"Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Gebruikersavatar
naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

"Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor naar boven » Do Dec 30, 2010 9:57 pm

"Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos op sp.a'er

Joods Actueel is boos op sp.a-politicus Selahattin Koçak. Die doet in een interview enkele gedurfde uitspraken over joden. "Koçak is met zijn standpunten in overtreding met de Belgische negationismewetgeving", aldus het maandblad.

Koçak (foto) zegt met zo veel woorden dat moslims beter ingeburgerd zijn dan joden. "Ze hebben een muur rond zich gebouwd. Het is oneerlijk dat je niet de minste kritiek op de joden mag geven zonder van antisemitisme te worden beschuldigd", vertelt de sp.a-politicus in P-Magazine.

"Michael Freilich (hoofdredacteur van Joods Actueel, red.) is volgens mij een veel gevaarlijker figuur dan Aboe Imran. Die doet niks anders dan elke dag alle kranten en bladen uit te pluizen, op zoek naar één scheef woordje over joden."

Rijk
“Maar het heeft ook te maken met centen. Een gemeenschap die genoeg geld heeft, kan zich onttrekken aan de meerderheid. Dat zie je overal ter wereld. Een gemeenschap die niet zo rijk is, is gedoemd om zich in te burgeren, en dat bedoel ik positief.” Het joodse maandblad weigert het toch zo positief te zien.

"Betreurenswaardig", reageert Joods Actueel. "Het klopt dat een deel van deze Chassidim op zichzelf leven. Wij hebben dit trouwens ook al verschillende keren aangeklaagd. Maar deze mensen belanden niet in de criminaliteit, gebruiken of verhandelen geen drugs en helpen mee de economie draaiende te houden. Zij zorgen voor geen enkele overlast en hun aantal is onbeduidend klein."

Holocaust
Koçak, tevens schepen in Beringen, heeft het in het interview ook over de Holocaust. “De joden teren nog altijd op een van de grootste misdaden in de geschiedenis van de mensheid, maar de Holocaust is ondertussen ook al 65 jaar geleden", aldus de sp.a'er. "Jij en ik waren daar niet voor verantwoordelijk, punt uit. Je kan je trouwens afvragen wat het verschil is tussen de Holocaust en wat zij daar in Palestina aan het doen zijn. Dat is ook massamoord.”

Volgens Joods Actueel overtreedt Koçak met die uitspraak de negationismewetgeving. "De stelt dat niet alleen het ontkennen van de Holocaust een strafbaar feit is, maar ook het minimaliseren ervan", stelt Joods Actueel. "En net dat doet de sp.a-politicus met zijn uitspraak."

Joods Actueel heeft nu een reactie gevraagd aan de partijtop van sp.a.
RTFM

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor Schepsel » Do Dec 30, 2010 10:01 pm

Wat is toch steeds die obsessie met joden en holocaust. Waarom worden die er steeds met de haren bijgesleept als het om integratie gaat, of de Islam? (los van de jodenhaat daarin) Waarom begint men steeds over ofwel het (fictieve) wangedrag van joden of Israël, of komt men met de holocaust om zielig te doen? Fantasieloos inmiddels.

En al zijn die joden nog zo ongeïntegreerd enzo dan neemt dat niet weg dat de integratie van mohammedanen compleet mislukt is. Als een Rus absoluut niet geïntegreerd is verandert dat niks aan het gebrek aan integratie van een Marokkaan. Een zwakke poging tot afleiding van de aandacht.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69258
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor Ariel » Do Dec 30, 2010 10:07 pm

"Ze hebben een muur rond zich gebouwd.


Ik zou willen dat moslims ook een muur om zich heen bouwen. Dat scheelt dan wat aardig hoofddoekjes waar we niet tegenaan hoeven te kijken. Nou ja, als een ander niet positief over je praat, dan doe je dat toch zelf?
Er is geen sterveling op deze wereld ( behalve a paar linkse keuteldraaiers) die het met de uitspraak van dhr Koçak eens is.
Als ze aan mij vragen wie wil je op de koffie, één moslim of 50 Joden, dan kies ik voor de Joden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor mercator » Vr Dec 31, 2010 2:16 am

Heel dat integratie -idee is onzinnig, zolang ieder zich aan de wetten houdt en geen overlast veroorzaakt én niet op de staatskas parasiteert is er geen probleem. Joden hebben een even achterlijke en obscurantistische religie als moslims, zijn totaal niet geïntegreerd maar blijven weg uit de misdaads-en uitkeringsstatistieken en daar gaat het om. Wat hebben we nu aan een perfect Nederlands sprekende Mohammedaan die niks anders doet dan stelen, oplichten en verkrachten?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor mercator » Vr Dec 31, 2010 2:20 am

Schepsel schreef:Wat is toch steeds die obsessie met joden en holocaust. Waarom worden die er steeds met de haren bijgesleept als het om integratie gaat, of de Islam? (los van de jodenhaat daarin) Waarom begint men steeds over ofwel het (fictieve) wangedrag van joden of Israël, of komt men met de holocaust om zielig te doen? Fantasieloos inmiddels.Het wordt tijd dat heel die holocaust eens bijgezet wordt in het museum van de geschiedenis, het is een fetisj geworden waar iedereen mee kan doen wat ie wil, langs links of langs rechts. Met de historische waarheid heeft dat al lang niks meer te maken.
Die holocaust is een Openbaring geworden zoals Bijbel of Koran, de Gelovigen halen daar net uit wat hen past.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor Monique » Vr Dec 31, 2010 9:34 am

Zouden moslims jaloers zij op de holocaust?

Wanneer het moslims was overkomen zou dat natuurlijk hun zieligheidsgehalte danig kunnen vergroten.
Amorele atheistische nitwit

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: "Moslims beter ingeburgerd dan joden"; Joods Actueel boos

Berichtdoor mercator » Vr Dec 31, 2010 11:38 am

Monique schreef:Zouden moslims jaloers zij op de holocaust?

Maar ze hebben die toch? Als je tussen de regels door leest van die socialistische Turk hoor je dat ze het droeve lot van de Palestijntjes als een holocaust beschouwen waartegen Auschwitz een vakantiekamp was. Ook de kruisvaarders in Irak en Afghanistan hebben in de geest van de moslim een grote holocaust-waarde.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten