Het demoniseren van Geert Wilders.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Manon » Do Feb 09, 2012 5:08 pm

mercator schreef: De massa beschouwt moslims zelfs helemaal niet als vijand maar als een pluspunt voor Europa!

Dat is natuurlijk een gevolg van de Goebbeliaanse propaganda die de laatste vier decennia constant wordt gevoerd. Geen ENKELE PERSOON die in zo'n multicultureel getto is terechtgekomen, onderschrijft de propaganda als zijnde "pluspunt voor Europa". Alleen: die mensen kunnen er niet meer weg : het zijn net de minder begoeden die men mee in het "verrijkende" moeltiekoeltiebad heeft gestopt, en alles wat 1 euro over heeft is gaan lopen!

Politici zoals Onkelinx verhuizen officieel even snel naar een appartementje in Saharabeek voor de verkiezingen, en wonen uiteraard midden in het moslimvrije groen eenmaal de stemmen zijn geteld.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Scarlatti » Do Feb 09, 2012 8:54 pm

Wat een GOED verhaal heeft deze PVV' er Ton van Kesteren!

Liet zich ook niet het woord ontnemen, maakte gewoon zijn zinnen af en zei wat ie te zeggen had!!

Gràndioos! Zoiets stemt mij nu weer eens goed! Dànk je wel Ariel voor het plaatsen ervan!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72596
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 22, 2012 12:07 pm

Gelukkig. Hier is de volgende prominent die Wilders verketterd. Ik dacht al, waar blijft hij. Hans Jansen schreef deze week een aardig artikel over dit soort prominenten. Wie regisseert de prominenten? "De prominenten van Nederland waarschuwen ons één voor één voor Wilders." schreef hij , en hij schreef verder...

"Als er iemand is die de regie voert over al deze prominenten, wie kan dat dan zijn? Wat is het profiel van zo’n mogelijke regisseur of regisseuse? Het moet iemand zijn die niet al te jong is, vermoedelijk tussen de 65 en 75. Hij/zij moet beschikken over de (mobiele) telefoonnummers, geheim of niet geheim, van alle prominenten die hun liedeke de afgelopen tijd gezongen hebben. Hij/zij moet iemand zijn van wie zulke prominenten het een eer vinden om er door opgebeld te worden. Hij/zij moet goed ingevoerd zijn in de Nederlandse politiek van de afgelopen jaren. Hij/zij moet een bloedhekel aan Geert Wilders hebben. Hij/zij moet er aan gewend zijn in het verborgene effectief te opereren. Wie kan dat in godsnaam wezen?

Of is het toch toeval dat er nooit twee prominenten tegelijkertijd elkaar in de anti-Wilders-publiciteit voor de voeten lopen? Maar het is fijn dat die prominenten allemaal bereid zijn om ons zo belangeloos op de hoogte te houden van hoe gevaarlijk Geert Wilders is, dat dan weer wel. "


SCP-directeur Schnabel: Geert Wilders is gevaarlijk

woensdag 22 februari 2012

PVV-leider Geert Wilders is 'echt een machtspoliticus'. Hij wordt niet door emoties geregeerd en dat maakt hem gevaarlijk.

Dat zegt Paul Schnabel, socioloog en directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en al jaren een van de invloedrijkste Nederlanders, deze week in Elsevier.

Schnabel noemt Wilders daarin heel anders dan wijlen Pim Fortuyn. 'Die wilde vooral bemind worden en was daardoor kwetsbaar. Fortuyn wilde niet zozeer de premier van Nederland worden, als wel de Koningin.'

Reputatie
Ook vindt Schnabel dat de PVV-kliklijn, het meldpunt waar overlast door Midden- en Oost-Europeanen kan worden doorgegeven, de in zijn ogen toch al afbladderende reputatie van Nederland in het buitenland geen goed zal doen.

Wat Schnabel betreft, is die kliklijn onderdeel van wat hij de 'Dutch Freak Show' noemt. De 'gekke dingen' die ze in het buitenland interessant vinden over Nederland: euthanasie, homohuwelijk en prostitutie als onderdeel van het midden- en kleinbedrijf.

Taboe
Over die kliklijn wil hij zich verder niet uitlaten, zolang zijn hoogste baas - premier Mark Rutte - dat ook niet doet. Maar: 'Het is wel duidelijk dat Wilders steeds voor zaken kiest die taboe zijn of heel belangrijk als symboolpolitiek.'

Dat lukt niet altijd. 'De directe kritiek op de Koningin toen ze een hoofddoek omdeed bij het bezoek aan een moskee in Oman, ging te ver. Zeker omdat Wilders zelf de eerste is die een keppeltje opzet wanneer hij een synagoge binnengaat,' zegt Schnabel.

Door Lucas Gasthuis

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... arlijk.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Zwartmeer » Wo Feb 22, 2012 1:15 pm

PVV-leider Geert Wilders is 'echt een machtspoliticus'. Hij wordt niet door emoties geregeerd en dat maakt hem gevaarlijk.

Dat zegt Paul Schnabel, socioloog en directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en al jaren een van de invloedrijkste Nederlanders, deze week in Elsevier.

Dit is dus een socioloog die dat zegt. Dat alleen al zou Wilders gemakkelijk twee drie zetels kunnen opleveren ware het niet dat niemand het interesseert wat hij zegt. Dit soort figuren moet goed beseffen dat juist typen als hij de PVV groot maken. Het enige idee dat ze promoten is dat we door moeten gaan op de 40 jaar geleden ingeslagen weg.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ozes » Wo Feb 22, 2012 1:45 pm

Het gaat er inderdaad vrij strategisch aan toe. Vaak hebben ze een bepaald propaganda-punt, er word niet geschreeuwd om dit Nederland duidelijk te maken. Tactisch verschijnen alle dhimmi's op het toneel om hun voorbereidde stukje te tonen.

Mooi om te zien dat het CSP nu wederom zijn ware kleuren toont.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Feb 22, 2012 2:37 pm

Waarom klinkt dat woord 'Planbureau' toch vreselijk sovjet-achtig?
SCP Sociaal Communistisch Planbureau?
Is dat ook de club waar de politieke partijen hun alternatieve rijksbegrotingsplannen dienen te worden nagerekend en eventueel afgekeurd?
Met zo een taak dien je schijn van partijdigheid te vermijden. Schabel dient dus zijn snavel te houden. Of gewoon eerlijk te stellen: wij van het SCP zijn een rode club.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor H.Numan » Do Feb 23, 2012 2:59 am

Het SCP klinkt Sovjet-achtig, omdat het daar bedacht is. Het origineel heet Gosplan.
Een PvdA ideetje, van direct na de oorlog. Moesten we ook hebben, wat een goed idee.

Vreemd genoeg is er altijd een problemen geweest met Gosplan, en nooit met het SCP... Uiteraard in de NL media, nooit in de Sovjet media. Andersom hoorde je nooit over SCP blunders in NL.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: Do Sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Rechtsliberaal » Do Feb 23, 2012 1:25 pm

Het SCP is pas opgericht per 30.3.1973, nog voordat het kabinet-Den Uyl van start ging, en begon haar taken per 1.1.1974. Wel is het volledig een kind van de jaren zeventig, het paste ook uitstekend bij die tijd. Uit diezelfde tijd kwam de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (1972). Het Centraal Planbureau stamt wel uit 1945, eerste directeur was de fanatieke socialist Jan Tinbergen, hij was zeer pro-planeconomie en pro-ontwikkelingshulp.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7550
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor xplosive » Do Feb 23, 2012 10:34 pm

Het is alweer een tijdje geleden, maar een goede schets van hoe Geert Wilders steeds gedemoniseerd wordt vind ik nog altijd het volgende artikel uit de Volkskrant van 27 september 2011:

Had Wilders niet een beetje gelijk?

Enkele citaten:

Terwijl Wilders dat bij de interruptiemicrofoon aan het uitleggen was liet Rutte een neerbuigend 'aach...' horen. Dat was sarren en Wilders verloor zijn zelfbeheersing. Het past een Kamerlid niet om tegen de premier te zeggen: 'Doe 's normaal man.' Maar het past een premier niet om een Kamerlid te sarren.

Cohen noemde Wilders een kleuter die zijn zin niet kreeg. Daarmee liet hij zich lelijk in de kaart kijken. Een volwassen tegenstander een kind noemen. Hoe paternalistisch kun je zijn? Is dat nu juist niet waarom Henk en Ingrid genoeg hebben gekregen van de Partij van de Arbeid?

Wilders kán het kabinet natuurlijk laten vallen door het gedoogakkoord op te zeggen. Daar heeft Sap gelijk in. Maar leidt dat vervolgens tot het stopzetten van de hulp aan Griekenland? Daar is weinig kans op, want bij eventuele verkiezingen zullen de partijen die tegen hulp aan Griekenland zijn (SP en PVV) nooit zo groot worden dat ze samen de meerderheid krijgen, nog afgezien van de vraag of SP en PVV ooit samen zouden willen regeren.

Het is dus gewoon niet waar dat Wilders de mogelijkheid heeft om de hulp aan Griekenland stop te zetten door het kabinet te laten vallen. Het hele gedoe met de stekker van Sap is vals. Sterker nog, Wilders heeft wel degelijk een punt als hij Cohen en Sap grote gedogers noemt. Beide partijen hebben de mogelijkheid om de hulp aan Griekenland te blokkeren en als zij dat zouden doen dan zou het kabinet waarschijnlijk vallen. Ik kan me niet voorstellen dat CDA en VVD het anti-Europa beleid van SP en PVV zouden gaan uitvoeren.

Waarom trekken GroenLinks en PvdA dan 'de stekker er niet uit' door met PVV en SP tegen de steun aan Griekenland te stemmen? Kennelijk vinden zij de hulp aan Griekenland belangrijker dan het ontmantelen van de verzorgingsstaat. Dat mag, maar dan moeten zij niet gek opkijken dat zij door Wilders de grote gedogers worden genoemd. 'Bedrijfspoedel' was misschien beledigend, het was wél des Pudels Kern.

Wilders daarentegen heeft er belang bij te laten zien dat de oppositie niet een echte oppositie is, maar in het Griekenland-dossier met het CDA en de VVD onder een hoedje speelt.

En denk maar niet, nu meer kamerleden roepen (in tegenstelling tot wat ze eerder riepen) dat het Griekenland-avontuur heilloos is, dat ze Geert Wilders alsnog gelijk gaan geven en hem hun excuses gaan aanbieden.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42350
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 24, 2012 1:24 am

Toppunt van absurditeit: Geert Wilders is een fascist!

Afbeelding
Reductio ad absurdum: Geert is een fascist!

door Afshin Ellian
bron: Elsevier.nl

Geert is een fascist. Dat moet iedereen toch begrijpen? Wat moet iedereen begrijpen van de uitspraak ‘Geert is een fascist’? Deze uitspraak getuigt van wetenschappelijke en historische vergeetachtigheid. Wat was het fascisme ook al weer? Het fascisme was iets anders dan het nationaal-socialisme.

Reacties
Fascisme en later het Duitse nationaal-socialisme waren reacties op de Eerste Wereldoorlog. De Duitse nederlaag in de Eerste Wereldoorlog leidde uiteindelijk tot het nationaal-socialisme.

De Italiaanse overwinning in de Eerste Wereldoorlog bracht het fascisme voort. Een verminkte overwinning: Vittoria Mutilata! Onder welke omstandigheden leefden de Italianen na hun Vittoria Mutilata? Er sneuvelden 670.000 Italianen in een totaal zinloze oorlog. Daarnaast keerden miljoenen werkloze soldaten gedesillusioneerd huiswaarts.

In 1920 werd er tweeduizend keer door meer dan 2 miljoen arbeiders gestaakt. Het concept van de liberale parlementaire democratie verkeerde in een diepe crisis.

Bolsjewisme
In Rusland bracht de Eerste Wereldoorlog het eerste totalitaire regime in de twintigste eeuw voort: het Sovjet-bolsjewisme.

De linkse Italiaanse revolutionair Benito Mussolini ontmoette Lenin in Zwitserland, een paar jaar voor de Russische Revolutie. De bolsjewistische leider Lenin zag in Mussolini een revolutionaire leider.

De Eerste Wereldoorlog leidde tot een ernstige scheuring in de Europese socialistische bewegingen. Moesten de socialisten – indertijd bestonden ze ook uit communisten – een passieve houding aannemen omdat die oorlog een oorlog tussen de kapitalisten was?

Vrienden
Uit deze toestand kwamen twee sterke bewegingen voort: de bolsjewistische revolutionaire bewegingen en de genationaliseerde vorm van het socialisme, zoals het fascisme in Italië. Er waren socialisten die kozen voor hun land in de oorlog tegen een ander Europees land.

Mussolini maakte nog gewoon deel uit van de socialistische beweging. Maar op 23 maart 1919 richtten hij en zijn vrienden op het Piazza San Sepolcro in Milaan de fascistische beweging op.

Behalve allerlei linkse figuren, arbeiders en soldaten liepen daar ook adellijken bij. Al bij de oprichtingsbijeenkomst zaten de zwarthemden klaar met knuppels en boksbeugels.

Conflict
Wat was de aard van het ideologische conflict? Werkloosheid, armoede en klassenstrijd. In een toespraak kondigde Mussolini aan dat, in plaats van klassenhaat en klassenstrijd, de maatschappelijke klassen moesten worden verenigd.

Vertegenwoordigers van corporaties zouden in nauw overleg economische problemen moeten aanpakken. De corporatieve staat werd het fascistische ideaal.

Hoe noemden wij dit in de jaren negentig van de vorige eeuw? Het poldermodel! Is dat een fascistisch model? Zonder twijfel – Mussolini noemde het zelfs ‘de derde weg’.

Geweld
Op 15 april 1919, een paar weken na hun oprichting, gebruikten de fascisten geweld als politiek instrument. Mussolini verdedigde de geweldpleging door zijn geestverwanten in termen van een spontane reactie ‘van een menigte van strijders van mensen die genoeg hadden van Lenins chantage, want Milaan wilde werken.’ Fascisme kon zich niet ontplooien zonder het wetteloze geweld.

Volgens de laatste studie over het fascisme en Mussolini van Nicholas Farrell bestond de fascistische beweging voornamelijk uit syndicalisten en teleurgestelde socialisten. Ja, de syndicalisten!

Duce
Benito Mussolini, ‘il Duce’, definieerde La Dottrina del facismo, als volgt: ‘Het fascisme is een religieuze opvatting van het leven, die tot doel heeft een geestelijke gemeenschap te stichten. (…) Het fascisme is vooral een systeem van gedachten.’

Dat was in 1932. Op dat moment was het fascisme een totalitaire beweging. Totalitaire bewegingen, zoals overtuigend door Erik Voegelin aangetoond, zijn politieke religies. Dat geldt voor het fascisme, nationaal-socialisme, communisme en ook de politieke islam.

‘Gebruik kracht en wapens alleen om je eer en ideeën te verdedigen,’ aldus La Dottrina del facismo van Mussolini. Ze hadden juist te veel ideeën en te weinig realiteitszin. De Duce werd plaatsvervanger van God, van hem gingen in de beleving van sommige Italiaanse vrouwen erotische krachten uit.

Racistisch
Was het fascisme van Mussolini racistisch van aard? Hadden ze net als het nationaal-socialisme in Duitsland een zondebok nodig? Hoe verging het de Joden in Italië?

Mussolini geloofde niet in een superieur ras, evenmin haatte hij de Joden. In april 1933 ontving hij de opperrabbijn van Rome en hij verzekerde hem dat er geen intentie bestond om de Joden te discrimineren.

Ook ontmoette hij in februari 1934 de leider van de zionistische beweging, Chaim Weizmann. Tegelijkertijd schreef hij – onder een pseudoniem – artikelen die vijandig tegenover de nazistische rassentheorie stonden. Pas later, toen de Italiaanse fascisten in de greep van de nazi’s kwamen, werden de Joden vervolgd.

Groot hart
Mussolini was een Italiaanse man en had dus een groot hart. Margherita Sarfatti was lange tijd zijn grote liefde. Mevrouw Margherita Sarfatti was een rijke Venetiaanse Jodin. Zij was kunsthistoricus en fascist van het eerste uur. In een gedicht over Mussolini schreef zij: ‘De dag zal komen: je zult ontdekken dat ik in je ben, in je geest en in je vlees, altijd.’

Het fascisme leidde in Italië tot een autoritair, gewelddadig regime, gefundeerd in een massabeweging. Maar welke massa heeft Geert Wilders georganiseerd? De Italiaanse fascisten geloofden in buitenparlementaire krachten en bewegingen.

Wilders heeft zelfs geen echte politieke partij. Overigens waren de totalitaire bewegingen partijbewegingen met een zekere structuur, en hadden ze in de eerste fase van hun bestaan zelfs een democratische structuur.

Absurd
Ik geef toe dat wat ik hier doe, eigenlijk absurd is: nagaan of de vermeende vergelijkingen tussen Wilders’ opvattingen en handelingen en die van het fascisme op waarheid berusten.

Serieuze filosofen in de twintigste eeuw hebben gewaarschuwd voor argumentatie ‘reductio ad Hitlerum’, want dat zou uiteindelijk uitmonden in ‘reductio ad absurdum.

Reductio ad absurdum: Geert is een fascist!

http://brabosh.com/2012/01/14/pqpct-fqa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 28, 2012 4:12 pm

Af en toe heft de demonisatie beweging vers bloed nodig. Er is nu een nieuwe ten tonele verschenen:
    Winnaar Scriptieprijs 2010-2011 Uni Utrecht
    Jeroen Bouterse, masterstudent ‘Historical and comparative studies of the sciences and humanities’, ontving de studentenprijs dit jaar voor zijn scriptie over wetenschapsrevolutie.
Als ik het woord 'studies' lees dan dank ik dat het vast en zeker binnen het Marxistisch denkpatroon valt.
Onderaan dit artikel:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3205021/2012/02/27/Het-negeren-van-Wilders-werkt-niet-en-is-zelfs-immoreel.dhtml
lees ik: Jeroen Bouterse is historicus en promoveert momenteel in de filosofie.
Wie weet krijgt die wel een 10+ .
'Het negeren van Wilders werkt niet, en is zelfs immoreel'
We hebben alle antwoorden op Wilders inmiddels wel gehad - terugschelden, sussen, negeren, tolereren, relativeren, duiden. Niets lijkt echt te helpen. Wat nu? 'We moeten hem in ieder geval niet negeren.' Dat stelt historicus en promovendus Jeroen Bouterse.

Hij gaat ervan uit dat hij en de zijnen aan de Goede Kant staan en Het Kwade zodoende moeten bestrijden. Ieder weldenkend mens weet dat Geert de kiezers belazert maar die kiezers denken dat de andere politici hun belazeren. Hoe dit misverstand uit de weg te ruimen als agitprop niet werkt?
Over dat Wilders negeren:
Dat het niet werkt, is bij de vorige verkiezingen aangetoond; die gingen niet over Wilders' thema's, ze gingen niet eens over Wilders. De strijd werd geframed als een tussen Rutte en Cohen, en wel over de economie. De gigantische winst voor Wilders kwam voor velen als een volslagen verrassing - een teken dat er niet overmatig op geanticipeerd was. Wilders negeren leidde kennelijk niet tot hem marginaliseren; zijn succes hing - wat een verrassing - níet direct af van wat de andere partijen en media over hem zeiden.

Wij gaan door met de strijd !
Degenen die hem continu blijven aanvallen op wat hij zegt en doet, die hem in dat opzicht serieus nemen, hebben daar groot gelijk in: mensen die met de wereld willen wat Wilders daarmee wil, moeten namelijk wel aandacht krijgen. Niet omdat het helpt - het helpt zeer waarschijnlijk nauwelijks en misschien, zoals de negeerders beweren, averechts - maar omdat de 'heilige verontwaardiging' die Wilders oproept inderdaad een heilige plicht is. Stoppen verontwaardigd te zijn over het voorstel van een 'kopvoddentaks' is een te grote prijs voor onze rust.

Uitsmijter:
Nee, daar gaat het niet om; het gaat, heel ouderwets, om de moraal in het hart van onze democratie. Praten en luisteren; open dialoog. Redelijkheid. Die worden nooit bevorderd door zwijgen en negeren.

En ook niet bevorderd door demonisering.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ozes » Za Mar 03, 2012 4:42 pm

Een Marokkaanse homo, die twee jaar geleden uit de Utrechtse wijk Leidsche Rijn werd weggepest door een groep Marokkaans-Nederlandse jongeren
NRC 3/3

Niet direct gerelateerd aan Wilders, maar wel op de manier waarop men altijd de schuldige en het slachtoffer bestempeld.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19237
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Za Mar 10, 2012 12:34 pm

Universiteit Tilburg: 'PVV = opnieuw Auschwitz'

De K U van T (bekend van Diederik Stapel) heeft opnieuw een wetenschapper gefinancierd om actie te voeren tegen de PVV. We leven dan wel in een democratie en u mag dan wel stemmen waarop u wilt, maar denk maar niet dat Zij Die Altijd Gelijk Hebben zich laten subsidieren om u zomaar op de partij van uw keuze te laten stemmen. De wetenschapper die deze keer los gaat op de PVV/Wilders/Bosma heet Jan Jaap de Ruiter.

Lees alles op Geenstijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 30, 2012 9:19 pm

Volkskrant 20 maart Jos Colignon:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Di Mei 01, 2012 4:40 pm

En nu is dan het moment gekomen om van demoniseren over te schakelen naar marginalisering. DE NOS begint ermee.
Wilders gemarginaliseerd in VS Door correspondent Eelco Bosch van Rosenthal, in New York
Nu Geert Wilders geen gedoogpartner meer is van het kabinet-Rutte, duiken de verhalen weer op: Wilders zou de overstap naar Amerika willen maken. Maar wordt hij dan nog gehoord? Islamkritiek is bepaald niet 'hot' meer in de VS. En de Amerikaanse vrienden van de PVV-leider opereren steeds meer in de marge.
http://nos.nl/artikel/368190-wilders-gemarginaliseerd-in-vs.html
En weer wordt er gezeurd over de Joodse geldstromen.
En oh wat is iedereen blij met de droom dat Wilders net zo zal reageren op de Ned. situatie als Ayaan.
Niemand kan in Wilders' hoofd kijken, maar zijn boek spreekt misschien wel voor zich. "Soms voel ik me een gevangene," schrijft Wilders. Misschien dat de drang naar meer bewegingsvrijheid, in combinatie met het geleden statusverlies in Den Haag, hem de oceaan overjaagt. Best begrijpelijk. Maar hij zal er nooit meer zo zichtbaar worden als in Nederland.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 02, 2012 2:11 pm

Hier de video die hoort bij bovenstaande marginalisering. Het is een fact free video.
http://nos.nl/video/368578-wilders-presenteert-boek-in-de-vs.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19237
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

RTL roept op PVV'ers te verlinken

Berichtdoor King George » Za Jul 07, 2012 7:24 pm

Geert Geel schreef:Ja, de hoog opgeleide linksmensch heeft net iets teveel opgestoken van de nazi's:

https://twitter.com/KeesBerghuis

http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=84065
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 10, 2012 3:00 pm

Toen Lars Anderson hoorde dat Henk van Ingrid een Turk een mep heeft gegeven waardoor die dood viel, dacht hij: "daar kan ik een column over schrijven in De Volkskrant. En dit is het resultaat:
'Henk zit vast, Ingrid ontgoocheld thuis'
De laatste twee jaar, de periode waarin 'Henk & Ingrid' officieel bestaansrecht krijgen van Wilders, intensiveren de ruzies. Henk en Ingrid zijn sinds de verkiezingen in 2010 van de leg. Hun namen roepen verwachtingen op. Als ze zich introduceren op verjaardagen worden er wijsneuzerige grapjes gemaakt: 'Ik weet wie van ons níet op de PvdA stemt! LOL.' Henk en Ingrid worden almaar bozer: 'Als zij zo graag willen dat wij PVV stemmen, dan zullen ze het krijgen ook!' Het is een proteststem, tegen iedereen, óók tegen de PVV.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9524/Lars-Anderson/article/detail/3284044/2012/07/09/Henk-zit-vast-Ingrid-ontgoocheld-thuis.dhtml
En zo gaat deze kroniek een tijdje door:
Het is zaterdag 1 juli, de dag dat er een vernietigend stuk over Wilders' leiderschapskwaliteiten staat in NRC Handelsblad. Alle opgekropte woede kanaliseert zich naar de achtertuin van de Turken. Ingrid voelt zich begluurd en gaat verhaal halen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ozes » Di Jul 10, 2012 3:30 pm

Wow, gewoon zeggen dat Wilders de twee tokkies heeft opgeruid tegen de Turk. Goed hoor VK, blijf graven.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19237
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Ma Jul 16, 2012 7:23 am

ROTTERDAM - De PVV heeft kamervragen gesteld aan staatssecretaris Zijlstra (Onderwijs, Cultuur en Wetenschjappen) waarom de Erasmus Universiteit in Rotterdam een anti-PVV-cursus organiseert. In de workshop leren linkse georiënteerde studenten om de argumenten van de PVV te bestrijden.Kamervragen van PVV’er Bosma aan VVD-staatssecretaris Zijlstra (Onderwijs)

1.) Bent u bekend met het bericht `Wilders benoemt de ellende en de elite ontkent het’?

2.) Waarom organiseert de Erasmus Universiteit alleen een bijeenkomst tegen de PVV en niet tegen andere politieke partijen?

3.) Is bij de universiteit bekend dat PVV-stemmers ook meebetalen aan het hoger onderwijs van Nederland?

4.) Waarom hebben linkse mensen een cursus nodig op kosten van de belastingbetaler?

5.) Bent u bereid de kosten van deze workshop in mindering te brengen op de subsidie die naar deze universiteit gaat?


NRC Handelsblad
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19237
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Ma Jul 16, 2012 7:32 am

Antwoorden op de schriftelijke vragen van het Kamerlid Bosma van de Tweede
Kamer der Staten Generaal aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (ingezonden d.d. 26 oktober 2010 met kenmerk 2010Z15254)

1. Vraag: Bent u bekend met het bericht ‘Wilders benoemt de ellende en de elite ontkent het’ (1)?

Antwoord:
Ja.


2. Vraag: Waarom organiseert de Erasmus Universiteit alleen een bijeenkomst tegen de PVV en niet tegen andere politieke partijen?

Antwoord:
Navraag heeft opgeleverd dat de Erasmus Universiteit geen bijeenkomst tegen de PVV heeft georganiseerd. Het betrof een workshop met als insteek: Is framing een vreemd of geniaal verschijnsel? De bijeenkomst betrof een analyse van een debattechniek aan de hand van een bekend politicus en een debattraining waarin de techniek ‘framing’ voorkwam. De workshop is georganiseerd door Erasmus Universiteit Rotterdam (Studium Generale) in samenwerking met Arminius, Podium voor Kunst, Cultuur en Debat in Rotterdam. Belangstellenden voor de desbetreffende workshop hebben op de website van de organisatoren kunnen kennisnemen van de bijeenkomst onder de titel: “Framing, het geheime wapen van Wilders”. Over de techniek van framing heeft Hans de Bruijn, spreker tijdens de workshop, onlangs een boek gepubliceerd, waarin hij deze techniek analyseert aan de hand van de frames van – zoals hij hem benoemt – rasdebater Geert Wilders
Uit de workshopinformatie is mij niets gebleken van een bijeenkomst tegen de PVV. De politieke inkleuring die de opsteller van het bericht in NRC Handelsblad aan de workshop heeft gegeven is naar mijn oordeel een persoonlijke opvatting.


3. Vraag: Is bij de universiteit bekend dat PVVstemmers ook meebetalen aan het hoger onderwijs van Nederland?

Antwoord:
Elke belastingbetaler, dus ook de PVVstemmer, levert een financiële bijdrage aan de bekostiging van het hoger onderwijs in Nederland. Elke instelling voor hoger onderwijs in Nederland, dus ook de Erasmus Universiteit, wordt geacht de wet te kennen en dus hiervan op de hoogte te zijn.


4. Vraag: Waarom hebben linkse mensen een cursus nodig op kosten van de belastingbetaler?

Antwoord:
De workshop was niet gericht op een specifieke doelgroep en stond open voor iedereen, ongeacht politieke voorkeur.
Universiteiten hebben als wettelijke taak: het verzorgen van wetenschappelijk onderwijs, het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het overdragen van kennis ten behoeve van de maatschappij veelal aangeduid als maatschappelijke dienstverlening. In dat licht bezien heeft Studium Generale van de Erasmus Universiteit de workshop georganiseerd. Voor de inhoud van de workshop verwijs ik u kortheidshalve naar mijn antwoord op vraag 2.


5. Vraag: Bent u bereid de kosten van deze workshop in mindering te brengen op de subsidie die naar deze universiteit gaat?

Antwoord:
Ik zie geen aanleiding de kosten van de workshop in mindering te brengen op de aan de EUR toegekende bekostiging.

(1) Wilders benoemt de ellende en de elite staat te kijken, nrc.nl, 22 oktober 2010
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6274
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Ma Jul 16, 2012 9:42 am

Tja, nu we het toch over framing hebben: ik krijg de indruk dat de PVV / Geert Wilders ook steeds wordt geframed als een soort nazipartij. Maar omdat bijna iedereen dat doet, is dat kennelijk geen framing meer. Een democratische waarheid.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19237
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Di Jul 17, 2012 9:23 pm

De schaamteloze hetze tegen PVV-voorman Geert Wilders

Ik heb mij erover verwonderd dat er van de kant van de vakbonden een oorverdovende stilte uitbrak toen de maatregelen uit het Kunduz-akkoord bekend werden gemaakt. Nu mag onderhand als bekend worden verondersteld dat de vakbonden doen alsof ze de belangen van de arbeiders behartigen, maar in feite het smerige spel van overheid en media meespelen. Het smerige spel dat erop gericht is dat bij de burger een negatief beeld over opkomen voor je rechten ontstaat, wat er uiteindelijk toe moet leiden dat de werkende mens zonder morren het uithollen van zijn rechten, het steeds weer verhogen van zijn lasten en het verlagen van zijn koopkracht zal accepteren.

De strijd tegen de rechten van de werkende mens is niet iets van de laatste weken. De strijdt woedt al jaren. CDA-er Donner was er kampioen in vooraleer hij zichzelf parachuteerde naar de Raad van State.
Maar een en ander werd pas echt pijnlijk duidelijk bij het afkondigen van de bezuinigingsmaatregelen uit het Kunduz-akkoord. Jan Modaal werd keihard in zijn portemonnee gepakt, omdat er miljarden naar de Club Med moeten. Geen protesten, geen stakingsoproepen van de vakbonden.De medeplichtige gevestigde media hebben er geen kwaad woord over gesproken. Elke kritiek( of wat daar voor door moest gaan) ging steeds meer vergezeld van de "verzuchting" dat er geen alternatieven waren, dat iedereen de broekriem moest aanhalen, dat er immers een realtisch beleid moest worden gevoerd. Onze minfin weigert categorisch de enorme belastingvoordelen van in ons land gevestigde internationale bedrijven aan te pakken; gaf tussen neus en lippen door een blanco cheque (die kan oplopen tot 100.000 euro p.p.) aan het ESM en deze week een aantal miljarden aan noodlijdende banken in Spanje.
Om de financiële markten te kalmeren, oreerde ons rose biggetje Pur uit Sesamstraat, nagepapegaaid door NOS en haar even incestueuze familielid RTL.
Mediamanipulaties en de twee gezichten van hetzelfde monster.

Maar goed, dat wisten we. We wisten dat politici langs links en langs rechts vertegenwoordigers zijn van de heersende klasse, dat politici nooit vrijwillig iets doen wat in het belang van de werkende mens is en altijd de belangen van de 1% zullen vertegenwoordigen. Dat zijn hun broodheren, die hebben hen op hun postje geholpen en bij hen zullen ze na hun politieke loopbaan een lucratieve job kunnen vinden.

De enige manier die verstandige mensen hebben om hun ontevredenheid duidelijk te maken zijn de verkiezingen van 12 september a.s. Van het merendeel van onze volksvertegenwoordigers in de politiek hoeven we - zo heeft de praktijk van de laatste weken uitgewezen- niets te verwachten. Parlementariërs zijn zo goed als hersendood en daardoor machteloos en bovendien zijn volksvertegenwoordigers enkel en alleen geïnteresseerd in hun eigen politiek carrière en de belangen van hun "zakelijke" partners die hen in campagnetijd van de nodige euro's voorzien.

Onze nieuwsmedia zijn hun propagandakanalen en bestaan om geen andere reden dan de bevolking verkeerd te informeren. De voetbaluitslagen en het weer van gisteren kunnen we controleren. De rest is verdraaid of gelogen, en al die verdraaiingen en leugens zijn erop gericht om u in het gareel te houden, om te zorgen dat u er niet achter komt op welke manier u door de heersende klasse uitgebuit wordt, op welke manier de heersende klasse op perverse wijze profiteert van uw noeste arbeid en dat u dus niet de hooivork uit de schuur haalt en het kleine clubje parasieten het land uit jaagt - zoals dat vroeger met enige regelmaat gebeurde.

Welnu, de tijd is gekomen om uw "stem"vork ter hand te nemen. De tijd is gekomen om een aantal mensen duidelijk te maken dat we hun smerige, manipulatieve spelletjes niet langer pikken. We doen dat ook steeds meer. Maar dat is natuurlijk niet naar de zin van de parasieten, en dus voeren de nieuwsmedia campagne om de boosheid van de mensen in een andere richting te kanaliseren. Er wordt verdeeldheid gezaaid onder de burgers. Peilers hebben een riant gesubsidieerde dagtaak aan het stellen van de verkeerde vragen. Er wordt de mensen niet gevraagd of zij terug willen naar de EEG (EG) maar of zij uit Europa willen. Uitkomst: "De mensen zijn niet tegen Europa". "De mensen willen niet uit de EU, zij willen een oplossing van de eurocrisis, en als dat alleen maar kan door meer bevoegdheden over te dragen aan de EU, dan moet dat maar". Dit is niet zo, maar als ze deze leugen maar vaak genoeg herhalen wordt er net genoeg twijfel gezaaid om de uit het protest te halen en de bereidheid om op 12 september op de enige anti-Europa en pro-EEG partij te stemmen weer kleiner te laten zijn.
In doldrieste kolonnes buitelen de Nederlandse TV- en radiomakers de laatste dagen over elkaar heen om maar steeds met nieuwe beledigingen en verdachtmakingen aan het adres van Geert Wilders op de proppen te komen.

Het is een ware hetze. De indruk moet gewekt worden dat actie voeren en opkomen voor je eigen rechten en vrijheden, voor je rechten en vrijheden die je worden afgenomen om te kunnen betalen voor de kosten van het redden van de bankenmaffia slecht is, dat je daarmee de economie en het land een slechte dienst bewijst, dat je total nuts bent om op Geert Wilders te stemmen, want een stem op zijn verfoeilijke PVV is een verloren stem. Geert Wilders roept van alles maar komt niet met oplossingen. Jôh ! Tja, als je een extra diepe ladenkast koopt om de goede voorstellen van de PVV nooit meer het daglicht laat staan het studiolicht te laten zien..?

En hoewel diezelfde media het beeld willen doen ontstaan dat de afkeer van Wilders en zijn PVV in de maatschappij breed gesteund wordt, is dat geenszins het geval. Ja, aan werkgeverskant misschien. Hen kost het inkomsten als ze onder de PVV niet meer kunnen rekenen op overvloedige export naar de zuidelijke eurolanden, die -naar nu blijkt- door de eigen belastingbetalers moet worden betaald.

Aan de schaamteloze hetze die de media tegen Wilders voeren is duidelijk te zien dat de heersende klasse doodsbenauwd voor hem is. Ze weten dat ze slecht bezig zijn, ze zijn immers op "herhaling". Dat kunstje hebben ze in 2002 ook al geflikt. Daarom heeft de heersende klasse oppassers bij alle nieuwsredacties en actualiteitenprogramma's gestationeerd om hun broodheren uit de wind te houden. De parasieten zitten in het nauw. Aan ons de taak hen te laten weten dat we ze doorhebben.

Abjecte denkers, zei PvdA-er Blom ooit, daar praat je niet mee, daar schrijf je tegen.

Vandaar dit stukje !!http://tref.eu/forum/16-de-PVV/33499-De ... html#33499
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6274
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Di Jul 17, 2012 9:53 pm

Ik zeg alleen dat ik hier niets op te zeggen heb.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 39435
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Aug 05, 2012 11:19 pm

Deutschlandfunk had een reportage over Geert Wilders:
Tulpen adé
Geert Wilders und die Krise der westlichen Demokratie Von Thilo Guschas
http://www.dradio.de/dlf/sendungen/dossier/1789128/
Hier kan je naar het geluid klikken.
En als je luistert hoor je hoe Wilders applaus krijgt waarbij op 00:49 bij het applaus stemmen met "Sieg" en "Heil" worden ingemixt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten