Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66127
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ariel » Di Feb 21, 2017 2:12 pm

CHAUFFEURS DE LIJN LEGGEN WERK NEER NA TWEE INCIDENTEN IN MOLENBEEK

"Bespuwd worden is zo vernederend"

De chauffeurs van De Lijn van de stelplaatsen van Meerbeke en Dilbeek hebben gisteren het werk neergelegd. Twee chauffeurs werden afgelopen weekend bespuwd aan het station Brussel-West in Molenbeek. Het gaat om twee afzonderlijke incidenten.

De bewuste feiten speelden zich zaterdagmiddag omstreeks 12 uur af aan het station Brussel-West. Een man ging in discussie met een chauffeur van De Lijn omdat die te laat aan de halte toekwam. Na een woordenwisseling spuwde de man in het gezicht van de chauffeur. Een uur later gebeurde een gelijkaardig incident, ook aan het station Brussel-West. Een bestuurder sneed buschauffeur M.D.B. de pas af. "Ik kon op het nippertje een aanrijding vermijden", vertelt de chauffeur van De Lijn. "Tijdens onze opleiding trainen we om ongevallen te ontwijken. Geen enkele reiziger raakte gewond, maar de man in de auto stapte meteen uit. Ik deed mijn ruit open om te vragen waarom hij mij had klemgereden. Daarna volgde een woordenwisseling. Hij verweet mij en spuwde daarna in mijn gezicht. Hij stapte daarna meteen in zijn auto om weg te rijden. Ik heb zijn nummerplaat wel kunnen noteren. Daarna reed ik naar de stelplaats in Dilbeek, maar ik was te aangeslagen om nog verder te rijden. Een collega heeft mijn busrit overgenomen."

Nog nooit meegemaakt
M.D.B deed na het voorval meteen aangifte bij De Lijn en de lokale politie. De dader wordt nog opgespoord. De buschauffeur reageert erg aangeslagen. "Ik ben al meer dan vijf jaar chauffeur voor De Lijn", zegt hij. "Ik doe dat met het grootste plezier. Maar het is de eerste keer dat ik dit meemaak. Ik heb nog liever dat ze mij een klap op mijn hoofd geven. Bespuwd worden is gewoon vernederend. Waarom de man het deed? Geen idee. Hij sneed me zonder reden de pas af. Misschien was hij ook al aanwezig bij het eerste spuwincident. Ik laat me in ieder geval niet kennen. Morgen (vandaag, red.) heb ik nog een dagje verlof, maar woensdag zit ik weer achter het stuur. Ik doe mijn job gewoon graag. Ik laat me niet doen door één individu."

Negatieve reacties
De chauffeur is wel ontgoocheld over de reactie van de reizigers. Niemand wilde een getuigenis afleggen bij de politie. "De mensen willen niet bij het conflict betrokken geraken, maar het is wel jammer. Ik vroeg aan de passagiers om te getuigen, maar niemand zag dat zitten. Wat me verder nog raakt, zijn de reacties van allerlei mensen over de staking. Ze verwijten ons dat we luieriken zijn. Wij doen dat niet voor ons plezier, maar voor de veiligheid van onze collega's en de reizigers. Die negatieve reacties raken me hard."

Niet de eerste keer
De vakbonden beslisten zondagavond om het werk deels stil te leggen. Vooral op de lijnen 127 en 128, die van Ninove door Roosdaal en Dilbeek naar Brussel gaan, was er veel hinder. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt", zegt Peter Vandenborre, vakbondslid van ACOD voor de stelplaats Meerbeke. "De voorbije weken vonden er meerdere incidenten plaats, onder meer aan het station Brussel-West in Molenbeek. Hopelijk is dit een signaal voor de directie om meer controles uit te voeren. De veiligheid van onze buschauffeurs én passagiers staat voorop. De staking duurt slechts één dag. Morgen (vandaag, red.) rijden alle bussen weer op de normale uurregeling."

Voortaan meer controle
Na een gesprek tussen de vakbondsafgevaardigden en de directieleden van De Lijn werd er beslist om de controles op de bussen gevoelig te verhogen. "Op de lijn Ninove-Brussel waren er al controleploegen aanwezig", zegt woodvoerster van De Lijn Sara-Jane Deputte. "Die controles worden nu verscherpt, vooral aan de halte Brussel-West waar beide voorvallen zijn gebeurd. We gaan ook politie en burgerwachten meer aanspreken om het veiligheidsgevoel te verhogen. Onze chauffeurs krijgen tijdens hun opleiding en werkuren ook opleidingen over het omgaan en vermijden van verbale en fysieke agressie."

Voor de schoolgaande scholieren bleek er gisteren geen probleem. Ondanks de staking zorgde De Lijn voor een busregeling naar alle scholen, zodat geen enkele leerling een les moest missen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Di Feb 21, 2017 6:59 pm

Ik vraag me af of Belgisch PM Michel gisteren Mike Pence een rondleiding in hellhole Molenbeek heeft gegeven. Ik wed van niet, ze zullen alleen de EU paleizen bezocht hebben. Maar dan nog kan een gemiddeld opmerkzaam bezoeker-en ik neem aan dat pence zo is-duidelijk zien dat Trump gelijk heeft over dat hellhole vol vuilnis en moslims.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 35836
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 03, 2017 8:26 pm

Zou het in andere grote steden veel anders zijn dan in Brussel?
Onderzoek naar 144 vzw's vanwege link met terreur en radicalisme
Het parket is een onderzoek gestart naar 144 vzw's in de Brusselse ­kanaalzone. Het parket linkt al die verenigingen met radicalisme of terrorisme. Dat is gebleken uit een grootschalige screening van de 3.308 vzw's in ­Molenbeek en omgeving, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

Een kruising van de databanken van de vzw's met die van het parket leerde dat er 144 vzw's waren waarvan één of meerdere beheerders een link hadden met gewelddadig radicalisme of terrorisme.

In 74 gevallen hebben die beheerders een rechtstreekse band met radicalisme of terrorisme. Bij de rest gaat het om wapenhandel, drugshandel of andere zware criminele feiten. Een gerechtelijk onderzoek moet nu uitwijzen of de vzw's zelf ook een link hebben met terreur of radicalisme, aldus korpschef ­Johan De Becker van Zone West.
http://www.demorgen.be/binnenland/onderzoek-naar-144-vzw-s-vanwege-link-met-terreur-en-radicalisme-bfaa8848/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33350
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 21, 2017 2:17 am

In Molenbeek worden 51 vzw’s verdacht van terreurbanden. Dat leert een vertrouwelijk rapport van de politie. Het voorbije jaar is er wel niemand meer vanuit de gemeente naar Syrië vertrokken.

Afbeelding

“We gaan Molenbeek opkuisen.” Na de aanslagen in Parijs en de verhoogde terreur¬dreiging in ons land beloofde binnenlandminister Jan Jambon (N-VA) vorig jaar een strengere aanpak van radicaliserende moslims. Het Kanaal¬plan moest de Brusselse gemeenten Molenbeek, Koekelberg, Anderlecht, Sint-Gillis, Schaarbeek, Laken, Sint-Joost-ten-Node, Brussel-stad en het Vlaamse Vilvoorde helpen in de strijd tegen terreur.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Di Mar 21, 2017 1:16 pm

Pilgrim schreef:
In Molenbeek worden 51 vzw’s verdacht van terreurbanden. Dat leert een vertrouwelijk rapport van de politie. Het voorbije jaar is er wel niemand meer vanuit de gemeente naar Syrië vertrokken.

Dat laatste is dan heel spijtig, dan waren we ervan af geweest. Kennelijk is de zin om naar Syrië te tijgen heel wat minder nu de dappere strijders in vrouwenkleren moeten gaan lopen of afgeknald worden.
Molenbeek en gelijkaardige getto's zijn alleen nog te saneren door de volledige populatie te deporteren en de krotwoningen af te breken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 35836
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 24, 2017 5:43 pm

Brussel krijgt er een nieuwe toeristische attractie bij: Klein-Afrika bij het station Brussel-Noord. Zo'n 300 Soedanezen klitten dan daar bij elkaar en tonen hun exotische levensstijl.
Driehonderd vluchtelingen dreigen nieuw kamp op te zetten aan Brussel-Noord
De groep vluchtelingen kwam na nieuwjaar aan in het opvangcentrum van Samusocial in Haren. Ze waren toen uit Calais gekomen en willen nog altijd de oversteek maken naar Engeland. Daardoor is een asielaanvraag uitgesloten en vinden ze evenmin plaats bij Fedasil.

"In het begin wilden de mensen niet meekomen in de centra, omdat ze bang waren de mogelijkheid niet meer te hebben om naar Engeland te gaan. Nu merkten ze dat ze hier goed zitten en eten krijgen, en willen ze natuurlijk graag blijven", vertelt ook Marie-Anne Robberecht van Samusocial.

Dit klantenverlies zint Fedasil helemaal niet.
"Ze hebben geen middelen, geen geld en geen mogelijkheden, dus vanaf maandag gaan ze ofwel een nieuw kamp opbouwen aan het station Brussel-Noord of organiseren ze een zitstaking om hier alsnog te kunnen blijven", vertelt dakloze Jo, die in naam van de vluchtelingen het verhaal naar buiten brengt. "De vluchtelingen zijn het beu om constant te verhuizen en ik kan me voorstellen dat het publiek er ook niet mee gediend is dat er opnieuw 300 vluchtelingen kamperen aan Brussel-Noord."
http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/3113536/2017/03/24/Driehonderd-vluchtelingen-dreigen-nieuw-kamp-op-te-zetten-aan-Brussel-Noord.dhtml

Zitstaking. Maar waarom geen protestmars?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 35836
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 27, 2017 12:00 am

De socialisten streven toch naar meer officieele moskeeten? Die dan subsidie gaan krijgen.
En wat krijgen ze ervoor terug?
Brussels mayor warns: All our mosques are being controlled by Salafists
THE MAYOR of Brussels has warned that all of the Belgium capital's mosques are being controlled by Salafists.
And he said there has to be penalties for mosques that support Salafism, an ultra-orthodox religious-political ideology based on a belief in "physical" jihadism practised by some followers of the Sunni faith.

The comments, made by Yvan Mayeur, come just over a year after the terror attacks that rocked the city and its airport killing 16 people and injuring 300 more on March 22 2016.

In an interview with newspaper De Morgen, the 57-year-old Socialist Party mayor said more has to be done to combat the spread of radicalism in Europe.
http://www.express.co.uk/news/world/783827/Brussels-Mosques-Salafist-Jihad-Anniversary-Attack
http://www.demorgen.be/binnenland/-alle-moskeeen-hier-zijn-in-handen-van-salafisten-baaf638b/ (betaalmuur)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Ma Mar 27, 2017 10:41 am

Mahalingam schreef:De socialisten streven toch naar meer officieele moskeeten? Die dan subsidie gaan krijgen.
En wat krijgen ze ervoor terug?
Brussels mayor warns: All our mosques are being controlled by Salafists

Yvan Mayeur is de extreem linkse burgervader van hellhole Brussel. Hij is blijkbaar nog lang niet links genoeg want hij wordt nu als "racist" beschouwd omwille van die ene uitspraak. Moslim zijn is een ras zoals we weten, maar daarbinnen bestaat nog het sub-ras Salafist .
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5520
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ali Yas » Ma Mar 27, 2017 7:59 pm

Maar dit is toch wel uiterst zorgwekkend (hoewel voorspelbaar). De meest radikale moslims bedreigen de minder radikalen, en als ze zelf niet worden bedreigd worden zij dus overal de baas. Eerst alleen in de moskeeën, dan op de straten eromheen en uiteindelijk ook in de politiek. Tenzij wij ergens een streep trekken, maar dan moeten we wel opschieten. De wapenvondsten in moskeeën op verschillende plaatsen in Europa maken vrij duidelijk wat de plannen zijn.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66127
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ariel » Ma Apr 03, 2017 2:12 pm

Taxi Molenbeek . Daar kan je mee thuis komen.

Een avondje uit is helemaal op een fiasco uitgedraaid voor het jonge koppel Ania en Jonas Helseth. Een Mohammedaanse taxichauffeur heeft hen zwaar toegetakeld en hun waardevolle spullen gestolen. Jonas hield er zelfs een blauw oog en een kniefactuur aan over.

Koppel aangevallen en bestolen door taxichauffeur

De hele vrijdagavond was een feest voor Ania en Jonas Helseth, twee jonge Noren die in Brussel wonen. Maar toen de dertigers een taxi naar huis wilden nemen, eindigde die in mineur. "We waren na het werk wat gaan drinken met collega's", vertelt Jonas.

Hij zit thuis in de zetel, zijn been is ingepakt. Hij heeft een kniefactuur en blauw oog opgelopen aan de avond. "Ania en ik namen een taxi naar huis van het Luxemburgplein in Elsene naar het Sint-Katelijneplein, waar we vlakbij wonen. Alles verliep vlot, tot Ania wilde betalen. Mijn vrouw haalde haar kredietkaart boven, maar de taxichauffeur weigerde die te aanvaarden en eiste cash geld." Wat volgde was een verhitte discussie, waarbij de taxichauffeur een vriend opbelde.

En toen liep het mis. "De twee sleurden Ania de taxi uit. Ik probeerde in te grijpen en haar te hulp te snellen, maar ze gooiden me hardhandig op de grond. De vriend van de taxichauffeur gaf me ook nog een mep tegen mijn hoofd." Daarna vluchtten de twee agressievelingen weg, met Ania's tas, waarin haar laptop zit en Jonas' gsm en horloge.

Lakse politie
Onthutst houden Jonas en Ania een politiewagen tegen. Ze willen een klacht indienen en hebben bewijs, want Ania slaagde erin een foto te nemen van het registratienummer van de taxi. Op het politiekantoor krijgen ze echter hard nieuws te horen. "Zo'n zaken gebeuren constant", zegt de politieman die hen te woord staat. "Dit is Brussel. Dat zijn we hier gewoon."

"Onaanvaardbaar"
Verbaasd door de laksheid waarmee de politie met de zaak omspringt, besluit Jonas de foto op sociale media te plaatsen. Maar dan krijgt het koppel een vreemde reactie. Ene Yassine S. beweert de eigenaar van de taxi te zijn, maar zit op dat moment naar eigen zeggen in Engeland. "Dit is wel degelijk mijn registratienummer, maar ik werkte die avond niet. Iemand moet met mijn taxi rondgereden hebben."

Het verhaal kreeg nog een extra vreemd kantje toen Yassine S. Ania een Facebookbericht stuurde om te zeggen dat hij haar zak teruggevonden heeft. Ze kan hem gaan afhalen aan het station in Molenbeek. Daar weet niemand wie de zak heeft afgezet. "Ik ben erg geshockeerd hoe de hele zaak behandeld is", zegt Jonas. "Ik heb de Brusselse burgemeester en minister van Mobiliteit Pascale Smet gecontacteerd en het hele verhaal verteld."

"Het is onaanvaardbaar wat er gebeurd is. Ik ga deze zaak persoonlijk opvolgen", laat minister Smet weten. "Ik heb alvast de Brusselse Taxi Administratie opgedragen een dossier te openen en de zaak te onderzoeken." De taxibedrijven van Brussel waren niet bereikbaar voor commentaar, de kantoren zijn gesloten in het weekend.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13997
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Apr 03, 2017 2:43 pm

Grappig dat België.

Tijd voor weer wat aanslagen door Allahtonen in Brussel.In Amsterdam en omstreken heeft men juist het cash betalen in het openbaar vervoer afgeschaft. Mijn schoondochter werd dan ook vanmorgen uit de bus gezet toen ze een kaartje wilde kopen. Misschien toch niet zo'n gek idee om al het geld af te schaffen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Zo Apr 09, 2017 4:18 pm

Ariel schreef:Taxi Molenbeek . Daar kan je mee thuis komen.

Op het politiekantoor krijgen ze echter hard nieuws te horen. "Zo'n zaken gebeuren constant", zegt de politieman die hen te woord staat. "Dit is Brussel. Dat zijn we hier gewoon."

"Ik heb de Brusselse burgemeester en minister van Mobiliteit Pascale Smet gecontacteerd en het hele verhaal verteld."

De homo Pascal Smet staat bekend om zijn liefde voor Mohammedanen. De klacht van de Noorse toeristen is nutteloos. Het enige wat ze verder kunnen doen is Brussel absoluut te mijden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Maarten
Berichten: 299
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Maarten » Di Apr 11, 2017 9:03 am

Zo werd Molenbeek jihadgetto
http://www.volkskrant.nl/opinie/zo-werd ... ~a4189728/

Molenbeek is de Gazastrook van Europa
http://lagelanden.informe.com/forum/ope ... t3780.html

https://www.rtlnieuws.nl/cookiewet?s=ht ... erroristen

Molenbeek daar gaan we nog veel meer van horen. De oplossing is nochthans heel simpel; het leger erin, huis aan huis, en de ganse moslimbevolking enkele reis huiswaarts naar de grote zandbak aan de overkant van de middellandse zee.

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Di Apr 11, 2017 9:56 am

Maarten schreef:Molenbeek daar gaan we nog veel meer van horen. De oplossing is nochthans heel simpel; het leger erin, huis aan huis, en de ganse moslimbevolking enkele reis huiswaarts naar de grote zandbak aan de overkant van de middellandse zee.

Je moet daar écht s zelf gaan kijken. In werkelijkheid is het daar nog erger dan op de teevee reportages erover. Eén klein detail: ik was daar een tijdje geleden, parkeerde de auto langs het kanaal bij een bomenrij. Rond die bomen lag het vol uitwerpselen in alle gradaties van versheid. Maar: nergens zijn daar honden te zien en al die drollen waren min of meer van hetzelfde formaat . Ineens viel het me in dat het MENSELIJKE fekaliën waren, ongetwijfeld geproduceerd door niemand weet hoeveel illegalen die daar in de vele krotten zonder water of elektriciteit huizen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13997
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Apr 11, 2017 5:53 pm

Moslims haat ik niet. Maar langzamerhand wel het fascistische anti-racistische linkse politieke mollentuig dat in tegenstelling tot mijn overtuiging onze beschaving haat tot in het diepst van hun speelgoedziel.

Elk achterlijk volk verdient de leiders waar het voor gekozen heeft.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 35836
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 22, 2017 12:13 pm

"Molenbeek daar gaan we nog veel meer van horen."

Dat is niet moeilijk te voorspellen. Al jaren horen we over Molenbeek en omstreken. Hoe oud is deze rubriek inmiddels?
En dan nu het laatste waarin weer dat getal vijf opduikt.
Vijf personen verdacht van terrorisme opgepakt bij huiszoekingen in Brussel
In Sint-Jans-Molenbeek, Roosdaal en Ganshoren zijn afgelopen nacht vijf personen opgepakt bij evenveel huiszoekingen. De personen worden verdacht van deelname aan de activiteiten van een terroristische groep, maar er is geen link met de aanslag van gisteren in Parijs of de aanslagen in Brussel van vorig jaar. Dat meldt het federale parket.

En wat werd er zoals gevonden?
Er werden twee handvuurwapens, munitie, één kogelwerende vest en een hoeveelheid cannabis aangetroffen.

Wat hebben ze niet gevonden? Tekenen van "radicalisatie". Dus het is allemaal niet zo erg.
Zou het een 'gewone' criminele bende zijn?

http://www.demorgen.be/binnenland/vijf-personen-verdacht-van-terrorisme-opgepakt-bij-huiszoekingen-in-brussel-b219456f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13997
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Apr 22, 2017 1:36 pm

Mahalingam schreef:Zou het een 'gewone' criminele bende zijn?

Het is een gewone in de moskee klaar gestoomde islamitische criminele bende.

Daar hoeft geen mens zich over te verbazen. Als atheïst weet ik over Jezus te vertellen dat hij vredelievend was. Van de profeet is bekend dat hij zijn carrière begon als boef. Hij leidde een roversbende die in de woestijn handelskaravanen overviel en beroofde. Met het gespaarde geroofde geld kon hij een beroepsleger onderhouden dat met behulp van zijn adjudant eersteklas Allah zich bezig ging houden met terroristische machtsuitoefening. Mohammed - en dat is de dwaalleer van de islam - was niet religieus. Hij was een heidense op macht beluste oplichter die zich moeilijk aan een en dezelfde vrouw kon hechten.

In Molenbeek hebben islamitisch Marokkaanse bendes het bepaald niet van een vreemde.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Boudewijn Abma » Za Apr 22, 2017 1:49 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Van de profeet is bekend dat hij zijn carrière begon als boef. Hij leidde een roversbende die in de woestijn handelskaravanen overviel en beroofde. Met het gespaarde geroofde geld kon hij een beroepsleger onderhouden dat met behulp van zijn adjudant eersteklas Allah zich bezig ging houden met terroristische machtsuitoefening. Mohammed - en dat is de dwaalleer van de islam - was niet religieus. Hij was een heidense op macht beluste oplichter die zich moeilijk aan een en dezelfde vrouw kon hechten.


Waar haalt u die wijsheid toch allemaal vandaan. Gelooft u werkelijk al die fantasiehadiths die dit verhaal bij elkaar sponnen?

mercator
Berichten: 18060
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Za Apr 22, 2017 2:29 pm

'Hans van de Mortel' schreef:In Molenbeek hebben islamitisch Marokkaanse bendes het bepaald niet van een vreemde.

Het moslimjaar kent twee allerheiligste feestjes. Offerfeest en suikerfeest. In het eerste vieren de Islamietjes een moord, in het tweede een roofoverval.Elke moslim kijkt vol anticipatoire zaligheid uit naar die feestjes. Zeker als hij zelf het warme schapenbloed over zijn uitkeringsgrage handjes kan voelen vloeien.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13997
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Apr 22, 2017 3:25 pm

Boudewijn Abma schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Van de profeet is bekend dat hij zijn carrière begon als boef. Hij leidde een roversbende die in de woestijn handelskaravanen overviel en beroofde. Met het gespaarde geroofde geld kon hij een beroepsleger onderhouden dat met behulp van zijn adjudant eersteklas Allah zich bezig ging houden met terroristische machtsuitoefening. Mohammed - en dat is de dwaalleer van de islam - was niet religieus. Hij was een heidense op macht beluste oplichter die zich moeilijk aan een en dezelfde vrouw kon hechten.


Waar haalt u die wijsheid toch allemaal vandaan. Gelooft u werkelijk al die fantasiehadiths die dit verhaal bij elkaar sponnen?

Meneer Abbas!

Laat één ding vooralsnog voor eens en altijd duidelijk zijn: ik weet NIETS van mijzelf. Alles wat ik weet komt uit de verzamelbak van mijn hersenen dat er met redeneren en door waarneming is ingekomen. Wat er zonder redeneren is ingekomen, komt er meestal met redeneren niet meer uit. Zie daar de moslim en het geloof van de veluwe!

Daarom geloof ik ook niets. Das war einmal. Ik probeer nu dingen te begrijpen door logisch te redeneren. Verstandige vergelijkingen maken helpt daarbij. De mens heeft geen vrije wil, dus u zult het hiermee moeten doen. De wijsheid waar u op doelt komt uit de achterlijkheid van islam en zijn volslagen uit het tijdlood geslagen intens diep achterlijke islamvolk. Dat heb ik klakkeloos overgenomen vanuit hun eigen 'wijsheden'. Het enige dat ik doe is hierover nadenken en tot een conclusie komen. Wetenschappelijke ontdekkingen kunnen herhaald worden. In de religie geldt geen wetenschap, wel de door u aangehaalde historische overleveringen die natuurlijk als vanzelfsprekend aan alle kanten rammelen. Vandaar uw kwalificatie hieraan van 'fantasie'. Dat overleveringen niet op waarheid berusten, maar op voornamelijk fantasie met op de achtergrond het horen luiden van de klok en niet wetende waar de klepel hangt, kun je zelfs aan een kind van zeven jaar nog even uitleggen tussen neus en lippen door.

Ook het Nieuwe Testament is een rammelend boekwerk. Om de doodeenvoudige reden dat Jezus vergat zijn eigen bedenksels aan het papier toe te vertrouwen. Anderen moesten de honneurs voor hem waarnemen. Slordig of vergeetachtig? Ik weet het niet. Weet u het? Paulus wist daar wel raad mee. Niet Jezus, maar hij is volgens mijn logica de stichter van het christendom.

Mohammedanen geloven nog immer in dat woestijnvaste historische woestijnboefje Mohammed vanuit de hoopvolle verwachting dat het paradijs, zoals uiterst gebrekkig beschreven is in het smerige vieze onappetijtelijk fascistische mensonwaardige discriminerende haatboek Koran, de uiteindelijke oplossing zal zijn voor al hun onverkwikkelijke geestelijke aandoeningen zoals opgelopen door decennia lang vasthouden aan de primitieve achterlijkheid van door incest verkregen geestelijke armoede vanuit primitief onderwijs en achterwaarts gerichte culturele opvoeding.

Meneer Abbas, het gaat er niet om wat ik geloof. Het gaat erom wat moslims geloven. :sheik:

Mocht u vragen hebben, ik zie die met vertrouwen tegemoet. Garantie op eerder door mij behaalde opvallende successen - ik was 12 jaren een Jehovah's Getuige - kan ik niet geven. Want ook ik heb geen vrije wil en ben beïnvloed door mijn omgeving en vrienden met een doorgaans hogere opleiding dan ondergetekende.

Met hartelijke groet en een fijn weekend,


Johan, Willem, Hendrik van de Mortel,
godsdienstwaanzinnoloog, scepticus, atheïst, filosoof, diepdenker en watervaste lolbroek.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33350
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 22, 2017 3:38 pm

Boudewijn Abma schreef:Waar haalt u die wijsheid toch allemaal vandaan. Gelooft u werkelijk al die fantasiehadiths die dit verhaal bij elkaar sponnen?

Beste meneer Abma,

Het gaat er niet om of wij dat geloven, maar of dat moslims het geloven. Net als bij Jezus gaan er soms theorieën de ronde dat Mohammed niet bestaan zo hebben. Twijfelachtig vind ik, maar indien dat zo zou zijn, wat dan nog? Het gaat er om dat zo iemand een voorbeeldfiguur is voor mensen die daar in geloven en het gedrag van die persoon daarom kopiëren. Als zo iemand een 'heilige' is proberen zijn volgelingen ook heiligen te worden, maar als het een schurk is veranderen ze in schurken, wat het geval is met de volgelingen van de al dan niet fictieve Mohammed. Of die voorbeeldfiguur ook echt bestaan heeft doet dus gewoon niet ter zake. :smartass:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5520
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ali Yas » Za Apr 22, 2017 4:08 pm

Boudewijn Abma schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Van de profeet is bekend dat hij zijn carrière begon als boef. Hij leidde een roversbende die in de woestijn handelskaravanen overviel en beroofde. Met het gespaarde geroofde geld kon hij een beroepsleger onderhouden dat met behulp van zijn adjudant eersteklas Allah zich bezig ging houden met terroristische machtsuitoefening. Mohammed - en dat is de dwaalleer van de islam - was niet religieus. Hij was een heidense op macht beluste oplichter die zich moeilijk aan een en dezelfde vrouw kon hechten.


Waar haalt u die wijsheid toch allemaal vandaan. Gelooft u werkelijk al die fantasiehadiths die dit verhaal bij elkaar sponnen?


Het ziet er naar uit dat Hans de loopbaan van Mo in essentie goed weergeeft. Alleen dat "terroristische" geloof ik niet zo. In feite overtrof zijn wreedheid de verwachtingen van zijn aanstaande slachtoffers, anders hadden die zich wel tot de laatste man dood gevochten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Boudewijn Abma » Za Apr 22, 2017 4:12 pm

'Hans van de Mortel' schreef:
Boudewijn Abma schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Van de profeet is bekend dat hij zijn carrière begon als boef. Hij leidde een roversbende die in de woestijn handelskaravanen overviel en beroofde. Met het gespaarde geroofde geld kon hij een beroepsleger onderhouden dat met behulp van zijn adjudant eersteklas Allah zich bezig ging houden met terroristische machtsuitoefening. Mohammed - en dat is de dwaalleer van de islam - was niet religieus. Hij was een heidense op macht beluste oplichter die zich moeilijk aan een en dezelfde vrouw kon hechten.


Waar haalt u die wijsheid toch allemaal vandaan. Gelooft u werkelijk al die fantasiehadiths die dit verhaal bij elkaar sponnen?

Meneer Abbas!

Laat één ding vooralsnog voor eens en altijd duidelijk zijn: ik weet NIETS van mijzelf. Alles wat ik weet komt uit de verzamelbak van mijn hersenen dat er met redeneren en door waarneming is ingekomen. Wat er zonder redeneren is ingekomen, komt er meestal met redeneren niet meer uit. Zie daar de moslim en het geloof van de veluwe!

Daarom geloof ik ook niets. Das war einmal. Ik probeer nu dingen te begrijpen door logisch te redeneren. Verstandige vergelijkingen maken helpt daarbij. De mens heeft geen vrije wil, dus u zult het hiermee moeten doen. De wijsheid waar u op doelt komt uit de achterlijkheid van islam en zijn volslagen uit het tijdlood geslagen intens diep achterlijke islamvolk. Dat heb ik klakkeloos overgenomen vanuit hun eigen 'wijsheden'. Het enige dat ik doe is hierover nadenken en tot een conclusie komen. Wetenschappelijke ontdekkingen kunnen herhaald worden. In de religie geldt geen wetenschap, wel de door u aangehaalde historische overleveringen die natuurlijk als vanzelfsprekend aan alle kanten rammelen. Vandaar uw kwalificatie hieraan van 'fantasie'. Dat overleveringen niet op waarheid berusten, maar op voornamelijk fantasie met op de achtergrond het horen luiden van de klok en niet wetende waar de klepel hangt, kun je zelfs aan een kind van zeven jaar nog even uitleggen tussen neus en lippen door.

Ook het Nieuwe Testament is een rammelend boekwerk. Om de doodeenvoudige reden dat Jezus vergat zijn eigen bedenksels aan het papier toe te vertrouwen. Anderen moesten de honneurs voor hem waarnemen. Slordig of vergeetachtig? Ik weet het niet. Weet u het? Paulus wist daar wel raad mee. Niet Jezus, maar hij is volgens mijn logica de stichter van het christendom.

Mohammedanen geloven nog immer in dat woestijnvaste historische woestijnboefje Mohammed vanuit de hoopvolle verwachting dat het paradijs, zoals uiterst gebrekkig beschreven is in het smerige vieze onappetijtelijk fascistische mensonwaardige discriminerende haatboek Koran, de uiteindelijke oplossing zal zijn voor al hun onverkwikkelijke geestelijke aandoeningen zoals opgelopen door decennia lang vasthouden aan de primitieve achterlijkheid van door incest verkregen geestelijke armoede vanuit primitief onderwijs en achterwaarts gerichte culturele opvoeding.

Meneer Abbas, het gaat er niet om wat ik geloof. Het gaat erom wat moslims geloven. :sheik:

Mocht u vragen hebben, ik zie die met vertrouwen tegemoet. Garantie op eerder door mij behaalde opvallende successen - ik was 12 jaren een Jehovah's Getuige - kan ik niet geven. Want ook ik heb geen vrije wil en ben beïnvloed door mijn omgeving en vrienden met een doorgaans hogere opleiding dan ondergetekende.

Met hartelijke groet en een fijn weekend,


Johan, Willem, Hendrik van de Mortel,
godsdienstwaanzinnoloog, scepticus, atheïst, filosoof, diepdenker en watervaste lolbroek.


Ik kan me voorstellen dat 12 jaar getuige van Jehovah zijn een mens niet in de koude kleren gaat zitten. Ik vond het altijd een curieus volkje. Ik heb me eens laten verleiden een aanhanger van die denominatie op de koffie uit te nodigen en dat heb ik geweten! Ik werd vergast op een college waarin me werd voorgerekend dat tellend vanaf, naar ik meen, Daniël 6 de wereld binnenkort (het jaartal ben ik vergeten) zou vergaan. Dat was even schrikken maar ik heb ze toch maar de deur uitgewerkt. Het viel niet mee ze definitief uit beeld te krijgen, ze bleven maar terugkomen omdat me kennelijk hadden gedetecteerd als een ontvankelijke ziel. Dat zagen ze goed. Ik bewoog en beweeg me in de wereld van denken en geloven als een kind in een snoepwinkel en ontwikkel mijn religieus culinaire smaal nog steeds.

De filosofische vraag naar de vrije wil blijft een hersenbreker. Ik stel wel vast dat u op dit punt zichzelf voortdurend tegenspreekt: u maakt Jan en alleman bittere verwijten over wat ze uit wilsbekwaamheid ondernemen terwijl vanuit uw filosofische grondstelling slechts mededogen gepast is: Vader vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen want ze zijn willoos acteur in een toneelstuk dat voor hen geschreven is.

Enfin, het leven is ingewikkeld en de mens is geneigd (dan wel gepredestineerd) tot alle kwaad.

Nog even over Mohammed. U bespreekt in uw bijdragen deze legendarische figuur met veel gevoel voor en kennis van seksuele aberraties waaraan hij onderhevig zou zijn geweest. Vervolgens geeft u aan dat deze concrete beschrijvingen voortvloeien uit uw eigen denkvermogen. Dat vermoeden had ik al en lijkt me ook juist. We weten namelijk niets over Mohammed en dus u moest hem wel verzinnen. Mogelijk beseft u dat in deze creatieve arbeid u meer over uzelf onthult dan over Mohammed. We leren uw seksuele en andere preoccupaties gedetailleerd kennen maar niets over Mohammed.
In dat fantasievolle bedrijf bent u overigens niet de enige. Ik blijf me verbazen hoe op sites als deze mensen de meest krasse beweringen doen over en interpretaties onttrekken aan Koran en Hadith zonder dat er ooit daadwerkelijk kennis van te hebben genomen, laat staan dat ze de islam plaatsen in de historische en religieuze context van de tijd waarin ze ontstond.
De Jodenhaat en de moslimhaat is niet iets waar mensen die wat langer doordenken zich in de regel schuldig maken. Het is een bedrijf van de armen van geest en alleen feitelijke voorlichting en uitwisseling kennis kan deze onwetendheid doorbreken. Het is daarom goed dat er sites zijn zoals deze waarin voorlichting en uitwisseling van feiten en meningen kan plaatsvinden.

Uiteraard wens ik u ook van harte een goed weekend toe.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66127
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ariel » Za Apr 22, 2017 4:20 pm

Lieve meneer Boudewijn. Ik wil ook niet achter blijven om u te informeren over Mo.

Inderdaad, zoals mijn forumvrienden u al vertelde, het maakt niet uit of wij geloven of Good old Mo (vzmh) werkelijk bestaan heeft. Helaas gelooft ELKE moslim dat Mohammed bestaan heeft, en zij vinden hem ( inderdaad ELKE MOSLIM ) het beste mens dat ooit geleeft heeft. En dat niet alleen...Hij was ook nog eens de perfecte mens. En hij was zonder zondes...

Profeet Mohammed (saw) was de laatste van de profeten. Hij was zonder zondes (ma’asoem) en hij (saw) is door Allah (swt) tot het voorbeeld voor de mensheid gemaakt. En derhalve is hij (saw) de perfecte mens.


Vandaar. :smile7: Maar dat wist u natuurlijk al lang. U schreef die onzin zin om Hans in verwarring te brengen. Helaas voor u is Hans niet zo snel in verwarring te brengen.

You can't win them all mijn beste. Denk voortaan na voordat je iets schrijft.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Boudewijn Abma » Za Apr 22, 2017 4:47 pm

Ali Yas schreef:Het ziet er naar uit dat Hans de loopbaan van Mo in essentie goed weergeeft.


Op basis van welke historische bron kwam u tot die conclusie?


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast