Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor pd7835 » Wo Jan 08, 2014 10:49 am

De Antwerpse politie heeft een 31-jarige Turkse vrouw kunnen bevrijden uit de handen van haar familie. Die stond op het punt bij haar een duiveluitdrijvingsritueel toe te passen, omdat ze vermoedden dat de vrouw zich bekeerd had tot het christendom. Dat berichten Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland ... ving.dhtml


Weglopen van de 'vredelievende' (grapje) islam en je willen bekeren tot het christendom, dan moet je wel bezeten zijn door de duivel. Man man (anno 2014)
Trouwens, ik heb die gasten op hun jihadi moslimbroeders wereldwijd, nog geen duiveluitdrijving weten doen

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73835
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 08, 2014 5:43 pm

Lekker mohammedaans buurtje waar de vrouw woont.

In oktober 2009 overleed de 18-jarige Layla Hachichi aan de gevolgen van een duiveluitdrijving. Zij woonde in dezelfde straat als de 31-jarige vrouw.


We hebben een oud topic over Layla Hachichi . Voor wie het nog eens na wil lezen...
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor pd7835 » Do Jan 09, 2014 3:14 am

Door de duivel bezeten

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

mercator
Berichten: 18877
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor mercator » Do Jan 09, 2014 10:33 am

Ariel schreef:Lekker mohammedaans buurtje waar de vrouw woont.

We hebben beeld, ZO ziet het gezellige Antwerpen eruit, het biotoop van Joden, Marokkanen, Turken en zowat heel Afrika:
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor pd7835 » Do Jan 09, 2014 11:03 am

De Duivelsverzen

De meeste mensen associëren “de Duivelsverzen” met de bekende roman van Salman Rushdie. In 1989 sprak Ayatollah Khomeini van Iran een fatwa (religieuze richtlijn) uit, met een oproep aan alle moslims om Rushdie te doden voor het schrijven van dit boek. Dit doodvonnis werd steeds opnieuw bevestigd door de Iraanse leiders, alhoewel nog niemand erin geslaagd is om het uit te voeren.

Hoewel het boek van Rushdie een fictief verhaal weergeeft, heeft hij het begrip “Duivelsverzen” niet zelf verzonnen. De term komt voort uit een incident, vastgelegd in de Islamitische traditie, dat verwijst naar Soera 53, “De Ster”, waarin Satan, niet Allah, sprak door de mond van Mohammed. De verzen die de duivel gaf aan de Profeet van de Islam stonden daarna bekend als “de Duivelsverzen”.

Het incident vond plaats in de tijd dat Mohammed in Mekka leefde en hij een grote spanning creëerde tussen hemzelf, inclusief de eerste moslims, en de polytheïsten van Mekka. Het was in een periode dat Mohammed gefrustreerd raakte door de vaststelling dat hij niet in staat was om de polytheïsten te overtuigen om de Islam, de nieuwe religie die hij predikte, te aanvaarden.

In zijn “Biografie van Mohammed” (op bladzijde 165 tot 167 waarnaar in de inhoudstafel verwezen wordt als "Zijn tijdelijke concessie aan het polytheïsme") schrijft Ibn Ishaq : “de Apostel was bezorgd om het welzijn van zijn mensen” - de heidense Quraysh - en “zocht naar een manier om hen aan te trekken”. Uiteindelijk waren het de leiders van de Quraysh zelf die naar hem kwamen met een voorstel. Zij boden hem vrouwen en geld aan, wilden hem zelfs tot koning kronen –als hij als tegenprestatie op hun voorwaarden wou ingaan. “Dit is wat wij je aanbieden, Mohammed, hou op met het beschimpen van onze goden en spreek niet slecht over hen. Als je hiermee akkoord gaat, bieden wij je een mogelijkheid die in uw en ons voordeel zal zijn.”

“Wat is het?” vroeg Mohammed.

“Jij zal onze goden, al-Lat en al-‘Uzza een jaar aanbidden en wij zullen jouw God een jaar aanbidden.”

Na in eerste instantie dit aanbod verworpen te hebben, ontving Mohammed een openbaring, zeggende dat het voor Moslims toegestaan was om al-Lat, al-Uzza, en Manat, de drie favoriete godinnen van de heidense Quraysh te aanbidden als bemiddelaars bij Allah. De Quraysh waren verheugd en knielden samen met Mohammed en de moslims neer voor Allah nadat Mohammed de nieuwe openbaring gereciteerd had. Ibn Ishaq vertelt:“Dan verspreidden de mensen zich en de Quraysh vertrokken, opgetogen over wat er over hun goden was gezegd, zeggende, “Mohammed heeft over onze goden gesproken op een schitterende manier. Hij beweerde dat zij de verheven Gharaniq zijn en hun bemiddeling is goedgekeurd.””De Gharaniq waren hoogvliegende kraanvogels. Mohammed dacht dat zij dicht bij Allah’s troon waren en dat het toegestaan was voor Moslims om al-Lat, al-Uzza, en Manat te aanbidden als bemiddelaars bij Allah.

Het nieuws verspreidde zich snel onder de moslims: “de Quraysh hebben de Islam geaccepteerd.” Aangezien vrede dichtbij scheen te zijn begonnen sommige Moslims, die eerder uit angst voor hun veiligheid gevlucht waren naar Abessinië , terug te keren. Maar een belangrijke speler in het drama was helemaal niet tevreden: de Engel Gabriel, degene door wiens verschijning aan Mohammed, de Islam was ontstaan. Hij kwam tot Mohammed en zei: “Wat heb je gedaan Mohammed? Jij hebt aan deze mensen iets voorgelezen wat ik je niet gebracht heb van God en jij hebt iets gezegd wat Hij niet tot jou heeft gezegd.”

Mohammed begon in te zien hoe erg hij zijn monotheïstische boodschap had gecompromitteerd: “Ik heb dingen tegen God uitgevaardigd en woorden aan Hem toegeschreven die Hij niet gesproken heeft.” Hij “was diepbedroefd en in grote vrees” voor Allah doordat hij Satan had toegestaan om zijn boodschap te vervalsen. Maar Allah verzekerde hem: “Nooit hebben Wij een boodschapper of een profeet gestuurd vóór U, maar, als hij een wens had, wierp Satan wat ijdelheid in zijn wens: maar Allah zal alle verwaandheid die Satan binnenwerpt annuleren, en Allah zal Zijn Tekens bevestigen en vestigen” (Koran 22:52).

Volgens Ibn Ishaq “verlichtte Allah hiermee de zorgen van zijn Profeet en liet hem zich veilig voelen voor zijn angsten”. Hij zond ook een nieuwe openbaring om de woorden van Satan over al-Lat, al-Uzza en Manat teniet te doen in soera 53 verzen 19-23.

Zoals te verwachten veroorzaakte Mohammed’s ommekeer des te meer spanningen bij de Quraysh. Ibn Ishaq herinnert eraan dat de polytheïsten deze episode tegen hem gingen gebruiken:“Toen de annulering kwam van wat Satan op de tong van de Profeet had gelegd zeiden de Quraysh: “Mohammed was berouwvol over wat hij zei over de positie van onze goden tegenover Allah, veranderde het en bracht iets anders.” Nu lagen de woorden die Satan op de tong van de apostel gelegd had, in de mond van elke polytheïst en zij werden steeds vijandiger tegenover de Moslims en de volgelingen van de Apostel.”In de ogen van de polytheïsten had Mohammed door deze wending bevestigd dat zij voortdurend de woorden van Satan herhaalden bij het aanbidden van al-Lat, al-Uzza en Manat. We moeten niet vertellen wat er zou gebeuren als een niet-moslim hedentendage naar Mekka zou afreizen en aan de Moslims vertelt dat de Koran de woorden van Satan zijn. De Quraysh was echter een tolerant volk, dus Mohammed bracht het er levend vanaf.

Het Duivelsverzen-incident heeft natuurlijk geleid tot een enorme verlegenheid bij de Moslims. Het legt namelijk een schaduw over de waarheidsgetrouwheid van de bewering dat Mohammed een profeet zou zijn. Want als Satan één maal woorden in de mond van Mohammed kan leggen en hem kon laten denken dat dit openbaringen van Allah waren, kan het best zijn dat Satan gebruik maakte van de mond van Mohammed bij andere gelegenheden.

Aldus hebben de Islamitische geleerden, verdedigers van de Islam en historici de Duivelsverzen met bijzondere hardheid aangevallen. Muhammad Hussain Haykal beweert in zijn ‘Life of Muhammad’ dat dit voorval nooit plaatsvond, en inderdaad heeft het nooit kunnen plaatsvinden, want, Mohammed is een Profeet: "Dit verhaal trok de aandacht van de Westerse Arabisten, die het voor waar aannamen en het tot vervelens toe herhaalden … Het is een verhaal waarvan de onsamenhangendheid na een nauwkeurig onderzoek erg duidelijk is. Het spreekt de onfeilbaarheid tegen van elke profeet die de boodschap van zijn Heer overbrengt." Het verwondert hem dat zelfs sommige moslimgeleerden dit voor waarheid aannemen.

Het moet gezegd worden dat de basis van dit verhaal in de traditionele bronnen heel sterk is. Het verhaal van de Duivelsverzen verteld door Ibn Ishaq wordt bevestigd door een betrouwbare overlevering/Hadith van Bukhari, Volume 6, Boek 60, Nummer 385:"Verteld door Ibn Abbas: De Profeet knielde neer na het reciteren van Surat-an-Najm [soera 53, de Ster], en alle Moslims en heidenen en Jinns en mensen knielden samen met hem neer."Als Ibn Ishaq al niet beschouwd wordt als een honderd procent betrouwbare bron, dan zijn alle overleveringen van Bukhari dit volgens de meeste moslimgeleerden wel.

Het is moeilijk te begrijpen hoe of waarom zo’n verhaal zou verzonnen zijn en geaccepteerd worden als authentiek, door vrome Moslims als Ibn Ishaq, Ibn Sa‘d, en Tabari, alsook door de latere Koran commentator Zamakhshari (1074-1143), die het heel waarschijnlijk niet zou verhaald hebben als hij niet op de bronnen vertrouwde, als het niet authentiek zou zijn.

Zij die de Duivelsverzen wegwensen kunnen niet rond het feit heen dat deze gebeurtenissen in het leven van Mohammed geen verzinsels zijn van zijn vijanden, maar werden overgeleverd door mannen die geloofden dat hij inderdaad de Profeet van Allah was.

Hoewel het verhaal van Rushdie verzonnen is, heeft hij duidelijk een gevoelige snaar geraakt bij de moslims door te suggereren dat er duivelsverzen bestaan, iets wat zij niet geweten willen hebben.

http://www.exmoslim.org/duivelsverzen.html

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73835
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Turkse familie gearresteerd wegens duiveluitdrijving

Berichtdoor Ariel » Vr Mar 06, 2015 3:44 pm

Tien jaar cel voor fatale duiveluitdrijving

Een gebedsgenezer in België moet tien jaar de cel in voor een fatale duiveluitdrijving. De ouders van het overleden meisje kregen een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar omdat zij niet ingrepen. De rechter in Antwerpen sprak vrijdag van foltering.

De 18-jarige Layla kampte in oktober 2009 met fysieke en mentale problemen. Haar ouders dachten dat er djinns of duivels in haar zaten. Daarop werd de hulp ingeroepen van een gebedsgenezer, die drie dagen lang bezig was met een duiveluitdrijving. De gebedsgenezeres goot zeker tweemaal kokend water over de jonge vrouw en er zou ook een bijtend product zijn gebruikt. Ze las ook koranverzen voor en ze besprenkelde eten met 'heilig' water.

Toen uiteindelijk de hulpdiensten werden ingeschakeld, bleek het meisje al overleden. Zij bleek op 9 procent van haar lichaam tweede- en derdegraadsbrandwonden te hebben.

„Het islamitisch geloof in duivels en de behandelwijze mogen er nooit toe leiden dat iemand op dergelijke wijze gefolterd wordt zoals bij Layla gebeurd is”, klonk het in het vonnis.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Achterlijk geloof hoort bij achterlijke mensen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Mar 07, 2015 1:53 pm

Ariel schreef:
„Het islamitisch geloof in duivels en de behandelwijze mogen er nooit toe leiden dat iemand op dergelijke wijze gefolterd wordt zoals bij Layla gebeurd is”, klonk het in het vonnis.

Achterlijke tekst in het vonnis. Folteren en sadisme hoort bij islam! De straf van Allah waaronder het meest onmenselijke eeuwigdurend folteren gebeurt normaliter pas na de dood. Toch zien we bij geen andere religie dan islam, dat moslims totaal geen vertrouwen hebben in Allah en daarom maar al te vaak een voorschot nemen op het te verwachten handelen van Allah: GEWELD, WAARONDER MOORD PARTIJEN, MARTELEN VAN ONGELOVIGEN EN ANDERSDENKENDEN. En natuurlijk hier en daar het consequent vermoorden van afvalligen conform de instructies van het voor moslim idioten heilige boek Koran.

Islam is een kankergezwel uit de Arabische heidense woestijn van de religieus gestoorde beulen in Saoedi-Arabië. Moslims zijn er trots op. Wij niet. Maar daar hebben moslims schijt aan. Want alleen zij vinden dat zij behoren tot de volmaakte superieure mens met de volgens mij enig echte onvervalste achterlijke perverse tweedehands achterstandsreligie in hun geestelijke bagage zoals overgenomen van de oorlogscrimineel en vieze gore sadist Mohammed. Volgens moslims hoort bij Mohammed niet voor niets (VZMH) als achternaam.

Een echte god zal nooit de moeite nemen de onvindbare stofresten van het stuk onbenul Mohammed in de woestijn bij elkaar te zoeken om van hem weer een oversekste Arabische klootzak te maken die in een gefantaseerd islamitisch paradijs dagelijks aan zijn neukgerief kan komen met zich te laven aan 72 jonge maagden.

Voor de geïnteresseerden in islam: buiten het buitensporige seksvermaak, levert het paradijs een overvloed aan wijn en mooie jonge mannen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18877
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Achterlijk geloof hoort bij achterlijke mensen

Berichtdoor mercator » Za Mar 07, 2015 7:45 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Achterlijke tekst in het vonnis.]

Een tekstje waaraan je kan zien dat die rechters al even dom zijn als de moslims waar ze zoveel van houden. Weldoorvoede, universitaire bleekgezichten hebben geen enkel probleem met het geloof in duivels, vliegende paarden en Mohammedaanse kabouters [icon_lol.gif] .
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten