Het demoniseren van Geert Wilders.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 08, 2014 2:55 pm

Oussama C. alias Abou Yazeed (18) weet hoe hij mensen kan overtuigen. Zijn spreekvaardigheid is subliem te noemen. Misschien niet inhoudelijk, want daar kan een beetje islamexpert vrij eenvoudig gaten in schieten. Het is vooral de manier waarop deze jonge prediker zijn lezingen uitspreekt. Hij gebruikte, tot hij vorige week dinsdag in Den Haag werd gearresteerd, spreektechnieken die ook door grote leiders in de wereld worden toegepast. Hij herhaalt zinnen, vat samen, versterkt beelden, toont emoties, verandert van volume, gebruikt tempowisselingen en focust. Een begenadigd spreker van wie niet veel beeldmateriaal bestaat. Af en toe komt hij naar voren bij demonstraties bij ambassades waar hij predikt. Foto's die van hem op internet staan, zijn verspreid door zijn djihadistische vrienden of bij toeval gemaakt.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3684552/2014/07/06/Al-doende-leert-hij-de-djihadist.dhtml
Je ziet hem hier op een foto staan met een balkje:

Afbeelding

En hier een foto met de balkjes wel goed geplaatst:

Afbeelding

Die koffer is een 'ballistic briefcase'.
http://www.geenstijl.nl/archives/images/ballistic-briefcase-z-type.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Zwartmeer » Wo Jul 09, 2014 3:53 pm

09 juli 2014 05:45
We zijn allemaal gelijk

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenla ... aal-gelijk

Adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein over wat hem bezighoudt in zijn werk en privéleven.

Oké, ik ben dus een racist. Althans: ik lijk op Geert Wilders. Of, preciezer: ik doe hetzelfde als de PVV-leider: mensen beoordelen op herkomst. Zeggen sommigen. Omdat RTL Nieuws vorige maand politiecijfers publiceerde over de oververtegenwoordiging van mensen met een bepaalde herkomst (etniciteit) in criminaliteitsstatistieken. We publiceerden feiten, en omdat we feiten publiceerden, beschuldigen sommigen ons ervan dat we 'vooroordelen bevestigen'.

Mooie boel. Dat is voor het eerst in mijn leven dat ik met Wilders word vergeleken, en overigens ook voor het eerst dat ik in de hoek word gezet van de latente xenofoben. De NRC kopte: 'Met Marokkanen-app doet RTL wat het Wilders verwijt'. Ik had me stellig voorgenomen om niet op stupide politiek-correcte reacties op onze berichtgeving in te gaan, ware het niet dat ik er nog steeds de pest over in heb. Ik schrijf het chagrijn daarom maar van me af.

Wij realiseerden ons dat de vraag gevoelig ligt, en dat de uitkomst mensen niet zou bevallen. Waarom we het toch deden?

Ons wordt mede de maat genomen, doordat de hoofdredactie van RTL Nieuws in maart in een tamelijk pittige open brief aan Geert Wilders (Geert, ga je schamen) de PVV-leider bij de enkels afzaagde vanwege zijn 'minder, minder'-uitspraak - vooral vanwege het geregisseerde scanderen dat daarop volgde. We hebben daar geen spijt van: alle mensen zijn gelijk - je spreekt mensen niet aan op hun herkomst, alsof je iedereen met een kleur het land uit wilt sodemieteren.

In datzelfde verhaal vertelde ik dat we al tijden bezig waren om politiecijfers (aangiften) te krijgen over een opsplitsing van criminaliteitscijfers naar regio en gemeente, gerelateerd aan herkomst, bij voorkeur gerelateerd aan het soort gepleegde misdrijven. Wij realiseerden ons dat de vraag gevoelig ligt, en dat de uitkomst mensen niet zou bevallen. Waarom we het toch deden? Om de discussie over criminaliteit en herkomst te objectiveren, en na decennia van verhitte politieke en maatschappelijke discussie inzichtelijk te maken: in welke plaatsen zijn problemen met sommige groepen het grootst? Hoe zit dat dús op lokaal niveau? Welke trends zijn er?

Wat kan mij het schelen of je neger bent, een Marokkaan, een Turkse homo of een communistische jood? We zijn allemaal gelijk.

Wij betoogden niet dat er een oorzakelijk verband is tussen herkomst of etniciteit en criminaliteit; dat volgt ook niet uit het verschijnsel 'oververtegenwoordiging' - dat laat slechts zien dat er een hardnekkig probleem is. Niet meer, niet minder. En dat 'minder, minder' zul je nooit uit mijn mond horen - ik vind het dus een abjecte vergelijking. Wat kan mij het schelen of je neger bent, een Marokkaan, een Turkse homo of een communistische jood? We zijn allemaal gelijk.

Wat me in sommige reacties verder opviel, was de volstrekte onwetendheid over dat gevoelige domein dat 'etnische registratie' heet. Alsof RTL Nieuws iets had uitgevonden dat nog nooit was vertoond. (Lees dit kabinetsstandpunt uit 2011 maar eens terug). Er is een reden voor die registratie, en dat is om een beleidsmatig antwoord te kunnen formuleren op een reeks kwesties: werkloosheid, opleiding, en ja, óók criminaliteit. Vandaar de - landelijke - statistieken bij het CBS. Vandaar de eerdere rapportages van het Sociaal en Cultureel Planbureau, onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum. Vandaar het fenomeen dat officieel zelfs 'Antillianengemeenten' heet.

De vraag is natuurlijk of het politieke en bestuurlijke antwoord op het probleem van oververtegenwoordiging succesvol is, of niet. Geert Wilders heeft daar een opvatting over, en zijn achterban ook. Anderen mijden het debat, juist omdat het door Wilders gekaapt en gekleurd wordt. Ik denk dat het debat daarom nog lang niet klaar is. Ondertussen wordt de werkelijkheid verstopt in ingewikkelde rapportages aan de Tweede Kamer. Lees maar eens heel precies terug wat Lodewijk Asscher in mei van dit jaar aan de Tweede Kamer schreef: "De doelstellingen om de oververtegenwoordiging terug te dringen zijn op de meeste terreinen niet gehaald." En iedereen ging weer over tot de orde van de dag...

Herinnert iemand zich de noodkreet uit de Marokkaanse gemeenschap na de juweliersoverval in Deurne, namelijk dat het vijf over twaalf is als het gaat om sommige Marokkaanse jongeren? Hoe lang kan het vijf over twaalf zijn?

Problemen gaan niet weg door ze te verstoppen in statistieken of onleesbare rapporten.

Het gekke is: bij ons ontstond intern de meeste discussie over de term 'overspoelen'. Die term werd gebruikt in onze berichtgeving over de criminaliteitscijfers vanwege de opmars van mensen uit Midden- en Oost-Europa daarin. We hadden daar intern een stevig en pittig debat over, en ik vond - achteraf - dat we het niet zo hadden moeten doen. Het stond de boodschap in de weg. Het was journalistiek gezien correct, maar de term 'overspoelen' riep Wilderiaanse associaties op. Tsunami en zo, terwijl het over mensen ging.... Excuus daarvoor.

Je kunt de cijfers vervelend vinden, en je kunt discussie voeren over de toon van berichtgeving. Je kunt - of je nu wel of niet een gekleurde Nederlander bent - het debat haten, of je onbehaaglijk voelen in je eigen land, maar de discussie kan niet níet gevoerd worden. Problemen gaan niet weg door ze te verstoppen in statistieken of onleesbare rapporten.

@pieterkleinrtl
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ozes » Do Jul 10, 2014 1:21 am

Wat een warrig, oneerlijk en politiek correct verhaal.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor H.Numan » Do Jul 10, 2014 2:07 am

Wat Pieter Klein nog het allermeeste zal haten, ook (en vooral) als hij z'n stukje nog eens doorleest, is dat hij Wilders eigenlijk groot gelijk geeft. Ze verschillen op punten, maar niet in de essentie. :smile7:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Vr Aug 01, 2014 10:07 am

do 31 jul 2014, 00:19

Kamerlid Dion Graus doet aangifte bedreiging

ZWOLLE - PVV-Kamerlid Dion Graus is woensdag bedreigd en beledigd in Zwolle. Hij gaat daar donderdag aangifte van doen, zei een woordvoerder van de politie


>> Bekijk video <<

Volgens de woordvoerder was het Kamerlid op bezoek geweest in Zwolle. Terwijl hij terugliep naar zijn auto werd hij aangesproken door een groep jongens. Graus zei in het tv-programma Knevel en Van den Brink dat het ging om Marokkanen en dat hij moest rennen voor zijn leven.

„Graus heeft bij ons melding gedaan dat hij is bedreigd en beledigd. Hij had geen tijd meer voor aangifte omdat hij naar Hilversum moest. Donderdag doet de heer Graus alsnog aangifte”, aldus de politie.

Het Kamerlid eist voortaan betere beveiliging, zei hij in het tv-programma. „Het moet niet zo zijn dat alles om Geert Wilders draait”.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Wel keppeltjes, geen kopvodden? Wilders demoniseert zichzelf

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Aug 02, 2014 8:33 pm

Wat moet ik nu met die grijze muis Graus? Bedreigd? Waarmee? Met een vervaarlijk uitziend geweer met afgezaagde loop of een groot vlijmscherp mes met kartel randjes? Als ik het goed begrepen heb gaat het alleen maar om typisch kenmerkende traditioneel cultuur gebonden islamitische scheldkanonnades vanuit een achterlijke religie gedemonstreerd door een paar Marokkaanse puberale ongeletterde flikkers die rijp zijn voor afneming van hun Nederlandse paspoort. Zijn zij minderjarig? - Dan het NL-paspoort afnemen van beide ouders.

Het gaat hier eigenlijk om niks. En dan al dat gejammer over politiebescherming. Ik vind die Graus best wel aardig, maar helemaal jofel is hij niet. Net zo min als Wilders. Ook best wel aardig, maar niet helemaal correct met zijn kopvoddentax en het toestaan van joodse keppeltjes propageren. Vergelijk hem ook maar eens gelijktijdig met die uiterst aardige lieve intellectuele Hans Jansen. Helemaal gericht tegen islam, maar zelf een dwaas met zijn adoratie van het katholieke geloof. Ik ben geen psychiater, maar met de mens in het algemeen is grondig iets mis. Hij denkt nog altijd over een vrije wil te beschikken.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor H.Numan » Zo Aug 03, 2014 2:46 am

Kijk eens aan. Met een beetje vrije wil begint het kwartje te vallen. :vhappy;

Ook best wel aardig, maar niet helemaal correct met zijn kopvoddentax en het toestaan van joodse keppeltjes propageren.


Dat is exact wat ik sinds mijn entree op dit forum en lang daar voor loop te roepen. In de woestijn en tegen kamelen. Zo lijkt het wel.

Wilders hoeft helemaal geen rare ideeën zoals kopvoddentax te lanceren. Nergens nodig voor, en het is olie aceton op het vuur van zijn tegenstanders. Want het is grove discriminatie, zoals je opmerkt.

Zonder die kopvoddentax en zonder keppeltjes te ondersteunen kan je meer dan genoeg doen:
- In de openbare ruimte -uitgezonderd carnaval- mag je je gezicht niet verbergen. De PVV zou dat moeten oppakken en een hoge boete eisen. Plus geen uitzondering voor muzelvrouwtjes die met een hoofddoek op de pasfoto willen.
- Eis strikte scheiding tussen kerk en staat. Ik hoor de PVV te weinig bezwaar maken tegen halal in bijv. scholen en kantines. Of moskeeën in openbare ruimtes, zoals ziekenhuizen en overheidsgebouwen.
- Maak gebruik van wettelijke middelen om de bouw van moskeeën te verbieden. Een moskee-nee web site is leuk, maar dat is iets te gemakkelijk. Je moet een team van vrijwilligers en aankomende juristen hebben die bezwaar op bezwaar aantekenen. Zoals Volkert deed, voor hij bekend werd.
- Iedereen mag zich kleden zoals hij of zij dat wilt. Maar als dat werk belemmerd zijn de gevolgen voor de drager. Dus solliciteren in een jallabbaba of in een Perry Sport tent met kijkgaten betekend geen uitkering meer.

Is dat discriminatie? Nee hoor. Iedereen wordt gelijk behandeld. Dat sommige mensen iets gelijker zijn dan anderen, dat is hun probleem.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 11, 2014 12:50 pm

Uit de krochten van het jihadische internet is een video opgedoken waar Geert ook in figureert.
Geert Wilders bedreigd in kogelfilmpje
Het filmpje (hier te zien in een pdf, pagina 9) duurt nog geen twintig seconden en toont ook andere bekende politici zoals de Amerikaanse president Obama en de Israëlische premier Netanyahu. Aan het einde van de video klinken pistoolschoten en worden kogels door de hoofden op de foto's gejaagd. Tot slot verschijnt de tekst 'aan doelwitten geen gebrek'.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3716517/2014/08/11/Geert-Wilders-bedreigd-in-kogelfilmpje.dhtml
Filmpje hier:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/de_islam_heeft_nou_eenmaal_niks_met_de_ware_islam_te_maken.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Zo Aug 31, 2014 2:31 pm

Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

31 augustus 2014 om 13:42
Gepubliceerd door Joost Niemöller

Afbeelding Buitenhof gezien? Daarin was de minister van onderwijs te gast. PvdA. Uiteraard. Ministers van onderwijs zijn in dit land per definitie PvdA. Dat heeft de PvdA altijd goed bekeken Onderwijs is indoctrinatie. Onderwijs is ideologie. Althans, dat zou het natuurlijk niet moeten zijn, maar waar kansen liggen moet je die grijpen, denken ze bij de PvdA.

Nu is er de laatste tijd veel te doen over antisemitisme. Een onderwerp dat Wilders al veel langer aankaart. Waar hij zelf door de PvdA voor antisemiet werd uitgemaakt, want de moslims van nu zouden de Joden van toen zijn, bleek hij juist degene die op de kaart zette waar de bron van het huidige antisemitisme ligt: Bij de islam.

De pro-ISIS demonstraties, het geroep om het doden van Joden door moslims van de laatste tijd vormde de perfecte illustratie van wat Wilders al jarenlang zegt.

Nu wordt er beweerd, zoals altijd, dat het bij de moslims maar om een kleine minderheid gaat. Een clubje raddraaiers. Enkele tientallen hoogstens, in Den Haag. Nu, uit een onderzoek van Newsweek, deze week, bleek dat de aanhang onder jongeren in Europa, voor ISIS massaal is. Drie keer raden hoe massaal het dan zal zijn onder moslimjongeren.

Minister Bussemaker van indoctrinatie, wat gaat u doen aan die mentaliteit onder de islamjeugd?

O wacht, die vraag moet even anders geframed worden bij Buitenhof. De vraag in het PC frame van programma’s als Buitenhof luidt dus: Er is een antisemitismeprobleem onder jongeren. Wat kun je daaraan doen in het onderwijs?

Bussemaker framede dat nog even verder door. De ideologie van het PvdA onderwijs moet, zei ze, steunen op drie poten:

-Tegen antisemitisme.

-Tegen islamkritiek.

-Tegen homofobie.

En dat vatte ze dan samen onder: Tegen radicalisering.

Wacht even. Antisemieten zijn niet tegen een ideologie. Dat zijn antizionisten. Antisemieten zijn tegen Joden. Antisemieten zijn dus racisten. En fascisten. Islamkritiek is islamkritiek. Willen islamcritici alle moslims dood hebben? Zijn islamcritici racisten en fascisten? In de optiek van Bussemaker wel, want zij stelt de islamcritici op één lijn met de homofoben en de antisemieten. Dat was een goede vraag geweest voor Buitenhof. Maar bij Buitenhof zijn ze meestal niet zo van de goede vragen.

En dan nog. De islamkritiek is ingebed in ons democratische stelsel. We hebben in Nederland een partij, de PVV, die deel uitmaakt van het democratische stelsel, een flinke aanhang heeft, en waarvan het speerpunt is: De kritiek op de islam. Bussemaker wil dus het openbare onderwijs inzetten om die partij te bestrijden.

Verder koppelt ze antisemitisme los van de islam, en hetzelfde doet ze met de homofobie.

Het onderwijs als verlengstuk van de PvdA. Je kunt dus zeggen: het is nooit anders geweest. Maar het is ook best bedreigend, schandalig en noem maar op. Het geeft aan hoezeer we wat Bussemaker betreft eigenlijk in een communistische samenleving moeten leven.

[url]Herlees dat boek nog eens, 1984.[/url]

Verwoordde een minister van onderwijs de wens voor een gedachtenpolitie en een dictatuur ooit zo openlijk? Het kan niet anders, of ze voelt zich meer dan ooit gesteund door die grotere dictatuur achter haar: De EU.


[url=http://joostniemoller.nl/2014/08/bussemaker-wil-onderwijs-tegen-wilders/]De Nieuwe Realist[/ur
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor mercator » Zo Aug 31, 2014 3:45 pm

King George schreef:Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

Ik heb dat mens toevallig ook net gezien op de Hollandse teevee en ik hoorde die vertellen dat er eigenlijk een véél groter probleem was met anti-Islam sentimenten dan met anti-semitisme. Je kan niks anders verwachten van een socialistisch creatuur.
Het hele probleem is overroepen hoorde ik , veruit de meeste moslimjongeren zijn helemààl niet antisemitisch!
In België is het niet anders, de ministerpost die de socialisten het liefst van al willen bij regeringsonderhandelingen is onderwijs omdat dààr de indoctrinatie kan beginnen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Wo Sep 17, 2014 10:26 am

Spekman haalt uit naar Wilders

[rimg]http://www.powned.tv/images/other/spekman_gr.jpg[/rimg]

In navolging van Geert Wilders heeft ook PvdA-voorzitter Hans Spekman gereageerd op de troonrede van koning WimLex. Hij sneerde daarbij naar de PVV-voorman.

Op zijn Facebookpagina zegt Spekman het "zat" te zijn dat Wilders mensen wegzet. "Door dit soort opmerkingen slaat de haat wel over naar onze straten. Ik geloof niet in welke god dan ook maar heb wel de diepe overtuiging dat de kracht van ons land is dat we juist een samenleving hebben waar we met elkaar leven, Katholieken, Humanisten, Hindoestanen, Protestanten, Moslims en Joden", zo schrijft Spekman.

Zijn hele relaas leest u hier:

Powned
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Wo Sep 17, 2014 10:29 am

Ik ben het eens met:

Spekman
9%
Wilders
73%
Geen van beide
17%

Total Votes: 3,759
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 17, 2014 10:03 pm

Ook kameraad Samson is boos op Wilders...- De anti-shariaverklaring die PVV-leider Geert Wilders wil van moslims in Nederland roept „associaties op met de donkerste perioden uit onze geschiedenis”. fulmineert hij.

Hij noemde het voorstel van Wilders om van iedereen in Nederland met een paspoort uit een islamitisch land een verklaring te eisen dat ze tegen de sharia zijn „nog kwaadaardiger” dan Wilders' uitlatingen op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen. Toen liet Wilders zijn aanhang 'minder, minder, minder' scanderen als antwoord op zijn vraag of het publiek meer of minder Marokkanen wil.

„Ook hier in het parlement is de haat blijkbaar dichtbij”, zei Samsom verder over Wilders' anti-shariaverklaring. De PvdA-leider riep premier Mark Rutte op stelling te nemen tegen „de haatzaaiers in de pro-IS-demonstraties, maar ook tegen haatpredikers in de politiek”.

Even daarvoor had Wilders de PvdA verweten verantwoordelijk te zijn voor extremisme onder moslims in Nederland. Wilders verwees opnieuw naar onderzoek waaruit volgens hem blijkt dat driekwart van de moslims in Nederland jihadstrijders in Syrië helden vindt.

Samsom weersprak die interpretatie. Volgens hem stamt het onderzoek uit mei 2013 toen de Syrische president Assad zijn eigen bevolking met chemische wapens doodde. Samsom zei dat hij toen ook begrip had voor mensen die naar Syrië vertrokken om de wapens op te nemen tegen Assad.

Uit het onderzoek van Motivaction, inderdaad uit mei 2013, blijkt dat 72 procent van de moslims in Nederland het goedkeurt dat Nederlanders naar Syrië vertrekken om mee te vechten tegen het regime van Assad en dat 73 procent van de moslims deze strijders als helden typeert. Een belangrijke kanttekening is volgens de onderzoekers dat een meerderheid van deze Nederlandse moslims niet vindt dat het meevechten in Syrië onderdeel is van de islamitische jihad. „Blijkbaar zien zij het meer als strijden voor gerechtigheid”, aldus de onderzoekers.


associaties op met de donkerste perioden uit onze geschiedenis...Hé :nietverstaan: Ik heb het debat niet gezien, maar worden de moslims hier door Samson weer vergeleken met Joden?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Schepsel! » Wo Sep 17, 2014 10:27 pm

Godsamme, waar gáát het over. Manmanman wat een niveau. Ik vind het toch wel ergerlijk hoor, het land keilt in allerlei metaforische diepe afgronden en wat is het discussiepunt van de dag?

==> Wilders' clowneske capriolen.

:nietverstaan:
(^v^)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Do Sep 18, 2014 1:59 am

Ik zie juist de Sharia in Nederland als ons land in het duister. Dat moeten we niet willen. We zullen vroeg of laat de Islam moeten stoppen voordat de Islam ons de mond snoert. En de Haagse politiek volhardt nog steeds in wegkijken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Do Sep 18, 2014 11:13 am

Geert Wilders heeft al diverse keren in de Tweede Kamer geroepen dat driekwart van de Nederlandse moslims de terroristische beweging IS steunt. De onderzoekers laten aan dagblad Trouw ( waarschijnlijk na een telefoontje van kameraad Samsom) weten niet blij te zijn met de manier waarop Wilders de uitslagen van twee onderzoeken gebruikt.

Onderzoeksbureau Motivacation onderzocht in mei vorig jaar hoe Marokkaanse en Turkse moslims in Nederland dachten over hun geloofsgenoten die naar Syrië zijn afgereisd om te strijden tegen president Bashar al-Assad. Driehonderdzeventig moslims werkten mee aan het onderzoek.

Daaruit bleek dat 72 procent van de respondenten het goed vindt dat Nederlandse moslims naar Syrië vertrekken om te vechten. Ook typeerde 73 procent van de moslims Syriëgangers als helden en volgens 81 procent deden Syriëgangers wat de Verenigde Naties nalieten.


Leugens, leugens , Wilders misbruikt onze cijfers roepen ze nu radeloos... De onderzoekers vroegen niet naar IS, omdat de terreurbeweging toen bij velen niet bekend was. Er werd toen wel gesproken over een eventueel militair ingrijpen in Syrië.

'Op dit moment kun je die cijfers niet gebruiken,' zegt senior-onderzoeker Ahmed Ait Moha tegen de krant. 'Het beeld van islamitisch terrorisme was niet van toepassing. We hebben toen vragen gesteld over de strijd tegen president Assad, niet over de steun voor IS.'


Een andere bewering die Wilders de afgelopen dagen diverse keren heeft gedaan, is dat driekwart van de Nederlandse moslims liever de sharia heeft dan de Nederlandse wet. Deze uitspraak is gebaseerd op een onderzoek van Ruud Koopmans, die werkt voor het Berlijnse instituut WZB, van eind vorig jaar.

Toen gaf 70 procent van de respondenten aan de regels van de koran belangrijker te vinden dan seculiere wetten. Koopmans is het niet eens met de bewering van Wilders: 'De regels van de koran gelijkstellen aan de sharia, vind ik een overdrijving.'

Dat wil niet zeggen dat zijn onderzoeksresultaten niet zorgwekkend zijn. Koopmans vindt de resultaten van zijn onderzoek al verontrustend genoeg.


Tja..beste Koopmans. :greeting2: De regels van de koran zijn namelijk de regels van de sharia....
De waarheid over Islam is vaak hard en niet leuk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Do Sep 18, 2014 12:15 pm

Dat dacht ik nou ook. De regels van de Sharia komen niet uit de Donald Duck.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 20, 2014 5:45 pm

Motivaction en media verdraaien woorden Wilders.

Geplaatst op 19 september 2014, door Bottehond.

De media tuimelden weer eens over elkaar heen: Wilders zou de cijfers die hij noemde over steun aan jihadisten en sharia door moslims verdraaien. Men baseerde zich op een uitspraak van onderzoeksbureau Motivaction. In mei 2013 bleek uit hun onderzoek dat 73 % van de moslims in Nederland de “Syriëgangers” helden vond. Het bureau liet bij monde van onderzoeker Ahmed Ait Moha weten dat Wilders de onderzoeksresultaten verdraaide. Bovendien zei Wilders dat uit onderzoek van Ruud Koopmans bleek dat 70% van de moslims in Nederland de sharia (islamitische wetten) boven Nederlands recht stellen. Ook Koopmans meldde dat Wilders de feiten verdraaide. Twee stukken rood vlees (sic) waar onze journalisten bovenop sprongen. Zonder nadenken of fact checking, al beweerde HP de Tijd de feiten wel gecheckt te hebben. Ik heb het wel voor U uitgezocht, zoals U van mij gewend bent en mag verwachten.

We beginnen bij Motivaction. Kern van hun kritiek is dat de “Syriëgangers” rond de tijd van hun onderzoek gingen vechten tegen Assad. Niemand had nog van ISIS gehoord, zo stelt Ahmed Ait Moha. Ik heb de spreektekst van Wilders teruggelezen. Als ik me vergis mag U me corrigeren, maar Geert Wilders noemt ISIS niet eens in betreffende passage. Hij stelt duidelijk en herhaaldelijk dat de cijfers van Motivaction gingen over de “Syriëgangers”. Nergens zegt de PVV leider dat 73% van de moslims in Nederland ISIS steunt. Elke journalist had dat na kunnen lezen. Ze deden het niet en praatten elkaar gewoon na.

We zijn echter nog niet klaar met Motivaction. Uit hun verklaring blijkt de suggestie dat de Syriëslachters, zoals ik ze toen al noemde, eigenlijk naar Syrië gingen om moslims te beschermen tegen Assad. Wie even de moeite neemt kan op Internet teruglezen waaraan deze nobele vrijheidsstrijders zich bezondigden, al vele maanden voor mei 2013, toen het onderzoek gepubliceerd werd. Het was al lang bekend dat de zogenaamde opstandelingen Christenen en Alevieten en Shiïeten afslachtten, vrouwen en kinderen inbegrepen. Desgewenst kan ik U vele, vele horrorbeelden tonen van slachtoffers van de clubs waarbij de “Syriëgangers” zich aansloten. Die waren bekend, maar ongewenst, omdat onze media de illusie in stand hielden van een nobele opstand tegen Assad. De Syriëslachters waren ook destijds fanatici die jihad gingen voeren. Of meent U dat de mannen van Sharia4Belgium naar Syrië afreisden om daar zwerfvuil in te zamelen, zoals Nieuwsuur destijds beweerde?

Over naar Ruud Koopmans, hoewel ik daar heel snel korte metten mee kan maken. Koopmans stelt dat je de koran en de sharia niet gelijk mag stellen. “Mijn onderzoek ging over hoe moslims met de regels uit de koran omgaan, niet over hoe ze over sharia denken. De regels in de koran gelijkstellen aan de sharia is een overdrijving”, stelt Koopmans. De gemiddelde burger zal ervan uit gaan dat Koopmans gelijk heeft en dat Wilders de uitkomsten van het onderzoek misbruikt en dat Wilders dus liegt. Maar wie beter ingevoerd is in islam beseft direct dat Koopmans kennelijk niet blij is dat juist Geert Wilders de schokkende resultaten van het onderzoek aanhaalt.

De analyse? De cijfers die Wilders aanhaalt gaan lijnrecht in tegen de door politici en media steeds herhaalde boodschap: met islam is op zichzelf niets mis, de uitwassen waaien wel over als we moslims maar niet voor het hoofd stoten, want dan radicaliseren ze. En de behoefte om deze misleidend sussende boodschap jaar in jaar uit aan de burger op te dringen is kennelijk zo groot dat journalisten elke professionele ethiek overboord gooien en elkaar napraten, zonder de feiten zelf te controleren. Gezien de ernst van de situatie lijkt mij dat onverantwoordelijk.

Wat ik na de eerste schok die slachtingen door ISIS teweegbrachten al voorspelde komt uit: met islam is niets aan de hand en islamcritici krijgen de schuld.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/motivac ... ment-90546
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor mercator » Zo Sep 21, 2014 12:36 pm

Pilgrim schreef: met islam is niets aan de hand en islamcritici krijgen de schuld.

Op dit eigenste moment kijk ik naar jullie gesubsidieerde Moslim Omroep . Joden, Christenen en Moslims, allemaal vriendjes. Het is de schuld van de media dat moslims altijd negatief in het nieuws komen . Daar moet dringend iets aan gedaan worden !
Nu komt Balkenende op teevee vertellen dat hij een grote bewondering heeft voor de moslimcultuur. Blijkbaar is er een expo in Rotterdam nu die de geweldige verwezenlijkingen van de moslims door de eeuwen heen in het zonnetje zet. Allen daarheen !
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 21, 2014 1:26 pm

Dit is die expo:
Inventions toont uitvindingen van de moslimbeschaving. Van straatlantaarn tot vulpen en van scalpel tot parfum. Talloze zaken die wij dagelijks gebruiken, zonder te weten dat ze oorspronkelijk afkomstig zijn uit een eeuwenoude moslimbeschaving. De tentoonstelling 1001 Inventions toont de bezoekers de wetenschappelijke en culturele ontdekkingen van de moslimbeschaving tijdens het duizend jaar durende Gouden Tijdperk.
http://www.onlinegalerij.nl/2014/08/13/1001-inventions-toont-uitvindingen-van-de-moslimbeschaving/#.VB6ziKNaMSc
Het meeste is al debunked als zijnde niet-originele ontdekkingen/uitvindingen.
http://faustasblog.com/2006/03/a-brief-debunking-of-a-list-of-top-20-muslim-inventions/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor mercator » Zo Sep 21, 2014 2:04 pm

Mahalingam schreef:
Inventions toont uitvindingen van de moslimbeschaving. Van straatlantaarn tot vulpen en van scalpel tot parfum

Van die straatlantaarn zou ik het niet direct weten, maar in elk Gallo Romeins museum kan je scalpels en parfumflesjes vinden, zelfs in de verste uithoeken van het Imperium. De zgz. uitvinding daarvan door de moslims is dus b*llshit.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Islam houdt zich in leven met het spel der demonen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Sep 21, 2014 3:18 pm

Mensen mensen nog aan toe. Hoe makkelijk kan een mens misleid worden. Trap daar niet telkenmale in!

Wat kan mij het nu schelen wat duizend jaar geleden de joden, de christenen of de islam-gekheid teweeg heeft gebracht met voor die tijd fraaie ontdekkingen, wanneer juist in het heden de gelovige jood, de christen, hindoe of atheïst ons leven weet te veraangenamen, en dit bij de islam nu juist niet het geval is? Met andere woorden: de islam is een constante in overtollige ballast van tragische milieu vervuiling en in de weg zittende misère die het leven van de zich vrij voelende mens vergalt en dagelijks weet te ontregelen door zijn intolerantie en smerige weerzinwekkende propaganda voor een uit de tijd zijnde fascistische heidense perverse religie met overdadige kenmerken van haat, discriminatie en smerig sadistisch voer voor godsdienstwaanzinnige islamitische psychopaten.

Het is niet meer dan logisch dat ik als groot denker, scepticus, realist, humorist, levensgenieter en logicus, islam herken als

het duivelse kankergezwel van onze moderne tijd
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam houdt zich in leven met het spel der demonen

Berichtdoor mercator » Zo Sep 21, 2014 3:41 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Mensen mensen nog aan toe. Hoe makkelijk kan een mens misleid worden. Trap daar niet telkenmale in!

Moslims zijn zo onwetend dat ze iedereen als vanzelfsprekend dommer beschouwen dan zichzelf. De doorsnee moslim is NOOIT in een Gallo Romeins museum geweest natuurlijk anders had hij die scalpels en reukflesjes daar ook kunnen zien staan. Nu slikt hij dus als hapklare brokken de tomeloze zelfoverschatting die de Islamwereld kenmerkt.
Datzelfde fenomeen kon ik een aantal jaren geleden zien in een expo KUNSTSCHATTEN UIT MAROKKO . Daar hoorde een hoogdravende presentatie bij in een boekje dat die Marokkaanse prestaties op dezelfde hoogte als die van Rubens, Breughel en Rembrandt plaatste. Mijn nieuwsgierigheid was toch gewekt maar wat ik te zien kreeg was een hoop waardeloze prullen en primitief kunstambacht genre toeristenmarkt voor nepproducten in Turkije maar dan 400 jaar oud.
Met die expo in Rotterdam zal het wel niet veel anders zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 22, 2014 1:59 pm

KRO Brandpunt ging bij de onderzoeker navragen of Wilders fout is in zijn gebruik van onderzoeksresultaten. Nee, het is juist en er is nog meer wat te denken geeft. Zie de video:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/genomineerd_voor_een_tegel.html
Hoogleraar Koopmans verklaarde dat Geert Wilders gewoon gelijk had. Oké, de cijfertjes waren op de PVV-bühne ietwat opgeleukt. Maar in essentie komt het erop neer dat we in Nederland een omvangrijke vijfde colonne hebben die spuugt op onze grondwet en juicht bij de sharia.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 03, 2014 1:36 am

Heeft Bas Heijne niets geleerd van Pim Fortuyn of juist wel?

Door Blondemevrouw, November 30, 2014

De PVV wil alle moslims het land uitzetten. Een vijandige buitenwereld wordt door de PVV verzonnen. De PVV koestert extremere ideeën dan Erdogan. De PVV is net als Milli Görus. PVV-ers zijn neo-nationalisten. Heeft Bas Heijne (NRC) dan niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn of heeft Bas Heijne juist uitstekend geleerd van de moord op Pim Fortuyn en hoopt hij dat een volgende Volkert opstaat?

De PVV wil geenszins alle moslims het land uitzetten, maar het klinkt wel lekker Duits als je dat zo opschrijft. En er zijn altijd lezers die daardoor geloven, dat Geert Wilders (of Machiel de Graaf) de nieuwe Hitler is. Die strategie heeft bij Pim Fortuyn ook zo uitstekend gewerkt. Niet alleen monddood gemaakt, maar morsdood.

Islam is een vijandige ideologie, maar kennelijk is islam verzonnen door de PVV, die extremere ideeën koestert dan Erdogan. Erdogan ‘er is maar 1 islam’ zei duidelijk; “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen, minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten”. De PVV wil die islamitische kazernes sluiten en koestert daarmee volgens Bas Heijne extremere ideeën dan Erdogan en is net als Milli Görus. Een islamitische organisatie die als doel heeft “het vestigen van een islamitische staat in Turkije”. Aangezien Milli Görus in Nederland actief is, zou men dan wellicht een islamitische staat in Nederland willen vestigen? Nee, de PVV is erger, want die wil een Nederlandse staat vestigen in Nederland. Bah. Foei.

PVV-ers zijn neo-nationalisten. Bas Heijne kiest zijn woorden zorgvuldig, want dit wordt natuurlijk gelezen als neo-nazi’s. ‘Wie levert de wapens en wie voelt zich geroepen deze fascistische partij af te schieten’, lijkt de strekking van het insinuerende broddelwerkje van Heijne.

Heeft Bas Heijne niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn of heeft hij juist veel geleerd van de moord op Pim Fortuyn en ziet hij voor de PVV, Geert Wilders of op zijn minst voor Machiel de Graaf graag eenzelfde lot?

Bas Heijne van NRC; ik vind je zum kotzen.

http://www.dutchfreepress.nl/heeft-bas- ... juist-wel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten