Antiblank racisme van eigen makelij

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 26, 2019 2:39 am

Deze nieuwe topic gaat over antiblank racisme van eigen makelij, wat ook wel autoracisme genoemd wordt. In dit geval is dat dus wit blank autoracisme. Omdat de term autoracisme nog niet erg bekend is heb ik voor een uitgebreidere beschrijving voor de naam van deze topic gekozen. Of er ook andersoortige vormen van autoracisme bestaan (bijvoorbeeld zwart autoracisme) is mij niet bekend, maar zou misschien best mogelijk zijn. Deze topic is echter vooral bedoeld voor blank autoracisme.

STIKSTOF

Geplaatst op 25 oktober 2019

Afbeelding

Daar had ik nog nooit van gehoord dat dit door onze boeren wordt veroorzaakt. Wel van melkquota, van mestfosfaat en noem maar op. Klimaat, maar dat is zwendel om o.a. de hobbyclubs van Samsom, Ed Nijpels, de PvdA, D66 alsmede groen Links te financieren. De boodschap van de 500 wetenschappers die ter zake kundig zijnen die hun tegenstem lieten horen, doet er helemaal niet toe. Geld is geld, ook bloedgeld!

Ook de burgers zijn steeds de dupe. Vooral bejaarden zoals zieken en gepensioneerden. Die al vijftien jaar niet meer geïndexeerd zijn. En deze politieke gladjanussen korten deze mensen om het luxe leven van de landbezetters, nog altijd onterecht vluchtelingen genoemd, te bekostigen. Iedereen kan hier binnenvallen, mits hij/zij islamitisch is. Christenen zijn de énige echte vluchtelingen. En die worden steevast teruggestuurd. Vooral het land van STASI-agent Merkel, Duitsland, heeft daar een handje van. Over discriminatie gesproken! Nee, hier maken ze zich druk om de koppensnellers met hun gebroed terug naar Nederland te halen om ze te verwennen en zich voor te laten bereiden op een volgende klus.

Kijk, de Nederlandse politici zijn een verzameling “Ja-knikkers”, precies zoals Brussel wil, en die krijgen de opdrachten van de NWO die erop uit is om het blanke ras uit te roeien. Timmermans riep het letterlijk ook zo uit. Het blanke ras moet verdwijnen tot in alle uithoeken van de wereld, riep deze volks- en landverrader uit.

En waarom ineens zoveel aandacht voor stikstof, en waarom niet voor de G5-straling? Die schijnt volgens deskundigen veel gevaarlijker te zijn, maar die moet en zal er komen. Waarom? Omdat de overheid dan de burger 24/7 kan controleren.

Laat u uw nering niet beperken of afnemen, want in Polen hebben ze daar minder moeite mee. Dat land krijgt jaarlijks € 9 miljard uit uw en onze portemonnee, maar dat kruipt niet voor de Brusselse dictatuur. Nederland staat altijd het eerst met de geldbeurs klaar. Zelf te eten of niet!

Er gebeurt niets in Europa zonder instemming van de NWO. Alles wat zich vandaag afspeelt in Europa, dus ook in Nederland, is gepland. Kijk, de NWO is een fascistisch onderdrukkend misbaksel en onze politici en die in Brussel zijn het er van harte mee eens. Hè, mevrouw in ´t Veld (ook D66)! De blanken moet worden uitgeroeid. Zelf blank, maar welke positie zien ze voor zichzelf?

Europa staat praktisch op het niveau van Noord-Korea, de DDR van Merkel hebben we reeds achter ons liggen. Maar we gaan ze inhalen!

Laten we eens luisteren naar wat deze Harvard-professor (die onlangs Merkel een Harvard-eredoctoraat heeft gestuurd ter ere van haar succesvolle vernietigingsbeleid betreffende blanke Europeanen) te zeggen heeft over blanken. De joodse professor uit Harvard, Ignatiev Noel, NWO-er en pleitbezorger van de uitroeiing van het blanke ras:

“Mijn zorg is om de blankheid af te schaffen.”
“Blank zijn is een vorm van raciale onderdrukking.”
“Er kan geen blank ras zijn zonder het fenomeen witte suprematie.”
“Blank zijn is een identiteit die volledig voortkomt uit onderdrukking.”
“Blank zijn is geen cultuur, het is geen religie, het is geen taal. Het is gewoon een beklemmende sociale categorie. ”
“Verraad aan de blanken is loyaliteit aan de mensheid.”
“De taak is om deze minderheid [dat wil zeggen de zwarten] samen te brengen op een manier die het onmogelijk maakt voor de blanke erfenis om zich voort te planten.”

Afbeelding

Noel Ignatiev, zoon van Joodse immigranten uit Rusland en professor in Harvard, in een interview op 23.12.2017:


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling.)

Alles wat er nu gebeurt, is een voorspel op wat ons te wachten staat, tenzij wij het samen met de boeren niet langer meer pikken. Laten we samen – boeren, burgers en buitenlui – opstaan tegen de Brusselse dictatuur waarvoor we eens in de 4 of 5 jaar naar de stembus mogen. Weet u wat een politicus van het CDA eens liet optekenen in HP/DE TIJD over het stemvee?: “Als je eenmaal bent gekozen, dan heb je met de kiezers niets meer te maken”.

Nederland en overig Europa wordt wakker!! Het onheil is nog amper te keren.

Door: “Piet”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/25/stikstof/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 28, 2019 7:02 pm

Harvard professor die leven lang ongestraft kon pleiten voor vernietiging blanke ras overleden

Posted on 28/11/2019

Afbeelding
Blank, de inmiddels verboden kleur, mag onbeperkt worden belasterd en verketterd, en zou helemaal moeten gaan verdwijnen. (Afbeelding: (3)).

‘Blanken verdienen niet het recht om te leven, zij zijn een ziekte en de kanker’ – EU gaf in september in stilte alle Afrikanen dezelfde basisrechten als Europeanen

Op 9 november overleed op 78 jarige leeftijd de Amerikaanse Harvard professor en auteur Noel Ignatiev. De extreemlinkse, van Joodse ouders afkomstige Ignatiev kon zijn leven lang pleiten voor de vernietiging van het blanke ras zonder daar ooit voor te worden bestraft. Zijn in academische kringen breed geaccepteerde racistische theorieën kunnen mede als de basis worden gezien van de in gang gezette ‘Umvolkung’ van Europa, waar de EU in september in alle stilte de volgende stap in zette door alle Afrikanen in Europa in één klap dezelfde grondrechten als de autochtone bevolking te geven, omdat de Europeanen ‘verplicht’ zouden zijn om mensen uit Afrika ‘onbegrensd’ op te nemen en te verzorgen. (1)

‘Blank? Dan bent u kanker, een ziekte’
Ignatiev, een overtuigde Marxist en Maoïst, maakte er geen geheim van dat hij blanken haatte. ‘Er is geen verschil tussen blanken en onderdrukking.’(2) ‘Als u een blanke man bent, dan verdient u niet het recht om te leven. U bent kanker, u bent een ziekte.’ ‘Het is mijn verlangen om het blank-zijn af te schaffen.’ ‘De opdracht is om deze (zwarte) minderheid op een bepaalde manier samen te brengen, zodat het de nalatenschap van het blank-zijn onmogelijk wordt gemaakt om zich voort te planten.’ Dat laatste doelde vooral op het overspoelen van traditioneel blanke landen met miljoenen Afrikaanse migranten.

Stelt u zich voor dat een professor het omgekeerde had gedaan door ook maar één keer openlijk te pleiten voor de vernietiging van het Afrikaanse ras. Binnen een dag zou hij zijn baan hebben verloren en door de politie zijn opgepakt wegens racisme en haatzaaien. Maar als blanken het doelwit zijn, dan gelden voor de gevestigde orde in het Westen plotseling heel andere normen.

‘Verraad van blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’
Ignatiev was een van de oorspronkelijke bedenkers van het ‘witte privilege’ concept waar de Westerse elite en media de bevolking vooral de afgelopen jaren mee overspoelt. Zijn website Race Traitor (Rassen Verrader) had als motto ‘verraad van het blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’ (2). Na veel kritiek beweerde Ingnatiev weliswaar dat zijn streven om het blanke ras af te schaffen enkel figuurlijk was bedoeld, en hij niet letterlijk alle blanken wilde uitroeien, maar alleen al zijn bovenstaande uitspraken laten nauwelijks ruimte voor een ‘figuurlijke’ interpretatie.

Dat geldt zeker voor wat hij in 2002 in het Harvard Magazine schreef: ‘Vergis u niet: wij zijn van plan om zowel dode als witte blanke mannen te blijven verketteren, en de vrouwen ook, totdat het sociale bouwwerk dat bekend staat als ‘het blanke ras’ is vernietigd – niet afgebroken, maar vernietigd.’

‘Blanke ras wordt vernietigd door massa immigratie uit Afrika’
De bekende Duitse rechtse journalist en blogger Michael Mannheimer ziet in Ingatievs Joodse afkomst een verband met het vermeende ‘Joodse complot’ om over de wereld te heersen. Hij haalt bijvoorbeeld rabbi Harry Waton (1871-1959) aan, een openlijke blanken-hatende racist die verklaarde dat ‘het geen toeval is dat het Judaïsme het Marxisme heeft voortgebracht, en Joden bereidwillig het Marxisme hebben geaccepteerd... alles was in perfecte harmonie met de voortgang van het Judaïsme en de Joden.’

Achterliggende reden voor de specifieke haat die Joden tegen het blanke ras zouden koesteren is volgens Mannheimer het christendom, dat weliswaar zijn oorsprong kent in het Midden Oosten, maar vooral in het blanke Europa tot bloei kwam, en –zoals de Church of England onlangs erkende– verantwoordelijk was voor eeuwenlange Jodenvervolgingen die uitmondden in de Holocaust. (1)

Judaïsme en islam hebben gemeenschappelijk haat tegen christendom
Als een vorm van wraak zou een Joodse elite die de controle zou hebben gekregen over bijna alle Westerse media en banken ‘het einde van het blanke ras’ proberen te bewerken ‘door de complete islamisering van Europa.’ Het Judaïsme en de islam hebben in ieder geval één basiskenmerk gemeen: zij haten de Messias van het christendom, Jezus Christus. In de islam is het concept dat God een Zoon zou hebben zelfs de grootst mogelijk godslastering die bestraft moet worden met de dood. Dat geldt feitelijk ook voor het Judaïsme; in het Nieuwe Testament wilden Joodse Schriftgeleerden Jezus stenigen nadat Hij zich gelijk stelde aan God.

Wat er ook (on)waar zou zijn van de aloude Joodse complottheorie – het is een onmiskenbaar feit dat ook de Nederlandse mainstream media en met name linkse partijen dagelijks de verkettering en verdwijning van het blanke ras en de blanke cultuur en gewoonten prediken. Op bijna ieder gebied wordt blanken een schuldgevoel aangepraat; zij zouden als enigen verantwoordelijk zijn voor alle ellende, racisme, armoede en (zogenaamde) klimaatproblemen, en daarom als enigen moeten boeten en bloeden om die problemen op te lossen.

Bij het extreemlinkse NU.nl is ‘blank’ inmiddels letterlijk een fout en verboden woord, waardoor de automatisch spellingcorrectie van de zogenaamde ‘journalisten’ bij dit propagandakanaal het woord ‘blank’ automatisch vervangt door ‘wit’ (‘Honderden huizen kwamen wit te staan...’ zie ook dit artikel van gisteren).

Xander
(1) Michael Mannheimer
(2) YouTube
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/h ... overleden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 11, 2019 4:54 pm

Die vieze “witjes” hebben het gedaan

Geplaatst op 11 december 2019

Afbeelding

“Ach, die gore witjes krijgen als ze worden uitgeroeid waar ze recht op hebben”, zo vinden veel door nep-links gehersenspoelde met name vaak zelf blanken. Tja, je bent dom en wilt dat ook laten weten ook, denk ik dan. Om hun argument kracht bij te zetten, stelt dit soort vaak dat door de eeuwen heen de blanken overal andere rassen hebben gedomineerd en zelfs uitgeroeid.

Indianen zijn om te beginnen bijna volledig van de wereld verdwenen nadat de ‘bandiet’ Columbus Amerika ontdekte. Dat die indianen daar zelf ook voor een behoorlijk groot deel aan hebben bijgedragen via hun vrijwel constante onderlinge bloedige stammenstrijd wordt door deze moderne ‘historici’ verzwegen.

Net als de rol van negers en die van islamieten wordt verzwegen als het om slavenhandel gaat. Ook daar hebben die verderfelijke ‘witten’ het weer gedaan. Blanke slaven en slavinnenhandel wordt gewoon weggeduwd als niet bestaand, want slavernij heeft natuurlijk, weer in de ogen van deze nieuwe ‘historici’, door de eeuwen heen enkel en alleen zwarte mensen getroffen, dus dit kan niet door veelal islamieten en ook zwarte slavenhandelaren zijn aangericht.

Ook koloniaal gedrag heeft enkel van de kant van ‘wit’ plaatsgevonden, waarbij via de ‘witte’ schurken hele landen zijn geplunderd en leeggeroofd. Dat aanhoudende stammenstrijd vanwege expansiedrift als vorm van ‘koloniaal’ gedrag kan worden betiteld met hetzelfde als resultaat wordt verzwegen.

Tevens wordt voor het gemak weggemoffeld dat veel plaatselijke heersers vaak meer geprofiteerd hebben van dat blanke koloniale bewind dan het leeuwendeel van die gewone blanken, die in wezen, als lijfeigenen of fabriek- of kanonnenvlees, niet veel meer waren dan slaven.

En hoe, zeg maar, koloniaal islamieten bezig zijn en zijn geweest wordt ook niet door deze nieuwe ‘historici’ genoemd. Dat eens christelijke landen als bijvoorbeeld Libanon nu vrijwel helemaal islamitisch zijn, dat Noord Afrikaanse landen door de hordes van Mohammed zijn overspoeld en via het zwaard ingenomen, en dat nu zwarte Afrikaanse landen aan de beurt zijn om via geweld te worden ‘bekeerd’: weer geen woord hierover van de vaak linkse ‘historici’.

Dat christenen, hindoes, boeddhisten en andere gelovigen wereldwijd onderdrukt worden in het snel toenemend aantal islamlanden, dat vrijheid van godsdienst meestal niet bestaat in die islamlanden, dat slavernij in die islamlanden nog steeds vaak normaal is, over dat alles hoort men van de nieuwe ‘historici’ meestal niets of nauwelijks iets.

Noch dat zij spreken over zwart racisme, iets dat in de ogen van de nieuwe ‘historici’ gewoonweg helemaal niet kan bestaan. Tja, je bent dom en wilt dat laten weten ook, denk ik dus maar. Dus, ja hoor, die vieze ‘witten’ hebben het gedaan. Precies. Natuurlijk. Ongetwijfeld. Absoluut.

Ze hebben voor een groot deel een economisch systeem op poten gezet waar best kritiek op kan worden gegeven, maar waar ook de hele wereld profijt van heeft gehad of had kunnen hebben. Erg nietwaar? En dan te bedenken dat ‘witjes’ nog geen 10% van de wereldbevolking uitmaken. Help. blank is een minderheid, wij eisen positieve discriminatie! Of zijn blanken niet zulke zeurpieten?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/11 ... et-gedaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 16, 2020 1:21 am

Cambridge professor pleit voor uitroeiing blanke hetero man om planeet te redden

Posted on 15/02/2020

Afbeelding

Linkse academicus, met een voorliefde voor ‘het occulte’, wil tevens alle religie ontmantelen

De progressieve Cambridge professor Patricia MacCormack (foto) pleit in haar nieuwe boek ‘The Ahumane Manifesto’ voor de uitroeiing van de mensheid, te beginnen bij de heteroseksuele blanke man, die volgens haar de schuld is van alle ellende. Alleen zo zou de planeet –dus het klimaat- nog kunnen worden ‘gered’. MacCormacks anti-humane ideeën zullen waarschijnlijk een gewillig oor vinden bij extreemlinkse eindtijdsektes zoals Extinction Rebellion, Fridays For Future, en Greenpeace.

‘De basisstelling van het boek is dat we in tijdperk van het Antropoceen zitten,’ zei MacCormack tegen CambridgeshireLive. ‘De mensheid heeft enorme problemen veroorzaakt, en een ervan is de creatie van een hiërarchische wereld waar witte, mannelijke, heteroseksuele en complete lichamen succes hebben, en mensen van andere rassen, genders, seksualiteiten, en degenen met handicaps moeite hebben om dat te krijgen.’

De enige manier om volgens haar een ecologische (klimaat)ramp te voorkomen is door ‘stapsgewijs de menselijke voorplanting uit te faseren’ – te beginnen met de blanken.

Volgens CambridgeshireLive’s Alistair Ryder heeft het boek, ondanks de letterlijke oproep om de mensheid weg te vagen, een ‘vrolijke en optimistische toon.’ De schrijfster zelf zei dat haar ideeën zijn geïnspireerd door haar interesse in ‘het feminisme, en homoseksuele theorie.’ Wat een verrassing.

Alle religie moet worden ontmanteld, behalve het occulte
De professor wil ook alle religies ontmantelen – die van haarzelf vermoedelijk uitgezonderd. MacCormack speelt in een YouTube video getiteld ‘Het uitvoeren van het Occulte’, waarin ze het onderwerp ‘vulvic deamonitalia’ behandelt. Wat dat betekent laten we maar aan uw eigen fantasie over...

Ze staat ook op de DVD ‘Video Nasties: The Definitive Guide’, waarop ze een recensie geeft van de film ‘The Chant of Jimmie Blacksmith’, die over een ‘uitgebuite Australische Aboriginal’ gaat die in naam van ‘raciale rechtvaardigheid’ een bloedbad aanricht.

‘Het haten van je eigen soort is de kern van de linksliberale ideologie’
‘Petje af voor Morticia voor het er niet omheen draaien dat het aanbidden van de ander, en het haten van je eigen soort, de kern van de linksliberale ideologie is,’ schrijft Dave Blount. ‘Dit heeft onvermijdelijk geleid tot het steunen van open grenzen, positieve discriminatie, anti-Amerikanisme, et cetera. Het leidt even onvermijdelijk tot het willen uitroeien van de mensheid. Een linksliberale die de mensheid niet wil laten uitsterven heeft de zaken niet goed begrepen.’

Wel, als dat echt zo is, laat professor MacCormack dan beginnen door ons meteen het goede voorbeeld te geven door van een brug af te springen. Als haat en dood je religie is, doe je jezelf daar alleen maar een plezier mee.

Afbraakbeleid tegen reeds volop in uitvoering
De almaar openlijker wordende haat van de linksgroenliberale elite tegen nationale, culturele, etnische en religieuze identiteiten en samenlevingen, gekoppeld aan het willen verbieden van de vooruitgang en ‘fossiele’ technologieën die de basis vormen van onze vrijheid en welvaart, zien we tegenwoordig terug in reeds in uitvoering genomen klimaat-afbraakbeleid, wat in Nederland de meest extreme vormen heeft aangenomen met een volledig verzonnen stikstofprobleem (bedoeld om de door links zo gehate succesvolle landbouw en veeteeltsector kapot te maken) en het afstoten van aardgas, terwijl landen om ons heen nu juist overschakelen op gas.

Xander

(1) Paul Joseph Watson – Summit News via Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/c ... te-redden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20178
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor King George » Zo Feb 16, 2020 12:57 pm

Gebruiken ze nou het woordje blank? Dat mag toch niet meer? Want blank moet toch wit gaan heten, ookal zijn alleen albino's wit?

Wat mij dan wel weer opvalt is dat ze zo graag bij de blanken willen blijven en niet ver bij de blanken vandaan blijven in of oprotten naar die wat meer gekleurde shit hole. Ik kan deze logica eigenlijk niet zo rijmen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 23, 2020 10:02 pm

Dit is wel een heel vreemd soort racisme uit onverdachte hoek. Ik plaats deze post met pijn in het hart. Eigenlijk zou ik hier misschien een andere topic voor moeten maken, maar aangezien de meeste Joden blank zijn plaats ik het hier. En wanneer we hebben over de Europese beschaving spreekt men immers ook van de Joods/Christelijke/humanistische cultuur.

Joden in de Verenigde Staten verklaren de oorlog aan blanken: “Zal het witte nationalisme in 2020 verslaan”

By Urban Moving Systems - februari 23, 2020Een Joods initiatief in de Verenigde Staten heeft de oorlog verklaard aan het blanke nationalisme. De groep gelooft onder andere dat president Donald Trump en republikeinen ‘de grootste bedreiging vormen voor Joden in de Verenigde Staten’.

Het joodse initiatief “Bend the Arc: Jewish Action” heeft de oorlog verklaard aan het blanke nationalisme. In een filmpje dat op YouTube is gepubliceerd, verklaart een groot aantal Joden dat ze in 2020 “blank nationalisme zullen verslaan”.

De Joodse groep gelooft onder andere dat de Amerikaanse president Donald Trump en zijn republikeinse partij ‘de grootste bedreiging vormen voor joden in de Verenigde Staten’. Dit ondanks het feit dat Trump meer concessies heeft gedaan aan het zionisme en Israël dan welke andere Amerikaanse president ook.

https://amalek.news/2020/02/23/joden-in ... -verslaan/

Dit soort dwaze acties kenden we ook al van christenen, maar blijkt nu dus bij Joden te bestaan. Er bestaat zelfs antisemitisme van Joodse makelij.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 26, 2020 9:29 pm

Report: Inflammatory: ‘White lives don’t matter’ posters appear in canadian city

By Lionel du Cane – February 24, 2020

Afbeelding

“It’s Ok to hate white people” rhetoric appears, eliciting little official outrage

Anti-white posters reportedly appeared in Canada containing inflammatory messages after “It’s Okay to Be White” posters have been decried on an international level.

The posters reportedly appeared in the Ontario city of Kitchener, which lies around 60 miles west of Toronto.

The tweet reads, “Spotted in downtown Kitchener/Waterloo! Why isn’t @CBCAlerts reporting on hate crimes against whites and Christians? It’s OK to be white.”

The posts displayed on the tweet read, “White lives don’t matter,” “It’s OK to hate white people,” and “racism against whites doesn’t exist.”

Afbeelding

The initial tweet calls Canada’s state broadcaster CBC into question for failing to report on the posters.

Over the weekend, National File reported on student group”Students for Western Civilisation,” which is charging the CBC with anti-white hate speech after an article written by a First Nations author which featured a lengthy diatribe against white people.

Commenters expressed concern and confusion for the revelation of the posters.

One commenter said, “I thought with free healthcare that Canada was a happy country.”

Many speculated as to whether it was a self-hating white person who stuck the posters.

One social media user said, “Let’s be fair, just like almost all ‘hate crimes’ that occurs in leftist areas turn out to be false flag hoaxes, I would give 4:1 odds on this being a similar thing.”

Another commenter wrote, “It will likely be a white person that hates themselves.”

National File has extensively reported on the emergence of the benignly-phrased, but maligned “It’s OK to Be White” posters, which have drawn a range of emotions from fury, disgust, to fear from naysayers.

In the past, “It’s OK to Be White” posters have been blasted as “deplorable,” “atrocious,” and “racial hatred messages.”

https://nationalfile.com/report-inflamm ... dian-city/

One social media user said, “Let’s be fair, just like almost all ‘hate crimes’ that occurs in leftist areas turn out to be false flag hoaxes, I would give 4:1 odds on this being a similar thing.”

Vreemd! Dit zou dus een 'rechtse' valse vlag actie zijn... We zijn hier gewend dat 'valse vlaggen' van linksen en moslims komen. Is dit dan een nieuwe ontwikkeling! Of is het misschien een valse 'valse vlag'? Een dubbele valse vlag... :huh:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten