Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Manon » Wo Jun 15, 2011 3:16 pm

Antwerpse moskeeën willen stewards inzetten tegen hooliganisme


De vertegenwoordigers van de 43 moskeeën die verenigd zijn in het Antwerps Moskeeoverleg veroordelen de recente rellen in Borgerhout na voetbalwedstrijden. Ze reiken naar eigen zeggen de hand aan het stadsbestuur om de jongeren van de Marokkaanse gemeenschap in Borgerhout en hun ouders beter te begeleiden.


Bovendien stelt Nordine Taouil (foto), voorzitter van de moslimraad, voor om in de toekomst zelf een soort van stewards te voorzien die kunnen tussenkomen en bemiddelen bij problemen met de ordediensten. (nota CC: hoezo? tussenkomen en bemiddelen? wat is er te bemiddelen aan? )

Lezingen en bijeenkomsten
Volgens Taouil, zelf imam, zijn er onlangs nog concrete voorstellen gedaan aan het stadsbestuur om rellen zoals die op de Turnhoutsebaan van 4 juni na Marokko-Algerije in de toekomst te vermijden. Zo willen de moskeeën lezingen en bijeenkomsten houden, geleid door "specialisten", om de ouders te leren hoe ze hun kinderen beter in de hand kunnen houden.

Stewards
Bij evenementen die eventueel uit de hand kunnen lopen, zoals voetbalwedstrijden (]voetbalwedstrijden waar? op TV dus. Bij elke match waar een marokkaan in meespeelt blijkt er dus gevaar te bestaan.), wil Taouil specifiek daartoe opgeleide stewards uit de eigen gemeenschap inzetten. "Want de jongeren reageren vaak des te agressiever als ook de politie hardhandig optreedt", (O, de politie mag geen politie spelen? die doen dat niet goed? dat moet EIGEN VOLK zijn - na vier generaties weten ze nog steeds niet dat de politie de aangestelde ORDEHANDHAVERS zijn, en niet de religieuze stewards uit de moskee?)meent Taouil. "Al zullen we eveneens de jongeren duidelijk maken dat hun opvatting over de ordediensten moet veranderen."

Collectieve verantwoordelijkheid
De verantwoordelijkheid voor de rellen volledig bij de jongeren en hun ouders leggen, wil Taouil niet. "Het gaat om een collectieve verantwoordelijkheid, want de jongeren hebben geen uitlaatklep, geen recreatieruimtes als alternatief. ((studeren hoeven ze natuurlijk niet, TV kijken kunnen ze niet en een boek is des duivels, dus als zij geen EIGEN recreatiedingen krijgen (moslims only, moslima's apart) dan breken ze de boel af? Waarom doen die vlaamse kaffers dat dan niet?)

En de uitbaters van de shishabars denken uiteraard enkel aan hun zaak en niet aan hun educatieve functie", aldus Taouil nog.
(educatieve functie van een shisha bar?)


http://www.vandaag.be/binnenland/70620_antwerpse-moskeeen-willen-stewards-inzetten-tegen-hooliganisme.html
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73762
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 15, 2011 3:45 pm

Hoe zit het met recreatieruimtes voor jongeren in Islamitische landen? Is het in Marokko , Tunesie of Egypte normaal dat jongeren een ruimte hebben waar ze kunnen chillen?

Ik heb een bruin vermoeden dat Nordine Taouil jongeren aan hem wil binden. Leuk voor de Belgen dat er straks nog meer extremistische jongeren met een salafistisch-wahabitische achtergrond in België rondlopen. Daar knapt het straatbeeld ook zo van op.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dutch
Berichten: 3284
Lid geworden op: Ma Jan 20, 2003 7:10 pm
Locatie: Darul Hourria

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Dutch » Wo Jun 15, 2011 4:34 pm

Deze imam is een echte wolf in schaapsvacht...hij spuwt op het Westen en op alles wat niet moslim is.
Waarom kunnen deze vierde generatie jongeren niet gewoon zoals iedereen handelen? Daar zou hij beter eens over nadenken.
Waarom kunnen migranten hun kinderen niet opvoeden zoals het hoort? Heeft hij daar een antwoord op?
Neen maar, een eigen ordedienst dus, moskeegebonden dus, hop open de deur voor de islam, anders komen er rellen van of zo?????

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor BFA » Wo Jun 15, 2011 5:17 pm

Dutch schreef:Neen maar, een eigen ordedienst dus, moskeegebonden


Religieuze politie noemen we zoiets. Ik denk dat dit onder de privé-milities valt.
In Brussel is dit toch zo uitgesproken en verboden. Niet dat de Mohammedanen in Brussel zich iets van dit verbod aantrekken.

Dutch schreef:Waarom kunnen deze vierde generatie jongeren niet gewoon zoals iedereen handelen? Daar zou hij beter eens over nadenken.


Die Imam weet het antwoord. Ik ook.
Die vierde generatie jongeren die niet zoals iedereen handelt kan een achterpoortje openen om een religieuze politie erdoor te krijgen. Maw, via die rellende jongeren wordt het verbod op privé-milities ontlopen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Manon » Wo Jun 15, 2011 5:23 pm

wie imam Nourdine even wil horen in de moskee, undercover opgenomen, klik op onderstaand filmke.
zie ook de bijdrage van Peter Calluy onder "de verrijkte buurt"

Have fun:

http://www.dailymotion.com/video/xd366y ... from=embed
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor peter calluy » Wo Jun 15, 2011 9:29 pm

Wel ja Manon, dat heeft hij toch weer goed gespeeld hé ?

Ze zijn net zo voorspelbaar als dat onze weer eens dolentoesiaaaste Petrik blind, stom, hypocriet en doof is.

Ik zal vandaag nog proberen daar iets over neer te pennen.

Tot het die prutspolitiekers hun strot uitkomt.

En ivm dat debat op een ander topic met ene soumaya nog even corrigeren. Ik wil best IN een debat zitten en NIET in een zaal naar EEN (voorspelbaar debat luisteren.

Toch niet soooveeejr fan huis, snappie jongens en meisjes.

Tot later lievelingen ,

Trouwens hadden jullie deze al ?

Want dit heeft me echt, maar echt geschokt hoor.

Geachte Lezer,


Betreft : Bedrijven trekken weg uit Brussel wegens geweld op personeel / Peeters & Pichal - Radio 1.


Deze morgen, bij het aanhoren van het relaas van de CEO van BBDO en De Mortierbrigade uit het Brusselse Molenbeek, werden mijn emoties danig op de proef gesteld.

Heb ik op één of andere manier de bekendmaking gemist van het bestaan van een 'verboden-te-benoemen' enclave ? Heb ik de lokale oorlog tegen 'het werkvolk' die daar woedt niet opgemerkt in het nieuws ? Neen, ik dacht het niet.

En toch moet ik zulke toestanden vernemen van twee bedrijfsleiders, alhoewel lijders zou hier meer toepasselijk zijn. In heel hun relaas was het woord 'allochtone' niet te horen, laat staan islamitisch. Doch beste lezer, ik behoef die woorden niet te horen om uit de aard der feiten op te maken over welke dadergroepen het hier gaat.

Het verwondert mij dan ook niet dat vrouwen dé eerste slachtoffers zijn, dé meest bedreigde groep uit het personeelsbestand van deze bedrijven. Ik geef hier http://www.dailymotion.com/video/xd366y ... from=embed

de link naar een doordeweekse prediking van een toch niet onbelangrijke figuur. In deze prediking kunt u seconde na seconde volgen hoe een 'goede moslim' volgens deze 'bedienaar van de eredienst' spreekt en denkt, en dus ook handelt over en naar vrouwen binnen en buiten de islam.

Zo vind u op -min 8- en verder wat over de werkende vrouw, en op - min 11- iets over 'westers' geklede vrouwen. Verder commentaar over de voorspelbare reacties van een deel van de toehoorders kunt u krijgen door Peeters & Pichal te herbeluisteren op volgende link :
http://www.radio1.be/programmas/peeters ... ens-geweld .

Ik zou zeggen 'theologisch geïnspireerd' wat de slachtofferkeuze betreft, maar zo'n uitspraak kan een klacht opleveren zoals in het 'geval' Prof. Elchardus van godbetert 'een islamitische denktank'. http://vigilancemusulmane.be/ Een 'denktank' die het denken in vraag stelt met een aanklacht, in plaats van het open debat, het kan verkeren in deze verwarrende tijden.

Een vraag die dan bij me op komt is " worden de talrijke dames mét hoofddoek en / of lange gewaden ook lastig gevallen ?" Want voor elke 'westers geklede' werkneemster lopen daar toch twintig 'islamitisch geklede' vrouwen rond met ook een handtas en /of boodschappentas waar geld ed inzitten.
Misschien eens onderzoeken ?

Een andere vraag is " hebben die bedreigde werknemers en werkneemsters geen partner, geen familie, geen vrienden, geen ...... dat dit keer op keer kan gebeuren terwijl de Burgemeester, of wat daarvoor moet doorgaan, ostentatief met zijn rug naar de feiten staat ? Dat diegenen die van de burgers, door middel van onze instituties, het monopolie op geweld hebben gékrégén, niet kunnen, maar volgens mij niet adequaat mogen handelen; vertelt mij dat we dan toch het récht hebben om zelf voor de veiligheid van onze naasten te zorgen. Of mogen we enkel toekijken ? Onze naasten die in deze overbelaste grappentrommel die België stilaan aan het worden is, vijftig procent van het loon dat ze verdienen met dat gevaarlijke werk aan de overheid afstaan. Dit om een veelheid van goede, urgente, humanistische zaken te verwezenlijken, net om niet in een toestand van totale sociale, materiële of andere chaos en wetteloosheid terecht te komen.

Dat deze twee bedrijfsleiders hebben gesproken siert hen. Het zegt ook dat het heel erg is, veel erger dan wat ons burgers elders te lande wordt voorgehouden. Het vertelt mij ook dat er velen zijn die niet spreken. Spreken over zulke zaken doe je nu eenmaal niet gratuite. Dat weet ik uit eigen én uit de ervaringen van vrienden.

Om met de woorden uit het slotwoord van Geert Wilders, u weet wel, de man die het voorbije anderhalf jaar op de VRT alle koosnaampjes heeft gekregen, van racistische tot anti dit en dat....... maar wiens uitermate beschaafde en terechte slotwoord voor de rechtbank ons werd onthouden door diezelfde VRT, objectieve pers- amehoela !

Ik sprak , ik spreek, en ook ik zal blijven spreken.


Met enige droefenis en kwaadheid,


Calluy Peter

Boom.


Verplaats het maar als jullie dat beter vinden,

toedeloe :rock:

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Dhana » Wo Jun 15, 2011 9:49 pm

Manon schreef:wie imam Nourdine even wil horen in de moskee, undercover opgenomen, klik op onderstaand filmke.
zie ook de bijdrage van Peter Calluy onder "de verrijkte buurt"

Have fun:

http://www.dailymotion.com/video/xd366y ... from=embedHoe krijgen ze het voor elkaar alles zo om te draaien? Alsof het niet de heilige plicht is van iedere moslim zich om wille van allah in te zetten voor een wereldomvattende islamorde. Hebben wij de eerste moslims hierheen gehaald om ze tot atheïsten te transfomeren? Moeten moslims hemel en aarde moeten bewegen voor het bouwen van één moskee?

Zijn er geen politici die inzien hoe gevaarlijk deze mensen zijn? Ik zou het wel eens willen zien als een christen een soortgelijke speech houdt in een arabisch land.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 40177
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 15, 2011 11:03 pm

Eerst eigen ordediensten dan eigen wetten . Sharia.
dat is deze Kalief-in-de-dop Nourdine wel toe te vertrouwen.
In 2009 organiseerde hij een groep gehoofddoekten in een protest tegen een school in Antwerpen die het gewaagd had anti-hoofddoek maatregelen te nemen. En organiseerde ook hun broers om in de school een en ander kort en klein te slaan.
Zie draadje "De Kalief van Antwerpen".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor peter calluy » Do Jun 16, 2011 1:21 am

Boom 15-06-2011Geachte lezer,

Betreft: Antwerpse moskeeën willen eigen stewards inzetten om hooliganisme aan te pakken.

http://www.standaard.be/artikel/detail. ... 110615_102


Daar waar blijkbaar velen terug in een feeststemming zijn terechtgekomen waar 'hoop' en 'positieve signalen' worden gevierd, ben ik wederom niet tevreden. Integendeel.

De blijkbaar onstuitbare naïviteit van de enige echte Petrik Janssens, is voor mij als simpele mens de getuigenis van een niet te bevatten onbegrensdheid aan het falende menselijke brein. Ik schreef op 08-06-2011 (in bijlage) naar aanleiding van de 'rellen' en haar opiniestukje in De Standaard naar Mvr Charkaoui van het 'minderhedenforum' het volgende:

"Dus Mevrouw Charkaoui en Mevrouw De Ridder, U hebt gelijk. Allochtoon hooliganisme bestaat niet, of is hier zeker niet van toepassing. Het geweld is meestal gericht op 'iets' of / en iemand die rechtstreeks of onrechtstreeks de overheid vertegenwoordigd. Vaak tegen personen die in hun functie als gezagsdragers over de goede orde waken in het belang van àlle burgers. Voor mij is een 'allochtone agent of buschauffeur' zo goed als elke agent of agente. Voor deze jongeren waar het hier over gaat, zijn 'allochtone' agenten of buschauffeurs collaborateurs."

Ook schreef ik:

"Er heerst bij een gedeelte van de jongeren met een islamitische achtergrond een haat tegen alles wat niet islamitisch is. tegen alles dat 'de norm' bepaald vanuit rationele en humanistische eerder dan vanuit dogmatische uitgangspunten."

En kijk, beste lezer, hier komt ons aller Imam Taouil en co met het voorstel om 'islamitische stewards' als buffer te laten fungeren bij 'conflictsituaties' die zoals deze in Borgerhout niets met hooliganisme noch met voetbal te maken hebben. Dat heeft hij toch weer mooi voor elkaar die drommelse Imam. Die Imam die "westerse vrouwen dieren noemt, die ouders oproept om hun dochters van het blootshoofds onderwijs te ontzien, die iemand die de evolutietheorie aanvaard als hypocriet en afvallig benoemt, die een fijne schare sprekers, jaaaaa beste lezer, sprekers mede uitnodigt op talrijke stichtende meetings van Jongeren voor islam en zijn aliassen Al Mawada en dergelijke in onze koekenstad. Om er één te noemen, geef ik u mijn persoonlijke favoriet even mee, met name Mohammad Al-Arifi. Hier kunt u van hem leren hoe een goede moslim, volgens deze eminente 'geleerde' althans, zijn vrouw dient te slagen.

http://www.youtube.com/watch?v=j6XMZSdv ... re=related

Een zeer zeer inspirerende man, toch ? Vooral voor jongeren die op het punt staan een knus gezinnetje te stichten, en deze hoogstaande en verrijkende ervaringen van bij 'de jeugdbeweging' door te geven aan hun kroost. U weet hoe dat gaat, niets is de mens vreemd.

Nu moet ik misschien mijn visie enigszins herzien voor wat betreft volgende quote uit mijn schrijven aan Mvr Charkaoui:

"Voor mij is een 'allochtone agent of buschauffeur' zo goed als elke agent of agente."

Als werkloze vijftiger sinds begin April 2011, kan ik bij een terechtwijzing door een 'moslimse' agent(e) wat rel maken. Ik behoor met mijn rugoperatie en leeftijd en als laaggeschoold zowat tot dé doelgroep der doelgroepen. Het zou dan kunnen zijn dat ik de bijzondere gunst krijg te worden bijgestaan in dat 'conflict' door een atheïstische steward, die dan kan uitleggen dat ik mij moeilijk kan laten beoordelen door iemand die een rolmodel volgt dat op zijn zachtst gezegd bedenkelijke voorbeelden heeft gegeven aan zijn volgelingen zoals bijvoorbeeld deze :

8: 55. Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven: en voor hen die het willen proberen: fonetisch arabisch: 8:55. Inna sharra alddawabbi AAinda Allahi allatheena kafaroo fahum la yu/minoona . Let op het woordje 'kafaroo', waar je dus het meer gekende 'kufar' herkent. En voor de die hards ان شر الدواب عند الله الذين كفروا فهم لايؤمنون : 8:55

In ieder geval, beste lezer en 'moslimse' agenten, wees gerust, ik ben dat vooral niet van plan. Ik ben even gerust in de bedoelingen en neutrale houding van elke agent(e). Zo gaf ik nog maar enkele dagen geleden dit voorstel mee aan Mvr Charkaoui :

"In plaats van de halsstarrige dogmatici die keer op keer de seculariteit als pacificatiemodel verwerpen te ondersteunen met argumenten die nét door die seculariteit als 'niet relevant' dienen te worden beschouwd, zo zou het meer op zijn plaats zijn om het belang voor een minderheid te duiden bij dit model."

Het is mijns inzien ook een ferme belediging aan dé 'moslimse' agenten die hier dus inderdaad worden weggezet als 'afgedwaalde collaborateurs' Mr De Imam ? Spreken zij " de taal" niet meer van deze jongeren ? De Politie zoekt allochtone mensen, nu weten ze ook dat ze op het einde van hun studies een extra 'onreinheidscertificaat' krijgen van de Imam himself ! Ziet men nu echt niet wat hier gebeurd in dit overduidelijke exemplarische geval ? Was het niet zo dat ook op de athenea in Antwerpen éérst enkele jufrouwtjes de zaak op de spits drijven en OEPS, daar komt de voorhoede (boeh-voem-kifkif-minderhedenblabla én de IMAM als een narretje uit een doosje....floep....allemaal verschoten. Op welke leeftijd blijft een kleuter eindeloos verschieten en lachen bij die 'onverwachte' floep ?

Het mag niet baten, Mvr Charkaoui vindt mij een onbeschofte en racistische, islamofobe 'vlegel' en antwoordt zelfs niet, Mvr De Ridder, haar collega trouwens ook niet. Ik vind daarentegen het voorstel van Imam Taouil bijzonder nefast. Het zegt iets over de denkbeelden die nu al een aantal generaties op gesubsidieerde wijze in die kinderhoofdjes worden gedramd.

De multiculturele samenleving is helemaal niet mislukt, integendeel, zij is eigenlijk relatief goed gelukt. Maar zij wordt danig gehinderd door 'mentale kindermishandelaars', een criminele voorhoede, die onder het mom van 'religie' een ideologie oplegt die staat voor overheersing, segregatie, geweld, racisme, etc dewelke dan in stand wordt gehouden door de verstikkende sociale controle en de psychotische angst (terecht) om als afvallige te worden benoemd. In de zogenaamde 'religie' die het hardste mekkert over godsdienstvrijheid is de vrijheid om ze te verlaten, volgens de bronnen een misdrijf dat, wars van alle redelijkheid, bestraft wordt met de dood. De multiculturaliteit wordt niet verdragen door de monoculturele Islamideologie, Zij verdraagt géén andere op gelijke voet. Daar heb je geen meerderheid voor nodig, een brutale minderheid, die we enkel soms aan het werk zien omdat we onwetend en blind zijn, zorgt er wel voor dat de toffe moslim, die we allen kennen, wel uitkijkt wat hij zegt in eigen 'kringen'.

Bukhari 9.83.17:

'Abdullah heeft overgeleverd: Allah's Apostel zei, "Het bloed van een moslim die verklaart dat niemand het recht heeft om aanbeden te worden behalve Allah en dat ik Zijn Apostel ben, kan niet vergoten worden behalve in 3 gevallen: Als vergelding voor moord, een getrouwde persoon die overspel pleegt en degene die afvalt van de Islam en de Moslims verlaat."

Koran: 4.89.

Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.


Maar Petrik, die ziet het allemaal wel goed komen, zoals we dat van Imam Taouil gewoon zijn, toch ?

Dus hophop, na de melkbrigade, de moskeebrigade, goed gespeeld Nordin, je bent een straffe gast !Groeten,

Peter Calluy.
:sleeping:

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor pd7835 » Do Jun 16, 2011 7:46 pm

Dat is ook een smerig manneke, die chakkar. Zulk een mensen zijn mede oorzaak van de problemen. Het weigeren toe te geven dat er wel degelijk iets serieus mis is met een groot deel van Marokkaanse 'jongeren' (jihadis) hier en omstreken (omringende landen), iets wat niet het geval is met autochtone jongeren en dat het niet met armoede achterstelling dicriminatie werkloosheid etc etc heeft te maken.

Mohammed Chakkar: Steek het maar weer op de Marokkanen


Na de voetbalrellen in Borgerhout, kwam Patrick Janssens tot de conclusie dat Marokkaanse crimineeltjes met de harde hand moeten aangepakt worden. Mohammed Chakkar van de Federatie van Marokkaanse verenigingen is het daar echter niet mee eens.


Na de voetbalmatch Algerije-Marokko zat het er weer eens tegen in Borgerhout. Burgemeester Patrick Janssens liet dit niet zomaar gebeuren in zijn koekestad; hij legde de Marokkaanse herrieschoppers boetes op. Maar het was niet enkel dat: negen van hen kregen zelfs een strikt huisarrest. Volgens Patrick Janssens zijn er studies die wel degelijk aantonen dat er een probleem is met een groep Marokkaanse jongeren.

Velen waren het eens met de burgemeester van Antwerpen, maar toch niet iedereen. “Het is ook altijd hetzelfde liedje”, aldus Mohammed Chakkar van de Federatie van Marokkaanse verenigingen. “De politiek heeft geen antwoord, dus steken ze ze het maar weer op de Marokkaanse jongeren. Volgens hem is dan ook het begin van een oplossing gelijke regels maken voor iedereen en zeker niet één groep viseren. Hij vindt de slogan van de stad dan ook grappig: ‘Antwerpen is van iedereen’. “Behalve dan van de Marokkaanse gemeenschap, blijkbaar”, zo zegt hij.

Nog een leuk detail: de jeugddienst van zijn Federatie van Marokkaanse Gemeenschappen werd in het verleden een tijdlang geleid door de wereldberoemde Abou Jahjah. http://www.clint.be/actua/binnenland/mo ... marokkanen

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor Manon » Do Jun 16, 2011 8:09 pm

moment, laat me denken.

Een voetbalmatch via de schotelantennen Marokko-Algerije gespeeld in Marokko
Marokko wint
na de match loopt Borgerokko vol met...(gelieve in te vullen, 1 optie mogelijk) vlaamsblokkers/
marokkanen/
jongeren/
chinezen
katholieken
protestanten
moslims

die de boel kort en klein sloegen.
Nourdinneke wil nu religieuze privé milities inschakelen om de rellende "jongeren" af te schermen van de veels te agressieve pliesie.

en volgens Chakkar hebben de Marokkanen er dus NIKS mee te maken? Er was begot niemand anders op straat! zotteke!


Volgens hem is dan ook het begin van een oplossing gelijke regels maken voor iedereen en zeker niet één groep viseren. Hij vindt de slogan van de stad dan ook grappig: ‘Antwerpen is van iedereen’. “Behalve dan van de Marokkaanse gemeenschap, blijkbaar”, zo zegt hij.

bedoelt hij nu dat "anderen" wèl auto's mogen vandalizeren, ramen ingooien, bussen kapotmaken, buschauffeurs molesteren enzo? Zou die mijnheer Chakkar de wet niet kennen?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 18853
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Sharia alert! Moskee stuurt stewards voor stadshooliganisme

Berichtdoor mercator » Za Jun 18, 2011 9:49 pm

peter calluy schreef:Ze zijn net zo voorspelbaar als dat onze weer eens dolentoesiaaaste Petrik blind, stom, hypocriet en doof is.


Patrickske Janssens is een door en door domme salon socialist die zich alle, maar dan ook alle moslim leugens op de mouw laat spelden.
Het zou interessant zijn om s under cover op te nemen hoe zijn bebaarde en gehoofddoekte oogappeltjes écht, en in het Arabisch, over hem spreken.

Ik hoorde het wel in Boom hoor: wij Marokkanen willen ALLE Antwerpse Joden de keel oversnijden ! (In Boom zijn geen Joden).
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast