Tasjesdief

Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: Vr Apr 06, 2007 8:14 pm

Tasjesdief

Berichtdoor Ruth » Za Feb 23, 2008 9:12 pm

Column Prof. B. Smalhout
TELEGRAAF: zaterdag 23 januari 2008


Tasjesdief

Het is het gesprek van de dag: Germaine C., die de jeugdige Marokkaanse crimineel Ali el Bejatti in 2005 heeft doodgereden, heeft tweeënhalf jaar celstraf tegen zich horen eisen. Germaine houdt zich al bijna drie jaar schuil uit angst voor Marokkaanse dreigementen. De politie spoorde haar met groot materieel op en zette haar in de cel in afwachting van de rechtszitting. Nederland reageerde geschokt op de eis van de officier van justitie.


Op 17 januari 2005 werd Germaine C. beroofd van haar handtas. Ze reed met haar auto door de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam. Ali el Bejatti zat als duopassagier op een scooter die naast de auto kwam rijden. Ali rukte het portier open, greep de handtas van de bijrijderplaats, waarna de scooterbestuurder vol gas gaf. Germaine kon in de nauwe straat niet snel genoeg keren, dus zette ze de achtervolging achterwaarts in. Ze haalde de scooter in en reed die vermoedelijk omver. Ali viel eraf en werd bekneld tussen de auto en een boom. Hij brak zijn nek en stierf ter plaatse.
Enkele uren tevoren had Ali nog voor de Amsterdamse rechtbank gestaan. Hij had op 11 mei 2004 de bedrijfsleider van Xenos in de Kalverstraat met een vuurwapen bedreigd, met sterk plakband aan een stoel gekluisterd en hem een mes op de keel gezet. Hij wilde geld hebben.
De politie arresteerde hem twee weken later. Hij kreeg toen vier maanden voorarrest. Toen werd hij vrijgelaten omdat zijn broer later kwam aanzetten met een dubieus alibi. Maar op 17 januari 2005 luidde de eis: twee jaar celstraf. Terugkomend van de rechtbank beroofde hij Germaine C. Daar had hij ervaring in, want zoiets had hij al in 2000 gedaan. Toen luidde het vonnis 42 dagen jeugddetentie en 30 uren taakstraf. Hij was toen pas 14 jaar en dus een veelbelovende aankomende crimineel.

Stille tocht
De Marokkaanse gemeenschap beschouwt de poging van Germaine om haar tas terug te krijgen als moord. Er zijn rouwbijeenkomsten gehouden en een stille tocht, compleet met de onvermijdelijke brandende waxinelichtjes. „Ali was een goede jongen”, zeiden de allochtone bewoners van de Derde Oosterparkstraat. „Hij was nog maar een kind.”
Dat lijkt lichtelijk overdreven voor een jongeman van 19 jaar met een crimineel verleden. Maar erger is dat Germaine nu al drie jaar op de vlucht is in verband met Marokkaanse doodsbedreigingen. Ze heeft vermoedelijk een hel van een leven. En daar schijnt, van de zijde van justitie, geen enkel begrip voor te zijn. Misschien dat ook justitie in onze multicultimaatschappij duidelijk wil laten zien dat ze wel dondersgoed streng kan rechtspreken. Een eventuele verdenking van discriminatie door Germaine van de Marokkaanse crimineel is uitgesloten, daar Germaine zelf als Surinaamse Nederlandse van allochtone afkomst is.
Al jarenlang heeft justitie de kwalijke tendens criminelen met fluwelen handschoenen aan te pakken en daarentegen de slachtoffers in de kou te laten staan. In het bijzonder als de criminelen van allochtone signatuur zijn.

Zo werd in augustus 2005 Robert Kamerbeek, de exploitant van de Zandvoortse strandtent Far Out, geterroriseerd door een bende van twaalf Marokkanen. Robert, die zijn klanten zag verdwijnen, verjoeg ten einde raad het geteisem met een honkbalknuppel en een alarmpistool. Robert werd gearresteerd, in de koepelgevangenis te Haarlem in voorarrest gezet, terwijl de Marokkanen – die allen bekend waren bij de politie – vrijuit gingen. De exploitant kreeg tenslotte 30 dagen cel, waarvan 20 voorwaardelijk met aftrek van voorarrest. Hij moest tevens 200 euro smartengeld aan de relschoppers geven. Typisch was ook hier dat het schorem bekend was bij de politie. Maar die heeft nóóit ingegrepen.

Overvallen
In 1981 werd de toenmalige KLM-stewardess Annemiek bij thuiskomst na een nachtvlucht in de Bijlmerflat Kruitberg overvallen door twee Surinaamse criminelen. Die bedreigden haar met een mes en eisten geld. Maar Annemiek had voor haar eigen veiligheid altijd een klein kaliber pistool in haar zak. Na een waarschuwingsschot schoot ze op de misdadigers. Een van de twee overleed. Pas in 1984 werd Annemiek door de Hoge Raad vrijgesproken van doodslag. Maar haar leven was door de vele rechtsprocedures kapot gemaakt. Ze had haar baan verloren. Ze leefde van een uitkering en ze verkeert nog steeds in een sociaal isolement met een geheim telefoonnummer.
Het ergerlijke was, net als bij Robert Kamerbeek en bij Germaine C., dat de politie de criminelen zeer goed kende. Die waren al veertig keer eerder wegens gewapende beroving gearresteerd, maar even zovele malen door de overheid weer vrijgelaten. Als justitie haar werk goed had gedaan, dan hadden de Surinaamse rovers in de cel gezeten, was Annemiek niet geruïneerd en was er ook geen dode gevallen. Hetzelfde geldt voor de strandtentondernemer Robert, die thans levenslang een strafblad heeft. Om nog maar te zwijgen over Germaine, die de kans loopt door de gerechtelijke molens te worden vermalen.
Over dit probleem verscheen reeds in 2002 een artikel in het NRC/Handelsblad van de jurist mr. T.J. Koelmans. De titel luidde ’Bescherm de dappere burger…’ De schrijver wijst daarbij op artikel 41 in het wetboek van strafrecht, waarin onder meer staat: ’…niet strafbaar is de overschrijding van de grenzen van noodzakelijke verdediging indien zij het onmiddellijke gevolg is geweest van een hevige gemoedsbeweging door de aanranding of de dreiging daarvan veroorzaakt’.
Wellicht is het een aanrader om deze tekst op het dashboard te plakken als u met een handtas naast u in de auto door een nauwe straat rijdt.
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Zo Feb 24, 2008 5:33 pm

Nou, dit vind ik wel een beetje grof. Ik ben niet van mening dat deze vrouw een lintje verdiend, en een politicus kan zich beter maar niet bedienen van dit soort uitspraken.

'Doodrijdster tasjesdief verdient een lintje'
zondag 24 februari 2008

Tweede-Kamerlid Raymond de Roon van de PVV is van mening dat de vrouw die ervan wordt verdacht een tasjesdief te hebben doodgereden, een lintje moet krijgen.

Het hard achteruit rijden om de schurk te pakken die haar tas uit haar auto roofde, getuigt van moed. Germaine C. verdient eerder een lintje,’ aldus De Roon.http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland ... index.html

Maar..... dit kan ook niet, en het OM behoort zich achter de oren te krabben, en zich te beseffen dat deze vrouw al veel zwaarder gestraft is als een gewone misdadiger die een moord gepleegd heeft.
lees en huiver.

Germaine opgejaagd wild
door Bart Olmer

AMSTERDAM - Germaine C., die een gevangenisstraf riskeert van 2,5 jaar wegens het doodrijden van een Marokkaans straatrovertje, heeft de afgelopen drie jaren als een nomade, als een soort illegaal, in Nederland geleefd. Zonder geld, zonder gezondheidszorg, zonder paspoort, zonder vast adres, zonder vast werk en zonder inschrijving in het bevolkingsregister.

Vanwege ernstige dreigementen aan haar en haar familieleden, geuit door de Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam, dook de diepgelovige Germaine onder, direct nadat ze vrijkwam van de drie dagen durende voorlopige hechtenis na de noodlottige straatroof. Om nagenoeg ontraceerbaar te blijven, schreef ze zich uit bij zoveel mogelijk instanties. Zelfs haar eigen kinderen en kleinkinderen wisten niet waar ze verbleef, stelt Germaines hartsvriendin Van 't H., die de opgejaagde vrouw al ruim twintig jaar kent en nauwe contacten onderhoudt met haar familie. Germaine bezocht de laatste jaren wel trouw de kerkdiensten van de Pinkstergemeenschap waartoe zij, en haar complete familie, behoort. Germaine en haar hartsvriendin kennen elkaar vanuit de Bijlmermeer, waar de verdachte vrouw vroeger woonde en werkte als medewerker van de ABN Amro-bank.


Pure intimidatie


"Ze wordt écht als loslopend wild opgejaagd. Midden in de nacht wordt soms aangebeld bij haar schuiladres, als dat weer eens is achterhaald, zogenaamd om de weg te vragen. Pure intimidatie. Of staat er ineens midden in de nacht een vent in de achtertuin, die opduikt voor het raam en naar binnen tuurt. Als ze daadwerkelijk slachtoffer wordt van alle dreigingen en represailles, zoals we vrezen, stel ik de rechter en de staat aansprakelijk voor haar dood."

Volgens de vriendin werd Germaine deze week ruw overvallen in haar schuilplaats door een twintigtal agenten, die zich voordeden als werklieden en glazenwassers. Agenten in burger schaduwden langdurig haar schuilplaats in een flat voordat ze binnenvielen. "Op elke etage stonden agenten, zogenaamd iets te repareren of de ramen te lappen." De rechter liet haar arresteren omdat ze op zitting persoonlijk ondervraagd moest worden.

"Haar vriend, die aanwezig was bij de politie-inval, scheurde een jas bij alle commotie. Zo'n politieleger, voor zo'n vrouwtje, slechts 1,65 meter lang, die geen vlieg kwaad doet. Niet normaal." De vriendin zegt over de dood van Ali el Bejatti: "Kijk, als je zulke dingen uithaalt, dit soort risico's neemt, moet je een ongeval incalculeren."

Volgens Germaines hartsvriendin wordt de verdachte vrouw constant telefonisch belaagd. "Iemand binnen de groep belagers heeft klaarblijkelijk toegang tot alle gsm-gegevens van KPN, want ze heeft al zeker twintig telefoons moeten weggooien omdat de bedreigers haar nummer weer hadden achterhaald en verder gingen met treiteren en stalken."

Door haar constante vlucht heeft ze de afgelopen jaren geen vast werk kunnen krijgen. "Ze wordt financieel geholpen door de familie en ze heeft een vriend die haar onderhoudt, maar de situatie is nijpend."
Verzekering


Zelfs haar eigen kinderen en kleinkinderen hebben de afgelopen jaren niet geweten waar Germaine woonde. "De familie wist het niet, haar vrienden niet, en ik wist het ook niet. En zo leeft ze al drie jaar.

Bellen konden we haar ook niet. Zij belde ons. Ze heeft ook geen verzekering, dus naar de huisarts of de tandarts gaan, was uitgesloten. Haar paspoort is verlopen en ov-abonnementen kan ze niet krijgen, want ze heeft geen legitimatie. Ze leeft voortdurend opgejaagd. Ga er maar aan staan.""Daar houdt niemand rekening mee. Dat mag ook wel eens bekend worden. Ze houdt vol om haar familie te beschermen."


Spektakel


Haar eigen kleinkinderen vernamen pas recent wat er loos was met oma. "De kleinkinderen hebben het nooit geweten, totdat de rechter eiste dat zij zou verschijnen. Door dat spektakel moesten de kleinkinderen alsnog worden geïnformeerd waarvan oma wordt verdacht." "Het is een tragedie die de familie verscheurt, terwijl ze geen vlieg kwaad doet. Ze begrijpen deze toestand ook niet: allemaal voor een crimineel die kort nadat hij terechtstond voor de rechtbank wegens een overval, daarna wéér zoiets pleegt en daarbij klem komt te zitten en sterft. Dan denk ik: eigen schuld, dikke bult. Ja, sorry hoor."


BRON!!!!!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Zo Feb 24, 2008 6:05 pm

Ik denk idd aan een ongelukkige samenloop van omstandigheden.
Ze heeft de dief willen klemrijden, hem het ontsnappen beletten. En begrijpelijkerwijze is dit fout afgelopen want in die emotionele momenten had ze niet helemaal de controle over de auto en dus harder achteruit gereden met de ongelukkige gevolgen.

Anderzijds hoe triest ook heeft de dief dit aan zichzelf te wijten. Wie een strafbaar feit pleegt moet de gevolgen accepteren.
En zijn voorgeschiedenis bekend zijnde maakt het onbegrijpelijk dat ze die gast hebben vrij laten rondlopen.. :roll:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Do Mar 06, 2008 2:49 pm

Afbeelding


Rita Verdonk bij uitspraak in zaak tasjesdief

AMSTERDAM - Tweede Kamerlid Rita Verdonk (Trots op Nederland) is donderdagmiddag aanwezig op de rechtbank in Amsterdam om de uitspraak tegen Germaine C. bij te wonen. De 46-jarige vrouw reed in 2005 in Amsterdam een tasjesdief dood.
Justitie eiste vorige maand 2,5 jaar celstraf wegens doodslag door gevaarlijk rijgedrag. De vrouw reed op de bewuste avond van 17 januari de 19-jarige jongen dood, nadat hij kort daarvoor met een handlanger C.'s handtas uit haar auto had gegrist.


BRON!!!!!!!!


Werkstraf voor doodrijden tasjesdief

De rechtbank in Amsterdam heeft Germaine C., de vrouw die in januari 2005 in Amsterdam een 19-jarige tasjesdief doodreed, donderdag veroordeeld tot een werkstraf van 180 uur.

Ook krijgt de vrouw een voorwaardelijke ontzegging van haar rijbevoegheid van zes maanden met een proeftijd van twee jaar.


http://www.ad.nl/binnenland/2111908/Wer ... sdief.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: Za Nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Berichtdoor migrantenjong » Do Mar 06, 2008 3:43 pm

Migrantenjong zucht.

De vrouw was moedig, en heeft een dief durven aanvallen om hem te vernietigen. Stel, de dief had een pistool op zak?

De vrouw verdient een medaille.

Maar je mag je niet verdedigen. Dat gaat in tegen de absoluut bevestigde filosofische wetten die zeggen dat zelfverdediging een grote misdaad is. Wat is materieel bezit, en waarom zoveel zorgen maken over materieel bezit? Ben je een kapitalist ofzo? Jij hebt, en zij hebben niet. Schandalig.


Trouwens, ik merk dat dezelfde linkse mentaliteit ervoor zorgt dat auto's kunnen worden verbrand. Onlangs nog gesproken met een monnik van de Linkse Kerk. Hij vergeleek mij meteen met Hitler, maar eerst zei hij dat men geen mensenlevens kan verpesten door veroordeling of deportatie, gewoon omdat deze mensen luxegoederen vernietigen. Want een auto is toch een luxeartikel? Niet iedereen heeft een auto! Dus waarom zo kwaad worden over een auto, terwijl mensen in Afrika geen eten hebben?

Dat is de mentaliteit.

En deze vrouw zou hulp moeten krijgen.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Do Mar 06, 2008 5:38 pm

Ik vind de straf ook buitensporig hoog migrantenjong, dus Ariel zucht met je mee.

Maar de rechter heeft in zijn wijsheid beslist, want volgens de Amsterdamse rechtbank is de inmiddels 46-jarige vrouw schuldig aan ‘zeer onvoorzichtig rijgedrag’ waardoor de tasjesdief verongelukte. Het Openbaar Ministerie meende dat de vrouw moest worden veroordeeld wegens doodslag.

De rechtbank acht niet bewezen dat de vrouw de tasjesdief opzettelijk wilde doodrijden. Ofschoon een slachtoffer van diefstal volgens de rechter een gestolen goed mag terugpakken, is de manier waarop het in januari 2005 in de Derde Oosterparkstraat gebeurde ‘niet proportioneel’.
‘De vrouw is te ver gegaan in de wijze waarop ze haar tas terug wilde krijgen’, oordeelde de rechtbank. Het verweer dat de vrouw niet anders kon werd verworpen. De rechters achten bewezen dat zij op een smalle weg met een hoge snelheid en weinig zicht achteruit is gereden.

Bij het bepalen van de strafmaat heeft de rechtbank niet alleen rekening gehouden met de beroving die aan het fatale ongeval vooraf ging. Ook het rapport van een psycholoog, waarin staat dat de vrouw enigszins verminderd toerekeningsvatbaar is en het tijdsverloop - het duurde drie jaar voordat het proces uiteindelijk plaatsvond - wogen mee.
Bovendien is de vrouw volgens de rechtbank ongewild een bekende Nederlander geworden door de massale maatschappelijke belangstelling.

Haar raadsman, Cees Korvinus, gaat in beroep. Het OM zegt het vonnis eerst nog te willen bestuderen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Do Mar 06, 2008 5:53 pm

Deze vrouw heeft een moord op haar geweten en dient dus bestraft te worden.

Stelletje hypocrieten.. zijn wel tegen de oog om oog, tand om tand.. Dat in de islaam geldt, maar wel voor de vrouw die zo'n regel in feite heeft toegepast.

Nou dan is het toch ook gepast dat de islaam moord kent op verkrachters en het amputeren van een hand bij dievegge. Of bespeur ik hier het meten met twee maten?

Stelletje hypocrieten.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Do Mar 06, 2008 5:56 pm

180 uur à 40 u/week is ongeveer 5 weken gemeenschapswerk?

Ik neem aan dat mevrouw ondertussen al een hele tijd van een uitkering moet leven?

Toch verrijkend die multicul nietwaar.

Nu vind ik wel dat er een boodschap mocht gestuurd worden, dat je beter je tasje gewoon laat pikken en gewoon braafjes doorrijden zonder het verkeer te storen.

Of een andere boodschap bijvoorbeeld: dat je beter ettelijke gewapende roofovervallen pleegt en dan een vrouw verkracht met je revolver; Dan krijg je gewoon twee jaar voorwaardelijk in Belgie!

willen jullie geloven dat ik heimwee begin te krijgen naar de zondagse donderpreken, waarbij een oude man in Rome kon zeggen wat "juist" was en wat "fout" was.
wist je tenminste waaraan en waaraf!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Do Mar 06, 2008 6:21 pm

Chaimae schreef:Deze vrouw heeft een moord op haar geweten en dient dus bestraft te worden.

Stelletje hypocrieten.. zijn wel tegen de oog om oog, tand om tand.. Dat in de islaam geldt, maar wel voor de vrouw die zo'n regel in feite heeft toegepast.

Nou dan is het toch ook gepast dat de islaam moord kent op verkrachters en het amputeren van een hand bij dievegge. Of bespeur ik hier het meten met twee maten?

Stelletje hypocrieten.


Wie is hier de hypocriet Chaimae ?

„Ali was een goede jongen”, zeiden de allochtone bewoners van de Derde Oosterparkstraat. „Hij was nog maar een kind.”
Dat lijkt lichtelijk overdreven voor een jongeman van 19 jaar met een crimineel verleden.

Hoeveel homo's zijn er al niet in elkaar geslagen door "goeie jongens" Door "kinderen"
Hoeveel moorden zijn er al niet gepleegd door "goeie jongens" door "kinderen"

Wat had deze "goeie jongen", dit "kind" al op zijn geweten?

Enkele uren tevoren had Ali nog voor de Amsterdamse rechtbank gestaan. Hij had op 11 mei 2004 de bedrijfsleider van Xenos in de Kalverstraat met een vuurwapen bedreigd, met sterk plakband aan een stoel gekluisterd en hem een mes op de keel gezet. Hij wilde geld hebben.
De politie arresteerde hem twee weken later. Hij kreeg toen vier maanden voorarrest. Toen werd hij vrijgelaten omdat zijn broer later kwam aanzetten met een dubieus alibi. Maar op 17 januari 2005 luidde de eis: twee jaar celstraf. Terugkomend van de rechtbank beroofde hij Germaine C. Daar had hij ervaring in, want zoiets had hij al in 2000 gedaan. Toen luidde het vonnis 42 dagen jeugddetentie en 30 uren taakstraf. Hij was toen pas 14 jaar en dus een veelbelovende aankomende crimineel.


De Amsterdamse rechtbank had deze jongen achter tralies moeten zetten, dan had het leven van Germaine niet verwoest geweest.

Hypocriet indeed. Bah..... Wie ben jij om iemand van moord te beschuldigen Chaimae. Deze vrouw verweerde zich, en vocht om haar eigendom terug te krijgen.
Deze "goeie jongen' had met zijn poten van haar tas af moeten blijven.
En Allah tala knows best. Het is allah's wil dat dit gebeurd is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Berichtdoor Monique » Do Mar 06, 2008 6:43 pm

Ik hoorde net op de radio dat de uitspraak een signaal is aan slachtoffers van diefstal dat er een limiet zit aan het terugkrijgen of het voorkomen van de diefstal zodat deze slachtoffers wel 2 keer bedenken voor ze actie ondernemen.

Waar is het signaal aan dieven?
Wanneer deze vrouw vrijgesproken zou zijn zou er een signaal afgegeven worden aan het dievengilde zodat ZIJ zich misschien 2 keer zouden bedenken of een tasje het waard is om dood voor te gaan.

Maar nee.... het dievengilde wordt uiteraard als "slachtoffer" neergezet.
Ik vind het ook schandalig dat het dievengilde niet ongestoord zijn "werk" kan doen.
Het is verdomme steeds meer omgekeerde wereld in nederland. Om kotsziek van te worden... wat een kloteland is het aan het worden. barf:
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
migrantenjong
Berichten: 1064
Lid geworden op: Za Nov 24, 2007 4:58 pm
Locatie: Antwerpen/Gent Ideologie: Stokslagen en waterkanonnen

Berichtdoor migrantenjong » Do Mar 06, 2008 6:50 pm

Chaimae schreef:Deze vrouw heeft een moord op haar geweten en dient dus bestraft te worden.

Stelletje hypocrieten.. zijn wel tegen de oog om oog, tand om tand.. Dat in de islaam geldt, maar wel voor de vrouw die zo'n regel in feite heeft toegepast.

Nou dan is het toch ook gepast dat de islaam moord kent op verkrachters en het amputeren van een hand bij dievegge. Of bespeur ik hier het meten met twee maten?

Stelletje hypocrieten.


Mekker niet zo. Ik ben pro harde straffen en vooral pro zelfverdediging. Maar iedereen die zegt dat bepaalde kleding en seksueel gedrag strafbaar is, moet gecorrigeerd worden met een houten knots.

De vrouw is geen moordenaar, ze had alle recht om het uitschot te doden.

Om je een idee te geven: de wetten van Singapore vind ik, mits een lichte aanpassing, ideaal.
Now watch what you say, or they'll be calling you a radical, a liberal, oh fanatical, criminal.

Joannes
Berichten: 332
Lid geworden op: Do Apr 19, 2007 10:55 am
Locatie: Brabant
Contact:

Berichtdoor Joannes » Do Mar 06, 2008 7:03 pm

Stelletje hypocrieten.


Zou je dat ook zeggen, als het een witte Hollander was geweest???

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Do Mar 06, 2008 7:20 pm

Ariel schreef:
Chaimae schreef:
Hypocriet indeed. Bah..... Wie ben jij om iemand van moord te beschuldigen Chaimae. Deze vrouw verweerde zich, en vocht om haar eigendom terug te krijgen.
Deze "goeie jongen' had met zijn poten van haar tas af moeten blijven.
En Allah tala knows best. Het is allah's wil dat dit gebeurd is.
.

Als het toch allemaal de wil van dieje allah is dan moeten ze idd nie komen zagen. :roll:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tasjesdief

Berichtdoor King George » Ma Jul 30, 2018 1:03 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tasjesdief

Berichtdoor King George » Di Mei 19, 2020 12:00 pm

Holland op z'n smalst. De dappere bonnetjesschrijvers delen een geldboete uit aan een invalide vrouw die deze bumpersticker had uitgeprint en op haar electrische rolstoel heeft geplakt, want opruiing. Hiervoor wil ik nou graag een teiltje.GeenStijl bumpersticker is verboden!

Afbeelding De introductie van de GeenStijl bumpersticker leverde, zoals te verwachten, nogal wat commotie op. Stijlloos en zonder enig respect voor Ali Bejjati. Zo is de eerste brave burgert inmiddels door de politie op de bon geslingerd. Let wel, we hebben het hier over een gehandicapte dame, die de bumpersticker had uitgeprint en achterop haar elektrische rolstoel had geplakt. Oom agent gaf Lilith een prent van 45 euro. Wegens opruiend gedrag. Geukkig zijn ze in de Verenigde Staten een stuk ruimdenkender...


GeenStijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re:

Berichtdoor King George » Di Mei 19, 2020 12:03 pm

Ariel schreef:
Chaimae schreef:Deze vrouw heeft een moord op haar geweten en dient dus bestraft te worden.

Stelletje hypocrieten.. zijn wel tegen de oog om oog, tand om tand.. Dat in de islaam geldt, maar wel voor de vrouw die zo'n regel in feite heeft toegepast.

Nou dan is het toch ook gepast dat de islaam moord kent op verkrachters en het amputeren van een hand bij dievegge. Of bespeur ik hier het meten met twee maten?

Stelletje hypocrieten.


Wie is hier de hypocriet Chaimae ?

„Ali was een goede jongen”, zeiden de allochtone bewoners van de Derde Oosterparkstraat. „Hij was nog maar een kind.”
Dat lijkt lichtelijk overdreven voor een jongeman van 19 jaar met een crimineel verleden.

Hoeveel homo's zijn er al niet in elkaar geslagen door "goeie jongens" Door "kinderen"
Hoeveel moorden zijn er al niet gepleegd door "goeie jongens" door "kinderen"

Wat had deze "goeie jongen", dit "kind" al op zijn geweten?

Enkele uren tevoren had Ali nog voor de Amsterdamse rechtbank gestaan. Hij had op 11 mei 2004 de bedrijfsleider van Xenos in de Kalverstraat met een vuurwapen bedreigd, met sterk plakband aan een stoel gekluisterd en hem een mes op de keel gezet. Hij wilde geld hebben.
De politie arresteerde hem twee weken later. Hij kreeg toen vier maanden voorarrest. Toen werd hij vrijgelaten omdat zijn broer later kwam aanzetten met een dubieus alibi. Maar op 17 januari 2005 luidde de eis: twee jaar celstraf. Terugkomend van de rechtbank beroofde hij Germaine C. Daar had hij ervaring in, want zoiets had hij al in 2000 gedaan. Toen luidde het vonnis 42 dagen jeugddetentie en 30 uren taakstraf. Hij was toen pas 14 jaar en dus een veelbelovende aankomende crimineel.


De Amsterdamse rechtbank had deze jongen achter tralies moeten zetten, dan had het leven van Germaine niet verwoest geweest.

Hypocriet indeed. Bah..... Wie ben jij om iemand van moord te beschuldigen Chaimae. Deze vrouw verweerde zich, en vocht om haar eigendom terug te krijgen.
Deze "goeie jongen' had met zijn poten van haar tas af moeten blijven.
En Allah tala knows best. Het is allah's wil dat dit gebeurd is.


Tsja, waarom accepteerden zijn snikkende soortgenootjes eigenlijk Allah's wil dat zijn ellenlange strafblad hiermee werd afgesloten niet?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten