De ondergang der Belgen

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 27, 2019 1:00 am

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18297
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Wo Feb 27, 2019 11:49 am

Ariel schreef:Over de gezellige Marokkaanse buren van de zwangere Tatiana.

Binnen een jaar of tien wordt Antwerpen uitsluitend bevolkt door 2 soorten: Islamitische allochtonen van vnl. Afrikaanse origine en blanke geitenwollen sokken die Groen! en (extreem)links stemmen. Alle anderen die daartoe in staat waren zijn naar het platteland getrokken. Die evolutie is vooral tragisch voor oudere Antwerpenaars die weerloos overgeleverd zijn aan de barbaren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Za Mar 02, 2019 2:28 pm

Syriëganger Siraj E.M. blijft in de cel omdat hij een zwangere vrouw in Deurne zou hebben aangevallen

Buren die betrokken waren bij aanval op zwangere vrouw stonden op OCAD-lijst

Syriëganger Siraj E.M. (19), die is opgepakt omdat hij in een appartementshal in Deurne de zwangere Tatiana Leirs (29) aanviel, moet langer in de cel blijven. Dat heeft de raadkamer beslist. De piepjonge Siraj E.M. is goed bevriend met de bovenburen van Tatiana: een koppel dat in 2016 op de terreurlijst OCAD prijkte.

Siraj E.M. werd maandag opgepakt voor opzettelijke slagen en verwondingen aan de zwangere Tatiana Leirs, zondag in de hal van haar appartementsgebouw in de Arena-wijk in Deurne. De schermutseling zou er gekomen zijn na een ruzie tussen Leirs en haar bovenburen over rondslingerend speelgoed in de hal, waarna vrienden van de bovenburen opdaagden. Een van hen zou de vrouw geslagen hebben en hard tegen de muur hebben geduwd en later ook nog een ambulancier hebben aangevallen. De twee slachtoffers raakten lichtgewond.

Syrië
De bovenburen van slachtoffer Tatiana zijn Sofyane F. (22) en diens 22-jarige vriendin. De twee zijn gekend door justitie: in 2016 werden hun namen toegevoegd aan de OCAD-lijst omdat ze plannen hadden om naar Syrië te vertrekken.

Siraj E.M. is goed bevriend met Sofyane F. Dat blijkt uit gsm-gesprekken van de jongeman die begin deze week in onze krant uitlekten. In de sms’en vroeg Siraj E.M. aan zijn vriendin (die bij een dokter of in een ziekenhuis werkt) om voor Sofyane F. een doktersbriefje te vervalsen.

Aanslag
Met de recente aanhouding in het dossier over de aanval op flatbewoonster uit Deurne dikt de piepjonge Siraj E.M. zijn gerechtelijk palmares alweer aan. In 2016 werd hij gearresteerd omdat hij naar Syrië wilde reizen om zich aan te sluiten bij radicale moslims. Hij werd in Turkije onderschept. De man werd als minderjarige een tijdlang in een gesloten jeugdinstelling opgesloten. Een aantal meerderjarige vrienden van hem werd later veroordeeld omdat zij plannen hadden om aanslagen te plegen tegen Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter en in het Centraal Station. Ook Siraj E.M. werkte mee aan die plannen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 03, 2019 2:13 pm

Helft leeflonen uitgekeerd aan niet-Belgen: “Deze Sinterklaaspolitiek is onhoudbaar voor onze sociale zekerheid”

Van de bijna 1 miljard euro die afgelopen jaar werd uitgekeerd aan leeflonen ging zowat de helft naar niet-Belgen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas opvroeg bij minister van Maatschappelijke Integratie Ducarme.

Wie onvoldoende bestaansmiddelen heeft kan beroep doen op het leefloon bij het OCMW. De kostprijs ervan bedroeg vorig jaar 990 miljoen euro. Nooit eerder lag dat bedrag zo hoog. Opvallend: 440 miljoen euro of zowat de helft van het totale budget wordt uitgekeerd aan mensen die niet over de Belgische nationaliteit beschikken.

Het aandeel van buitenlanders in de uitbetaling van de leeflonen zit al enkele jaren in stijgende lijn. In 2012 was dat nog een derde van het totaalbudget. Vandaag is dat de helft. Er is een duidelijke toename bij niet-Europeanen. Vergeleken met de regeerperiode Di Rupo is er sprake van een stijging met 105 procent. De regering-Michel spendeerde op vier jaar tijd 1,4 miljard euro aan leeflonen voor niet-Europeanen, meer dan het dubbele als Di Rupo.

Barbara Pas van Vlaams Belang waarschuwt: “Open grenzen en een open sociale zekerheid zijn onverenigbaar. We moeten ophouden met Sinterklaas te spelen voor de hele wereld. Doen we dat niet, dan gaat ons sociaal bijstandssysteem onvermijdelijk naar de haaien. De eerste slachtoffers daarvan zullen onze eigen behoeftigen zijn.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten