Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

Het is weer tijd voor een nieuwe topic...
Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen

Posted on 01/11/2019

Afbeelding
Afbeelding: John McLaughlin (rechts) met een andere anti-Trump ‘Deep State’ topman: Robert Mueller. (Afbeelding: (2)).

Twee voormalige CIA directeuren, John McLaughlin en John Brennan, hebben openlijk het bestaan van de ‘Deep State’ toegegeven. Deze ‘schaduwregering’ binnen de veiligheidsdiensten, die van meet af aan probeert om Trump af te zetten of op een andere manier uit te schakelen, werd door de Westerse en ook Nederlandse mainstream media altijd een ‘nepnieuws’ of een ‘complottheorie’ genoemd. McLaughlin schepte er tijdens het interview met C-SPAN zelfs over op: ‘Dank God voor de Deep State!’ waarop het linkse publiek applaudisseerde.

McLaughlin vindt het een goede zaak dat een inlichtingenagent naar voren is getreden om te getuigen tegen Trump. Daarmee verwees hij naar de zogenaamde ‘klokkenluider’ Eric Ciaramella, een geregistreerde Democraat die voor Obama, Biden en Brennan heeft gewerkt, en altijd een openlijke criticus van Trump is geweest. Ook hielp hij mee met het in elkaar draaien van de Trump/Rusland samenzwering hoax.

‘Gecommitteerd aan objectiviteit en waarheid’........
Desondanks durfde de voormalige CIA directeur met droge ogen en een uitgestreken gezicht te beweren dat ‘dit het instituut in de Amerikaanse regering is dat –met al zijn gebreken en fouten- gecommitteerd is aan objectiviteit en het vertellen van de waarheid.’ (Als u nu onder de tafel ligt van het lachen, dan zult u zeker niet de enige zijn).

Ook Brennan –van wie bevestigd is dat hij publiekelijk tegen het Congres heeft gelogen, maar daar op geen enkele wijze voor is gestraft- had niets dan lof voor de ‘mannen en vrouwen in de inlichtingendiensten... die naar voren treden en hun verantwoordelijkheden nemen voor hun medeburgers.’

Zowel het bestaan van de Deep State, als diens doelstelling om Trump hoe dan ook weg te krijgen, kan nu door geen enkele zichzelf nog enigszins serieus nemende journalist nog nepnieuws of een complottheorie worden genoemd.

Twitteraars: CIA verwoest de democratie en wil van het volk
Tal van twitteraars reageren dat ze zich heel goed herinneren ‘dat ons werd wijsgemaakt dat de Deep State niets meer dan een rechtse complottheorie is. Grappig, want dat is precies wat ze roepen over wat de inspecteur-generaal bekend gaat maken, en wat vervolgd wordt door het ministerie van Justitie.’ ‘Het noemen van de Deep State werd altijd belachelijk gemaakt. Goed te weten dat het nu eindelijk is bevestigd.’ ‘ Ze proberen het niet eens meer te verbergen.’

‘Ze geloven echt in hun eigen BS. De CIA is zo diep weggezonken dat ze amper nog herkenbaar zijn.’ ‘Betalen wij ongekozen bureaucraten om de democratisch gekozen leider van het land te ondermijnen?’ ‘Vertaling: stik maar, Amerikaanse kiezers.’ ‘Dit is niet wat een democratie doet. Wat telt is het mandaat van de kiezers, niet wat de Deep State wil... Schaam jullie.’ ‘Ongelooflijk! Dit zou iedere Amerikaan ongerust moeten maken. De Deep State heeft een smerig plan met ons allemaal als we niet tegen hun corruptie opstaan. Ze zullen iedereen die geen deel uitmaakt van hun team de rug toekeren. Wat een enge tijden.’

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/t ... schakelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

Posted on 07/11/2019

Afbeelding
Mark Zaid (rechts) werkte voor Clinton, Schumer en Podesta, en richtte een extreemlinkse anti-Trump organisatie op. Desondanks presenteren de Democraten hem als ‘onpartijdig’... (Afbeelding: (3)).

Advocaat Mark Zaid in 2017: ‘CNN gaat sleutelrol spelen bij impeachen Trump’ – Zaid, werkzaam voor Clinton, Schumer en Podesta, richtte extreemlinkse anti-Trump organisatie op – Klokkenluider (CIA Oekraïne analist) zelf was ingezet door regering Obama

De Democratische advocaat die de anti-Trump klokkenluider beschermt zwoor in 2017 om ‘van Trump af te komen’, en kondigde letterlijk aan dat ‘de coup is begonnen.’ Mark Zaid, de advocaat die ook voor John Podesta, Clinton en Schumer werkte, en die in 2017 de anti-Trump organisatie ‘Klokkenluider Hulp’ oprichtte, twitterde dat ‘het heel beangstigend is. Wij gaan hem lozen. Dit land is sterk genoeg om zelf hem en zijn supporters te overleven. Het moet wel.’

‘#coup is begonnen,’ twitterde hij nadat waarnemend minister van Justitie Sally Yates door Trump was ontslagen omdat ze had geweigerd een legaal bevel dat bedoeld was om de Amerikaanse bevolking te beschermen (tegen illegale migranten) te handhaven. Yates was nog door Trumps voorganger Obama aangesteld.

In juli 2017 verklaarde Zaid tegen Fox News dat ‘ik voorspel dat CNN een sleutelrol zal spelen zodat Donald Trump zijn volledige termijn als president niet afmaakt.’’45 jaar na nu zouden we herinneringen kunnen ophalen aan de impeachment van Donald Trump. Ik zal dan oud zijn, maar het zal het wachten waard zijn.’

‘Impeachment was dus altijd al het plan’
Zaids tweets en uitspraken zijn een bevestiging van het sterke vermoeden dat de klokkenluider klacht tegen Oekraïne extreem partijdig is opgesteld. ‘De advocaat van de klokkenluider heeft laten zien dat dit een spelletje is,’ reageerde Tim Murtaugh, de communicatiedirecteur van Trumps campagneteam. ‘Het was dus altijd al het plan van de Democraten om een coup op te zetten en Donald Trump te impeachen. Alles wat ze nodig hadden was de juiste slinkse methode.’

‘Ze probeerden iets met Mueller, en nu hebben ze zich vastgebeten in een perfect normaal telefoontje met Oekraïne. Dit bewijst dat het van meet af aan een opgezet plan was.’

‘Onpartijdig’... Yeah
Zowel cynisch als hilarisch: de advocaat beschrijft zichzelf als ‘onpartijdig’, en dat terwijl zijn ‘Whistleblower Aid’ zeer nauwe banden heeft met extreemlinkse organisaties, en puur Democratische doelstellingen nastreeft. Zaid is ook de oprichter en directeur van het James Madison Project, waar de beruchte Democraat John ‘pizzagate’ Podesta nog steeds bestuurslid van is.

In de Nederlandse mainstream media zult u hier hoogstwaarschijnlijk niets over lezen, want die zitten bijna allemaal al jaren in hetzelfde extreem bevooroordeelde linkse Trump-haters schuitje, dat vrijwel dagelijks vers junknieuws over het grotendeels nog naïeve volk uitkotst.

Klokkenluider zelf werd door Obama ingeschakeld voor Oekraïne
Donald Trump jr. wees gisteren op s NY Times bestseller auteur en Breitbart topjournalist Aaron Klein, die schreef dat Eric Ciaramella, de gelekte naam van de CIA official/klokkenluider, een belangrijke rol vervulde in het Oekraïne beleid van de regering Obama, inclusief de uiteindelijke ondertekening van een leengarantie van $ 1 miljard nadat toenmalige vicepresident Joe Biden Oekraïne onder druk had gezet om de officier van Justitie die onderzoek deed naar de gasgigant Burisma, nadat die zijn zoon Hunter een dik betaalde positie in het bestuur had gegeven.

Dit was de echte ‘quid pro quo’, die de Democraten met hun valse beschuldigingen aan het adres van Trump proberen te verhullen. De media verketteren Trump jr. nu voor het vermelden van de naam van de CIA-klokkenluider, terwijl die al wekenlang op het internet rondgaat. Tal van nieuwssites zoals Real Clear Politics hebben Ciaramella al veel eerder geïdentificeerd.

Werkzaam voor top Democraten
De bekende Republikeinse senator Rand Paul zei eergisteren op Fox News dat hij daarom overweegt om de klokkenluider ook officieel bij zijn naam te noemen, juist omdat deze nauw betrokken lijkt te zijn bij het Oekraïne corruptieschandaal van de Bidens. Ciaramella is een geregistreerde Democraat, Rusland-Oekraïne analist bij de CIA, en werkte voor zowel CIA directeur John Brennan als vicepresident Joe Biden, en was zelfs de door de regering Obama aangewezen ‘point man’ voor Oekraïne.

Tevens is gebleken dat hij geen directe kennis had over het telefoongesprek tussen Trump en de Oekraïense president Zelensky. Ciaramella werkte ook voor de hyper-partijdige advocaat en activist Alexandra Chalupa, die speciaal was ingeschakeld om eventuele schandalen over Trump te vinden. Chalupa werkte voor de regering Clinton en was van diverse Democraten staflid geweest.

Desondanks presenteren de Democraten Ciaramella als een ‘onpartijdige’ klokkenluider, waarmee ze proberen om Trump te impeachen…

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/a ... trump-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ariel »

Alexander S. Vindman is een Amerikaanse veiligheidsexpert en specialist in buitenlandse aangelegenheden. Als directeur Europese zaken maakt hij deel uit van de Nationale Veiligheidsraad.

Vindman werd gedagvaard om te getuigen tegenover onderzoekers van het Congres op 29 oktober 2019, gelet op zijn mogelijke kennis over een telefoongesprek tussen de Amerikaanse president Trump en diens Oekraïense ambtsgenoot Zelensky op 25 juli 2019.

Naar wordt aangenomen is hij de eerste Witte Huis-autoriteit die rechtstreeks getuige was van dit telefoongesprek, dat het hart vormt van het impeachment-onderzoek waarin Trump ervan wordt beschuldigd Zelensky gevraagd te hebben om een corruptie-onderzoek in te stellen naar voormalig vicepresident Joe Biden, die evenals Trump campagne voert voor de presidentsverkiezingen van 2020

Schiff Witness Vindham Testified that He "Thought" President's "Policy" Was Wrong So He Advised Ukrainians to Ignore the President

Adam Schiff’s star witness Alexander Vindman testified to the House Intel Committee that he “thought” the President was wrong in his policy with the Ukraine. So he later told Ukrainians to ignore the President.

Alexander Vindman’s testimony was recently released and it shows an ignorant underling in the NSC who believed the President’s policy in the Ukraine was flawed and because of this Vindman notified a group of ‘Ukrainians’ to ignore the President’s requests.

The Conservative Treehouse reported on the release and highlighted some interesting pieces from the testimony. Apparently in his opening remarks young Vindman stated that he believed the President ‘demanded’ something from the Ukrainians. Representative Ratcliff destroyed him on this assertion –

Afbeelding

Ratcliffe challenges Vindman to find in the President’s transcript of the call where the President ‘demanded’ anything from the Ukrainian President –

Afbeelding

Vindman could not name anywhere in the transcript where the President demanded anything and that it was all what Vindman perceived and not based on the law or others interpretations of the meeting. Vindman had concerns about the President’s policy (who is he?)

Afbeelding

Congressman Ratcliffe next destroyed the witness Vindman pointing out how Vindman told Ukrainian officials (not detailed in the discussion) to ignore President Trump – a blatant crime committed by the underling

https://www.thegatewaypundit.com/wp-con ... dman-1.jpg

After Rep. Swalwell jumped in to assist Vindman, Ratcliffe nailed him, calling Swalwell ‘President’, in reference to his failed Presidential run

Afbeelding

Then the attorney for Vindman and the rest of the Democrats freaked out in defense of the underling who told Ukrainians to ignore President Trump

Afbeelding

What a mess the Democrats have gotten themselves into. If they try to sell this sham on the American people they have the same gall as Rep. Swalwell thinking he has a chance at President. (They will fail miserably.)
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ariel »

Haley: Trump werd aan alle kanten tegengewerkt

Voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson en de oud chef staf van het Witte Huis John Kelly hebben vrijwel constant geprobeerd het gezag van president Donald Trump te ondermijnen. Dat deden ze omdat Trump in hun ogen „geen enkel idee had waar hij mee bezig was.”

Dat schrijft voormalig VN-ambassadrice van de Verenigde Staten Nikki Haley in een nog uit te komen autobiografie met de titel With All Due Respect, waar ze alvast enkele passages uit bekendmaakte. Ze vertrok eind vorig jaar van haar post als VN-ambassadeur.

„Kelly en Tillerson vertelden me in vertrouwen dat ze alles in het werk stelden besluiten van de president te dwarsbomen. Dat deden ze niet omdat ze onloyaal waren, maar in de overtuiging dat ze het land wilden redden. Ze hebben mij ook gevraagd om de president zoveel mogelijk tegen te werken. Ik was geschokt over hun plannen”, aldus Haley tegen The Washington Post.

Zelf was Haley het geregeld ook oneens met Trump. Ze had vooral kritiek op Trumps opmerkingen over de rellen in de stad Charlottesville, waar een linkse demonstrant werd doodgereden door een blanke racist.Haley noemt het standpunt van Trump in haar boek „pijnlijk.” Trump verdedigde zijn reactie op het extreemrechtse geweld in Charlottesville en zijn woorden dat het geweld van twee kanten kwam. Hij zei ook dat er aan de zijde van de blanke racisten ook zeer goede mensen aanwezig waren. Die uitlatingen kwamen de president op een wereldwijde storm van kritiek te staan. Ondanks de weinig vleiende passages voor de president, zond Trump zondag een tweet uit waarin hij de biografie van Haley aanprees.

Tillerson werd in maart 2018 door Trump ontslagen. Kelly nam begin dit jaar ontslag in het Witte Huis.
Ook Haley kan het niet laten om wat deugpunten te verdienen. Trump heeft vplkomen gelijk dat het geweld van twee kanten kwam. Dat mag hij toch zeggen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’

Posted on 14/11/2019

Afbeelding
Joe Biden (R), hier met zijn zoon Hunter, is ontegenzeggelijk één van de corruptste politici die op deze aardbol rondlopen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Paul Craig Roberts: Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten worden onderzocht – Westerse mainstream media inmiddels ‘nog corrupter dan dit woord betekent’

Paul Craig Roberts, voorman van het Institute for Political Economy en voormalig official van de regering Reagan, maakt het impeachment onderzoek dat de Democraten tegen Trump hebben opgestart met de grond gelijk. Het schaamteloze schijnproces tegen Trump toont andermaal aan dat de Democraten inmiddels ‘de corruptste partij op aarde’ zijn, en de (Westerse) mainstream media zelfs nog ‘corrupter zijn dan dit woord betekent.’ Op basis van alle bekende feiten zouden juist Joe Biden en Barack Obama moeten worden onderzocht, en niet Trump. ‘Maar als Trump neergaat, dan gaat Amerika met hem. De democratie in Amerika zal daarvan het slachtoffer zijn.’

De klokkenluider waar het impeachment onderzoek op was gebaseerd is stilletjes van het toneel afgevoerd nadat bleek dat hij voor topdemocraten zoals Joe Biden en Hillary Clinton had gewerkt, en geheime ontmoetingen had gehad met Adam Schiff, die hem instrueerde wat hij precies moest vertellen. Deze week loog Schiff echter glashard door te beweren dat hij de identiteit van deze man niet kende.

Hoe dan ook, deze eerste fake getuige was te besmet om nog geloofwaardig te kunnen gebruiken. Daarom voerden de Democraten en de media snel een nieuwe official op, die enkel ‘van andere stafleden’ had gehoord over het bestaan van nog een ander telefoongesprek van Trump, waarin Oekraïne onder druk zou zijn gezet. Uit het transcript van het eerste gesprek was namelijk onomstotelijk gebleken dat er geen enkele sprake was van zo’n ‘quid pro quo’.

Tweede telefoongesprek blijkt puur verzinsel
Dit zogenaamde tweede telefoongesprek, waar niemand iets van wist en waar ook geen transcript van is, lijkt dan ook niets meer dan het zoveelste verzinsel te zijn. De waarnemende ambassadeur in Oekraïne, William Taylor, getuigde dat een van zijn stafleden dat tweede telefoongesprek had gehoord, en dat Trump toen om een onderzoek naar de Bidens had gevraagd. Deze tweedehands ‘van horen zeggen’ info, dit gerucht, wordt ook in de Nederlandse media echter als een ‘bombshell’ gepresenteerd. Roberts: ‘Het lijkt daar niet eens op, maar de presstitutes zullen het net zolang herhalen tot het dat wel is.’

‘Je moet je afvragen hoeveel stafleden een telefoongesprek tussen staatshoofden mogen afluisteren. In mijn dagen waren dat er nul,’ vervolgt Roberts. ‘Waarom komen de Democraten met ‘van horen zeggen’ info? Waarom staan de stafleden die deze gesprekken zogenaamd zouden hebben gehoord niet in het getuigenbankje?... Gaan de Democraten van het Huis de president van de VS impeachen op basis van ‘van horen zeggen’ info uit de tweede hand?’

Niet Trump, maar Biden en Obama zetten Oekraïne onder druk
Trump zelf had overigens sowieso niet met $ 1 miljard hulp hoeven dreigen om info te krijgen over de Bidens en hun omkoopsommen om het onderzoek naar de corruptie van Burisma, het Oekraïense gasbedrijf dat Hunter Biden inhuurde voor ‘bescherming’, te blokkeren. Oekraïense officials hebben namelijk alle officiële documentatie hierover vrijgegeven, alleen zult u dat in de media niet lezen. Roberts: ‘Verwacht niet dat de (pers)hoeren verslag doen van ook maar enig waar feit. Daar zijn ze niet toe in staat.’

Uit de officiële Oekraïense documenten blijkt dat Burisma maar liefst $ 3.166.000,- aan Hunter Biden betaalde, en dat –nog belangrijker- Burisma het corrupte ministerie van BuZa van Obama onder druk zetten om het Oekraïense justitiële corruptie onderzoek naar Burisma stop te zetten.

Dat is dan ook precies wat het Obama regime deed. Joe Biden dwong Oekraïne ertoe de officier van justitie te ontslaan en zo het onderzoek stop te zetten, door de president daar 6 uur de tijd voor te geven. Zo niet, dan zou Biden $ 1 miljard aan Amerikaanse hulp aan Oekraïne stopzetten – de enige èchte ‘quid pro quo’, of beter gezegd: chantage, die er heeft plaatsgevonden, en waar de voormalige vicepresident nota bene publiekelijk over opschepte.

‘We moeten ons daarom allemaal afvragen waarom Trump wordt onderzocht, en niet Biden en Obama,’ vervolgt Roberts. ‘We weten de reden al: de Amerikaanse media zijn corrupter dan dit woord betekent, en de Democraten zijn de corruptste partij op deze aarde. Verder wil het militaire-veiligheidscomplex Trump begraven, omdat hij hun budget en macht in gevaar brengt vanwege het willen normaliseren van de betrekkingen met Rusland.’

‘Als Trump neergaat, gaat Amerika met hem’
‘Maar als Trump neergaat, gaat Amerika met hem. Het grootste deel van de wereld zal zeggen ‘die zijn we gelukkig kwijt’. Wat de Republikeinen betreft: zij zullen Trump niet boven hun campagne contributies en bescherming van het militaire/veiligheidscomplex zetten. Waar is Trumps minister van Justitie Barr? Waar zijn de verslagen van het ministerie over de onderzoeken naar de ‘Russiagate’ hoax misdaden die door de FBI en Obama’s ministerie van Justitie werden begaan? Heeft Trump niet gemerkt dat zijn eigen ministerie van Justitie hem heeft laten vallen?’

‘Democratie in Amerika het slachtoffer’
‘Aanklachten voor de Russiagate misdaden zouden de impeachment van Trump door de Democraten wegblazen, maar waar zijn die aanklachten? Deze misdaden zijn zonder twijfel al heel lang bekend. Een aantal voormalige federale procureurs en assistent-procureurs hebben deze Russiagate-hoax misdaden tot in detail beschreven. Maar Trumps ministerie van Justitie gaat hem verraden, en de democratie in Amerika zal daar het slachtoffer zijn. Beide politieke partijen willen namelijk niet dat het winstgevende (‘Deep State’) moeras wordt drooggelegd.’ (1)

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/v ... arde-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21316
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door King George »

Het gaat ze niet lukken. Dinsdag 6 november 2020 gaan wij winnen en hebben ze bij zuur links weer het nakijken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ariel »

Het Witte Huis heeft een samenvatting vrijgeven van de tekst van een gesprek van president Trump met zijn Oekraïense ambtsgenoot Volodimir Zelenski. Het telefoongesprek was op 21 april en Trump feliciteert Zelenski met zijn verkiezingsoverwinning. Ook nodigt hij de gekozen leider uit voor een bezoek aan Washington.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21316
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door King George »

En dit is voor de Democraten een smoking gun? Ze maken zichzelf steeds meer en meer belachelijk.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

De 'Impeachment' faalt dus nieuwe strategie is nodig:
Trump in het ziekenhuis met hartklachten.
Dave Hodges is al weken 4/5 x daags paraat met een update. Hij heeft heldere inzichten maar kan zich weleens wat laten meeslepen.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

silkyboxershortXL schreef:Trump in het ziekenhuis met hartklachten.
Een update:
Nee, geen hartklachten.
Trump's White House chef en voedsel voorproever is vergiftigd en is nog in kritieke toestand.
Bron Lori Colley en Dave Hodges.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

Tucker's big takeaways from the Trump impeachment saga
Fox News - 20 nov. 2019Tucker Carlson geeft het volledige verhaal. Sondland werd voorafgaande aan de Hearing geterroriseerd door linkse activisten om – onder invloed van zijn uit Dems bestaande team juristen – in zijn ‘opening statement’ te verklaren dat Trump quid pro quo gepleegd had. Enkel om kort daarna te zeggen dat het allemaal enkel zijn eigen gevoelen en veronderstelling was. Het enige feit dat hij meedeelde was dat Trump hem nadrukkelijk had ingepeperd dat hij GEEN quid pro quo wilde. Waarna zijn hele getuigenis als een plumpudding in elkaar zakte.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

Ukraine: Cradle of a Coup
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8074
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door sjun »

Tucker: Media praises 'the Adam Schiff show'
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8074
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door sjun »

Giuliani reacts to impeachment inquiry after series of hearings
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8074
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door sjun »

Jim Jordan makes explosive accusation against Schiff


Opmerkelijk genoeg nog steeds niets hierover bij de Nederlandstalige kranten van Belgische globalistische eigenaren.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8074
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door sjun »

IG report will be an indictment of Adam Schiff: Rep. Ratcliffe


En natuurlijk bijzonder interessant....
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6822
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ali Yas »

Wat mij nou zo enorm verbaast is dat er toch nog ruim 40% van de Amerikanen iets ziet in een afzettingsprocedure, al daalt dat percentage wel. Al jaren dringen de Democrats aan op afzetting, al jaren hebben ze geen goede reden daarvoor, de ene na de andere ballon wordt doorgeprikt... Nou ja, het is gewoon schokkend hoe onnozel het publiek is. Maar in Nederland is het weinig beter helaas. De invloed van de grote media is enorm.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

Nu zal het toch wel voorbij zijn?? Toch?
Kijken vanaf 4.22min
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2564
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

Gemoederen lopen op.
PRESIDENT TRUMP CHARGED!!! SECRET PLOT AGAINST MILLIONS OF U.S. CITIZENS!!

ATTEMPTED COUP: President Trump BLASTS Findings in IG FISA FBI Report
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ariel »

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is woensdag rond 15.00 uur begonnen met het debat over de twee aanklachten in de impeachmentprocedure tegen president Donald Trump. Er is zes uur voor de beraadslagingen uitgetrokken waarna waarschijnlijk een stemming volgt.

Brief van Donald Trump aan Pelosi.

Afbeelding
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Pilgrim »

‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’

Posted on 18/12/2019

Afbeelding
Afbeelding: (2).

‘Kiezers zullen jullie verdraaiing van het recht en machtsmisbruik niet snel vergeven’

Vandaag gaan de Democraten in het door hen overheerste Huis van Afgevaardigden voor het impeachen van president Donald Trump stemmen, ook al is de kans dat hij daadwerkelijk wordt afgezet nihil. In een zes pagina’s tellende brief heeft Trump de Democratische voorzitter van het Huis, Nancy Pelosi, beschuldigd van het plegen van ‘een illegale, partijdige coup ... De geschiedenis zal hard over jullie oordelen. Ik heb geen enkele twijfel dat het Amerikaanse volk u en de Democraten tijdens de aanstaande verkiezingen van 2020 volledig verantwoordelijk zullen houden. Ze zullen jullie verdraaiing van het recht en machtsmisbruik niet snel vergeven.’

‘Onoprecht, inhoudsloos en ongegrond verzinsel’
De impeachment artikelen slaan sowieso nergens op. ‘Ze bevatten geen misdaden, geen misdrijven, en geen enkele overtreding... Door jullie ongeldige impeachment door te zetten... verklaren jullie openlijk de oorlog aan de Amerikaanse democratie... Jullie eerste claim, ‘machtsmisbruik’, is een totaal onoprecht, inhoudsloos en ongegrond verzinsel van jullie verbeelding.’ Zo is uit het transcript van het gewraakte telefoongesprek van Trump met de Oekraïense president Zelensky onomstotelijk naar voren gekomen dat Trump hem op geen enkele manier onder druk heeft gezet. Zelensky heeft dat ook persoonlijk bevestigd.

Trump: ‘En jullie weten heel goed dat vicepresident Biden zijn ambt en $ 1 miljard Amerikaanse hulpgeld gebruikte om Oekraïne te dwingen de officier van justitie die het bedrijf onderzocht dat zijn zoon miljoenen dollars betaalde, te ontslaan. Jullie weten dit omdat Biden hier op een video openlijk over opschepte: ‘Ik zei, ik zeg je dat jullie je miljard dollars niet krijgen... Ik keek hem aan en zei: ik vertrek over zes uur, en als de officier dan niet is ontslagen, krijgen jullie je geld niet. Nou, son of a b**ch, hij werd ontslagen!’.’

‘En nu proberen jullie mij te impeachen door mij valselijk te beschuldigen voor iets waarvan Joe Biden heeft toegegeven dat hij dat echt heeft gedaan.’

‘Jullie doen precies dat waar jullie de president van beschuldigen’
‘Ook jullie tweede claim, ‘obstructie van het Congres’, is belachelijk en gevaarlijk.’ Zelf de linkse rechtenprofessor Jonathan Turley heeft de Democraten gewaarschuwd dat ‘ik niet vaak genoeg kan benadrukken dat... als jullie de president impeachen... dit machtsmisbruik is. Het is jullie misbruik van de macht. Jullie doen precies dat waar jullie de president van beschuldigen.’

Trump: ‘Jullie zijn drie jaar bezig geweest met proberen de wil van het Amerikaanse volk opzij te schuiven en hun stemmen nietig te verklaren. Jullie zien democratie als jullie vijand! Voorzitter Pelosi, u heeft vorige week nog op een publiek forum toegegeven dat jullie impeachment poging al 2,5 jaar duurt, lang voordat u ook maar hoorde over dat telefoongesprek. 19 minuten nadat ik was ingezworen publiceerde de Washington Post een artikel getiteld ‘De campagne om President Trump te impeachen is begonnen’.’

‘Na drie jaar hebben jullie NIETS gevonden’
Ook topdemocraten Maxine Waters en Rashida Tlaib zworen meteen ervoor te zorgen dat Trump zou worden afgezet. En congreslid Adam Schiff ‘heeft tot op vandaag gelogen en bedrogen, en heeft op frauduleuze wijze, uit het niets, mijn gesprek met Zelensky verzonnen... Zijn schaamteloze leugens en misleidingen gaan helemaal terug tot aan de Rusland hoax.’

‘Na drie jaar oneerlijke en onwettige onderzoeken, $ 45 miljoen aan uitgaven... en het hele FBI corps, met aan het hoofd een bewezen totaal incompetent en corrupt leiderschap, hebben jullie NIETS gevonden!... Jullie hebben een fake onderzoek uitgevoerd naar de democratisch gekozen president van de VS, en jullie doen het gewoon weer.’

Jullie zijn degenen die zich inmengen in Amerika’s verkiezingen en de Amerikaanse democratie omverwerpen. Jullie zijn degenen het recht belemmeren. Jullie zijn degenen die onze republiek beschadigen en pijn doen lijden, voor jullie eigen egoïstisch, persoonlijk, politiek en partijdig gewin.’

‘Geschiedenis zal hard over jullie oordelen vanwege deze schertsvertoning’
‘Ieder congreslid dat voor impeachment stemt, tegen ieder spoortje van waarheid, feiten, bewijs en wettelijke principes in, laat zien hoe diep hij de kiezers en de Amerikaanse Constitutionele Orde veracht... Dit is niets anders dan een illegale, partijdige couppoging die –gezien het recente sentiment- zwaar zal falen in het stemhokje… De geschiedenis zal hard over jullie oordelen als jullie met deze impeachment schertsvertoning doorgaan.’

‘Misschien is jullie vals vertoon van plechtigheid nog wel het meest beledigend. Jullie hebben klaarblijkelijk zo weinig respect voor het Amerikaanse volk, dat jullie verwachten dat zij geloven dat jullie deze impeachment met terughoudendheid en gereserveerdheid benaderen. Niet één intelligent persoon gelooft wat jullie zeggen. Sinds ik de verkiezingen won is de Democratische Partij bezeten door impeachment koorts.’

‘Ik heb geen enkele twijfel dat het Amerikaanse volk u en de Democraten tijdens de verkiezingen van 2020 volledig verantwoordelijk zullen houden. Ze zullen jullie verdraaiing van het recht en machtsmisbruik niet snel vergeven.’

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding (cropped): Wikimedia Commons, auteur Michael Vadon, bron: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/20724666936/, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... aatsgreep/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21316
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door King George »

Deze oorlog die ze zelf verklaard hebben gaan wij winnen. De Dems zullen in hun eigen zwaard gaan vallen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21316
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door King George »

Even wat humor:

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Coup/nieuwe ‘impeachment’ tegen Trump

Bericht door Ariel »

Biden schept verwarring over getuigenis in proces Trump

Voormalig vicepresident Joe Biden heeft zichzelf in een lastige positie gemanoeuvreerd doordat hij niet wil getuigen in het afzettingsproces tegen president Donald Trump. De Democraat verkondigde onlangs geen gehoor te zullen geven aan een eventuele dagvaarding, maar krabbelde volgens The New York Times snel terug.

Trump wordt er onder meer van beschuldigd dat hij Oekraïne onder druk heeft gezet een onderzoek te starten naar Biden, die volgend jaar wil meedoen aan de presidentsverkiezingen. Het afzettingsproces wordt gehouden in de Senaat, nadat het Huis van Afgevaardigden eerder aanklachten tegen de president had goedgekeurd.

Biden voelt er niets voor om zelf te getuigen tegen zijn rivaal. Hij wil naar eigen zeggen voorkomen dat zijn aanwezigheid wordt gebruikt om de aandacht af te leiden van de beschuldigingen tegen de president. De Democraat bevestigde vrijdag tegen de krant The Des Moines Register dat hij een dagvaarding om te komen getuigen in de Senaat naast zich neer zou leggen.

Dat standpunt kwam de Democraat op veel kritiek te staan. Biden nuanceerde zijn uitspraak later door te zeggen dat er geen enkele juridische reden is om hem op te roepen als getuige, maar dat hij een dagvaarding niet zou negeren. Hij wilde niet zeggen of hij zou proberen via de rechter onder zo’n dagvaarding uit te komen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie