Pagina 1 van 1

Nieuwe moslimterreurdreiging in Antwerpen.

Geplaatst: vr apr 08, 2016 7:39 am
door Manon
Afbeelding

En dan nog een FB bericht:
Ik denk dat we best voorzichtig zijn komende tijd op drukke plaatsen in Antwerpen. Metro, winkelstraten, station, shoppingcentra, bioscopen, sportevenementen (vb. Antwerp10Miles), markten,... Onlangs zijn er ook 2 dreigfilmpjes van Antwerpse IS-terrorist Hicham Chaib de wereld ingestuurd vanuit Syrië. 1+1=2
tja.

Re: Nieuwe moslimterreurdreiging in Antwerpen.

Geplaatst: vr apr 08, 2016 10:00 am
door Ariel
Zelf door kranten is het bericht overgenomen.
Een gerucht over een telefoontje van een Belgische jihadist vanuit Syrië naar zijn moeder in Antwerpen heeft de politie in de Belgische stad in verhoogde staat van paraatheid gebracht. De boodschap die de man zijn moeder gaf, zou kunnen wijzen op een naderende aanslag.

De Syriëganger zou zijn moeder op het hart hebben gedrukt weg te blijven bij drukke plaatsen in Antwerpen zoals populaire winkelstraten of de bioscoop. Daarna verspreidde het gerucht zich snel dat een aanslag op handen was.
,,In tijden van verhoogde terreurdreiging nemen we dat soort berichten zeer ernstig'', zegt een woordvoerder van de lokale politie vrijdag in Het Nieuwsblad. Maar......Ik wil daarbij wel meegeven dat dit soort geruchten tegenwoordig bijna dagelijkse kost is." De federale politie onderzoekt de zaak.

Re: Nieuwe moslimterreurdreiging in Antwerpen.

Geplaatst: vr apr 08, 2016 10:31 am
door Manon
Volgende week is het 10 miles of Antwerp..... prachtige gelegenheid voor maagdenzoekers.
(en natuurlijk amper hoofddoeken tussen de deelnemers).

Afbeelding

Re: Nieuwe moslimterreurdreiging in Antwerpen.

Geplaatst: vr apr 08, 2016 11:08 am
door King George
Met dit vrije verkeer van Syriërs en Syriëgangers kan je natuurlijk wachten op meer aanslagen in Europa. Gewoon een kwestie van tijd. Het enige wat de kans op aanslagen in Europa kan verkleinen is de Islam uit Europa te verwijderen.

Re: Nieuwe moslimterreurdreiging in Antwerpen.

Geplaatst: vr jun 24, 2016 12:23 am
door Mahalingam
Demografie:

Afbeelding