De pooiers van Allah

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

De pooiers van Allah

Berichtdoor Manon » Do Aug 27, 2009 9:31 am

Lezing “Vlaams Comité voor Ex-moslims”

Pooiers van Allah

Vrijdagavond 11 september om 20.00u geeft het “Vlaams Comité voor Ex-moslims” een onthullende lezing over de rol van internationale vrouwenhandel binnen het Antwerpse moslimextremisme. De lezing vindt plaats in feestzaal Rubenshof op de Groenplaats in Antwerpen en heeft de gepaste titel “Pooiers van Allah”. Om een plaatsje te reserveren mailt u naar [email protected] . De toegang is overigens gratis.

Extremistische moslimgroeperingen zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om hun activiteiten te financieren. Drug –en wapenhandel, gewapende overvallen en handel in valse papieren zijn gekende financieringsmiddelen voor de jihad. De laatste jaren zoeken de extremisten echter nadrukkelijker hun heil in de lucratieve internationale vrouwenhandel. De verkoop van een seksslavin brengt vandaag gemiddeld 40.000 euro op. Marokkaanse en Nigeriaanse vrouwenhandelaars verdrijven stilaan de Albanese seksmaffia uit de Antwerpse prostitutiebuurten en zwaaien vandaag de plak samen met hun Roemeense en Bulgaarse collega’s.
De Marokkaanse terreurgroepering “Groupe Islamique Combattant Marocain” en de extremistische Nigeriaanse moslimgroepering “Boko Haram” zien in Antwerpen een gedroomde afzetmarkt voor de handel in seksslavinnen. Jonge meisjes uit Nigeria, vaak minderjarig, worden via een Nigeriaans-Marokkaans netwerk onze Scheldestad binnen gesmokkeld. Met valse beloftes worden ze door meedogenloze criminelen meegelokt naar West-Europa. Na een helse tocht door en “generale repetitie” in Marokko, Libië en Italië komen vele van hen terecht in de prostitutie in Antwerpen. Tippelen op straat in de Atheneumbuurt, klanten ronselen in café ’t Keteltje in de Oudemansstraat, mannen afwerken in een groezelig kamertje in het Schipperskwartier, … keuze hebben deze meisjes niet om hun “schuld” van gemiddeld 40.000 euro af te lossen aan de islamitische vrouwenhandelaars en hun “Mama” (= Nigeriaanse hoerenmadame). Met geweld, doodsbedreigingen en voodoopraktijken houdt het crimineel netwerk de slachtoffers stevig onder de knoet.

De Marokkaanse en Nigeriaanse (uit het islamitische Noorden) vrouwenhandelaars hoeven bovendien Allah niet te vrezen met hun praktijken. Het gaat toch maar om “vrouwelijk bushmeat” uit het katholieke Zuiden van Nigeria. De “pooiers van Allah” helpen immers zo mee aan de heilige oorlog tegen de ongelovigen.

Peter Velle
Voorzitter “Vlaams Comité voor Ex-moslims”

http://janice-laureyssens-visie.skynetb ... -exmoslims
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73814
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De pooiers van Allah

Berichtdoor Ariel » Do Aug 27, 2009 10:17 am

Ga je daar naar toe Manon? Ik hoop dat deze lezing goed verloopt en er geen vervelende dingen gebeuren.
Ook de “Pooiers van Allah” weten waarschijnlijk over deze lezing.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De pooiers van Allah

Berichtdoor Manon » Do Aug 27, 2009 10:21 am

Ariel schreef:Ga je daar naar toe Manon? Ik hoop dat deze lezing goed verloopt en er geen vervelende dingen gebeuren.
Ook de “Pooiers van Allah” weten waarschijnlijk over deze lezing.


Lijkt me iets te riskant hoor. Mijn dochter vermoordt me als ik daar op mijn eentje naartoe trek.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44573
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De pooiers van Allah

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 07, 2017 2:22 am

Tot 9 jaar cel geëist voor Nigeriaanse pooiers

MV, 6/09/17 - 16u46 Bron: Belga

Afbeelding

Acht Nigerianen hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor mensenhandel, mensensmokkel en de exploitatie van prostitutie. Voor Amadin O. (25) werd negen jaar cel gevorderd. De bende werkte vanuit Antwerpen, maar liep in Oostende tegen de lamp.

Het team mensenhandel van de lokale politie van Oostende merkte op de website Redlights dat heel wat Nigeriaanse meisjes zich in een hotel in Oostende prostitueerden. Bij een controle in het hotel werden op 18 januari 2017 inderdaad twee Nigeriaanse prostituees aangetroffen. Het onderzoek leidde de speurders naar Chukwudi "Kelly" A., die de organisatie vanuit Antwerpen dirigeerde. De slachtoffers werden in de prostitutie gedwongen om hun reis naar Europa terug te betalen. Sinds 2013 werden op die manier minstens 25 vrouwen uitgebuit.

Drie slachtoffers stelden zich burgerlijke partij en vorderden in totaal 80.000 euro. Hun advocaat Simon Bekaert pleitte dat de vrouwen erg slecht behandeld werden door de bende. "Zelfs ziek of ongesteld moest ze werken om haar zogezegde schuld van 35.000 euro af te betalen. Minstens anderhalf jaar lang had ze tot tien klanten per dag." Volgens de advocaat werden de vrouwen door hun pooier ook gedwongen tot anale seks en plasseks met de klanten. Onder de slachtoffers bevond zich ook een 17-jarig meisje. Op de smartphones van enkele beklaagden werden ook drie filmpjes van kinderporno aangetroffen.

"Prostitutie-interimkantoor"
Voor spilfiguur "Kelly" vorderde het OM een effectieve celstraf van acht jaar, een geldboete van 128.000 euro en een verbeurdverklaring van 407.000 euro. Zijn advocate Nadia Lorenzetti benadrukte dat van enige dwang of geweld absoluut geen sprake was. "Hij had een soort prostitutie-interimkantoor en regelde gewoon de opdrachten voor vrouwen die zich wilden prostitueren."

Amadin O. riskeert voor zijn rol in de zaak negen jaar effectief. In de woning van de Nigeriaan in Antwerpen werden illegale prostituees aangetroffen. Bovendien hield hij zich ook actief bezig met mensensmokkel door de meisjes vanuit Italië via Frankrijk naar ons land te begeleiden. De verdediging noemde de zware vordering onbegrijpelijk. Volgens meester Suzanne Van Rossem verhuurde hij weliswaar een kamer aan een vriendin, maar had hij met de prostitutie niets te maken.

Voor twee Nigeriaanse koppels werd tussen vier en zes jaar effectieve celstraf gevraagd. Richard A. en Uwaila I. ontkennen dat ze de meisjes bedreigden. I. werkte naar eigen zeggen ook gewoon zelf als prostituee. Alozie C. leerde Gift I. zelfs kennen als klant, waarna hij uit liefde hand- en spandiensten verleende aan de bende. Na de arrestatie van "Kelly" nam het koppel zijn praktijken over, tot ze zelf ook in de cel belandden.

Taxichauffeurs
Ten slotte moesten ook twee illegale Nigeriaanse taxichauffeurs zich verantwoorden voor hun rol in de zaak. Andrew E. en Tobi D. riskeren respectievelijk 30 en 18 maanden cel. De verdediging pleitte dat ze enkel instonden voor het vervoer naar Oostende. "Moeten zij als taxichauffeur weten dat het om een prostituee gaat?", aldus meester Kris Vincke.

Alle advocaten vroegen minstens voor enkele feiten de vrijspraak. Daarnaast drongen ze aan op een mildere straf met uitstel. In totaal vorderde procureur Frank Demeester ruim 400.000 euro aan geldboetes en bijna 700.000 euro aan verbeurdverklaringen. Ook voor de woning van Amadin O. werd de verbeurdverklaring gevraagd.

De rechter doet uitspraak op 20 september.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland ... etophlnbe#
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten