Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8794
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door sjun »

King George schreef:
za feb 13, 2021 12:22 pm
Groepsgewijs een weerloze prooi belagen. Waar (her)kennen we dit hyenagedrag van?
Er schijnt in 2007 al eens een analyse namens de Nederlandse overheid over gemaakt te zijn... maar eh..

Ik denk daarom dat het tijd wordt voor een wat andere bevolkingspolitiek en wel hierom. Intussen kan iedereen met wat meer oriëntatie wel weten wat er al jaren speelt..
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Mahalingam »

En ja hoor, het zijn er weer vijf. En gebruik van machettes wijst op Afrikaanse origine.
Vijftal valt man met sabels en machetes aan in Charleroi

Charleroi - In de Belgische stad Charleroi hebben vijf mensen zaterdagavond een man aangevallen met machetes en een sabels. Dat bevestigt het parket van Charleroi. Eén persoon is aangehouden.


Op de Jacques Bertrandlaan in Charleroi werd de hulp van de lokale politie ingeschakeld. Er lag een gewonde man op straat. Het blijkt dat de man in zijn benen, borst en gezicht is gestoken met sabels en machetes, aldus het parket van Charleroi tegenover Nieuwsblad.
De man is naar het ziekenhuis vervoerd en zou in stabiele toestand verkeren.
Volgens ooggetuigen zijn de daders na de aanval weggevlucht in auto’s. Een van de daders werd een paar uur na de overval geïdentificeerd en opgepakt.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1258464 ... -charleroi

En die gearresteerde zal vast wel een bekende van de politie zijn.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

:shock: Foei!! en dat met de ramadan. De maand van liefde, tolerantie, verbroedering en bezinning.
Koerdische jeugdbende vecht met zware wapens conflict uit op straat: “Situatie ontaard na toevallige ontmoeting op Chatroulette”

Een Koerdische jeugdbende heeft gisteravond een conflict in de straten van de Luikse voorstad Bressoux uitgevochten. Bij de confrontatie met enkele Tsjetsjenen vielen één dode en twee gewonden. Er werden zware wapens gebruikt, op de beelden is zelfs te zien hoe iemand met een Kalasjnikov in de lucht schiet.

Zelim was zelf niet getuige, maar kent wel mensen die ter plaatse waren. Volgens hem is de situatie ontaard na een toevallige ontmoeting op Chatroulette (een plek om met onbekenden te chatten en te cammen; nvdr). “De jongeren kenden elkaar niet eens, maar begonnen elkaar daar uit te schelden. Daarop zijn heel wat Koerden vanuit Verviers naar Luik afgezakt”, klinkt het.

“De man die in de auto doodgeschoten werd, had via zijn zoon gehoord wat er op til was. Hij was naar daar gegaan om vrede te stichten, maar ze hebben hem als hyena’s aangevallen.” Zelim benadrukt dat de situatie niets met drugsfeiten te maken had, zoals hier en daar in de Waalse pers opdook.

Nadat het fatale schot gelost was, kwamen ook heel wat boze Tsjetsjenen op straat. 28 onder hen werden opgepakt door de politie.

“Aangevallen met baseballbat”
“De Tsjetsjeense bestuurder werd eerst aangevallen met baseballbats. Hij trachtte nog weg te rijden, maar reed zich vast op enkele geparkeerde auto’s. Vervolgens werd er op hem geschoten. Niet veel later is hij overleden”, bevestigt procureur Damien Leboutte.

Tijdens de confrontatie werd een TEC-bus geraakt door een steen. Verschillende lijnen zijn omgeleid of geannuleerd dit weekend.

Op sociale media circuleert nu de oproep om een wraakactie in Verviers. “De politie is op de hoogte en heeft de nodige maatregelen genomen”, klinkt het bij RTBF.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19483
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

Ariel schreef:
za apr 17, 2021 5:18 pm
:shock: Foei!! en dat met de ramadan. De maand van liefde, tolerantie, verbroedering en bezinning.
Het afgeleefde en vervallen stadje Verviers was ook een broedplaats van Syriëstrijders. De burgemeester is er-u raadt het al-van socialistischen huize.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

“Verwarde man” wordt nu “Weerspannige man”.
Weerspannige man slaat minderjarige meisjes en dreigt politieman te onthoofden

Een 22-jarige man uit Diksmuide die eerder in zijn regio al verschillende keren amok maakte, heeft het woensdagnamiddag ook in Roeselare bont gemaakt. Hij viel er twee minderjarige meisjes lastig. Een omstaander die wou tussenkomen, kreeg ook een tik. Een politieman die op het tumult afkwam, werd zelfs met de dood bedreigd.

De man van Afghaanse origine kwam woensdag met de trein naar Roeselare. Aan het station viel hij, met zowat een uur verschil, twee meisjes van 16 en 17 jaar lastig. Hij verkocht hen een tik. Een omstaander vond dat niet kunnen en probeerde tussen te komen. Maar ook hij deelde in de klappen. De agressieve man probeerde ook een muziekbox te stelen. Intussen was de politie opgeroepen. Een hondengeleider sprak de man aan maar die reageerde erg gepikeerd. De politieman werd uitgescholden en kreeg te horen dat hij bij een volgende ontmoeting zou worden onthoofd. De Diksmuideling werd opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket.

De 22-jarige man is geen onbekende voor politie en gerecht. De voorbije maanden liet hij zich ook al negatief opmerken in het OCWM van Diksmuide en dat van Kortemark, toen hij in discussie ging over zijn leefloon. Ook daar resulteerde één en ander in bedreigingen, belaging en weerspannigheid. Alle feiten zullen nu in één dossier gevoegd worden. De Diksmuideling zal voor de onderzoeksrechter verschijnen. Die moet beslissen of de man al dan niet wordt aangehouden. Mogelijk zal hij later onderzocht worden door een geneesheer-expert om na te gaan of hij specifieke begeleiding nodig heeft.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Mahalingam »

Belgium gang rape: Five arrested over assault on teenager

Five teenagers have been arrested in Belgium over the alleged gang rape of a 14-year-old girl, who died less than a week later.

According to Belgian media, images of the attack were shared online.
The victim took her life four days later.

Prosecutors say that three of the suspects, who are minors, are in a youth facility, while two men aged 18 and 19 have been arrested and are due to appear in court on Wednesday.
The prosecution has only confirmed that they are being investigated for "acts that occurred shortly before the death of the victim".

According to Belgian media reports, the girl had arranged to meet a male friend at a cemetery in Ghent on 15 May. However, he allegedly arrived with the four other suspects and assaulted the victim. Images from the attack were also uploaded to social media.
"These images were the last straw for her... her entire world collapsed," her father told Belgian newspaper Het Nieuwsblad.

The mayor of the family's hometown, who also knew the victim, spoke of his shock at the case.
"You don't think something like this could happen in your municipality," he said in an interview with Het Laatste Nieuws news website.

The case has led to a strong response from Belgian politicians, with Secretary of State for Equality Sarah Schlitz vowing to take action to prevent images of sexual assault being shared online.
"The distribution of such images on social media is not just intolerable, but also totally illegal. It should simply not be possible," she said, adding that her team would meet with representatives of social media companies to discuss moderation policies.
"Horrible. There are no words," Belgian Justice Minister Vincent van Quickenborne wrote on Twitter.
"I call on victims of sexual violence: file a complaint," he said, noting that help was available and that the justice system would "do everything" to find and punish perpetrators, as well as those who shared images of sexual assault.

Liesbet Stevens, an expert in gender equality, told VRT News that the assault "is unfortunately not an isolated case", noting that around 200 gang rapes are reported in Belgium every year.
https://www.bbc.com/news/world-europe-57315750
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Deze mensen willen graag op vakantie naar Marokko. Bij reisbureau De Trekvogel in Borgerhout is het even aanschuiven om hun reis naar Noord-Afrika te boeken.

Lange wachtrijen voor vliegtickets naar Marokko bij Antwerps reisbureau: "Klanten komen al om 5 uur 's ochtends"
Bij reisbureau De Trekvogel in de Antwerpse Carnotstraat is het al dagenlang enorm druk. Elke dag staan er tientallen en soms zelfs honderden mensen aan te schuiven. Dat heeft alles te maken met de vliegtickets naar Marokko die op dit moment veel goedkoper zijn dan anders. "Als je nu met je familie naar Marokko wil, dan bespaar je meer dan 2.000 euro. Niemand wil die goedkope tickets missen", zegt zaakvoerder Fatih Anaz op Radio 2 Antwerpen.


Afbeelding

Zaakvoerder Fatih draait overuren om toch maar iedereen te kunnen helpen. "Ik heb vannacht maar twee uur geslapen. Gisteren stond er plots nog een koppel voor mijn deur dat helemaal vanuit Rotterdam was gekomen. Om 1 uur 's nachts heb ik voor hen nog een ticket gevonden."

Normaal gezien reizen Marokkaanse gezinnen vooral met de auto naar Spanje, om daar een boot naar Marokko te nemen. Maar door corona is de grens met Spanje nog steeds gesloten en zijn de gezinnen aangewezen op vliegtickets.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Nee.... :no1: zeggen 2 op de 3 Belgen. Multicultureel België is helemaal niet gezellig.
2 op de 3 Belgen vindt dat migratie uit moslimlanden moet stoppen

Ruim 2 op de 3 Belgen (64 procent) vindt dat er een einde moet komen aan migratie uit landen waar vooral moslims wonen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse denktank Chatham House bij 10.000 mensen in 10 Europese landen. De peiling werd uitgevoerd voor de Amerikaanse president Donald Trump zijn moslimban bekendmaakte. "Onze resultaten zijn opvallend en ontnuchterend", meldt de denktank in een persbericht. Zo goed als in elk bevraagd land gaat een meerderheid akkoord met de stelling, en bijna overal volgt 20 procent of minder de stelling niet.

Redactie 08-02-17, 20:29 Laatste update: 09-02-17, 17:04 Bron: BELGA
Belgen schatten het aantal moslims in ons land op 23 procent. Het werkelijke percentage is 7 procent.

In heel Europa gaat gemiddeld 55 procent akkoord met de stelling, 25 procent is noch akkoord noch niet akkoord en 20 procent niet akkoord. Enkel in Groot-Brittannië (47 procent) en Spanje (41 procent) is geen meerderheid te vinden voor de stelling. Het hoogste percentage wordt in Polen opgetekend, met 71 procent. Ook in Hongarije kan, net als in België, 64 procent zich in deze stelling bevinden. Ons land moet daarin enkel nog Oostenrijk (65 procent) laten voorgaan.

Uit de peiling van Chatham House blijkt verder nog dat vooral onder de gepensioneerden het verzet tegen meer moslimmigranten groot is. Onder Europeanen jonger dan 30 gaat 44 procent akkoord met de stelling, 27 procent is niet akkoord. Een andere voorspelbare breuklijn is het opleidingsniveau: bij wie enkel een middelbaar diploma heeft, is 59 procent te vinden voor een moslimban, terwijl dat bij mensen met een universitair diploma 49 procent is.

Chatham House wijst er ook op dat uit studies blijkt dat het percentage moslims in een land altijd ernstig overschat wordt. Een onderzoek van vorig jaar van Ipsos Mori maakte duidelijk dat de Fransen het aandeel moslims vier maal hoger inschatten dan het werkelijke aandeel, en drie keer hoger in Groot-Brittannië. In dat onderzoek werd in België het aantal moslims op 23 procent geschat. Het werkelijke percentage is 7 procent.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Mahalingam »

Hoe stemmen Belgische moslims? ‘Ze vinden meer gading bij linkse partijen’

Zijn Belgische moslims politiek actief en zo ja, voor welke partij stemmen ze dan? Die vraag stelt politiek socioloog Samira Azabar (UAntwerpen) zich in haar doctoraat. Daarvoor interviewde ze moslims in 45 stemlokalen nadat ze bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 hun stem hadden uitgebracht.

Vanwaar die focus op het stemgedrag van moslims?
“Veel onderzoek toonde al aan dat de politiek geen goede weerspiegeling van de maatschappij is. Dus is het belangrijk om te onderzoeken hoe minderheden daartegen aankijken en hoe zij deelnemen aan politiek. Daarnaast leeft het idee in de samenleving dat moslims niet stemmen of politiek actief zijn. We kunnen de vraag stellen of dit klopt. Wetenschappelijk onderzoek biedt weinig antwoorden. Maar ook vraag ik me af of religie een rol speelt in het stemgedrag van moslims.”

Is dat laatste het geval?
“Afgaande op het dominant discours zou je verwachten dat die rol groter is. We vroegen moslims voor welke partij ze stemden en waarom ze dat deden. Er blijken heel wat andere motieven te spelen dan religie. Zo stemmen mensen bijvoorbeeld op bepaalde kandidaten omdat ze die kennen – een kennis, familielid of buur, noem maar op. Dat speelt sowieso sterker bij gemeenteraadsverkiezingen. Ook de thematieken van de partijen spelen een rol. Bijvoorbeeld iemand die de klimaatverandering laat meespelen in zijn stemkeuze, stemt al sneller voor Groen.

“Ten slotte onderzochten we of moslims religie benoemden bij de keuze voor een partij, bijvoorbeeld omwille van het standpunt rond religieus slachten. Slechts een heel klein aandeel van 6,4 procent van de Belgische moslims zegt dat te doen. Bij Vlaamse moslims speelt dat iets meer mee, daar is dat 10,4 procent. Rond de vorige verkiezingen was er veel discussie rond de partij Islam in Brussel. Heel wat sociologen verwachtten toen dat veel moslims voor die partij zouden stemmen. Dat klopt dus niet.”

Klopt het idee dan dat moslims minder aan politiek doen?
“Politiek participeren is meer dan louter je stem uitbrengen. Je kan ook deelnemen aan een manifestatie, een petitie ondertekenen of lobbyen. Moslims in allerlei organisaties blijken daar evengoed mee bezig. Zulke participatie leidt ook tot iets meer vertrouwen in de politiek.

“Dat alles spreekt het idee tegen dat moslims niet politiek geïntegreerd zijn in de samenleving. Meer zelfs, ze worden geconfronteerd met dezelfde problemen die anderen hebben, zoals een gebrek aan vertrouwen in de politiek.”

Uw onderzoek toont ook aan dat moslims meer voor linkse partijen stemmen. Hoe komt dat?
“Dat valt samen met een tendens die we ook zien in buitenlands onderzoek. Moslims zijn vaak laaggeschoold of leven in precaire omstandigheden. Dus vinden ze meer hun gading bij linkse partijen die hun belangen beter zouden vertegenwoordigen.”

Partijen plaatsen ook graag moslimkandidaten op hun lijst in de hoop zo stemmen te ronselen. Werkt die tactiek eigenlijk?

“Daarvoor keken we naar de situatie in Antwerpen tijdens de verkiezingen. Daaruit blijkt dat moslims inderdaad eerder opteren voor een moslimkandidaat. Dat sluit ook aan bij eerder onderzoek: mensen zoeken naar iemand die hen representeert op het stembiljet. Dat geldt zowel op het vlak van gender – mannen zullen makkelijker voor mannen stemmen – als voor etniciteit en dus ook religie.” (PG)
https://www.demorgen.be/nieuws/hoe-stem ... bbd488b40/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19483
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door mercator »

Hoe stemmen Belgische moslims? ‘Ze vinden meer gading bij linkse partijen’

Dat mens Samira Azabar heeft dus een heel doctoraat nodig om uit te vissen wat iedereen al lang weet. Zoals Wilders het jaren geleden zei: jij stemmen op socialist, jij krijgen uitkering.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7392
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Multicultureel Belgie. Een land ten onder aan Arabisch gewauwel

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
vr jul 16, 2021 1:32 pm
Normaal gezien reizen Marokkaanse gezinnen vooral met de auto naar Spanje, om daar een boot naar Marokko te nemen.
Als het geld op is komen ze weer terug en gaan weer verder met het dagelijks parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving. Een goed verstaander begrijpt dat ik uitsluitend Marokkaanse moslims bedoel. Dus bijna allemaal. Een moslim heeft nu eenmaal enorm veel schijt aan onze culturele verworvenheden, normen en waarden. Logisch voor wie begrijpt dat zij zich ver verheven voelen boven onze atheïstische inslag of in mindere mate aanwezig de christelijke. Zij verachten onze normen en waarden en sociale verworvenheden in de wetenschap vanuit het zacht gekookte ei in het lege hersenengedeelte van hun achterhoofd dat in de thuishaven van het islamvirus, Saoedi-Arabië, de doodstraf staat op atheïsme.

Mohammedanen - je kunt ze beter uitspugen dan inslikken.

Voor een achterlijke cultuur en primitief storende afgodenreligie zoals islam behoort geen weldenkend mens begrip te hebben.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Broers slaan ‘te westerse’ zus en schoonbroer in elkaar

Twee Palestijnse broers uit Roeselare zijn gearresteerd omdat zij hun zus en schoonbroer hebben mishandeld én omdat zij in het bezit waren van een zelfgemaakte ‘pijpbom’. De twee broers staan bekend als geradicaliseerde moslims. Het federaal parket voert momenteel een terreuronderzoek naar de twee.

Tien dagen geleden werd een Palestijns gezin overvallen in Antwerpen. Een vrouw en haar man hadden klappen gekregen van twee indringers. Wat eerst op een hom-invasion leek werd uiteindelijk gekwalificeerd als ‘intrafamiliaal geweld’. Twee broers van de vrouw waren niet akkoord met de ‘te westerse’ manier van leven van hun zus en haar man.

In de Hoogleedsesteenweg in Roeselare waar de broers wonen, werd één broer onmiddellijk gearresteerd. De andere man meldde zich pas dit weekend. Bij de huiszoeking troffen de agenten in een kast een kant-en-klare ‘pijpbom’ aan. Dat is een zelfgemaakt explosief dat al verschillende keren werd gebruikt bij aanslagen in Nederland.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80515
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Multicultureel Belgie. Heel gezellig.

Bericht door Ariel »

Explosieven gevonden bij huiszoeking na geweld in Antwerpen, Palestijn aangehouden voor terrorisme

Antwerpen, Roeselare - Een Palestijnse man is aangehouden op verdenking van terrorisme. Bij een huiszoeking in de woning van Munther A. in Roeselare werden explosieven gevonden. Eerder had hij samen met zijn broer hun ‘te Westerse’ zus en schoonbroer toegetakeld in Antwerpen.

Het federaal parket bevestigt dinsdagochtend dat de twee mannen opgepakt werden. De eerste broer werd tijdens het weekend van 18 en 19 september al gearresteerd, de tweede kwam zich vrijdag aangeven bij de politie nadat hij een week op de vlucht geweest was. Het was in zijn woning op de Hoogleedsesteenweg in het West-Vlaamse Roeselare dat op zondag 19 september de explosieven gevonden werden. Dinsdagmiddag zegt het federaal parket dat alleen de tweede man aangehouden werd door de onderzoeksrechter in Brugge. “Hij is aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie en een aantal inbreuken op de wapenwet”, zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen.

Zelfgemaakte bom
Over welke explosieven er juist in de woning gevonden werden, wil het parket niet in detail treden. “Het gaat om een potentieel gevaarlijk tuig, leeggemaakte kogelhulzen en restanten van kruit”, zegt Roggen. Volgens onze informatie was er sprake van een soort zelfgemaakte bom, een type pijpbom. Dat is een metalen buis die gevuld wordt met explosieven en afgesloten wordt met schroefdoppen. Door een van de doppen worden elektrische draadjes naar een ontstekingsmechanisme getrokken. “Primitief maar efficiënt”, klinkt het in speurderskringen. De explosieven werden door ontmijningsdienst DOVO meegenomen voor verder onderzoek. De broer bij wie de explosieven gevonden werden zou een ongeloofwaardige uitleg gegeven hebben voor de aanwezigheid van het springtuig in zijn woning.

De twee opgepakte mannen waren bij de politiediensten al bekend als ‘geradicaliseerd’, of ze ook op de zogenaamde OCAD-lijst met potentieel gevaarlijke extremisten stonden is niet duidelijk.

‘Te Westerse zus’
Het verhaal van de broers was op vrijdag 17 september in Antwerpen begonnen, toen de lokale politie werd opgeroepen voor een vermeende home-invasion. Ter plaatse bleek dat twee Palestijnse mannen waren binnengevallen bij hun zus en schoonbroer. Het koppel kreeg een rammeling omdat het zich volgens de radicale broers ‘te Westers gedroeg’.

De politiezone Antwerpen zag dat de broers gekend stonden als geradicaliseerd en stuurde gespecialiseerde arrestatie-eenheden op het duo af. Toen die het tweetal wilden arresteren in Roeselare troffen ze er de explosieven aan. Een eerste broer werd door de Antwerpse politie opgepakt, nadien nam de afdeling terrorisme van de federale gerechtelijke politie het onderzoek over.

De man, vrijgelaten in het terrorismedossier, werd door de onderzoeksrechter in Antwerpen aangehouden voor het geweld tegen de ‘te Westerse’ zus. “Hij wordt verdacht van bedreigingen, wederrechtelijke vrijheidsberoving, slagen en verwondingen en afpersing”, zegt parketwoordvoerder Kristof Aerts. De raadkamer bevestigde zijn aanhouding ondertussen ook.

Volgens het federaal parket zijn er voorlopig geen aanwijzingen dat er nog andere verdachten bij de zaak betrokken zouden zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie