De bananenrepubliek der Nederlanden

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Berichtdoor Scarlatti » Vr Nov 07, 2008 3:46 pm

wat een zielige jammerlijke vertoning...

zou dit uit te roeien zijn nog ooit? zou dit bij de PVV ook voorkomen? ik zit altijd weer met plaatsvervangende schaamte, wat een stel incomptente kneuzen.. waar worden ze in godsnaam op geselecteerd? t lijkt wel iig NIET op normaal gezond verstand en gevoel voor integriteit.. moet zeker onmiddellijk ingeleverd worden zodra ze aanvoelen dat ze ms een 'baantje' kunnen krijgen.. bàh!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 07, 2008 10:10 pm

Wat mij in het gehele verhaal zo treft is dat niet alleen Corinne Bierman zich van geen kwaad bewust was, maar dat ik weet niet hoeveel onderwijzers die lestekst gebruikt hebben en ook niet beseften dat ze iets schunnigs lazen. Ook zij herkennen agitprop voor kinderen niet meer als zodanig.

Bij HP is iemand achter de vraag aan gegaan: "Uit wiens pen is die gewraakte tekst van Wilders=Hitler gevloeid?"
http://www.geenstijl.nl/archives/images/kidsweekhpdetijd475.html
En het antwoord is: een select clubje dat bijsnabbelt via zijn werkgever: Kidsweek. En wat is dat voor iets?
http://www.kidsweek.nl/artikel/178308
spuit vuil over Sarah Palin en trapt haar na met deze tekst voor 10- tot 12-jarigen:
Een bekende blunder uit de verkiezingsrace was Palins gesprek met journaliste Katie Couric. Die stelde wat moeilijke vragen en al snel bleek dat Palin nauwelijks wist waar het over ging. Nu zeggen Palins medewerkers dat ze haar hadden proberen voor te bereiden op dat interview, maar dat Palin dat niet nodig vond.

Dat terwijl het klip en klaar bewezen is dat er zo geknipt en geplakt is aan dat interview opdat Sarah zo stom mogelijk naar voren kwam. Een schoolvoorbeeld van Goebeliaanse propaganda. Dat in dit krantje dus zonder meer wordt opgelepend. Dat lijkt erop dat we hier te maken hebben met een socialistisch propaganda medium.

HP weet ook nog een recente uitspraak van Mevr. Bierman over de vraag wat nu (inlegvel?) te citeren:
"Dat weet ik nog niet. Het zou kunnen dat we een verklaring sturen naar de scholen."
Wat zou ze dan wel gaan verklaren? "Hoop gezeik, niks aan de hand, gewoon doorgaan met les geven."
En Kidsweek was helemaal niet gecharmeerd van die Hitler met hun Kidsweek in 1 plaatje. Lange tenen? Bang met Goebeliaanse praktijken geassocieerd te worden?
En let op hoe in rood nu "Adolf Hitler. Corinne Bierman" gecombineerd wordt.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Ma Nov 10, 2008 9:33 pm

Er is weer nieuws tot ons gekomen uit onze verrre echte bananen-eilanden.
En over wie gaat het? Onze Ella Vogelaar.
Je weet wel die eerst stelde:
http://www.wereldomroep.nl/news/domestic/6000335/Vogelaar-houdt-vast-aan-databank-Antillianen
Vogelaar houdt vast aan databank Antillianen
Den Haag - Minister Vogelaar voor Integratie blijft erbij dat een databank van Antilliaanse probleemjongeren in Nederland hard nodig is. Zonder zo'n lijst wordt een gerichte aanpak van hun problemen erg lastig, vindt de minister. Vogelaar wijst erop dat Antillianen oververtegenwoordigd zijn in de Nederlandse cijfers over criminaliteit, werkloosheid, schulden en schooluitval.

Premier De Jongh-Elhage van de Nederlandse Antillen bracht de afgelopen dagen een bezoek aan Nederland. Zij herhaalde nog eens haar grote bezwaren tegen de databank. De premier vindt de zogeheten Verwijs Index Antillen racistisch, discriminerend en stigmatiserend. De invoering van een databank zou een zware hypotheek leggen op de verhoudingen tussen Willemstad en Den Haag, aldus De Jongh-Elhage.

Minister Vogelaar gaat binnenkort naar de Antillen om de kwestie te bespreken.

En Ella is gegaan en is als een ander mens uit het overleg gekomen. Zo zie je maar weer wat een vrolijk zonnetje, vriendelijke maffiosi, leuke muziek, lekkere drankjes en een warm klimaat kunnen bewerkstelligen:
http://www.nrc.nl/binnenland/article2055910.ece/Toch_geen_databank_met_Antilliaanse_probleemjongeren
Toch geen databank met Antilliaanse probleemjongeren
Willemstad, 10 nov. Onder druk van de Antillen voert minister Ella Vogelaar (Integratie, PvdA) toch geen aparte databank voor Antilliaanse en Arubaanse probleemjongeren in.
Dat heeft zij vandaag tijdens een bezoek aan Curaçao bekend gemaakt.

Bij nader inzien vindt Vogelaar dat voor alle probleemjongeren in Nederland een verwijzing naar hun afkomst moet worden opgenomen in de dossiers van hulpverleners voor zover dat relevant is. Van deze registratie komt echter geen verplichting.
Wel zullen hulpverleners worden gestimuleerd om in hun eigen dossiers een aantekening te maken van de herkomst van jongeren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Almere zonder cash

Berichtdoor Mahalingam » Wo Nov 12, 2008 11:03 pm

Almere wordt geteistert door een tsunami van overvallen op winkels. (20 overvallen in 10 weken)
De politie staat voor een raadsel en kijkt er naar.
Maar gelukkig heeft burgemeester Jorristma (VVD) een plan van aanpak.
Als er geen kontant geld meer in de kassa's zit dan houden de overvallen wel op. Dus echt geld is uit en pinnen of chippen moet.
Jorritsma: “We bekijken nog hoe we de proef precies gaan invullen. Weinig cash geld is belangrijk, maar daarnaast moet het contante geld zo snel mogelijk via een soort buizenpost worden afgevoerd. Daarbij kun je bekijken of je na vier uur ’s middags nog contant moet accepteren in winkels.” Enkele supermarkten in Nieuwegein nemen op dit moment al na vier uur ’s middags geen contant meer aan.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2470645/___Verbod_cash_betalen_bij_super___.html?p=17,1
In mijn supermarkt hebben ze 4 zelfbedieningskassa's met 1 opzichter erbij: zelf scannen en je klantenkaart gebruiken. Niks geen kontant geld meer. In vele winkels in mijn buurt hebben ze al pinnen beneden de 10 euro gratis gemaakt. Het is wel wat duurder voor de winkelier maar goedkoper dan de jaarlijkse overval.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Do Nov 13, 2008 2:59 am

Ik had van de sufkut Joritsma toch iets betere rechtskennis verwacht. Winkels zijn bij wet verplicht om contante betaling te accepteren.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Berichtdoor naar boven » Do Nov 13, 2008 3:56 am

H.Numan schreef:Ik had van de sufkut Joritsma toch iets betere rechtskennis verwacht. Winkels zijn bij wet verplicht om contante betaling te accepteren.

Tja, als je jongeren - of andere geldverslaafde stakkers - wilt beschermen tegen de verleidingen die de kassa's in de supermarkten van de decadente welvaartsstaten bieden, mag je onorthodoxe maatregelen niet op voorhand uitsluiten en moet je je zeker niet laten weerhouden door details zoals regeltjes die in de wet staan.

Voordeel: iedereen die bepakt met boodschappen de supermarkt verlaat heeft met zekerheid een pinpas op zak. Dat vergemakkelijkt een schifting op voorhand van de prooien van de pasjesdieven aanzienlijk.
RTFM

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 17, 2008 5:16 pm

Het zijn me toch een stelletje zuiplappen daar in 020-GAZA.
Al eerder vermelde ik de perikelen omtrent een illegaal zuiphol met de pistolen onder de tap. Eigenaar was Sekyere en hij werd gedekt door stadsdeelvoorzitster lvira Sweet die ook goed kan innemen. Dat was op 26 maart:
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?p=131441&highlight=sekyere&sid=67e595a5bdfe326b09d8daa06baf4d81#131441

En wat lees ik nu:
http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=39128
Weer PvdA-raadslid in Zuidoost in de fout
Zuidoost-PvdA-raadslid Ernest Owusu Sekyere is twee weken geleden betrokken geweest bij een aanrijding. Hij was onder invloed van alcohol. Ter plekke was de Ghanees niet in staat om een blaastest te ondergaan, reden waarom hij werd meegenomen naar het bureau.
Owusu Sekyere heeft zijn conclusie getrokken en verlaat de PvdA. Hij gaat door als eenmansfractie.
De PvdA in Zuidoost maakt er een dolle boel van. Stadsdeelvoorzitter Elvira Sweet is al twee keer gepakt met drank op. Raadslid Ama Carr reed zonder gel-dig rijbewijs in een onverzekerde auto en gaf bij controle een valse naam op.

Ernest is nu een 1-mans fractie begonnen want de PvdA heeft genoeg van hem (Groen-Links ging ze voor).
http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/83221/2008/12/17/Drank-dwingt-Sekyere-uit-PvdA-Zuidoost.dhtml
Drank dwingt Sekyere uit PvdA-Zuidoost
Volgens Lourens Burgers, voorzitter van de stadsdeelraad, is Sekyere, die vanochtend onbereikbaar was voor commentaar, niet uit de fractie gezet. ''De PvdA heeft na eerdere situaties op dit gebied regels opgesteld en besloten dit niet meer te tolereren. Sekyere kent de regels en is opgestapt.''

En mevrouw Sweet is er toendertijd zonder kleerscheuren vanaf gekomen nadat ze 2 keer straal bezopen achter het stuur betrapt was. Reden:
Vorig jaar concludeerde een PvdA-commissie onder leiding van oud-burgemeester Ed van Thijn dat Sweet de partij onnodig schade had toegebracht. Volgens Van Thijn was rijden onder invloed door de stadsdeelvoorzitter 'geen privékwestie', zoals Sweet beweerde. Maatregelen bleven uit, omdat de gedragscode voor PvdA-politici toen nog niet van kracht was.

En een tijdje terug hadden we de kwestie Ama Car bij de PvdA:
Deelraadslid Ama Carr van de PvdA in Zuidoost is in opspraak geraakt. De kersverse 24-jarige politica, die oorspronkelijk uit Ghana komt, is in februari betrapt op illegaal autorijden.

Tijdens een verkeerscontrole werd Carr aangehouden door de politie. Ze bleek geen rijbewijs te hebben en onverzekerd rond te rijden. Bovendien gaf ze een valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.

Carr doet de kwestie af als een klein incident. Het landelijke partijbestuur van de PvdA gaat de zaak onderzoeken.

PvdA- afdelingsvoorzitter Nick Bolte zei gisteren in een reactie tegen de Volkskrant dat het incident geen reden was de kandidatuur van Carr in te trekken.

''Dit is de Bijlmer,'' voegde hij er aan toe. ''Jonge mensen doen dat. Er was geen drank in het spel. Dan was het een andere zaak geweest.''

Bolte zegt dat dit geval niets te maken heeft met de kwaliteiten van Carr als raadslid. PvdA-voorman Wouter Bos zei in een eerder interview met Het Parool dat het grote aantal nieuwe, onervaren allochtone raadsleden een risico voor de partij vormt. ( Het Parool, 08-04-2006)

Die zaak is toen ook met de grote rode mantel der Liefde toegedekt.
En ik kwam een verwijzing tegen (niet verder terug gevonden): " Gekke Ella haalde Elvira Sweet nog wel aan als toonbeeld van de geslaagde inzet van allochtonen in deze mooie maatschappij."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72269
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 17, 2008 5:34 pm

Pvda'er Burgers betreurt het vertrek van Sekyere. ''Afgezien van het feit dat hij een stemmentrekker was, is hij ook een buitengewoon intelligente man. Jammer dat het zo is gelopen


Deze stemmentrekker en buitengewoon intelligente man gaat nu dus verder als eenmansfractie.
Dat betekent waarschijnlijk dat hij gewoon lekker thuis zit, zijn eigen louche zaakjes kan doen en zijn geld maandelijks op zijn rekening gestort ziet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: Ma Sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor Polleke » Zo Dec 21, 2008 5:27 pm

Ghetto-vorming is nu officieel beleid.

Gemeenten willen huurders selecteren op leefstijl

DEN HAAG - Gemeenten willen wettelijke mogelijkheden hebben om huurders te selecteren op leefstijl. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft hiervoor deze week gepleit.
Op een aantal plaatsen in Nederland is geëxperimenteerd met de nieuwe manier van woningtoewijzing, en volgens de VNG blijkt de leefbaarheid in wijken erdoor aanzienlijk te verbeteren.

Het is de bedoeling dat mensen met vergelijkbare manieren van leven bij elkaar in de buurt gaan wonen. Volgens de VNG blijken bewoners dan meer begrip voor elkaar te hebben en voelen ze zich meer betrokken bij elkaar.

De koepelorganisatie van gemeenten stelt wel een aantal voorwaarden aan de nieuwe aanpak. Zo mag het nieuwe beleid er niet toe leiden dat groepen op etnische of religieuze gronden worden gediscrimineerd. Als iemand niet in een wijk kan wonen wegens een afwijkende manier van leven, moet hij of zij wel elders in de gemeente of regio terechtkunnen. Bovendien mogen de maatregelen volgens de VNG alleen tijdelijk worden getroffen.


Onze intellectuele ambtenarij heeft dus nu een 'leefstijl'-index bedacht. Wat is in vredesnaam een afwijkende manier van leven? Met zes kinderen in een veel te klein appartement wonen? Een pedofiel? Te veel kerstverlichting? Is het inkomensgerelateerd?

Je blijft je verbazen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 21, 2008 9:31 pm

Ik denk dat dit naar analogie gaat van de al heel oude methode die men in Japan heeft.
japanners wonen nog bekrompener en dichter op elkaar dan wij hier. Sociale harmonie in de leefomgeving is van groot belang.
Iedereen die die harmonie geregeld verstoord wordt door de overheid grondig bekeken. Ziet men geen mogelijkheid tot gedragsverandering dan wordt men als asociaal gezien en gedwongen verhuizing naar de asocialen-buurt is dan de oplossing. Deze asociale wijk ligt aan de rand van de stad, omgeven door een gracht en toegankelijk via een bewaakte ophaalbrug. Iedere asociaal dient 's nachts daar in die wijk te zijn. Wordt die elders aangetroffen dan volgt slaag en straf.
In de wijk zelf is men vrij om net zo asociaal te zijn als men wil. Problemen dient men onderling te regelen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72269
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 21, 2008 9:55 pm

Ik vermoed dat het iets ander ligt als jullie denken. Ik heb pas een artikel gelezen over Zoetermeer .
Daar wil men ook in een wijk mensen met een bepaalde leefstijl bij elkaar plaatsen. De mensen kiezen daar zelf voor. Wil je in een kinderrijke flat wonen waar toch redelijk wat lawaai gemaakt wordt, of in een rustige flat met oudere mensen, dan kan dat.
Ik kan het artikel niet meer vinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 28, 2008 3:40 pm

Er is weer nieuws uit die eilanden waar de echte bananen groeien.
Volgende maand is het hier koud dus er gaan heel veel politici naar onze Antillen voor veel vergaderingen en besprekingen. Het is een komen en gaan van ambtenaren en politici met een grote zon-behoefte.
Amper was er kort geleden afgesproken dat er een paar miljard wordt geschonken om de staatsschuld van 9000 euro per hoofd van de bevolking te lenigen, of de gezagsdragers zien hun kans schoon om het nodige geld voor hunzelf af te tappen.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2008/12/politici_curacao_op_50e_met_pe.html
Politici Curacao op 50e met pensioen
Politici op Curacao bouwen in twaalf jaar een volledig pensioen op en mogen op hun vijftigste al van dat pensioen genieten...
De Eilandsraad van Curaçao is akkoord gegaan met een verbetering van de pensioenregeling voor de huidige en voormalige raadsleden en gedeputeerden.

Let wel, ze gaan met terugwerkende kracht vanaf 2000 dit doorvoeren. De extra winst per deelnemende politicus is 1,2 miljoen.
En opeens vindt de PVV een medestander: de SP.
Het Nederlandse SP-Kamerlid Ronald van Raak noemde de verhoging donderdag te onbeschoft voor woorden. ,,Onlangs werd bekend dat een derde van de bevolking op Curaçao onder de armoedegrens leeft en politici op dit eiland krijgen hoge vergoedingen'', aldus Van Raak.

Volgens het SP-Kamerlid geven de politici een slecht voorbeeld. ,,Kort na het sluiten van een akkoord over nieuwe staatkundige verhoudingen nemen de coalitiepartijen de kans waar om zichzelf te verrijken, over de rug van de arme bevolking. Als de politici op Curaçao dit voorstel aannemen, laten zij zien dat het bestuur voorlopig nog niet toe is aan meer zelfstandigheid.''

Van Raak wil van staatssecretaris Ank Bijleveld (Koninkrijksrelaties) weten welke gevolgen deze, in zijn ogen, ,,zelfverrijking'' heeft voor het proces van staatkundige vernieuwing.

Maar gelukkig hebben we nog een gouverneur als bovenbaas. En die kan het stoppen als die zou willen.
http://antillen.nu/content/view/2564/164/
Verhoging salaris Eilandsraad Curaçao uitgesteld
De salarissen en pensioenen van de Eilandsraadsleden van Curaçao worden voorlopig nog niet verhoogd. De gezaghebber, die met haar handtekening haar fiat moet geven, heeft de stukken naar de gouverneur gestuurd. Die wil ze eerst onderzoeken.[...]
De gouverneur verzocht de gezaghebber vervolgens ook om alle stukken over benoemingen die de afgelopen periode op eilandsniveau zijn gedaan. De gouverneur zegt volgens de krant via de media kennis te hebben genomen van de besluiten en wil weten welke overwegingen daaraan ten grondslag hebben gelegen.

Hoe beschrijf je 'naakte hebzucht' op een manier die diplomatiek verteerbaar is?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 28, 2008 10:18 pm

Een walgelijk voorbeeld van hoe de staat met een burger kan omgaan is zonder twijfel de zaak Ad Bos. Deze klokkenluider die de staat vele miljarden aan bouwkosten heeft bespaard door de geheime afspraken van de bouw-kongsi te openbaren, is behandeld als oud vuil. Er is door zijn toedoen zelfs een enquetecommissie bouwfraude geweest. Neem nu dit:
http://www.ad.nl/binnenland/2827100/Eerherstel_voor_klokkenluider_Ad_Bos.html
Eerherstel voor klokkenluider Ad Bos
Klokkenluider Ad Bos is door justitie misbruikt in de bouwfraudezaak. Daarmee heeft het Openbaar Ministerie het recht verspeeld hem te vervolgen.
Dat is de kern van de uitspraak van het gerechtshof in Den Haag.

Volgens het hof heeft Bos nooit een eerlijk proces gehad.

Bos was gisteren 'dolblij'. ,,Dit is fantastisch, beter had niet gekund.''

Bos en zijn advocaat Cees Korvinus maken maandag bekend welke schadeclaim de overheid te wachten staat. ,,Daar gaan we dit weekend over nadenken.''

Ja, de man zit op zwart zaad en woont in een camper omdat die niets meer heeft. Hij gaat nu schadevergoeding eisen en dat vindt de staat niet leuk. Maar zo terugslaan is wel heel erg minnetjes:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2877860/__Gratis_les_in_solliciteren_voor_Bos__.html?p=13,1
Gratis les in solliciteren voor Ad Bos
HILVERSUM - Minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken) heeft bouwfraudeklokkenluider Ad Bos (60) een sollicitatiecursus aangeboden om hem te helpen een andere baan te vinden.
In een brief laat de minister hem weten dat hij "een zeer nuttige daad heeft verricht" en dat zij hem daarvoor dankbaar is. Zij constateert dat Bos er al geruime tijd niet in is geslaagd een baan te vinden en vindt het "gewenst u ondersteuning te bieden om zelf een nieuwe start te kunnen maken."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72269
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 28, 2008 10:24 pm

Ik gun deze man een paar miljoen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Berichtdoor naar boven » Zo Dec 28, 2008 11:11 pm

Ariel schreef:Ik gun deze man een paar miljoen.

Mee eens.
Maar helaas is in deze zaak het laatste oordeel nog niet geveld:

Justitie in beroep in zaak klokkenluider Bos

16 december 2008

(Novum) - Het Openbaar Ministerie gaat in beroep in de zaak tegen klokkenluider Ad Bos. Het gerechtshof oordeelde anderhalve week geleden dat het OM niet-ontvankelijk is in de zaak, omdat in 1999 de schijn werd gewekt dat Bos niet zou worden vervolgd, maar dat later alsnog gebeurde. Daardoor was Bos volgens het hof een eerlijk proces onthouden.
...
RTFM

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Krakersnieuws

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jan 19, 2009 12:42 am

Zo maar een paar losse flodders van het kraakfront:
http://www.depers.nl/binnenland/278057/Aanhoudingen-bij-knokpartij-om-gekraakt-pand.html
Aanhoudingen bij knokpartij om gekraakt pand
De politie heeft zondagavond meer dan tien mensen aangehouden bij een vechtpartij bij een gekraakt pand in de Amsterdamse Kinkerstraat. Dat meldde een politiewoordvoerder.

Een groep krakers had het pand eerder op zondag gekraakt. Rond kwart voor acht 's avonds kwam een groep mensen poolshoogte nemen, die volgens de politie recht meende te hebben op het pand. Er ontstond een vechtpartij waarbij de politie zowel enkele krakers als hun belagers aanhield voor openlijke geweldpleging. Ze zitten nog vast.

Er komt steeds meer echte concurrentie in de krakerswereld. Al eerder hadden we Engelse krakers in gevecht met Poolse krakers.
Welke groepen betreft het nu? Missschien dat we dat later lezen ergens.

Ben je op zoek naar een kamer in Utrecht en je bent weinig succesvol in het zelf-kraken? Dan zijn er anderen die het voor je doen. Maar niet gratis.
Ook krakers hebben onkosten, dus huur vragen voor gekraakte kamers is niet zo vreselijk onprincipieel.
http://www.geenstijl.nl/archives/images/kamernet.html
Lokatie: tegenover het Grift park.
50 euro kale huur
10 euro gas en licht+ water
25 m2 groot
60 euro per maand huur
verboden voor vlees
links denkend oplossingen aandragen (=handjes laten wapperen, reparaties)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jan 19, 2009 1:51 pm

Ik had zo'n vaag vermoeden: welke groep Nederlanders krijgt in een uurtje een groep van 20 geweldbereide medestanders bij elkaar om krakers te gaan verwijderen?
Hier is nu een foto die veel verklaart:

Afbeelding

Het was tot eergisteren een kebab-tent. Bedrijfspand dus.
http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=39529
Update: 'Knokploeg' bij net gekraakt pand
Bij een zondagmiddag gekraakt pand in de Kinkerstraat zijn zondagavond veertien mensen aangehouden. Maandagmorgen zaten alle arrestanten nog vast.
Rond 20.00 uur probeerde een groep mannen met geweld het pand waarin de krakers zaten te betreden. Dit liep volgens de politie uit op een flinke vechtpartij waarbij ruim tien mensen zijn aangehouden, zowel krakers als belagers.
Volgens een buurtbewoner ging het om 'een knokploeg' van zo'n twintig man die probeerde de krakers met geweld uit het pand te halen. Ook de ruit van de naastgelegen snackbar zou zijn ingetrapt. De politie was snel ter plaatse en heeft na de schermutselingen het pand teruggegeven aan de krakers.
Drie krakers raakten volgens een persverklaring van de krakers gewond, één van hen moest met een dubbele kraakbreuk naar het ziekenhuis.

En ik maar denken dat de oude tolerantie-regel in Amsterdam was: pas kraken als een pand een half jaar leeg staat en bedrijfspanden nooit.
Je mag dan wel eigenaar zijn in ons land van onroerend goed, maar "opgestaan is plaatsje vergaan".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Manon » Ma Jan 19, 2009 2:11 pm

Drie krakers raakten volgens een persverklaring van de krakers gewond, één van hen moest met een dubbele kraakbreuk naar het ziekenhuis.


wat is een KRAAKBREUK?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72269
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 19, 2009 2:19 pm

Ik las ergens in een krant dat het om Russen gaat, en in het AD lees ik dat het om bouwvakkers gaat.

De krakers laten in een persverklaring weten dat de groep die hen aanviel onder meer bestond uit een groep bouwvakkers die een andere ruimte in het gekraakte pand huren. Zij zouden zich met geweld toegang tot het gebouw hebben verschaft en de linkse activisten met onder meer koevoeten hebben belaagd.


In een persbericht op de activistische nieuwssite Indymedia stellen de krakers dat de groep die zondagavond het pand binnenviel een knokploeg van de eigenaar was. De eigenaar wil de huizen volgens de krakers slopen om er een hotel te bouwen. Die plannen zouden tot veel verzet uit de buurt leiden.

De knokploeg bestond volgens de krakers uit 25 'uit de kluiten gewassen mannen' die onderling Russisch spraken. Enkelen zouden een ruimte in het blok van de eigenaar huren. Met veel geweld zouden ze de toegang hebben opengebroken om de krakers met koevoeten naar buiten te slaan
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor naar boven » Ma Jan 19, 2009 3:08 pm

Manon schreef:wat is een KRAAKBREUK?

Linkse huisvredebreuk.

Dubbele kraakbreuk = extreemlinkse huisvredebreuk.
RTFM

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

020-Gaza: 50 agenten arresteren 1 rijbewijsloze

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 23, 2009 3:21 pm

Er is een grap: hoeveel xxxx heb je nodig om een gloeilamp te vervangen?
In Amsterdam gaat de grap: hoeveel agenten heb je nodig om 1 persoon zonder rijbewijs te arresteren?
Het antwoord is 50+, volgens somige berichten 100 en volgens maroc.nl zeker 300.
Dit zo'n incidentje van 'niks bijzonders mensen, gewoon doorlopen'. Helaas deden de mensen dat niet.
En zodoende wist AT5 te melden:
http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=39572
Menigte verzamelt zich bij arrestatie
Bij het aanhouden van een man bij een verkeerscontrole op de Insulindeweg is rond 16.30 woensdagmiddag een opstootje ontstaan. De man, die geen rijbewijs bij zich had werd daarop aangesproken door agenten. Hij weigerde medewerking en werd daarop aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. Zijn moeder kwam daarop aanlopen met een paar vrienden en zij spuugde een agent in het gezicht. Ook zij werd aangehouden. In de tussentijd had zich een groep van 50 a 60 omstanders verzameld. Die werd met extra assistentie van de politie tot verspreiden gemaand. Na korte tijd was het opstootje voorbij, de man en zijn moeder zitten nog vast.

Zou 'menigte' net zo'n sleutelwoord gaan worden als 'jeugdigen'?
Er is video van waarin een heleboel blauw te zien is op straat.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Amsterdamse wijk in handen maffia

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 28, 2009 6:17 pm

Het leek zo een mooi idee: de woningbouwverenigingen gaan hun woningen in prachtwijken aan de huurders verkopen en dan knapt de buurt op. (en hebben ze voldoende contanten om de riante directeurensalarissen te betalen) Een win-win situatie heet zo iets.
En ja, in veel gevallen verrijkt een buurt als de mensen een eigen woning hebben, dat is geconstateerd.
maar er duikt nu een uitzondering op in 020 Gaza. De wijk Venserpolder (=Bijlmer) verkrot en verarmt waar ze bij staan.
En nu heeft men uitgevogeld wat daar de oorzaak van is: criminaliteit!
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/01/amsterdamse_wijk_in_handen_maf.html
Amsterdamse wijk in handen maffia

De Venserpolder, en deel van de Bijlmer, is voor een groot deel in handen van georganiseerde misdaad.
Het beleid om huurwoningen te verkopen om de wijk te verbeteren heeft averechts uitgepakt: de huizen werden aangeschaft door criminelen.

Verkoop gestopt
Woningbouwverenigingen zijn dan ok gestopt met de verkoop van hun bezit. De drie- tot vijfkamerwoningen die voor 80.000 tot 130.000 euro in de verkoop komen, worden opgekocht door bendes, die ze gebruiken voor wapenhandel, hennepkwekerijen of huisjesmelkerij. Veel mensen die de huizen bewonen, zijn wanbetalers en veroorzaken overlast, zo schrijft Het Parool.

Drugshandel
Woordvoerder Manon Tjoa van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) denkt dat de vrijkomende huizen worden gebruikt voor drugshandel.
Het stadsdeel dat de boel in de gaten zou moeten houden weet van geen criminaliteit.

Criminele sfeer
Tamara Hagbi, regiomanager van verhuurder De Key bevestigt echter dat de wijk 'steeds verder dreigt af te glijden in de criminele sfeer'. Ook zij noemt drugshandel, wapenhandel en allerlei andere duistere zaken, aldus de krant.

R. den Outer |

Maar in Asterdam was de overheid en de justitie toch al heel lang bezig om de verwevenheid van de onderwereld met bovenwereld te belemmeren? Ook en vooral in de vastgoed sector?
En deze vastgoed deals trekken geen aandacht van de bestrijders? Dan zijn ze incompetent of volkomen blind voor bepaalde zaken. Misschien omdat het de Maffia van Allah betreft is het beter links weg te kijken?
Of is dat onzin en zijn die bendes van Suri- en/of Antillen-signatuur?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 03, 2009 2:14 pm

Ooit leek het een stel hulpverleners een goed idee om een aantal kansenjongeren waar geen land me te bezeilen was, op een soort pelgrimstocht te zenden.
Al lopende en zo zouden ze tot in zichten komen: een soort loutering.
Dus gingen hulpverleners zwaar gesubsidieerd met een stel jeugdigen op pad in Frankrijk.
Na een paar dagen was de pelgrimstocht veranderd in een rooftocht. Dorpelingen haalden hun jachtgeweren te voorschijn als ze hoorden dat de bende in aantocht was. Hun reputatie ging hun vooruit. Ja ook in Frankrijk hebben ze op het platteland mobieltjes.
De tocht werd gestopt en de troep werd (zonder behoud van buit) terug naar Nederland gereden.
Ik moest hier aan denken omdat een stel Franse hulpverleners met eenzelfde soort idee kwamen en aan een bende jongeren wat therapie in een nieuwe omgeving gingen geven. Eventjes lekker weg uit de remmende omgeving van hun banlieu (=ghetto op zijn Frans).
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3157878/__Jongeren__in_cel__.html?p=2,1
Slopende Franse jongeren nog steeds vast
ZANDVOORT - De groep van negentien Franse jongeren die zondag twee vakantiebungalows in Zandvoort vernielde, zit nog in voorarrest. Dat heeft een woordvoerder van de politie dinsdag gezegd. Het gaat om jongeren uit de voorsteden van Parijs, die met een begeleider op reis waren op kosten van een maatschappelijke organisatie.
De jongeren vernielden voor 15.000 euro het interieur van twee vakantiebungalows, die net waren opgeknapt. Ook namen ze spullen mee op hun terugreis, maar ze werden aangehouden door de politie.

De politie wil dat de jongeren of de organisatie waarmee ze op pad waren het schadebedrag vergoeden. De verdachten, van wie de helft hun identiteit niet wil geven, kunnen nog tot woensdag worden vastgehouden door de politie

Ik snap die wetten niet meer. Je vernielt de boel, wordt ervoor opgepakt, zegt niet wie je bent en na 3 dagen sta je op straat? Vrij als een vogeltje en niemand kan je wat maken? Geen schadeclaims, geen rechtzaken?
BNR Nieuwsradio weet nog te vermelden: het waren er 20 met een Algerijnse migratieachtergrond , ze waren al op de terugweg in een bus en ze hadden o,.a. delen van een bed, gordijnen en een brandblusser mee genomen van eigenaar Sunparks. De Stentor is wat meer informatief:
http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/4447007/Parijse-reljeugd-sloopt-bungalows-in-Zandvoort.ece
Parijse reljeugd sloopt bungalows in Zandvoort
Direct na aankomst zorgde de groep al voor problemen, onder meer door onaangepast gedrag in het zwembad.
Nadat een controleur had opgemerkt dat de jongeren aan het slopen waren geslagen, alarmeerde het park de politie en deed aangifte van vernieling. De groep kreeg hier lucht van en nam de benen, kennelijk in een poging een schadeclaim te voorkomen. Maar op hun vlucht het dorp uit dwong de politie hun autobus tot stoppen en arresteerde de inzittenden.

Wat zou hun 'onaangepast gedrag' zijn in een zwembad? Weinig verschillend van het gedrag van onze eigen Mohammedaantjes?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72269
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Ariel » Di Feb 03, 2009 3:06 pm

En dan vragen sommige mensen zich af waarom wij kritiek op dit gedrag leveren.
Beter zou het zijn om dit voorval met de mantel der liefde te bedekken, want deze jongens hebben een nare jeugd gehad, en geen toekomst.
Men krijgt in Frankrijk, net zoals hier geen gelegenheid om naar school te gaan en om zich te ontwikkelen. :(
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39134
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 03, 2009 10:14 pm

Zou het komen omdat er geen vier getuigen waren dat de politie onwillig is?
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3161806/__Geen_tijd_voor_aangifte_verkrachting__.html?p=11,1
Aangifte verkrachting na drie maanden
APELDOORN - Machteloos voelen ze zich... Een gezin uit Apeldoorn wacht al bijna drie maanden op het moment dat hun dochter bij de politie aangifte kan doen van verkrachting. De politie heeft nog geen tijd voor de aangifte gehad.
Het slachtoffer werd in november verkracht door een bekende. Aangifte doen bleek echter niet mogelijk en kan komende donderdag, drie maanden later, pas alsnog gedaan worden, meldt De Stentor. Uit privacy-overwegingen wil de familie niet met de naam in de krant.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten