Islamwatch

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islamwatch

Bericht door Pilgrim »

Vlaams Belang lanceert website islamwatch.net

Geplaatst op 6 april 2016

Afbeelding
Filip Dewinter en Sam van Rooy van het Vlaams Belang.

OPEN JE OGEN VOOR DE ISLAM ZE SLUIT

De immigratie-invasie heeft de voorbije decennia gezorgd voor de toevloed van meer dan 25 miljoen moslims in Europa. De islam is volop bezig Europa te koloniseren. Moskeëen rijzen als paddenstoelen uit de grond. Arabisch is de voertaal geworden in vele wijken en buurten van onze grote steden. Halal-producten en -winkels vind je terug in iedere winkelstraat. Hoofddoeken, hidjabs, djellabahs en boerka’s zie je overal.


De vele moslims zijn niet van plan om zich aan te passen aan onze manier van leven, maar eisen dat wij ons schikken naar hun regels, waarden en normen. Hun gebruiken dreigen de regel te worden i.p.v. de uitzondering. De invloed van de islam op onze samenleving mag niet onderschat worden. Steeds meer boeten we in op de vrijheden, rechten en verworvenheden van onze democratische en Westerse samenleving. Niet alleen worden we geconfronteerd met de islamisering van ons land en van onze maatschappij. De islamterreur zorgt er eveneens voor dat we ons onveilig en bedreigd voelen. De islam voert een jihad – heilige oorlog – tegen Europa. De website www.islamwatch.net wil de islam in Vlaanderen op de voet volgen en monitoren.

Alle feiten van islamisering – een nieuwe moskee in uw buurt, activiteiten van islamitische organisaties, een halal-winkel of -slager die geopend wordt in uw straat, de invoering van gescheiden zwemmen in het zwembad om de hoek, gesluierde vrouwen als loketbediende in uw gemeentehuis of als lerares in de school van uw kinderen, het bezoek van een klasje kinderen aan de moskee... – mogen via deze website gemeld worden. Het is immers belangrijk dat al deze feiten geregistreerd en in kaart gebracht worden. Op deze manier kunnen we nagaan hoe de islamisering in onze steden en gemeenten evolueert en toeneemt en gepast reageren wanneer noodzakelijk.

Video voorstelling ismwatch.net:Filip Dewinter

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/06 ... watch-net/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Islamwatch

Bericht door Manon »

En kijk, onze nationale waakhond UNIA (het vroegere CGKR, nu Unie voor Islamisering en Arabisering) heeft al een klacht ingediend:
Unia opent dossier rond website Islamwatch.net
wo 06/04/2016 - 17:35 Belga
Unia, het vroegere Gelijkekansencentrum, opent een dossier rond de website Islamwatch.net. Via die website roept het Vlaams Belang op om "feiten van islamisering te melden". Dat meldt Unia-directeur Els Keytsman via Twitter.
Vlaams Belang heeft vandaag de interactieve website islamwatch.net voorgesteld. Met die site wil de partij de islam in Vlaanderen opvolgen en monitoren. "Steeds meer boeten we in op de vrijheden, rechten en verworvenheden van onze democratische en westerse samenleving", zei Kamerlid Filip Dewinter bij de voorstelling.


Unia wil nagaan of die site "aanzet tot haat, geweld en discriminatie". "Daarom openen we nu een dossier. Zo kunnen we bestuderen of deze site een inbreuk is op de antidiscriminatie en antiracismewetgeving. Ook de Twitteraccount @islamwatchVL wordt onder de loep genoemen," zegt Els Keytsman, directeur van Unia.

De organisatie "betreurt ten zeerste dat op het ogenblik dat we nood hebben aan waardigheid na de aanslagen van 22 maart, een politieke partij tweedracht zaait en godsdienst met geweld vereenzelvigt."
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2622028


Zullen we even het in het rood gezette zinnetje wat kracht bijzetten door wat in de koran te lezen?

47:4
- Wanneer gij dus een ontmoeting hebt met hen die ongelovig zijn houwt dan in op de nekken en wanneer gij onder hen een bloedbad hebt aangericht bindt hen dan in boeien.


4.89 Neemt van de ongelovigen niemand als medestander. Als zij zich afkeren, grijpt hen dan en doodt hen dan waar jullie hen vinden.

8:65
- O gij profeet, spoor de gelovigen aan tot de strijd; indien er onder u twintig zijn die stand houden, zullen zij er tweehonderd overwinnen, en indien er honderd van u zijn zullen zij er duizend overwinnen van de ongelovigen; immers zij zijn lieden die geen inzicht hebben.


9:23 – O gij die gelooft, neemt niet uw vaders en uw broeders tot verbondenen, indien zij het ongeloof hoger schatten dan het geloof. En wie uwer zich afwenden dat zijn de onrechtdoeners.

9:5
- Doch wanneer de gewijde maanden zijn verstreken, doodt dan de heidenen waar gij hen aantreft en grijpt hen en belemmert hen en bezet elke uitkijkpost tegen hen. Doch indien zij zich berouwvol bekeren en de salát verrichten en de zakát opbrengen, laat hen dan vrij huns weegs gaan. God is vergevend en barmhartig. (Dus . . . bevelen opvolgen van moslims, zo niet, dan MOET de ongelovige vermoord worden.)

9:123 – O gij die gelooft, bestrijd de ongelovigen die u na staan en laat hen strengheid in u vinden. En weet, dat Alah is me de vrezenden.

8:39 - En bestrijd hen totdat er geen verzoeking meer is en de godsdienst geheel aan God behoort. Indien zij dan ophouden dan is God scherp ziende op wat zij bedrijven.

--------------------------------------

Maar gelukkig dat we hier UNIA hebben zodat die erop kunnen toezien of Vlaams Belang tweedracht zaait en godsdienst met geweld vereenzelvigt. :applause:
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76127
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamwatch

Bericht door Ariel »

Manon schreef:En kijk, onze nationale waakhond UNIA (het vroegere CGKR, nu Unie voor Islamisering en Arabisering) heeft al een klacht ingediend:
De organisatie "betreurt ten zeerste dat op het ogenblik dat we nood hebben aan waardigheid na de aanslagen van 22 maart, een politieke partij tweedracht zaait en godsdienst met geweld vereenzelvigt."

Maar gelukkig dat we hier UNIA hebben zodat die erop kunnen toezien of Vlaams Belang tweedracht zaait en godsdienst met geweld vereenzelvigt. :applause:
Jij bent nog zuinig geweest met je voorbeelden . Laten we dit vers ook niet vergeten.

9:29. Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.’

Met dat onderdanig zijn en belasting met eigen hand betalen aan moslims zit het wel goed. Europa buigt al jaren voor Islam.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76127
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamwatch

Bericht door Ariel »

Filip Dewinter twittert:
Nieuwe moskee in #Kortrijk, hoofddoeken bij Albert Hein, boerka-moslims op strand Oostende
http://islamwatch.net
En plaatst deze foto. Islamisering van Europa? Welnee. Hoe komen we daar bij.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Islamwatch

Bericht door Manon »

maar die bidden niet richting Mekka hoor.

Als je in Oostende met de rug naar de zee staat moet je richting rechts kijken om Mekka te vinden, niet links (noorden).

https://www.google.be/maps/dir/Oostende ... 21.3890824


met andere woorden: die twee staan daar een stom toneeltje op te voeren, als islamiseringsoefening! Ze moesten naar rechts van de dijk kijken, achterlijke kiekens! Straks schijten ze nog de verkeerde kant op ook!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 41692
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamwatch

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Middelvingers en applaus tijdens betoging tegen nieuwe moskee in Kortrijk
Leden van Voorpost en Vlaams Belang en enkele buurtbewoners betoogden deze namiddag tegen de mogelijke komst van een nieuwe moskee van zo’n 5 miljoen euro in Kortrijk. De politie zette 60 agenten en een drone in. De 300 betogers hielden zich rustig en kregen bij momenten applaus van Kortrijkzanen, die in hun deurgat toekeken. Al zagen we ook enkele middelvingers.

De moskee is gepland in de Brugsesteenweg, in een gebouw waar nu nog supermarkt Bio-Planet zit. Ook Filip Dewinter was er. “Kortrijk mag geen tweede Antwerpen worden”, stelde hij. De moskee opent ten vroegste in het voorjaar van 2019. “Als de moskee geen erkenning krijgt van minister Homans, vergunnen we niet en opent de moskee niet”, verzekerde waarnemend burgemeester Wout Maddens (Open Vld). Kortrijk telt zo’n 5.000 moslims. Er is al een moskee in de Stasegemsestraat, maar die is te klein.
https://www.hln.be/nieuws/binnenland/mi ... ~a932a79d/
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie