Complottheorieën en achtergronden rond de aanslagen op 9/11

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

Complottheorieën en achtergronden rond de aanslagen op 9/11

Berichtdoor Sjeng » Ma Sep 11, 2006 7:17 pm

Studie pleit VS vrij van aanslagen op 9/11

Bron: Het Laatste Nieuws

De Verenigde Staten hebben de torens van het World Trade Center in New York vijf jaar geleden niet zelf opgeblazen. Dat concluderen studenten van de Technische Universiteit Delft op basis van eigen onderzoek. De torens zijn volgens hen ingestort door een combinatie van de impact van de vliegtuigen en de daaropvolgende brand.

Studie
Twee groepen van zeven studenten bestudeerden deze zomer de technische aspecten van de aanslagen. Zij deden dat naar aanleiding van signalen dat niet al-Qaida, maar de de Amerikaanse overheid verantwoordelijk was voor de aanslagen, waarbij in totaal drieduizend doden vielen.

Pentagon
Van de aanslag op het Pentagon, waarin een derde vliegtuig vloog, zijn geen beelden. De studenten stellen dat de schade aan de gevel overeenkomt met de zware onderdelen van een groot verkeersvliegtuig. Ook andere observaties, zoals schade aan lantaarnpalen en gevonden onderdelen, zouden bevestigen dat het ging om een verkeersvliegtuig. (novum)
"Wij zijn allen atheïst. Het enige verschil is dat ik in een god minder geloof dan jij. Als je begrijpt waarom je alle andere goden behalve de jouwe verwerpt, zul je tevens begrijpen waarom ik ook jouw god verwerp" - Stephen Roberts (atheïst)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Studie pleit VS vrij van aanslagen op 9/11

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 06, 2019 12:39 am

Hier een verslag van een andere studie die mogelijk een ander verhaal laat zien.

A Structural Reevaluation of the Collapse of World Trade Center 7

Project Summary

This is a study of the collapse of the 47-story World Trade Center Building 7 (WTC7) at 5:20 P.M. on September 11, 2001.

The objective of the study was threefold: (1) Examine the structural response of WTC 7 to fire loads that may have occurred on September 11, 2001; (2) Rule out scenarios that could not have caused the observed collapse; and (3) Identify types of failures and their locations that may have caused the total collapse to occur as observed.

The UAF research team utilized three approaches for examining the structural response of WTC 7 to the conditions that may have occurred on September 11, 2001. First, we simulated the local structural response to fire loading that may have occurred below Floor 13, where most of the fires in WTC 7 are reported to have occurred. Second, we supplemented our own simulation by examining the collapse initiation hypothesis developed by the National Institute of Standards and Technology (NIST). Third, we simulated a number of scenarios within the overall structural system in order to determine what types of local failures and their locations may have caused the total collapse to occur as observed.

The principal conclusion of our study is that fire did not cause the collapse of WTC 7 on 9/11, contrary to the conclusions of NIST and private engineering firms that studied the collapse. The secondary conclusion of our study is that the collapse of WTC 7 was a global failure involving the near-simultaneous failure of every column in the building.

The research team is currently organizing and uploading all of its data into a format that can be readily downloaded and used. We expect to post the data sometime between September 16 and September 30, 2019.

There will be a two-month public comment period from September 3 to November 1, 2019, with the final report will be released later this year. During this period, we welcome any and all members of the public to submit constructive comments intended to further the analyses and presentation of findings contained in the report. Designated reviewers external to UAF and Architects & Engineers for 9/11 Truth will also review the report during this period. Commenters are asked to send their comments in an attached PDF or Word document to [email protected].

http://ine.uaf.edu/wtc7

When is the News Not the News? – #PropagandaWatch
Corbettreport - Gepubliceerd op 4 sep. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Studie pleit VS vrij van aanslagen op 9/11

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 10, 2019 1:53 am

Robert Mueller hielp Saoedi-Arabië 9/11 betrokkenheid te verbergen

By Redactie World Unity on sep 9, 2019

Afbeelding

Robert Mueller hielp de betrokkenheid van Saoedi-Arabië bij de aanslagen van 9/11 te verbergen toen hij directeur van de FBI was, beweert een nieuwe rechtszaak.

Volgens voormalige FBI-onderzoekers was Mueller niet geïnteresseerd om te onderzoeken hoe de Saoedische regering de kapers mogelijk heeft geholpen in de aanloop naar de aanslagen van 11 september.

Uit de archieven blijkt dat hij bewijsmateriaal heeft verborgen dat verwijst naar de Saoedische ambassade en Riyad – en misschien zelfs het Congres heeft misleid over wat hij wist.

Nypost.com meldt: 9/11 slachtoffers zijn het daarmee eens. “Hij was de meester als het ging om het verbergen van de rol van het koninkrijk in 9/11,” zei overlevende Sharon Premoli, die 18 jaar geleden uit het puin van het World Trade Center werd getrokken.

“In oktober 2001 stopte Mueller het onderzoek van de regering na slechts drie weken en nam vervolgens deel aan de campagne van de Bush administratie om te voorkomen dat alles over Saoedi-Arabië werd vrijgegeven,” voegde Premoli, nu een eiser, toe in de 9/11 rechtszaak tegen Saoedi-Arabië.

Mueller gooide in feite blokkades op de weg van zijn eigen onderzoekers die aan de 9/11-zaak werkten, terwijl het Saoedische verdachten gemakkelijker maakte te ontsnappen aan ondervraging, vertelden meerdere zaakagenten mij. Toen drong hij door tot welk bewijs zijn agenten volgens de 9/11 rechtszaak tegen de Saudi’s konden achterhalen.

Keer op keer werden agenten afgehaald van het nastreven van leads terug naar de ambassade van het koninkrijk in Washington, evenals het consulaat in Los Angeles, waar voormalig FBI-agent Stephen Moore leiding gaf aan een 9/11 task force onderzoek naar lokale contacten gemaakt door twee van de 15 Saoedische kapers, Moore getuigde in een verklaring voor de rechtszaak tegen 9/11. Hij concludeerde dat “diplomatiek en inlichtingenpersoneel van Saoedi-Arabië willens en wetens materiële steun verleende aan de twee kapers en het 9/11 complot vergemakkelijkte.” Toch mochten hij en zijn team hen niet interviewen, volgens de rechtszaak.

In Washington zei voormalig FBI-agent John Guandolo, die aan terreurzaken werkte vanuit het DC-kantoor van het bureau, dat de toenmalige Saoedische ambassadeur Prins Bandar ‘had moeten worden behandeld als een terroristische verdachte’ voor het geven van geld aan een vrouw die twee van de 9 / 11 kapers sponsorde. Maar hij werd ook nooit ondervraagd, zei Guandolo.

In plaats daarvan verplichtte Mueller wat Guandolo een ‘schandalig verzoek’ van Bandar noemde binnen enkele dagen na de aanslagen om tientallen Saoedische functionarissen uit het land te evacueren, waaronder ten minste één Osama bin Laden-familielid op de terroristen lijst. Mueller verzekerde hun veilige doorgang naar vliegtuigen, met behulp van agenten als persoonlijke escorts, volgens FBI-documenten verkregen door Judicial Watch. Agenten die de Saoedi’s hadden moeten ondervragen, fungeerden in plaats daarvan als hun lijfwachten.

In 2002 voorkwam Mueller dat agenten de door Saoedi gesponsorde geestelijke van Al-Qaeda arresteerden die de Saoedische kapers privé raad gaf, zei Raymond Fournier, destijds een agent bij de Joint Terrorism Task Force in San Diego. “Hij was verantwoordelijk voor het verlaten van het aanhoudingsbevel voor Anwar al-Awlaki voor paspoortfraude,” zei Fournier. Hij beval zelfs agenten die de vijand bij JFK vasthielden om hem vrij te laten onder de hoede van een ‘Saoedische vertegenwoordiger’, zei Fournier. De FBI sloot hun onderzoek af naar Awlaki, die de VS vanuit een Saoedisch vliegtuig mocht verlaten. “Kort daarna vond de schietpartij in Fort Hood plaats en waren de vingerafdrukken van Awlaki helemaal voorbij dat incident,” zei voormalig FBI-agent Michael Biasello, die hielp bij de terreurzaak in Texas.

Tegelijkertijd verwijderde Mueller een veteraan-agent om een tip te onderzoeken dat een adviseur van de Saoedische koninklijke familie enkele Saoedische kapers in zijn huis in Sarasota, Florida had ontmoet, waardoor de zaak volgens de rechtszaak effectief werd gedood. Het huis werd plotseling verlaten twee weken vóór 9/11.

Mueller probeerde zelfs een congresonderzoek naar de Saoedische kapers en hun contacten in LA en San Diego af te sluiten, zei Bob Graham, die het gezamenlijke onderzoek leidde als voorzitter van de Senaatscommissie. ‘De sterkste bezwaren’ tegen zijn stafonderzoekers die de FBI-kantoren bezochten, kwamen van de FBI-directeur zelf, zei Graham, in een interview met Harper’s magazine uit 2017. Mueller weigerde onder andere hun eisen om een betaalde FBI-informant te ondervragen die bij de kapers zat en hem zelfs naar een ‘safe house’ bracht waar ze hem niet konden vinden, zei Graham. Mueller, met het Witte Huis, redacteerde 28 pagina’s met details over Saoedi-9/11 banden uit het congresrapport.

Hij gaf ook een getuigenis aan het Congres dat op zijn minst misleidend was. In een hoorzitting met gesloten deuren in oktober 2002 beweerde Mueller dat hij Saudi-9/11 connecties alleen te weten kwam als gevolg van het onderzoek van de gezamenlijke enquête: “Een aantal feiten kwamen hier aan het licht en voor mij was dat eerlijk gezegd niet eerder aan het licht gekomen.” Alleen, Moore zei dat hij Mueller dagelijkse briefings over dergelijke connecties in 2001 gaf. Mueller getuigde ook dat de kapers “geen contact hadden opgenomen met bekende terroristische sympathisanten in de Verenigde Staten”, hoewel de FBI’s eigen dossiers toonden dat ze vóór 9/11 contact hadden met ten minste 14 verdachten en sympathisanten van terroristen in de VS, waaronder enkele die voor de Saoedische regering werkten. (In een later getuigenis probeerde hij dit terug te lopen, erop staande dat hij ‘niet van plan was te misleiden’.)

Terwijl de Beltway-media Mueller hebben afgeschilderd als een bij-het-boek voormalige Marinier wiens integriteit net zo vierkant is als zijn lantaarnvormige kaak – een agent die niet kan worden aangetast – weten anderen beter.

“Hij is een schurk en een arrogante om mee te beginnen,” zei voormalig FBI-agent Mark Wauck, eraan toevoegend dat zijn voormalige baas een lange geschiedenis heeft als een “dienaar van de diepe staat” of de permanente DC heersende klasse.

Een woordvoerder van Mueller weigerde commentaar te geven. Maar sommige agenten zeggen dat hij slechts bevelen van het Witte Huis opvolgde.

“Elke vrijlating van de Saoedi’s kwam van het Witte Huis,” zei voormalig agent Mark Rossini. “Ik zie nog steeds die foto van Bandar en Bush die sigaren genieten op het balkon van het Witte Huis twee dagen na 9/11.”

Anderen zien echter de hypocrisie van Mueller die president Trump achterna zit wegens samenzwering met een buitenlandse vijand.

“Waar het op neerkomt is dat Mueller geen onderzoek heeft gedaan naar mensen die betrokken waren bij de aanslagen van 9/11 die verbonden waren met de Saoedische regering,” verklaarde een voormalige Amerikaanse contraspionagedefunctionaris. “Misschien zouden ze geïnteresseerd zijn als ze Russen waren. Maar hij was niet geïnteresseerd in het onderzoeken naar Saoedische terroristen die Amerikanen hebben vermoord.”

http://www.worldunity.me/robert-mueller ... verbergen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Complottheorieën en achtergronden rond de aanslagen op 9/11

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 12, 2019 9:16 pm

18 jaar na 9/11: Universitair onderzoek bevestigt dat WTC-7 toren opzettelijk werd opgeblazen

Posted on 12/09/2019

Afbeelding
Laboratorium analyses hebben aangetoond dat de WTC torens werden vernietigd door zeer geavanceerde explosieven. (Afbeelding: Embed from Getty Images (6)).

Brandweerman 9/11: ‘Veel bewijs dat het een massamoord en geheime agenda was’ – Brandweercommissarissen: Overweldigend bewijs van vooraf geplaatste explosieven – Al-Qaeda leider roept op tot nieuwe aanslagen op Amerika, Europa, Rusland en Israël

Gisteren werd herdacht dat het 18 jaar geleden is dat de wereld voorgoed veranderde toen vier verkeersvliegtuigen werden gekaapt door moslimterroristen, die twee daarvan in de Twin Towers en één in het Pentagon vlogen. Althans, dat is de officiële versie, waar al heel lang door veel mensen, waaronder duizenden experts, aan getwijfeld wordt. Vorige week werden de resultaten van een 4 jaar durend onderzoek van de Universiteit van Alaska Fairbanks (UAF) en ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ gepubliceerd. De conclusie is éénduidig: het lijdt geen enkele twijfel dat in ieder geval het WTC-7 gebouw, dat niet door een vliegtuig werd geraakt, met explosieven werd opgeblazen, en onmogelijk door een brand in slechts 2,5 seconden compleet en rechtstandig in elkaar kon storten.

In de weken na de rampdag verwijderde New York zo snel mogelijk al het puin van WTC-7 en vernietigde dit, zodat de echte oorzaak niet meer forensisch kon worden aangetoond. Sceptici wezen er van meet af aan af dat het onbestaanbaar is dat een stalen wolkenkrabber als gevolg van een gewone brand volledig instort. Tot op heden is de WTC-7 toren het enige geval in de hele geschiedenis.

Het definitieve rapport volgt later dit jaar, maar in de voorlopige versie geven onderzoekers van de Universiteit van Alaska Fairbanks en ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ de zogenaamde ‘complotfanaten’ gelijk. Na een zeer grondig, 4 jaar durend onderzoek zijn ze tot de conclusie gekomen dat de WTC-7 toren onmogelijk door brand kan zijn ingestort, maar door ‘een bijna gelijktijdig falen van iedere kolom in het gebouw’. Oftewel: het gebouw is opzettelijk opgeblazen.

‘Dit was een misdaad, een massamoord’
In juli riepen de brandweercommissarissen in de regio New York al op tot een nieuw officieel onderzoek. In een gezamenlijke resolutie stelden ze dat ‘er overweldigend bewijs is dat vooraf bevestigde explosieven… de oorzaak waren van de vernietiging van de drie WTC gebouwen.’

‘Ik zeg onverbloemd tegen mensen dat het een misdaad was, een massamoord,’ verklaarde de voormalige marinier en 9/11 brandweerman Christopher Gioia. ‘Dat was alles wat het was. 3000 mensen zijn in koelen bloede, voor onze ogen op TV, vermoord.’ Gioia zegt dat alles wat er op 9/11 gebeurde wijst op ‘een zeer goed gepland complot... Voor mij is dit als psychologische oorlogsvoering, dus dat men de focus voortdurend van de feiten naar dramatiek verlegde.’ (2)

Tevens zijn een groot aantal van de duizenden hulpverleners en overlevenden van de aanslagen (ernstig) chronisch ziek geworden, vermoedelijk vooral door het gebruik van explosieven met voor de mens schadelijke stoffen.

Officiële aanklacht tegen FBI voor negeren overweldigend bewijs van opzet
Het genoemde ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ diende eerder dit jaar samen met het ‘Lawyers Comittee for 9/11 Inquiry’ en nabestaanden een officiële aanklacht in tegen de FBI en de officiële 9/11 Commissie, omdat het bewijs dat de drie torens door van tevoren geplaatste explosieven werd vernietigd nooit serieus is onderzocht. Dat geldt ook voor de ‘high fivers’ –onbekende mannen die de aanslagen fotografeerden en daar duidelijk erg content mee waren- die door getuigen werden gezien.

Daarnaast wordt opheldering geëist over de jarenlang ontkende en weggemoffelde steun van Saudi Arabië voor de 9/11 terroristen; wil men duidelijkheid over de verdwenen beelden van alle bewakingscamera’s in en rond het Pentagon, precies toen het gebouw door een ‘vliegtuig’ zou zijn geraakt, en wordt gevraagd naar de inhoud en opnames van de telefoontjes die passagiers pleegden ten tijde van de kapingen. Ook wordt de voormalige speciale aanklager Robert Mueller beschuldigd van het opzettelijk achterhouden van de Saudische betrokkenheid bij de aanslagen (3).

Nu duizenden experts stellen dat de officiële versie een leugen is, neemt de Amerikaanse overheid sinds begin 2019 voor het eerst sinds 9/11 al het bewijs dat de WTC gebouwen van tevoren werden ondermijnd en opgeblazen serieus in overweging. Dat moet feitelijk ook wel, want in laboratoria verrichte wetenschappelijke analyses van 9/11 puindeeltjes hebben het gebruik van geavanceerde explosieven aangetoond. Seismische experts onderschrijven de constatering dat er pal voor, tijdens en na het inslaan van de vliegtuigen explosies zijn geweest.

De rechtstandige instorting met ‘vrije val’ snelheid van alle drie de torens waren overigens al meer dan voldoende bewijs dat het enkel en alleen om een ‘gecontroleerde demolitie’ kon gaan. (1)

False flag gevolgd door ‘war on terror’ en digitale controlestaat
Enige dagen voor 9/11 blijkt de Israëlische Mossad de CIA te hebben gewaarschuwd voor aanstaande aanslagen, en ook op de Saudische terroristen te hebben gewezen die in Florida vlieglessen hadden gevolgd. Met die waarschuwing werd niets gedaan, hoogstwaarschijnlijk omdat de CIA allang op de hoogte was, en in het diepste geheim besloten had om de terroristen niet alleen hun gang te laten gaan, maar ook nog eens gebruik van hen te maken door zelf de WTC torens op te blazen, zodat de daarop volgende schok die door Amerika en de wereld zou gaan kon worden aangegrepen om Afghanistan en Irak aan te vallen en te bezetten, en ook in andere landen zoals Syrië, Jemen en Libië een ‘war on terror’ te beginnen.

Of de Saudische moslimterroristen mogelijk werden gerekruteerd en opgeleid door de CIA, of toch op eigen houtje handelden, zal vermoedelijk nooit duidelijk worden, maar dat maakt voor de conclusie niets uit: 9/11 was zonder twijfel een false-flag operatie, en leidde onder het mom van ‘terrorisme bestrijding’ en ‘veiligheid’ over de hele wereld tot het stapsgewijze beperken van de vrijheden van burgers en de opbouw van een (camera & digitale) controlestaat.

En niet te vergeten tot vele honderdduizenden doden in de genoemde landen, wat een perfecte voedingsbodem bleek te zijn voor islamitische terreurorganisaties zoals Al Qaeda en ISIS. De oorlog in Syrië en Libië bracht vervolgens een enorme migrantenstroom naar Europa op gang, met alle gevolgen van dien. (4)

Analist James Bovard noemt vooral de Patriot Act die in 2002 werd aangenomen één van de belangrijkste stappen naar het realiseren van een Orwelliaanse ‘1984’ hel, waarin alle handelingen, activiteiten, uitspraken, schrijfsels, voorkeuren en kenmerken van iedereen –crimineel of niet- kunnen en mogen worden gecontroleerd en opgeslagen. De stapsgewijze invoering van deze totalitaire controle, waarin gewone burgers vrijwel geen vrijheden en privacy meer hebben, is bijna 18 jaar na de Patriot Act angstwekkend ver gevorderd (5).

Al Qaeda leider roept op tot nieuwe aanslagen in Amerika, Europa, Rusland, Israël
De 68 jarige Al Qaeda leider Ayman al-Zawahiri greep de 9/11 herdenking aan om in een videoboodschap moslims op te roepen om nieuwe aanslagen in Amerika, Europa, Rusland en Israël te plegen. Al-Zawahiri is één van de twee meest gezochte terroristen ter wereld. De VS heeft een beloning van $ 25 miljoen uitgeloofd voor de tip die leidt tot zijn arrestatie.

De Al Qaeda topman herhaalde in zijn gebruikelijke jihadboodschap dat het Amerikaanse leger een ‘kruisvaarders campagne tegen alle moslims’ voert, en dat de VS ‘enkel de taal van geweld begrijpt.’ Toen de video online werd gezet zei president Trump in het Pentagon dat ‘als iemand ons land durft aan te vallen, wij met de totale Amerikaanse macht en de ijzeren wil van de Amerikaanse geest, die onbreekbaar is, zullen antwoorden.’ (6)

Xander

(1) The Duran
(2) Epoch Times
(3) Infowars
(4) The Future of Freedom Foundation via Zero Hedge
(5) The Future of Freedom Foundation via Zero Hedge
(6) Zero Hedge
(7) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/1 ... pgeblazen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Complottheorieën en achtergronden rond de aanslagen op 9/11

Berichtdoor Ariel » Do Sep 12, 2019 11:56 pm

Pilgrim schreef:
18 jaar na 9/11: Universitair onderzoek bevestigt dat WTC-7 toren opzettelijk werd opgeblazenSorry hoor. Maar dat geloof ik niet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën en achtergronden rond de aanslagen op 9/11

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 14, 2019 10:09 am

De krant NY Times twitterde:

“18 years have passed since airplanes took aim and brought down the World Trade Center. Today, families will once again gather and grieve at the site where more than 2000 people died.”
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten