ONGEHOORD NEDERLAND

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Mahalingam
Berichten: 39827
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 10, 2019 9:03 pm

Over die publieke omroep:
Klassiek ‘links lullen, rechts vullen’ bij NPO, saneren die hap! Zware kritiek op publieke omroep door Rekenkamer

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) krijgt zware kritiek vanuit de Algemene Rekenkamer. Er is te weinig zicht op bestedingen van het belastinggeld en de verantwoording ervoor. Ook lijkt er sprake van belangenverstrengeling te zijn!

Het onderzoek van de Algemene Rekenkamer genaamd Hilversum in beeld, trachtte de doelmatigheid bij de publieke omroep in kaart te brengen. Dat bleek moeilijker te zijn dan in eerste instantie gedacht. Sterker nog, de centrale conclusie van het onderzoek is eigenlijk dat de NPO actief moeilijk doet!

Inzicht in de kosten van programma’s is ronduit onvoldoende. Omroepen krijgen een zak geld per programma maar kunnen daar vervolgens gewoon mee schuiven. Omroepen werpen, volgens de Rekenkamer, barrières op als je ze er naar vraagt. De NPO zelf blijkt “niet stelselmatig kritisch” naar kosten van succesvolle programma’s te kijken. En het meest belachelijke van alles is nog wel dit:
    “En als er wel vragen worden gesteld over kosten, zoals toen de talkshows Jinek en Pauw meer geld vroegen, slaagt de organisatie er volgens de onderzoekers niet in hier iets aan te doen.”
Want hier schuurt het op z’n minst héél dicht tegen corruptie aan. De situatie is ongeveer dit: een talkshow wordt een succes en krijgt meer budget. Vervolgens wordt de productie van de talkshow uitbesteed aan een andere (particuliere) producent. Raar? Nee hoor, dat is (héél toevallig) het productiebedrijf van de talkshowhost zelf! En omdat de NPO via een omroep het ‘externe’ productiebedrijf inhuurt, zijn de kosten ineens heel wat minder inzichtelijk!

En zo kunnen Eva Jinek, Jeroen Pauw, Floortje Dessing en dergelijke, die met belastinggeld kijkcijferkanonnen zijn geworden, voor nog veel méér belastinggeld exact hetzelfde blijven doen! Klassieke gevallen van ‘links lullen, rechts vullen’.
https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/klassiek-links-lullen-rechts-vullen-bij-npo-saneren-die-hap-zware-kritiek-op-publieke-omroep-door-rekenkamer/
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
https://www.geenstijl.nl/5150975/je-zou-eigenlijk-een-publieke-omroep-moeten-beginnen/#more
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16189
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Dec 11, 2019 12:36 pm

Ik heb net een e-mail gestuurd naar Postonline.

Met deze tekst.
Als dit de toekomstige journalistieke kwaliteit inhoudt van ON vind ik het zonde van de zes euro die ik heb overgemaakt.

Ongehoord Nederland vergist zich in peildatum, verspreidt vervolgens nepnieuws
Dus Ongehoord Nederland vergiste zich en verspreidt (dt) zelf nepnieuws.

Nieuwe deadline voor 50.000 leden was deze zomer al bekend
Hoezo nieuwe deadline? Bekend bij wie?

Door: Bas Paternotte , 10:52, 11 december 2019

Ongehoord Nederland heeft zich vergist in de peildatum voor de benodigde 50.000 leden om als aspirant omroep onderdeel te kunnen worden van het publieke bestel. De deadline is niet op 31 december 2019, maar een jaar later. De omroep-in-oprichting probeert er een eigen draai aan te geven en geeft in een woedende verklaring de schuld aan het kabinet. Dat zou de spelregels op de valreep hebben aangepast. Maar dat is niet zo, de nieuwe peildatum was deze zomer al bekend.
Ik geef het op. Van deze alinea snap ik vanwege de chaotische inhoud sowieso al geen snars van hoe het nu werkelijk zit. Wat een belabberde journalistiek.

Met vriendelijke groet,

Hans van de Mortel

Ik ben er dus klaar mee. Hier wil ik niet mee geassocieerd worden. Daar krijg ik koppijn van en dat wil ik niet. De Koran is veel duidelijker en daar krijg ik geen hoofdpijn van. Wel lachwekkende stuiptrekkingen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16189
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Dec 11, 2019 12:41 pm

Afbeelding

Karstens met Talibanmuts op zijn hoofd. Voor mij ongewenste propaganda.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73251
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 11, 2019 1:31 pm

Ongehoord Nederland krijgt jaar langer om 50.000 leden te werven.

Afbeelding

Joost Niemoller

Hoe laf. ON! wees @geenstijl op ernstige fout die ze maakten: Peildatum was niet bekend, anders dan zij vermeldden. ON! toont dit vervolgens aan met officiële, openbare, stukken. Geenstijl geeft daar in update geen linkje naar, want: Betrapt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19686
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor King George » Wo Dec 11, 2019 2:55 pm

Wat is er nu gaande? Heeft de regering de datum een jaar verlegd ja of nee? Of wist ON in oprichting van 2020 als peiljaar in plaats van 2019? Hierover wil ik de waarheid weten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73251
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 11, 2019 6:03 pm

King George schreef:Wat is er nu gaande? Heeft de regering de datum een jaar verlegd ja of nee? Of wist ON in oprichting van 2020 als peiljaar in plaats van 2019? Hierover wil ik de waarheid weten.


Ongehoord Nederland boos: ‘Slob verandert spelregels’

De nieuwe omroep Ongehoord Nederland, die hoopt te worden toegelaten in het publieke bestel, is boos op minister Arie Slob (Media). Die geeft mogelijk nieuwe omroepen een jaar langer, dus tot 31 december 2020, de tijd om leden te werven. Maar Ongehoord Nederland vindt dat Slob ‘de spelregels’ heeft veranderd waardoor het ‘de nieuwe toetreders’ moeilijker wordt gemaakt.

Ongehoord Nederland dacht dit jaar nog vóór 31 december 50.000 leden geworven te moeten hebben. Maar Slob past de regels aan, zei hij gisteravond in een Kamerdebat. De nieuwe concessieperiode voor de publieke omroep gaat niet in in 2021, maar in 2022 in, waardoor de peildatum voor ook de elf mogelijk nieuwe omroepen die zich hebben gemeld een jaar doorschuift. Dat betekent dat eventueel nieuwe omroepen ook pas vanaf januari 2022 kunnen uitzenden.

Ongehoord Nederland is daar ‘woest’ over, getuige een verklaring op hun website. ,,Dit op het allerlaatste moment verschuiven van de peildatum is een typisch voorbeeld van een onbetrouwbare overheid”, aldus de initiatiefnemers. Zij zeggen ‘gedwongen’ te worden ‘hun strategie’ te veranderen. Ongehoord Nederland heeft volgens de eigen website op dit moment al 48.448 leden – bijna de benodigde 50.000.

Slob zei zelf in het Kamerdebat dat de verschuiving van die peildatum ‘nog niet officieel naar buiten is gekomen'. Maar volgens zijn woordvoerder is het jaar extra niet nieuw. Die werd al in juni aangekondigd en op 6 september vermeld in een wetsvoorstel dat naar de Tweede Kamer werd gestuurd. ,,Dat had Ongehoord Nederland ook kunnen weten.”

Moslimomroep
Bij de nieuwe aanmeldingen zitten volgens Slob ook moslimomroep Moslim24, Omroep Groen en LoveTV. Volgens Slob melden zich elke keer voor een nieuwe concessieperiode ‘heel veel initiatieven’. ,,De grote vraag is uiteindelijk natuurlijk ook welke er blijven bestaan en kunnen voldoen aan de wettelijk daarvoor gestelde criteria.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 14, 2019 12:05 am

Afbeelding

Amsterdam, 12 december 2019

Zeer gewaardeerde leden van omroep Ongehoord Nederland,
Zoals u weet zijn wij, een groepje idealistische journalisten, IT-ers en onderzoekers, de laatste weken keihard aan het werk om 50.000 leden te verzamelen om zo aspirant omroep te worden. Dat streefcijfer is inmiddels bijna bereikt. Dankzij u!

We moesten het aantal van 50.000 verzameld hebben voor 31 december 2019. In ongeveer een maand dus. Die 31 december was de zogeheten peildatum voor de publieke omroepen. Op dat moment zou het ledental gemeten worden van alle omroepen, maar ook van alle aankomende omroepen, zoals wij.

We wisten dat er een addertje onder het gras zat. De Minister, Arie Slob, was bezig met een wijziging van de mediawet en had al in de zomer van dit jaar zijn intentie uitgesproken dat hij in het kader van die wetswijziging de peildatum met een jaar zou willen verschuiven. Hij sprak dit uit als zijn intentie, opgenomen in een ‘visie.’ Ondertussen bleef de officiële peildatum gewoon staan op 31 december 2019. De minister liet weten dat hij in overleg was met de omroepen, want deze wilden de peildatum juist helemaal niet verschuiven. Dat lag ook voor de hand: de bestaande omroepen verliezen veel leden, en het lijkt ze maar niet te lukken deze neergang te stoppen. Als die omroepen over een jaar gepeild zouden worden, zouden ze nog minder leden hebben, en dat kon grote gevolgen hebben voor de zendtijd die ze bij de NPO toegemeten krijgen.

Wij informeerden bij de betreffende ambtenaren hoe het nu zat met het verschuiven van die peildatum. Het antwoord bleef frustrerend vaag. De peildatum kon verschoven worden, maar ook niet verschoven worden. En wat ook duidelijk was; die politiek mocht dan wel met de bestaande omroepen onderhandelen, maar met ons, nieuwkomers, zeker niet.

Wij zaten met een dilemma: moesten we nu campagne voeren voor 31 december 2019 of voor 31 december 2020? Als de peildatum op 31 december 2019 bleef staan en we zouden pas campagne gaan voeren in 2020, dan lieten we niet alleen onze kans voorbij gaan, maar zou de volgende kans zich pas over vijf jaar aandienen! Dat risico konden we gewoon niet lopen. Dus besloten we: we gaan in vijf weken proberen die 50.000 te halen.

Het leek een onmogelijke opgave. Maar we wisten steun te krijgen van Geert Wilders en Thierry Baudet die aanmoedigende filmpjes voor ons inspraken. Op de eerste dag dat we begonnen haalden we meteen veel publiciteit en stroomden er zomaar ineens 18.000 leden binnen! We wisten niet wat ons overkwam. Er kwam meer publiciteit, meer leden, en nu zijn we er dus ineens praktisch bij die 50.000. Maar op 10 december 2019 vond er in de Tweede Kamer een debat in de Tweede Kamer plaats.

Het was laat in de avond. Martin Bosma, mediawoordvoerder van de PVV, had het debat met minister Slob aangevraagd. Bosma stond aangekondigd als de enige spreker. De zaal was volkomen leeg, op één VVD Kamerlid na. Een bizarre setting. Des te vreemder omdat er net een rapport van de Algemene Rekenkamer was uitgekomen, waarin zwart op wit stond dat de NPO er in financiële zin een zooitje van had gemaakt.

Er werd gesmeten met geld, en controle op de groeiende kosten leek nauwelijks mogelijk.
En toen kwam het.
Middenin zijn betoog zei minister Slob ineens:

“...dat betekent bijvoorbeeld ook mevrouw de voorzitter dat de peildatum die altijd gehanteerd wordt voor potentiële aspirant omroepen, dat die ook een jaar zal gaan doorschuiven en dan naar 31 december en dan naar 2020. Dat is nog niet officieel naar buiten gekomen omdat ik zelf nog even heb gewacht op de behandeling van dit wetsvoorstel maar inmiddels ook in de tijd zult u begrijpen dat we dit besluit zo moeten nemen. Dat is ook een autonome bevoegdheid die ik vanuit de mediawet heb en dat zal deze week dus ook bekend worden gemaakt.”

Patsboem!

Midden in onze campagne. Met nog enkele weken te gaan. Gewoon die hele peildatum een jaar doorgeschoven. Dag in dag uit hadden we gevochten voor die 50.000 en nu moesten we ineens nog een heel jaar wachten. Wij waren woedend, en dat hebben we dan ook meteen laten blijken via een stuk op onze website.

Dit is een typisch voorbeeld van een onbetrouwbare overheid. Als je nieuwe omroepen wilt toelaten tot het publieke bestel, dan verander je de regels toch niet zomaar tijdens het spel? Je zou haast denken dat de minister bang is voor ON! Of dat de andere omroepen bang zijn voor ON! Maar als je daarover gaat speculeren, dan heet je een ‘complotgekkie.’ Dus dat zullen we maar niet doen.

Waar staan we nu?

Wij geven natuurlijk niet op. Die omroep gaat er gewoon komen. Met de campagne gaan we door. We zijn dat op zijn minst aan u verplicht. Maar sterker nog; we zijn dat aan Nederland verplicht. Want zo’n politiek correcte eenzijdige NPO is domweg slecht voor dit land.
Hoe of wat we dat in 2020 gaan aanpakken, dat hoort u snel van ons.

En voor nu: Maak nog iemand anders lid! Jaag de teller op onze website over die 50.000 heen! Laat Hilversum weten dat de zaak flink opgeschud zal worden en dat er wel eerlijk bericht gaat worden over de massamigratie, de open grenzen, de macht van de EU en de klimaathysterie. Laat uw vrije stem in dit steeds meer onvrije land klinken!

Dank voor uw aandacht. Dank voor uw steun.
Namens Team Ongehoord Nederland.

Namens omroep ON!

Arnold Karskens
Voorzitter

Ybeltje Berckmoes-Duindam
Secretaris

Omroep ON!, Postbus 12830, 1100 AV Amsterdam
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 14, 2019 11:21 pm

“Christen”Unie...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 20, 2019 8:34 pm

“OngehoordNederland” (ON): 50.000 leden gehaald!

Afbeelding

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Stanley
Berichten: 343
Lid geworden op: Do Jun 12, 2014 6:41 pm

Berichtdoor Stanley » Za Dec 21, 2019 4:14 am

Lid vanaf het eerste uur!

:victory:

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 14, 2020 2:10 pm

Een nieuwe omroep, een nieuw geluid

12 januari 2020 - Kees de Lange

Afbeelding
Foto: ongehoordnederland.nl. Citaatrecht ex art 15a Auteurswet.

Weg met de staatspropaganda op radio en tv

Nederland heeft een publieke omroep die bekostigd wordt uit de algemene middelen. Die omroep wordt geacht pluriform te zijn, en in zijn berichtgeving mensen van diverse pluimage aan het woord te laten. In een dergelijke pluriforme wereld bestaat er geen politieke voorkeur en neemt open debat tussen mensen van allerlei achtergronden een centrale plaats in.


Met name de wijze waarop het nieuws gepresenteerd wordt, is dan een voorbeeld van zorgvuldig afgewogen evenwichtigheid, elke dag weer. Helaas, de werkelijkheid is al jaren een heel andere.

In Nederland is de publieke omroep verworden tot een staatsomroep die nog slechts staatspropaganda verspreidt. Of het nu gaat over klimaat, energie, migratie, oorlogsmisdadigers, Trump, Wilders, Baudet, de boodschap is altijd dezelfde. Kennis van zaken, oog voor waarneembare feiten, een genuanceerde kijk op ingewikkelde zaken is ingeruild voor ideologie van de meest onsmakelijke soort.
Parodie

Aan klimaatverandering gaan we binnenkort collectief dood, de illusie dat zon en wind voor onze toekomstige energievoorziening gaan zorgen wordt beleden met een verwerpelijke onwetenschappelijke inzet een betere zaak waardig, migratie is een zegen om het weerspannige witte-mannenvolk mores te leren, oorlogsmisdadigers moeten gekoesterd worden en Trump, Wilders en Baudet zijn fascisten.

En oh ja, we doen onze schandalige methaan-houdende behoeften natuurlijk op gender-neutrale toiletten. Iedere buitenlander die dit leest, denkt natuurlijk met een parodie op de Nederlandse samenleving te maken te hebben. In kalifaat Nederland is die parodie werkelijkheid geworden.
Ruttiaans Nederland

Natuurlijk hoop je dat het allemaal niet erger kan. In het tegenwoordige Ruttiaanse Nederland is dat echter vergeefse hoop.

De klimaatgekte is natuurlijk een voor de hand liggend voorbeeld. Onbetaalbare maatregelen die cijfermatig geen enkel nuttig effect sorteren, worden met religieus vuur door de media gepromoot op een wijze waar iedere rechtgeaarde natuurwetenschapper slechts met kromme tenen naar kan luisteren. Dat de gevolgen niets anders dan maatschappelijke verarming en terugkeer naar de Middeleeuwen kunnen opleveren, is van geen belang. De ideologische groene waanzin regeert en gebalanceerde argumenten van gerenommeerde wetenschappers worden nooit weerlegd, maar altijd geweerd.

Iran-promotie
Het meest recente voorbeeld van totale verdwazing is toch echt de wijze waarop nieuws rond de bandietenstaat Iran gemanipuleerd wordt. Voor de goede orde, Iran is een theocratische terreurstaat die niet alleen de eigen bevolking op de korrel heeft door met grote regelmaat kritische studenten op te knopen aan lantarenpalen, maar ook de persoonlijke vrijheid van de Iraanse burgers tot treurig stemmende proporties heeft teruggebracht.

Tegelijk is het eigen economische wanbeleid geen reden om niet alle financiële en militaire steun te verlenen aan proxy-terreurregimes in de regio die tot doel hebben een levensgevaarlijke hyperagressieve islam te promoten en de enige democratie in wijde omtrek, Israël, van de kaart te vegen. Maar als de architect van dit weerzinwekkende beleid door de Verenigde Staten naar de 72 maagden wordt geholpen, is het mediahuis in Nederland te klein.

Dan is de ideologische haat voor Trump heel wat groter dan de walging die ieder weldenkend mens heeft voor dit killer regime van ongeëvenaarde proporties. Dan gaat een met hoofdoek bedekte voormalig minister van het kabinet-Rutte rouwend de begrafenis van dit vuil bezoeken. Dat is Nederland anno 2020, dat zijn de Nederlandse media van dit moment.

Ongehoord Nederland
Nederland is traditioneel een tolerant land, en Nederlanders zijn een tolerant volk. Dat zijn goede zaken. Niettemin is al te tolerant buurmans gek, en dat punt is nu in ons land meer dan bereikt. De weerzin tegen een omroepstelsel dat door ideologische en politieke belangengroeperingen nog slechts misbruikt wordt voor hun eigen dubieuze publicitaire doeleinden is eindelijk tot een uitbarsting gekomen.

Het zou natuurlijk verreweg de voorkeur verdienen om die hele publieke omroep vandaag nog op te heffen. Omdat dat politiek onhaalbaar is zolang de kartelpartijen nog een meerderheid bezitten, is er slechts één oplossing: if you can’t beat them, join them. En dat is precies wat de nieuwe omroep Ongehoord Nederland doet.

De weerzin tegen de publieke omroep bleek dusdanig groot dat binnen de kortste keren het benodigde ledenaantal van 50.000 werd gehaald, de voortdurende onsmakelijke framing van de initiatiefnemers door de heersende machten ten spijt. Hoe nu verder? De strijd gaat onverminderd door, en meer leden betekent meer macht. Blijf u daarom aanmelden, en laten we met vereende krachten op omroepgebied een geweldloze revolutie tot stand brengen.

Gechicaneer
Voordat Ongehoord Nederland het eerste programma kan uitzenden, zullen we nog getuige zijn van eindeloos gechicaneer. Een evenwichtige benadering die alle meningen aan het woord laat, en die oprecht gelooft dat waarneembare feiten en wetenschap belangrijker zijn dan luchtfietsende ideologie is een groot gevaar voor de nu nog heersende belangen.

Die zullen zich op letterlijk alle manieren te weer blijven stellen. Niettemin in nu eindelijk het hek van de dam en worden makke schapen bewuste burgers. Het werd een keer tijd.

https://opiniez.com/2020/01/12/een-nieu ... rettyPhoto
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73251
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 22, 2020 6:34 pm

Maak het ze niet te makkelijk

Leuk, zo’n stappenplan repatriëring, maar dit is een mega-operatie! Hoe ga je dat aanpakken zonder het toch al krakende overheidsapparaat nog verder te belasten? Is er iets te verzinnen dat een slimmere dynamiek op gang brengt, waardoor nieuwkomers zelf opkrassen?

Terechte vraag. Om de nadelige gevolgen van vijftig jaar verkeerd immigratiebeleid ongedaan te maken, moet de Nederlandse overheid als de wiedeweerga héél veel doen op héél veel fronten: verdragen opzeggen, onderscheid maken tussen gewenste en ongewenste immigranten, criteria voor uitzetten opstellen en de eisen voor het Nederlanderschap aanscherpen. Ook moet de regering financieel bijdragen aan het opvangen van oorlogsvluchtelingen in hun eigen regio.

Uiteraard kan dit veelomvattende plan niet slagen zonder gedragsprikkels voor immigranten om vrijwillig Nederland te verlaten. Het ontlast de uitvoerende diensten en scheelt meteen geweld, overlast, fraude en criminaliteit. Vijf voorstellen.

Hoofddoekverbod

Een algeheel hoofddoekverbod is een gevoelige slag voor islamitische fanatiekelingen die de sharia willen invoeren in het ongelovige Nederland. Ook de hipste hoofddoek draagt bij aan islamisering van ons vrije land.

De hijaab of niqaab of hoe moslims die lappen of tenten ook noemen, is onderdrukkend voor vrouwen en meisjes: zij worden verantwoordelijk gesteld voor het gedrag van geestelijk onvolwassen mannen, die hun seksuele impulsen niet onder controle hebben. Belachelijk. In onze cultuur zijn mensen zelf verantwoordelijk. Wat ik als westerling pervers vind, is dat islamitische vrouwen de mannelijke groepseer heten te belichamen. Dit reli-collectivisme is een gevangenis, het berooft vrouwen van hun individualiteit, hun menszijn.

De hoofddoek is de beste voorspeller van moslimfundamentalisme, zegt hoogleraar Ruud Koopmans. Gehoofddoekte moeders geven het verkeerde voorbeeld aan hun kinderen: die worden gehersenspoeld met de ware islam. Deze kinderen vormen een risico omdat ze later op jihad kunnen gaan. Verbied je het uniform van de grondsoldates van Allah, dan zeg je: wij willen geen politieke islam. Voor de echt vrome moslimae is dit een stimulans om vrijwillig met hun gezin naar de dar al-islam te vertrekken.

Kiesrecht intrekken

Dit is dringend: prominente moslims met de nationaliteit van een islamitische dictatuur in het openbaar bestuur brengt het risico op infiltratie (de ‘lange arm’ van Erdoğan en Mohammed VI) met zich mee, ook als die prominenten daar niet op uit zijn.

Stoppen met voortrekken

Asieleisers krijgen niet meer met voorrang een huis en een uitkering. Als ze niet langer voorgetrokken worden, zal het aantal aanvragen dalen. En zodra bekend wordt dat de regering het Marrakesh-verdrag en uitkeringsverdragen met Marokko en Turkije gaat opzeggen, wordt het leven in twee landen in één klap minder aantrekkelijk. Naar verwachting kiest een aantal profiteurs eieren voor zijn geld, om voorgoed richting het eigen huis in het islamitische vaderland te reizen.

Vanzelfsprekend stoppen overheden ook met voorkeursbeleid voor allochtonen: het is afgelopen met de ‘diversiteit’.

Immigratiebeleid à la Denemarken/Canada

Selectief binnenlaten van immigranten houdt in: alleen als ze nodig zijn op de arbeidsmarkt. Het recht op gezinshereniging wordt zeer sterk ingeperkt. Dit is een vertrekprikkel voor moslims die klagen over islamofobie.

Minarettenverbod, moskeestop en moskeesluiting

Een beroemde uitspraak van beoogd kalief Erdoğan is: ‘Moskeeën zijn onze barakken, de koepels onze helmen, minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten.’ Hieruit volgt dat álle minaretten van in ons land gevestigde moskeeën eraf moeten. Ook een bouwstop voor moskeeën ligt voor de hand.

Daarnaast moet de overheid bestaande moskeeën sluiten die geld krijgen van islamitische dictaturen. Soms zal er aanvullend undercoveronderzoek nodig zijn om te bewijzen dat een bepaalde moskee haatpredikers heeft aangetrokken. Bij dit voorstel hoort ook dat alle islamitische scholen dicht moeten.

Alles bij elkaar is dan voor een flink aantal moslims de lol eraf in het land dat hen zo lang heeft gepamperd. Dit verandert de dynamiek. De repatriëring komt alvast op gang en dat is precies de bedoeling. Intussen werkt de overheid het stappenplan repatriëring uit. Mijn volgende blog gaat over integratie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 30, 2020 1:09 am

Omroep Ongehoord Nederland! geweerd uit Mediapark Hilversum

Gepost op 29 januari 2020 door Arnold Karskens

Afbeelding

Wij zijn niet welkom op het Mediapark, de nationale omroepenclave aan de rand van Hilversum.

Wat zit daarachter?

Het zal je als kersverse omroep maar gebeuren. Toegejuicht worden als aanwinst voor het mediabestel, omdat dat de veelgeprezen Nederlandse pluriformiteit dient. En vervolgens de toegang tot het centrum van de publieke omroepen worden geweigerd. Dat is het geval bij onze zoektocht naar huisvesting.

Op zoek naar kantoorruimte klopten wij aan bij Media Park Management B.V. Die had Paviljoen 11 beschikbaar, links bij de ingang van het park. Direct naast het gekleurde vierkante gebouw van Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Zes ruimtes met in totaal 168 vierkante meter stonden te huur. Begin januari vond een ontmoeting plaats. De kennismaking was volgens de accountmanager van Media Park Management “super leuk” en zij zou ON! “graag op het park zien landen.” Het huurcontract werd opgesteld en opgestuurd.

Media Park Management stelde voor de trap naar de eerste verdieping op te knappen, enkele muren te schilderen en wat meubilair beschikbaar te stellen. De huur zou het eerste jaar (exclusief servicekosten) gratis zijn. Daarna zou de marktconforme prijs worden betaald.

Vreemd is deze royale geste niet. Met andere beginnende omroepen op het mediapark zijn gelijksoortige instapdeals gemaakt. Hilversum verliest namelijk veel klandizie. Grote tv-productiebedrijven als ‘Blue Circle’ hebben het Gooi al verlaten. Burgemeester Pieter Broertjes riep in 2016: “Hilversum moet mediastad blijven.”

Elke klant is er één, zou je denken. Zeker met een omroep als ON! die in december binnen een maand 50.000 leden binnenhaalde. Ons groeipotentieel is enorm, want mensen willen een ‘ongehoord’ geluid uit datzelfde Hilversum horen. We zagen ons logo al aan de vlaggen wapperen. Niet te missen voor wie het terrein oprijdt.

Juist toen we ons akkoord wilden geven, trok Media Park Management het aanbod in. Plots. Zonder overleg. In één keer lag de stekker eruit.

Officieel heet het dat de directie de huurvoorwaarden heeft “afgewezen.” De directie is vastgoedbedrijf Pinnacle, waarvan Prins Bernard jr. mede-eigenaar is. Nadere uitleg werd ondanks ons herhaaldelijke verzoek niet gegeven. Een journalist van een dagblad die de beheerder belde, werd niet te woord gestaan. De bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman, onthield zich tegenover dezelfde journalist van ieder commentaar.

Juist door deze afwerende houding heeft het er alle schijn van dat omroep Ongehoord Nederland! om politieke redenen van het Mediapark wordt geweerd. Een ander excuus lijkt er niet, volgens ons.

Wij vinden deze gang van zaken “onverkwikkelijk” en Media Park management “onbetrouwbaar,” want zelf maakt de beheerder reclame met de slogan: “doelgericht kunnen bouwen aan de mediatoekomst.”

PVV Tweede Kamerlid Martin Bosma gaat de verantwoordelijke minister voor mediazaken, Arie Slob (ChristenUnie), vragen stellen. Het kan niet zo zijn dat een commercieel bedrijf bepaalt wie welkom is op het Mediapark, de thuisbasis voor de – met belastinggeld gefinancierde – publieke omroepen. Deze houding zet de deur wagenwijd open voor willekeur.

Wat kunt u doen?

Word lid van omroep Ongehoord Nederland!

Het is pure noodzaak. U weet nu zéker dat uw stem in Hilversum bewust wordt gesmoord.

Wilt u reageren?

Dat kan op Facebook of op Twitter.

https://www.ongehoordnederland.nl/omroe ... hilversum/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: ONGEHOORD NEDERLAND

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 15, 2020 12:47 am

Afbeelding

Zeer geachte leden,

Graag praten we u even bij over de ontwikkelingen bij Ongehoord Nederland.

Allereerst; We gaan -met uw hulp- een nieuwe campagne opzetten om extra leden te werven. Weliswaar hebben we de ‘magische’ 50.000 grens in een kleine maand bereikt, en daarmee kunnen we aspirant-omroepworden. Maar het nieuwe streven is om dit jaar zeker 100.000 leden te hebben. En mogelijk 150.000. Deze macht van het getal zal nodig zijn om ‘Hilversum’ te overtuigen, want reken maar dat de NPO en de bestuurslagen eromheen niet op ON! zitten te wachten. Zoals we u eerder lieten weten heeft minister Slob ons een kunstje geflikt door op het allerlaatste moment de peildatum te verschuiven van 31 december 2019 naar 31 december 2020. Daardoor kunnen wij pas een jaar later via de NPO op tv verschijnen en zijn we bovendien verplicht om een jaar extra campagne te voeren om de leden vast te houden en nieuwe leden te werven. We gaan deze campagne voeren met een beperkt budget. Voor ON! geen staatssubsidie! Gelukkig kregen we de afgelopen maanden uit alle hoeken en gaten steun, soms in de vorm van geld, soms in de vorm van expertise die we hard nodig hebben. En natuurlijk van u, de leden. In de vorm van uw lidmaatschap. Sommigen doneerden daarnaast ook. (Overigens: u ontvangt deze nieuwsbrief en daarom weet u dat u lid bent.)

Schroom overigens niet om familie of vrienden lid te maken
Dat kan altijd via deze link.

Ondertussen doen we er ook alles aan om ON! meer zichtbaar te laten worden. Onze blogrubriek is nu goed op gang gekomen. U kunt deze blogs lezen op onze website.

In deze rubriek waren er onlangs veelgelezen blogs over een rapport over de stikstofuitstoot, die door de overheid voor een veel te groot deel aan de boeren wordt toegeschreven.

Of een blog over de bizarre praktijken bij de EU, waar kritische geluiden letterlijk niet mogen klinken.

Of over de grensoverschrijdende rol van het kabinet Rutte dat de rechtszaak tegen Wilders voorkookte.

Ook kon u in de blogrubriek lezen hoe ON! geweerd werd van het Mediapark.

Op de website zijn we ook al op stoom met de brievenrubriek, waarheen u, de leden, uw brieven kunt insturen. We kregen al honderden brieven binnen, en we publiceerden er iedere dag weer veel. Dat is heel belangrijk voor ON!, want deze omroep is opgezet voor u. Uw meningen en ervaringen doen ertoe. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw brieven blijft sturen naar deze link: [email protected]

En heeft u een video gemaakt die u naar ons wilt opsturen? Dat kan ook altijd. Het adres daarvoor is: https://ongehoordnederland.wetransfer.com/

Iedere zondag spreekt onze voorzitter zijn videoboodschap in, waarin hij terugblikt op het nieuws van de afgelopen week: Arnold op zondag. Ook dit is op de website te vinden.
https://www.ongehoordnederland.nl/

De zondagtoespraak van Arnold staat ook op ons YouTube kanaal, waar we inmiddels de 10.000 grens qua abonnees zijn gepasseerd. Met een simpel klikje kunt u zich trouwens ook gratis abonneren op dit kanaal. Dan ziet u onze nieuwste filmpjes het eerst.

ON! is ook actief op Twitter, waar we inmiddels ruim meer dan 20.000 volgers hebben.
https://twitter.com/OmroepON

Maar... we zijn eigenlijk nog niet eens begonnen!
We hopen binnenkort vanuit een eigen studio programma’s uit te gaan zenden en reportages te maken in het land, om zo ook uw ongehoorde stem te kunnen laten horen. Ook in verband daarmee zijn we nu bezig om onze website gebruiksklaar te maken en van een fris jasje te voorzien.

Door de vliegende start zijn overigens sommige mails onbeantwoord gebleven. Dat vinden we zelf net zo vervelend als u. We zetten alle zeilen bij om iedereen te antwoorden.
Verder zijn we druk bezig om bijeenkomsten te organiseren door het hele land. Daarover zult u meer horen.

Dit even om te laten weten dat we er alles aan doen en willen gaan doen om u bij ON! te blijven betrekken.

Vriendelijke groeten namens Team ON!

Arnold Karskens
Voorzitter

Ybeltje Berckmoes
Secretaris

https://mailchi.mp/673162b2586d/mogen-w ... 5978a69bb1
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten