Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Weer protesten van artsen e.d. Nearly 7,000 experts. :thinking: Deze mensen zullen allicht ergens expert in zijn, maar of ze allemaal verstand hebben van virussen betwijfel ik.
Over 7,000 Scientists, Doctors Call For COVID Herd Immunity, End To Lockdowns


Uiteraard. Laten we even kijken naar sommige namen.

Lisa Genovese. Lisa Genovese. I am an innovator, a marketer,
Dr.Alexandra Hogben Policy Advisor at DWP. Department for Work and Pensions
Mr. Kenneth Bowey. Chairman
Anthony Lynch. Executive Director, is a portfolio manager within the J.P. Morgan
Mr. Kevin O'Reilly Ireland Pharmacy Student
Mr. Gaylon Richter United States Retired military

De eerste pagina staat vol met normale burgers, en de rest van de pagina's ook. "General public."

Ha, gelukkig. Ik kom een arts tegen.
Dr. Beatrice Montdargent Nou ja, arts..Docteur et agrégé en génie mécanique
Mrs. Alison Lomax United Kingdom Nurse practitioner


Ha..Een echte arts.

Dr. James Brown United States PhD, Yale
Dr. Robert Roy United Kingdom PhD Toxicoloog

enz, enz...Zoek de experts.
Hoe komt het toch dat sommige mensen kreunen van geluk omdat er op deze wereld, waar miljarden mensen wonen, een stel mensen ( "experts") vinden dat de het niet erg is dat er een paar oude mensen dood gaan , "We know that vulnerability to death from COVID-19 is more than a thousand-fold higher in the old and infirm than the young. Indeed, for children, COVID-19 is less dangerous than many other harms, including influenza." om zogenaamd kinderen te beschermen..

Alsof die kinderen doodgaan als ze zich net als de rest van de wereld even moeten aanpassen.
As immunity builds in the population, the risk of infection to all – including the vulnerable – falls
Hoe weten deze "Nearly 7,000 experts" dit? Er gaan nog steeds boodschappen rond ( van artsen) die daar niet zeker van zijn. Maar ja, die zullen er waarschijnlijk geen verstand van hebben, ook al staan die artsen ( om het even grof te zeggen, ) tot hun knieën in de stront corona virussen.

Weet je wat ik vind van dit soort Declarations? Interessant doen. Ook al heb je totaal geen kennis van virologie, toch een verklaring tekenen omdat je dan op een lijst komt te staan. Zo van..."Kijk eens hoe belangrijk ik ben"
The declaration has prompted warnings by others in the scientific community.

Critics have pointed out:

a more targeted approach could make it difficult to protect vulnerable people entirely
the risk of long-term complications from coronavirus mean many others are also at risk

What do other experts say?
While clearly "well intentioned", the declaration has profound ethical, logistical and scientific flaws, University of Leeds school of medicine associate professor Dr Stephen Griffin says.

The vulnerable come from all walks of life and deserve to be "treated equally".

And "long Covid" is reported to have left even people mild infections with problems such as fatigue and joint pain for months.

University of Reading cellular biology expert Dr Simon Clarke, meanwhile, says whether herd immunity is even achievable remains unclear.

"Natural, lasting, protective immunity to the disease would be needed," he says.

"And we don't know how effective or long-lasting people's post-infection immunity will be."

Some say the most likely scenario is immunity is not long-term but future reinfections then become milder.
Wat ik vind, is dat we verre van dit soort verklaring moeten blijven. Het heeft geen nut.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

:roll: Sorry hoor. Maar dit gaat wel erg ver. De Belgische Viroloog Steven Van Gucht moet wel met zijn beide benen op de grond blijven staan. Waar heeft die man het over... :scratch: Ik vermoed dat er maar weinig mensen zijn die zich aan dit soort draconische regels gaan houden.
Vergaande maatregelen om thuis besmettingen te voorkomen: ’Elk detail maakt het verschil’

De meeste coronabesmettingen vinden binnenshuis plaats, wordt ons door experts vaak voorgehouden. Vandaar ook dat we thuis niet meer dan drie gasten mogen ontvangen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de kans op besmettingen tijdens een borrel of verjaardag zo klein mogelijk houdt? ’Elk detail maakt het verschil.’

Viroloog Steven Van Gucht van het Belgische wetenschappelijk instituut Sciensano geeft in het Nieuwsblad tips. Sommige daarvan zijn misschien niet zo sociaal, geeft hij toe, maar wel zo verstandig.

Vooraf
„Maak vooraf goede afspraken en vermeld de huisregels op je uitnodiging. Een cruciale: breng zeker je mondmasker mee. Herinner je gasten eraan dat ze niet mogen komen als ze zich verkouden of grieperig voelen. En zeker ook niet als ze een hoogrisicocontact hebben gehad, en eigenlijk in quarantaine zouden moeten zitten. Het is belangrijk om dat laatste nog eens expliciet aan te halen. Ik hoor nog te vaak verhalen van mensen die de regels aan hun laars lappen. Het verraderlijke aan dit virus is dat je altijd potentieel besmet bent, en daar moet je je naar gedragen. Je mag je dan wel perfect gezond voelen, je kunt het virus in je neus of mond dragen, en overbrengen op een ander.”

Begroeting
„Begroet elkaar op afstand. Anderhalve meter blijft de norm, zowel binnen als buiten. Geef geen hand, knuffel of kus, wel een knik, elleboog of voet. Een buiging kan ook heel elegant zijn.”

Jassen
„Iedereen kan het beste zijn eigen jas uit doen. Het kledingstuk op zich is niet gevaarlijk – we weten intussen dat de kans op besmetting door voorwerpen relatief klein is. Het risico zit ’m in de handeling: als je een jas wilt aannemen of je gast wilt helpen om die uit te trekken, sta je fysiek pal naast elkaar. Wil je je sukkelende grootmoeder toch assisteren, zet dan een mondkapje op.”

Mondkapje
„Iedereen draagt het beste een mondkapje bij ontvangst, en als je je verplaatst naar de tafel, het toilet of de keuken. Bij de bediening gebruikt de gastheer en -vrouw ook het best een mondkapje, zoals een ober in een restaurant. Dat klinkt overdreven. Maar besef: het is onze menselijke natuur om wie we goed kennen en vertrouwen, te beschouwen als veilig. Maar net dat zijn de riskantste contacten, omdat we minder op onze hoede zijn en minder consistent in ons gedrag.”

Chips en olijven
„Serveer chips, olijven, kaasblokjes of andere snacks níét in een gemeenschappelijke schotel. Met zijn allen in dezelfde pot graaien: het is vragen om problemen. Beter is het om voor elke gast een apart potje of bord klaar te zetten.”

Glazen
„Twijfel je welk glas het jouwe is, neem dan een ander. Zo niet, riskeer je het speeksel van je buurman binnen te krijgen. Deel nooit voorwerpen, zeker niet wat je aan je lippen zet. Een tip: plak gekleurde labels op de glazen, zodat iedereen het zijne kan herkennen.”

Eten
„Bied beter geen eten in buffetvorm aan. Iedereen dromt dan samen en raakt bij het opscheppen dezelfde lepels aan, wat een bron van besmetting kan zijn. Bedien je gasten liever apart, zodat ze ook blijven zitten. Als het toch niet anders kan: was je handen voor je naar het buffet gaat en doe dat opnieuw als je gaat zitten, en draag intussen een mondmasker.”

Servetten
„Zorg voor wegwerpservetten. Gebruik je toch stoffen doekjes, was die daarna op minimaal 60 graden.”

Stoelen
„Geef iedereen een vaste zitplaats. Hou daarbij anderhalve meter tussen de bezoekers, tenzij die uit hetzelfde huishouden komen. Als gast blijf je het best zoveel mogelijk op je plaats zitten. Het is misschien niet zo sociaal, maar help niet mee bij het afruimen. Zodra we bewegen, kruisen we elkaar en vergeten we mogelijk de social distancing.”

Toilet
„Zet je mondkapje weer op als je naar het toilet moet gaan. Laat de bril naar beneden bij het doorspoelen. Zorg ervoor dat je gasten hun handen kunnen wassen of ontsmetten na het toiletgebruik. Lucht de ruimte voldoende door.”

Ramen
„Het is nog altijd veiliger om familie en vrienden buiten te ontvangen, maar met dit herfstweer wordt dat minder praktisch. Daarom is het belangrijk om de binnenruimtes goed en voortdurend door te luchten. Voor aankomst van je gasten, maar zeker tijdens hun bezoek. Zet twee ramen op een kier. Idealiter staan die tegenovergesteld van elkaar in de woonkamer. Je verwarmingskosten stijgen wel, een beetje luchtcirculatie is belangrijk. Dat doet snel virusdeeltjes uitwaaieren en verdunnen, zodat ze niet schadelijk zijn. Vermijd weliswaar tocht, want het is niet de bedoeling om verkouden te worden.”

Muziek
„Beperk het omgevingsgeluid, zodat je gasten hun stem niet hoeven te verheffen en dichter bij elkaar moeten kruipen om elkaar te verstaan. Want dat zijn twee dingen die het risico op besmetting verhogen. We produceren meer druppels wanneer we luid praten, roepen of zingen. Als je muziek speelt, zet die dan zacht.”

Handgel
„Ontsmet je handen als je je mondkapje hebt afgenomen. In essentie komt het erop neer dat naast een fles wijn en een fles water ook een flesje handgel op tafel moet staan. Zet ook busjes in de hal en in het toilet.”

Enveloppe
„Zet je mondmasker pas af als je bent gaan zitten. Stop het dan weg in een enveloppe of persoonlijke doos. Laat je masker zeker niet rondslingeren op tafel. Er is altijd kans op kruisbesmetting, op de mogelijkheid dat je je masker gaat besmetten met de kiemen van de persoon naast je.”

Afwas
„Het is niet gevaarlijk om borden, bestek en glazen af te ruimen die net daarvoor nog gebruikt zijn door anderen. Er mag virus aan je handen plakken, zolang je maar niet in je gezicht wrijft. En was ze direct na het afruimen met water en zeep of met alcoholgel – de twee zijn gelijkwaardig.”

Notitieblok
„Houd de contactgegevens van je gasten bij. Indien nodig kun je die doorgeven voor contact tracing.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7445
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door sjun »

Over de plas is intusse een rel ontstaan om de coronadictator Gretchen Whitmer en haar covidiotie:

Michigan Supreme Court Spanks Whitmer Hard over Unconstitutional Coronavirus Orders
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2551
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door silkyboxershortXL »

Amazing Polly:
It's Your Funeral - Stand up now
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Binnenkort start de buitenparlemantaire onderzoekscommissie naar lockdown- en coronabeleid!
Blue Tiger Studio - 6 okt. 2020


Spoiler! :
Vanaf 12 oktober vinden de hoorzittingen van de buitenparlementaire onderzoekscommissie plaats. Veel prominente deskundigen in de lockdowncrisis in de zorg, wetenschap, het onderwijs en veel andere takken van de maatschappij, worden gehoord door de nieuw opgezette buitenparlementaire commissie. Het onderzoek is breed opgezet: zowel de medische, maatschappelijke, psychische en politiek-bestuurlijke gevolgen van de lockdown maatregelen worden in kaart gebracht. Initiatiefnemers en critici van het beleid Pedro en Jade Kuit zitten aan tafel. Niet toevallig ook de initiatiefnemers van doezelfnormaal.nl

Buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid begint maandag met hoorzittingen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Er komt nu ook verzet uit onverwachte hoek. De WHO, dezelfde organisatie die de lockdown adviseerde begint nu terug te krabbelen en roept de wereldleiders nu op om te stoppen met de lock downs.
Covid 19 coronavirus: World Health Organisation doctor backflips on virus lockdowns: Don't use them as a 'primary control'

A World Health Organisation doctor has backflipped on the organisation's original Covid-19 stance, calling for world leaders to stop locking down their countries and economies as a "primary control method".

Dr David Nabarro from the WHO appealed to world leaders yesterday, telling them to stop "using lockdowns as your primary control method" of the coronavirus.

He also claimed that the only thing lockdowns achieved was poverty – with no mention of the potential lives saved.

[...]

https://www.nzherald.co.nz/world/covid- ... IMKOYXLRU/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Weer een actiegroep in de zorg die in opstand komt. Een groep van 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren een vaccin. Woordvoerder Ellen de Klerk, oprichter van ‘Artsen voor de Waarheid’, verklaarde namens Nederland dat er geen pandemie of epidemie is. Ook beginnen ze een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden.

https://debataafschecourant.wordpress.c ... more-12597

Er lopen trouwens in heel veel landen rechtzaken tegen overheden, omdat de maatregelen veelal ongrondwettig zijn.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

En hier nog meer...
OVER 17,000 HEALTH EXPERTS SIGN HISTORIC COVID DECLARATION

09/10/2020 - anayansi vanderberg

Repost from the-highwire-with-del-bigtree/

SIGN THE DECLARATION HERE https://gbdeclaration.org/

https://petition.parliament.uk/petitions/313310

https://petition.parliament.uk/petitions/331430

OVER 17,000 HEALTH EXPERTS SIGN HISTORIC COVID DECLARATION
Three of the world’s leading infectious disease specialists from Stanford, Harvard & Oxford created “The Great Barrington Declaration,” calling for an immediate withdrawal of strict lockdown measures for healthy populations, and “Focused Protection” for our most vulnerable. As we post this segment, almost 18,000 medical practitioners and public health experts have signed the declaration in support.

https://edcdeveloper.wordpress.com/2020 ... claration/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Praag: gewelddadige rellen tegen coronamaatregelen
18 okt. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
wo okt 21, 2020 2:39 am
Praag: gewelddadige rellen tegen coronamaatregelen
Domme gasten hoor. :scratch: Net zo dom als de mensen die hier achter Willen Engel aan lopen.

Tot op heden zijn daar 129.747 besmettingen, waarvan 68.740 actuele zieken, 1.106 doden en 59.901 gevallen zijn genezen verklaard, en 2.503 mensen zijn in het ziekenhuis opgenomen . En dat in anderhalve maand tijd . In het begin toen corona door bijna geheel Europa woede bleef Tsjechië vrijwel corona vrij.

Zondag keek ik op de Tsjechische earthcam naar Het Oude Stadsplein in Praag. Ik zag dat er wel 10 politiebusjes aan kwamen rijden waar politieagenten uitsprongen. Ik vermoedde al het met corona te maken had, omdat er een soft lockdown afgekondigd was. Jammer genoeg liepen de agenten uit mijn beeld, en kon ik ze niet volgen. Ik had graag gezien hoe die gasten aangepakt werden. Maar dankzij dit filmpje was ik er toch nog even bij.

Dank hier voor. :razz:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
wo okt 21, 2020 2:38 am
En hier nog meer...
OVER 17,000 HEALTH EXPERTS SIGN HISTORIC COVID DECLARATION
Kijk eens aan. Wereldwijd nog wel. :cool: Het kan niet op. Nog één. Dan moet het wel waar zijn dat corona een hoax is, en dat alle regeringen liegen over de aantallen besmette mensen.

Op deze laatste declaration hebben wel 555,316 concerned citizens getekend. Ik ben onder de indruk. Serieus.

Great Barrington Declaration offers a false choice
Coronavirus: Anti-lockdown declaration pulls signature list after report of fake names

Critics said signatories included dozens of fake names

A controversial anti-lockdown declaration and petition whose principal authors and signatories from around the world include four Stanford University doctors has pulled its online signature list following a report that it included dozens of fake names.

Sky News, a British television and online news outlet, reported “Dr. Johnny Bananas” and “Dr. Person Fakename” were among those listed as supporting the online Great Barrington Declaration open letter calling for opening schools and businesses with “focused protection” of the elderly and ill most at risk of COVID-19.
En hier nog meer.

‘Great Barrington Declaration’ and AIER feeling heat on both sides of the Atlantic
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
wo okt 21, 2020 2:37 am
Weer een actiegroep in de zorg die in opstand komt. Een groep van 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren een vaccin. Woordvoerder Ellen de Klerk, oprichter van ‘Artsen voor de Waarheid’, verklaarde namens Nederland dat er geen pandemie of epidemie is. Ook beginnen ze een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden.

https://debataafschecourant.wordpress.c ... more-12597

Er lopen trouwens in heel veel landen rechtzaken tegen overheden, omdat de maatregelen veelal ongrondwettig zijn.

:razz: DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT. LOL.

Kort geding tegen de Staat der Nederlanden door Artsen voor de Waarheid: “De pandemie is voorbij”

Er is geen pandemie, geen epidemie, Covid is een normale griep .

Getekend: Dr. Elke de Klerk / Doctors for Truth
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19176
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door mercator »

Ariel schreef:
wo okt 21, 2020 11:29 am
Kijk eens aan. Wereldwijd nog wel. :cool: Het kan niet op. Nog één. Dan moet het wel waar zijn dat corona een hoax is, en dat alle regeringen liegen over de aantallen besmette mensen.
De besmettingen zullen wel kloppen, maar we lopen met zoveel virussen en bacillen in ons lijf rond. Sommigen kunnen daar tegen, anderen niet. Voorzichtig zijn en zich logisch gedragen en proberen wat gezond te leven is het enige wat je kan doen. Geen overdreven paniekmaatregelen zoals die nu opgedrongen worden. Een twee weken geleden heb ik een verkoudheid opgelopen, ondanks mondmasker, ondanks handhygiëne, en mensenmassa's mijden doe ik altijd al. Dus als dat verkoudheidsvirus me te pakken kan krijgen kan corona dat ook. En dan zullen we wel verder zien.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

mercator schreef:
wo okt 21, 2020 12:34 pm
Voorzichtig zijn en zich logisch gedragen en proberen wat gezond te leven is het enige wat je kan doen. Geen overdreven paniekmaatregelen zoals die nu opgedrongen worden. Een twee weken geleden heb ik een verkoudheid opgelopen, ondanks mondmasker, ondanks handhygiëne, en mensenmassa's mijden doe ik altijd al. Dus als dat verkoudheidsvirus me te pakken kan krijgen kan corona dat ook. En dan zullen we wel verder zien.
Heel verstandig mercator. Zo gedraag ik me ook. Behalve dan dat ik zolang het niet verplicht is, geen mondkapje draag. Maar als dat verplicht wordt zal ik me ook aan die regel houden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7445
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door sjun »

silkyboxershortXL schreef:
zo okt 11, 2020 8:55 pm
Amazing Polly:
It's Your Funeral - Stand up now
Vanwege politiekcirrecte censuur bij alle Google derivaten (Youtube, Gogle zoekmachine en mogelijke andere Googleservices is ook hier al even geleden de mogelijkheid aangemaakt om BitChute filmpjes te plaatsen. Daarnaast is tijdig naar diverse contentgenerators op YouTube het advies uitgedaan om ook elders en backup te plaatsen. Ook Amazing Polly was zo verstandig om iets met dat advies te gaan doen:

IT'S YOUR FUNERAL - STAND UP NOW


Mocht je [urlhttps://www.bitchute.com/channel/ZofFQQoDoqYT/]haar videoclips willen blijven volgen[/url] kom dat dan op BitChute doen. Je vindt daar meer gebanden van YouTube die wat te melden hebben Wat te denken van Stefan Molyneux die geruimd werd op YouTube vanwege zijn mening...

Hier wordt uitgelegd hoe je Bitchute filmpjes plaatst op FFI.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2551
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door silkyboxershortXL »

Toeval natuurlijk dat Polly en Stafan beide intelectuele hoogstandjes zijn. :no1: But they won't stop talking now.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Ik kreeg een mailtje dat er vandaag rond een uur of vijf weer een demonstratie is in Den Haag op het Malieveld. Misschien dat ik deze keer even ga kijken. Zijn er hier nog meer mensen die belangstelling hebben?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
za okt 24, 2020 12:35 pm
Ik kreeg een mailtje dat er vandaag rond een uur of vijf weer een demonstratie is in Den Haag op het Malieveld. Misschien dat ik deze keer even ga kijken. Zijn er hier nog meer mensen die belangstelling hebben?
Veel plezier Pilgrim. Kleed je goed aan, en wees voorzichtig.

Zoals je vast wel begrijpt, ga ik niet met je mee.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Teststraat Breda vernield en medewerkers uitgescholden: ’Te triest voor woorden’

BREDA - Bij de coronateststraat in Breda zijn meerdere vernielingen aangericht. Zo zijn er borden vernield en beklad. Ook medewerkers moesten het ontgelden.

Dat laat burgemeester Paul Depla weten op Twitter. „Agressie tegen mensen die zich inzetten voor onze gezondheid. Helaas ook in Breda. Testraat GGD beklad en borden vernield. En mensen uitgescholden en geïntimideerd door mensen die corona een sprookje vinden. Te triest voor woorden. Toon respect voor onze mensen in zorg/GGD”, aldus Depla.

De GGD West-Brabant laat weten dat de politie is ingeschakeld. „Helaas is onze teststraat in Breda doel van vernielingen. Daarnaast zorgt een aantal mensen voor overlast. Onze excuses voor eventuele vertraging of ongemak.”

Door heel het land zijn zorgmedewerkers regelmatig doelwit van ’corona-agressie’. Zorgmedewerkers worden bespuugd, geschopt, gekleineerd en krijgen alle denkbare ziektes naar hun hoofd geslingerd. Het Haagse ziekenhuis HMC huurt om die reden sinds begin oktober extra beveiligers in.

Ook verpleegkundige Arjan van den Broek (40) werkzaam in het Amphia Ziekenhuis in Breda, ziet bij bezoekers steeds minder tolerantie voor coronamaatregelen, vertelde hij eerder in De Telegraaf. ,,Het is vooral schelden, middelvingers, soms bedreigingen. Er is ook weleens een tik tegen het raam van de balie. Puur uit frustratie.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19176
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:
za okt 24, 2020 12:35 pm
Ik kreeg een mailtje dat er vandaag rond een uur of vijf weer een demonstratie is in Den Haag op het Malieveld. Misschien dat ik deze keer even ga kijken. Zijn er hier nog meer mensen die belangstelling hebben?
Ik had gehoopt dat corona de aanzet zou zijn voor een aantal goede maatregelen. Verbieden massale sportwedstrijden was daar al bij,prima zo, maar verbieden van betogingen helaas niet. Als er één menselijke handeling nutteloos en alleen overlast gevend is dan is het wel in een kudde op straat het verkeer te gaan hinderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Ik zal je beloven het verkeer niet te gaan hinderen. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21025
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door King George »

Ariel schreef:
za okt 24, 2020 1:43 pm
Teststraat Breda vernield en medewerkers uitgescholden: ’Te triest voor woorden’
Spoiler! :
BREDA - Bij de coronateststraat in Breda zijn meerdere vernielingen aangericht. Zo zijn er borden vernield en beklad. Ook medewerkers moesten het ontgelden.

Dat laat burgemeester Paul Depla weten op Twitter. „Agressie tegen mensen die zich inzetten voor onze gezondheid. Helaas ook in Breda. Testraat GGD beklad en borden vernield. En mensen uitgescholden en geïntimideerd door mensen die corona een sprookje vinden. Te triest voor woorden. Toon respect voor onze mensen in zorg/GGD”, aldus Depla.

De GGD West-Brabant laat weten dat de politie is ingeschakeld. „Helaas is onze teststraat in Breda doel van vernielingen. Daarnaast zorgt een aantal mensen voor overlast. Onze excuses voor eventuele vertraging of ongemak.”

Door heel het land zijn zorgmedewerkers regelmatig doelwit van ’corona-agressie’. Zorgmedewerkers worden bespuugd, geschopt, gekleineerd en krijgen alle denkbare ziektes naar hun hoofd geslingerd. Het Haagse ziekenhuis HMC huurt om die reden sinds begin oktober extra beveiligers in.

Ook verpleegkundige Arjan van den Broek (40) werkzaam in het Amphia Ziekenhuis in Breda, ziet bij bezoekers steeds minder tolerantie voor coronamaatregelen, vertelde hij eerder in De Telegraaf. ,,Het is vooral schelden, middelvingers, soms bedreigingen. Er is ook weleens een tik tegen het raam van de balie. Puur uit frustratie.”
Dan spoor je toch niet?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Ik was vandaag bij zo'n demonstratie. Keurige mensen die goed op mij overkwamen. Geen rellen en geen rotzooi. Velen droegen verlichte hartjes. Een heel ander volk dan die BLM of Antifa.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48847
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Spontane protesten tegen lockdown in Italië: Politici spreken van oorlog

Geplaatst op 24 oktober 2020

Afbeelding

“Het werk van criminelen”

In het Italiaanse Napels demonstreerden honderden mensen tegen de nieuwe lockdown van de regio. Daarvoor kondigde de president van de regio Campania, Vincenzo De Luca, ´s middags de nieuwe lockdown aan. Het protest ontstond spontaan via internet. Italiaanse politici spreken al van “stedelijke oorlog” en kondigden aan op te treden tegen “criminele groepen”.


Het protest tegen de lockdown werd in de vorm van een “Flash-Mob” op de sociale media uitgeroepen. Een Flash-Mob is een spontane bijeenkomst, waartoe via internetkanalen wordt opgeroepen. De beelden van de demonstratie laten zien: vooral jonge Napolitanen gingen tegen de nieuw uitgeroepen lockdown de straat op. Ze zijn de beperking van hun vrijheid zat. De Italiaanse politiek heeft daar weinig begrip voor. Die ziet in de protesten het werk van criminelen en spreekt zelfs van oorlog.

Spontaan georganiseerd via sociale media
Na eerste pogingen door de politie om de protesten tegen te gaan, verplaatsten de jongeren het protest spontaan naar andere delen van de stad en zetten de demonstratie voort. Daarvoor gebruikten ze de sociale media. De protesten verliepen deels met geweld. Enkele demonstranten bekogelden de politie met vuurwerk en rookbommen. Die moest uitrukken in gevechtsuitrusting.

Guerrillaoorlog
De viceminister van Binnenlandse Zaken, Matteo Mauri, sprak van een guerrillaoorlog. Wat hem betreft zouden de protesten het werk zijn van “criminele groepen”. Hij verklaarde: “De agressie tegen de politie en in de straten van de stad en in de regio komen overeen met een stedelijke oorlogsvoering en zijn zodoende criminele handelingen. En zo worden ze behandeld.”

Volg deze link voor video´s van de protesten!

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/24 ... an-oorlog/
Anger and tear gas fill Naples streets during anti-COVID restrictions protest
RT- 24 okt. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76587
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
zo okt 25, 2020 2:58 am
Ik was vandaag bij zo'n demonstratie. Keurige mensen die goed op mij overkwamen.
Dat is mooi. Er liepen ook goede Bijbelvaste christenen op het malieveld.

Afbeelding
  • Waar liefde woont, gebiedt de HEER den zegen:
    Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen,
    En 't leven tot in eeuwigheid.
    Psalm 133 vers 3
:no1: Ik vraag me af of Zijn heil verkregen werd op het Malieveld.
Velen droegen verlichte hartjes. Een heel ander volk dan die BLM of Antifa.
Afbeelding

Indrukwekkend.

Fijn dat je het naar je zin gehad hebt. Ik heb de demo op internet gevolgd. ( voor zo ver dat mogelijk was) Er werd een dappere poging gedaan om de demo te streamen zodat iedereen het live kon volgen.

Dat lukte niet helemaal, want na een half uur stopte de stream. Er blijkt toch wel enig inzicht bij de virus ontkenners te ontstaan. Licht in de tunnel.

Ik hoorde de meneer op het podium ( Eldor van Feggelen? ) zeggen dat ze het virus niet ontkennen, maar het gaat nu ineens over de vrijheid die men moet inleveren. :nietverstaan:

Tja...En een minuut stilte. Niet voor de harde werkers in ziekenhuizen, maar ‘voor de vrijheid’. :scratch: \

Ik moest ook even glimlachen om Bas Filippini. Die uit liefde voor de zwakkere medemens 6 weken thuis is gebleven. Is zijn liefde nu op?

Ik vind het bijzonder dat de corona ontkenners hun strategie veranderd hebben . Ze vormen nu een sekte van liefde en licht. Want die liefde en licht geven mensen het gevoel dat ze deugen.

Maar is het liefde voor de medemens, of is het eigenliefde ? Protesteren omdat ze vinden dat ze hun 'vrijheid kwijt raken"

Ik heb het niet zo op sektes, dus ik zal niet in hun put van eigenliefde vallen. Maar ja, er zijn genoeg mensen die dat wel zullen doen.

Enfin. Dit zijn mijn twee centen over de demo op het malieveld.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie