Pagina 1 van 3

Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 8:41 pm
door Zwartmeer
Als niemand het doet doe ik het maar. Het zal niemand ontgaan zijn dat er vandaag in Luik een moordaanslag is gebeurd. Zo zal ik dat dan maar even noemen. Ik hoor net op het RTL-nieuws dat het zeker geen terroristische aanslag is. Daar zijn ze dan snel achter. Normaal duurt het dagen of weken om zoiets vast te stellen.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/art ... rond.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Zes doden en zeker 120 gewonden. Dat is de balans na een gruwelijke aanslag in het centrum van Luik. Een veroordeelde wapenfreak richtte een bloedbad aan nabij een kerstmarkt op het Place Saint Lambert. Hij gooide verschillende granaten naar een bushokje en schoot met een revolver (van Luikse makelij) in het rond. Vervolgens pleegde hij zelfmoord. Twee tieners kwamen om het leven, net als een bejaarde vrouw. In de vooravond bezweken ook een jongeman van 20 jaar en een baby aan hun verwondingen. Zeker 75 gewonden werden naar ziekenhuizen tot in Maastricht gebracht.

Het was ongeveer 12u30 toen Nordine Amrani op het Place Saint Lambert een slachtpartij begon die doet denken aan het bloedbad dat Anders Breivik eerder dit jaar in Noorwegen aanrichtte. Verschillende granaten vernielden een bushokje, waarna de man in het rond begon te schieten. Mensen in het drukke centrum van de stad liepen in paniek weg. De volgende uren zou het onrustig blijven in Luik, want niemand wist wat er precies gebeurd was.
Lange tijd leek het om een ontsnappingspoging uit het Justitiepaleis te gaan. Dat werd door verschillende bronnen bevestigd. Drie gewapende mannen zouden gevlucht zijn en de aanslag gepleegd hebben. Eén van hen kwam daarbij om het leven. Er werd gevreesd dat de andere daders in Luik op de vlucht waren, maar uiteindelijk werd duidelijk dat er maar één verantwoordelijke was voor de aanslag: Nordine Amrani, een veroordeelde wapenhandelaar die een hoorzitting moest bijwonen. Mogelijk handelde hij uit wraak tegenover het gerecht. Banden met terroristische groeperingen worden voorlopig uitgesloten.

Oorlogswapens
Amrani kreeg in 2008 een celstraf van 58 maanden. Er waren bij hem tientallen wapens aangetroffen en 2.800 cannabisplantjes. De man was een echte wapenfreak, die zelfs oorlogswapens zou gehad hebben. Hij beschikte ook over honderden onderdelen, waarmee hij wapens in elkaar kon sleutelen. Vanmiddag zou er bij hem thuis nog een huiszoeking geweest zijn. Na de aanslag pleegde hij vermoedelijk zelfmoord of werd hij getroffen door één van zijn granaten. Het plein in het centrum van Luik was de hele namiddag afgesloten. Het lijk van Amrani lag er immers nog op de grond en het was niet duidelijk of hij nog explosieven droeg.

Voor getuigen moeten het gruwelijke minuten geweest zijn. Ze kregen de raad van de politie om zich in winkels en openbare gebouwen schuil te houden. Tientallen mensen werden echter getroffen door de aanslag. Twee tieners van 16 en 17 jaar kwamen om het leven. Het waren twee leerlingen die na een examen op weg naar huis waren. Ook een 75-jarige vrouw overleefde de aanslag niet. In het ziekenhuis stierven volgens medische bronnen in de vooravond ook een 20-jarige man en een baby van 23 maanden. Daarnaast waren er tientallen gewonden. Enkele mensen vochten deze namiddag in het ziekenhuis nog voor hun leven. De slachtoffers werden naar ziekenhuizen tot in het Nederlandse Maastricht vervoerd. Er zouden veel jongeren onder de gewonden zijn. (gb)

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 9:08 pm
door Ariel
De Belgen kunnen rustig gaan slapen. Er is niks aan de hand. Er zijn een paar mensen dood en veel gewonden, en het is vreselijk wat er gebeurd is, maar die heeft echt niks met Islam en met Moslims te maken......

Ik weet het niet. Het lijkt mij toch een gevalletje sudden Jihad

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 9:17 pm
door silkyboxershortXL
Zwartmeer schreef:het zeker geen terroristische aanslag is
December 13, 2011 | 1443 GMT

MICHEL KRAKOWSKI/AFP/Getty Images
Police block the road to the Place Saint Lambert in Liege, Belgium, on Dec. 13
At least four people have been killed and some 64 injured, at least seven seriously, in an armed assault on the Place Saint Lambert, a thoroughfare in central Liege, Belgium. The attack began around 12:30 p.m. Dec. 13 when three men threw what apparently were stun grenades into the Courts of Justice of Liege and another grenade at a major bus depot next to the court building, according to RTL-TV1. At least one gunman opened fire with a Kalashnikov rifle, firing across the square from the rooftop of a bakery shop.

Shots were reportedly heard up to an hour after the initial attack across the town, indicating that the assault had evolved into an active shooter situation. Police said they have gained control of the situation, and there have been no new reports of explosions or gunfire. One of the attackers has reportedly killed himself, one was captured by police and the third is still on the loose and may be seeking refuge in the Palais de Justice.

Western Europe has a history of radical Islamist activity, but Belgium has not seen any major successful militant or terrorist attacks in recent history. The attack is reminiscent of the Mumbai attacks in November 2008, when 10 militants detonated explosives and conducted armed assaults on multiple targets throughout the city. The attack in Liege appears to be far smaller in scale and damage, but the targeting (a central transportation hub of the city) and the tactics (using grenades or improvised explosive devices in conjunction with firearms) are similar to those employed in the Mumbai attacks.

The Karachi Post in Pakistan claimed that the attack was linked to the sentencing in Liege on Dec. 12 of the family of Sadia Sheikh, who was killed by four family members in October 2007 over her refusal to accept an arranged marriage. A bomb threat was issued Dec. 12 against the court in Liege.

Although police know the identities of at least two of the attackers, they have only released information on one of them — 32-year-old Nordine Amrani, who died in the attack. According to Belgian newspaper Sudpress, Amrani was sentenced to 58 months in prison in 2008 for weapons possession and the cultivation of cannabis. Once the other attackers’ identities are available, we will be able to better determine the motivation for the attack. Regardless, the attack appears to follow STRATFOR’s forecast that jihadists and other militants will move to armed assaults for terrorist attacks.

Editor’s Note: It has since been reported that Nordine Amrani was the sole assailant in the attack. A local reporter told CNN that Amrani killed himself with a grenade, though this has not been confirmed and authorities are still investigating the cause of Amrani’s death.


https://www.stratfor.com/campaign/your_ ... five175485

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 9:44 pm
door mercator
Volgens de linkse propaganda zijn drughandel, zedenschennis, wapenbezit.... incompatibel met Islam, want dat is een mooie "religie". Wij op FFI weten natuurlijk al lang dat criminaliteit en Islam hand in hand gaan. En dat bij elke daad van agressie van een moslim tov niet-moslims het Jihad element in meer of mindere mate aanwezig is.

Denk ook s aan de onopgehelderde explosies verleden jaar rond deze tijd, ook in Luik: het stof was nog niet opgetrokken of de pers was er onmiddellijk bij om te vertellen dat het NIKS met terrorisme te maken had. De huisjesmelker van dat flatgebouw was wel toevallig een Turk die zijn pand verhuurde aan illegalen. Niks aan de hand dus.

Nu ja, het illustreert alleen maar op trieste maar afdoende wijze de raad van Mercator: mijdt aub de Belgische grootsteden, zeker de Waalse. Het zijn infecte Afrikaanse ghetto's.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 9:51 pm
door Ariel
Volgens de Belgische nationale TV was het een wanhoopsdaad en absoluut niet te vergelijken met de politieke terror daad van Breivik..

Tja..... :roll:

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 10:00 pm
door Zwartmeer
Ariel schreef:De Belgen kunnen rustig gaan slapen. Er is niks aan de hand. Er zijn een paar mensen dood en veel gewonden, en het is vreselijk wat er gebeurd is, maar die heeft echt niks met Islam en met Moslims te maken......

Ik weet het niet. Het lijkt mij toch een gevalletje sudden Jihad
Dat zegt mijn gevoel ook! De man had al een behoorlijk strafblad en zag zichzelf waarschijnlijk als een jihad-strijder. Het lijkt me niet dat hij dit aanrichtte omdat hij die middag even op het politie bureau zich moest melden. En dan mag je je afvragen welke reden een moslim heeft dit te doen. Van die Tristam die in April in Alphen aan de Rijn om zich heen schoot weten we dat hij schizofreen was of trekken daarvan had. En die Anders Breivik schijnt ontoerekeningsvatbaar te zijn. Dan zit er ook iets niet goed in z’n kop. Nordine Amrani moet ‘normaal’ zijn lijkt me. Iemand die voor verkrachting drughandel en wapenbezit gezeten heeft moet toch een keer onderzocht zijn waarbij er geen ontoerekeningsvatbaarheid is uitgerold. Dan mag je de vraag stellen waarom zo iemand, op een kerstmarkt nota bene, aan het moorden slaat. We weten dat in vorige jaren in bepaalde plaatsen en op bepaalde scholen kerstbomen en vieringen achterwege bleven om moslims niet te provoceren. Die discussies daarover staan nog wel ergens op het forum. We weten ook dat autoriteiten vaak de waarheid proberen te verdoezelen, onschuldiger voorstellen, als het een sudden jihad betreft. We moeten maar even afwachten.

Geplaatst: di dec 13, 2011 10:14 pm
door KevinB
Wie dit ook heeft gedaan en waarom, het is natuurlijk een vreselijke gebeurtenis.

Ik moet zeggen, een aanval van 'sudden Jihad syndrome' was ook een van de eerste dingen die ik dacht toen ik een paar uur geleden naar het journaal keek. Ik sluit niet geheel uit dat de dader gewoon een doorgeslagen gek was. Maar hij was wel een gekende crimineel, en was eerder betrapt met vuurwapens. Het feit dat de feiten vlak bij het justitiepaleis van Luik plaatsvonden, lijkt me ook niet toevallig. Een wanhoopsactie lijkt het me niet te zijn, eerder een wraakactie of een aanval van sudden jihad.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 10:43 pm
door Monique
Is onschuldig incidentje. Welterusten.

Er is hier maar 1 schuldige en dat is Wilders :evil:

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: di dec 13, 2011 11:24 pm
door Ariel
Monique schreef:
Er is hier maar 1 schuldige en dat is Wilders :evil:
Dat vermoed ik ook. Het geblondeerde haar van Wilders heeft hem over het randje gedreven.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:03 am
door mercator
En zijn advocaatje is meester Sven Mary, een notoir corrupt links figuur dat zich specialiseert in het verdedigen van Mohammedaans crimineel tuig en asielzoekers. Die wordt zonder enige twijfel door misdaadgeld vetgemest.
Sven Mary is het kale figuur rechts. Is "vertrouwensman" van de meest abjecte moslim-criminelen.
Afbeelding

Re:

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:05 am
door mercator
KevinB schreef: Het feit dat de feiten vlak bij het justitiepaleis van Luik plaatsvonden, lijkt me ook niet toevallig. Een wanhoopsactie lijkt het me niet te zijn, eerder een wraakactie of een aanval van sudden jihad.
Het had te maken met de een dag eerder uitgesproken zware straffen voor 4 stuks moslimtuig van dezelfde familie die de dochter des huizes wegens eerwraak hadden afgemaakt.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:13 am
door King George
mercator schreef:En zijn advocaatje is meester Sven Mary, een notoir corrupt links figuur dat zich specialiseert in het verdedigen van Mohammedaans crimineel tuig en asielzoekers. Die wordt zonder enige twijfel door misdaadgeld vetgemest.
Sven Mary is het kale figuur rechts. Is "vertrouwensman" van de meest abjecte moslim-criminelen.
Afbeelding
Neem het mij niet kwalijk dat ik jouw citaat (uiteraard met met nick en bronvermelding!) even heb geplagieerd. Opdat ook degenen die voor de Moslimtrollita's de rode loper hebben uitgerold even herinnerd worden aan de verbannen boodschappers van het slechte nieuws... Boodschappers van info die sommigen niet willen horen en wij niet mogen weten... :ermm:

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:14 am
door Mahalingam
Er is in de media af en toe op gewezen dat de veiligheidsdiensten erg waakzaam zijn op terreuraanslagen op kerstmarkten en kerken vol kerstmis-gelovigen. Dat Jihadi's hier willen gaan doen wat ze in Allahstan ook zo graag doen: Sunni's die moskeeten vol Shia's opblazen. In ons geval: grote groepen Christenen naar de hel helpen opdat ze zelf in de hemel komen.
Er zijn ook arrestaties verricht in Duitsland van lieden die plannen hadden voor dergelijke daden.Het zijn niet alleen Jihadi's die zich gewelddadig voelen in de Kersttijd. Ook gekken worden actiever in hun gekheid.
Zo worden Duitse kerstmarkten afgelopen door een mannetje die mensen vergiftigde schnapps laat drinken.
Ik heb nog niet gelezen of de dader in Luik ook nog iets geroepen heeft. Zo van 'allah hakbar'. o.i.d. wat kan wijzen op een aanval van Sudden Jihad Syndrome.

Dat over het verband met de aan de gang zijnde eerwraak zaak (vandaag deliberatie over de straffen, geschorst door de paniek) werd bericht door de Karachi Times (Pakistan) en is later ingetrokken door de krant als zijnde een 'fout en onjuist' bericht.
-> "Pakistani Twitter account Karachi Post claims the attack was linked to a sentence in an honor killing case. "\
http://www.anorak.co.uk/305222/news/dai ... rist.html/
-> "Officials later said the case was in no way linked to the attack, and the Karachi Post admitted they used the attacks as efforts “highlighting the evil of honor killing.”)".

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:16 am
door Zwartmeer
'Aanval Luik in verband gebracht met eerwraak-zaak'

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... zaak.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

De aanslag vanmiddag in Luik zou verband kunnen houden met de veroordeling van een Pakistaanse familie, gisteren voor de Belgische rechtbank. Het gaat om de rechtszaak over de moord op Sadia Sheikh. Het Pakistaanse meisje werd op 22 oktober 2007 in Lodelinsart door haar broer doodgeschoten.
De opdracht voor de moord kwam van de familie van het toen 20-jarige meisje. Sadia woonde tegen de wens van haar familie, en tegen de regels van hun geloof, samen met een Belg. Zij weigerde te trouwen met een neef uit Pakistan, zo meldt het Belgische Nieuwsblad op zijn website.

Opdrachtgever
Vader had zijn zoon Mudusar opdracht gegeven het meisje om te brengen. Mudusar werd veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf. Vader Mahmood Tariq kreeg 25 jaar. De moeder van het meisje kreeg 20 jaar en ook het jongere zusje van het slachtoffer Sariya kreeg vijf jaar gevangenistraf.

De uitspraak werd pas gisteravond laat bekend, omdat de rechtbank moest worden geevacueerd na dreigtelefoontjes waarin werd gewaarschuwd voor aanslagen op het Justitiepaleis in Brussel en het gerechtsgebouw in Charleroi.

De pleger van het telefoontje zou zich bekend hebben gemaakt als lid van een Pakistaanse organisatie. Gisteren bleek het loos alarm. Gedacht wordt dat de leden van die organisatie zich mogelijk vandaag in Luik hebben gewraakt. (Redactie) 13/12/11 14u24

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:22 am
door gerard_m
De opdracht voor de moord kwam van de familie van het toen 20-jarige meisje. Sadia woonde tegen de wens van haar familie, en tegen de regels van hun geloof, samen met een Belg. Zij weigerde te trouwen met een neef uit Pakistan, zo meldt het Belgische Nieuwsblad op zijn website.
Ja maar het heeft toch niets met de islam te maken.

(islam is namelijk een religie van vrede en de daders van de 18.000 aanslagen na 11/9/2001 begrijpen dat verkeerd. De journalisten en linkse politici weten gelukkig wel beter wat de islam inhoudt dan die rare daders. )

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 12:24 am
door mercator
King George schreef: Neem het mij niet kwalijk dat ik jouw citaat (uiteraard met met nick en bronvermelding!) even heb geplagieerd. Opdat ook degenen die voor de Moslimtrollita's de rode loper hebben uitgerold even herinnerd worden aan de verbannen boodschappers van het slechte nieuws... Boodschappers van info die sommigen niet willen horen en wij niet mogen weten... :ermm:
You're wellcome George, k was vandaag zelfs toevallig op weg van Maastricht naar België toe en k heb in de file bij Luik een stuk van de commotie met politiewagens, helicopters etc. met eigen ogen kunnen zien. Onmiddellijk op het nieuws, nog VOOR we wisten hoeveel slachtoffers er waren, hoorde ik op de autoradio dat het voorval ABSOLUUT NIETS met moslim-gerelateerd terrorisme te maken had. Schandelijke volksverlakkerij en linkse multicul propaganda dus, maar hoopvol is dat hoe langer hoe minder mensen die leugens zomaar slikken.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 1:40 am
door peter calluy
De dader heeft in Lantin een gevangenisstraf voor 2/3 e uitgezeten.

Ook Nisar Trabelsi, zat of zit nog in Lantin. Hij is de qalief van de belgische gevangenissen. vele worden jihadist wanneer ze met hem of zijn volgelingen in contact komen in de gevangenis.

http://www.vandaag.be/tags/-/nizar-trabelsi" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.gevangenismuseum.be/locatie/ ... antin.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Peter [c045.gif] t'is een gokje hoor whistling:

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 3:06 am
door Ozes
Thanks Peter, ik zou er graag achterkomen of ze samen een cellenblok hebben gedeelt.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 10:02 am
door Ariel
Lichaam gevonden in huis aanslagpleger Luik, dodental zes

woensdag 14 december 2011

Het dodental na de aanslag in de Belgische stad Luik is opgelopen tot zes, inclusief aanslagpleger Nordine Amrani. Voor de dader zijn aanslag pleegde in het centrum van Luik, doodde hij in zijn eigen huis een schoonmaakster.

Het lichaam van de 45-jarige vrouw werd in de nacht van dinsdag op woensdag in het huis van Amrani gevonden.

Hij zou haar volgens Waalse kranten dinsdagochtend hebben binnengelokt met het voorwendsel dat hij werk voor haar zou hebben. Daarna heeft hij de vrouw aangevallen en vermoord. Volgens de Vlaamse krant Het Nieuwsblad werkte de vrouw al bij de 33-jarige Amrani.

Het is opvallend dat de politie het lichaam van de vrouw dinsdag niet heeft gevonden. Vlak voor Amrani de aanslag pleegde, had er een huiszoeking bij hem plaats. Hij was verdachte in een zedenzaak. Naar verluidt had hij het lichaam van de schoonmaakster verstopt in een garage, waar hij eerder wapens bewaarde.

Vier doden
Het dodental na de aanslag op het plein Saint Lambert is opgelopen naar vijf, inclusief Amrani. Dinsdagavond overleed een peuter in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Eerder overleden een jongen van vijftien, een jongen van zeventien en een 75-jarige vrouw. Zeker 120 mensen raakten gewond. Enkelen zijn er ernstig aan toe.

Amrani heeft granaten gegooid naar mensen die op de bus stonden te wachten en ook geschoten met een machinegeweer.

Voor hij de aanslagen pleegde, heeft Amrani geld overgemaakt naar zijn vriendin, een 36-jarige verpleegster. Daarbij stond de boodschap ’Je t'aime mon amour. Bonne chance!' (Ik hou van je schat. Veel geluk!). Amrani heeft dinsdag zelfmoord gepleegd. Hij is een bekende crimineel en zou zijn daad hebben gepleegd uit haat tegen de maatschappij. De politie sluit islamitisch terrorisme uit.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... al-zes.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 10:04 am
door mercator
Laat ons eea s op een rijtje zetten.
Marokkaan Amrani is een lastig heerschap, richt geen klap uit maar houdt zich winstgevend bezig met drugshandel, verkrachting, wapenhandel.Hij zit nu en dan wat in de cel, maar gaat tussendoor rustig door met zijn criminele activiteiten. Dat moest toch geweten zijn ? Hij kan zich sjieke advocaten permitteren, een eigen bestelwagen, een poetsvrouw( een poetsvrouw voor een bajesklant ?!) en dan is iedereen verbaasd dat hij met die wapens ooit s iets gaat uitrichten. Het is het typisch voorbeeld van wat het linkse moslim-pamperen kan leiden. Er lopen nog honderden van zulke types vrij rond die zich wentelen in de slachtoffercultus en daartoe worden aangemoedigd door justitie en advocatuur. Zulk een figuur als advocaat Sven Mary en de andere criminelen vriendjes zijn evenzeer schuldig als hun Mohammedaanse knuffeltjes.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 10:24 am
door Ariel
Het moet toch wel iets jihad te maken gehad hebben. Dit lees ik in http://www.nieuwsblad.be/article/detail ... d=UF3JJ59J" onclick="window.open(this.href);return false;
De 14-jarige studente Margaux Massuyr uit Orey zal dinsdag 13december nooit meer vergeten. Het meisje werd op de Place Saint-Lambert geraakt in haar hals en benen door rondvliegende splinters van de explosieven die Nordine Amrani naar de bushalte gooide. ‘Ik was op weg naar de bushalte om naar huis te rijden. Plots zag ik een vreemde man met een baard en een Bin Laden-petje achter mij', vertelt Margaux.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 10:36 am
door mercator
Welwel....er moeten toch fotos of filmbeelden zijn van Nordine Amrani nadat hij dood was. Of zijn die baard en dat petje door de explosies af gevlogen ?
Er zijn zoveel gelijkenissen met moslimterrorisme a la Pakistan of Irak dat alleen de linkse propaganda-pers dat nog zal ontkennen.

En pedofiel Di Rupo moet maar wegblijven bij de slachtoffers daar. Hij en zijn socialistische vrienden hebben altijd de criminelen de hand boven het hoofd gehouden door een bespottelijk soft bestrafingsbeleid.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 10:57 am
door Ariel
Dit is Nordine Amrani. Ik weet niet hoe recent de foto is.
De naam Nordine betekent "licht van de islam" Hij deed zijn naam eer aan. Islam...pikzwarte duisternis.

Afbeelding

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 11:04 am
door stropke
Ariel schreef:De Belgen kunnen rustig gaan slapen. Er is niks aan de hand. Er zijn een paar mensen dood en veel gewonden, en het is vreselijk wat er gebeurd is, maar die heeft echt niks met Islam en met Moslims te maken......

Ik weet het niet. Het lijkt mij toch een gevalletje sudden Jihad
Dat is zo klaar als een klontje. Heb ik direct ook gezegd op politics.be, de aanslag vertoont alle islamitische kenmerken op werkwijze, tijdstip, plaats en zelfmoordslot.
Wanneer gaan die onbenullen uit de linkse rooie strikjes club dat snappeen..? NOOIT.
Dus Dirupo kan opzouten direct weer ontslag geven aan dan Albert.
En de onverantwoordelijken die dergelijke gasten vrij laten lopen mogen ze oppakken en voor gerecht brengen.

Hier de discussie op politics erover. Heb de link ook met FFI en foto van die pipo gemaakt.
http://forum.politics.be/showthread.php ... ost5862657" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlaanderen scheidt u af
Nederlanden herenigt u.

Re: Aanslag Luik

Geplaatst: wo dec 14, 2011 11:13 am
door Zwartmeer
Hij droeg dus een Bin Laden-petje maar het was geen terroristische aanslag. Zojuist in het journaal werd dit laatste nog eens herhaald. Wat zou het nieuws geweest zijn als zo iemand een Hitler-petje had gedragen? Dat de aanslag niets met extreemrechts te maken heeft? Nou het journaal had ermee geopend!