'Jongeren' dwingen meisje tot orale seks voor gsm

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

'Jongeren' dwingen meisje tot orale seks voor gsm

Berichtdoor pd7835 » Ma Mei 19, 2008 4:26 pm

Vijf Brusselse jongeren hebben vrijdagnacht een 17-jarig meisje gedwongen twee van hen oraal te bevredigen, in ruil voor de gsm van het meisje die ze net gestolen hadden. De politie slaagde erin vier jongeren op te pakken. Ze waren allen 15 en 16 jaar oud en zijn ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

GSM afgepakt
De feiten vonden plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurt van het metrostation Sint-Guido in Anderlecht. Het 17-jarige slachtoffer zat met een vriendin tegenover de metrohalte en was een sms aan het versturen toen twee jongeren haar gsm afnamen. Onmiddellijk nadien dook een derde jongen op die haar zei dat ze hen oraal moest bevredigen als ze haar gsm wilde terugkrijgen.

Naar Astridpark
De drie jongeren, die nog gezelschap kregen van twee anderen, namen het meisje mee naar het Astridpark. Daar nam een van de jongeren het meisje apart en liet zijn broek afzakken. Zij weigerde orale seks en hij drong niet aan.

Gefilmd met mobieltje van slachtoffer
Een tweede jongeman benaderde het meisje en dwong haar wel om hem oraal te bevredigen. Ook een derde deed dat. De hele scène werd gefilmd met de gsm van het slachtoffer. Toen een politiepatrouille het groepje opmerkte sloegen de jongeren op de vlucht.

Daders ontkennen
De agenten konden het meisje opvangen en ondervragen terwijl een tweede patrouille achter de daders aan ging. Vier van hen konden opgepakt worden maar zij ontkenden de feiten. Pas toen het meisje tijdens een confrontatie details begon te geven over hun lid, gingen ze door de knieën.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/art ... -gsm.dhtml


Iedereen weet wat men onder 'jongeren' verstaat. Ik vind het crapuleus dat men de berichtgeving nog steeds zit te manipuleren om de realiteit maar te blijven verdoezelen. Als men durft de waarheid te zeggen is men 'racist'.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 19, 2008 4:33 pm

Het lijkt me erg goor om te doen, maar er ligt hier een gemiste kans.
Ze had heel hard in het vieze lid van een van deze jongens kunnen bijten. Misschien had ze een van deze gasten flink kunnen beschadigen. Kopje er af?
Maar.. om eerlijk te zijn, ik had ook geweigerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Ma Mei 19, 2008 6:27 pm

Misschien had ze een van deze gasten flink kunnen beschadigen


Indien ze het goede formaat Mag-Lite op zak had, of een ander doorslaggevend voorwerp om mee in het offensief te gaan.
Eens in het Astridpark op haar knieen gedwongen is ze machteloos. Kopje erafbijten? ALs er maar één was. Nu waren er nog 4 die een woedeaanval konden krijgen en haar kopje er af halen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: Za Nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Berichtdoor migrantenjong » Di Mei 20, 2008 4:11 pm

Het meisje zou veroordeeld worden moest zij een verrijkende eikel in zijn eikel bijten. Jeweetwel, zelfverdediging magnie.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor pd7835 » Di Mei 20, 2008 4:14 pm

Autochtone vrouwen worden nageroepen en uitgescholden voor hoer. (en aldus ook zo behandeld door 'jongeren' waaronder die uit dit topic) Waar die 'jongeren' die kijk op vrouwen vandaan halen (islam) leest u hier.

'Intimidatie van vrouwen kan niet'

In een aantal wijken van Brussel verschijnen minder en minder vrouwen in het straatbeeld. Moslimmeisjes worden er lastig gevallen, als ze geen hoofddoek dragen. Autochtone vrouwen worden nageroepen en uitgescholden voor hoer, als ze eens streepje blote buik durven laten zien. 'Er heerst een sfeer van onverdraagzaamheid. Autochtone vrouwen zeggen me dat dat ze een sjaaltje dragen omdat ze dan niet meer lastiggevallen worden.' Wel, dat zijn onaanvaardbare toestanden. Wij, vrouwen van Brussel, dulden dat niet meer', zegt staatssecretaris Brigitte Grouwels, bevoegd voor Gelijke Kansen in Brussel.
Veiligheid op straat is een van de thema's van een colloquium 'Vrouwen bouwen aan Brussel' dat Grouwels zaterdag organiseert. Het congres gaat over de participatie van vrouwen aan het maatschappelijk leven in de hoofdstad, maar het feit dat vrouwen in verschillende wijken niet meer zichzelf kunnen zijn, zit Grouwels zeer hoog.

Bent u zelf al lastig gevallen?

'Ja hoor, en mijn dochter herhaaldelijk, net zoals haar vriendinnen. Dat zijn jonge vrouwen die gekleed zijn volgens de mode, met smalle bloesjes en al eens een streepje blote buik. Allochtone meisjes worden aangesproken als ze geen hoofddoek dragen, maar ook gewoon omdat ze op straat lopen, of als ze durven lachen onder elkaar. Neem de Zuidlaan tegenover het Zuidstation. Vroeger was dat een heel gemengde buurt, waar veel Belgen een winkel hadden. Nu is het een wijk waar de allochtone winkels overheersen, die gecontroleerd worden door een bepaald soort mannen. Ze kijken vanuit de cafés toe wie er allemaal voorbij komt en intimideren vrouwen. Stilaan verdwijnen die uit het straatbeeld. Er heerst een sfeer van onverdraagzaamheid. Vrouwen kunnen zich niet kleden zoals ze dat zouden willen. Wel, wijn zijn het beu om op straat uitgescholden te worden voor hoer en nageroepen, omdat we niet gekleed zijn volgens de denkbeelden van bepaalde mannen. Het is onheus en respectloos gedrag tegenover vrouwen.'

Wat zeggen die mannen dan?

'Opmerkingen als ge hoort hier niet thuis, hoe loopt ge gekleed, ge zijt een hoer. Het is lang niet alleen aan de Zuidlaan, maar daar begint het op te vallen dat er minder en minder vrouwen op straat lopen. Het gebeurt net zo goed in Sint-Joost, in Molenbeek, in Schaarbeek, als ze aan het winkelen zijn op de Louizalaan en zeer frequent op de tram. Respect is in de cultuur van die mannen belangrijk. Wel, wij eisen respect voor àlle vrouwen. Het is een vorm van verbaal geweld, die zeer storend is. Er zijn vrouwen die me zeggen als we een doek op ons hoofd zetten, worden we niet meer aangesproken. Wel, dat is een stap te ver.'
Het zijn de Belgen die zich moeten aanpassen aan de allochtonen?
'Zo is het ja. Vrouwen moeten dag en nacht veilig op straat kunnen rondlopen. We hebben geen 50 jaar gevochten voor onze bevrijding om nu teruggeslagen te worden in de tijd. We willen dat in geen enkele wijk in Brussel.'

Wie zijn die mannen?

'Het zijn vooral Marokkaanse jongeren, die vinden dat ze het recht hebben om hun normen op te leggen aan meisjes. Bij de Turken komt het ook voor, vooral in hun gemeenschap, maar het is net zo onaanvaardbaar. Zij moeten ook het recht hebben om zelf te beslissen hoe ze zich willen kleden Als we onze blote buik willen laten zien, hebben die mannen daar niets mee te maken.'

Er zijn in Brussel geen grote rellen geweest?

'Dat is juist. Maar we moeten zeer alert blijven. In de buurten in Frankrijk waar de zware rellen plaats vonden, zie je al geen vrouwen meer op straat. De mannen vinden er dat ze de heersers van de straat zijn. Waar we dat zien gebeuren moeten we optreden. Het is een signaal dat een wijk de verkeerde weg opgaat en er zijn wijken die de verkeerde weg opgaan in Brussel, in Molenbeek, Sint-Joost, Kuregem, Schaarbeek.'

Kan u daar met een congres iets aan veranderen?

'Niet onmiddellijk, maar als we heel duidelijk kunnen stellen, dat alle vrouwen samen, dat we dat niet aanvaarden en respect willen, zijn we al een hele stap verder. Er zijn veel allochtone vrouwen ingeschreven. We komen samen om onze problemen te onderkennen en om er iets aan te doen.'

U bent minister, u moet iets meer kunnen?

'De finale bedoeling is een actieplan voor gelijke kansen dat vrouwen organisaties ondersteunt. In Sint-Joost heeft de politie beloofd dat ze straatopvoeders op pad zal sturen die de jongens moeten wijzen op hun gedrag. Wij gaan allochtone vrouwengroepen ondersteunen, zodat ze zichzelf kunnen emanciperen. Daar wil ik heel wat middelen in steken.'

http://www.brigittegrouwels.com/index.c ... ikelid=154


Lees ook

Islamisering is allang binnengeslopen

"Met islamisering wordt niet alleen de toename van de moslimpopulatie bedoeld, en ook niet de militaire verovering van het land door moslims of de stichting van een islamitische staat. Islamisering is een proces waarbij de religie sluipenderwijs alle aspecten van het leven gaat domineren. "

Nahed Selim
http://hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/200 ... nt-in.html

Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: Ma Feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Berichtdoor SDX » Di Mei 20, 2008 4:31 pm

'De finale bedoeling is een actieplan voor gelijke kansen dat vrouwen organisaties ondersteunt. In Sint-Joost heeft de politie beloofd dat ze straatopvoeders op pad zal sturen die de jongens moeten wijzen op hun gedrag.


Laat me toch niet lachen...
Harde aanpak voor dat tuig...stokslagen en waterkanonnen...
Heb je ooit gehoord dat wij vroeger straatopvoeders nodig hadden om ons te wijzen op ons gedrag?
De eerste die naar mij 'hoer' roept krijgt een draai om zn oren dat ie dagenlang sterretjes ziet !¡! :mad:
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Di Mei 20, 2008 4:33 pm

Hoe kan het anders. Moslilmpercnetage in Bxl, ligt op ongeveer 47%. Om zo te zeggen geen Europese stad meer.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Di Mei 20, 2008 4:33 pm

Deze jongens verdienen gewoon een islamitisch straf! Honderd zweepslagen.. Dat zal ze vast deugd doen.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Di Mei 20, 2008 4:35 pm

BFA schreef:Hoe kan het anders. Moslilmpercnetage in Bxl, ligt op ongeveer 47%. Om zo te zeggen geen Europese stad meer.

Verschrikkelijke stad eigenlijk! Als ik er loop voel ik me in Marokko..
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: Za Nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Berichtdoor migrantenjong » Di Mei 20, 2008 4:35 pm

Chaimae schreef:Deze jongens verdienen gewoon een islamitisch straf! Honderd zweepslagen.. Dat zal ze vast deugd doen.


Jullie zweepslagen zijn heel amateuristisch uitgevoerd.

Bovendien zou volgens de Sharia het meisje wellicht ook een straf krijgen.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Di Mei 20, 2008 4:37 pm

migrantenjong schreef:
Chaimae schreef:Deze jongens verdienen gewoon een islamitisch straf! Honderd zweepslagen.. Dat zal ze vast deugd doen.


Jullie zweepslagen zijn heel amateuristisch uitgevoerd.

Bovendien zou volgens de Sharia het meisje wellicht ook een straf krijgen.

Harde zweepslagen in het openbaar! Het meisje zou geen straf krijgen, mijnheer.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Di Mei 20, 2008 4:40 pm

Verschrikkelijke stad eigenlijk! Als ik er loop voel ik me in Marokko..


Brussel was toen nog een heerlijke stad
Brussel was Brussel
Was vrij en vrolijk
...
(Liesbeth List & Ramses Shaffey)

Dat is verleden tijd nu.
Waarschijnlijk worden Chaimaes stokslagen al ergens toegepast in een achterkamertje. Op een of andere Moslima die zich niet weet te gedragen.
De mannen die de ongelovige vrouwen lastig vallen, die krijgen Hasanaats van de Imam.
Omgelovige vrouwen zijn er voor het plezier van de Moslims, zoals Mohammeds voorbeeld duidelijk toonde.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Di Mei 20, 2008 4:42 pm

Het meisje zou geen straf krijgen, mijnheer.


Kijk naar Iran en SA. Dat is het hart van de Islam, kan je zien hoe de ware Islam regeert.
De vrouw krijgt straf. Het feit dat de jongens dit doen kan enkel de schuld van de vrouw zijn. Die jongens gaan dan ook vrijuit.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Berichtdoor Monique » Di Mei 20, 2008 4:44 pm

Chaimae schreef:Deze jongens verdienen gewoon een islamitisch straf! Honderd zweepslagen.. Dat zal ze vast deugd doen.


Waarom?
Ze droeg toch geen hoofddoek?
Amorele atheistische nitwit

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Di Mei 20, 2008 5:01 pm

Monique schreef:
Chaimae schreef:Deze jongens verdienen gewoon een islamitisch straf! Honderd zweepslagen.. Dat zal ze vast deugd doen.


Waarom?
Ze droeg toch geen hoofddoek?

Dat geeft die jochies geen vrijbrief tot ongwenste imiteit.
Zal ik je eens wat vertellen?

Dit meisje; droeg geen hoofddoek omdat zij dit niet wilde. Een van de vrienden van de profeet wilde haar uitscheldde maar dit mocht niet van de profeet. Hij liet haar haar eigen keuze maken. Hij zei:'' jouw hidjaab dien je te dragen om jouw Schepper gehoorzaam te zijn. Indien jij jouw Schepper niet gehoorzaam bent dien jij uiteindelijk afrekening bij alleen Hem af te leggen.''

Het betaamt een moslim geeneens een vrouw zonder hijaab uit te schelden, laat staan ongewenst aanraken.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Berichtdoor Monique » Di Mei 20, 2008 5:19 pm

Chaimae schreef:Dat geeft die jochies geen vrijbrief tot ongwenste imiteit.
Zal ik je eens wat vertellen?

Dit meisje; droeg geen hoofddoek omdat zij dit niet wilde. Een van de vrienden van de profeet wilde haar uitscheldde maar dit mocht niet van de profeet. Hij liet haar haar eigen keuze maken. Hij zei:'' jouw hidjaab dien je te dragen om jouw Schepper gehoorzaam te zijn. Indien jij jouw Schepper niet gehoorzaam bent dien jij uiteindelijk afrekening bij ALLEEN Hem af te leggen.''

Het betaamt een moslim geeneens een vrouw zonder hijaab uit te schelden, laat staan ongewenst aanraken.


Dus.... ALLEEN allah himself mag straffen wanneer iemand de regels niet naleeft.
Waar slaat het islamitisch reht dan op?
Waar slaat de sharia dan op?
ALLEEN allah mag straffen.
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor pd7835 » Wo Mei 21, 2008 2:01 pm

Slachtoffers 'orale-gsm-seks' bedreigd

Een zaak die bij onze zuiderburen al een paar dagen voor ophef zorgt, speelt vandaag nog eens extra op omdat de slachtoffers bedreigd worden. Het betreft twee meiden van 14 en 18 jaar van wie vrijdagnacht in de Brusselse deelgemeente Anderlecht een gsm werd afgepakt door drie jongens. Ze sleurden de meisjes vervolgens mee naar het Astridpark en verklaarden dat ze de gsm alleen terug zouden geven als ze een pijpbeurt zouden krijgen.

In het park sloten zich nog twee jongens bij de groep aan. De meiden werden betast en de 18-jarige werd gedwongen drie van de jongens oraal te bevredigen. Met de gsm van het slachtoffer werd alles gefilmd. Een buschauffeur die langsreed, alarmeerde de politie. Zij konden de jongens - tussen 15 en 17 jaar - oppakken. Vier zijn inmiddels overgebracht naar een gesloten instelling.

De jongens ontkenden in eerste instantie de feiten. Maar toen de 18-jarige de piemels van de daders wist te omschrijven, vielen ze door de mand.

Het 14-jarige slachtoffer is nu op straat bedreigd. ''O wee als mijn neef naar de gevangenis moet'', beet iemand haar toe. Ook haar moeder werd bedreigd in een anonieme oproep op haar gsm. ''Trek de klacht in zodat de jongens worden vrijgelaten'', luidde de boodschap. Het meisje van 14 zegt dat ze bang is om terug naar school te gaan.

http://frontpage.fok.nl/nieuws/92641/-S ... reigd.html


Het is duidelijk dat de ouders en de rest van de familieleden mee verantwoordelijk zijn voor dat crapuul en zoals het dat uitschot past ook op hun beurt bedreigingen beginnen te uiten in hun gezamelijke strijd tegen de 'ongelovigen'. Belgisch paspoort afpakken van dat middeleeuws crapuul en sturen naar het land van hun buitenlands paspoort. Zulk een lui die vijandig staan tegenover ons en onze samenleving zijn een regelrechte bedreiging voor onze vrije democratische beschaafde westerse 21ste eeuwse maatschappij.


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten