Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor King George » Vr Jan 03, 2020 1:05 pm

Zo doen we dat in Amsterdam. 15 miljoen aan ravage, maar omdat het 5 % minder is gaat de gemeente € 200 K aan jongerenprojecten uitgeven. De gemeente klopt zichzelf hiervoor op de borst.

Afbeelding

Lees ook even een greep uit de reaguursels rechts van het plaatje :greeting2:

https://www.dumpert.nl/item/7819831_a41c5091?kudtcookiewet=jakapmetzeuren&kudtcookiernd=671843555602
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor King George » Vr Jan 03, 2020 1:08 pm

Ariel schreef:In een flat aan het Gelderseplein in Arnhem vond op nieuwjaarsnacht een gruwelijke brand plaats, die twee dodelijke slachtoffers eiste.

Omroep Gelderland vraagt enkele willekeurig geselecteerde bewoners van deze flat om hun reactie. ( kuch)Ik las ergens dat een jongen de eigenaar van de flat de schuld gaf van die brand. Een bewoner had namelijk een bank in de hal gezet, en die was in de brand gevlogen.

De eigenaar van de flat had namelijk de bank moeten opruimen. :nietverstaan: Tja....


De eigenaar van de flat had de bewoner die in de publieke ruimte een bank had geplaatst de verwijderingskosten in rekening moeten brengen of de bewoner verwijderen. Maar we zien het herkenbare patroon bij die Marokkanen weer: Altijd de slachtofferrol spelen en naar anderen wijzen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73841
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 03, 2020 2:19 pm

King George schreef:Oudejaars Jihad.


66% Nederland voor VuurwerkVerbod. Dat hebben die dwazen die oud en nieuw verpest hebben mooi voor elkaar gekregen. Maar of dat verbod auto branden ook zal verminderen vermoed ik niet. Dan moet de regering ook aanmaakblokjes voor de open haard, benzine en aanstekers ook gaan verbieden .

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40231
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 03, 2020 2:45 pm

En omdat in onze verrijkte wijken de hel losbarst moet het ook de inwoners van Scharengoutem, Odoorn, Garderen, Oude-Tonge, Heythuysen en Ransdaal verboden worden vuurwerk af te steken.
Want anders wordt er 'discriminatie' geroepen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor King George » Vr Jan 03, 2020 3:22 pm

En ja hoor, kinderombudsvrouwe Margritte Kalverboer heeft weer nieuwe zielige kinderen gevonden. Eerder moesten al aan de kinderen, zoniet kind-Jihadi's van IS-oorlogsmisdadig(st)ers een zieligheidsstatus toebedeeld worden; Nu heeft zij haar oog laten vallen op de jeugdige brandstichters van een brand in een flat waarbij twee doden vielen.

https://nos.nl/artikel/2317168-verdachten-flatbrand-arnhem-hebben-ook-levenslang-zegt-kinderombudsvrouw.html

Weet je wie er ook levenslang hebben, Margritte Kalverboer? Een moeder en een dochter die hun partner, vader, zoon of broer kwijt zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 03, 2020 5:06 pm

Burgeroorlog in Straatsburg

Geplaatst op 3 januari 2020Jeugdbendes uit de Maghreb steken ongeveer 200 auto´s in brand

Op Nieuwjaarsdag lijken veel straten in Straatsburg op een burgeroorlogsgebied. In totaal zouden jeugdbendes uit de Maghreb in de nacht van 30 naar 31 december ongeveer 200 auto´s in brand hebben gestoken. Het aantal werd tot nu toe niet officieel bevestigd, maar video-opnames uit Straatsburg laten hier geen twijfel over bestaan: hier stonden complete series auto´s in vlammen.


Erger nog: toen de brandweer kwam om de branden te blussen, werden brandweerlieden door de Maghrebijnen met bruut geweld aangevallen en moesten zij zich terugtrekken. Ze kregen geen kans om de branden te blussen.

Thierry Carbiener, chef van de Franse brandweer- en reddingsdiensten in de regio Bas-Rhin, verklaarde dat in die nacht “uiterst gewelddadige leden van georganiseerde bendes brandweerlieden met ijzeren stangen aangevallen” zouden hebben. Hij vermoedt dat in ieder geval een deel van de branden doelbewust zou zijn aangestoken om brandweerlieden te lokken en ze dan aan te vallen.

De Duitse “kwaliteitsmedia” hebben de dramatische beelden uit Straatsburg en de berichten van de Franse reddingskrachten tot nu toe niet gepubliceerd. Blijkbaar moet de Duitse brave burger niet onzeker gemaakt worden. Per slot van rekening bestaan er ook jeugdige immigranten-bendes in Duitsland. En de auto is en blijft het liefste kindje van de Duitsers...

Bron: www.pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/03 ... raatsburg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18878
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor mercator » Vr Jan 03, 2020 7:36 pm

Daar is in de Belgische leugenpers absoluut niets over verteld. Straatsburg is dan ook het Walhalla waar de EU mandarijnen hof houden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 03, 2020 10:01 pm

Merkel-land tijdens de jaarwisseling: op burgeroorlog gelijkende taferelen met Oud & Nieuw

Geplaatst op 3 januari 2020

Afbeelding

Duitsland, Oud & nieuw 2019/2020 – Duitsland staat in brand. Alleen al in Berlijn zou de brandweer ministens 1500 keer in actie hebben moeten komen, in meer dan 600 woningen ontstond brand, reddingskrachten moesten in bijna 1000 gevallen helpen. Daar kwamen nog eens 100 andere inzetten bij. Er werden talrijke auto´s in brand gestoken, de politie ging in de meeste gevallen uit van opzettelijke brandstichting. In veel districten zoals Tempelhof, Schöneberg, Steglitz, Zehlendorf, Friedrichshain, Kreuzber, Spandau, Mitte, Pankow of Reinickendorf gingen auto´s in vlammen op, die ernaast geparkeerde auto´s in brand zetten.

In veel steden van de Bondsrepubliek Duitsland werden brandweerlieden en politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen. Bijzonder erg was de situatie in Berlijn. Volgens de brandweer vonden er ongeveer 50 overvallen plaats, 33 daarvan met vuurwerk. Eén brandweerman liep een knaltrauma op. Niet alleen in Berlijn, ook in Dortmund werden politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen en met flessen bekogeld. Bij bluswerkzaamheden in Frankfurt aan de Oder werd een brandweerman rechtstreeks aangevallen. Hij liep een huidwond op door een klap op zijn hoofd. Tegen middernacht waren de politie en de brandweer in Berlijn constant in actie.

De politie zette 2000 politieagenten in de hoofdstad in. Een bijzonder zwaarwegende aanval vond in Neukölln plaats op brandweerlieden. Daar probeerden meerdere personen met geweld de deur van een brandweerauto te openen en met alarmpistolen en vuurwerk naar binnen te schieten. Politieagenten werden steeds opnieuw door grotere groepen mensen in het nauw gebracht. Op de Alexanderplatz schoot een man doelbewust op de politieagenten. In Prenzlauer Berg werden politieagenten door ongeveer 150 personen met gasflessen en vuurwerk bekogeld.

In Leipzig vielen links-radicalen de politie aan: kort na middernacht botsten politieagenten en links-radicalen in het stadsdeel Connewitz op elkaar. Behalve met vuurwerk werden de politieagenten ook bekogeld met flessen. Daarbij raakte minstens één politieagent zwaargewond. In het links-autonome stadsdeel Connewitz in de stad Leipzig komt het steeds opnieuw tot gewelddadige botsingen tussen links-radicalen en de politie.

Ook bij onze Franse buren in Straatsburg en in de hele Elzas kwam het tot op burgeroorlog gelijkende taferelen. In Straatsburg en de omringende steden werden met Oud & Nieuw meer dan 200 auto´s in brand gestoken. Bij een explosie kwam een 30-jarige om het leven. In het hele departement Bas-Rhins raakten volgens informatie van de politie ongeveer 50 mensen gewond. Ook in andere steden in Frankrijk, bijvoorbeeld in Limoges, werden auto´s in brand gestoken. Ook in Frankrijk waren de brandweer en de politie ononderbroken in actie met Oud & Nieuw.

Het negatieve “hoogtepunt” van Oudejaarsnacht was de brand in een apenhuis in de dierentuin van Krefeld. De brand in het apenhuis zou veroorzaakt zijn door zogenaamde “hemellantaarns”. Rechercheurs zouden desbetreffende sporen op het dak van het apenhuis hebben gevonden. Volgens informatie van de politie zou de brand zich “razendsnel uitgebreid hebben”, nadat er minstens één hemellantaarn op het dak van het apenhuis terechtgekomen zou zijn. Bij de brand zijn orang-oetans, chimpansees, gorilla´s en klauwapen of gestikt door de rook of in de vlammen verbrand. De tragedie zal de discussie rondom een volledig verbod op vuurwerk bij de links-groenen en de lobbyorganisatie “Duitse Milieuhulp” opnieuw aanwakkeren.

Bron: www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/03 ... oud-nieuw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40231
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 08, 2020 1:14 am

Burgemeesters die bij de regering aandringen op een landelijk vuurwerkverbod.
Burgemeesters kunnen een verbod gewoon uitvaardigen. Maar gemeenteraadsleden willen geen maatregelen die hun stemverlies opleveren. En dus wordt de hete aardappel naar boven geschoven.
Rotterdam gaat niet wachten of dit jaar de regering eruit komt.
Vuurwerkverbod in heel Rotterdam voor komende jaarwisseling
Bij het vuurwerkverbod wordt geen onderscheid gemaakt in typen vuurwerk. De VVD wil eigenlijk minder gevaarlijk vuurwerk toestaan, maar dat onderscheid kan niet gemaakt worden in de gemeentelijke Algemene Plaatselijke Verordening.
https://www.parool.nl/nederland/vuurwerkverbod-in-heel-rotterdam-voor-komende-jaarwisseling~bb92ecda/

Waarom zouden de bewoners van plaatsen als Klarenbeek, Vorden, Baak, Wilp enz. waar nooit geen ongeregeldheden zijn met oud/nieuw geen vuurwerk mogen afsteken? Omdat in verrijkte wijken de overheid niet meer de boel de baas kan?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73841
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Ariel » Wo Mar 11, 2020 1:30 am

Nieuwsjaarnacht 2020. Er zijn relschoppers in beeld. Beter laat dan nooit. Zoals we vermoeden zijn het de usual suspects.

’Politie beschikt over namen Edese relschoppers nieuwjaarsnacht’

De Edese politie heeft tien jongeren in het vizier die afgelopen nieuwjaarsnacht hulpverleners bekogelden met vuurwerk, op woningen schoten en andere rottigheid uithaalden. De raddraaiers zouden zwaar vuurwerk hebben verstopt in de bosjes om niet gepakt te kunnen worden bij een controle. „Dan kwam er zo’n jongen met een rugzakje en die werd gecontroleerd. Had hij niets bij zich.”

Dat zegt burgemeester René Verhulst in een evaluatie van de onrustige jaarwisseling, waarover de Gelderlander bericht. Ondanks dat er namen van relschoppers bekend zijn bij de politie, zijn er nog geen aanhoudingen verricht. „Het rechercheonderzoek tegen hen loopt door. Het is heel lastig om bewijs te vinden. De jongens waren allemaal in het zwart gekleed en droegen hoodies. En het gebeurde natuurlijk ook in het donker. Dus bewijs maar eens wie er wanneer een vuurpijl afschoot op hulpverleners”, meldt de burgervader dinsdag.

Het gaat om een groep van dertig tot veertig jongens uit het Gelderse Ede. Veel van hen zijn van Marokkaans-Nederlandse afkomst en zijn nog maar tussen de twaalf en veertien jaar oud.

Op Oudejaarsdag werd ook een rouwstoet in Ede door jongeren bekogeld met vuurwerk. Ook gingen meerdere auto’s in vlammen op en werden bewoners geïntimideerd. Politiebaas Oost-Nederland Oscar Dros sprak eerder van een ’geweldsexplosie’. ,,Ik wil dat de onderste steen boven komt.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73841
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws rond de nieuwjaarsdag 2020.

Berichtdoor Ariel » Do Mar 26, 2020 4:25 pm

Nee toch!!! Jawel hoor. De jongeren die op oudejaarsavond en nieuwjaarsochtend zware vernielingen aanrichtten in Ede, gaan vrijuit.

Rellende jongeren in Ede gaan vrijuit

De jongeren die op oudejaarsavond en nieuwjaarsochtend zware vernielingen aanrichtten in Ede, gaan vrijuit. De politie meldt donderdag dat het onderzoek niet heeft geleid tot concrete verdachten. Omdat er geen verdere aanknopingspunten meer zijn, stopt het onderzoek nu.

De groep van tachtig tot honderd jongeren trok de hele avond voornamelijk door de wijk Veldhuizen. Verschillende auto’s vlogen in brand en ramen van woningen werden vernield. De groep stak ook vuurpijlen af in de richting van brandweerlieden die autobranden blusten. Enkele hulpverleningsvoertuigen liepen schade op.

De ernst en impact van de ongeregeldheden was voor politie, justitie en gemeente reden voor het instellen van een opsporingsteam om grondig onderzoek mogelijk te maken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten