De gevaren van vaccins

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 28, 2020 11:15 pm

Bisschop waarschuwt voor gebruik van geaborteerde kinderen in coronavaccin

28 april 2020, Redactie

Afbeelding

Wetenschappers werken aan een vaccin tegen corona. Daarbij dreigen geaborteerde kinderen te worden gebruikt. Een ernstige inbreuk op het recht op leven, zo waarschuwt de Amerikaanse bisschop Joseph E. Strickland in een pastorale brief.

Cellen van geaborteerde kinderen

Mgr. Strickland doelt specifiek op het gebruik van cellen van geaborteerde kinderen voor de ontwikkeling van een vaccin tegen COVID-19. Een voorbeeld is de Spike (S)-proteïne, dat farmaceutisch bedrijf Moderna gebruikt om een coronavaccin te ontwikkelingen. Om deze proteïne te maken worden HEK 293-cellen gebruikt. Dat zijn cellen van een geaborteerd kind.

Nederlandse vaccins
In Nederland is het gebruik van geaborteerde kinderen voor vaccins al de praktijk. “Voor enkele vaccins worden hier gekweekte menselijke embryocellen voor gebruikt”, zegt de Nederlandse overheid. De cellen komen uit een ongeboren kind dat in de jaren 1960 geaborteerd werd. Nadien zijn ze doorgekweekt.

“Geen medische noodzaak”
Het gebruik van geaborteerde kinderen voor vaccins is naast immoreel ook onnodig, stelt Strickland, die bisschop is van Tyler in Texas, Verenigde Staten. “Wetenschappers die ik gesproken heb, verzekeren mij dat er geen medische noodzaak is geaborteerde kinderen te gebruiken” om een vaccin tegen corona te ontwikkelen. Andere cellen kunnen gebruikt worden, bijvoorbeeld van de navelstreng die bij geboorte afgeknipt wordt.

Aankaarten bij politiek
Bisschop Strickland doet een indringend beroep op de gelovigen van zijn bisdom. “Als uw herder roep ik u op NU om samen met mij gepassioneerd maar gebedsvol uit te spreken tegen deze praktijk.” Bij bidden en spreken wil de bisschop het niet houden. Hij belooft met een handleiding te komen, die gelovigen helpt om de zaak aan te kaarten bij politici en de farmaceutische industrie.

Kardinaal Eijk
In Nederland heeft kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht, zich nog niet uitgesproken over het misbruik van ongeboren kinderen voor de ontwikkeling van het coronavaccin. Kardinaal Eijk is gediplomeerd arts en gepromoveerd in zowel de medische ethiek als de wijsbegeerte. Hij geniet internationaal aanzien als criticus van euthanasie en andere schendingen van het recht op leven.

‘Bid voor bekering’
Bisschop Strickland besluit met een oproep tot gezamenlijk gebed “voor Gods bekering van de harten, wat de ultieme remedie is voor de cultuur van de dood waarin we ondergedompeld blijven. We moeten smeken om de voorspraak van de Heilige Maagd Maria, van haar kuise echtgenoot Sint-Jozef, en van alle heiligen om ons te helpen met het eerbiedigen van de grootste gave van Gods Schepping, zijnde de menselijke persoon en de waardevolle gave van menselijk leven van elke leeftijd en levensstadium.”

Lees HIER de pastorale brief van bisschop Joseph E. Strickland.

https://stirezo.nl/bisschop-waarschuwt- ... hYs7TFLq7w
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 28, 2020 11:21 pm

Ook op vaccins blijft de kritiek groeien...

Barsten in het Bolwerk – RIVM medewerkster neemt ontslag: “vaccins passen niet meer in mijn beeld van het ‘bevorderen van gezondheid’ ”

Door Door Frankema | 15 feb 2015 | Interview

“Tja, zelfs leidinggevenden laten zich vrijwillig vaccineren. Het is niet zo dat mensen die bij het RIVM werken anderen iets willen aandoen met vaccins. Het is zoals vele mensen op deze aardbol, ze zijn gewoonweg niet wakker. In de begintijd dat ik daar werkte was ik dat ook niet. Het is een proces geweest van jaren. Ik hoop mijn zaadjes bewustzijn op de valreep nog te kunnen plaatsen daar. Al is er maar één die door mijn ontslag, en de motivatie om dit in te dienen gaat nadenken, dan ben ik een blij mens.” ~ Nelleke Bakker

Op 6 Januari 2015 hangt Nelleke haar labjas voor de laatste keer aan de kapstok. Na bijna 25 jaar werken op de afdeling Vaccinaties houdt ze het voor gezien bij het RIVM. Het overheidsinstituut dat staat voor gezondheid heeft al die jaren in haar onderhoud voorzien, maar ‘hun kijk op gezondheid strookt niet meer met die van mij.’

‘Daar is over nagedacht’, denkt de burger vaak over het vaccinatieprogramma dat de overheid ons ‘aanbiedt’. We hebben geen tijd om zelf uit te zoeken of het eigenlijk wel klopt wat er van reguliere zijde geschreven en gezegd wordt over de noodzaak van vaccins. Noch om uit te vinden of wat we volgens officiële voorlichtingssites ‘moeten’ doen om gezond te blijven eigenlijk wel hout snijdt.

De eerste regel op de website van het RIVM is:

Het Rijksinstituut voor Volkgezondheid en Milieu bevordert de publieke gezondheid en een schoon en veilig leefmilieu’

Kunnen we ervan uitgaan dat de 1700 mensen die bij deze instantie werken experts zijn in wat er voor nodig is om gezond te blijven en een ‘schoon en veilig leefmilieu’ in stand te houden? Zijn degenen die ‘voor ons denken’ zelf gezond? Leven ze bewuster en langer en hebben zij geen last van alle kwalen die steeds meer mensen en zelfs kinderen tegenwoordig plagen? Wat doen al die mensen eigenlijk de hele dag? Waar halen ze hun informatie vandaan en waarom zouden we hun adviezen op moeten volgen?

Het handje vol mensen bij de overheid ‘dat erover nadenkt’ breekt zich waarschijnlijk het hoofd over hoe men de massa kan blijven manipuleren zich aan het vaccinatieprogramma te houden. Niet over hoe men mensen kan ondersteunen in het maken van een bewuste keuze. De website van het RIVM staat helaas bol van ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. En het overgrote gedeelte van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 01, 2020 12:13 am

Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud

Posted on 30/04/2020

Afbeelding
Wij weten uit de historie waar het met ‘tijdelijke detentiecentra’ op kan uitdraaien. (Afbeelding: (2)).

‘Degenen die vaccin weigeren worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’

Nee, in tegenstelling tot wat de afgelopen week in sommige nepnieuws berichten werd beweerd is er nog niets besloten over het verplicht stellen van vaccinaties. Toch wordt daar al lang serieus over nagedacht. Zo suggereerde het huidige hoofd van de Canadese variant van het RIVM in 2010 dat vaccinweigeraars kunnen worden gedwongen een armband met tracking chip te dragen. In de headline hebben we ‘enkelband’ geschreven, omdat mensen dan onmiddellijk begrijpen wat ermee wordt bedoeld.

Theresa Tam is in Canada het gezicht geworden van de coronacrisis. Premier Justin Trudeau benoemde haar op 23 april tot lid van de Covid-19 Immunity Task Force, ondanks het feit dat ze de zorgen over het coronavirus –net als het RIVM in ons eigen land- in januari nog had weggewuifd. ‘Het zal zeldzaam zijn, maar we verwachten wel wat gevallen,’ verklaarde ze op 29 januari.

‘Bewijs van vaccinatie, of afgevoerd naar detentiecentra’
Nu is er een videoclip van haar opgedoken, die afkomstig is uit de 10 jaar oude documentaire ‘Outbreak: Anatomy of a Plague’ van de National Film Board Of Canada. Daarin zei ze dat ‘je mensen kunt volgen, ze armbanden kunt geven.’ De verteller in de documentaire voegde daar de volgende context aan toe: ‘Je zet politieposten op... en iedereen die de stad verlaat moet bewijs van vaccinatie laten zien. Degenen die weigeren mee te werken worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra.’

Tam: ‘Ik vind dat het publiek dit moet weten. Dit is een van de worst case scenario’s bij een uitbraak van een infectieziekte... Als mensen niet meewerken, zijn er absoluut wetten en volksgezondheid volmachten waarmee mensen verplicht in quarantaine kunnen worden gezet. Het is mogelijk dat je mensen kunt volgen door hen armbanden om te doen, en je met de politie en andere zaken ervoor zorgt dat de quarantaine wordt gehandhaafd.’

Ze voegde eraan toe dat ze het waard vond om hiervoor kritiek te krijgen van mensen die vonden dat ze dit een veel te overtrokken reactie op een virusuitbraak zou zijn. (1)

Verplichte corona app voor iedereen, en armband voor weigeraars?
De corona volg-app die Google en Apple nu aan het maken zijn, lijkt een variant te worden van zo’n verplichte armband, die in de toekomst echter niet alleen van weigeraars, maar ook van vaccin dragers zal worden verlangd.

Een armband of ‘enkelband’ kan overigens nog steeds in zicht komen indien een ‘vaccin- of corona ontkenner’, zoals ze wellicht ook zullen worden genoemd, pertinent weigert om de app op zijn smartphone te installeren. Via een chip in de armband wordt vervolgens iedereen in de omgeving er onmiddellijk op geattendeerd dat er zich iemand op straat of in een gebouw bevindt die zich niet heeft laten vaccineren. Zo’n persoon kan en zal dan gemeden worden als de pest de corona.

Met het al veel langer geplande EU vaccinatiepaspoort in 2022 in gedachten lijkt dit bepaald geen overdreven voorstelling van zaken. Bovendien zijn veel politieke partijen in de Tweede Kamer al geruime tijd voorstander van het verplicht stellen van vaccinaties, en lijkt de Nederlandse regering -met het zoveel mogelijk onderdrukken van reeds bestaande en succesvol gebleken medicijnen en therapieën- reeds besloten te hebben dat alleen een vaccin de corona crisis kan oplossen.

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur kallerna, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/v ... -jaar-oud/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 02, 2020 10:49 pm

Bill Gates wil een soort digitale Davidsster...

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 02, 2020 10:51 pm

Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking

Posted on 02/05/2020

Afbeelding

De Zweeds-Britse farmaproducent AstraZeneca zegt dat eind dit jaar 100 miljoen coronavaccins gereed zijn, en Groot Brittannië als eerste land volledig gevaccineerd zal worden. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt. De directeur van de universitaire Oxford ziekenhuizen, de Belg Bruno Holthof, bevestigt dat ‘we eind dit jaar alle Britten gevaccineerd willen hebben. En hopelijk kunnen we gelijktijdig uitbreiden naar andere landen.’ Voor het volledig vaccineren zijn echter wel noodwetten nodig die de belangrijkste basisgrondrechten van de burgers aangaande hun eigen lichaam, gezondheid, vrijheid en zelfbeschikking, buiten werking stellen, zodat iedereen gedwongen ingeënt kan worden.

AstraZenica baseert zich onderzoeken van de universiteit van Oxford, en zou het coronavaccin zelfs al in productie hebben genomen, ondanks het feit dat er nog meer experimenten mee moeten worden gedaan. Maar ‘het gaat heel snel,’ verklaarde CEO Pascal Soriot tegen persbureau Bloomberg. ‘Het is onze prioriteit om eerst het Verenigd Koninkrijk te vaccineren. Daarna willen we upscalen en het aan de hele wereld aanbieden.’

‘De kans is vrij groot dat het werkt,’ vervolgde Soriot. Op apen werkt het eenmalige vaccin ‘uitstekend’, en in juni of juli is bekend of dat ook bij mensen het geval is. (2)

[...]

Lees verder bij Xander>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van je niet laten vaccineren.

Berichtdoor Ariel » Zo Mei 03, 2020 1:10 am

De gevaren van je niet laten vaccineren.

Meningokokkenziekte is een zeer ernstige infectieziekte die veroorzaakt wordt door een bacterie, de meningokok. De infectie geeft een ernstig ziektebeeld zoals hersenvliesontsteking of een bloedvergiftiging, die zich snel kan ontwikkelen tot een shock waar veel mensen aan overlijden. Er zijn verschillende typen meningokokken. In Nederland worden mensen vooral ziek van de typen B, C, W en Y.


Haagse jongeren mijden massaal meningokokkenvaccinatie

Jongeren die opgeroepen zijn voor een vaccin tegen meningokokken, laten dat in Den Haag massaal afweten. Bijna de helft van de uitgenodigde tieners is afgelopen maand niet komen opdagen. Mogelijk weerhouden de coronamaatregelen jongeren ervan om de prik te halen.

Half april is het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in Den Haag weer begonnen met een inentingsronde. Vanwege de corona-uitbraak gebeurt dat niet in grote aantallen tegelijk, maar tijdens een individuele afspraak. Iets meer dan de helft van de ongeveer duizend benaderde 14-jarigen heeft zich gemeld voor een prik.

Sinds 2018 krijgen jongeren in het jaar dat ze 14 worden een uitnodiging voor het vaccin. Belangrijkste aanleiding is een toename van besmettingen onder tieners met type W van de ziekte. In tegenstelling tot andere typen van meningokokken is deze gevaarlijk voor jongeren en kunnen zij er zelfs aan overlijden.

Meningokokken is een infectieziekte die veroorzaakt wordt door een bacterie, de meningokok. De bacterie is van mens op mens overdraagbaar. Normaal gesproken bevindt de meningokok zich in de neusholte van gezonde mensen zonder ziekteverschijnselen te veroorzaken. Als de bacterie in de bloedbaan of het zenuwstelsel komt, kan het onder andere hersenvliesontsteking of een bloedvergiftiging veroorzaken.

Niet massaal, maar individueel en veilig
Volgens een woordvoerder van het Haagse CJG is het in deze coronatijd veilig om de prik te komen halen. 'Eerder werden de vaccinaties groepsgewijs gegeven. Daar is nu geen sprake van. Alle jongeren krijgen een persoonlijke oproep om naar een CJG-locatie in de buurt te komen. Door deze individuele benadering kan aan alle coronamaatregelen worden voldaan', aldus de woordvoerder.

Normaal haalt zo'n 72 procent van de 14-jarigen de prik, nu is dat 52 procent. Het is gissen waarom een deel niet ingaat op de uitnodiging. Ook in het gebied van jeugdzondheidszorgorganisatie JGZ Zuid-Holland West is er minder animo, maar niet zo groot als in Den Haag. Waar normaal gemiddeld 86 procent van de benaderde jongeren een prik komt halen, schommelt dat per gemeente nu tussen de 65 en 80 procent.

Niet nu, maar wanneer dan wel?
'We zeggen in onze uitnodiging heel nadrukkelijk: heb jij of iemand in je familie corona-achtige klachten, komt dan niet', zoekt een woordvoerder van JGZ naar een verklaring voor de lagere opkomst. 'Daar zou het mee te maken kunnen hebben.'

Wie nu de uitnodiging voor het meningokokkenvaccin afslaat, kan op zijn vroegst pas in het najaar een nieuwe afspraak maken. Maar vanwege de coronacrisis zou dat ook later kunnen zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 08, 2020 12:53 am

En weer is er kritiek op vaccins. Uit een onderzoek van het Pentagon zou blijken dat mensen met griepvaccinatie een 36% hogere kans hebben om corona te krijgen.

Uit de studie kwam naar voren dat de ratio tussen ongevaccineerden en gevaccineerden (tegen griep) 1.36 is, wat inhoudt dat gevaccineerden een 36% hogere kans hebben besmet te raken met het coronavirus. ‘Het ontvangen van een influenza vaccinatie kan het risico op andere luchtwegvirussen, een fenomeen dat bekend staat als ‘virus interferentie’, verhogen,’ aldus de onderzoekers. Deze ‘van vaccins afkomstige virus interferentie’ blijkt een sterke link met het coronavirus te hebben.
[...]
Zeven jaar eerder was uit een onafhankelijk Australisch onderzoek gebleken dat mensen die een griepvaccin halen een twee keer zo hoge kans op virale infecties hebben, en bovendien ook nog eens een 73% groter risico lopen op het krijgen van griep, waartegen het vaccin nu juist ‘bescherming’ zou bieden.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/p ... op-corona/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 08, 2020 1:29 am

Antwerpenaar in Oxford: “Tegen eind dit jaar alle Britten vaccineren”

02/05/2020 om 05:00 - door Jens Vancaeneghem

In de wereldwijde wedloop naar een vaccin tegen het coronavirus is er één Belg die op kop van het peloton rijdt: Antwerpenaar Bruno Holthof. De directeur van de universitaire Oxford-ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk en voormalig topman van de Antwerpse ZNA-ziekenhuizen zegt onomwonden dat een vaccin tegen september haalbaar is. “Tegen eind dit jaar willen we alle Britten gevaccineerd hebben”, zegt hij. “En hopelijk kunnen we gelijktijdig uitbreiden naar andere landen, ook naar België.”

[...]

https://www.gva.be/cnt/dmf20200501_0494 ... vaccineren

Alle Britten? Ook degenen die niet gevaccineerd willen worden?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 09, 2020 1:56 am

Gates kaapt Duitsland en de rest van de wereld. (NL ondertiteling).
5 mei 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 11, 2020 1:23 am

Verslag van een controversieel interview met een viroloog die beweert dat grote farmaceutische bedrijven alles in het werk stellen om essentiële medicijnen weg te houden bij het volk omdat ze er niets aan kunnen verdienen. En pas als iedereen besmet is dringen ze hun vaccins op.

Dr. Judy Michowitz is een wereldvermaarde wetenschapper, wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling van HIV. Op het hoogtepunt van haar carrière publiceerde ze een artikel in ‘Science’, dat een schok teweeg bracht in de wetenschappelijke wereld. Daarin toonde ze namelijk aan dat het algemene gebruik van dierlijk en menselijk weefsel (in vaccins) een verwoestende golf van allerlei chronische ziekten heeft veroorzaakt. Na het aan de kaak stellen van hun dodelijke praktijken stelde Big Pharma alles in het werk om haar reputatie, carrière en ook privé leven te verwoesten. Nu het lot van de vrije mensheid aan een zijden draadje hangt, onthult ze de enorme corruptie van deze farmagiganten en hun financiers, die naar haar overtuiging het voortbestaan van al het menselijke leven in gevaar hebben gebracht.
[...]
Interviewer: ‘Als we vaccinaties wereldwijd verplicht gaan stellen, dan zullen deze mensen honderden miljarden verdienen.’

Michowitz: ‘En miljoenen mensen doden, zoals ze met hun vaccins al hebben gedaan. Want er bestaat op dit moment geen enkel werkend vaccin voor een RNA virus. En nee, ik ben absoluut niet tegen vaccins. Vaccins zijn immuuntherapie. Het is mijn werk dit te ontwikkelen.’
[...]
Amerikaanse ziekenhuizen krijgen per patiënt $ 13.000,- dollar als ze deze als Covid-19 registreren, en zelfs $ 39.000,- als ze aan de beademing worden gelegd. ‘En deze patiënten zijn juist door de beademingsapparaten gestorven, omdat ze de verkeerde behandeling kregen.’
[...]
Dan hydroxychloroquine, het al tientallen jaren bestaande malariamedicijn dat in combinatie met zink wereldwijd door zo’n 2300 artsen in 30+ landen –waaronder de Nederlandse huisarts Rob Elens, die wat ons betreft een zeldzame èchte held in de Nederlandse zorg is- met groot succes werd toegepast op coronapatiënten, maar door dr. Fauci met valse beweringen over bijwerkingen wordt geblokkeerd (net als in ons eigen land door het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg).
[...]
De WHO, CDC, FDA, de Europese versies van deze volksgezondheidinstituten, en natuurlijk dr. Fauci en zijn medestanders, werken allemaal doelbewust mee aan het achterhouden van essentiële, goedkope en goed werkende medicijnen, voor tal van aandoeningen. ‘Als we hen weten te stoppen, krijgen we weer een gezonde wereld. Geld is er genoeg! Want we kunnen de miljarden die ze met hun patenten verdienen van hen afpakken, en aan de slachtoffers van deze corrupte plaag geven.’

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 11, 2020 1:24 am

Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur
7 mei 2020Was het RIVM als protegé van Bill Gates betrokken bij diens slachtpartij in India?
Blue Tiger Studio - 20 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 12, 2020 11:31 pm

Nigeria: Bill Gates bood House of Reps $ 10 miljoen in steekpenningen aan voor snelle goedkeuring van verplichte vaccinatie wet – beweert CUPP

By Redactie World Unity on mei 12, 2020

Afbeelding

De Coalition of United Political Parties (CUPP) beweerde maandag dat het een rapport heeft onderschept dat het leiderschap van het Nigeria House of Representatives klaar zou staan om de verplichte vaccinatie wet met geweld door te voeren zonder deze te onderwerpen aan de tradities van wetgevingsprocedures.

In een verklaring van de woordvoerder van de politieke oppositiepartijen, barrister Ikenga Imo Ugochinyere, die maandag naar de DAILY POST in Abuja werd gestuurd en ondertekend, drong het orgaan er bij de wetgevers in de lagere kamer op aan om op te staan tegen straffeloosheid.

De kern van de verklaring beweerde dat een bedrag van $ 10 miljoen werd aangeboden door de Amerikaanse Computer Tsaar, Bill Gates, om de snelle goedkeuring van het wetsvoorstel te beïnvloeden zonder een beroep te doen op een wetgevende openbare hoorzitting, een ontwikkeling die ze als anachronistisch afwendden, en voegde eraan toe dat de spreker, Femi Gbajabiamila moet worden afgezet als hij de wet opdringt aan leden.

De verklaring luidde:

“Opposition Coalition (CUPP) heeft zeer geloofwaardige informatie onderschept en waarschuwt hierbij Nigerianen over plannen van het leiderschap van het Huis van Afgevaardigden onder leiding van Femi Gbajabiamila om met kracht en zonder naleving van de regels van de wet de Bill of Control of Infectious Diseases 2020, anders bekend te maken als de wet op de verplichte vaccinatie, die een verplichte vaccinatie voorstelt van alle Nigerianen, zelfs als de vaccins nog niet zijn ontdekt.

“Deze informatie is gekoppeld aan de informatie over de vermeende ontvangst, afkomstig van bronnen buiten het land maar zeer geïnteresseerd in het wetsvoorstel, van het bedrag van $ 10 miljoen door de sponsors en promotors van het wetsvoorstel om onder de wetgevers te verdelen om een vlotte doorgang van de wet te verzekeren.

Bronnen: DAILYPOST.NG

https://www.worldunity.me/nigeria-bill- ... eert-cupp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Mahalingam » Di Mei 19, 2020 9:53 am

Dit nieuws zal de antivaxers best wel blij maken en een hart onder de riem steken.
Op 26 maart publiceerde de Wereldgezondheidsorganisatie een document met de titel ‘Guiding Principles for Immunization Activities during the Covid-19 Pandemic’, waarin staat dat met het oog op de preventieve maatregelen van lichamelijke afstand, “het wordt aanbevolen om de uitvoering van massale vaccinatiecampagnes tijdelijk op te schorten vanwege het verhoogde risico van het toenemen van de circulatie [van mensen] in de gemeenschap. [38]
Een Somalische jongen krijgt een vaccinatie tegen polio. Dit vaccin is opgeschort wegens de coronacrisis, net als vaccins tegen mazelen, papilloma, gele koorts, cholera en meningitis – ziektes die tezamen veel meer doden eisen dan het coronavirus.

Naar aanleiding van deze aanbeveling heeft het Global Polio Eradication Initiative zijn immunisatiecampagne opgeschort, hoewel zijn wetenschappelijke adviseurs inschatten dat dit het aantal verlammingen bij kinderen zal doen toenemen en dat sommige landen die vrij zijn van deze besmettelijke ziekte opnieuw zullen worden besmet. En polio is slechts een van de vele vaccinaties die in Afrika zijn opgeschort, volgens het Madrileense dagblad El País: “Journalist Leslie Roberts documenteert in Science dat miljoenen kinderen zijn beroofd van hun vaccinatie tegen polio, mazelen, papilloma, gele koorts, cholera en meningitis. Er wordt gesproken over 14 miljoen, maar het is een lage schatting, zeker zeer laag”. [39]

Volgens de Atlanta Centers for Disease Control hebben 23 landen hun campagnes tegen de mazelen al opgeschort en overwegen 16 andere landen dit te doen, ondanks het feit dat deze ziekte 3 tot 6 procent van de geïnfecteerden doodt (vele malen meer dan het coronavirus) en dat de meeste van de slachtoffers ondervoede kinderen zijn.


https://cultuurondervuur.nu/corona/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 19015
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De gevaren van je niet laten vaccineren.

Berichtdoor mercator » Di Mei 19, 2020 10:35 am

Ariel schreef:De gevaren van je niet laten vaccineren.

Ik vraag me af waarom net die vaccins zo'n paniek en argwaan opwekken. Er zijn zoveel andere en simpeler manieren om de bevolking vanalles toe te dienen, via het drinkwaternet bijv., of de voedingsindustrie. En eigenlijk gebeurt dat al met vet, suiker en zout. Of andere medicijnen. Ik moet bijv. levenslang een medicijn nemen, dat maakt het voor kwaadwillige wetenschappers heel eenvoudig om mij langzaam te vergiftigen.
Ik ben wel tegen vaccinatiecampagnes in ontwikkelingslanden maar om een heel andere reden: het versnelt de bevolkingsexplosie daar nog.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor King George » Di Mei 19, 2020 12:55 pm

De enige vorm van ontwikkelingshulp welke in ontwikkelingslanden wellicht het produkt ontwikkeling kan genereren is anti-conceptie.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 20, 2020 1:10 am

Vaccinatie...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 24, 2020 2:57 pm

Children in care can be vaccinated against their parents’ wishes without court order, UK judges rule

22 May, 2020 18:20

Afbeelding

A UK appeals court has ruled that children in state care may receive “routine vaccinations” even when parents are opposed, adding that no court order is needed for the shots because they are in the child’s “best interests.”

Children in foster care may be vaccinated without a court order, against parental wishes, because vaccination is not considered a “serious medical treatment” that would justify High Court intervention, a three-judge appeals court panel ruled on Friday. Absent any “significant” or “unusual” reason a shot might not be in the child’s “best interests”, the London Borough of Tower Hamlets had full authority to arrange for a nine-month-old child in foster care to be vaccinated, the judges said in their decision.

The child was taken from his parents in September and placed into care after the government – which had previously removed children from the home due to the “parents’ chaotic lifestyle”, violence, and neglect – deemed his living conditions unsafe. While the parents had refused to have the child vaccinated, declaring the state should have no role in the raising of their son, they lost their initial case in February.

After an appeals hearing last month, the parents had already acquiesced to the state’s wishes, apparently seeing the writing on the wall and opting to allow their son to be vaccinated. However, the ruling is likely to have repercussions far beyond that case as the UK fast-tracks several Covid-19 vaccines to market.

Infant vaccinations are not mandatory in the UK, but the judges pointed out in their ruling that there was no precedent for a vaccination dispute being decided against inoculating the child and scientific opinion was largely settled in favor of the risks of not vaccinating outweighing any potential vaccine risks. Indeed, a 1989 law specifically categorizes the jabs as “preventative healthcare” rather than “medical treatment” and permits the state to arrange inoculations for children in care without consulting their parents. While parental wishes on immunization “must always be taken into account”, they can be put aside “unless the view has a real bearing on the child’s welfare”, the judges concluded.

The decision will likely have some parents up in arms, especially as the UK rushes various Covid-19 vaccines through trials despite a lackluster showing in clinical trials so far. Oxford University’s vaccine failed to prevent viral infection in any of the six rhesus monkeys that had been inoculated in its initial trial earlier this week, but the government dumped another £65.5 million ($80 million) into that project and human trials of the formulation will apparently continue despite the flop. On Thursday, drugmaker AstraZeneca said it had secured orders for 400 million doses of the unproven Oxford jab, with plans to start delivering it as early as September.

The UK has an especially poor history with vaccines being rushed to market – the government is still paying out reparations for citizens injured by the 2009 Pandemrix vaccine, which hit the market during a swine flu epidemic after just six months of safety testing. The shot left over 1,000 people, mostly children, with permanent brain damage.

No statements have been made yet as to whether the coronavirus vaccine will be mandatory, but a significant minority of respondents to polls in the US and France have balked at both the rushed development timetable – vaccines usually take upwards of 10 years to go through clinical trials and safety testing – and their respective governments’ politicization of the process.

https://www.rt.com/uk/489522-court-rule ... ign=chrome
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 31, 2020 12:02 am

Meet Bill Gates
24 mei 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6176
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor sjun » Zo Mei 31, 2020 3:25 am

How Bill Gates Monopolized Global Health
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6176
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor sjun » Zo Mei 31, 2020 3:26 am

Past ook in deze draad

Plandemic
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6176
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor sjun » Zo Mei 31, 2020 7:37 am

THE PSEUDOSCIENCE OF VACCINES – BIG PHARMA'S FINAL SOLUTION

Blijf zelf kritisch wegen wat je wordt voorgeschoteld, zeker ook bij alternatieve media.

Lees ook: Thruth Will prevail - 1200 studies to vaccinate or not to vaccinate? That's the question, Dr. Alan Palmer (pdf)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Mei 31, 2020 11:18 am

Pilgrim schreef:
“Geen medische noodzaak”
Het gebruik van geaborteerde kinderen voor vaccins is naast immoreel ook onnodig, stelt Strickland, die bisschop is van Tyler in Texas, Verenigde Staten. “Wetenschappers die ik gesproken heb, verzekeren mij dat er geen medische noodzaak is geaborteerde kinderen te gebruiken” om een vaccin tegen corona te ontwikkelen. Andere cellen kunnen gebruikt worden, bijvoorbeeld van de navelstreng die bij geboorte afgeknipt wordt.

Wat zeikt die bisschop onnodig en waarom?

Hij zeikt omdat bijna alle in God gelovige mensen nu eenmaal behoren tot de doorsnee zeikerds. Dat neemt niet weg dat deze mensen best heel aardig, en als het even meezit ook humoristisch en hoog opgeleid zijn.


Onnodig
Onnodig te zeggen dat veel dingen in het leven onnodig zijn. Een heel goede vriend, atheïst van het eerste uur, scheepte mij een keer op met de vraag waartoe het stuitje achterop bij de mens dient. Volgens hem onnodig. Dieren hebben dat nodig voor hun staart. Onnodig dus voor mensen en toch heeft iedereen een stuitje.

Het is onnodig om te eten omdat we de volgende dag alles weer uitpoepen. Maar wie niet eet gaat dood, hoor ik u zeggen. Ja, nou en? Je gaat sowieso al dood. Het is volslagen onnodig dat geen mens mag weten wanneer hij dood gaat, terwijl hij precies weet wanneer hij jarig is.
Is zo'n virus eigenlijk nodig? Ik vind dit volslagen onnodig. Maar je kunt net zo goed stellen dat juist de (dodelijke) virussen heel erg hard nodig zijn. De mens weet immers geen maat te houden. Net zoals deze bisschop die niet door God is aangesteld, maar door een mannetje die in rang boven hem staat. En dat alles onder leiding van de meest actuele dwaas van dit ogenblik die volslagen onnodig is en gemist kan worden als kiespijn - nee niet Trump of Rutte - maar de schizofrene gek die zetelt in het Vaticaan en daar de scepter zwaait over een paar miljard dwazen. Was mijn zelfbenoemde vriend Hans Jansen dan een dwaas? JA! Maar zelfs een dwaas kan mensen doen schaterlachen.

Onnodig te zeggen dat deze (met al of niet heilig water gewijde Amerikaanse Texaanse cowboy bisschop onnodig is waar het aankomt op logisch denken en verbetering van het menselijke leefklimaat.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6485
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor Ali Yas » Zo Mei 31, 2020 12:30 pm

Vaccins hebben hun beperkingen, hoe ze ook worden gemaakt. Eén van die beperkingen is dat ze bij vooral oude mensen niet leiden tot volledige bescherming. Een andere is dat ze in een later stadium kunnen leiden tot de beruchte cytokinestorm. Je zou dat kunnen vergelijken met het opdoen van een allergie. Japan heeft jarenlang opzettelijk oude mensen niet gevaccineerd (de gevolgen daarvan waren positief, vergeleken met andere landen). Als je dan toch mensen moet vaccineren, vaccineer dan kinderen. Dat doen we al een halve eeuw met polio, pokken, kinkhoest enzovoorts en dat is uitstekend.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6176
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De gevaren van vaccins

Berichtdoor sjun » Zo Mei 31, 2020 7:10 pm

Het blijkt niet altijd uitstekend af te lopen...

VAXXED - GEIMPFT! DIE SCHOCKIERENDE WAHRHEIT! (2016) - DEUTSCH

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten