verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Zo Apr 06, 2014 3:18 pm

27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten:

Vaak vragen mensen aan mij “Waarom doet de Marokkaan dit?” of “Waarom doet de Marokkaan dat?”
Het is bijna hetzelfde als vragen waarom honden blaffen, waarom katten in bomen klimmen of waarom vogels vliegen. Ze doen gewoon zo, hun door inteelt misvormde brein kortsluiting maakt op een manier die indruist tegen iedere menselijke logica.


Marokkanen met de welbekende bontkraagjes.

Alleen god weet wat er werkelijk gebeurt in het rifapenbrein, maar we kunnen in ieder geval gedrag opsommen dat kenmerkend is voor hun soort:


1) "KIJK NAAR MIJ!” Dit is het standaard 24-uur per dag / 7 dagen per week gedrag dat de Marokkaan uit, om aandacht te krijgen. Dit is waarom de Marokkaan imitatie merkkleding van Gucci en Armani, nep sieraden, keiharde Arabische muziek draait in zijn auto, altijd schreeuwt enz. enz. Het is allemaal gedrag om aandacht te trekken en op te vallen binnen de rifapen-groep, om zo eten, geld en seks te bemachtigen. Hierom zullen Marokkanen in dure auto’s zoals BMW en Mercedes rijden, echter nieuwe auto’s zijn onbetaalbaar voor de rifaap. Hierom zal hij een tweedehands exemplaar van 15-jaar oud kopen of er een samen met zijn broer of neef aanschaffen. Een Marokkaan in een dure nieuwe auto is per definitie verdacht en is óf gestolen óf zoals in de meeste gevallen gehuurd!

2) "GEEF MEH!" Nu de Marokkaan jouw aandacht heeft zal hij proberen om je geld af te troggelen, subsidie van de overheid te krijgen of zelfs de wieldoppen van je auto te bemachtigen. De Marokkaan heeft een natuurlijk aangeboren minderwaardigheidscomplex, is ongelofelijk lui en stupide, en geeft daarom Nederlanders de schuld van al zijn problemen. Om zo subsidies en uitkeringen te krijgen in een oneindige vorm van compensatie voor verzonnen onrechtvaardigheden.

3) "BLING-BLING": Vogels en ratten worden aangetrokken door glimmende metalen voorwerpen en zo de rifaap ook. Net zoals een rattenhol vol zit met waardeloze stukjes glimmend metaal, zal de rifaap zijn galerijflat ook vol stoppen met de goedkoopste, nepste metalen rotzooi. Als je langs de etalage van een juwelier loopt en je ziet bontkraagjes met hun opgeschoren koppies naar binnen loeren weet je wat bedoeld wordt. Men kan de glinstering in hun ogen zien. In Opsporing Verzocht zijn regelmatig Marokkanen te zien die de gekste capriolen uit halen om de glimmende sieraden te stelen, die ze van hun bijstandsuitkering onmogelijk zouden kunnen betalen.

4) "HASH & WIET": In het inteelt brein van de rifaap komt snel kortsluiting voor (het zogenaamde trippen). De enige manier waarop de Marokkaan de innerlijke imbiciel in zichzelf stil kan krijgen is met blowen. Geen slecht idee, aangezien het problematische “denkende” deel van hun hersenen, juist het deel is dat hinderlijke emoties veroorzaakt zoals: Schuldgevoel, geweten, spijt, plannen, eerlijkheid, intelligentie, liefdadigheid en een miljoen andere gedachten die hun criminele gedrag zou kunnen remmen.

5) "ENERGIE DRANKJES/SUIKER": Marokkanen worden echt helemaal lijp als ze suikerrijke energie drankjes zoals Red Bull of Monster zien. Dit zit in hun rifapen-brein geïmplementeerd, en lijkt net als de appendix, een rudimentair overblijfsel te zijn uit de oertijd. De rifaap was vroeger een luie waardeloze lijkenpikker, die rijp en rottend fruit op de grond vond, als aanvulling op zijn dieet. Dit omdat ze te stom waren om daadwerkelijk te gaan jagen, iets wat bijv. Neanderthalers wel konden. Bijstandsuitkeringen, zakkenrollerij, cultuursubsidie en voedselbanken hebben de Marokkanen nu, maar ze worden pas echt blij tijdens het Suikerfeest.

6) "BLONDJES": Vaak vragen mensen: “Waarom houden ze het niet bij hun eigen soort?” Het antwoord is simpel. Heb je ooit een Marokkaanse vrouw zonder hoofddoek gezien?!! Een typisch Marokkaans wijf is afgrijselijk om te zien met een hoofd vol schaamhaar, een haviksneus en een geitenbek, dat de Marokkaanse man zo wanhopig is dat hij het met alles zou doen. Vandaar dat men Marokkanen vaak geitenneukers noemt. Zelfs knappe “Marokkaanse” vrouwen zoals Hind Laroussi en Touriya Haoud zijn verrijkt met Europees bloed en daarmee genetisch verder verwijderd van hun Marokkaanse wortels dan ze durven toe te geven. Zelfs dan is er nog veel make-up en plastische chirurgie voor nodig om ze menselijk te laten lijken.


Marokkaanse vrouwen zijn verreweg de lelijkste vrouwen ter wereld!!

7) "BOX”: Mannen van de Marokkaanse soort zullen over het algemeen met veel theater elkaar begroeten in openbare gelegenheden waar ook Nederlandse vrouwen komen. Dit is om aandacht naar zich toe te trekken (typisch “kijk naar mij” gedrag) en naïeve Nederlandse vrouwen te laten denken dat rifapen gezellig en leuk zijn om in hun omgeving te hebben. Sommige denken zelfs dat je Marokkanen kan aanraken. DAT KAN NIET!! Meiden, trap niet in die rotzooi, Marokkanen blijven Marokkanen, zelfs als ze hun schaamhaar blonderen en we ze naar een universiteit sturen voor een opleiding. De innerlijke rifaap wacht op het juiste moment, en je zal uiteindelijk vermoord worden omdat je niet onderdanig genoeg bent, verkracht, gemarteld, beroofd, levend verbrand, de prostitutie in geholpen worden of een van de vele andere slechte dingen die een Marokkaan kan doen. Zeg gewoon NEE tegen de rifaap!

8) "ONBEGRIJPELIJK PRATEN": 2 Rifapen die elkaar tegen komen op straat of in een winkelcentrum zullen met veel lawaai en onbegrijpelijk onzin over en weer schreeuwen alsof er net iets bijzonders is gebeurt. Er is niets bijzonder gebeurt. De rifaap probeert 24-uur per dag om zich te onderscheiden uit de rifapen-groep, in de hoop op te vallen bij de vrouwen. Of om te doen alsof het iets weet dat de anderen niet weten om zo zijn kleine ego een boost te geven. Even een voorbeeld:
Marokkaan #1 Zal iets uitkramen als, “Salaam vriend, zemmel, kechbe begrijp je vriend?”

De tweede rifaap, die niet wil toegeven dat hij ook maar enigszins begrijpt waar de eerste rifaap het over heeft zal nog luider schreeuwen (om meer aandacht naar zich toe te trekken)” Inshallah, Mokum, bla tata’s kk rasiste blablabla couscous”

De eerste rifaap, niet in staat om ook maar iets te begrijpen van wat de tweede rifaap zegt, zal net doen alsof hij alles perfect begrijpt om zo niet dom over te komen. Hij zal nog luider antwoorden met handgebaren erbij. Na een mum van tijd zullen ze door elkaar heen praten en elkaar proberen te overschreeuwen terwijl ze beiden doorgaan met hun eigen verhaal. Elk zullen ze beweren dat ze de winnaar waren van een verbaal gevecht van dominantie en mannelijkheid. Net zoals 2 hanen kraaien en slaan met hun vleugels in een veld, om zo de vrouwtjes te imponeren. Kut-Marokkanen……

9) "OVERDREVEN GEVOEL VAN EIGENWAARDE ": Zelfs de zieligste, meest lelijke, smerige Marokkaan met een koortslip denkt dat hij Badr Hari, Ahmed Aboutaleb en Ibrahim Affelay in één is. Deze overdrijving van eigenwaarde is een verdedigingsmechanisme dat de rifaap aanneemt op een jonge leeftijd, om zo niet met de waarheid geconfronteerd te worden. Dat hij in werkelijkheid het domste, lelijkste, stuk afval van Nederland is.

10) "GLIMMENDE GUCCI SCHOENEN": Zoals als eerder genoemd bij #1 en bij #3 wil de rifaap graag opvallen en houdt hij net als ongedierte van glimmende voorwerpen. Deze 2 eigenschappen komen samen perfect samen in het dragen van glimmende (imitatie) Gucci schoenen. Deze afgrijselijke gedrochten worden massaal aangeboden door handelaren in imitatiekleding op kleedjes aan de Marokkaanse stranden en de zwarte markt in Beverwijk. Alleen een compleet hersenloze idioot zou denken dat er Marokkanen massaal in echte merkkleding lopen. Marokkanen hebben vrijwel uitsluitend een bijstandsuitkering of ongeschoolde baantjes zoals schoonmaker, vakkenvuller of folderbezorger, dan kan je GEEN merkkleding betalen! De naam van Italiaanse modemerken zoals Gucci, Armani, Prada en Dolce&Gabanna is door de Marokkaanse jongeren al zo ten schande gemaakt, dat ieder enigszins zelf respecterend persoon zich niet eens meer in die kleding durft te vertonen, ook al zou die bewezen authentiek en echt zijn. Een heel enkele keer zie je een Nederlandse tokkie of kamper met Gucci lopen, maar dat is vrij uitzonderlijk.


Marokkanen met Gucci-petjes.

11) "STOER LOOPJE": Rifapen uit de stad hebben vaak een typisch loopje, om zo omstanders het idee te geven dat ze heel belangrijk zijn. Niets is minder waar, Marokkanen zijn zelden tot nooit belangrijk. Voor de gemiddelde Nederlander is het gewoon “een van die kut-Marokkanen”. Een van de licht getinte rasmongolen die je negeert, die je niet zou aannemen als hij kwam solliciteren en waar je met een boog omheen loopt. Marokkanen zijn totaal nutteloos voor de maatschappij, omdat ze gewoonweg nergens goed in zijn. Het is zelf zo erg dat het woord “Marokkaan” op zichzelf al een scheldwoord is. Men hoeft hier geen “kut” of “kanker” meer voor te zetten. Wanneer je een Turk of ander licht getint persoon voor Marokkaan zal aanzien, zal deze diep beledigd zijn, dat je hen voor zo’n stuk afval aanziet.


Marokkanen worden liever niet herkend, aangezien ze
regelmatig verdachte zijn van meerdere misdrijven.

12) "BIETZEN VAN SIGARETTEN ": In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kopen rifapen nooit pakjes sigaretten. Ze wachten tot iemand anders dat doet en bietsen er dan één van hem, of ze kopen zelf een losse sigaret om zo niet zelf leeg gezogen te worden door de plaatselijke rifapen-groep. De voorkeur voor mentholsigaretten is een Marokkanentrekje, dat het best verklaard kan worden met het feit dat rifapen vroeger van Eucalyptusboom naar Eucalyptusboom sprongen terwijl ze de menthol roken van de bladeren. Dat was voordat Australië afbrak van het Afrikaanse continent.

13) "ONVERMOGEN OM FEIT EN FICTIE TE SCHEIDEN": Marokkanen vinden het extreem moeilijk om onderscheid te maken tussen feit en fictie. Wat echt is en wat fantasie. Ze kunnen niet stil zitten en een film kijken zoals ieder normaal mens. Het makakkenbrein is niet efficiënt genoeg om te begrijpen dat de acteurs op het Tv-scherm hun helemaal niet kunnen horen en zien. Bewijs voor dit gedrag is ook vaak te zien in bioscoopzalen waar veel Marokkaanse jongeren komen tijdens het Suikerfeest. Dit soort gedrag kan men ook zien bij honden als ze een ander dier zien bij National Geographic Channel of als er een reclame is voor hondenvoer. Het huisdier zal dan gaan blaffen of kwijlen.

14) "ZOGENAAMD MOSLIM": Marokkanen zij altijd trots op hun geloof en denken dat het hen dit beter maakt dat gewone mensen, niets is minder waar. De regels van de islam zoals, die in de koran beschreven staan, zijn zo achterlijk en primitief dat ik niet eens de moeite neem om ze hier op te sommen. Daarnaast: Vrijwel geen enkele rifaap houdt zich eraan! Niet-moslims hoeven de islam niet eens belachelijk te maken, de rifapen doen dat zelf al genoeg. Het is vrij gewoon om Marokkaanse jonge mannen alcohol te zien nuttigen, drugs te zien dealen, te zien stelen, te zien liegen, te eten tijdens de ramadan enz. enz. Niemand neemt dat achterlijke geloof serieus, zelfs de Marokkanen zelf niet!! De islam is eigenlijk een herhaling van de periode in de geschiedenis waar Europa van 500 tot 1500 na Christus in zat, de duistere Middeleeuwen. Toen intellectuelen het gewone volk dom en onwetend hielden d.m.v. religie. Marokkanen kunnen duidelijk zien door de maatschappij waarin zij leven dat de Westerse cultuur veruit superieur is aan hun achterlijk geloof en dan nóg zijn ze te stom om dit vanwege hun misplaatste eergevoel om dit toe te geven. Achterlijk woestijnvolk!!

15)”VOOROORDELEN OVER NEDERLANDERS”: Bij vrijwel alle Marokkanen, zowel hoog- (voor zover die er zijn) als de laagopgeleiden, komen bepaalde misplaatste vooroordelen over Nederlanders voor.
Enkele standaard vooroordelen:

-Nederlanders zijn racisten
-Nederlanders maken misbruik van de vrijheid van meningsuiting om ons te beledigen
-Nederlandse (en niet islamitische) vrouwen zijn hoeren
-Nederlanders zijn pedofielen en homo’s
-Nederlanders zorgen niet goed voor hun bejaarden

Nu zal ieder enigszins genuanceerd en onbevooroordeeld mens snappen dat al deze vooroordelen stuk voor stuk onwaar zijn en dat de reden dat mensen überhaupt vooroordelen hebben enkel en alleen is om zo de eigen groep in een positiever daglicht te plaatsen.

Vaak hoort men Marokkanen uitspraken doen zoals “kanker apen” over negroïde mensen en “blonde kanker hoer” tegen Nederlandse vrouwen die hun afwijzen. Dit is onvervalst racisme! Ik heb een Marokkaan een keer letterlijk horen zeggen “ik kan geen racist zijn, want ik ben Marokkaan. Hoe dom kun je zijn?!
Als er een groep is die misbruik maakt op het recht van vrijheid van meningsuiting zijn het wel de CousCous-vreters zelf. In geen enkel land ter wereld met een moslimmeerderheid waar uberhaupt vrijheid van meningsuiting is, behalve voor de moslims zelf!! Als iemand iets zegt wat een rifaap niet bevalt, zal hij standaard gaan schelden en dreigen, dit omdat zijn primitieve brein de waarheid gewoon weg niet kan verwerken. De rifaap zal dan uit wanhoop agressief worden.

Daarnaast is het hardnekkigste gerucht nog wel dat alle Nederlandse (en niet moslim) vrouwen hoeren zouden zijn. De meeste Marokkanen zijn zo lomp, onbeschoft, lelijk, slecht gekleed en werkeloos dat ze helemaal geen geëmancipeerde Nederlandse vrouw kunnen krijgen. De enkele keer dat je een rifaap met een Nederlands meisje zal zien lopen, zal het zonder uitzondering een opstandig pubermeisje zijn dat haar ouders wil stangen (immers welke Nederlander wil er nou een Marokkaanse schoonzoon?!?) of een ordinair tokkiewijf dat zelf ook een bijstandsuitkering heeft.


Marokkanen die een baan zoeken, hoe kansloos!!

Er is ook nog de mythe dat alle islamitische meiden maagd zijn tot het huwelijk: Een grote leugen! Ontzettend veel Marokkaanse meisjes laten zich anaal nemen, omdat zo hun maagdenvlies niet scheurt. Zelfs al zouden ze het op de normale manier doen en hun maagdenvlies scheurt, dan is er altijd nog de hersteloperatie voor het maagdenvlies. Een eenvoudige ingreep die bij veel Nederlandse artsen gedaan kan worden. Zelf kan ik het weten ik heb namelijk 3 Marokkaanse vriendinnen gehad. Uiteraard mochten hun ouders daar niets van weten. Ik kan jullie vertellen, Marokkaanse meiden zijn de meest zaadvragende sletten die er zijn. Schijnheilig grafvolk….


Kijk ze schijnheilig doen met die theedoeken op hun hoofd!
De rechter had beter een boerka aan kunnen trekken dan
Hadden we die geitenbek niet hoeven zien!

Wat betreft pedofilie: Er zullen zeker pedofiele Nederlanders zijn, dat ontkent niemand en er wordt alles aangedaan om die mensen op te sporen en te vervolgen. Echter in iedere gemeenschap komt pedofiele en homofilie voor. Ook in de Marokkaanse gemeenschap, alleen kunnen zij dit door hun misplaatste eergevoel niet toegeven. Een gemiddelde Nederlander heeft een geweten en zal wanneer hij weet dat een andere Nederlander een pedofiel is, hem aangeven bij justitie. Echter bij Marokkanen is de naam van de groep of stam naar de buitenwereld belangrijker dan onrecht dat een klein kind wordt aangedaan. Ik ken zeker één Marokkaanse man die een jong jongetje seksueel heeft misbruikt. Verder is pedofilie een geaccepteerd verschijnsel binnen de Marokkaanse gemeenschap. Het wordt zelfs door de islam gereguleerd d.m.v. kinderuithuwelijking. Het is in het Midden-Oosten en Marokko volstrekt normaal om een 8-jarge meisje aan een 50-jarige oom uit te huwelijken. Het is dan vervolgens ook niet vreemd om haar op haar 12e te ontmaagden. Als dat géén pedofilie is?! Zelf de afgrijselijke profeet Mohammed is bewezen pedofiel, dat staat zelfs letterlijk in de Koran!! Ook hij had seks met de 12-jarige Aisha.


Een islamitisch huwelijk tussen een oude man en kind
….De smeerlappen…..

Hoewel inderdaad niet iedereen wekelijks zijn bejaarde opa of oma zal bezoeken, en ik dit ook zeker niet wil goed praten, is dit nog niets vergeleken met hoe rifapen met oudjes opgaan. Het enige wat je hoeft te doen om dit te weten is naar het Tv-programma Opsporing Verzocht te kijken. Als bejaarden van hun handtas beroofd worden of in hun huis overvallen worden, zal dit vrijwel altijd door rifapen gebeuren. Hier ligt natuurlijk weer een verband met hun gewetensstoornis die aangeboren is door inteelt.


De zoveelste Marokkaan in opsporing verzocht..zucht…

16) "AFGESLOTEN VOORZIENINGEN EN BOETES": Ja, dit overkomt zelfs normale mensen wel eens, maar afgesloten elektriciteit of verwarming is bijna standaard bij Marokkaanse huishoudens. De rifaap ziet het namelijk als inbreuk op zijn rechten, als hij daadwerkelijk ergens voor moeten betalen. Dit omdat ze er zo aan gewend zijn alles gratis te krijgen d.m.v. subsidies en toeslagen. De Marokkaanse huurder die voor mij in mijn huurwoning zat was ook zo: Zelfs nu na 3 jaar krijg ik nog aanmaningen van onbetaalde rekeningen en boetes die open staan!

17) "MAROKKANEN IN GROEPEN": Een groep rifapen is een willekeurige verzameling van Marokkanen die samen komen voor een bepaald doel: Meestal groepsverkrachtingen, rellen, plunderen, intimidatie, of een 10 tegen 1 aanval op gewone mensen. CousCous-vreters zijn alleen bezig met hun eigen belang, maar zullen samenklitten als tijdelijk wapen tegen buitenstaanders. Zodra de tijdelijke dreiging weg is, zal de rifapen-groep uit elkaar vallen in afzonderlijke rifapen en zullen ze elkaar weer proberen te bestelen, verkrachten, bedriegen of vermoorden.


Nou wow, ik ben echt onder de indruk van dit stel dat te dom is om het VMBO af te maken!

18) "RAP MUZIEK": Rapmuziek is de herrie, die de krijsende rifaap constant maakt aan de binnenkant van zijn schedel. Net zoals een kogeltje dat rolt is een spuitbus met verf. Aan deze “artistieke” uiting kan men horen wat de rifaap zoal bezig houdt: Vrouwen lastig vallen, autochtonen beledigen, drugs verkopen en beweren dat hij een goede moslim is terwijl hij zich aan geen enkele regel van de koran houdt. Soms doet deze muziek mij denken aan de deuntjes die ik zelf als 8-jarige maakte op de musicmaker achter mijn eerste PC. Marokkanen hebben gemiddeld immers een denkvermogen dat gelijk is aan dat van een kind van 8-jaar.

19) "PSYCHISCHE STOORNIS": Psychische ziekten zijn veel voorkomend onder de geitenneukers, versterkt door inteelt en grotendeels omdat ze gewoonweg niet genoeg hersencapaciteit hebben om zich aan te passen aan de normen van de menselijke samenleving. Wetten, regels, gebruiken, normen en waarden nemen allemaal een groot deel van de verwerkingskracht van de hersenen in beslag en voor de rifaap is dit allemaal te veel. Uiteindelijk zal het rifapen-brein kortsluiting maken, en het dunne laagje beschaving dat de Marokkaan draagt als vermomming valt af en de ware aard van het beestje komt naar boven.

20) "SHISHALOUNGE": Het ultieme statussymbool voor een Marokkaan is het hebben van een eigen shishalounge, waar uiteraard geen alcohol geschonken mag worden, maar wel drugs gedeald wordt. De jonge rifapen die van school spijbelen en er de hele dag rondhangen en voor overlast in de omgeving zorgen, zullen zeggen na de zoveelste politie-inval dat ze geen andere keus hebben, omdat ze bij Nederlandse uitgaansgelegenheden niet binnen komen of scheef aangekeken worden. Alleen een Marokkaan kan niet begrijpen dat zoiets “oorzaak en gevolg” heet.


Wéér een politie-inval in een Marokkaanse shishalounge……

21) "GEBREK AAN OPVOEDKUNDIGE VAARDIGHEDEN": CousCous-vreters hebben absoluut GEEN opvoedkundige vaardigheden, en zullen soms zelfs hun eigen kinderen dood slaan. Jammer genoeg produceren ze gemiddeld 4 tot 6 kinderen, van ouders die neef en nicht van elkaar zijn en waar ze totaal geen verantwoordelijkheid voor nemen. Terwijl menselijke stellen meestal 2 kinderen krijgen en al hun energie en middelen investeren om er voor te zorgen dat ze een fatsoenlijke opvoeding krijgen, zijn makkaken biologisch geprogrammeerd om zo veel mogelijk licht bruine monsters op de aardkloot te zetten, ongeacht wat hun bijdrage aan de maatschappij zal zijn. Net als kakkerlakken en ander ongedierte planten lagere diersoorten zich immers snel voort.

22) "LAAG GESCHOOLD": Simpel gesteld: Marokkanen kunnen niet fatsoenlijk praten. Zelfs de meest simpele woordjes zoals “de, het, die en dat” zijn een flinke uitdaging om voor het juiste woord te plaatsen. Spraak is een vaardigheid waar men bepaalde mentale en fysieke coördinatie voor moet beheersen, zoals mensen doen. Er zijn goed ontwikkelde hersendelen voor nodig. De rifaap is niet meer dan gemuteerde aap met een Bèta 2.0 versie van het chimpanseebrein. Dat is net zoiets als de nieuwste versie van GTA-5 proberen te spelen op een Atari spelconsole uit de jaren ‘80.

23) "PVDA-STEMMEN": Geitenneukers zullen, voor zo ver ze dat überhaupt doen, altijd PvdA stemmen. Dit omdat de PvdA de partij is de het meeste hun belangen behartigd: Lage straffen op wetsovertredingen, niet hoeven aanpassen aan de normale mensen, goedkope primaire levensbehoeften, meer sociale huurwoningen, hogere kinderbijslag, hogere bijstand en WW-uitkeringen en het gebruik van niet-Nederlandse talen bij overheidsinstellingen. PvdA-politici zijn de enige mensen waar de Marokkaan zich met zijn onevenredig grote ego door begrepen voelt, deze doen immers alles wat de CousCous-bende verlangd. Feit is dat de meeste PvdA-politici, net zoals ieder normaal mens, gewoon neerkijken op de Marokkanen en hen in de grote steden vooral als stemvee zien om de verkiezingen mee te winnen.


Marokkaan die “denkt” dat de PvdA zijn gemeenschap zal helpen….

24) "BOZE GEESTEN": Rifapen geloven massaal in zogenaamde “Djinns” of boze geesten. Boze geesten die kwade gedachten in hun hoofd uitspreken en die de omgeving niet kan horen. Nu zal ieder normaal mens zoiets ronduit lachwekkend vinden. Echter het horen van stemmen in iemands hoofd is precies het belangrijkste kenmerk van schizofrenie! Iets wat door generaties inteelt, wijdverbreid is binnen de Marokkaanse gemeenschap. Marokkanen zijn dus vaak letterlijk gestoord!!

25) "OMDAT IK MAROKKAAN/MOSLIM BEN": Een veelgehoorde klacht van rifapen is dat ze gehaat worden omdat ze licht getint en/of moslims zijn, en dat als ze gewoon een blanke huidskleur en Piet Janssen zouden heten, alles makkelijker zou zijn………..Nee, Marokkanen, jullie worden gehaat voor ALLES BEHALVE JULLIE HUIDSKLEUR OF RELIGIE! Jullie zijn ongemanierd, crimineel, hebben een grote bek, agressief, leugenachtig, pedofiel, vallen vrouwen lastig, en zouden eigenlijk niet tussen normale mensen mogen leven. We zouden jullie nog steeds haten als jullie groen of paars, boeddhist of atheïst zouden zijn. Diep van binnen zijn jullie nog steeds Marokkanen, jullie acties en gedrag bevestigen dat iedere dag!

26) “ANGST VOOR HONDEN”: Als een mens met een hond over straat loopt zal het hem of haar opvallen dat groepen jonge Marokkanen meteen weg stuiven uit hun omgeving, net zoals pissebedden en kakkerlakken dat doen in een kelder als men het licht aan doet. Nu beweerd de Marokkaan vaak dat dit komt omdat de hond volgens de koran een onrein dier is en hij contact absoluut wil vermeiden. Een totale leugen!! Marokkanen zijn als de dood voor honden, zelfs voor de kleinste teckel rennen de geitenneukers al weg. Dit komt omdat honden in tegenstelling tot mensen direct naar hun gevoel handelen. Honden zullen dus, wanneer ze een ander wezen niet vertrouwen, meteen gaan grommen of de aanval kiezen. Aangezien hij intuïtief aanvoelt dat Marokkanen niet te vertrouwen zijn, zal hij deze meteen als vijand zien. Daarom zijn rifapen als de dood voor honden. Een naïef beschaafd mens kan de rifaap voor de gek houden, een hond niet. Wat vooral grappig is om een wat grotere hond los te laten lopen tijdens het uit laten en vervolgens langs een hangplek van Marokkaanse jongeren te lopen. Lachwekkend tafereel verzekerd!!

27) "DEVOLUTIE": In tegenstelling tot de rest van het menselijke ras, gaan Marokkanen achteruit in de evolutie. Vroeger, toen Marokkanen gewoon in Noord-Afrika leefden en er geen allochtonen in Europa waren, konden rifapen zich door een zeer streng repressief regime enigszins gedragen en zich min of meer spiegelen aan de geavanceerde Westerse samenleving. Dit was vooral om hier zelf beter van te worden. De laatste decennia, hebben ze totale vrijheid gekregen in de Westerse samenleving en worden zelfs aangemoedigd om hun “cultuur” te uiten om zo diversiteit te stimuleren. Als gevolg daarvan zijn de rifapen aan het veranderen in het waardeloze agressieve volk dat ze ook waren voordat ze twee eeuwen geleden door de Spanjaarden en Fransen overwonnen werden. Net zoals een goudvis zich aanpast aan de grote van een vissenkom waarin hij leeft, zullen rifapen afzakken naar het laagste, meest primitieve gedrag waar de samenleving hen in toestaat. In de huidige samenleving hebben we alle remmingen die hen beschaafd zouden maken verwijderd, door toe te staan dat ze zich gedragen zoals ze doen.
Het zijn niets meer dan rifapen, apen uit het Rifgebergte!

Afbeelding
Laatst gewijzigd door King George op Di Apr 08, 2014 10:10 am, 2 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73393
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: verplaatst.

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 06, 2014 4:16 pm

Ik heb dit stormfront "artikel" verplaatst King. Ik vind dit verhaaltje veel te extreem , en dit soort "artikelen" zal ons forum geen goed doen is mijn opinie. .

Ben ik de enige die zo denkt?
Kan dit of kan dit niet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Zo Apr 06, 2014 4:19 pm

Het is natuurlijk heel generaliserend, maar het heeft wel enige kern van waarheid. Het zijn immers wel dergelijke gedragingen die te vaak geschieden om een incident te zijn en teveel dat het te hinderlijk domineert. Hun opvoeding en karakter en houding en mentaliteit zijn bedroevend, waardoor de aversie jegens hen steeds groter wordt. Andere gedragingen kunnen dat beeld bijstellen. Dat initiatief dient vanuit henzelf te komen.
Laatst gewijzigd door King George op Di Apr 08, 2014 10:12 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73393
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: verplaatst.

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 06, 2014 4:21 pm

De schrijver van dit artikel heeft te veel scheldwoorden gebruikt King. Er zal allicht waarheid in dit verhaal schuilen, maar door de manier dat het geschreven is, zullen de mensen met afkeer reageren. Dit helpt onze zaak niet, maar jaagt de mensen juist de verkeerde kant op.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7646
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: verplaatst.

Berichtdoor xplosive » Zo Apr 06, 2014 4:26 pm

Ik snap wel vanuit welk gevoel het artikel geschreven is. Alleen zijn niet alle Marokkanen corrupt, agressief, dom, lelijk of moslim. Dus je op die manier ongenuanceerd generaliserend uitlaten is niet verstandig.

Daarmee blijft er uiteraard nog steeds wel een Marokkanenprobleem, aangezien vanuit de islam onder Marokkanen op grote schaal een verwerpelijke mentaliteit wordt gepropageerd (als je geen geld hebt dan kom je automatisch tot een "waanhoopsdaad" e.d. ..........).

Ik heb er begrip voor dat je het artikel hierheen verplaatst hebt, Ariël.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Zo Apr 06, 2014 4:37 pm

Men kan hier ook gewoon selectief uit winkelen. Wat bijvoorbeeld hieronder staat, is waar.

23) "PVDA-STEMMEN": Geitenneukers zullen, voor zo ver ze dat überhaupt doen, altijd PvdA stemmen. Dit omdat de PvdA de partij is de het meeste hun belangen behartigd: Lage straffen op wetsovertredingen, niet hoeven aanpassen aan de normale mensen, goedkope primaire levensbehoeften, meer sociale huurwoningen, hogere kinderbijslag, hogere bijstand en WW-uitkeringen en het gebruik van niet-Nederlandse talen bij overheidsinstellingen. PvdA-politici zijn de enige mensen waar de Marokkaan zich met zijn onevenredig grote ego door begrepen voelt, deze doen immers alles wat de CousCous-bende verlangd. Feit is dat de meeste PvdA-politici, net zoals ieder normaal mens, gewoon neerkijken op de Marokkanen en hen in de grote steden vooral als stemvee zien om de verkiezingen mee te winnen.
Laatst gewijzigd door King George op Di Apr 08, 2014 12:07 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: verplaatst.

Berichtdoor Eliabe » Zo Apr 06, 2014 4:41 pm

Misschien is dit wel de taal die ze begrijpen en gaan ze eindelijk eens zien hoe de meeste mensen in gedachten over marokkanen denken.
Dit artikel past niet op het openbaar forum. Het is niet onze taal van spreken.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

mercator
Berichten: 18781
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: verplaatst.

Berichtdoor mercator » Ma Apr 07, 2014 12:47 pm

Ariel schreef:Ik heb dit stormfront "artikel" verplaatst King. Ik vind dit verhaaltje veel te extreem , en dit soort "artikelen" zal ons forum geen goed doen is mijn opinie. .

Ben ik de enige die zo denkt?
Kan dit of kan dit niet.

Er staan enkele feitelijke onjuistheden in dat stukje en het is ook wat te lang. Ik heb er uiteraard geen problemen mee icon_thumbup.gif
Over het algemeen is het wel raak geobserveerd. Buiten de linksmensen is iedereen zowat de Marokkanen kots-en kotsbeu toch ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 18781
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: verplaatst.

Berichtdoor mercator » Ma Apr 07, 2014 12:49 pm

King George schreef:Men kan hier ook gewoon selectief uit winkelen. Wat bijvoorbeeld hieronder staat, is waar.

23) "PVDA-STEMMEN": Geitenneukers zullen, voor zo ver ze dat überhaupt doen, altijd PvdA stemmen. Dit omdat de PvdA de partij is de het meeste hun belangen behartigd: Lage straffen op wetsovertredingen, niet hoeven aanpassen aan de normale mensen, goedkope primaire levensbehoeften, meer sociale huurwoningen, hogere kinderbijslag, hogere bijstand en WW-uitkeringen en het gebruik van niet-Nederlandse talen bij overheidsinstellingen. PvdA-politici zijn de enige mensen waar de Marokkaan zich met zijn onevenredig grote ego door begrepen voelt, deze doen immers alles wat de CousCous-bende verlangd. Feit is dat de meeste PvdA-politici, net zoals ieder normaal mens, gewoon neerkijken op de Marokkanen en hen in de grote steden vooral als stemvee zien om de verkiezingen mee te winnen.

Dat zei die Maarten van Rossem mij zelfs letterlijk. Hij heeft medelijden met de Marokkanen. Links kijkt op hen neer als achterlijke maar goedbedoelende sukkels die aan het handje moeten gehouden worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16231
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Onbedoeld generaliseren

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Apr 08, 2014 7:40 am

xplosive schreef:Ik snap wel vanuit welk gevoel het artikel geschreven is. Alleen zijn niet alle Marokkanen corrupt, agressief, dom, lelijk of moslim. Dus je op die manier ongenuanceerd generaliserend uitlaten is niet verstandig.

Heel erg onverstandig. We weten precies waar het om gaat. Het is dezelfde 'fout' als die Wilders maakte. Die had moeten roepen: "willen we minder of meer CRIMINELE Marokkanen?"

De titel boven het artikel had dus moeten luiden: 27 redenen waarom mensen criminele Marokkanen haten. Nog beter zou zijn: 27 redenen waarom mensen Marokkaanse rifapen haten.

Erg dom en onzorgvuldig!

P.S.: Wilders vroeg eigenlijk naar de open deur. Want ik denk dat geen mens in Nederland had geantwoord: MEER MAROKKANEN. Nou ja, behalve dan de Marokkanen zelf.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 39908
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: verplaatst.

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 08, 2014 9:39 am

Wat is er waar van de bewering dat het artikel een bewerking is van een tekst uit de koker van Pamela Geller ?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Di Apr 08, 2014 10:08 am

Eliabe schreef:Misschien is dit wel de taal die ze begrijpen en gaan ze eindelijk eens zien hoe de meeste mensen in gedachten over marokkanen denken.
Dit artikel past niet op het openbaar forum. Het is niet onze taal van spreken.


De enige taal die de minder aanspreekbaren vanuit den vreemde hier in ons land verstaan is helaas die van het geweld. Hun evolutiestadium is immers blijven hangen bij het recht van de agressiefste. De kracht van de rede hebben zij nooit eigen kunnen maken. Met blijven geloven in appeasen, in lief zijn voor de Moslims, zullen wij de onderliggende partij gaan geraken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Di Apr 08, 2014 12:16 pm

mercator schreef:Er staan enkele feitelijke onjuistheden in dat stukje en het is ook wat te lang. Ik heb er uiteraard geen problemen mee icon_thumbup.gif
Over het algemeen is het wel raak geobserveerd. Buiten de linksmensen is iedereen zowat de Marokkanen kots-en kotsbeu toch ?


Even een hypothese: We nemen een roedel bloeddorstige wolven en we nemen een karavaan weerloze mensen en dieren. Wat als de mensen deze wolven als individu beschouwen en alzo behandelen en niet als onderdeel van een roedel? Dan zouden ze allen geen schijn van kans op overleven hebben. Ze zouden levens verscheurd worden. Praten over dat je niet mag generaliseren en mag discrimineren en manen dat je tolerant moet zijn doet het leuk bij de linkschmensch, maar een mens heeft ook nog een gezonde dosis overlevingsdrang, de drang tot overleven en het voortbestaan van de eigen soort.

Noem het generaliserend, noem het discriminerend, maar een gezonde dosis realisme versus linkse dogmatiek bepaalt wèl het verschil tussen overleven of ten ondergaan. Better safe than sorry!

Afbeelding


Of moeten we, net als Rutte en Samson, hiervan vooral meer meer meer van willen, opdat zij gezellig met onze dochtertjes kunnen spelen of onze (groot-)moeders kunnen helpen met oversteken?

Afbeelding
Laatst gewijzigd door King George op Di Apr 08, 2014 2:50 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

mercator
Berichten: 18781
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor mercator » Di Apr 08, 2014 1:05 pm

King George schreef:Noem het generaliserend, noem het discriminerend, maar een gezonde dosis realisme versus linkse dogmatiek bepaalt wèl het verschil tussen overleven of ten ondergaan. Better safe than sorry!

Weldra moet nog maar s het einde van WO II herdacht en gevierd worden. Altijd en opnieuw maar gedram dus over DE Duitsers, die we toch zo mooi op hun bek hebben gegeven. Niemand heeft problemen met dat super-gegeneraliseer en over-1-kam-scheren, ook de Duitsers zelf niet. Die vinden het niet erg dat overal ter wereld zij als het meest smerige en hatelijke ras dat de aardbol ooit heeft wordt geproduceerd worden "weggezet"( nog zo'n cliché woord). Dat er ook wel s Duitsers bij waren die geen kampbeulen waren mag zelfs na 80 jaar niet meer gezegd worden of je krijgt het etiket neo-nazi opgeplakt.
Maar als het over Marokkaantjes gaat-die veel hinderlijker en schadelijker zijn dan de Duitsers ooit geweest zijn-moeten we alleaal o zo breeddenkend zijn en het VOORAL hebben over die Marokkanen die wél braaf zijn. Om te beginnen kom ik die helemaal niet tegen, en zouden ze er zijn verzinken ze in het niet bij de grote massa Marokkanen die zich als een plaag manifesteren.

Het is toch zooo raar: Marokko is een speldepuntje op de wereldkaart maar overal stikt het van de Marokkanen, hoe kàn dat nou ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16231
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Berbers moet je haten. Niet Marokkanen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Apr 08, 2014 5:43 pm

Het integreren is natuurlijk al lang finaal mislukt. Dat weten die eikels in de politiek ook wel. De oplossing is simpel, maar gebeurt niet. Want je ernstige tekortkomingen en fouten toegeven is wel het laatste waar een politicus zich schuldig aan maakt.

Er zijn echt wel genoeg prima Marokkanen. Dat beetje islam moet je ze maar op de koop toe geven. De meeste Marokkanen doen er eigenlijk al lang niks meer mee. Zoiets als bij het christelijke volk. Wijlen mijn goede en 'gekke' intellectuele vriendin en astroloog Astrid Antonczyk maakte mij 35 jaar geleden al duidelijk dat het Marokkanen probleem veroorzaakt werd door wat uit het Rif gebergte hier was neergedaald. 35 JAAR GELEDEN!

Mijn relatie tot Astrid
Spoiler! :
Zij was vroeger smoorverliefd op mij. Maar ik niet op haar. Zij was onaantrekkelijk, onuitstaanbaar, irritant vervelend en kinderachtig. Maar toen was ik pas zeven. Zij mocht van mij wel meespelen, maar meestal niet van de anderen. We vonden haar toen al gek. Maar later, ja later, toen zij er aantrekkelijk uit kwam te zien als vrouw met flinke borsten . . . Zij was echter veeeel te druk en te dominant. Ik heb slechts een keer de liefde met haar bedreven, op de grond in haar slaapkamer. Wel vier keer achter elkaar. Ik had het altijd al willen doen, maar dat is nooit gelukt. Was iets psychisch van mij. Ik dacht altijd dat zij niet wilde of zo. Vandaar die ontlading. Geen liefde. Alleen maar platte seks, geen variatie niks. Die prestatie heb ik ook nooit meer kunnen evenaren.

Over Astrid Antonczyk
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: verplaatst.

Berichtdoor H.Numan » Wo Apr 09, 2014 2:13 am

Ariel schreef:Ik heb dit stormfront "artikel" verplaatst King. Ik vind dit verhaaltje veel te extreem , en dit soort "artikelen" zal ons forum geen goed doen is mijn opinie. .

Ben ik de enige die zo denkt?
Kan dit of kan dit niet.

Persoonlijk vind ik dat Stormfront artikelen niet geplaatst mogen worden; automatisch verwijderd door een moderator die het ziet. Alleen als er heel goede redenen zijn om een Stormfront artikel te plaatsen zou het op verzoek gedaan moeten worden.

Als er iets is wat we absoluut niet moeten doen is neo nazi artikelen plaatsen gehaald van een (zo niet 'de') neo nazi site. Dat is koren op de molens van de velen die FFI alles slechts toe wensen.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

mercator
Berichten: 18781
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: verplaatst.

Berichtdoor mercator » Wo Apr 09, 2014 9:09 am

H.Numan schreef:Als er iets is wat we absoluut niet moeten doen is neo nazi artikelen plaatsen gehaald van een (zo niet 'de') neo nazi site. Dat is koren op de molens van de velen die FFI alles slechts toe wensen.

FFI wordt bekeken door een handjevol lui en degenen die erop schrijven zijn de spreekwoordelijke 5 man en een paardenkop. Dus een Stormfront artikeltje zal echt het verschil niet maken. Ik vond het het wel grappig leesvoer, over die riff-apen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2509
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Apr 09, 2014 9:46 am

mercator schreef:spreekwoordelijke 5 man en een paardenkop.

Afbeelding
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Wo Apr 09, 2014 10:47 am

Waarvoor schrijft die agent?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2509
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Apr 09, 2014 12:20 pm

King George schreef:Waarvoor schrijft die agent?

Marechaussee bekeurt badgast die onvoldoende gekleed is op het strand. Nederland, Heemskerk, 1931.
Spaarnestad Photo
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Wo Apr 09, 2014 12:49 pm

Dan zijn wij toch verder geëvolueerd dan in die Marokkaanse Islamitische verkrampte preutsheid zijn blijven hangen. Gebrek aan evoluerend en innoverend vermogen kenmerkt overigens ook Islam entiteiten. Ik vraag me af of wij met de voortgaande Islamisering van ons land ook involutie van ons land krijgen. "En vraag ik me dit af?', vraag ik me dan weer af, want ik weet het namelijk zeker.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor Ozes » Wo Apr 09, 2014 11:29 pm

Het gaat er niet om wie 'verder geëvolueerd" is, we zijn anders geëvolueerd. Evolutie is een compleet willekeurig proces, hoewel er natuurlijk natuurlijke & seksuele selectie aan te pas komt, dus wie overleeft in het bloedhete Afrika waar voedsel vrij gemakkelijk te verkrijgen is, en wie overleeft in het ruige Europa waar voedsel minder gemakkelijk te verkrijgen is, en waar men moet leren plannen voor de winter. Hiernaast zijn er culturele invloeden die bepalen wat voor mannen het meest populair zijn bij de meest vruchtbare vrouwen. Maar hoe men evolueert, dat is compleet willekeurig. Zo is het bekend dat Afrikanen, om zich te beschermen tegen malaria, een immuunsysteem hebben ontwikkeld die dankzij het proces als bijwerking de ontwikkeling van sikkelcelanemie waarschijnlijk maakt bij Afrikanen. Zuiderlijke Aziaten hebben ook een immuunsysteem ontwikkeld om Malaria te overleven, maar bij hen is de kans op sikkelcelanemie niet groter als bij Europeanen.

Een deel van de Europeanen is bijvoorbeeld resistent tegen HIV(~10%), en TBC. Dat is compleet willekeurig, hoe lang HIV ook huishoud in Afrika, er is geen enkele redenen om aan te nemen dat men daar ook een resistentie ontwikkeld. En als men de resistentie zou ontwikkelen, dan zou dit even schadelijk kunnen zijn als de ziekte zelf.

In de komende honderden jaren zal je weinig verschillen zien in het IQ van afrikanen, of andere evolutionaire kenmerken. Niet alleen omdat evolutie een zeer traag proces is, maar omdat de meest agressieve zwarte mannen vaak de meeste kinderen verwekken.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Wo Apr 09, 2014 11:53 pm

Een juiste blik in de glazen bol genomen. Dit is inderdaad de toekomstverwachting.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor King George » Do Apr 10, 2014 12:18 am

En als men de resistentie zou ontwikkelen, dan zou dit even schadelijk kunnen zijn als de ziekte zelf.


Dan nemen de geboorten weer toe. Hoe je het ook wendt of keert: Het is ons Europese deel ooit gelukt om een wereldoorlog achter ons te laten en vooruit te kijken. Welvaart en verzorgingsstaat gaat niet samen met meer geboorten; Wel met werken en geboortebeperking. Het laat zich raden waarom bijvoorbeeld een land als Zuid Korea welk in 1953 ongeveer even arm als Bangladesh wel in de vaart der volkeren is opgegaan. Eén ding durf ik wel te stellen: In Bangladesh worden meer kinderen geboren en wordt er minder (effectief) gewerkt; In Zuid Korea worden minder kinderen geboren en wordt er meer (effectief) gewerkt. Niets komt zomaar aanwaaien. Onze voorgaande generaties hebben ooit keihard gewerkt. Kunnen nu gewoon lekker wat van hun pensioenen inleveren, overal meer voor moeten gaan betalen en zo. Maar we geven wel gratis geld af naar landen waar minder hard gewerkt wordt. Mag dat ten goede komen aan hen die ervoor gewerkt hebben?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: verplaatst: 27 redenen waarom mensen Marokkanen haten

Berichtdoor H.Numan » Do Apr 10, 2014 1:39 am

Beste mensen, we hebben even overlegd: dit Stormfront bericht laten we staan, de draad gaat wel op slot.
De volgende topic afkomstig van Stormfront wordt direct verwijderd.
:lockit:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem


Terug naar “Prullenbak”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast