Vrouwen masturberen op hun werk

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3981
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Vrouwen masturberen op hun werk

Berichtdoor Eliabe » Vr Mar 05, 2010 1:59 pm

Meer dan de helft van de vrouwen en ruim zestig procent van de mannelijke werknemers masturbeert wel eens tijdens de werkuren. Vooral wanneer de verveling toeslaat of de stress groot is, gaan ze stoom afblazen in de wc, blijkt uit een poll van de Deense krant Ekstra Bladet.

Niet alleen Denen gunnen zichzelf een pleziertje tijdens de werkuren. Ook hun Zweedse buren zijn niet vies van wat handwerk tijdens de kantooruren. Ongeveer de helft van de mannelijke en vrouwelijke lezers van de Zweedse krant Expressen geeft toe dat ze regelmatig tussen 9 en 5 op zoek gaan naar het hoogtepunt van lichamelijk genot.

Uit de poll van Ekstra Bladet blijkt dat zes op de tien Deense mannen masturbeert op het werk. 21 procent geeft zelfs toe dat ze het regelmatig doen. Ook 57 procent van de vrouwen zit wel eens met de handen tussen de dijen op het werk. Van dat aantal geeft 1 op de 3 toe dat ze regelmatig op zoek gaan naar een orgasme op kosten van de baas. Maar wat denken de bazen er zelf van? De werknemers van de krant Ekstra Bladet kunnen alvast hun gang gaan. “Sommige werknemers roken en andere kiezen ervoor om te masturberen. Zolang ze rekening houden met hun collega’s en hun omgeving heb ik daar geen probleem mee”, zegt hoofdredacteur Jan Nielsen. Zo denkt ook zijn collega en nieuwschef Erling Larsen er over.

Seksuoloog Rikke Thuesen is verrast door de hoge cijfers maar ze begrijpt ook de drang. “Er wordt vaak heel wat geflirt op de werkvloer of werknemers krijgen opwindende berichtjes van hun partners. Het is dan vaak beter om even stoom af te laten dan de rest van de dag ongeconcentreerd achter het bureau te blijven zitten”, besluit Thuesen.
http://www.kortnieuws.com/2010/03/vrouw ... -hun-werk/
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3981
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Vrouwen masturberen op hun werk

Berichtdoor Eliabe » Vr Mar 05, 2010 2:00 pm

Ja ja. We halen van alles het land in en gaan ze een keer werken, gaan ze zitten fappen! :yuk:
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Vrouwen masturberen op hun werk

Berichtdoor Zwartmeer » Za Mar 06, 2010 12:38 am

Ik vind dit nogal pro-islam. Reclame voor besnijdenis.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.


Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten