De bananenrepubliek der Nederlanden

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 17, 2009 1:38 pm

We weten nu wat die uitzonderlijke persoonlijke omstandigheden waren:
Hij kreeg vorige week een paar dagen verlof om bij zijn vriendin te kunnen zijn. [...]
De Turkse topcrimineel kwam vrij gedurende zijn hoger beroep, toen het gerechtshof in Arnhem medelijden toonde. Hij mocht enkele dagen vrijaf, onder voorwaarde dat hij zich dagelijks meldde bij de politie. Justitie tekende onmiddellijk bezwaar aan tegen deze verlofregeling, vanwege het uitzonderlijke vluchtgevaar. De topcrimineel verdween vrijwel onmiddellijk met de noorderzon.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/4854020/__Saban_trouwde_om_te_kunnen_vluchten__.html
De uiterst gewelddadige Turk, die meer dan 100 vrouwen achter de ramen dwong, trouwde in de penitentiaire inrichting in Veenhuizen met een van zijn 'gebrandmerkte' vrouwen. Bij de vrouw, Stephanie, verwekte hij diezelfde week een kind, dat onlangs werd geboren.

Hij deed haar een aanbod dat je niet kunt weigeren...
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Het juridische gezicht der Nederlanden

Berichtdoor hans van de mortel » Do Sep 17, 2009 2:10 pm

Mahalingam schreef:
De uiterst gewelddadige Turk, die meer dan 100 vrouwen achter de ramen dwong, trouwde in de penitentiaire inrichting in Veenhuizen met een van zijn 'gebrandmerkte' vrouwen. Bij de vrouw, Stephanie, verwekte hij diezelfde week een kind, dat onlangs werd geboren.

Hij deed haar een aanbod dat je niet kunt weigeren...

. . . zoals tien slagen met de honkbalknuppel op verschillende lichaamsdelen, of vier brandende cigaretten uitdoven op haar armen, of haar bewerken met een komkommer in haar van hem afhankelijke betaalautomatengleuf.
Ik denk dat deze Turk geen moslim is. Om mensen angst aan te jagen hoef je geen moslim te zijn. Want Mohammed de analfabeet was óók geen moslim. Dat werd hij pas toen hij zijn mede-arabieren de stuipen op het lijf ging jagen met zijn Allah-uitvinding. Geweld is een afdoend middel om mensen bang te maken en afhankelijk van jou ’op te voeden’.

Dat doet de maffia, de betere Turkse pooier, en dat deed Mohammed met zijn Allah-boeman. Alle moslims zijn bang. Bang voor hun Allah-psychose die dit kabinet stelselmatig probeert te omzeilen door het niet durven benoemen en met de mantel der zorg te bedekken. Wat onze samenleving weer onnodige overlopende bakken met geld kost.
Laatst gewijzigd door hans van de mortel op Zo Sep 27, 2009 9:36 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: Ma Feb 23, 2009 1:29 am

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Bloodgod » Di Sep 22, 2009 10:38 am

Afbeelding

KOM BIJ DE POLITIE, MAAK UW KINDER'S SPEELTUINEN VEILIGER........ WHUHAAAHAAAHAAAAHAAAAaaaaaa
Living on enemy ground, I will not obey your law.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Manon » Di Sep 22, 2009 10:54 am

Zwartmeer schreef:Nou ze hoeven alleen maar z'n kindje in de gaten te houden. Z'n persoonlijke omstandigheden zijn van dien aard dat hij daar vast snel bij op zal duiken. En dan hebben ze hem weer! :D

Je had laatst die tot levenslang veroordeelde zevenvoudige moordenaar die een gezinnetje stichtte. Nu is er weer een tot zeven jaar veroordeelde zeer gewelddadige vrouwenhandelaar die het heugelijke moment van familie-uitbreiding thuis mag vieren. Ik begin me toch echt af te vragen of dit niet de norm is. De meeste gedetineerden zullen niet zo’n strafblad als deze twee hebben. En als die al buiten mogen, dan zeker de meeste anderen toch ook? Dan is er toch voor praktisch elke gevangene wel eens een reden. Bij iedereen die vijf jaar zitten moet is er wel een keer een sterfgeval of trouwerij, verjaardag of feestdag, een jubileum, enz.


hier in Belgie hebben we nu ook weer zo'n gevalletje.

Een minderjarig onschuldig asielig zoekertje was veroordeeld wegens de roofmoord op een bekende pianist. Ondertussen was hij er nog in geslaagd om een minderjarig meisje te bezwangeren (kindje is nu 17 maanden, moeder 17), enfin, de arme sukkelaar mocht toch wel eens een dagje buiten ondertussen om zijn dochtertje te bezoeken (het kind kan natuurlijk niet zelf naar de gevangenis komen nietwaar).
Resultaat: moordpoging op moeder van 17 (hij meende dat de slet vreemdging) - dochtertje vermoord en overgrootmoeder vermoord.

http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid ... epakt.aspx
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72254
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Ariel » Di Sep 22, 2009 1:04 pm

De jongeman van Afrikaanse afkomst is geen onbekende van het gerecht. Hij zat in een gesloten instelling voor de roofmoord op een Brusselse pianist drie jaar geleden. Af en toe kreeg hij bezoekrecht omdat hij vader was geworden. Voorheen gebeurde dat altijd onder begeleiding, maar afgelopen zondag mocht hij voor het eerst alleen naar buiten.


In een reactie onder dit artikel las ik dit.

17 maanden + 9 maanden = 26 maanden. Toen was de moeder dus 14 jaar? De moord op de pianist gebeurde DRIE jaar geleden (36 maanden). Toen was de dader 15? Wanneer is hij er dan in geslaagd om dat kind te bezwangeren?


Onbegrijpelijk dat men hem vrij laat, en onbegrijpelijk dat zo'n jong meisje al voor hoer gespeeld heeft. Wat zien die meiden toch in dit soort gasten. :shock: Sorry, maar ook van dit soort meisjes heb ik geen hoge pet op.

Drie jaar geleden was de tiener al betrokken bij de moord op Benjamin Rawitz, een bekende pianist uit Brussel. De toen 15-jarige jongeman was toen lid van de Black Wolves, een Brusselse jeugdbende. Samen met een ander bendelid sloeg hij de pianist het hoofd in bij het stelen van diens auto
.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Manon » Di Sep 22, 2009 1:25 pm

Alhoewel de moord drie jaar geleden plaatsvond (die op de pianist wel te verstaan), zit het azielig zoekertje nog maar één jaar in de beschermde hechtenis blijkbaar.

Voordien kreeg hij dus de mogelijkheid tot het bezwangeren van witte minderjarige matrasjes die multicultureel werden opgevoed in de trant van: HBHB (hoe bruiner hoe beter). Dat terwijl hij toch ook in een beschermde hechtenis zat? zie artikel:

Na de feiten nam Kabunda de trein van Brussel naar Oostende. Daar werd hij gisteravond opgepakt. Hij is onder aanhouding geplaatst. Aangezien hij meerderjarig is, wordt hij overgeplaatst van de jeugdinstelling van Kasteelbrakel, waar hij ruim drie jaar verbleef, naar de gevangenis van Sint-Gillis.

Moord op pianist

Céline verbleef samen met haar dochtertje Anaïs in een appartementsgebouw bij haar grootouders. Ze kreeg daar ook geregeld bezoek van Junior Kabunda. Dat bezoek was een gunstmaatregel voor Junior. In maart vorig jaar was hij samen met zijn vriend Jonathan opgepakt voor de gruwelijke roofmoord op de Israëlische pianist Benjamin Rawitz in de Miniemenstraat in Brussel op 30 augustus 2006.


wie kan nog volgen?


http://www.standaard.be/Artikel/Detail. ... 092009_010
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 25, 2009 4:03 pm

Ik twijfel van welke bron ik zal citeren: Geen Stijl of de Telegraaf.
Ach, laten we het maar een beetje lollig houden; de zaak op zich is al triest genoeg
Tadaaa daar zijn we weer, declaratieschandaaltje numero zoveel uit het altijd pittoreske Noord Holland. U dacht het wel zo'n beetje gehad te hebben na het Icesave debacle (€ 78 miljoen), de Hermitage Party van ex-gedeputeerde Hooijmaijers (€ 10.000) en diverse bonloze declaraties mede mogelijk gemaakt door dhr. H. Borghouts? (=groen+links) Dan hebt u het mis. Want nog vlak voor zijn aftreden heeft integere Harry nog even snel toestemming verleend aan mevrouw Sascha Baggerman (PvdA) voor een opleiding van € 50.000, uiteraard geheel betaald door de belastingbetaler. Sascha Baggerman, wie kent haar niet, is al jaren gedeputeerde in Noord Holland.
Huh, maar die hele club was toch afgetreden na de Icesave ramp, als 'signaal naar de samenleving toe'? Klopt, maar inmiddels zit Baggerman weer gewoon op haar plekkie. Toch geen hond die het merkt en ze moet toch zeker wel 'haar klus afmaken'? Die klus bestaat dus onder meer uit een studie Master of Public Administration bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Een zeer boeiende opleiding, niet in de laatste plaats vanwege de twee maanden durende stages in de Verenigde Staten, Australië en India. Ja, die Sacha amuseert zich wel. Helaas voor haar is het hoofdstuk 'Hoe houd ik als salonsocialistische uitvreter mijn wangedrag uit de media' nog niet behandeld...

Afbeelding
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/09/gedeputeerde_pvda_volgt_avonds.html#comments
De Telegraaf doet het iets minder sarcastisch:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/4922358/__Rel_rond_dure_opleiding_gedeputeerde__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: Ma Sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Polleke » Za Sep 26, 2009 1:26 pm

Eberhardt van der Laan in de Volkskrant

Afbeelding

"Ik ben in 32 wijken geweest. Maandag was ik in de Indische buurt in Amsterdam. Een vrouw met een actieverleden komt naar mij toe en zegt: die hele wijkenaanpak is allemaal geld voor nieuwe Nederlanders. Ik hoor dat vaker en leg steeds uit dat het geld is voor de hele buurt. Meteen daarna heb ik een gesprek met een op zichzelf leuk Marokkaans kereltje. Hij zegt: zie je die auto’s daar staan? Je kunt ons beter extra geld geven voordat ze in de brand gaan. Dit alles binnen twee minuten. Zo scherp ligt het dus. Praat je deze mensen naar elkaar toe, of zet je ze tegen elkaar op? Er is maar één antwoord: ik moet ze naar elkaar toepraten."


Dat worden leuke verkiezingsposters in 2011! Op zich begrijp ik Eberhard wel, de wens is de vader van de gedachte: dialoog en wederzijds begrip. Het toont ook de volslagen wereldvreemheid van PvdA-politici: de weigering om ergens een grens te trekken en duidelijke taal te spreken. Voor de zomer werd hij naar voren geschroven als woorvoerder in het integratiedebat. Ik denk dat de PvdA beter een nieuwe kan zoeken; EBerhard maakt het zijn tegenstanders wel erg makkelijk.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72254
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 27, 2009 1:31 am

De uitspraak ""Meteen daarna heb ik een gesprek met een op zichzelf leuk Marokkaans kereltje. Hij zegt: zie je die auto’s daar staan? Je kunt ons beter extra geld geven voordat ze in de brand gaan." wordt een klassieker :razz: Je kan best wel lachen met de PVDA.

Klik voor foto. :laugh1:

http://thewestistheverybest.punt.nl/?id ... _archief=&
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor naar boven » Zo Sep 27, 2009 2:33 am

Ariel schreef:De uitspraak ""Meteen daarna heb ik een gesprek met een op zichzelf leuk Marokkaans kereltje. Hij zegt: zie je die auto’s daar staan? Je kunt ons beter extra geld geven voordat ze in de brand gaan." wordt een klassieker :razz: Je kan best wel lachen met de PVDA.


:D Dat is taal die de PvdA begrijpt: zij dreigen en wij betalen!

Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking, bij Pauw en Witteman (25-9-2009):

"Als wij op drie uur vliegen hier vandaan in Somalië de mensen niet van eten kunnen voorzien, dan weet ik wat er met massa-immigratie gebeurt en met terreur."
RTFM

Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: Ma Sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Polleke » Zo Sep 27, 2009 12:58 pm

Hij zegt: zie je die auto’s daar staan? Je kunt ons beter extra geld geven voordat ze in de brand gaan. Dit alles binnen twee minuten. Zo scherp ligt het dus. Praat je deze mensen naar elkaar toe, of zet je ze tegen elkaar op? Er is maar één antwoord: ik moet ze naar elkaar toepraten."


Afdingen?

Deze quote is ook in een andere dimensie veelzeggend: het toont indirect de link aan tussen salafisme, straatterreur en de misbruik van het Nederlands strafrecht.

Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: Ma Sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Polleke » Zo Sep 27, 2009 2:03 pm

Eberhard spreekt in hetzelfde interview over de aankomende implosie van de PVV. Maar zijn kristallen bol lijkt wat beslagen, het betreft hier zijn eigen partij.

Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden, krijgt de Partij van de Arbeid van de Nederlandse kiezer niet minder dan veertien zetels cadeau.


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... etels.html

Kijk eens aan, een halvering. :cool: :cool:

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 27, 2009 7:29 pm

Wat leuk zeg, Eberhard heeft een nieuw woord ontdekt; implosie.
Want zeg nu zelf: je kan niet aankomen met 'de explosie van Geert Wilders".
Gelukkig wordt Geert door een ploegje mannen beschermd zodat de kans hierop klein is.
En hoe lang wordt ons al de implosie van de Taliban beloofd?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Wo Sep 30, 2009 1:14 pm

Ik had het er al elders over: de verslaafden opvang in Leiden door een filiaal van de Pinksterkerk die bedreven is in de reli-business. De klanten krijgen Christelijke begeleiding, moeten 40 uur per week werken (ze worden uitgeleend alsof het slaven zijn) en krijgen een zakcentje en onderwijl vloeien tonnen aan subsidies naar die kerk waarvan de baas in Kenya zit omdat de grond hem hier te heet onder de voeten werd.
Ze kregen geen subsidie meer tenzij ze hun leven verbeterden. Dat beloofden ze en er kwam een externe directeur om de zaak onder controle te houden.
Nu is de subsidie betaald en deze directeur is ontslagen. En al het geld kan weer vloeien naar de kerk.
Winnersway vervangt directeur door kerklid
De Leidse verslaafdenopvang Winnersway heeft de eigen directeur Jan Piet op staande voet ontslagen en vervangen door een lid van pinksterkerk OCN. Piet probeerde sinds zijn aanstelling in juli juist om de opvang te scheiden van de kerk. Het genootschap heeft daar gisteren een stokje voor gestoken.

Kerk en opvang, beide in hetzelfde pand aan de Turkooislaan, waren op een ongezonde manier met elkaar vervlochten. Dat bleek afgelopen maanden uit verklaringen van cliënten en personeel in deze krant, en daarna uit twee onderzoeken in opdracht van het ministerie van volkgezondheid. Door die verwevenheid vloeide voor de verslaafdenzorg bestemd gemeenschapsgeld weg naar de kerk. Een deel van het geld belandde bij de naar Kenia verhuisde leider van OCN, de van oplichterij beschuldigde ex-Leidenaar Gertjan Agtereek.
Piet trad in juli aan met als motto 'geen euro meer naar de kerk'. Hij eiste van de kerk een terugbetaling van 40.000 van de 100.000 euro zorggeld die afgelopen jaar naar het genootschap is doorgesluisd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 02, 2009 3:15 pm

Zo af en toe lees je een berichtje waarin een zich normaal als schaap gedragend mens, zich ontpopt als een Grote Boze Wolf. Ik denk hierbij aan dat meisje in Kashmir die de AK47 van de bendeleider (die haar kwam roven) afpakte en hem dood schoot.
Nu lees ik over een groepje scholieren die krachtdadig optraden.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/4967150/__Foute_fietser_mishandelt_man__74___.html
Groep scholieren schiet mishandelde man (74) te hulp
HAARLEM - Een groep middelbare scholieren is dinsdagmiddag een 74-jarige man te hulp geschoten die werd mishandeld door een 48-jarige fietser uit Haarlem.
De oude man was ten val gekomen nadat hij was geraakt door de fietser, die in de verkeerde richting reed. De schade aan de fiets van de Haarlemmer zorgde ervoor dat hij ontplofte en de man begon de bejaarde te slaan en te schoppen. Dat meldt het Haarlems Dagblad.
Een groep van ongeveer 20 scholieren was getuige van de mishandeling. Ze schoten de oude man te hulp en hielden de meppende fietser staande tot de politie kwam.

http://www.haarlemsdagblad.nl/nieuws/regionaal/haarlemeo/article5206384.ece
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 05, 2009 3:52 pm

Ik liep in mijn stad in de B-locatie koopstraat toen ik een merkwaardig tafereel zag.
Een bontkraagje op een buikschuiver die zich vast had gereden op een ketting van de kerkportaal.
Hier zie je die ketting:

Afbeelding

Een agent wilde hem pakken (helpen, arresteren? dat was niet direct duidelijk) maar de bontkraag wilde wegkomen wat hem niet lukte. Hij zat echt vast. En in de menigte toekijkers stonden een handvol bontkraagjes die door de jongen in moeilijkheden werden opgeroepen hem te helpen. Toen ze daar gehoor aan leken te geven zei een grote tokkie-man luid: 'dat zou ik maar niet doen' wat herhaald werd door nog zo'n tokkie. Er was heel duidelijk wij-zij. Op dat moment werd de berijder een dosis pepperspray toegediend en was die niet meer vluchtgevaarlijk. Er kwamen auto's met politieagenten en de zaak was voorbij. Later las ik in de krant wat het was.

Tasjesroof eindigt tegen kerkkettingen.
Twee 17-jarige jongeren zijn donderdagavond aangehouden die na een mislukte tasjesroof op de vlucht waren. Met de scooter sleurden zijn een 55-jarige vrouw mee die weigerde haar tas los te laten. Toen politieagenten de rovers wilden stoppen, raakten ze bij een uitwijkactie met de scooter in de kettingen van de kerk verstrikt. De bijrijder vluchtte maar werd door een agent gepakt. Ondertussen probeerde de bestuurder van de scooter te ontsnappen en gaf gas ondanks dat de scooter niet meer weg kon en daardoor wild ronddraaide. Uiteindelijk werd er pepperspray gebruikt om hem te kunnen arresteren. Ongeveer 50 mensen keken toe en reageerden niet op het verzoek van de man hem te helpen tegen de politie.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72254
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Ariel » Ma Okt 05, 2009 3:58 pm

Ongeveer 50 mensen keken toe en reageerden niet op het verzoek van de man hem te helpen tegen de politie.


Mooie journalistiek. Eerlijk de waarheid schrijven blijkt erg moeilijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 07, 2009 11:02 pm

Tussen Keulen en Parijs,
Ligt de weg naar Rome
Al wie met ons mee wil gaan,
Die moet onze manieren verstaan.

Zo zijn onze manieren,
Zo zijn onze manieren,
Zo zijn onze manieren, manieren,
Zo zijn onze manieren!

De dochter van PvdA-politicus Jan Schaefer heeft het liberalisme omarmd. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart gaat ze niet de sociaal-democraten, maar de VVD helpen. Ze hekelt de regelzucht van de hoofdstedelijke PvdA. [...]
Doordat Mariska haar rode nest heeft verlaten, heeft ze de afgelopen weken klanten verloren. "Ik krijg mensen in de winkel die het niet begrijpen", zegt ze. "Er zijn klanten die me een overloper noemen. Of een verrader. Er zijn er zelfs die geen gedag meer tegen me zeggen als ze langslopen. Echt jammer.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5011107/__Dochter_Schaefer_kiest_VVD__.html
Dochter Jan Schaefer kiest voor VVD

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 09, 2009 11:34 pm

Krakers. Dat is een groep die van mening is dat zij gratis mogen wonen omdat er woningnood is. Om die stelling te verdedigen is het voldoende om de eigenaren van woningen te benoemen als vuige parasitaire kapitalisten.
De anti-kraak wet heeft in de 2-de kamer een voorstander gekregen : de PVV die nota bene ook nog hogere straffen wil. Dus hoeven we niet raar op te kijken dat de burgemeesters van de grote steden in koor roepen dat ze die wet niet nodig hebben omdat ze alle bevoegdheden die nodig zijn al hebben. En vol trots wijzen ze er dan op dat ze panden ontruimen die wettelijk gezien 'te kort' leeg staan.
En nu heeft de Hoge Raad de wet uitgelegd: dat soort krakers hebben huisrecht en die mogen dus terug de woning in. Krakers kunnen alleen via een civiele procedure eruit gezet worden. En aangezien krakers gratis advocaten hebben en hogere beroepen ze geen cent kosten, gaat dat jaren duren.
Er staan tegenwoordig veel huizen leeg. Elk leeg huis kan gekraakt worden (of het lang of kort leeg staat doet er niet meer toe) want strafrechterlijke uitzetting is niet mogelijk meer.
Effectief verliest een eigenaar van onroerend goed bij leegstand de beschikking over zijn eigendom.
'Krakers mogen terug na uitzetting'
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/247959/Krakers-mogen-terug-na-uitzetting.htm
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Za Okt 10, 2009 8:56 pm

Parkeerstrop voor Amsterdam
AMSTERDAM - Amsterdam dreigt in geldnood te komen, omdat er te veel auto's uit de stad worden geweerd. Door de hoge parkeertarieven blijven veel automobilisten weg. De opbrengst uit betaald parkeren valt in de eerste helft van dit jaar dan ook flink tegen. [...]
Vooral de stadsdelen rond het centrum van Amsterdam lopen dit jaar miljoenen euro's mis, die al wel waren ingeboekt.
..de extra inkomsten die Amsterdam tegelijkertijd hoopt binnen te halen, zijn nodig voor de maatregelen die juist op het verbeteren van de luchtkwaliteit zijn gericht. [...]
„Het programma richt zich echter niet op het binnenhalen van zoveel mogelijk parkeergeld, maar op het verbeteren van de bereikbaarheid en de leefbaarheid. In dat opzicht is het natuurlijk wel een succes.”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5039836/__Parkeerstrop_voor_Amsterdam__.html?p=2,1
Ze hadden zich rijk gerekend en de poen alvast wel een bestemming gegeven.
Maar minder geparkeerde auto's is toch ook minder uitlaatgassen dus betere luchtkwaliteit?
Ik snap al waar de schoen wringt: er is geen geld voor al die mensen die gerekend hebben op een gesubsidieerde baan in een projectje over de luchtkwaliteit.
En de bereikbaarheid is verbeterd omdat er geen auto's meer kunnen komen vanwege torenhoge parkeerkosten? Vertel dat sprookje eens aan de winkeliers!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Okt 11, 2009 12:05 pm

Mahalingam schreef:
Parkeerstrop voor Amsterdam

Ze hadden zich rijk gerekend en de poen alvast wel een bestemming gegeven.
Maar minder geparkeerde auto's is toch ook minder uitlaatgassen dus betere luchtkwaliteit?
Ik snap al waar de schoen wringt: er is geen geld voor al die mensen die gerekend hebben op een gesubsidieerde baan in een projectje over de luchtkwaliteit.
En de bereikbaarheid is verbeterd omdat er geen auto's meer kunnen komen vanwege torenhoge parkeerkosten? Vertel dat sprookje eens aan de winkeliers!

Het parkeertarief
Het is een grof schandaal, de maffia praktijken van de gemeente Amsterdam met betrekking tot het parkeerbeleid. Eerst maar even de torenhoge kosten van het parkeren. Ik ging zaterdag even kaartjes halen voor de laatste voorstelling in Carré van de Engelstalige uitvoering van West Side Story. Ik parkeerde mijn auto in de buurt van het theater. Een geheel nieuw type gedigitaliseerd ultra modern kostenverslindende parkeermeter. Ik berekende dat ik aan tien minuten parkeren genoeg had. Maar dat kon niet. Vier euro moest ik betalen voor minimaal een uur. Zijn dit maffia praktijken of niet? Ze konden van mij dus dood vallen en ik probeerde vervolgens voor de deur van Carré te komen. Daar zou ik aan vijf minuten genoeg hebben en de kans dat daar in die tijd controle kwam nam ik voor lief. Zelfs in Amsterdam-west moet iedereen tegenwoordig ook op zondag parkeergeld betalen.

De pakeermeters
Ook dit fenomeen van onnodige geldverspilling is een grof schandaal, de maffia praktijken van de gemeente Amsterdam met betrekking tot het veelvuldig aanschaffen en plaatsen van nieuwe parkeermeters.
Binnen een kort tijdsbestek zag de niets vermoedende parkeerplaats zoekende automobilist het ene na het nadere type parkeermeter in Amsterdam de grond en de pan uit rijzen. Het ene nog geavanceerder dan het vorige. Er staan meters waar je uitsluitend munten in kunt gooien. Er staan meters waar je uitsluitend kunt pinnen. Er staan meters waar je én kunt pinnen én met muntgeld kunt betalen. Er staan meters die op kenteken werken en waar allerlei betaalkaarten welkom zijn (minimaal tarief: 4 euro)

Auto’s uit de binnenstad weren. Hoe doe je dit op een redelijke fatsoenlijke, minder maffiose manier?
Door met parkeerschijven te werken. Met per omgeving variabele maximum tijden te hanteren (1 of 2 uren).

Luchtvervuiling tegen gaan? Dat doe je door al het auto verkeer verbieden in de randstad en al het vliegverkeer boven de grote steden. Maar zorg dan als overheid eerst voor volwaardig modern, snel en betaalbaar openbaar vervoer. En dat mag van mij best gesubsidieerd worden.

Dat het bestuur van Amsterdam incompetent, corrupt en er maffia praktijken op na houdt heb ik niet vanzelf. Er zijn al diverse boeken over geschreven. En het is niet voor niets dat de boekhouding van Amsterdam jarenlang als een dubieuze papieren rotzooi gekenmerkt wordt die door niet één rijksaccountant goedgekeurd werd.

Politici neigen steeds meer naar het gedrag van schaamteloze criminelen die in de God van Jan Klaasen, Mozes, Ego of in Pecuniae causa zonder zorgen geloven, doordat zij gemeenschapsgeld vaak opzettelijk en bijna altijd onverantwoord slecht beheren. Smijten met het geld van een ander. Dood schieten zou je ze moeten! Of tenminste op de pijnbank voor een tijdje.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Di Okt 13, 2009 3:18 pm

En ooh ooh ooh wat voelden ze zich blij en een gutmensch. Zie ze eens glunderen vanwege hun plezierige onderbuikgevoelens, Koffie, Balkje en Lub als de Bende van Drie:

Afbeelding

En hoe komt dat? Doordat ze nu augmented reality hebben.
DAARbenik wordt eerste grote campagne met augmented reality
Maandag 12 oktober presenteert Ruud Lubbers in de Haagsche selexyz het eerste virtuele pop-up boekje van Kofi Annan. Met dit boekje gaat Kofi Annan aan miljoenen Nederlanders uitleggen hoe het leven in ontwikkelingslanden wordt beïnvloed door klimaatverandering.
Het boekje staat centraal in ‘DAARbenik’, een campagne over hoe we HIER invloed hebben op het leven van mensen DAAR.

Het boekje van Kofi Annan wordt in oktober en november in een oplage van 1,3 miljoen verspreid via goede doelen-magazines, dagbladen en publieksbladen. Daarnaast is het zolang de voorraad strekt gratis verkrijgbaar in de boekwinkels van selexyz. Ruud Lubbers is als Worldconnector bij de campagne betrokken.

Augmented reality
Het virtuele pop-up boekje maakt gebruik van een bijzonder techniek: augmented reality (AR). Het is voor het eerst dat AR op deze grote schaal wordt toegepast in Nederland. AR is een nieuwe techniek, waarmee je met behulp van je webcam een 3D-wereld kunt oproepen. Vanaf 12 oktober stap je op de website http://www.daarbenik.nl met het virtuele pop-up boek in de wereld van de 12 jarige Ethiopische geitenhoedster Halima.

Al weet zij niet wat klimaatverandering betekent, Halima merkt in haar land elke dag wat de gevolgen zijn van de opwarming van de aarde. In gebieden waar de regens nu steeds langer uitblijven dalen de landbouwopbrengsten en moeten mensen steeds grotere afstanden afleggen voor hun drinkwater. Daarbij ontstaan conflicten over het resterende water. Ondertussen bereikt de malariamug ook het Afrikaanse hoogland van Ethiopië en Kenia, waar de bevolking niet bekend is met de ziekte.

Klimaatconferentie
In aanloop naar de internationale klimaattop in december in Kopenhagen vraagt de campagne om extra aandacht voor de gevolgen van klimaatverandering in ontwikkelingslanden. Eind dit jaar maken wereldleiders in Kopenhagen afspraken om de broeikasuitstoot wereldwijd terug te dringen. Daar moet ook akkoord worden bereikt over klimaatadaptatie, internationale hulp om de gevolgen van klimaatverandering te bestrijden. Mensen in de armste landen moeten deze strijd nu al aan gaan.

http://www.hier.nu/klimaatnieuws/1579/DAARbenik_wordt_eerste_grote_campagne_met_augmented_reality.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor hans van de mortel » Di Okt 13, 2009 10:03 pm

Mahalingam schreef:En ooh ooh ooh wat voelden ze zich blij en een gutmensch. Zie ze eens glunderen vanwege hun plezierige onderbuikgevoelens, Koffie, Balkje en Lub als de Bende van Drie:
Afbeelding

Over Koffie kan ik niet zoveel zeggen. Ik weet zo weinig van die man. En Balkie? Ach, dat is een alleraardigst quasi onschuldige CDA-malloot, een baasje met een hoog IQ. Dat maakt hem alleen maar meer onnozel in de contreien van filosofie-hobbyisten en zelfstandig onafhankelijk van elkaar kunnen denken en redeneren anarchisten-realisten. En last but not least Lubbers. Die man had allang in de verbrandingsovens van de christelijke religie, of in het braadvuur van Allah geworpen moeten worden. Een intellectueel die meent dat een kruisje voldoet voor het zetten van zijn handtekening (kruisje) onder welk contract dan ook, is m.i. niet geschikt voor een leidinggevende functie. En wat erger is, bijna al die CDA-figuranten zijn zo corrupt en zelf verzekerd inhalig goddeloos als de ergste pest epidemie ooit.

Die man die Lubbers heet was jarenlang minister-president van Nederland dankzij het domme naïeve Nederlandse schaapachtige gepeupel. Een onbetrouwbaar recalcitrant misselijkmakend zich zelf verrijkend corrupt CDA-mannetje was Lubbers. De wetgeving dien aangaande? Die maakte het CDA zelf. Desnoods werd alles aangepast ten faveure van de zelfverrijking. Pieter Lakeman die nu de DSB heeft helpen opblazen, heeft destijds een grondige analyse gemaakt van het walgelijke christelijke zogenaamde goddelijke gerechtvaardigde schijnheilige fatsoensprincipe. Het principe van Judas en de Satan. Lubbers & co (zijn broer) was daar het boegbeeld van.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Do Okt 15, 2009 9:24 pm

Is dit een cynische grap? Een hoax? Nep? Stemmingmakerij? De schuld van Abou T.? Bekijk het maar:
http://www.geenstijl.nl/archives/images/cynismerotterdammagniet.html
Nee, het is echt serieus. Zo zijn ze in Rotterdam. Daar verkopen ze bij de Wibra overhemden met opgestroopte mouwen (=hoax!).
Meldpunt cynisme in Rotterdam
Rotterdam, 15 okt. De gemeente Rotterdam heeft de strijd aangebonden met cynisme op het werk. Ambtenaren kunnen sinds vorige week melding maken van bitter gestemde collega’s, die in hun ogen de werksfeer ondermijnen. Daartoe heeft Rotterdam een digitaal loket geopend, het meldpunt cynisme.

De aankondiging op het eigen intranet heeft tot beroering geleid onder de ruim 14.000 ambtenaren in Rotterdam. Sommigen spreken van een overbodige maatregel, anderen vrezen dat het initiatief in de praktijk neerkomt op een kliklijn, waarmee onderlinge vetes kunnen worden beslecht. „Weer zo’n typisch geval van doorgeslagen controlezucht”, verzucht een medewerker, die anoniem wil blijven.

Interne kliklijn
Van een interne kliklijn is geen sprake, bezweert de woordvoerder van verantwoordelijk wethouder Lucas Bolsius (haven, financiën en organisatie, CDA). „De term ‘meldpunt’ is wat ongelukkig gekozen, steunpunt was een betere benaming geweest. Want het gaat niet om personen, het gaat om het gedrag.”

Ergernis
Het initiatief past volgens hem in het streven om de bedrijfscultuur binnen het Rotterdamse ambtenarenapparaat te verbeteren. Cynisme blijkt een bron van ergernis. „Mensen storen zich aan negatieve energie.” Met tips als ‘ga het gesprek aan’ denkt Rotterdam het tij te kunnen keren.

http://www.nrc.nl/binnenland/article2387478.ece/Meldpunt_cynisme_in_Rotterdam
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39116
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De bananenrepubliek der Nederlanden

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 16, 2009 3:39 pm

De volgende kamerleden gaan op vakantie (dat heet in die kringen een werkbezoek) naar een bananenrepubliek, te weten Suriname:
# Pieter van Geel (CDA) # Mariëtte Hamer (PvdA) # Mark Rutte (VVD) # Femke Halsema (GroenLinks) # Alexander Pechtold (D66) # Arie Slob (ChristenUnie) # Marianne Thieme (PvdD)
Wie zitten er niet bij? Geert Wilders, Samson, Cohen, Bos, Agnes Kant.
Als de kat van huis is...
En de kat in deze is Mariëtte Hamer. Gaan we een herhaling krijgen van wat Vogelaar overkwam na haar reisje naar de Antillen? Een paleisrevolutie in de PvdA?
Carel Brendel merkt het ook op:
Reisjes naar de West zijn levensgevaarlijk voor PvdA-miskopen
http://home.hetnet.nl/~c.brendel/Hamerslag.htm
Laat Mariëtte maar lekker wegdromen in haar luxe vakantieoord dat echt niet duur is met 75 euro/dag inclusief:
http://www.danpaati.net/
Danpaati river lodge. Uw droombestemming in het regenwoud van Suriname.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten