Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Za Jan 05, 2019 7:09 pm

Ariel schreef:[ want ze zegt vaak tegen me..."daar wil ik het niet over hebben".

Daarmee bedoelt ze iets anders dan wat ze letterlijk zegt. Het is een laffe manier om te zeggen ik praat niet met je want ik wil niet besmet worden door jouw minderwaardigheid.

Hetzelfde zei onze platbroek premier Charles Michel toen hij in Marokko het open grenzen pact ging ondertekenen: ik sta aan de goede kant van de geschiedenis waarmee hij dus bedoelt dat alle anderen foute misdadigers zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14915
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jan 06, 2019 7:05 pm

mercator schreef:Politie helemaal afwezig. Wel regelmatig sirenes van brandweerwagens.
Zo moet het paradijs van de groenrode linksmens eruit zien.

En jij gelooft in de vrije wil van de mens? OK! Het percentage bij jou ligt op - wat schreef je ook alweer? - 5%?

Dan zijn we nu uitgeluld. Want ik kan je tenminste gelijk geven. Neem alle 'ongemak' met Oud en Nieuw. Auto's in de fik. Ik las ook dat zelfs een apotheek in brand was gestoken. De schade loopt elk jaar in meer en meer oplopende miljoenen. En waarom?

JA WAAROM?

Een figuur als de in zijn tijd voortreffelijke Sadam Hoessein had op dat soort onzorgvuldige types die ontspoord zijn in onze beschaving van weleer, met een verwijzing naar Marokkaans moslimaccent, onmiddellijk een kogelregen geopend. In Irak was dat echter niet nodig. Alles was onder controle. Het uitgaansleven was een en al paradijs zonder problemen voor welke religie of nationaliteit dan ook. Irak was een vredige staat, onder een meer dan logisch bewind dat 24 uur per dag vrijheid gaf aan het genot van de mens. Kom daar maar eens om in deze vieze smerige vuile mensonterende op de sadistische walgelijke pedofiele profeet psychopaat Mohammed gefixeerde moslimgemeenschap die de politiek van het fatsoen aan het wankelen heeft gebracht tot het tolereren van de waanzin die vooral met de intrede van de islam in onze westerse wereld dermate heidense vormen heeft aangenomen dat het met onze cultuur en beschaving rap afgelopen zal zijn.

Vertrouwen stellen in de mensen van de islam staat gelijk aan je ziel verkopen aan de duivel.


Ik praat in geloofsconstructies. Want we hebben hier te maken met MOSLIMS. Moslims die zich massaal manifesteren als de PARASIETEN van de 21e eeuw op onze kenniseconomie en beschaving. Moslims die behept zijn met een aversie van integreren tegen een cultuur en beschaving die duizendmaal hoger staat als de achterlijke cultuur van ALLE moslims in de wereld.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Ma Jan 07, 2019 12:39 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Moslims die behept zijn met een aversie van integreren tegen een cultuur en beschaving die duizendmaal hoger staat als de achterlijke cultuur van ALLE moslims in de wereld.

En dan moet je weten dat Molenbeek eertijds de sjiekere wijk van Brussel was. Het klootjesvolk leefde binnen de middeleeuwse stadsring, degenen die het zich door vlijt, erfenis of intelligentie konden veroorloven lieten -voor die tijd dan toch, we spreken hier ca. 1900-comfortabele en ruime woningen bouwen aan de rand van de Molenbeek, een rustig klaterend watertje volop aan de rand van de stad.
Die belle epoque woningen zijn nu dus infecte krotten, bewoond en uitgewoond door niemand weet hoeveel zwarten en Arabieren . Sinds 1900 zijn we er dus op achteruit gegaan, niet vooruit.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69265
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ariel » Do Jan 10, 2019 2:39 pm

PS-burgemeester Moureaux na de rellen in Molenbeek: "Als wij geen feest organiseren, maken de jongeren hun eigen feest."

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor mercator » Do Jan 10, 2019 3:41 pm

Ariel schreef:PS-burgemeester Moureaux na de rellen in Molenbeek: "Als wij geen feest organiseren, maken de jongeren hun eigen feest."

Een paar eeuwen vroeger organiseerde de overheid ook openbare feestelijkheden, onthoofdingen , martelingen en brandstapels mss is het zoiets dat de Molenbeekse moslims wat van hun verveling afhelpt ?
Die madame Catherine Moureaux is de dochter van haar vader Philippe Moureaux, ook burgemeester van Molenbeek en pas gestorven als "groot links intellectueel". De Belgische politiek gaat meer en meer volgens dynastieën. Zij wordt letterlijk op handen gedragen door haar Islamitische kiezers.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69265
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Molenbeek....Ga niet naar Brussel: blijf thuis!

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 14, 2019 2:09 pm

Brusselse ex-agent: ‘Radicale islam in opmars’

“Meer en meer moslims worden strenger in hun beleving van de islam.” Dat zegt Hamid Benichou, een Brusselse ex-agent, in een interview met La Libre Belgique.

Hamid Benichou heeft een carrière van zo’n dertig jaar als wijkagent in de politiezone Brussel-Noord achter de rug. In een interview met La Libre blikt hij terug op de nieuwjaarsrellen in Molenbeek. “De gemeente en de politie kennen het terrein. Ze hadden daarop moeten anticiperen”, zegt de gepensioneerde wijkagent.

“Die jongeren, die soms tien tot zestien jaar zijn, vinden dat Nieuwjaar niet hun feest is, maar dat van anderen.” Volgens Benichou zit er een “dosis religie in het maatschappijbeeld van die jongeren, een onderscheid tussen wat islamitisch en goed is, en wat niet islamitisch en slecht is.”

De ex-agent vindt dat de ouders een gebrek aan verantwoordelijkheidszin hebben. “De ouders geven niets mee over respect voor anderen, maar binnen families leggen ze wel het verschil tussen haram en halal uit.”

'Opkuis Brusselse imams'
Naar eigen zeggen neemt het moslimfundamentalisme toe in Brussel. “Meer en meer moslims worden strenger in hun beleving van de islam”, aldus Benichou. “Voor hen is halal een zesde gebod van de koran geworden. Binnenkort zouden ze daar nog polygamie aan kunnen toevoegen, aangezien dit couranter wordt. In hun ideologie zijn ze salafisten, moslims voor wie Nieuwjaar haram is en alcohol in cafés verboden moet worden.”

De radicaalislamitische boodschappen worden volgens Benichou niet alleen via sociale media verspreid, maar ook binnen families en moskeeën. Hij pleit daarom voor een “opkuis bij de Brusselse imams.”

“Hun verbaal geweld, onder meer tegen vrouwen, neemt meer en meer plaats in de maatschappij”, zegt hij in het interview. “De politie, verenigingen en burgers weten en zien dat. Maar wie durft hen erop aan te spreken?”

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast