Pagina 1 van 1

Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za okt 26, 2019 2:39 am
door Pilgrim
Deze nieuwe topic gaat over antiblank racisme van eigen makelij, wat ook wel autoracisme genoemd wordt. In dit geval is dat dus wit blank autoracisme. Omdat de term autoracisme nog niet erg bekend is heb ik voor een uitgebreidere beschrijving voor de naam van deze topic gekozen. Of er ook andersoortige vormen van autoracisme bestaan (bijvoorbeeld zwart autoracisme) is mij niet bekend, maar zou misschien best mogelijk zijn. Deze topic is echter vooral bedoeld voor blank autoracisme.
STIKSTOF

Geplaatst op 25 oktober 2019

Afbeelding

Daar had ik nog nooit van gehoord dat dit door onze boeren wordt veroorzaakt. Wel van melkquota, van mestfosfaat en noem maar op. Klimaat, maar dat is zwendel om o.a. de hobbyclubs van Samsom, Ed Nijpels, de PvdA, D66 alsmede groen Links te financieren. De boodschap van de 500 wetenschappers die ter zake kundig zijnen die hun tegenstem lieten horen, doet er helemaal niet toe. Geld is geld, ook bloedgeld!

Ook de burgers zijn steeds de dupe. Vooral bejaarden zoals zieken en gepensioneerden. Die al vijftien jaar niet meer geïndexeerd zijn. En deze politieke gladjanussen korten deze mensen om het luxe leven van de landbezetters, nog altijd onterecht vluchtelingen genoemd, te bekostigen. Iedereen kan hier binnenvallen, mits hij/zij islamitisch is. Christenen zijn de énige echte vluchtelingen. En die worden steevast teruggestuurd. Vooral het land van STASI-agent Merkel, Duitsland, heeft daar een handje van. Over discriminatie gesproken! Nee, hier maken ze zich druk om de koppensnellers met hun gebroed terug naar Nederland te halen om ze te verwennen en zich voor te laten bereiden op een volgende klus.

Kijk, de Nederlandse politici zijn een verzameling “Ja-knikkers”, precies zoals Brussel wil, en die krijgen de opdrachten van de NWO die erop uit is om het blanke ras uit te roeien. Timmermans riep het letterlijk ook zo uit. Het blanke ras moet verdwijnen tot in alle uithoeken van de wereld, riep deze volks- en landverrader uit.

En waarom ineens zoveel aandacht voor stikstof, en waarom niet voor de G5-straling? Die schijnt volgens deskundigen veel gevaarlijker te zijn, maar die moet en zal er komen. Waarom? Omdat de overheid dan de burger 24/7 kan controleren.

Laat u uw nering niet beperken of afnemen, want in Polen hebben ze daar minder moeite mee. Dat land krijgt jaarlijks € 9 miljard uit uw en onze portemonnee, maar dat kruipt niet voor de Brusselse dictatuur. Nederland staat altijd het eerst met de geldbeurs klaar. Zelf te eten of niet!

Er gebeurt niets in Europa zonder instemming van de NWO. Alles wat zich vandaag afspeelt in Europa, dus ook in Nederland, is gepland. Kijk, de NWO is een fascistisch onderdrukkend misbaksel en onze politici en die in Brussel zijn het er van harte mee eens. Hè, mevrouw in ´t Veld (ook D66)! De blanken moet worden uitgeroeid. Zelf blank, maar welke positie zien ze voor zichzelf?

Europa staat praktisch op het niveau van Noord-Korea, de DDR van Merkel hebben we reeds achter ons liggen. Maar we gaan ze inhalen!

Laten we eens luisteren naar wat deze Harvard-professor (die onlangs Merkel een Harvard-eredoctoraat heeft gestuurd ter ere van haar succesvolle vernietigingsbeleid betreffende blanke Europeanen) te zeggen heeft over blanken. De joodse professor uit Harvard, Ignatiev Noel, NWO-er en pleitbezorger van de uitroeiing van het blanke ras:

“Mijn zorg is om de blankheid af te schaffen.”
“Blank zijn is een vorm van raciale onderdrukking.”
“Er kan geen blank ras zijn zonder het fenomeen witte suprematie.”
“Blank zijn is een identiteit die volledig voortkomt uit onderdrukking.”
“Blank zijn is geen cultuur, het is geen religie, het is geen taal. Het is gewoon een beklemmende sociale categorie. ”
“Verraad aan de blanken is loyaliteit aan de mensheid.”
“De taak is om deze minderheid [dat wil zeggen de zwarten] samen te brengen op een manier die het onmogelijk maakt voor de blanke erfenis om zich voort te planten.”

Afbeelding

Noel Ignatiev, zoon van Joodse immigranten uit Rusland en professor in Harvard, in een interview op 23.12.2017:


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling.)

Alles wat er nu gebeurt, is een voorspel op wat ons te wachten staat, tenzij wij het samen met de boeren niet langer meer pikken. Laten we samen – boeren, burgers en buitenlui – opstaan tegen de Brusselse dictatuur waarvoor we eens in de 4 of 5 jaar naar de stembus mogen. Weet u wat een politicus van het CDA eens liet optekenen in HP/DE TIJD over het stemvee?: “Als je eenmaal bent gekozen, dan heb je met de kiezers niets meer te maken”.

Nederland en overig Europa wordt wakker!! Het onheil is nog amper te keren.

Door: “Piet”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/25/stikstof/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: do nov 28, 2019 7:02 pm
door Pilgrim
Harvard professor die leven lang ongestraft kon pleiten voor vernietiging blanke ras overleden

Posted on 28/11/2019

Afbeelding
Blank, de inmiddels verboden kleur, mag onbeperkt worden belasterd en verketterd, en zou helemaal moeten gaan verdwijnen. (Afbeelding: (3)).

‘Blanken verdienen niet het recht om te leven, zij zijn een ziekte en de kanker’ – EU gaf in september in stilte alle Afrikanen dezelfde basisrechten als Europeanen

Op 9 november overleed op 78 jarige leeftijd de Amerikaanse Harvard professor en auteur Noel Ignatiev. De extreemlinkse, van Joodse ouders afkomstige Ignatiev kon zijn leven lang pleiten voor de vernietiging van het blanke ras zonder daar ooit voor te worden bestraft. Zijn in academische kringen breed geaccepteerde racistische theorieën kunnen mede als de basis worden gezien van de in gang gezette ‘Umvolkung’ van Europa, waar de EU in september in alle stilte de volgende stap in zette door alle Afrikanen in Europa in één klap dezelfde grondrechten als de autochtone bevolking te geven, omdat de Europeanen ‘verplicht’ zouden zijn om mensen uit Afrika ‘onbegrensd’ op te nemen en te verzorgen. (1)

‘Blank? Dan bent u kanker, een ziekte’
Ignatiev, een overtuigde Marxist en Maoïst, maakte er geen geheim van dat hij blanken haatte. ‘Er is geen verschil tussen blanken en onderdrukking.’(2) ‘Als u een blanke man bent, dan verdient u niet het recht om te leven. U bent kanker, u bent een ziekte.’ ‘Het is mijn verlangen om het blank-zijn af te schaffen.’ ‘De opdracht is om deze (zwarte) minderheid op een bepaalde manier samen te brengen, zodat het de nalatenschap van het blank-zijn onmogelijk wordt gemaakt om zich voort te planten.’ Dat laatste doelde vooral op het overspoelen van traditioneel blanke landen met miljoenen Afrikaanse migranten.

Stelt u zich voor dat een professor het omgekeerde had gedaan door ook maar één keer openlijk te pleiten voor de vernietiging van het Afrikaanse ras. Binnen een dag zou hij zijn baan hebben verloren en door de politie zijn opgepakt wegens racisme en haatzaaien. Maar als blanken het doelwit zijn, dan gelden voor de gevestigde orde in het Westen plotseling heel andere normen.

‘Verraad van blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’
Ignatiev was een van de oorspronkelijke bedenkers van het ‘witte privilege’ concept waar de Westerse elite en media de bevolking vooral de afgelopen jaren mee overspoelt. Zijn website Race Traitor (Rassen Verrader) had als motto ‘verraad van het blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’ (2). Na veel kritiek beweerde Ingnatiev weliswaar dat zijn streven om het blanke ras af te schaffen enkel figuurlijk was bedoeld, en hij niet letterlijk alle blanken wilde uitroeien, maar alleen al zijn bovenstaande uitspraken laten nauwelijks ruimte voor een ‘figuurlijke’ interpretatie.

Dat geldt zeker voor wat hij in 2002 in het Harvard Magazine schreef: ‘Vergis u niet: wij zijn van plan om zowel dode als witte blanke mannen te blijven verketteren, en de vrouwen ook, totdat het sociale bouwwerk dat bekend staat als ‘het blanke ras’ is vernietigd – niet afgebroken, maar vernietigd.’

‘Blanke ras wordt vernietigd door massa immigratie uit Afrika’
De bekende Duitse rechtse journalist en blogger Michael Mannheimer ziet in Ingatievs Joodse afkomst een verband met het vermeende ‘Joodse complot’ om over de wereld te heersen. Hij haalt bijvoorbeeld rabbi Harry Waton (1871-1959) aan, een openlijke blanken-hatende racist die verklaarde dat ‘het geen toeval is dat het Judaïsme het Marxisme heeft voortgebracht, en Joden bereidwillig het Marxisme hebben geaccepteerd... alles was in perfecte harmonie met de voortgang van het Judaïsme en de Joden.’

Achterliggende reden voor de specifieke haat die Joden tegen het blanke ras zouden koesteren is volgens Mannheimer het christendom, dat weliswaar zijn oorsprong kent in het Midden Oosten, maar vooral in het blanke Europa tot bloei kwam, en –zoals de Church of England onlangs erkende– verantwoordelijk was voor eeuwenlange Jodenvervolgingen die uitmondden in de Holocaust. (1)

Judaïsme en islam hebben gemeenschappelijk haat tegen christendom
Als een vorm van wraak zou een Joodse elite die de controle zou hebben gekregen over bijna alle Westerse media en banken ‘het einde van het blanke ras’ proberen te bewerken ‘door de complete islamisering van Europa.’ Het Judaïsme en de islam hebben in ieder geval één basiskenmerk gemeen: zij haten de Messias van het christendom, Jezus Christus. In de islam is het concept dat God een Zoon zou hebben zelfs de grootst mogelijk godslastering die bestraft moet worden met de dood. Dat geldt feitelijk ook voor het Judaïsme; in het Nieuwe Testament wilden Joodse Schriftgeleerden Jezus stenigen nadat Hij zich gelijk stelde aan God.

Wat er ook (on)waar zou zijn van de aloude Joodse complottheorie – het is een onmiskenbaar feit dat ook de Nederlandse mainstream media en met name linkse partijen dagelijks de verkettering en verdwijning van het blanke ras en de blanke cultuur en gewoonten prediken. Op bijna ieder gebied wordt blanken een schuldgevoel aangepraat; zij zouden als enigen verantwoordelijk zijn voor alle ellende, racisme, armoede en (zogenaamde) klimaatproblemen, en daarom als enigen moeten boeten en bloeden om die problemen op te lossen.

Bij het extreemlinkse NU.nl is ‘blank’ inmiddels letterlijk een fout en verboden woord, waardoor de automatisch spellingcorrectie van de zogenaamde ‘journalisten’ bij dit propagandakanaal het woord ‘blank’ automatisch vervangt door ‘wit’ (‘Honderden huizen kwamen wit te staan...’ zie ook dit artikel van gisteren).

Xander
(1) Michael Mannheimer
(2) YouTube
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/h ... overleden/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: wo dec 11, 2019 4:54 pm
door Pilgrim
Die vieze “witjes” hebben het gedaan

Geplaatst op 11 december 2019

Afbeelding

“Ach, die gore witjes krijgen als ze worden uitgeroeid waar ze recht op hebben”, zo vinden veel door nep-links gehersenspoelde met name vaak zelf blanken. Tja, je bent dom en wilt dat ook laten weten ook, denk ik dan. Om hun argument kracht bij te zetten, stelt dit soort vaak dat door de eeuwen heen de blanken overal andere rassen hebben gedomineerd en zelfs uitgeroeid.

Indianen zijn om te beginnen bijna volledig van de wereld verdwenen nadat de ‘bandiet’ Columbus Amerika ontdekte. Dat die indianen daar zelf ook voor een behoorlijk groot deel aan hebben bijgedragen via hun vrijwel constante onderlinge bloedige stammenstrijd wordt door deze moderne ‘historici’ verzwegen.

Net als de rol van negers en die van islamieten wordt verzwegen als het om slavenhandel gaat. Ook daar hebben die verderfelijke ‘witten’ het weer gedaan. Blanke slaven en slavinnenhandel wordt gewoon weggeduwd als niet bestaand, want slavernij heeft natuurlijk, weer in de ogen van deze nieuwe ‘historici’, door de eeuwen heen enkel en alleen zwarte mensen getroffen, dus dit kan niet door veelal islamieten en ook zwarte slavenhandelaren zijn aangericht.

Ook koloniaal gedrag heeft enkel van de kant van ‘wit’ plaatsgevonden, waarbij via de ‘witte’ schurken hele landen zijn geplunderd en leeggeroofd. Dat aanhoudende stammenstrijd vanwege expansiedrift als vorm van ‘koloniaal’ gedrag kan worden betiteld met hetzelfde als resultaat wordt verzwegen.

Tevens wordt voor het gemak weggemoffeld dat veel plaatselijke heersers vaak meer geprofiteerd hebben van dat blanke koloniale bewind dan het leeuwendeel van die gewone blanken, die in wezen, als lijfeigenen of fabriek- of kanonnenvlees, niet veel meer waren dan slaven.

En hoe, zeg maar, koloniaal islamieten bezig zijn en zijn geweest wordt ook niet door deze nieuwe ‘historici’ genoemd. Dat eens christelijke landen als bijvoorbeeld Libanon nu vrijwel helemaal islamitisch zijn, dat Noord Afrikaanse landen door de hordes van Mohammed zijn overspoeld en via het zwaard ingenomen, en dat nu zwarte Afrikaanse landen aan de beurt zijn om via geweld te worden ‘bekeerd’: weer geen woord hierover van de vaak linkse ‘historici’.

Dat christenen, hindoes, boeddhisten en andere gelovigen wereldwijd onderdrukt worden in het snel toenemend aantal islamlanden, dat vrijheid van godsdienst meestal niet bestaat in die islamlanden, dat slavernij in die islamlanden nog steeds vaak normaal is, over dat alles hoort men van de nieuwe ‘historici’ meestal niets of nauwelijks iets.

Noch dat zij spreken over zwart racisme, iets dat in de ogen van de nieuwe ‘historici’ gewoonweg helemaal niet kan bestaan. Tja, je bent dom en wilt dat laten weten ook, denk ik dus maar. Dus, ja hoor, die vieze ‘witten’ hebben het gedaan. Precies. Natuurlijk. Ongetwijfeld. Absoluut.

Ze hebben voor een groot deel een economisch systeem op poten gezet waar best kritiek op kan worden gegeven, maar waar ook de hele wereld profijt van heeft gehad of had kunnen hebben. Erg nietwaar? En dan te bedenken dat ‘witjes’ nog geen 10% van de wereldbevolking uitmaken. Help. blank is een minderheid, wij eisen positieve discriminatie! Of zijn blanken niet zulke zeurpieten?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/11 ... et-gedaan/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: zo feb 16, 2020 1:21 am
door Pilgrim
Cambridge professor pleit voor uitroeiing blanke hetero man om planeet te redden

Posted on 15/02/2020

Afbeelding

Linkse academicus, met een voorliefde voor ‘het occulte’, wil tevens alle religie ontmantelen

De progressieve Cambridge professor Patricia MacCormack (foto) pleit in haar nieuwe boek ‘The Ahumane Manifesto’ voor de uitroeiing van de mensheid, te beginnen bij de heteroseksuele blanke man, die volgens haar de schuld is van alle ellende. Alleen zo zou de planeet –dus het klimaat- nog kunnen worden ‘gered’. MacCormacks anti-humane ideeën zullen waarschijnlijk een gewillig oor vinden bij extreemlinkse eindtijdsektes zoals Extinction Rebellion, Fridays For Future, en Greenpeace.

‘De basisstelling van het boek is dat we in tijdperk van het Antropoceen zitten,’ zei MacCormack tegen CambridgeshireLive. ‘De mensheid heeft enorme problemen veroorzaakt, en een ervan is de creatie van een hiërarchische wereld waar witte, mannelijke, heteroseksuele en complete lichamen succes hebben, en mensen van andere rassen, genders, seksualiteiten, en degenen met handicaps moeite hebben om dat te krijgen.’

De enige manier om volgens haar een ecologische (klimaat)ramp te voorkomen is door ‘stapsgewijs de menselijke voorplanting uit te faseren’ – te beginnen met de blanken.

Volgens CambridgeshireLive’s Alistair Ryder heeft het boek, ondanks de letterlijke oproep om de mensheid weg te vagen, een ‘vrolijke en optimistische toon.’ De schrijfster zelf zei dat haar ideeën zijn geïnspireerd door haar interesse in ‘het feminisme, en homoseksuele theorie.’ Wat een verrassing.

Alle religie moet worden ontmanteld, behalve het occulte
De professor wil ook alle religies ontmantelen – die van haarzelf vermoedelijk uitgezonderd. MacCormack speelt in een YouTube video getiteld ‘Het uitvoeren van het Occulte’, waarin ze het onderwerp ‘vulvic deamonitalia’ behandelt. Wat dat betekent laten we maar aan uw eigen fantasie over...

Ze staat ook op de DVD ‘Video Nasties: The Definitive Guide’, waarop ze een recensie geeft van de film ‘The Chant of Jimmie Blacksmith’, die over een ‘uitgebuite Australische Aboriginal’ gaat die in naam van ‘raciale rechtvaardigheid’ een bloedbad aanricht.

‘Het haten van je eigen soort is de kern van de linksliberale ideologie’
‘Petje af voor Morticia voor het er niet omheen draaien dat het aanbidden van de ander, en het haten van je eigen soort, de kern van de linksliberale ideologie is,’ schrijft Dave Blount. ‘Dit heeft onvermijdelijk geleid tot het steunen van open grenzen, positieve discriminatie, anti-Amerikanisme, et cetera. Het leidt even onvermijdelijk tot het willen uitroeien van de mensheid. Een linksliberale die de mensheid niet wil laten uitsterven heeft de zaken niet goed begrepen.’

Wel, als dat echt zo is, laat professor MacCormack dan beginnen door ons meteen het goede voorbeeld te geven door van een brug af te springen. Als haat en dood je religie is, doe je jezelf daar alleen maar een plezier mee.

Afbraakbeleid tegen reeds volop in uitvoering
De almaar openlijker wordende haat van de linksgroenliberale elite tegen nationale, culturele, etnische en religieuze identiteiten en samenlevingen, gekoppeld aan het willen verbieden van de vooruitgang en ‘fossiele’ technologieën die de basis vormen van onze vrijheid en welvaart, zien we tegenwoordig terug in reeds in uitvoering genomen klimaat-afbraakbeleid, wat in Nederland de meest extreme vormen heeft aangenomen met een volledig verzonnen stikstofprobleem (bedoeld om de door links zo gehate succesvolle landbouw en veeteeltsector kapot te maken) en het afstoten van aardgas, terwijl landen om ons heen nu juist overschakelen op gas.

Xander

(1) Paul Joseph Watson – Summit News via Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/c ... te-redden/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: zo feb 16, 2020 12:57 pm
door King George
Gebruiken ze nou het woordje blank? Dat mag toch niet meer? Want blank moet toch wit gaan heten, ookal zijn alleen albino's wit?

Wat mij dan wel weer opvalt is dat ze zo graag bij de blanken willen blijven en niet ver bij de blanken vandaan blijven in of oprotten naar die wat meer gekleurde shit hole. Ik kan deze logica eigenlijk niet zo rijmen.

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: zo feb 23, 2020 10:02 pm
door Pilgrim
Dit is wel een heel vreemd soort racisme uit onverdachte hoek. Ik plaats deze post met pijn in het hart. Eigenlijk zou ik hier misschien een andere topic voor moeten maken, maar aangezien de meeste Joden blank zijn plaats ik het hier. En wanneer we hebben over de Europese beschaving spreekt men immers ook van de Joods/Christelijke/humanistische cultuur.
Joden in de Verenigde Staten verklaren de oorlog aan blanken: “Zal het witte nationalisme in 2020 verslaan”

By Urban Moving Systems - februari 23, 2020Een Joods initiatief in de Verenigde Staten heeft de oorlog verklaard aan het blanke nationalisme. De groep gelooft onder andere dat president Donald Trump en republikeinen ‘de grootste bedreiging vormen voor Joden in de Verenigde Staten’.

Het joodse initiatief “Bend the Arc: Jewish Action” heeft de oorlog verklaard aan het blanke nationalisme. In een filmpje dat op YouTube is gepubliceerd, verklaart een groot aantal Joden dat ze in 2020 “blank nationalisme zullen verslaan”.

De Joodse groep gelooft onder andere dat de Amerikaanse president Donald Trump en zijn republikeinse partij ‘de grootste bedreiging vormen voor joden in de Verenigde Staten’. Dit ondanks het feit dat Trump meer concessies heeft gedaan aan het zionisme en Israël dan welke andere Amerikaanse president ook.

https://amalek.news/2020/02/23/joden-in ... -verslaan/
Dit soort dwaze acties kenden we ook al van christenen, maar blijkt nu dus bij Joden te bestaan. Er bestaat zelfs antisemitisme van Joodse makelij.

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: wo feb 26, 2020 9:29 pm
door Pilgrim
Report: Inflammatory: ‘White lives don’t matter’ posters appear in canadian city

By Lionel du Cane – February 24, 2020

Afbeelding

“It’s Ok to hate white people” rhetoric appears, eliciting little official outrage

Anti-white posters reportedly appeared in Canada containing inflammatory messages after “It’s Okay to Be White” posters have been decried on an international level.

The posters reportedly appeared in the Ontario city of Kitchener, which lies around 60 miles west of Toronto.

The tweet reads, “Spotted in downtown Kitchener/Waterloo! Why isn’t @CBCAlerts reporting on hate crimes against whites and Christians? It’s OK to be white.”

The posts displayed on the tweet read, “White lives don’t matter,” “It’s OK to hate white people,” and “racism against whites doesn’t exist.”

Afbeelding

The initial tweet calls Canada’s state broadcaster CBC into question for failing to report on the posters.

Over the weekend, National File reported on student group”Students for Western Civilisation,” which is charging the CBC with anti-white hate speech after an article written by a First Nations author which featured a lengthy diatribe against white people.

Commenters expressed concern and confusion for the revelation of the posters.

One commenter said, “I thought with free healthcare that Canada was a happy country.”

Many speculated as to whether it was a self-hating white person who stuck the posters.

One social media user said, “Let’s be fair, just like almost all ‘hate crimes’ that occurs in leftist areas turn out to be false flag hoaxes, I would give 4:1 odds on this being a similar thing.”

Another commenter wrote, “It will likely be a white person that hates themselves.”

National File has extensively reported on the emergence of the benignly-phrased, but maligned “It’s OK to Be White” posters, which have drawn a range of emotions from fury, disgust, to fear from naysayers.

In the past, “It’s OK to Be White” posters have been blasted as “deplorable,” “atrocious,” and “racial hatred messages.”

https://nationalfile.com/report-inflamm ... dian-city/
One social media user said, “Let’s be fair, just like almost all ‘hate crimes’ that occurs in leftist areas turn out to be false flag hoaxes, I would give 4:1 odds on this being a similar thing.”
Vreemd! Dit zou dus een 'rechtse' valse vlag actie zijn... We zijn hier gewend dat 'valse vlaggen' van linksen en moslims komen. Is dit dan een nieuwe ontwikkeling! Of is het misschien een valse 'valse vlag'? Een dubbele valse vlag... :huh:

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: vr jun 12, 2020 1:08 am
door Pilgrim
Nog een religie van de vrede

Geplaatst op 11 juni 2020

Afbeelding

Zwart slachtofferschap is een cult, een valse godsdienst. Compleet met de eigen martelaren, hoogtijdagen, iconen, tempels (20 jaar geleden was er nog nergens een slavenmonument, nu schieten ze als paddenstoelen uit de grond) en zelfs een heuse geloofsbelijdenis: zwarten valt nooit iets te verwijten – blanken zitten altijd fout. Recentelijk zijn daar nog openbare schuldprocessies, bizarre knielrituelen en een heuse Beeldenstorm aan toegevoegd ook.

Linkse blanken behoren tot de meest fanatieke discipelen van deze nieuwe leer. Merkwaardig, want dit zijn uitgerekend de mensen die vroeger altijd zo graag de spot dreven met de ‘toneelstukjes en sprookjes’ van het christendom. Maar nu werpen zij zich vol zelfverloochening aan de voeten van de nobele neger, de edele natuurmens: een beschamend en meelijkwekkend schouwspel dat nog het meeste wegheeft van een tragikomische klucht, het is absurdistisch melodrama in optima forma.

Ik vermoed dat het scheppingsverhaal of bijvoorbeeld de geschiedenis van Jona de rationele progressieven van gisteren, vandaag de dag nog steeds heel eenvoudig tot hooghartige hoon zou verleiden. Dat hun eigen theorieën (multiculturalisme en rassengelijkheid) op alle denkbare manieren gefalsificeerd zijn, mag de pret ondertussen niet drukken. Hebben desegregatie en massa-immigratie tot dusver alleen maar ellende opgeleverd? Niks aan de hand, het gaat allemaal goed komen, je moet gewoon geloven - geloof!!!

Misschien dat nergens de verblinde rode hypocrisie duidelijker op de voorgrond treedt dan op het gebied van schuld en boetedoening. Met het afstotelijke en zelfvoldane paternalisme dat de linkse betweterigheid zo onlosmakelijk kenmerkt, hielden zij ooit nog de christenen voor: “Bevrijd je toch van al die ingebeelde schuldcomplexen. Maak je niet druk om wat anderen zeggen. Leef je leven.”

Christenen hebben dan in ieder geval altijd nog beweerd dat er redding mogelijk was. Ja, je moest eerst je eigen verdorven onmacht erkennen, maar als je eenmaal op dat punt was aanbeland, dan was er ook hoop. De toekomstverwachting die het blanke ras tegenwoordig aangeboden krijgt, is evenwel een geheel andere. Geen enkele mate van boetedoening zal ooit volstaan. Het is nooit genoeg, er kan nooit verzoening zijn. Onze erfschuld van kolonialisme, slavernij en racisme is onverschoonbaar en onze onreinheid is door geen enkel offer weg te wassen. En het is ook inderdaad zo dat we niet alleen moeten boeten voor onze eigen zonden, maar ook voor die van onze voorouders. Wat zeg ik? -voor die van iedere blanke die ooit geleefd heeft.

Ziehier de ‘vrijheid en weldenkendheid’ die ons door hippies, atheïstische Kamerleden en marxistische theoretici beloofd werd. Misschien zouden we ons zomaar een heel klein beetje bekocht en bestolen kunnen voelen. Helaas echter hebben deze veranderingsagenten ons met veel meer achtergelaten dan slechts het nog te overziene ongemak van gekrenkte trots: de vertwijfelde ontdekking dat je grandioos in het ootje bent genomen. Zij hebben ons feitelijk in levensgevaar gebracht en als ze eerlijk zouden zijn, dan zouden zij dat zelf ook moeten erkennen.

Want hoe ging dat argument ook alweer? Dat argument waar iedere allochtone misdaad handzaam mee onder het tapijt te vegen was even denken hoor. Volgens mij kregen we altijd te horen dat het heel gevaarlijk was om bevolkingsgroepen ‘te stigmatiseren’. Het zou zomaar kunnen leiden tot rinkelend glas en concentratiekampen.

Okeeeee... Maar hoe riskant is het dan als een compleet ras ‘gestigmatiseerd’ wordt? Als elke misstap – ingebeeld of anderszins – telkens maar weer opnieuw wordt opgebaggerd. Als media en onderwijs deze giftige haat er van jongs af aan blijven inhameren. Als nuance en wederhoor al teveel gevraagd zijn. Wel, dit is dus heel riskant – Google maar eens Plaasmoorde.

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2020/06/11 ... -de-vrede/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: vr jun 12, 2020 2:28 pm
door Maarten
Wat lopen er toch veel gekkies rond in de wereld, alleen daarom zou je al voor euthanasie/abortus moeten zijn. Een blanke die zegt dat het blanke ras moet verdwijnen :thinking: Kranzinnigheid ten top.

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za jun 13, 2020 1:16 pm
door sjun
Hier is een lijst van bedrijven die Antifa en en Black Lives Matter supporteren en jou dus aan de bedelstaf en dood wensen.

Hallo, dit is een lijst van “woke” bedrijven en merken die gewelddadige protesten in de VS en Europese steden supporten. In werwolf van de chaos, destructie, en doden komen deze bedrijven nog steeds niet terug van hun steun aan #BlackLivesMatter, Antifa terrorists, en wat loslopende criminelen. Gebruik daarom deze lijst om zelf uit te maken bij welke bedrijven je je geld wilt gaan uitgeven en verspreid haar rustig bij elke discussie over witte suprematie, geïnstitutionaliseerd racisme etcetera zodat meer mensen geïnformeerd tot eigen keuzen kunnen komen.

Alvast bedankt

Bedrijvendie de gewelddadige opstandelingen en plunderaars verdedigens:
1. 23andme: https://archive.is/Mjbwk
2. 72andSunny: https://archive.is/B1x7Y
3. AbbVie: https://archive.is/Q2Vqj
4. Abbey Road Studios: https://archive.is/AJlrg
5. The Academy (the Oscars): https://archive.is/cNRYf
6. Activision Blizzard: https://archive.is/qfRJ1
7. Adidas: https://archive.is/ezQ22
8. Airbnb: https://archive.is/GmMjl
9. Alaska Airlines: https://archive.is/wnICf
10. Amazon: https://archive.is/lBR4u
11. AMD: https://archive.is/i3krt
12. American Airlines: https://archive.is/XBwhw
13. American Express: https://archive.is/kzWXa
14. American Apparel: https://archive.is/ETfYw
15. Apple Music: https://archive.is/cj97E
16. Ancestry: https://archive.is/5Q9JW
17. Armani: https://archive.is/hX6Yw
18. Astro Gaming: https://archive.is/9aWhf
19. AT&T: https://archive.is/OzC04
20. Atlantic Records: https://archive.is/65QQq
21. AWS: https://archive.is/NXNAG
22. AXE: https://archive.is/Xpxhw
23. Barclays Bank: https://archive.is/9EAl4
24. Barnes & Noble: https://archive.is/PCPKn
25. Bandcamp: https://archive.is/5QQBT
26. Bank of America: https://archive.is/FH1O0
27. Bayer: https://archive.is/iT3EG
28. Bergdorf Goodman: https://archive.is/nQiPA
29. Bethesda: https://archive.is/2xeNE
30. Ben & Jerry’s: https://archive.is/BqHRv
31. Billboard: https://archive.is/Ruuv8
32. BMW: https://archive.is/lRN51
33. BP: https://archive.is/0qSwy
34. Booking.com: https://archive.is/CZAs7
35. Boost Mobile: https://archive.is/pLnAf
36. Bratz: https://archive.is/vOA1d
37. Burger King: https://archive.is/U9VzB
38. Bungie: https://archive.is/81KHV
39. Burberry: https://archive.is/ha0jP
40. Burt’s Bees: https://archive.is/4NbLi
41. Cadillac: https://archive.is/bS60C
42. Call of Duty: https://archive.is/DEJA6
43. Capcom: https://archive.is/S1BgN
44. Capitol Records: https://archive.is/jeUpY
45. Canada Goose: https://archive.is/y2nLo
46. Cartoon Network: https://archive.is/CxAd7
47. Chess.com: https://archive.is/nmguY
48. Chick-fil-A: https://archive.is/yiviH
49. Chipotle: https://archive.is/Rk9zI
50. Chips Ahoy: https://archive.is/wOrC7
51. Cisco: https://archive.is/fNvdP
52. Citigroup: https://archive.is/36fkF
53. Coca Cola: https://archive.is/bzTHi
54. Colourpop Cosmetics: https://archive.is/AapIR
55. Conde Nast: https://archive.is/ChMdI
56. Converse: https://archive.is//sKjmg
57. CORSAIR: https://archive.is/5S5DY
58. Creative Commons: https://archive.is/kPdCO
59. Criterion Collection: https://archive.is/JZ2Sd
60. Crunchyroll: https://archive.is/q7Ucj
61. CW: https://archive.is/JumZU
62. CVS: https://archive.is/DbBSV
63. DHL Express: https://archive.is/r4Pmp
64. Dell: https://archive.is/IeI9j
65. Degree: https://archive.is/SItaW
66. Devolver Digital: https://archive.is/xcaEH
67. DIRECTV: https://archive.is/hhBG4
68. Discord: https://archive.is/hGtDw
69. Disney: https://archive.is/wldfM
70. Dollar Shave Club: https://archive.is/0r84H
71. Doritos: https://archive.is/nLHv0
72. DoorDash: https://archive.is/vhTW2
73. Doulingo: https://archive.is/v9Wpk
74. Dribbble: https://archive.is/TDWFY
75. Dropbox: https://archive.is/O2ygm
76. E! News: https://archive.is/3PJyz
77. EA: https://archive.is/92ALS
78. Eaton: https://archive.is/ezfyE
79. eBay: https://archive.is/TYTIz
80. Eight Sleep: https://archive.is/IiV7n
81. ESPN: https://archive.is/1I5Tf
82. Etsy: https://archive.is/FtTof
83. FedEx: https://archive.is/kKVJp
84. Fender: https://archive.is/OGjBM
85. Figma: https://archive.is/hNpcE
86. FILA: https://archive.is/d6bZ6
87. Fitbit: https://archive.is/Smx2g
88. Foot Locker: https://archive.is/XRL65
89. Formula 1: https://archive.is/FCpBG
90. FOX: https://archive.is/p2BvT
91. Frosted Mini Wheats: https://archive.is/vrEYN
92. Funimation: https://archive.is/sfN8E
93. GameSpot: https://archive.is/zEkO3
94. Gartner: https://archive.is/QC8tz
95. Gatorade: https://archive.is/fo7wl
96. Genentech: https://archive.is/phHtt
97. General Motors: https://archive.is/IP0a6
98. Gibson: https://archive.is/qJYZY
99. Glossier: https://archive.is/IYlXB
100. GoDaddy: https://archive.is/VEMk4
101. Goldman Sachs: https://archive.is/TA2h0
102. GoFundMe: https://archive.is/Be0fJ
103. Google: https://archive.is/DK2T8
104. GoPro: https://archive.is/Aakvo
105. Gorilla Glue: https://archive.is/0R9ya
106. Grammarly: https://archive.is/Su1PT
107. Grindr: https://archive.is/Z6KcW
108. Guerilla Collective: https://archive.is/TTchM
109. Gumroad: https://archive.is/oZMr7
110. Gushers: https://archive.is/3Dju7
111. Habitat for Humanity: https://archive.is/B81pI
112. Harry’s: https://archive.is/mE4NN
113. HBO: https://archive.is/oiUyY
114. HBO Max: https://archive.is/LGsPt
115. Headup: https://archive.is/G8ygg
116. Help Scout: https://archive.is//D8DCs
117. Hershey’s: https://archive.is/ZQ5zD
118. H&M: https://archive.is/A9ONJ
119. Home Depot: https://archive.is/KjUtA
120. Honda: https://archive.is/4UYtd
121. HP: https://archive.is/BO2tc
122. Hulu: https://archive.is/4CyO2
123. Humana: https://archive.is/RMRmE
124. Humble Bundle: https://archive.is/YXDb6
125. HyperX: https://archive.is/ZfHYp
126. IBM: https://archive.is/ij3Q1
127. IKEA: https://archive.is/piwcs
128. IMAX: https://archive.is/OiCj1
129. Indiegogo: https://archive.is/jrDZk
130. itch.io: https://archive.is/UTsTi
131. Intel: https://archive.is/93D5q
132. Invision: https://archive.is/UZkK1
133. ITV: https://archive.is/yD1pS
134. Kickstarter: https://archive.is/0zwng
135. Lacoste: https://archive.is/T7nwc
136. Lego: https://archive.is/UKFhD
137. Levi’s: https://archive.is/KizLO
138. Lenovo: https://archive.is/aRuDu
139. Lexus: https://archive.is/71b2c
140. LinkedIn: https://archive.is/sX5zb
141. L’Oreal Paris: https://archive.is/Jfelo
142. Logitech: https://archive.is/vf6J7
143. Lowe’s: https://archive.is/V5UFz
144. Lucky Brand: https://archive.is/fY2Mw
145. Lululemon: https://archive.is/rjCRV
146. Lumosity: https://archive.is/Nu1Od
147. Louis Vuitton: https://archive.is/nGZe8
148. Lyft: https://archive.is/UXl3k
149. Madden NFL 20: https://archive.is/CTUoi
150. Marvel Entertainment: https://archive.is/Ptup6
151. Mastercard: https://archive.is/K0n1d
152. MATTEL: https://archive.is/bvsqN
153. McAfee: https://archive.is/IGXA1
154. McDonald’s: https://archive.is/jOZ65
155. Merck: https://archive.is/Uq30E
156. Mercedes Benz: https://archive.is/bs8y6
157. Met Life: https://archive.is/Dukhi
158. Metropolitan Opera: https://archive.fo/wecQ2
159. Microsoft: https://archive.is/A7Vjv
160. MOD Pizza: https://archive.is/y6tt2
161. Mozilla: https://archive.is/m1aLg
162. Napster: https://archive.is/fVY1s
163. NASCAR: https://archive.is/LG2hU
164. Ncsoft: https://archive.is/OVPVP
165. Netflix: https://archive.is/UVSEr
166. New Balance: https://archive.is/NyGnG
167. New York Life: https://archive.is/HVVVk
168. NFL: https://archive.is/G4yq4
169. NHL: https://archive.is/lYbyG
170. Niantic: https://archive.is/UdKYR
171. Nickelodeon: https://archive.is/JWSPQ
172. Nike: https://archive.is/UXYBy
173. Nintendo: https://archive.is/5UOjp
174. Nordstrom: https://archive.is/A7mUU
175. North Face: https://archive.is/rq1Cb
176. Old Spice: https://archive.is/1UK5d
177. OnlyFans: https://archive.is/EFs5C
178. Oreo: https://archive.is/UFa5r
179. Paramount Pictures: https://archive.is/ixXHd
180. Paramount Network: https://archive.is/BCAX3
181. Patreon: https://archive.is/wzfM5
182. Peloton: https://archive.is/d36k7
183. Pepsi Co: https://archive.is/9S5ow
184. Pfizer Inc: https://archive.is/A6hby
185. Playstation: https://archive.is/52Vvl
186. Plex: https://archive.is/9szCf
187. Pokemon: https://archive.is/p9zuP
188. Popeye’s Chicken: https://archive.is/CzlHd
189. Pop-Tarts: https://archive.is/8cMGG
190. Pornhub: https://archive.is/nciUB
191. Porsche: https://archive.is/VrmlZ
192. Pringles: https://archive.is/1WpA1
193. Procter & Gamble: https://archive.is/JSMO4
194. Puget Systems: https://archive.is/4Zcu7
195. PUMA: https://archive.is/lHx9j
196. Pusheen: https://archive.is/71dL1
197. Qualcomm: https://archive.is/syYmb
198. Quicken Loans: https://archive.is/SmDfJ
199. Reddit: https://archive.is/H09M8
200. RedHat: https://archive.is/ObTZu
201. Red Lobster: https://archive.is/aIUyy
202. Red Wing: https://archive.is/LLCVv
203. Reebok: https://archive.is/v0nat
204. Reese’s: https://archive.is/Rc4pJ
205. Rice Krispies: https://archive.is/U4Zn9
206. Riot Games: https://archive.is/2XH97
207. Ritz: https://archive.is/S03V2
208. Rockstar Games: https://archive.is/QdcPI
209. Salesforce: https://archive.is/t1qZB
210. Sanofi: https://archive.is//ErmGO
211. Scholastic: https://archive.is/fFmX3
212. Sega: https://archive.is/9YyUJ
213. Sesame Street: https://archive.is/5he9K
214. Society Generale US: https://archive.is/IoUgp
215. Showtime: https://archive.is/YTPVw
216. Sketch: https://archive.is/QvXDT
217. Slack: https://archive.is/gF9ym
218. Sephora: https://archive.is/Gm7Rc
219. Shopify: https://archive.is/iq5jB
220. Skillshare: https://archive.is/JX5em
221. Snap: https://archive.is/HcGGQ
222. Snapchat: https://archive.is/5reL4
223. Sony: https://archive.is/1PtlU
224. Soundcloud: https://archive.is/H3ZDC
225. Spotify: https://archive.is/ufTeo
226. Square Enix: https://archive.is/qmPIX
227. STARZ: https://archive.is/eQ4YG
228. Starbucks: https://archive.is/EENlS
229. Star Wars: https://archive.is/xnSgt
230. Subway: https://archive.is/D5F8H
231. Supreme New York: https://archive.is/KqeQs
232. Sysco Corporation: https://archive.is/WyXx8
233. Taco Bell: https://archive.is/LLY9l
234. Target: https://archive.is/YoIrO
235. TBS: https://archive.is/N0QhU
236. Tesco: https://archive.is/hZS7B
237. Thatgamecompany: https://archive.is/7po1C
238. Ticketmaster: https://archive.is/VkhNC
239. Tide: https://archive.is/TzcFh
240. TikTok: https://archive.is/bt2vy
241. Timberland: https://archive.is/HZtxv
242. Tinder: https://archive.is/YaY2y
243. TMobile: https://archive.is//KB2lG
244. Trident: https://archive.is/lMnnt
245. Tumblr: https://archive.is/i9fMQ
246. Twitch: https://archive.is/DAmR5
247. Twitter: https://archive.is/auIgi
248. Uber: https://archive.is/RrScn
249. Uber Eats: https://archive.is/UwwQS
250. Ubisoft: https://archive.is/0qMff
251. Ugg: https://archive.is/YZuWv
252. Ulta Beauty: https://archive.is/6ZESx
253. Under Armor: https://archive.is/WuYMM
254. UnitedHealth Group: https://archive.is/rzQXF
255. Vanguard: https://archive.is/Y12IM
256. Vans: https://archive.is/5nYag
257. VeggieTales: https://archive.is/ocjzA
258. Verizon: https://archive.is/hPZoJ
259. VERSACE: https://archive.is/wWsxK
260. Vevo: https://archive.is/MVtrR
261. Via: https://archive.is/fFIvU
262. ViacomCBS: https://archive.is/uCGXy
263. Virgin Records: https://archive.is/QiykN
264. Virta: https://archive.is/7e9KT
265. VIZ: https://archive.is/eMuIW
266. Vivaldi: https://archive.is/QO9do
267. Wal Mart: https://archive.is/iJzNo
268. Warner Bros https://archive.is/F1Tqn
269. Warner Records: https://archive.is/Mm6qb
270. Well’s Fargo: https://archive.is/CGA4n
271. Wendy’s: https://archive.is/7X4Nu
272. WeWork: https://archive.is/TEpa7
273. XBox: https://archive.is/6zdVS
274. Yamaha Music USA: https://archive.is/ANDkF
275. Yelp: https://archive.is/eU4NS
276. YouTube: https://archive.is/5qz6a
277. Zara: https://archive.is/t2QeR
278. Zildijian: https://archive.fo/o6Tqi
279. Zoom: https://archive.is/7o03X


Bron: https://emilkirkegaard.dk/en/?p=8770

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za jun 13, 2020 1:40 pm
door King George
Afbeelding

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za jun 13, 2020 2:05 pm
door King George
Het totalitaire narratief van White Privilege

Oorlogsretoriek en “Thought Control”

13 juni 2020 - Sonja Dahlmans

Afbeelding
Titelfoto: San Francisco Street Painting door Christopher Michael, gepubliceerd onder CC BY 2.0.

De dood van George Floyd heeft overal in het Westen chaos veroorzaakt. Demonstraties, rellen, strooptochten, vernielingen en brandstichting, in steden in Amerika maar ook in Brussel en Londen. Op de sociale media wordt van links tot rechts en omgekeerd met modder gegooid. Praattafels verkondigen de boodschap dat ook in Nederland institutioneel racisme bestaat, dat bestreden moet worden. Waar komt dit vandaan?

Critical Race Theory

De Critical Race Theory is een theorie die zich in de Verenigde Staten ontwikkelde. Uitgangspunt is dat ras, wet en macht sterk met elkaar zijn verbonden in die zin dat white supremacy wordt gehandhaafd in de maatschappij, ook al is iedereen op basis van de wet gelijk. Omdat zij de dominante groep zijn, zouden blanken altijd voordeel hebben ten opzichte van minderheden. Deze theorie maakt weer deel uit van een nog groter geheel, dat van de social privilege.

Eind jaren ‘80 schreef Peggy McIntosh voor het eerst over het zogenaamde white privilege. Aangeboren privileges, niet verdiend, waar de witte mens zich niet (genoeg) van bewust is. Er bestaat ook male privilege; het idee dat vrouwen vanaf hun geboorte op achterstand staan vanwege hun sekse. En, u gelooft het niet, er is zelfs Christian privilege. De lijst werd later aangevuld, onder andere door Black en Stone (2005), met seksuele oriëntatie, religie (vandaar de claim dat ‘islamofobie’ racisme is), onderwijs, fysieke beperking, genderidentiteit, sociale klasse en leeftijd. Privileges worden gezien binnen een concept, een wereldbeeld, van onderdrukkers en onderdrukten. Wit, man en christelijk is het grote Kwaad van onze tijd.

>> tweet <<

White privilege

De massale aandacht voor de dood van Floyd en het gebrek aan aandacht, ik schreef het al eerder op OpinieZ voor de christenvervolging en slavernij van zwarte Afrikanen in landen als Nigeria, Libië, de Centraal Afrikaanse Republiek en Mali, moeten we bezien vanuit de theorie van white privilege. Geen vuist in de lucht tegen de misogynie in landen als Iran, Saudi-Arabië en Pakistan. Dat zijn geen ‘witte’ onderdrukkers. Ironisch, omdat islamitische (de dominante religie in deze landen) bronteksten benadrukken dat Mohammed wit was en niet zwart. Er is zelfs een hadith die zegt dat iemand die claimt dat Mohammed zwart was, gedood moet worden.

Schrijvers als Ibn Ata, Ibn Khaldun en al-Tabari legden verband tussen de vloek van Ham, slavernij en een zwarte huidskleur. Overigens werd in die teksten met wit Arabisch bedoeld.

Huiswerk voor ‘onderdrukker’

In ons land protesteerde de Grauwe Eeuw tegen de naam van de Coentunnel, in Engeland werd een beeld van Churchill beklad met ‘racist.’ In beide landen zijn scholen vernoemd naar Ibn Khaldun en Ibn Sina (Avicenna). Van Ibn Sina is de uitspraak dat ‘zwarten van nature slaaf zijn’ en Ibn Khaldun schreef over de Zanj (zwarte Afrikanen) dat zij ‘weinig beschaving hadden, onderdanig zijn aan slavernij en dat zij niet als mens gezien konden worden.’ Dat lijkt geen enkel probleem, niemand die eist dat zij hun huiswerk doen.

Huiswerk ja, want als onderdrukker moet je weten dat je onderdrukt. Als je dat niet weet (of onvoldoende bewust bent) moet je boeken lezen, je geschiedenis kennen.

Islam is de oplossing

In deze karavaan van oproerkraaiers, die zich vermommen als vredestichters, marcheren ook de nieuwe kissas: islamitische verhalenvertellers. Al in het verleden wisten zij hun verhalen aan te passen aan hun publiek. Zij zien in de ontstane chaos en onrust een uitgelezen kans om de islam te promoten. Mohammed was een feminist. De islam is de oplossing tegen seksueel misbruik-schandalen en tegen racisme. En de islam als oplossing voor het milieuvraagstuk

Voor al het Kwaad van het Westen is de islam de oplossing, zo moeten wij geloven.

Racistisch?

Nog voor het onderzoek was afgerond, werd Floyd’s dood gekenmerkt als racistische daad. Een witte agent doodde een zwarte, ongewapende man. Dat er vier agenten betrokken waren bij dit incident en twee daarvan niet ‘wit’ waren, liet men aanvankelijk zorgvuldig achterwege. #BlackLives doen er alleen toe wanneer het als bewijs kan dienen van vermeend institutioneel racisme, opgelegd door witte onderdrukkers.

De dood van de zwarte agent David Dorn tijdens de rellen was daarom van geen enkele waarde. Immers: Dorn maakte deel uit van het systeem van de ‘onderdrukkers,’ namelijk de politie. Er wordt zelfs opgeroepen daarin niet meer te investeren of er maar helemaal vanaf te zien: “Some people wonder how we could ever have a world without police, but let’s put it this way: When there’s a fire, we don’t have people who are trained to kill and have guns show up, we have fire fighters. Similarly if someone with a mental disorder is wandering the streets hurt, wouldn’t you want a mental health professional there?”

>> tweet <<

Target Events

Die Sunrise Movement is een Green Deal beweging, maar ook het milieuvraagstuk wordt gezien vanuit het idee van de white supremacy en de privileges. Alles wat op dit terrein de afgelopen jaren is bereikt, wordt ontkend, met voortdurende hyperfocus op ongelijkheid en onderdrukking. Media, politici en bestuurders gaan hierin graag mee. Uit sympathie of gedeelde idealen of omdat ze niet weten hoe ze deze massahysterie anders kunnen beteugelen.

Er zijn trainingen zoals die van Momentum die jongerenorganisaties leren van een incident gebruik te maken en hun acties daaromheen te plannen en uit te voeren. De zogenaamde target events. Het gaat niet om de dood van Floyd, die was slechts bijzaak. Het doel is zo’n gebeurtenis trending te maken om sociale druk uit te oefenen en mensen uit elkaar te drijven. Het narratief bepalen en daarmee gedachteverandering veroorzaken.

“Popular movements need to force the public to take notice of the issue and take a ​​stance. Escalating strategic nonviolent action drives a wedge into the public’s ​moral conscience by asking: which side are you on?”

Thought control

Hoe geweldloos, want dat is de claim, deze acties zijn, kun je je afvragen. Er zijn doden gevallen in Amerika tijdens de rellen en vernielingen, maar er is ook een zorgvuldig geplande uitsluiting van mensen. Bullying, taalbeheersing (zoals wit in plaats van blank) en thought control. Excuses aanbieden voor de slavernij waar je zelf part noch deel aan hebt gehad en knielen om te ervaren wat onderdrukking is.

De massa manipuleren zodat deze reageert met heftige reacties op sociale media, in de politiek en het onderwijs. Groepsdruk als wapen van mensen die claimen tegen onderdrukking te strijden. Het kan allemaal in deze tijd.

>> tweet <<

Wij tegen zij

Actie voeren versus de rede, en daarom is er ook geen inhoudelijk debat. De actievoerders houden vast aan hun vier strategische punten op elke kritiek: een woord of gebeurtenis targetten, het narratief bepalen, mensen dwingen tot uitspraken en hen uit elkaar drijven. Wij tegen zij, waarbij bijvoorbeeld journalist Wierd Duk, wetenschapper Ruud Koopmans of schrijver Leon de Winter als totem dienen. Die moet je bestrijden om hun invloed te verkleinen. Zij kunnen namelijk het beoogde doel, de publieke opinie bepalen, frustreren door er een ander narratief tegenover te stellen.

>> tweet <<

Oorlogsretoriek

Momentum leert organisaties om mensen publiekelijk tot een uitspraak te dwingen. Zo probeerde Unicorn Riot de burgemeester van Minneapolis te dwingen om te zeggen de politie in zijn stad te willen ontmantelen. Toen hij niet zei wat ze wilden horen, kon hij gaan. In zijn eigen stad.De vergelijking met een stammenstrijd is snel gemaakt. Kijk naar de oorlogsretoriek van betreffende sites met woorden als war, fight, army enzovoort. De actievoerders, als de Robin Hoods van deze tijd, verschuilen zich achter maskers (ook buiten coronatijd) en nick names op het internet en vallen en masse aan. En jij moet kiezen: of je hoort bij hen die social justice eisen of je bent tegen ze. Meer smaken kennen ze niet.

Goddelijk heilsplan

Het beoogde doel is goedkeuring van de Allerhoogste, de peer group, en verlossing van je aangeboren schuld. Er zit beslist een religieus tintje aan dit alles. Iedereen die geboren is met een zogenaamd privilege, moet zich daarvoor schamen en schuldig voelen. Nu God uit beeld is, moet ergens anders rechtvaardigheid, boete en vergeving vandaan komen. Deze bewegingen zijn de Hogere Macht geworden; zij bepalen wie en wat jij bent.

De groep bepaalt je identiteit, gedachten, taalgebruik en gedrag. Niet zwart genoeg zoals Biden iemand toewierp, niet ‘gay’, zoals David Sarka, dus racist of nazi. Niet wachten op een escathologisch Laatste Oordeel, maar straffen en belonen nu en non stop. Hun ideale maatschappij moet worden opgebouwd, als alternatief voor het Goddelijk heilsplan. Wie daar niet in meegaat, krijgt de hel op aarde.

God sta ons bij.


https://opiniez.com/2020/06/13/het-tota ... adahlmans/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za jul 25, 2020 3:18 am
door Pilgrim
Europa: Verkrachtingsslachtoffers beschuldigd van racisme

Geplaatst op 24 juli 2020

Afbeelding
Sarah Champion, een politica van de Labour Party en afgevaardigde van Rotherham (het epicentrum van de seks grooming) ervan beschuldigd “de vlammen van de rassenhaat aangewakkerd” en “zich als een neofascistische moordenares” gedragen te hebben. Haar misdaad? Ze had het gewaagd om te zeggen dat “Groot-Brittannië een probleem met Brits-Pakistaanse mannen heeft, die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”.

Het is een steeds populairder idee dat altijd wanneer rassen op elkaar botsen alleen minderheden slachtoffers kunnen zijn. Dit idee blijft nauwelijks beperkt tot de jongste onlusten in Amerika. Elementen van dit denken duiken vaak in andere samenhangen op.

Britse vrouwen bijvoorbeeld, waaronder verkrachtingsslachtoffers, die de aandacht op “Aziatische” (Pakistaanse en Zuid-Aziatische) seks-grooming-bendes vestigden, worden ook door het “woke” establishment aangevallen.

Begin deze maand werd in Groot-Brittannië Sarah Champion, een politica van de Labour Party en afgevaardigde van Rotherham (het epicentrum van de seks grooming) ervan beschuldigd “de vlammen van de rassenhaat aangewakkerd” en “zich als een neofascistische moordenares” gedragen te hebben. Haar misdaad? Ze had het gewaagd om te zeggen dat “Groot-Brittannië een probleem met Brits-Pakistaanse mannen heeft, die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”.

Dezelfde elementen die Champion ervan beschuldigen een “moordenares” te zijn, karakteriseerden ook het Britse anti-extremisme programma “Prevent” als “opgebouwd op een fundament van Islamofobie en racisme”.

Enkele weken daarvoor verscheen er een artikel met de kop “Ik werd door de Rotherham grooming-gang verkracht – nu word ik online nog altijd met racistische laster geconfronteerd”. Daarin onthulde een Britse vrouw (alias “Ella”) dat haar islamitische verkrachters haar tijdens de meer dan 100 verkrachtingen in haar jeugd door de Pakistaanse grooming-gang “een blanke hoer, een blanke bitch” noemden.

“We moeten racistisch en religieus gemotiveerde delicten begrijpen wanneer we ze willen verhinderen en de mensen ertegen willen beschermen en wanneer we ze correct willen vervolgen”, zei ze onlangs in een interview.

“Preventie, bescherming en strafvervolging – ze worden allemaal gehinderd, omdat we het verzuimen de religieuze en racistische aspecten van bendecriminaliteit goed aan te pakken… Dat betekent voor hen dat het oké is om blanken te haten.”

Ella´s pogingen om te wijzen op de “religieuze en racistische aspecten” van haar en gelijksoortige mishandelingen van vele andere meisjes, leidden alleen maar tot “veel laster door extremisten van de extreemlinkse en radicale feministische academici”, zei ze. Zulke groepen gaan online en proberen iedereen te bestrijden die zij als nazi, racist, fascist of blanke racist beschouwen.”

“Ze zijn niet geïnteresseerd in antiblank racisme, omdat ze schijnbaar geloven dat dit niet bestaat. Ze hebben geprobeerd om me neer te halen en me constant te bekritiseren, en dat gaat al enkele maanden zo. Ze hebben geprobeerd met tot zwijgen te brengen... Ik heb nog nooit in mijn leven zo´n haat meegemaakt. Ze beschuldigen me ervan ´op te komen voor blanke pedofilie´ en een ´duister demonisch wezen´ te zijn.”

De schuld – of in ieder geval de verantwoordelijkheid – op het slachtoffer te schuiven, is niet tot Groot-Brittannië beperkt. Volgens een bericht van 9 augustus 2019 werden “in de Zweedse stad Uppsala… in net zoveel dagen vier vrouwen verkracht”. Hoewel de politie het verzuimde om omschrijvingen van de verkrachters te geven – normaal gesproken een zeker teken van hun herkomst – waarschuwde ze de vrouwen er echter voor “erover na te denken hoe ze zich gedragen”, “vooruit te denken” en niet “alleen uit te gaan”.

Adviezen tegen alcohol, drugs en onverantwoord gedrag waren overtuigender toen ze niet gepaard gingen met de dreiging van een seksuele overval als gevolg van de niet-nakoming.

Nadat in de nacht van Oud & Nieuw in Keulen in 2015 tot duizend vrouwen door islamitische migranten seksueel mishandeld werden, riep de burgemeester van de stad, Henriette Reker, de vrouwen op om “zich beter voor te bereiden, vooral met het oog op het carnaval in Keulen. Daartoe zullen we online een handleiding publiceren, die deze jonge vrouwen kunnen doorlezen om zich voor te bereiden”, aldus de burgemeester.

Nadat in Oostenrijk een 20-jarige vrouw, die stond te wachten bij een bushalte in Wenen, door vier islamitische mannen overvallen, geslagen en beroofd werd – waaronder een man, die “begon met zijn handen door het haar van de vrouw te woelen en duidelijk maakte dat er in zijn culturele achtergrond nauwelijks blonde vrouwen zijn”- regeerde de politie door te zeggen dat ze haar haren zou moeten verven.

“Eerst was ik bang, maar nu ben ik woedend. Na de aanval zei men tegen mij dat vrouwen na 20.00 uur niet meer alleen op straat zouden moeten zijn. En ze gaven me ook nog andere adviezen en zeiden tegen me dat ik mijn haar donker zou moeten verven en me ook minder uitdagend zou moeten kleden. Indirect betekent dit dat ik medeschuldig was aan hetgeen wat me is overkomen. Dat is een enorme belediging.”

In Noorwegen staat Unni Wikan, professor voor sociale antropologie aan de universiteit van Oslo, erop dat “Noorse vrouwen hun deel van de verantwoordelijkheid voor deze verkrachtingen moeten nemen”, omdat islamitische mannen hun manier van kleding als provocatief zouden beschouwen. Zoveel over de feministische bewering dat het vrouwen vrijstaat om zichzelf zo verleidelijk te kleden als ze willen – en o wee de man die dit verkeerd interpreteert, tenzij hij behoort tot een minderheden ras of minderhedenreligie.

Professor Wikan kwam tot de conclusie dat islamitische mannen die in het Westen wonen zich niet aan westelijke normen hoeven aanpassen, integendeel: “De Noorse vrouwen moeten inzien dat we in een multiculturele samenleving leven, en zich aan deze aanpassen.”

Zelfs als het om verkrachting gaat, dan is ze, als het slachtoffer blank is en de verkrachter niet, überhaupt geen slachtoffer; erger nog, ze is een “raciste” en “haatster”, die het kennelijk verdient wat ze heeft gekregen en meer. “Het slachtoffer de schuld geven” komt steeds meer terug en wint in het hele Westen terrein.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/24 ... n-racisme/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: do aug 06, 2020 2:11 am
door Pilgrim
Deze 8 historische persoonlijkheden waren in werkelijkheid zwart – beweren linksen op internet!

Geplaatst op 5 augustus 2020

Afbeelding

1. Ludwig van Beethoven, componist

Afbeelding

De studentenkrant “The Concordian” beweert dat Beethoven een Afrikaan geweest zou zijn. Motivering: zijn familie komt deels uit Vlaanderen, dat deel uitmaakte van de Spaanse Nederlanden en in de Spaanse Nederlanden leefden ook enkele Noord-Afrikaanse Moren.

Een andere theorie gaat zelfs nog verder en beweert dat Beethoven zou zijn voortgekomen uit de stiekeme affaire van een Pruisische koning met een zwarte kamenierster. Dit alles is echter niet bewezen en afbeeldingen van Beethoven uit die tijd weerleggen deze samenzweringstheorieën duidelijk.

2. Sophie Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, koningin van Engeland

Afbeelding

De site “howstuffworks” noemt in haar lijst “10 People You Probably Didn’t Know Were Black” grotendeels mensen die ooit een keer een zwarte voorouder hadden. Daarbij duikt ook Queen Charlotte op – zwarten kunnen in haar stamboom echter niet worden bewezen.

Een ander artikel op de site luidt overigens: „Having a Cherokee Ancestor Doesn’t Necessarily Make You Cherokee Too“. Niets aan toe te voegen.

3. Alexander Hamilton, een van de oprichters van Amerika

Afbeelding

Amerikanen kennen hem van het biljet van $ 10,- en hoogstwaarschijnlijk ook uit de geschiedenisles. Alexander Hamilton vocht in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en was medeoprichter van de VS.

De “New York Times” beweerde in januari 2004 dat hij zwarte voorouders gehad zou hebben. Terwijl hij in werkelijkheid Engelse, Schotse en Franse wortels had. Aanhangers van de theorie verbreiden het sprookje dat alle schilderijen waarop Hamilton uiteraard als blanke staat afgebeeld fake zouden zijn.

4. Sint-Nicolaas van Myra, bisschop

Afbeelding

Volgens “blackenterprise.com” gaat het bij de heilige Nicolaas om een zwarte. Geen wonder: linksen beweren al heel lang dat hij een Turk geweest zou zijn, omdat hij op het gebied van het huidige Turkije leefde – eeuwenlang voordat daar überhaupt Turken leefden.

Desondanks weet “blackenterprise.com” zeker dat hij niet alleen een Turk, maar zelfs een zwarte Turk geweest moet zijn. Een feit is, dat daarvoor geen bewijzen bestaan. De waarschijnlijkheid is echter tamelijk groot dat een zwarte Turken-bisschop in de Europees beïnvloede Byzantijnse cultuur de geschiedschrijvers vast en zeker een vermelding waard zou zijn geweest.

5. Wolfgang Amadeus Mozart, componist

Afbeelding

Al jarenlang blijft onder linkse geschiedeniskenners hardnekkig de mythe bestaan dat ook Mozart zwart geweest zou zijn. Als bewijs wordt een schilderij gepresenteerd, dat zogenaamd de echte – dus zwarte – Mozart laat zien.

Blanke illuminati willen dit geheimhouden, zegt men. In werkelijkheid is de afbeelding van Mozart met een zwarte huidskleur onderdeel van een marketingcampagne van een Belgische radiozender, die hiermee reclame wilde maken voor zijn jazzprogramma.

6. Hannibal Barca, legeraanvoerder

Afbeelding

De Feniciërs, die Carthago opgericht hadden, waren een volk uit de Levant, dus uit de regio van het huidige Israël en Libanon.

Dat weerhoudt samenzweringstheoretici er niet van om te beweren dat de Feniciërs, en daarmee ook de beroemde legeraanvoerder Hannibal, zwarten geweest zouden zijn. We vallen in herhaling: daarvoor bestaat geen bewijs.

7. Augustinus van Hippo (Sint-Augustinus), kerkvader

Afbeelding

Om de invloedrijke kerkvaders in te palmen, passen linksen een tamelijk racistische argumentatie toe: Augustinus´ moeder was Berber. Berbers komen uit Noord-Afrika. Noord-Afrika behoort tot Afrika. Afrikanen zijn zwart. Dus was Augustinus zwart.

Wat ze op de een of andere manier niet bedacht hebben: Berbers leven weliswaar in Afrika – maar ze zijn niet zwart.

8. Clark Gable, acteur

Afbeelding

Op internet zijn enkele sites te vinden die beweren dat Gable er nooit een geheim van gemaakt zou hebben zwart te zijn. Grappig genoeg is daar niets over te vinden. En op foto´s ziet hij er ook niet bijzonder zwart uit.

Bron: https://flinkfeed.com

Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/05 ... -internet/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za sep 05, 2020 10:40 am
door sjun
Douglas Murray: The Cult of Woke & the Project to Lie About Our History

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: za sep 05, 2020 10:14 pm
door sjun
Star Wars And All New Movies Are Being INFECTED With Social Media Politics, No Fun Allowed Anymore