstijging leugens: ‘Jaag burgers niet op kosten!’

Door Tim Engelbart, 30 september 2019

Afbeelding

PVV-voorman Geert Wilders wil dat het kabinet onmiddellijk stopt met het op kosten jagen van burgers vanwege “klimaatbangmakerij,” zo laat hij weten in Kamervragen die hij vandaag stelde aan minister Wiebes.

Afbeelding

Samen met zijn fractiegenoot Alexander Kops heeft PVV-leider Geert Wilders vandaag een viertal pittige vragen gesteld aan VVD-minister, die het gros van het klimaatbeleid in zijn portefeuille heeft zitten. Wellicht tijd om een deel van de maatregelen die zijn ingevoerd om zogenaamd het klimaat vanaf het Binnenhof te redden (en Nederlanders behoorlijk in de portemonnee raken) eens even kritisch te heroverwegen, zo betoogt Geert Wilders vandaag in zijn Kamervragen.

Want het tijdschrift Nature moest met het schaamrood op de kaken toegeven dat de zeespiegel helemaal niet zo snel stijgt als de internationale club Greta-liefhebbers nu al een tijdje verkondigt. Daarmee wordt een deel van de feitelijke basis onder het Nederlandse klimaatbeleid weggeslagen, zo ziet Wilders. Hij wil dat naar aanleiding van studies zoals deze “waar helemaal niks van blijkt te kloppen” de ‘klimaatagenda’ van het kabinet nog eens goed tegen het licht wordt gehouden.

Wellicht ook tijd om de burgers “niet meer op kosten te jagen,” zo oppert de oppositieleider.

Zoals altijd met Kamervragen: het is niet vraag wát ze gaan doen met de voorstellen van Wilders (afwijzen, zoals ze altijd doen bij Kamervragen van de PVV), maar vooral in welke bochten ze zich moeten wringen om dat nu al vaststaande oordeel te rechtvaardigen.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... op-kosten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 16, 2019 2:27 am

Astrophysicist GOES OFF on Greta Thunberg and Climate Alarmists
The Red Elephants Vincent James - 1 okt. 2019 [18m56s]

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 27, 2019 2:59 am

Via de mail:

Afbeelding

Teken de petitie tegen het Klimaatakkoord!

26-11-2019

Er komt een allerlaatste kans om het rampzalige klimaatakkoord van Rutte III tegen te houden!

Aanstaande vrijdag 29 november zal de Vereniging Nederlandse Gemeenten erover vergaderen.

Gelooft u mij: het kabinet ziet in spanning toe. Als de burgemeesters van de VNG de klimaatplannen wegstemmen, zit de regering met een groot bestuurlijk probleem.

Onderdeel van het klimaatakkoord is immers dat de gemeenten het moeten uitvoeren.

De burgemeesters van Nederland zien echter een reusachtige ijsberg op zich afkomen. Zo krijgen ze van het kabinet de verplichting op hun dak geschoven vóór 2030 maar liefst anderhalf miljoen huishoudens van het gas af te dwingen.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Los van de vraag hoe de gemeenten tegenover het gasverbod staan, ze twijfelen of ze dit bestuurlijk wel aan kunnen. Of ze er het geld, de ervaring en kennis wel voor hebben.

Het bestuur van de VNG neigt ertoe het kabinet zijn zin te geven. Maar de leden, de gemeenten die het werk moeten gaan doen, reageren met ergernis.

Ze hebben diepe twijfels. Kunnen ze dit wel aan? Hoe zal de bevolking reageren?

De gemeenten hebben bovendien het gevoel dat zij niets meer in te brengen hebben, dat alles al voor hen beslist is. Net als de burgers van Nederland.

Ze zijn bang met een onmogelijk missie te worden opgezadeld.

De stemming over de klimaatplannen vrijdag gaat bijzonder spannend worden.

Het is zeker “nog geen gelopen race”, laat een gemeentewoordvoerder weten. Andere gemeentes uiten zich in dezelfde lijn.

Het klimaatakkoord is dus een dubbeltje op zijn kant. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse burger om zijn stem te laten horen.

Namelijk dat uitvoering van het klimaatakkoord op grote maatschappelijke weerstand kan rekenen.

Burgemeesters, stop Rutte’s klimaatakkoord!

We hebben samen een unieke gelegenheid om onze stem te laten horen op het niveau dat het klimaatplannen moet uitvoeren: de gemeenten.

Helpt u ons zoveel mogelijk druk uit te voeren op de voorzitter van de VNG en burgemeester van Utrecht Jan van Zanen. Stuur hem via e-mail en social media een bericht waarin u uw hoop uitdrukt dat de vergadering van vrijdag uitvoering van het klimaatakkoord kan tegenhouden.

•E-mail: Stuur zelf een e-mail naar [email protected] U kunt daarbij eventueel de volgende standaardtekst gebruiken:

Titel: Stop de uitvoering van het klimaatakkoord!

Geachte heer Van Zanen, vele burgers maken zich net als ik grote zorgen. Het klimaatakkoord van het kabinet Rutte III dreigt ons land financieel naar de rand van de afgrond te sturen. Stopt u aanstaande vrijdag alstublieft de uitvoering van het klimaatakkoord. Laat de gemeenten niet de speelbal van Rutte worden!
Met vriendelijke groet,


• Facebook: ga naar de pagina van de VNG https://www.facebook.com/VNGemeenten/ en plaats daar een bericht of gebruik de blauwe Messenger knop met opschrift: ‘Bericht sturen’. Plak daarin dit bericht:
Geachte heer Van Zanen, vele burgers maken zich net als ik grote zorgen. Het klimaatakkoord van het kabinet Rutte III dreigt ons land financieel naar de rand van de afgrond te sturen. Stopt u aanstaande vrijdag alstublieft de uitvoering van het klimaatakkoord. Laat de gemeenten niet de speelbal van Rutte worden!

• Twitter: klik hier om een vooraf ingevuld tweet naar Jan van Zanen en de VNG te sturen.

U en ik kunnen zo een stevige rem zetten op de dwaze klimaatplannen van Rutte III, die ons land naar de rand van de afgrond voeren.

Ik zal met Cultuur onder Vuur eveneens druk blijven uitoefenen: met rapporten, straatcampagnes en petities.

Zonder uw steun is dat onmogelijk. Helpt u mij alstublieft met een gift voor de hoge kosten van mijn acties tegen dit waanzinnige klimaatakkoord.

Ja, ik help met een gift >>

Hartelijk dank voor uw steun!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 29, 2019 2:56 am

Duitse omroep schrapt klimaatliedje kinderkoor na ophef

Door Kenneth Steffers, 28 december 2019

Een televisieomroep in Duitsland heeft een satirisch klimaatliedje offline gehaald nadat daar grote ophef over was ontstaan. Een kinderkoor zong het nummer ‘Meine Oma ist ne alte Umweltsau' (Mijn Oma is een Oude Milieuzeug), wat leidde tot woedende reacties bij onze Oosterburen.

De Germaanse ‘Kinderen voor Kinderen’ zongen onder meer hoe een oma rondreed op een brandstofslurpende dieselmotor en zich als een hongerige beer te goed zou doen aan goedkoop consumptievlees.

Een citaat uit het gewraakte liedje geeft enige duiding: “Mijn oma rijdt met haar SUV naar de dokter. Ze overrijdt daarbij twee ouderen met rollators.”

Aan het eind van het filmpje is een uitspraak te horen van klimaatactivist Greta Thunberg, die ‘jullie komen hier niet mee weg’ zegt.

De West-Duitse omroep kreeg veel kritiek op het nummer. Minister-president Armin Laschet (CDU) van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen trok dan ook meteen fel van leer. Hij noemde het nummer respectloos tegenover ouden en gaf aan het onacceptabel te vinden dat ouderen worden weggezet tegenover kinderen.

Zender WDR 2 zegt te betreuren dat een deel van het publiek de video als kwetsend heeft ervaren. Het zou de bedoeling zijn geweest het generatieconflict over klimaatverandering satirisch te benaderen.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... -na-ophef/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39867
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 29, 2019 11:41 am

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 13, 2020 11:43 pm

In Zweden is gestemd en de uitslag is dat de Zweden het klimaatbeleid de grootste geldverspilling van belastinggeld vinden.
www.breitbart.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/13 ... dictatuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 27, 2020 11:04 pm

Stop de Groene Khmer!

Afbeelding

Stop de Groene terreur. Pas wanneer jullie geen werk meer hebben en je vreten niet meer kunt betalen, zul je merken: We werden verneukt! Maar dan is het te laat!

Geplaatst/vertaald via: E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43502
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen het klimaatbeleid en -hysterie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 02, 2020 4:51 pm

Rypke Zeilmaker opgepakt!
Blue Tiger Studio - 31 jan. 2020


Rypke Zeilmaker werd 30/01 opgepakt en vervolgd wegens bedreiging van een klimaatactivist. Jan Nieboer zat weken vast - zonder aangifte! - als voorman van een windmolenverzetsgroep in Groningen. In beide gevallen ging het gepaard met buitenproportioneel toegepast geweld van de overheid. Maar er blijkt veel meer staatsgeweld en staatsdwang in het klimaatdossier te zijn, waar de burger vrijwel niks in te brengen heeft. Kijk deze talkshow over staatsterreur, windmolenmaffia en verzet als burgerplicht.

Zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten