Pagina 1 van 1

Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: Za Okt 26, 2019 2:39 am
door Pilgrim
Deze nieuwe topic gaat over antiblank racisme van eigen makelij, wat ook wel autoracisme genoemd wordt. In dit geval is dat dus wit blank autoracisme. Omdat de term autoracisme nog niet erg bekend is heb ik voor een uitgebreidere beschrijving voor de naam van deze topic gekozen. Of er ook andersoortige vormen van autoracisme bestaan (bijvoorbeeld zwart autoracisme) is mij niet bekend, maar zou misschien best mogelijk zijn. Deze topic is echter vooral bedoeld voor blank autoracisme.

STIKSTOF

Geplaatst op 25 oktober 2019

Afbeelding

Daar had ik nog nooit van gehoord dat dit door onze boeren wordt veroorzaakt. Wel van melkquota, van mestfosfaat en noem maar op. Klimaat, maar dat is zwendel om o.a. de hobbyclubs van Samsom, Ed Nijpels, de PvdA, D66 alsmede groen Links te financieren. De boodschap van de 500 wetenschappers die ter zake kundig zijnen die hun tegenstem lieten horen, doet er helemaal niet toe. Geld is geld, ook bloedgeld!

Ook de burgers zijn steeds de dupe. Vooral bejaarden zoals zieken en gepensioneerden. Die al vijftien jaar niet meer geïndexeerd zijn. En deze politieke gladjanussen korten deze mensen om het luxe leven van de landbezetters, nog altijd onterecht vluchtelingen genoemd, te bekostigen. Iedereen kan hier binnenvallen, mits hij/zij islamitisch is. Christenen zijn de énige echte vluchtelingen. En die worden steevast teruggestuurd. Vooral het land van STASI-agent Merkel, Duitsland, heeft daar een handje van. Over discriminatie gesproken! Nee, hier maken ze zich druk om de koppensnellers met hun gebroed terug naar Nederland te halen om ze te verwennen en zich voor te laten bereiden op een volgende klus.

Kijk, de Nederlandse politici zijn een verzameling “Ja-knikkers”, precies zoals Brussel wil, en die krijgen de opdrachten van de NWO die erop uit is om het blanke ras uit te roeien. Timmermans riep het letterlijk ook zo uit. Het blanke ras moet verdwijnen tot in alle uithoeken van de wereld, riep deze volks- en landverrader uit.

En waarom ineens zoveel aandacht voor stikstof, en waarom niet voor de G5-straling? Die schijnt volgens deskundigen veel gevaarlijker te zijn, maar die moet en zal er komen. Waarom? Omdat de overheid dan de burger 24/7 kan controleren.

Laat u uw nering niet beperken of afnemen, want in Polen hebben ze daar minder moeite mee. Dat land krijgt jaarlijks € 9 miljard uit uw en onze portemonnee, maar dat kruipt niet voor de Brusselse dictatuur. Nederland staat altijd het eerst met de geldbeurs klaar. Zelf te eten of niet!

Er gebeurt niets in Europa zonder instemming van de NWO. Alles wat zich vandaag afspeelt in Europa, dus ook in Nederland, is gepland. Kijk, de NWO is een fascistisch onderdrukkend misbaksel en onze politici en die in Brussel zijn het er van harte mee eens. Hè, mevrouw in ´t Veld (ook D66)! De blanken moet worden uitgeroeid. Zelf blank, maar welke positie zien ze voor zichzelf?

Europa staat praktisch op het niveau van Noord-Korea, de DDR van Merkel hebben we reeds achter ons liggen. Maar we gaan ze inhalen!

Laten we eens luisteren naar wat deze Harvard-professor (die onlangs Merkel een Harvard-eredoctoraat heeft gestuurd ter ere van haar succesvolle vernietigingsbeleid betreffende blanke Europeanen) te zeggen heeft over blanken. De joodse professor uit Harvard, Ignatiev Noel, NWO-er en pleitbezorger van de uitroeiing van het blanke ras:

“Mijn zorg is om de blankheid af te schaffen.”
“Blank zijn is een vorm van raciale onderdrukking.”
“Er kan geen blank ras zijn zonder het fenomeen witte suprematie.”
“Blank zijn is een identiteit die volledig voortkomt uit onderdrukking.”
“Blank zijn is geen cultuur, het is geen religie, het is geen taal. Het is gewoon een beklemmende sociale categorie. ”
“Verraad aan de blanken is loyaliteit aan de mensheid.”
“De taak is om deze minderheid [dat wil zeggen de zwarten] samen te brengen op een manier die het onmogelijk maakt voor de blanke erfenis om zich voort te planten.”

Afbeelding

Noel Ignatiev, zoon van Joodse immigranten uit Rusland en professor in Harvard, in een interview op 23.12.2017:


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling.)

Alles wat er nu gebeurt, is een voorspel op wat ons te wachten staat, tenzij wij het samen met de boeren niet langer meer pikken. Laten we samen – boeren, burgers en buitenlui – opstaan tegen de Brusselse dictatuur waarvoor we eens in de 4 of 5 jaar naar de stembus mogen. Weet u wat een politicus van het CDA eens liet optekenen in HP/DE TIJD over het stemvee?: “Als je eenmaal bent gekozen, dan heb je met de kiezers niets meer te maken”.

Nederland en overig Europa wordt wakker!! Het onheil is nog amper te keren.

Door: “Piet”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/25/stikstof/

Re: Antiblank racisme van eigen makelij

Geplaatst: Do Nov 28, 2019 7:02 pm
door Pilgrim
Harvard professor die leven lang ongestraft kon pleiten voor vernietiging blanke ras overleden

Posted on 28/11/2019

Afbeelding
Blank, de inmiddels verboden kleur, mag onbeperkt worden belasterd en verketterd, en zou helemaal moeten gaan verdwijnen. (Afbeelding: (3)).

‘Blanken verdienen niet het recht om te leven, zij zijn een ziekte en de kanker’ – EU gaf in september in stilte alle Afrikanen dezelfde basisrechten als Europeanen

Op 9 november overleed op 78 jarige leeftijd de Amerikaanse Harvard professor en auteur Noel Ignatiev. De extreemlinkse, van Joodse ouders afkomstige Ignatiev kon zijn leven lang pleiten voor de vernietiging van het blanke ras zonder daar ooit voor te worden bestraft. Zijn in academische kringen breed geaccepteerde racistische theorieën kunnen mede als de basis worden gezien van de in gang gezette ‘Umvolkung’ van Europa, waar de EU in september in alle stilte de volgende stap in zette door alle Afrikanen in Europa in één klap dezelfde grondrechten als de autochtone bevolking te geven, omdat de Europeanen ‘verplicht’ zouden zijn om mensen uit Afrika ‘onbegrensd’ op te nemen en te verzorgen. (1)

‘Blank? Dan bent u kanker, een ziekte’
Ignatiev, een overtuigde Marxist en Maoïst, maakte er geen geheim van dat hij blanken haatte. ‘Er is geen verschil tussen blanken en onderdrukking.’(2) ‘Als u een blanke man bent, dan verdient u niet het recht om te leven. U bent kanker, u bent een ziekte.’ ‘Het is mijn verlangen om het blank-zijn af te schaffen.’ ‘De opdracht is om deze (zwarte) minderheid op een bepaalde manier samen te brengen, zodat het de nalatenschap van het blank-zijn onmogelijk wordt gemaakt om zich voort te planten.’ Dat laatste doelde vooral op het overspoelen van traditioneel blanke landen met miljoenen Afrikaanse migranten.

Stelt u zich voor dat een professor het omgekeerde had gedaan door ook maar één keer openlijk te pleiten voor de vernietiging van het Afrikaanse ras. Binnen een dag zou hij zijn baan hebben verloren en door de politie zijn opgepakt wegens racisme en haatzaaien. Maar als blanken het doelwit zijn, dan gelden voor de gevestigde orde in het Westen plotseling heel andere normen.

‘Verraad van blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’
Ignatiev was een van de oorspronkelijke bedenkers van het ‘witte privilege’ concept waar de Westerse elite en media de bevolking vooral de afgelopen jaren mee overspoelt. Zijn website Race Traitor (Rassen Verrader) had als motto ‘verraad van het blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’ (2). Na veel kritiek beweerde Ingnatiev weliswaar dat zijn streven om het blanke ras af te schaffen enkel figuurlijk was bedoeld, en hij niet letterlijk alle blanken wilde uitroeien, maar alleen al zijn bovenstaande uitspraken laten nauwelijks ruimte voor een ‘figuurlijke’ interpretatie.

Dat geldt zeker voor wat hij in 2002 in het Harvard Magazine schreef: ‘Vergis u niet: wij zijn van plan om zowel dode als witte blanke mannen te blijven verketteren, en de vrouwen ook, totdat het sociale bouwwerk dat bekend staat als ‘het blanke ras’ is vernietigd – niet afgebroken, maar vernietigd.’

‘Blanke ras wordt vernietigd door massa immigratie uit Afrika’
De bekende Duitse rechtse journalist en blogger Michael Mannheimer ziet in Ingatievs Joodse afkomst een verband met het vermeende ‘Joodse complot’ om over de wereld te heersen. Hij haalt bijvoorbeeld rabbi Harry Waton (1871-1959) aan, een openlijke blanken-hatende racist die verklaarde dat ‘het geen toeval is dat het Judaïsme het Marxisme heeft voortgebracht, en Joden bereidwillig het Marxisme hebben geaccepteerd... alles was in perfecte harmonie met de voortgang van het Judaïsme en de Joden.’

Achterliggende reden voor de specifieke haat die Joden tegen het blanke ras zouden koesteren is volgens Mannheimer het christendom, dat weliswaar zijn oorsprong kent in het Midden Oosten, maar vooral in het blanke Europa tot bloei kwam, en –zoals de Church of England onlangs erkende– verantwoordelijk was voor eeuwenlange Jodenvervolgingen die uitmondden in de Holocaust. (1)

Judaïsme en islam hebben gemeenschappelijk haat tegen christendom
Als een vorm van wraak zou een Joodse elite die de controle zou hebben gekregen over bijna alle Westerse media en banken ‘het einde van het blanke ras’ proberen te bewerken ‘door de complete islamisering van Europa.’ Het Judaïsme en de islam hebben in ieder geval één basiskenmerk gemeen: zij haten de Messias van het christendom, Jezus Christus. In de islam is het concept dat God een Zoon zou hebben zelfs de grootst mogelijk godslastering die bestraft moet worden met de dood. Dat geldt feitelijk ook voor het Judaïsme; in het Nieuwe Testament wilden Joodse Schriftgeleerden Jezus stenigen nadat Hij zich gelijk stelde aan God.

Wat er ook (on)waar zou zijn van de aloude Joodse complottheorie – het is een onmiskenbaar feit dat ook de Nederlandse mainstream media en met name linkse partijen dagelijks de verkettering en verdwijning van het blanke ras en de blanke cultuur en gewoonten prediken. Op bijna ieder gebied wordt blanken een schuldgevoel aangepraat; zij zouden als enigen verantwoordelijk zijn voor alle ellende, racisme, armoede en (zogenaamde) klimaatproblemen, en daarom als enigen moeten boeten en bloeden om die problemen op te lossen.

Bij het extreemlinkse NU.nl is ‘blank’ inmiddels letterlijk een fout en verboden woord, waardoor de automatisch spellingcorrectie van de zogenaamde ‘journalisten’ bij dit propagandakanaal het woord ‘blank’ automatisch vervangt door ‘wit’ (‘Honderden huizen kwamen wit te staan...’ zie ook dit artikel van gisteren).

Xander
(1) Michael Mannheimer
(2) YouTube
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/h ... overleden/