Nooit meer Groen Links

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76215
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Ariel »

Een verslaggeefster ging de straat op om te kijken wat jongeren van het idee vonden. Zijn zij ook kritisch op het gratis Klaver-geld? De meningen waren verdeeld; de een vond het een topplan, de ander vond het allemaal nog wat te karig.Gratis 10K voor jongeren: ‘Spenden aan Dior-schoenen’

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20946
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door King George »

Iedereen die nu ouder is dan 17 1/2 is krijgt na maart niets van Groen Links, mocht Groen Links in de regering komen en dit agendapunt in hun verkiezingsprogramma binnen halen. Of ze geven dit punt gewoon weg om mee te mogen regeren of gedogen. Dus niets anders dan een gevalletje veel beloven en weinig geven.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20946
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door King George »

Ariel schreef:
wo aug 05, 2020 2:26 pm
LOL. Groen Links ergert zich aan de cruiseschepen voor de Scheveningse kust. Waarschijnlijk beseffen de groentjes niet dat de zee daar voor bedoelt is. Voor schepen. Die varen en drijven daar.

De zee is niet bedoelt om vol te stampen met windmolens. Ik denk dat de groentjes geen kritiek geleverd hadden als de horizon versierd was met windmolens.

Voor Katwijk zijn de schepen ook goed te zien.
Ergernis over cruiseschepen voor Haagse kust groeit: ‘Hoe lang gaat deze horizonvervuiling nog duren?’

Afbeelding
Spoiler! :
Ze liggen nu al een paar maanden voor de kust van Scheveningen: meerdere enorme cruiseschepen die vanwege corona daar ‘geparkeerd’ zijn. Het levert mooie plaatsjes op. Maar inmiddels groeit ook de ergernis. ,,Wij zijn altijd voor betaald parkeren geweest. Dat geldt ook voor zeeschepen.’’

Door de coronacrisis zitten cruiseschepen wereldwijd zonder werk. De vaartuigen die nu op de Noordzee liggen, liggen er al vanaf mei. Zolang het niet veilig is om met honderden passagiers te gaan varen, blijven de zeeschepen voor de Haagse kust dobberen. Hoe lang dat gaat duren, is onbekend. Maar het zou zomaar tot ergens april volgend jaar kunnen zijn.

Vanaf het strand van Scheveningen zijn de schepen zeer goed te zien. Vooral als het mooi en helder weer is, zoals de afgelopen dagen, lijkt het alsof ze vlak bij de kust dobberen. Maar daar waar bezoekers van Scheveningen een flinke duit geld kwijt zijn om hun voertuig de hele dag bij het populairste strand van Nederland te parkeren, hoeven rederijen helemaal niets te betalen voor een ligplek.

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns van GroenLinks vindt het ‘raar dat dit zomaar kan’. Het is ook niet echt duurzaam, benadrukt hij. ,,In de haven kunnen ze aan de walstroom, nu liggen ze daar diesel te verstoken. Bovendien is het ook horizonvervuiling. We hebben wel eens een debat gehad in de Haagse raad over windmolenparken op zee. Nou, die zie je echt nauwelijks terwijl deze boten vol ons uitzicht liggen te verpesten.’’

Ook bij de Haagse Stadspartij is irritatie over deze gratis parkeerplaats voor de kust. ,,De Haagse Stadspartij is altijd voor betaald parkeren geweest. Dat geldt ook voor zeeschepen’’, zegt fractievertegenwoordiger Tim de Boer. Maar de gemeente heeft hier niets over te zeggen weet hij ook. Als ze op meer dan een kilometer afstand van de kust liggen (buiten Haags territorium), hoeven de varende hotels van de Holland America Line en Seaborn namelijk niets te betalen. Datzelfde geldt voor vrachtschepen.

Bij Hart voor Den Haag, de grootste partij van Den Haag, zijn ze daar niet blij mee. ,,Nu lijkt de zon letterlijk en figuurlijk voor niets op te gaan. Hoe lang gaat deze horizonvervuiling nog duren? Het is ook geen mooi visitekaartje naar de, vooral Duitse, toeristen die onze stad en ons strand weten te vinden”, zegt woordvoerder Elias van Hees.

De VVD in Den Haag begrijpt niet dat andere partijen in de raad zich hier druk om maken. ,,Dit zijn uitzonderlijke tijden, die uitzonderlijke maatregelen vragen. Deze schepen liggen hier tijdelijk; de ene geniet ervan, de ander vindt het afschuwelijk. Ik denk echter eerder aan het feit dat ze niet kunnen en mogen varen, dat er mensen thuis zitten zonder werk omdat ze niet op het schip kunnen werken. Dat zijn de zaken waar we aandacht aan moeten besteden’’, zegt raadslid Judith Oudshoorn.

,,Ik heb veel liever dat ondernemers, die honderden mensen in dienst hebben, hun mensen kunnen betalen. Dat is de prioriteit. De partijen die het hardste roepen om liggeld en dat soort symbolische maatregelen, horen we nou nooit als het gaat om de economie of daar waar de werkgelegenheid geholpen kan worden. Dit maakt weer eens duidelijk waar hun prioriteiten liggen.’’

Woordvoerder Nico Bleichrodt van de Holland America Line zucht diep als hij hoort dat er in Den Haag discussie is over de cruiseschepen. ,,Wij liggen daar puur om het feit dat we niet kunnen varen’’, benadrukt hij. 'De sector is zwaar getroffen door het virus. Rederijen zijn dan ook blij dat ze van de overheid de mogelijkheid hebben gekregen om hun schepen voor de kust te parkeren. In de Rotterdamse haven is maar plek voor twee (kleinere) schepen, legt hij uit.

,,Daarnaast heb je het kostenaspect. We hebben nu geen inkomsten, maar alleen kosten. Tegen politici die hier een punt van maken, zou ik willen zeggen: Verplaats je eens in onze positie. Wij willen dit ook niet. Het liefst varen we zo snel mogelijk uit.’’

De cruisesector is zwaar getroffen door de coronacrisis. In maart dit jaar kwam het cruiseverkeer wereldwijd tot stilstand nadat op meerdere schepen mensen besmet raakten met het coronavirus. Passagiers mochten soms wekenlang niet van boord. Onlangs raakten op een Noors schip, dat weer ging varen, tientallen bemanningsleden besmet.

Voorlopig ziet het er dan ook niet naar uit dat cruiseschepen weer heel snel met honderden passagiers aan boord gaan varen. Niet alleen is dat qua veiligheid een groot risico, maar zijn er daarnaast ook veel landen die vanwege corona strenge maatregelen hebben genomen. Cruisevakanties worden dan ook nauwelijks meer geboekt, aldus gespecialiseerde reisbureaus.

Veel (kleinere) rederijen dreigen deze crisis niet te overleven. Maar ook grote rederijen hebben het moeilijk. Onlangs werd bekend dat cruisemaatschappij Holland America Line (HAL), met Rotterdamse roots, meerdere cruiseschepen heeft verkocht. Zowel de Maasdam, Rotterdam, Amsterdam en Veendam zijn van de hand gedaan. De Rotterdam gold lange tijd als officieus vlaggenschip van de cruisehaven in de Maasstad.

De Italiaanse rederij MSC Cruises zegt zich voor te bereiden op een mogelijke herstart deze zomer. Passagiers moeten wel eerst een coronatest ondergaan voor ze aan boord mogen.
Het zou mooi zijn als Groen Linksers de Zeeuwse Rivièra tussen Vlissingen en Westkapelle mijden vanwege hun bedorven uitzicht. Daar kan het strand alleen maar van opschonen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41737
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Mahalingam »

En Klaver heeft weer een keutel gelaten waar de media op af komen (net als vliegen dat doen).
Sinterklaas is in aantocht maar, veel belangrijker, er zijn verkiezingen op komst.
GroenLinks: de huren moeten met honderden euro’s per maand omlaag
Als het aan GroenLinks ligt, gaan de huren in het hele land omlaag. Dit moet gelden voor zowel de vrije sector als voor sociale huurwoningen. De partij kondigt in het verkiezingsprogramma, dat deze zaterdag gepresenteerd wordt, aan dat het de huurprijzen anders wil berekenen. Volgens GroenLinks kan dit honderden euro’s per maand schelen.

De oppositiepartij wil het woningwaarderingsstelsel, aan de hand waarvan de huurprijzen voor sociale huur bepaald worden, ook toepassen in de vrije sector. Op deze manier bepaalt de overheid voor 95 procent van de woningen de maximale huurprijs. Dit moet voorkomen dat investeerders de prijzen in mate name de grote steden opdrijven. Ook moet niet langer gebruik gemaakt worden van de WOZ-waarde bij het bepalen van de huur, om te voorkomen dat de prijzen in populaire gebieden omhoog schieten.

In een interview met deze krant zegt partijleider Jesse Klaver: “Het is bizar wat voor huren je moet betalen in de Randstad. Andere partijen zullen wel zeggen dat ons plan radicaal is, of extreem. Nee. Weet je wat extreem is? 1.500 euro huur betalen om in een bezemkast te wonen.”

GroenLinks presenteert meer plannen om de vastgelopen woonmarkt vlot te trekken. Zo wil de partij de verhuurdersheffing voor woningcorporaties afschaffen, sociale huurwoningen toegankelijk maken voor mensen met hogere inkomens en gemeenten de mogelijkheid geven om een bewoningsplicht in te stellen voor woningen. Dat laatste middel moet speculatie en vakantiehuur tegengaan.

Basisinkomen

Daarnaast wil de partij dat er tot 2030 1 miljoen huizen gebouwd worden. Dat is hetzelfde aantal als in de plannen van het kabinet. Klaver: “Het liefst wil je meer, maar die 1 miljoen huizen moeten gewoon gebouwd worden. Tot nu toe worden die doelen en ambities nooit gehaald. Door de stikstofcrisis, of omdat het moeilijk is om aansluiting te vinden met infrastructuur of openbaar vervoer.” Van die 1 miljoen woningen moet minstens 40 procent bestaan uit sociale huur.

GroenLinks pleit ook voor een soort basisinkomen. De partij wil een ondergrens waar inkomens niet onder kunnen zakken. De overheid moet het loon zo nodig aanvullen. Mensen die hun baan verliezen tijdens de coronacrisis, krijgen recht op een ‘crisisinkomen’. In loondienst is dat 70 procent van het laatst verdiende salaris. Zzp’ers en flexwerkers die geen recht hebben op een uitkering, kunnen aanspraak maken op 1.050 euro per maand.

Donderdag bracht GroenLinks al het plan naar buiten om elke jongere die 18 wordt, vanuit de overheid een bedrag van 10.000 euro te schenken. Die kunnen zij gebruiken voor een opleiding of om een start te maken op de arbeidsmarkt. Klaver stelt echter geen eisen aan de besteding: “Wij hebben veel vertrouwen in jongeren. Als je hun een kans geeft op een fantastische start, dan gaan ze daar echt wel goed mee om.”

Het plan krijgt veel kritiek. Volgens PVV-leider Geert Wilders is de partij strafbaar, omdat die zou proberen om net kiesgerechtigde jongeren om te kopen. SP en CDA verwijten Klaver dat hij voorstander was van het afschaffen van de basisbeurs, waardoor jongeren nu een grote studieschuld opbouwen.
https://www.trouw.nl/politiek/groenlink ... ~b2af4388/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6328
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:
za okt 10, 2020 3:08 pm
En Klaver heeft weer een keutel gelaten waar de media op af komen (net als vliegen dat doen).
Sinterklaas is in aantocht maar, veel belangrijker, er zijn verkiezingen op komst.
GroenLinks: de huren moeten met honderden euro’s per maand omlaag
Als het aan GroenLinks ligt, gaan de huren in het hele land omlaag. Dit moet gelden voor zowel de vrije sector als voor sociale huurwoningen. De partij kondigt in het verkiezingsprogramma, dat deze zaterdag gepresenteerd wordt, aan dat het de huurprijzen anders wil berekenen. Volgens GroenLinks kan dit honderden euro’s per maand schelen.
Afbeelding
GroenLinkse snotterbel Jessias Klaver, alias de Linkse Messias.

Deze goedkope onbetrouwbare volksopruier eersteklas is niet alleen een opvallende nietsnut in de Tweede Kamer, hij is ook een enorme onuitstaanbare hypocriete klootzak.

Deze achterbakse mooiprater met een tong van een ratelslang, die zichzelf wel ziet zitten in een kabinet met Rutte, heeft jarenlang de tijd gehad om ons mee te delen dat Nederland overvol is en er geen vluchteling meer bij kan. Ik herinner mij dat hij de enige was in de Tweede Kamer die vond dat meer vluchtelingen opgenomen moesten worden in Nederland.

Wat een ongelooflijk nare vervelende waardeloze vent is die overbodige Klaver. De huurprijzen zijn zo hoog omdat er te weinig huizen zijn en teveel mensen in Nederland. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen voor dit GroenLinkse etterbakkie?

Ik ben net als Johan Derksen - heerlijke man - ik zeg wat ik denk dat goed is om te weten. Onder andere dat ik al die stemmers op GroenLinks heel vervelende nare mensen vindt. Zo ontzettend dom en onbetrouwbaar, daar is geen samenleving mee gediend.

Uit het magazine Esquire
Het wringt pas als het over zijn Marokkaanse achtergrond gaat. Klaver lacht om de verwensingen op Twitter ('Yasser Feras, ga terug naar Marokko!') en de gefotoshopte baard op zijn gezicht. Zijn opa van moeders kant noemde Klaver altijd een 'wereldburger', en die omschrijving was voldoende. Maar het wordt ongemakkelijk als Klaver door zijn geboortestad Roosendaal loopt en een Marokkaans-Nederlandse dame hem aanspreekt: "Jij hebt toch een Marokkaanse vader? Mijn vader is de beste vriend van jouw vader."
Duidelijk weer. Het verlangen naar superioriteit vanuit de culturele achterban, discriminatie en de eigen cultuur eerst, zit diep geworteld in de mens. Niks mis mee. Laat de mensen in hun eigen cultuur in hun eigen waarde in hun eigen habitat floreren, gelukkig zijn, en gaar smoren.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76215
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Ariel »

Groen Links presenteert verkiezingsprogramma. Je moet er toch niet aan denken dat GL aan de macht komt....
GL wil belasten, verbieden en fors meer uitgeven

Nu niemand meer het monopolie heeft op het thema klimaat kiest GroenLinks voor de overtreffende trap. In het zaterdag gepresenteerde verkiezingsprogramma pleit de partij van Jesse Klaver voor nog strengere klimaatdoelen.

De milieupartij wil het klimaatdoel van Parijs vijf jaar naar voren halen en over tien jaar al 60 procent minder CO2-uitstoot ten opzichte van 1990. Op dit moment praat Brussel dankzij een lobby van kabinet-Rutte III nog over het ophogen van 40 naar 55 procent. Het huidige Europese doel is minstens 40 procent.

’Klimaatverkiezingen’
„Klimaat is de absolute prioriteit in dit verkiezingsprogramma”, aldus Klaver tijdens de campagneaftrap in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Volgens hem laat de afgelopen zomer zien dat we nu al in Nederland last hebben van klimaatverandering. De stembusgang in maart moet van de partijleider daarom ’klimaatverkiezingen’ worden.

Als het aan GL ligt komt er een vloedgolf aan nieuwe belastingen om deze groene wensen te halen: van de grondstoffenbelasting tot een stikstofheffing in de landbouw. Schiphol moet kleiner worden, vluchten naar Berlijn verboden en er mogen geen nieuwe autowegen komen. Kerncentrales zijn volgens de partij ’geen optie’. GL wil meer windmolens op zee.

Vlees duurder
Verder wil lijsttrekker Klaver het gedrag van Nederlanders beïnvloeden met verboden en belastingen. Zo wil de partij vlees duurder maken, accijns op tabak verhogen, een suikertaks voor frisdranken, een nationale vliegtaks en een verbod op gratis hamburgerbakjes en koffiebekers. Tegelijkertijd moet de btw op groente en fruit worden geschrapt.

Wie zijn zaakjes goed voor elkaar heeft, mag wat GL betreft flink gaan betalen. De partij wil grote erfenissen zwaarder belasten, versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek en voor alle belastingschijven een gelijk tarief.

De partij heeft zich voor het programma duidelijk laten inspireren door de Franse filosoof Thomas Piketty. Een van ’zijn’ ideeën werd eerder deze week al naar buiten gebracht: de Klaver-premie van 10.000 euro die jongeren cadeau krijgen voor hun achttiende verjaardag.

Aan de uitgavenkant heeft de linkse partij meer in petto. Zo pleit de partij voor betere arbeidsvoorwaarden in de culturele sector, een klimaatfonds van 60 miljard, hogere bijstandsuitkeringen, extra geld voor ontwikkelingshulp, hogere salarissen in de publieke sector, gratis kinderopvang, lagere zorgpremies en publieke zorgfondsen.

Klaver zelf geeft bij de presentatie al aan dat hij veel kritiek verwacht uit ’rechtse hoek’ over uitvoerbaarheid van alle plannen. „Tegen hen zeg ik: de tijd van status quo is voorbij.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76215
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Ariel »

De NOS weet ons dit nog te vertellen. Een boom voor elke Nederlander, gratis kinderopvang
Ook wil de partij 17 miljoen bomen planten, "voor elke Nederlander een"

Verder pleit GroenLinks voor kleinere klassen in het basisonderwijs en gratis schoolfruit. Er moeten burgerraden komen met door loting aangewezen mensen, om de inspraak in de democratische besluitvorming te vergroten.

Mensen die te weinig verdienen om rond te komen, krijgen maandelijks een aanvullend bedrag.

De stemgerechtigde leeftijd gaat wat GroenLinks betreft omlaag van 18 naar 16 jaar. En iedereen krijgt recht op vier dagen gratis kinderopvang.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48319
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Pilgrim »

Een partij van pubers.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20946
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door King George »

En nu wil Groen Links ook nog € 60.000.000.000 erbij voor de klimaatzwendel.

GroenLinks wil 60 miljard stoppen in Klimaatfonds

Wel, dan weten wij wat er gebeuren gaat als Groen Links in de regering komt.

Die € 60 miljard erbij voor de klimaatzwendel komt er. Die belastingverhogingingen komen er. Als weggeefpuntjes in de formatie komt die huurverlaging er niet, komt die € 10.000 voor elke 18-jarige er niet en komen die forse verlaging van de ziektekostenpremie en de afschaffing van het eigen risico er niet.

Als Groen Links in de oppositie belandt en de VVD het voor het zeggen krijgt, dan krijgen we Groen Links- en D'66-beleid. Stem VVD en dan krijgt je dit:

Die € 60 miljard erbij voor de klimaatzwendel komt er. Die belastingverhogingingen komen er. Een huurverlaging er niet, € 10.000 voor elke 18-jarige komt er niet en een forse verlaging van de ziektekostenpremie en de afschaffing van het eigen risico komen er niet.

Behalve met een stem op Groen Links of op de VVD bent u ook verzekerd van wat er wel komt en van wat er niet komt als hierboven voorspeld als je op D'66 of op het CDA of op de CU of op de PvdA stemt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76215
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Ariel »

King George schreef:
zo okt 11, 2020 9:14 am

Wel, dan weten wij wat er gebeuren gaat als Groen Links in de regering komt.
Soms denk ik dat ik in een open gekkenhuis beland ben. Aan de ene kant staan onder de leiding hun sekteleider Willem Engel de viruswaarheid mensen, aan de andere kant vind je de de overdreven regels van de Belgische regering. Vergaande maatregelen om thuis besmettingen te voorkomen: ’Elk detail maakt het verschil’ , waar niemand zich aan gaat houden.

En ik sta er ergens tussen in, met verbazing te kijken hoe dwaas mensen zich gedragen. Waar is het gezond verstand gebleven vraag ik me af.

En dan hebben we Groen Links met hun dwaze voorman Jesse Klaver.

Jesse is erg trots op zijn plannen. Hij zegt er zelf over...
Wij willen niets meer en niets minder dan grote verandering.

Ik ben trots op dit verkiezingsprogramma. Het is helder groen, het is modern links en het is harder nodig dan ooit.

Een programma voor de volgende generaties.

Een draadje met onze plannen.
Hier is hun verkiezingsprogramma. 44 pagina's vol met helder groen, en modern links.

Ik maak me zorgen over het stemgedrag van de jeugd . Die vallen in de GL kuil.

Mijn kleindochter heeft vorige keer GL gestemd, en ik ga haar 250 euro's aanbieden als ze geen GL stemt. 250 euro zo in haar hand. Wat Jesse kan, jongeren verleiden , kan ik ook.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41737
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Mahalingam »

De CPN (Communistische Partij Nederland) leden zijn allen terecht gekomen bij Gr. Links en niet bij de SP. En wat merken we heden ten dage daarvan? Hun liefde voor het raden-communisme.
"Er moeten burgerraden komen met door loting aangewezen mensen, om de inspraak in de democratische besluitvorming te vergroten. "
In de door hun gewenste samenleving worden partijleden, burgers dus, aangewezen door De Partij om in (arbeiders)raden te gaan zitten. Dan hoeft niemand te kiezen, daar hebben ze dan fraudegevoelige loting voor.
Even een verduidelijing:
Radencommunisme is een stroming binnen het marxisme, begin jaren '20 ontstaan in Nederland en Duitsland, waarin arbeidersraden op bedrijfsniveau worden gezien als de primaire vorm van revolutionaire organisatie; zij zouden de staat vervangen.[...]
De belangrijkste Nederlandse theoretici van het radencommunisme waren Anton Pannekoek en Herman Gorter. [...]
Radencommunisme ligt dicht bij anarcho-syndicalisme.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Radencommunisme
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41737
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Mahalingam »

Wilders heeft een paar feiten aangekaart die de linksen niet welgevallig zijn. Ze doen dan ook huilie huilie. En ja, wat kunnen ze anders dan op de man spelen want discussie is taboe voor ze.
GroenLinks-Kamerlid ‘boos en laaiend’ op Geert Wilders: ‘Hij is een racist!’

GroenLinks-parlementariër Niels van den Berge heeft op social media hard uitgehaald naar PVV-leider Geert Wilders, die hij verweet “racistische drek” de wereld in te sturen.

PVV-voorman Geert Wilders krijgt het voor z’n kiezen van GroenLinks-Kamerlid Niels van den Berge, die vindt dat de oppositieleider een “racist” is, omdat hij twitterde dat in deze coronagolf de IC-bedden voornamelijk bezet worden gehouden door mensen met een migratie-achtergrond, en daardoor zijn “Henk en Ingrid” minder veel en minder goede zorg zouden ontvangen.

Van den Berge is niet alleen “boos,” maar ook “laaiend” schrijft hij op social media en valt zijn PVV-collega hard aan:
“Boos? Laaiend. Deze racistische drek maakt meer kapot dan ons lief is.
Klap in het gezicht van al die zorghelden met een migratieachtergrond.”
De volgeling van Jesse Klaver greep ook nog eens terug op het applaus dat zorgmedewerkers kregen, ook van PVV-leider Wilders. Ook onder die mensen bevinden zich “Mohammeds en Fatima’s”, en verdienen dus beter dan de “drek” van Wilder, aldus de GroenLinkser:
“Blijkbaar klapt Wilders alleen voor je als je Henk of Ingrid heet. Daar is een woord voor. Begint met een R.”
Behalve de GL’er nemen ook partijen als PvdA, DENK, de SP en D66 de PVV-voorman onder vuur. Allemaal vinden ze het niet kunnen dat hij de coronapandemie misbruikt om nog even wat opmerkingen over de afkomst van mensen het publieke debat in te slepen. Zeker op dit medisch penibele moment ongewenste polarisatie, vinden de partij.
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020 ... en-racist/

Als er 1 beroep is dat Mohammedaans niet-multikul is dan is het wel de verpleging. Daar zitten geen “Mohammeds en Fatima’s” in want poepluiers van patienten afhandelen is niet hun pakkie an, daar heb je ongelovigen voor.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41737
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Mahalingam »

De middelste is in gezamelijkheid voor de bus gegooid wegens solistisch optreden.
Afbeelding
De fractie van GroenLinks in Doetinchem: Anne Marie Kamphuis (links) en Marcella Heerenveen (rechts) Kamps (midden).
Gifvatenaffaire Doetinchem: GroenLinks zegt vertrouwen op in fractievoorzitter

- De fractie van GroenLinks in Doetinchem heeft het vertrouwen opgezegd in fractievoorzitter Karen Kamps. Dat laat Marcella Heerenveen weten in een persbericht. Heerenveen, naast Kamps en Anne Marie Kamphuis een van de drie raadsleden in de Doetinchemse fractie, neemt nu zelf het fractievoorzitterschap op en bedankt Kamps voor bewezen diensten.

‘De manier van handelen van de fractievoorzitter rondom de lekkende gifvaten zijn de spreekwoordelijke druppels die de emmer deed overlopen', schrijft Heerenveen in een persbericht.

‘De afgelopen maanden is er binnen de fractie grote onvrede ontstaan over het functioneren van de fractievoorzitter. Zo leidde het solistische optreden van de fractievoorzitter er regelmatig toe dat de overige raadsleden verrast werden door uitlatingen in de media. Helaas zijn verschillende pogingen om tot een werkbare situatie te komen gestrand’.
https://www.gelderlander.nl/doetinchem/ ... ~ab0aa7c2/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6328
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door hans van de mortel »

Van onze bijschriftenspecialist Hans van de Mortel sr.:

Afbeelding
De fractie van GroenLinks in Doetinchem. Van links naar rechts: Anne Marie Kamphuis; fractievoorzitter
Karen Kamps en Marcella Heerenveen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48319
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Bericht door Pilgrim »

GroenLinks...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie