Het demoniseren van Geert Wilders.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20165
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Hoeveel kunstsubsidie zal dit schuiven?

Berichtdoor King George » Za Nov 21, 2015 2:20 pm

MUZIEK! O-BAT - Fuck The PVV

Eerste woord van de eerste zin van het eerste couplet: NEOFASCISTS! Kijk, dan weet je dat je te maken hebt met de Top-40 Klapperrrr van de Week! De muzikant Obed Brinkman en zijn band O-BAT hebben een protestnummer geschreven tegen de PVV. Dat mag, het is een vrij land. Net zoals Geert Wilders en zijn PVV-gnomen mogen zeggen wat ze willen. En wij daar dan weer een topic over mogen maken waarin we deze muzikanten een soort Walking Dead vol idealismezombies noemen. Heerlijk, zo'n vrij land. Beste regels uit het liedje: no more haters, that would be the day. Ja, behalve dan haters van Wilders, de PVV en alles wat er een andere mening op nahoudt dan socialistisch en idealistisch wensdenken. Dat is goede haat, klaarblijkelijk, want door haat op Wilders stop je intolerantie, discriminatie, terrorisme, oorlogen wereldwijd, armoede en uiteraard zul je dan nooit meer je kleine teen stoten tegen de tafelpoot. Zo werkt dat. En nu allemaal! we love moroccans (fuck the pvv), we love the polish (fuck the pvv), we love the moslims (fuck the pvv), fuck geert wilders, and fuck the pvv! Zul je zien, schrijf je zo'n betrokken en wereldverbeterend nummer, gaat heel Twitter zeiken over de culturele diversiteit in je band alsof je de NPO Radio2 DJ-kudde bent. Zo jammer altijd.


GeenStijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74376
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hoeveel kunstsubsidie zal dit schuiven?

Berichtdoor Ariel » Za Nov 21, 2015 2:29 pm

King George schreef:MUZIEK! O-BAT - Fuck The PVV


Grappig, maar wat zien die gasten er ongewassen uit. Alsof alle PVV meeuwen op ze gescheten hebben. Een goeie douche beurt zou geen kwaad kunnen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7801
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor xplosive » Za Nov 21, 2015 7:57 pm

Het trieste is altijd dat dat soort lieden nooit beseffen dat zij als eersten aan de beurt zijn wanneer jihadisten wild om zich heen maaien of zelfs uiteindelijk de macht grijpen. Het is weer het zoveelste domme geblaat van een zielig samenraapsel. Laten ze liever "fuck islamwaanzin, islamhaat en mensenrechtenschendingen in Saoedi-Arabië" zingen of iets dergelijks. Het is ook diep triest dat PVV-ers hier voor neofascisten worden uitgemaakt. De PVV vecht juist tegen het fascisme van de ergste soort !
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6478
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Za Nov 21, 2015 8:46 pm

xplosive schreef:Het is ook diep triest dat PVV-ers hier voor neofascisten worden uitgemaakt.

Tja, fascist is nou eenmaal een van de ergste scheldwoorden die je een politicus kunt toevoegen, dus dan doe je dat, of daar nou een rationele basis voor is of niet. Vooral als je de politiekcorrecte wind in de rug hebt. Dan is zo ongeveer alles geoorloofd.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Hoeveel kunstsubsidie zal dit schuiven?

Berichtdoor Zwartmeer » Za Nov 21, 2015 10:32 pm

King George schreef:MUZIEK! O-BAT - Fuck The PVV

Het grappige is dat de reacties zijn uitgeschakeld voor deze video. Deze moslims of islam sympathisanten voelden waarschijnlijk de bui al hangen. Maar ze hebben wel toegestaan deze video te waarderen. Tot het moment dat ik dit schreef kregen ze 95 duimen omhoog, en 451 duimen naar beneden.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Zwartmeer » Zo Nov 22, 2015 11:46 am

Deze is van januari van dit jaar. Ik weet niet of ie al ergens staat en heb hem voor het gemak maar onder deze thread geplaatst. Als er een is die Wilders demoniseert is Pechtold het wel.

Pechtold denkt dat moslim even weinig principes heeft als D66'er

door Afshin Ellian 16 jan 2015

http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2 ... -1685171W/

In het debat over de terreurdreiging etaleert de nihilist Alexander Pechtold zijn hopeloos naïeve kijk op radicale moslims. Waar haalt hij zijn kennis vandaan?

Wist u dat Alexander Pechtold een sjeik is? Hij is een sjeik-moefti, een islamitische sharia- en korangeleerde van Europees formaat. Zulke Europese sjeiks vormen een aparte diersoort.

Op de keper beschouwd zijn ze de beste nihilisten aller tijden. De Democraten 66 belichamen alle waarschuwingen over de opkomst van de nihilistische Europeaan.

De wereld bestaat in hun ogen uit materie en als de materie zich goed voelt, zal de wereld het ultieme geluk tegemoet treden. Het egoïsme en het narcisme van de materie is tot alles bereid en tot niets in staat.

De belangrijkste kwestie voor de nihilist is het zelfbeschikkingsrecht inzake de dood. Immers, als de dood het geluk van de materie zou veroorzaken, moet dat prevaleren boven het leven.

Grote grap

Met dank aan Karl Marx weten wij dat geld en materie bij elkaar horen. De wereld van een nihilist, het geluk van de materie, staat te koop. Geen enkele beweging, partij of vereniging is even inhoudsloos en derhalve leeg als D66.

Tegelijkertijd belichamen D66'ers ze de commedia humana - de grote grap van het niets. De nihilistische sjeiks zijn de veilingmeesters van de beginselen.

Het nihilisme keert zich in essentie tegen alle basiswaarden door twee zaken te vergoddelijken: de absolute juridisering en de economisering van de politiek en de moraal. Daardoor is alles procedureel en ook omkoopbaar. Een schrikbarend voorbeeld hiervan is de opstelling van D66 inzake het islamitische terrorisme.

Speech

Eindelijk kwam de Tweede Kamer bijeen om een debat te voeren over de aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo en de joodse supermarkt in Parijs. Alexander Pechtold had in zijn speech niets te vertellen over de vrijheid, de vrijheid van meningsuiting en de verdediging van de rechtsstaat.

Het ging om geld.

Ja, alle ellende was te wijten aan het geldtekort bij inlichtingendiensten. Meer geld dus voor het politie en justitie. Dat is het! Pechtold denkt dat veiligheid en de terroristen op de markt te koop zijn. Terrorisme is voor hem gefundeerd in twee zaken: discriminatie, en meer geld voor inlichtingendiensten.

Pechtold hoefde zich als gedoogpartij van deze regering niet te verantwoorden. Hij houdt een regering in stand waarvoor hij onder geen beding verantwoording wil afleggen.

Klinkende munten

De nihilist denkt dat als alle moslimterroristen een villa zouden hebben, ze dan niet meer in de radicale islam zouden geloven. Een zware belediging aan het adres van de islam en moslims. De heer Pechtold verwart moslims met de leden van zijn partij die gemakkelijk van partij wisselen.

Volgens Elsevier...

D66 moet begrijpen dat gelovige moslims hun geloof niet zouden inruilen voor klinkende munten. Ze geloven in hun principes en materieel geluk kan daarin geen verandering brengen.

Pas aan het eind van zijn ambtelijke toespraak noemde hij terloops de islam: 'De extremisten misbruiken de islam.' Dus de islam behandelt volgens Pechtold homo's en hetero's, man en vrouw, moslims en niet-moslims gelijk.

Dodenlijst

Weer beledigt hij de islam en de moslims. D66 zegt tegen miljoenen moslimfundamentalisten - die via het salafisme, het sjiitisme van Khomeini, het wahabbisme van Saudi-Arabië geloven in de zuivere islam - dat zij geen moslims zijn. Waar haalt Pechtold zijn kennis vandaan?

Dat bedoelde ik met commedia humana: de ongelovige nihilist Pechtold zegt tegen miljoenen gelovige moslims dat ze geen moslims zijn. Straks plaatst iemand per ongeluk zijn foto op de dodenlijst van Al-Qa'ida wegens het beledigen van de islam. Nee Pechtold, radicale moslims hebben geen gevoel voor humor.

De leider van D66 denkt dat radicale moslims de prachtige jeugd die hij heeft gehad, hebben gemist. Om de aanhang van zijn partij tot denken aan te zetten, raad ik ze aan om te kijken naar de reportages uit de IS-gebieden.

Schooluitje

De IS laat in een reportage zien hoe ze de kinderen van Syriëgangers - in dit geval uit Kazachstan – onderwijzen. We zien hoe de kinderen met een bus naar school worden gebracht en hoe IS een schooluitje organiseert teneinde de Koran te reciteren en te vertalen. Daarna worden de kinderen militair getraind. Een van hen executeert later twee krijgsgevangenen.

Ook adviseer ik Pechtold en zijn aanhang deze indrukwekkende rapportage uit IS-gebieden: 'No free steps to heaven. The fight against ISIS in Syria and Iraq', waarin we vooral de Koerdische vrouwen zien die in de frontlinie vechten tegen IS. Zij hebben het niet over discriminatie en geld, maar over de radicale islam.

Europese waarden

Radicale moslims zijn diepgelovige moslims. Je kunt ze niet omkopen. En de nihilisten zijn de veilingmeesters van Europese waarden.

Alexander Pechtold beledigt de gelovige moslimfundamentalisten door ze niet-moslims te noemen. Hij is derhalve een sjeik: hij wil met geld de ernst van de islam verduisteren. Tevens is Pechtold een moefti omdat hij meent te weten welke moslims het islamitische geloof mogen claimen.

Wilders mag niet over de islam praten maar Pechtold mag wel over het geloof van fundamentalisten beslissen. Terwijl daartoe slechts Allah is bevoegd.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Nov 22, 2015 4:33 pm

Zwartmeer schreef:
King George schreef:MUZIEK! O-BAT - Fuck The PVV

Het grappige is dat de reacties zijn uitgeschakeld voor deze video. Deze moslims of islam sympathisanten voelden waarschijnlijk de bui al hangen. Maar ze hebben wel toegestaan deze video te waarderen. Tot het moment dat ik dit schreef kregen ze 95 duimen omhoog, en 451 duimen naar beneden.

"de reacties zijn uitgeschakeld." En toch lees ik nu:
De muzikant zegt niet bang te zijn en ook nog steeds achter de inhoud van het nummer te staan. Hij moet de honderden reacties op het lied nog bekijken om te zien of er ook echte bedreigingen tussen staan. Daarvan zal hij aangifte gaan doen.

dat staat in dit artikel:
Muzikant anti-PVV nummer belaagd en uitgescholden
...De dag daarop werd het opgepikt door weblog GeenStijl en PVV-kamerlid Martin Bosma. Gevolg was honderden woedende reacties op Twitter, Geenstijl en onder de clip van het nummer op YouTube.

Op YouTube schakelde de muzikant de commentaarfunctie onder de videoclip uit. Internetters hadden zijn telefoonnummer gedeeld in de reacties en hij ontving voicemailberichten en smsjes van ziedende PVV-aanhangers. ,,Wat daarin werd gezegd liep echt de spuigaten uit.''
http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/groningse-muzikant-is-landverrader-en-frikandel-13325873.html
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4192480/2015/11/22/Muzikant-anti-PVV-nummer-belaagd-en-uitgescholden.dhtml

Scheldwoorden aan hem gericht zijn 'landverrader', 'uitkeringstokkie' en 'frikandel'. Weinig subtiel maar dat is deze muzikant ook niet.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45763
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 29, 2015 6:52 pm

Wilders framen als malloot werkt niet

29 nov. 2015, by Uri van As

Afbeelding

De PvdA heeft door spot, verraad en vernedering een deel van de achterban zodanig geschoffeerd dat hun vertrek is uitgelopen op een afscheid voor altijd. Na de onderbuikgeboorte van het duo Denk is de PvdA een partij geworden zonder doelgroep, een waterhoofd boordevol bestuurskracht dat rondtolt zonder lichaam. Dat uit angst voor de Winst van Wilders binnen de VVD stemmen opgaan – zoals vertolkt in het artikel van Peter van Dijken – om dit beleid te volgen en Wilders te bestrijden met de methode-Tom-Jan-Meeus is in alle opzichten een dwaas plan.

Meeus werkt met zijn vileine pen voor een krant die zich heeft ontdaan van de oude lezersgroep en nu voornamelijk wordt doorgespit door postmoderne gelovigen en D66-liberalen in Haagse en andere bestuurskringen: de NRC. De krant die in de frontlinie vocht met de stormtroepen tegen Pim Fortuyn en de bedenkelijke eer meetorst van het publiceren van het beruchte anti-Fortuyn-hoofdartikel op de dag dat Pim werd vermoord.

Meeus is geen bewonderaar van Ayaan Hirsi Ali, de politica die met rechtszaken, doodsbedreigingen en pek en veren uit ons land verdreven is en wier werk desondanks wereldwijd gepubliceerd en gelezen wordt. En wat te denken van Meeus’ neiging tot antisemitische retoriek over Joden die alles controleren. Vanzelfsprekend dat het succes van Wilders dan een obsessie wordt. Na jarenlang vruchteloos strijden heeft hij nu een nieuwe methode bedacht: gebruik geen argumenten meer maar „frame” de tegenstander. Dat hij daarmee de zwakte van zijn eigen argumentatie bevestigt, schijnt hem niet te deren. Meeus zit tevreden op schoot bij die andere man zonder argumenten: Pechtold.

Het gaat niet aan Wilders weg te zetten als een ondemocratische malloot. Zijn nepparlement-uitspraak vertolkt een diep verlangen in de bevolking naar een representatiever bestuur en parlement. Wilders is de derde politicus die onder voortdurende doodsbedreigingen zijn werk moet doen. Dat Wilders opnieuw voor het gerecht wordt gesleept is verwerpelijk, beschamend en gevaarlijk. En dat bestuurlijk en academisch Nederland feestend en hossend de door media opgezweepte meute meenam richting politiebureau, waar speciaal voor dit doel voorbedrukte aangifteformulieren klaarlagen, had griezelig veel weg van een middeleeuws volksgericht.

Gezien de hectische en gevaarlijke ontwikkelingen in binnen- en buitenland is het zaak om nu een rechtse, realistische eenheid te smeden. Halbe Zijlstra was onlangs verstandig genoeg om de openingszet te maken richting Wilders. Het is de enige mogelijkheid om straks tot een regeerbare meerderheid te komen. Bovendien is het onverstandig te spreken over de gespleten tong van een ander zonder de eigen tong in ogenschouw te nemen.

Neem de politici en diplomaten die onze regering in het buitenland vertegenwoordigen. Het zijn dociele dorpsbewoners op een wervelend wereldtoneel. Ik neem u even mee naar de VN, dat bolwerk van vrede, vrouwen- en mensenrechten. Daar gonsde het afgelopen week weer van opwinding. Het was anti-Israël resolutietijd! Ditmaal zes stuks. Nederland heeft niet één keer tegengestemd. Want in de VN gooit het kabinet Rutte Israël, als een stuk rood vlees, regelmatig voor de leeuwen. Zijn we zo schatplichtig aan de OIC? Kan iemand eens vragen wat Rutte hiermee beoogt? En waarom onze huidige oorlog niets met de Islam van doen heeft? Of de EU inmiddels een Romeins Rijk is? En of we voor de Crisis van de derde eeuw staan, de val van het West– of het door jihad gevallen Oost-Romeinse Rijk?

Foto: NRC Handelsblad

http://opiniez.com/2015/11/29/waarom-wilders-wint/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Hoeveel kunstsubsidie zal dit schuiven?

Berichtdoor Schepsel! » Zo Nov 29, 2015 7:22 pm

Ariel schreef:
King George schreef:MUZIEK! O-BAT - Fuck The PVV


Grappig, maar wat zien die gasten er ongewassen uit. Alsof alle PVV meeuwen op ze gescheten hebben. Een goeie douche beurt zou geen kwaad kunnen.

Ik wed dat ze yoghurt kunnen maken met de culturen die tussen hun haren leven :wot:
(^v^)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45763
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 09, 2015 6:50 pm

DE ANGST VOOR GEERT WILDERS SLAAT TOE!

Geplaatst op 9 december 2015

Afbeelding

Radeloze politici bespelen de nieuwszenders. Geert Wilders MOET afgekraakt worden in alle opzichten, zoals al zo vele jaren, en belachelijk gemaakt worden. Alles wordt in stelling gebracht om Geert Wilders als een idioot voor te stellen, zijn ideeën als volkomen onzinnig. Is het niet toevallig dat dit ook met Marine le Pen gebeurt? Beide worden voor gek verklaard en met hen hun miljoenen volgelingen.

De eendrachtige politieke leiders van ons land zetten geloofsverschillen en overtuigingen opzij om Geert Wilders, het grote gevaar voor hun gevestigde positie, in een kwaad licht te stellen. Ik vraag mij af: is dit christelijk? De christelijke partijen die achterbaks samenzweren tegen het eigen volk? Iemand neerzetten die het beste met ons Vaderland en zijn mensen voor heeft? Is dit wat hun geloof hen leerde?

De zorg:

Is het geen schande dat duizenden mensen die in de zorg werkten ontslagen zijn? Is het geen schande dat nieuwkomers voorgetrokken worden en onze eigen mensen maar op moeten rotten of doodgaan. Ouderen, die met een beetje hulp nog zelfstandig kunnen blijven. Ook zieken en gehandicapten zijn de klos. Een burgeridioot stelde voor om een kookavond te geven in een bejaardenhuis, een kookles voor moslims. Hoe krijg je het in je hersens? Waarom helpen deze goeddoeners vreemdelingen en niet hun eigen mensen? Mensen die eenzaam zijn met Kerst. Mensen die zelf geen boodschappen meer kunnen doen.

Waarom niet méér voedselbanken, die nu eens niet bestemd zijn voor moslims maar voor eigen mensen? Waarom geen hulp bij onkosten voor dieren, de enigste troost die eenzame mensen nog hebben, maar het niet kunnen betalen. De armsten van de armsten moeten steeds opnieuw bezuinigen, bezuinigen en nog eens bezuinigen, terwijl de gespierde gelukzoekers het voor het oprapen hebben. Gratis huis, uitkering enzovoort.

De armoede bij de eigen mensen in Nederland stijgt met de dag. Voor hen is geen plaats meer en geen geld, kun je niet betalen . . . uit je woning! Waar dan naartoe, voor hen is er geen opvangcentrum, wel?

En maar plukken aan de ziekteverzekering en aan de zorg, terwijl nieuwkomers alles gratis krijgen. Onze eigen mensen krijgen te maken met grote schulden, ze weten niet waar het te zoeken. Het Rode Kruis bemoeit zich met “vluchtelingen” in plaats van met onze ouderen. Het is blij hulp te mogen bieden in Syrië en aan IS, terwijl onze eigen burgers mogen verrekken.

Wilders is VOOR verbetering, ook voor de ouderen… Er wordt hem verweten (net zoals Marine Le Pen) dat hij maar wat roept en geen plannen heeft. Hebben onze regeringsleiders plannen? Ja, dat weten we, en die voeren ons naar de afgrond. Alles is beter dan dit. Wilders heeft plannen en die zal hij ook uitvoeren!

Maar, Wilders moet weg. . . hoe dan ook! De gevestigde partijen beginnen te zweten en weer mooie verhalen te verzinnen. Ze verzinnen een nieuw proces, ditmaal wegens arbeidsdiscriminatie omdat hij in een advertentie (waarin hij zocht naar potentiële Kamerleden) moslims uitsloot. Ja natuurlijk, dat is toch logisch, maar ja, alles op alles wordt gezet om hem veroordeeld te krijgen.

Marine Le Pen:

‘De schok’, kopte Le Figaro in grote voorletters op de voorpagina. ‘Het Front National voor de poorten van de macht’, meende Le Parisien. Tot voor kort gold als algemeen aanvaarde wijsheid dat Le Pen nooit president zou kunnen worden, omdat zo’n twee derde van de Fransen haar zou wantrouwen. Maar na de overwinning van het FN bij de regionale verkiezingen zijn de kranten daar niet zo zeker meer van. ‘Wie is in staat om Le Pen te stoppen?’, vroeg Le Monde zich af.

Wie is in staat Marine Le Pen te stoppen? Wie is in staat Geert Wilders te stoppen, komt op hetzelfde neer. Eigenlijk een oproep tot de dood, want alleen een aanslag kan haar stoppen. Is DIT democratisch?

Nee, de stem van het eigen volk wordt genegeerd en alles op alles gezet om de bevolking die het met Marine le Pen eens is te beledigen door haar keuze te negeren. En zo gaat het met Geert Wilders! Alles op alles wordt gezet (echt christelijk) om de keuze, de wil van een heel groot deel van ons volk, de echte Nederlanders, te negeren. Ook hier geldt: is dit democratie?

WIJ, de mensen die tegen nog meer zijn, wensen gehoord te worden! ONZE stem is belangrijk! Meer dan belangrijk! Het moet niet mogelijk zijn dat een man die voor eigen volk en Nederland is, verguisd wordt en aangeklaagd voor een paar woorden. Net zoals in Frankrijk. Het is een grote schande. WIJ Nederlanders, die tegen nog meer zijn, worden van alle kanten aangevallen.

Democratie is ver te zoeken en christelijk handelen is verder weg dan ooit. Denken deze mensen misschien de moslim tot het christendom te bekeren? Kunnen ze beter bij ons beginnen. Als je al een geloof had, raak je het kwijt bij het zien wat de christelijken doen.

De politici zijn allen tegen één. Die ene man is gedwongen het op te nemen tegen de hele politieke gevestigde kliek, want een kliek is het en wel een zeer onsmakelijke. Gelukkig zijn er nog mensen met verstand en die steunen hem. Dat er meer mensen voor eigen vaderland mogen kiezen! De enige partij die dit kan bewerkstelligen, is de Partij voor de Vrijheid.

Voor de mensen die over slavernij klagen:

Ook wij leefden eens onder de slavernij. Lees geschiedenis der Nederlanden. En nu leven wij opnieuw onder een slavernij, de slavernij van de EU en de moslims. Laten wij dit toe? De strijdvaardigheid verloren?

Wij leven vrij, wij leven blij
Op Neêrlands dierb’ren grond
Ontworsteld aan de slavernij
Zijn wij door eendracht groot en vrij
Hier duldt de grond geen dwingelandij
Waar eeuwen vrijheid stond

Zo leven w’altijd vrij en blij
Op Neêrlands dierb’ren grond:
Door trouw aan eigen wetten vrij
Praalt Neêrland in der volk’ren rij
En ’t vaderland blijft groot en vrij
Tot ’s werelds avondstond


MAAR. . . daar moeten we wel iets aan doen! Kies voor vrijheid!

Door: Martha N.

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/09 ... slaat-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6478
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Wo Dec 09, 2015 8:19 pm

Wie is in staat Marine Le Pen te stoppen?


Zou dat moeten dan? Het is immers het volk dat in alle vrijheid voor haar kiest? De vraag is dus eigenlijk: wie is in staat het volk te stoppen?!
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 09, 2015 9:24 pm

Frankrijk 2002: presidentsverkiezingen tussen Jacques Chirac, Lionel Jospin, Jean-Marie Le Pen.
Onverwacht (?) verloor in de eerste ronde de socialist Jospin. De socialisten adviseerden toen aan hun aanhang om vijand Chirac te stemmen want vijand Le Pen was een ergere vijand.
Een vergelijkbare situatie gaat zich aandienen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45763
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 11, 2015 12:42 am

Laffe aanval op Wilders

Geplaatst op 10 december 2015

Afbeelding

Even dacht ik: laat maar. Maar na het lezen van de bijdrage van Martha N., “De angst voor Geert Wilders slaat toe”, is dit de ultieme illustratie van haar gelijk: Het Reformatorisch Dagblad dat zijn lezers afraadt om op Geert Wilders te stemmen. Het staat prominent op de voorpagina: ‘PVV-leider Wilders verdient steun christenen niet’. Als je dat op de voorpagina zet, moet je de PVV wel als een enorme bedreiging zien. Bedreiging voor de immer door het RD gepromote SGP wel te verstaan! En waarom zouden christenen dan niet op de PVV moeten stemmen? Het betuttelende redactioneel commentaar vindt dat dit niet kan, omdat de opstelling van de PVV in het abortus- en euthanasiedebat niet die van de SGP is.

Maar de krant legt niet uit waarom christenen dan wel via de gedoogsteun van SGP een kabinet van PvdA en VVD – beide partijen pro legale abortus en euthanasie – mogen steunen? Of waarom christenen – weer via de SGP – dan wel zij aan zij mogen optrekken met D66, de partij die ooit legale euthanasie mogelijk maakte en ook nog eens enthousiast alle christelijke waarden in ons land uitverkoopt aan de islam. Kan allemaal en hoeft voor de SGP-christen geen probleem te zijn. Maar pas op voor de boze PVV! O, o, wat moeten die SGP-knechten van het RD de hete adem van de PVV in de nek voelen!

Maar is die SGP zelf wel zo principieel antiabortus als zij wil doen voorkomen? Of is die partij meer van de reaalpolitiek? Stemmen voor strengere regels bij de uitvoering van een wet die je absoluut verwerpelijk vindt, is toch – plat gezegd – voor abortus stemmen, maar dan alleen wat minder. Niet zo principieel. Zul je bij de PVV niet meemaken: tegen massale instroom ‘vluchtelingen’, maar vooruit, veertigduizend kan wel…

En passant verwijt de commentator de PVV dat deze geen ingrijpende koerswijziging teweeg heeft weten te brengen tijdens de gedoogperiode. Nee, dan de SGP, die hondstrouwe gedoger van dit kabinet, die heeft veel weten te bereiken voor de eenverdieners. Niet dus. Daarom, een smerige opmerking die ook nog eens niet ter zake doet. Maar hij past wel helemaal in de strategie die we voortdurend zien in het RD: Wilders en PVV bashen. Zo wordt Wilders regelmatig uitgemaakt voor populist. Maar toen Samsom (PvdA) zich na de aardbevingen in Groningen naar die provincie spoedde, schreef het RD echt niet dat dit een daad van populisme was of dat hij dit deed om ‘er garen bij te spinnen’.

Het is duidelijk. Ze zijn in het refo kamp doodsbang voor de PVV. Ze beseffen heel goed dat de groei van de PVV ook ten koste gaat van de SGP. Het kan de kiezers immers niet ontgaan dat de PVV de enige partij is die het ware karakter van de islam benoemt. De SGP komt al lange tijd niet verder meer dan wat geneuzel over integratie. Het belangrijkste zorgpunt van deze tijd, het tegengaan van de islamisering van Nederland, en dus ook van de stromen ‘vluchtelingen’, is daarom bij de PVV in betere handen dan bij de SGP.

Intussen doet het RD er alles aan om zich politiek correct te gedragen. Dat moet kennelijk om het predicaat ‘kwaliteitskrant’ te verkrijgen. Nooit verwijzen naar de islamachtergrond van rovers en messentrekkers, altijd terroristen schrijven als het om moslims gaat, steevast bezorgde burgers extreemrechts noemen, meedeinen op de absurde, maar politiek correcte opvatting als zouden wij onze grenzen niet kunnen beschermen (en gelijk maar met de karikatuur van ‘een muur om ons land bouwen’ aankomen) enz. enz. Zo nodig zelfs de feiten geweld aandoen, ombuigen of verdoezelen, zoals bij dat verdronken ‘vluchtelingetje’, dat geen vluchteling was, of bij die vrouw in Oranje die volgens het RD ‘ten val’ kwam, terwijl ze ruw tegen de grond gewerkt werd. Of wel op de voorpagina berichten over die schietpartij in de VS , maar niet de minste suggestie dat dit met islam te maken had, terwijl er daarvoor al direct aanwijzingen waren. Pas toen zelfs een blinde kon zien hoe de vork in de steel zat, kwam het RD met de feiten. In steeds kleinere berichten en steeds meer weggedrukt tussen ander nieuws. En dan nu weer het trieste dieptepunt: een regelrechte aanval op een principieel en integer politicus.

De hoofdredacteur van het RD vleit zich met de gedachte dat voor veel RD-lezers de krant het eind van alle tegenspraak is (‘Het staat in de krant’). Daar kon hij wel eens gelijk in hebben: de reformatorische NOS zeg maar. Dat brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. Die verantwoordelijkheid is bij het RD beslist niet in goede handen.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/10 ... p-wilders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6478
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Vr Dec 11, 2015 6:38 am

Pilgrim schreef:
“De angst voor Geert Wilders slaat toe”,

Geertofobie dus, zeg maar. Dat zou verboden moeten worden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20165
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor King George » Vr Dec 11, 2015 12:26 pm

Abonnees zouden hun abonnement kunnen opzeggen. Kiezers zouden naar de PVV weg kunnen lopen. Dat lijkt me een mooi stemmen met voeten tegen de Geertofobie.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jan 11, 2016 3:02 pm

Samengeplakt door Bianca Behr, SP raadslid in Hoogeveen.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6105
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor sjun » Ma Jan 11, 2016 7:18 pm

Het zou maar zo kunnen dat ook hier het loon van de politieke zonde, een politieke dood, niet ver weg meer is.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74376
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 11, 2016 8:37 pm

sjun schreef:Het zou maar zo kunnen dat ook hier het loon van de politieke zonde, een politieke dood, niet ver weg meer is.
:greeting2:yes please.... :smile7:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Droppy
Berichten: 48
Lid geworden op: Za Nov 07, 2009 1:15 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Droppy » Di Jan 12, 2016 12:36 am

sjun schreef:Het zou maar zo kunnen dat ook hier het loon van de politieke zonde, een politieke dood, niet ver weg meer is.
:greeting2:


Hopelijk is die niet meer ver weg nee. Het is toch werkelijk onbeschrijflijk hoe ze daar steeds mee zijn weggekomen, met die demoniseringen die kant noch wal raken.
Solo Christo

Unthinking respect for authority is the greatest enemy of Truth (naar Einstein).

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 13, 2016 12:58 am

Geweldige onderzoeksjournalistiek door RTL Nieuws.

Wilders heeft een tweede twitter account op een pseudoniem.
En wat doet hij daarmee?

Dit hoeft voor ons geen verrassing te zijn: Wilders de tweets leest van 17 Donald Duck-accounts. (en ik lees de Donald Duck bij de kapper)
En hij is man en volgt de bewegingen op twitter van een zekere Kim Holland. Met zo'n naam behoor je tot het nationale erfgoed.
En dan Israël. Vanwege zijn kibboets-verleden? Via 40 twitteraars houdt hij het nieuws uit Israël in de gaten. Maar geen Palli accounts.
En dan het wel en wee van zijn geboorteplaats. Zo leest de PVV-leider de tweets van de lokale voetbalvereniging VVV en van Jocus - de oudste carnavalsvereniging van Venlo. Alaaf!
En om te weten wat er gekakeld wordt in het vijandige kippenhok: hij volgt wel 50 Nederlandse journalisten en vrijwel alle Nederlandse actualiteitenprogramma’s en nieuwssites, inclusief het NOS Journaal en Nieuwsuur.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/wilders-volgt-donald-duck-en-kim-holland-met-stiekem-twitteraccount
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74376
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 13, 2016 2:00 am

Mahalingam schreef:Geweldige onderzoeksjournalistiek door RTL Nieuws.Ja, belachelijk. Het is bijna wereld nieuws. Wilders die tweets leest van 17 Donald Duck-accounts, en Kim Holland volgt. My God... :cry: De wereld vrede staat op spel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 15, 2016 1:27 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74376
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 15, 2016 2:10 pm

Heel grappig. Deze cartoon is van de hand van het Ruben L. Oppenheimer.

Geert Wilders heeft ook gereageerd.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6478
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Ali Yas » Vr Jan 15, 2016 10:30 pm

icon_thumbdown.gif Als er ook maar een paar mensen geloven dat Geert werkelijk te vergelijken is met Adolf, dan kunnen de gevolgen verschrikkelijk zijn. Zo wordt het steeds waarschijnlijker dat iemand nog eens een Volkertje doet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 40656
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 04, 2016 3:42 pm

Het demoniseren van de aanhangers van Geert Wilders.
Mooi toch dat dit kan in een vrij land.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten