Strafzaak Wilders. ( deel 1)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78759
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Strafzaak Wilders. ( deel 1)

Bericht door Ariel »

Dit wordt het proces van de eeuw

door Dennis Naaktgeboren

DEN HAAG - Geert Wilders moet op 20 januari voor de strafrechter verschijnen. Hij zal zich dan in de Amsterdamse rechtbank moeten verantwoorden voor zijn uitspraken over moslims. Dat heeft de PVV-leider De Telegraaf laten weten.

Wilders is strijdbaar en wil er het 'proces van de eeuw' van maken. "Ik wil dat de islam terechtstaat en niet ik", aldus Wilders. "Daarom overweeg ik radicale imams en andere idioten als getuigen op te roepen."

Triest

De politicus, die wordt bijgestaan door advocaat mr. Bram Moszkowicz, laat weten de vervolging nog altijd te betreuren. "Ik vind het heel erg om daar te staan", stelt Wilders. "Ik ben van mening dat het een politiek proces is. Het is triest dat ik me nu strafrechtelijk moet verdedigen voor politieke uitspraken. Ik hoop dat de vrijheid van meningsuiting wint. Ik ben ervan overtuigd dat het niet anders dan tot vrijspraak moet leiden." Aan het begin van dit jaar oordeelde het Amsterdamse gerechtshof dat Wilders moet worden vervolgd voor discriminerende en haatzaaiende uitspraken.

Het OM besloot eerder niet tot vervolging over te gaan. Op 20 januari wordt nu begonnen met een regiezitting. De start van het proces valt in een ongunstige periode. In januari is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen, waaraan de PVV in Den Haag en Almere meedoet, in volle gang. "Dit kost heel veel tijd en energie", weet Wilders. "Het is geen debatje, maar gaat over mijn eigen kop. Ik had liever geen proces en vijf zetels minder in de peilingen, ik wil geen verdachte zijn."

Mr. Bram Moszkowicz bevestigt dat de uitnodiging voor een regiezitting binnen is. Dan wordt volgens hem meteen duidelijk welke zwaargewichten beide partijen in de strijd zullen gooien. "Deze zaak leent zich voor belangrijke, internationale getuige-deskundigen op het gebied van de vrijheid van meningsuiting", aldus Moszkowicz.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/4814 ... html?p=1,1" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Zwartmeer »

Ik zou als ik Wilders was niet zo heel erg bang zijn voor dit proces. Tot nog toe heeft alles wat hij gedaan goed uitgepakt. Zelfs het willen verbieden van een boek zij hem vergeven. Hij heeft de tijd mee. De massa is langzaam aan het ontwaken.

Dit proces geeft hem een enorm platform, van Afghanistan tot Zweden, om z’n islam standpunten uit te dragen. En daarbij heeft hij de geschiedenis, de feiten en statistieken aan z’n kant. En het gezond verstand.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik over dit proces er een goed gevoel heb. Zit al te trappelen. Kan er eigenlijk niet op wachten.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Scarlatti »

Zo is t Zwartmeer, zelfs imbeciele Femke begint ineens de islam toch wel als een probleem te zien... jaa dr oogappeltjes zitten op een dergelijke school dat zelfs poco femke het niet langer kan ontkennen.. iets met hemd nader dan de rok komt in me op...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

HvdM: Dit wordt het proces van Bartje moet wel of niet hange

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
Mr. Bram Moszkowicz bevestigt dat de uitnodiging voor een regiezitting binnen is. "Deze zaak leent zich voor belangrijke, internationale getuige-deskundigen op het gebied van de vrijheid van meningsuiting", aldus Moszkowicz.
Gratis advies aan meneer Moszkowicz!
Je moet over de islam aantonen (wat Wilders al min of meer regelmatig heeft geroepen) dat het gedachtengoed van islam een niet te tolereren vorm van gewelddadig fascisme is dat niet strafbaar gesteld kan worden, want een mens mag denken wat hij wil en dit ook verwoorden. Hierop met kritiek reageren zoals Wilders doet, zou dus ook getolereerd en gewaardeerd moeten worden. Deze politieke religie die zich islam noemt is namelijk duizendmaal erger is dan het fascisme onder Hitler en Musolini in het quadraat.

Dan kan het niet zo zijn edelachtbare dat mijn cliënt wordt veroordeeld op het feit dat hij de waarheid heeft verteld aan de hand van een boekje dat moslims als heilig beschouwen en in feite een grote tirade is tegen alles wat onze beschaving heeft voortgebracht door zelfstandig te denken. Dat heilige koranboekje toont de wereld een Allah die met de grootste gore viezerik, beul en sadist van Auschwitz nog niet vergeleken kan worden omdat hij duizenden malen erger is. En zo’n God aanbidden moslims. Smeriger, viezer en nog meer mensonterender moet het niet worden.

Als klokkenluider van de natie waarschuwt Wilders ons voor deze uitermate mensonterende agressieve oorlogszuchtige religie. Het zou een rechtstaat sieren wanneer het hulde brengt aan deze klokkenluider en al die walgelijke uitingen van verheerlijking van oorlogsgeweld en sadisme die de koran zo heilig maken zou verbieden inplaats van Wilders een standje te geven vanwege zijn oplettendheid, oprechtheid en waarheidslievendheid.

Islam met zijn heilige vieze gore smerige sadistische koranboekje zet mensen aan tot haat, tot minachting van andersdenkenden, discriminatie en ophitsende oorlogsretoriek.

Rechters op de wereld die oordelen over gerechtigheid, bedekt islam met de mantel der liefde en verkoopt hiermee jullie gore ziel aan de Duivel!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Hayat
Berichten: 827
Lid geworden op: za jul 29, 2006 12:07 am
Locatie: Kinali Kar

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Hayat »

Als hij een taakstraf krijgt mag hij hier de straat komen vegen.

Als hij in de gevangenis terecht komt, krijgt hij koekjes en melk van mij met Suikerfeest en een lamskotelet met Offerfeest.

Succes Geertje!
Life is a bitch. Ze is weer terug.
Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: ma feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door SDX »

Taakstraf HA - dit proces maakt van Wilders dé grootste - You Go geert! :razz:

@Hayat; voel je je al wat 'zwakjes' op de beentjes - kamelenpies drinken - helpt tegen alle kwaaltjes! :laugh1:
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Monique »

Wanneer Wilders veroordeeld zal worden...betekent dat dan niet de weg openstaat om diverse moslims en dhimmies eveneens te vervolgen?
Amorele atheistische nitwit
Robin
Berichten: 46
Lid geworden op: zo aug 02, 2009 2:51 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Robin »

Hoe of wat de uitspraak zal zijn hij komt er als winaar uit...hoewel in dit soort zaken zijn er geen winnaars en/of verliezers,.. :evil: jahhâh, er zijn wel een soort verliezers,..dat is een linkse groepje wat de boel zo nodig op gang moesten brengen :(
De kloof tussen de Ali Baba's met zijn 47 revolvers..versus het westen heeft hierbij een handtekening gezet dat die kloof een groot ravijn is geworden en dat dat de laatste slapende (echte Nederlander) zal ontwaken,.. Jesus fucking Christ!! :shock: dit gaat een rel geven in Nederland wat zijn weerga niet kent, en reken erop dat de rest van Europa dit proces op hun TV gaan volgen............ :twisted: THAT IT LADY'S AND GENTLEMEN...Islam left the building,...huh Europe! :laugh1:
mercator
Berichten: 19330
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: HvdM: Dit wordt het proces van Bartje moet wel of niet hange

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Je moet over de islam aantonen (wat Wilders al min of meer regelmatig heeft geroepen) dat het gedachtengoed van islam een niet te tolereren vorm van gewelddadig fascisme is
Na FITNA haastten onze islamofiele bestuurders zich om de moslimgemeenschap in Nederland te feliciteren omdat ze niet brandschattend en moordend de straat waren opgerend. Totaal fout natuurlijk, de moslims van allerlei gezindten zagen gewoon het probleem niet, met alle gore en misdadige praktijken die Wilders in de film gewoon toonde zijn ze het gewoon roerend eens.

Een komische film over het leven van de pedofeet, dàt zou iets anders geweest zijn!

Het worden spannende tijden voor Wilders. Een zeer droevige gedachte is dat het de Haagse regenten zeer goed zou uitkomen dat Geert voor januari 2010 door een "geesteszieke" wordt vermoord. Ongeveer zoals Milosevic zeer passend kwam te overlijden net voor hij aan zijn verdediging kon beginnen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 43336
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Mahalingam »

Ik denk dat ze gaan voor het aantonen van belediging etc. van een groep zonder dat de inhoud van de beledigingen ertoe doet. De opgeroepen emoties in de hoofden zijn bewijs.
En bekend voorbeeld is dit:
Koningin Juliana verkondigde in de troonrede van 1952 dat Nederland vol was. Ze zei letterlijk: ''Nederland is vol, ten dele zelfs overvol".
En men ging emigreren.
Nu na zoveel jaar immigreren zei Janmaat in de 80-er jaren: "Nederland is vol" en 'Vol is vol".
En hij werd veroordeeld omdat hij het zei met een kwade bedoeling (haat zaaien) en een groep beledigde etc.

Een parlementariër mag geen belletje trekken
http://www.trouw.nl/opinie/podium/article1672095.ece
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Dit wordt het proces dat islam laat wegrotten

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:Na FITNA haastten onze islamofiele bestuurders zich om de moslimgemeenschap in Nederland te feliciteren omdat ze niet brandschattend en moordend de straat waren opgerend. Totaal fout natuurlijk, de moslims van allerlei gezindten zagen gewoon het probleem niet, met alle gore en misdadige praktijken die Wilders in de film gewoon toonde zijn ze het gewoon roerend eens.

Ik had Wilders geadviseerd over een film naar mijn idee, maar hij was al bezig met Fitna. Ik zal het er nog over hebben. Want hij wil toch ook met een Fitna2 uitkomen? Ik vind mijn film beslist beter en origineler dan zijn film. Desnoods maak ik zelf die film. De titel?

Mohammed, de vader en kampioen onaneerder sadist van islam

Thema van de film? Het martelen en eeuwig pijnigen van de beschaafde hoog ontwikkelde mens door Allah. Het genoegen van Allah in het lijden en uitschreeuwen van de pijn door die mens die maar één ding wil: doodgaan. De mens wordt in het hoog oplaaiende vuur van Allah geworpen en komt hier NOOIT meer uit. De in arabische klederdracht gestoken assistenten van Allah - allen met dezelfde analfabete naam Mohammed - gooien regelmatig water op het vuur om het vuur te blussen voordat de mens overlijdt. Het lijden van de mens is ondraaglijk, maar hij sterft niet. Hij wordt in leven gehouden door de slippendragers van de analfabete proleet Mohammed.

Dan geeft Allah het sein om het vuur weer hoog op te stoken. Want beloofd is beloofd. De koran is immers een heilig boek en daar valt niet aan te tornen. En zeker niet door zelfstandig nadenkende mensen die zich atheïst noemen en ieder mens in zijn waarde laten. De mens die niet aan de kant van de moslims staat zal het eeuwig moeten uitgillen van de pijn. Zijn lijden zal ondraaglijk zijn en er komt geen einde aan. En dat vindt de hedendaagse moslim die hier in ons beschaafde land lezen en schrijven heeft geleerd blijkbaar heel gewoon.


Hieronder nogmaals op repetitie de criminele hoogtepunten van het islamitische heilige rovershol van islam in kaart gebracht. Het moorddadige succes van de zelfbedachte god van de mensenslachter Mohammed jaarlijks in beeld in Mekka, het rovershol en centrum van internationale arabische islamitische afgoderij.
Op 2 juli 1990 stierven 1426 pelgrims bij een stormloop in een voetgangerstunnel.
Op 23 mei 1994 werden ten minste 270 pelgrims gedood tijdens het stenigen van de duivel.
Op 15 april 1997 vielen er 343 doden en ca. 1500 gewonden tijdens een brand in het tentenkamp in Mina.
Op 9 april 1998 werden ten minste 118 pelgrims vertrapt en 180 gewond.
Op 5 maart 2001 werden 35 pelgrims vertrapt tijdens het stenigen van de duivel.
Op 1 februari 2004 stierven 251 pelgrims in een stormloop tijdens hetzelfde ritueel. Saudi Hajj Minister Iyad Madani gaf als commentaar: ”All precautions were taken to prevent such an incident, but this is God's will.'' Het is maar dat u het weet. Hoe terroristen denken over hun ’allah’.
Op 23 januari 2005 stierven ten minste 138 pelgrims doordat een voetgangerstunnel door hevige regenval onder water liep.
Op 12 januari 2006 stierven 362 pelgrims tijdens het ritueel van het stenigen van de duivel.
Geen zelfstandig nadenkend fatsoenlijk mens in een vrij land met een jarenlange traditionele kenniseconomie is verplicht zich christen of moslim te noemen. Toch hangen alleen moslims, vaak in rituele outfit, een sadistisch geestelijk gestoorde satanische heidense cultuur aan van louter rituele afgoderij die bekend staat onder de perfide naam ISLAM.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19330
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Dit wordt het proces dat islam laat wegrotten

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef:[ Desnoods maak ik zelf die film. De titel?

Mohammed, de vader en kampioen onaneerder sadist van islam
Ik wil best meedoen Hans. Fitna van Wilders was veel te braaf, veel moslims vonden het wss eerder een propagandafilmpje voor Islam. Besnijden is toch ok? Je opblazen voor Allah is toch super? Je vrouw verrot slaan is toch ook prima? Nogal wiedes dat de mossels er geen aanstoot aan namen.
Beter zou een film zijn met wat meer "duiding", Mohammed tonen zoals hij was, een achterlijke sexuele delinquent zoals jij aangaf, en-erger nog-hoe zijn volgelingen NU zijn, als ze al zijn uitspattingen niet allemaal navolgen is dat niet omdat ze die verwerpen maar omdat ze daar te lui en te laf voor zijn.

Als hoofdpersoon in de rol van de profeet had ik aan jullie opgeblazen linkse grachtengordel-nicht Paul de Leeuw gedacht. Die is geknipt voor die rol. Bijkomend voordeel is dat die nogal op een varken lijkt.

En uiteraard mogen aantrekkelijke en schaars geklede schapen en geiten niet ontbreken voor het erotische aspect.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door H.Numan »

SDX schreef:@Hayat; voel je je al wat 'zwakjes' op de beentjes - kamelenpies drinken - helpt tegen alle kwaaltjes! :laugh1:
Daar kan ik hier niet aankomen. Is olifantenzijk ook goed? :rolleyes:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Het meest belachelijke proces van onze beschaving

Bericht door hans van de mortel »

Advocaat Spong, die het tegen Wilders opneemt, heeft geen geweten. Iemand noemde hem de man met van die duivelse ogen. En inderdaad, dat klopt. Deze geslepen advocaat van de duivel met zijn gespleten persoonlijkheid is ook de kwade genius achter de verlofaanvraag van het Turkse pooiermonster Saban B. Ik ken advocaten die dit soort smerig werk pertinent weigeren. Die hebben tenminste een geweten. Net zo goed als een moslim hier niet verplicht is om zich moslim te noemen, is een advocaat niet verplicht dit soort monsters te verdedigen die in de gehaktmolen thuishoren.

Trouwens, ik geef Spong heel weinig kans van slagen op het politieke proces van de eeuw van Wilders. Alhoewel hij juridisch gelijk zal hebben. Omdat wij nog wetten hanteren die in de vuilverbranding thuishoren.

Godsdienstvrijheid: denken en praten over je geloof in fantasieën waar je verder niets mee kunt doen, hoort in een democratie thuis. Blasfemie zou daarom ook moeten worden toegestaan, omdat het onder dezelfde noemer ’fantasieën’ valt. Het is ronduit schandalig, huichelachtig, wanneer een rechter hier anders mee zal omgaan. Het getuigt van een complete geestesstoornis en inzakking van het gezonde verstand. Maar gelet op de reputatie van onze rechters de laatste tijd, zal het mij niet verbazen.

Onze rechters worden steeds corrupter en corrupter en hebben blijkbaar een traditie of reputatie hoog te houden. Of heet dit gewoon lijden aan verstandsverbijstering?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: ma feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door SDX »

H.Numan schreef:
SDX schreef:@Hayat; voel je je al wat 'zwakjes' op de beentjes - kamelenpies drinken - helpt tegen alle kwaaltjes! :laugh1:
Daar kan ik hier niet aankomen. Is olifantenzijk ook goed? :rolleyes:

Numan toch...tssskkk...jij hebt dat niet nodig, je gaat toch geen mohammedaan worden zekerz. :rongue: :smile:
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door H.Numan »

Onwaarschijnlijk. Ben al panisch als ik naar de tandarts moet. Dat is dus niks vergeleken met een haal over mijn Janneman. :shock:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78759
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Ariel »

En wie geloofd nog in Nederland dat het linkse bolwerk van rechters niet bevooroordeeld zijn wat betreft Geert Wilders? Ik heb er niet veel vertrouwen in.
'Screening rechters Wilders niet nodig'

De rechters die de zaak tegen Geert Wilders behandelen zijn niet gescreend op zaken als politieke voorkeur. Dat heeft voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak Reinier van Zutphen zondag in het televisieprogramma Buitenhof gezegd.

Hij wees erop dat rechters altijd bij zichzelf nagaan of ze geschikt zijn een zaak te behandelen. Dat is volgens hem voldoende. Als een rechter bijvoorbeeld in het openbaar uitspraken heeft gedaan waardoor zijn onafhankelijkheid in deze zaak in twijfel kan worden getrokken, trekt hij zich terug uit een zaak.

De politieke voorkeur van een rechter heeft volgens Van Zutphen in de zaak tegen Wilders geen enkele invloed op het vonnis dat hij velt. Van Zutphen kent de details van de zaak tegen Wilders niet, maar neemt aan dat in deze zaak niet anders is gehandeld dan bij andere zaken.

Justitie heeft de afgelopen jaren tientallen aangiften binnengekregen tegen Wilders, wegens diens uitspraken over moslims en de islam en zijn film 'Fitna'. In juni vorig jaar besloot het Openbaar Ministerie daar niets mee te doen. Wilders was volgens het OM niet strafbaar, omdat hij zijn uitlatingen had gedaan binnen het maatschappelijk debat.

Het gerechtshof dwong het OM in januari alsnog vervolging in te stellen. Het proces zou over drie maanden beginnen.

http://www.depers.nl/binnenland/347634/ ... nodig.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78759
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Ariel »

Geert Wilders ontvangt dagvaarding voor proces
vrijdag 4 december 2009

PVV-leider Geert Wilders wordt vervolgd voor groepsbelediging van moslims, aanzetten tot haat en discriminatie tegen moslims vanwege hun godsdienst en aanzetten tot haat en discriminatie tegen niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen vanwege hun ras.

Dat blijkt vrijdag uit de dagvaarding die Wilders heeft ontvangen voor het proces dat begint op 20 januari 2010.

Politiek proces
Wilders noemt die datum ‘een cruciale dag in de verdediging van onze vrijheid’. De leider van de PVV spreek van een ‘politieke proces’. ‘Ik word vervolgd vanwege mijn politieke overtuiging. De vrijheid van meningsuiting balanceert op de rand van de afgrond. Als een politicus geen kritiek meer mag geven op een ideologie, is het einde zoek, dan betekent dat het einde van onze vrijheid,’ laat Wilders weten.

Hij stelt er van overtuigd te zijn dat hij zal worden vrijgesproken.

Bezwaar
Advocaat Bram Moszkowicz tekent namens Wilders bezwaar aan tegen de dagvaarding. Volgens de advocaat oordeelde de Hoge Raad eerder dit jaar dat het weliswaar strafbaar is om een groep mensen te beledigen, maar dat het niet strafbaar is om beledigend te zijn over een godsdienst op zich.

Lees hier de hele dagvaarding van 21 pagina's (pdf).
http://www.pvv.nl/images/PDF/dagvaarding%20NL.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Door Arne Hankel

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... proces.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78759
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Ariel »

Ik heb de dagvaarding door gelezen, en het enige waar ze hem op kunnen pakken is mijn inziens dat hij de koran vergelijkt met mein kampf en de grenzen voor Moslims wil sluiten. .
Voor de rest zegt hij dingen die gebeurd zijn, en die men kan controleren. Eigenlijk moeten moslims nu ook de Nederlandse pers dagvaardigen voor groepsbelediging van moslims, aanzetten tot haat en discriminatie tegen moslims en Marokkanen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door naar boven »

Ariel schreef:...
Eigenlijk moeten moslims nu ook de Nederlandse pers dagvaardigen voor groepsbelediging van moslims, aanzetten tot haat en discriminatie tegen moslims en Marokkanen.
Waarom?
Wegens het publiceren van de dagvaarding?

Dat is toegestaan. Dat valt onder 'zakelijke berichtgeving'.
Wetboek van Strafrecht: art. 137e. Openbaarmaking discriminerende uitlatingen.

1. Hij die, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving:

1.een uitlating openbaar maakt die, naar hij weet of redelijkerwijs moet vermoeden, voor een groep mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap beledigend is, of aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap;
Het hele MDI-topic op dit forum staat vol met vermeend strafbare uitingen. Maar die worden besproken. En dat is zakelijke berichtgeving. Dus dat mag.
RTFM
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78759
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Ariel »

Maar dat deed Geert ook met sommige uitspraken. Hij quote ook sommige mensen.
Waarom?
Wegens het publiceren van de dagvaarding?
nee, omdat Geert krantenartikelen aanhaalt. Dingen aangeeft die Moslims gedaan hebben. Net zoals de kranten dingen publiceren , en daardoor ook Marokkanen in een kwaad daglicht zetten.

Maar ik weet dat het onzin is..
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door naar boven »

Ariel schreef:Maar dat deed Geert ook met sommige uitspraken. Hij quote ook sommige mensen
Dat is waar. Maar hij voegt er zijn mening aan toe.

Overigens zou het me verbazen als hij veroordeeld wordt voor hetgeen hem ten laste wordt gelegd. De aanklacht is bijzonder zwak onderbouwd. Verreweg het meeste gaat over het boekje en de ideologie. De Hoge Raad heeft zich daar al over uitgesproken (Stop het gezwel dat Islam heet) en bepaald dat het beledigen van een ideologie niet hetzelfde is als het beledigen van de aanhangers van die ideologie. Ik vind het vreemd dat ze daar nog mee komen.
RTFM
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door H.Numan »

De onderbouwing is van secundair belang. Als Wilders wint is dat een grandioze nederlaag voor links en onze regenten. Die doen er letterlijk alles aan om hem kapot te krijgen. Hun grote probleem zal worden om hem inderdaad veroordeeld te krijgen. Ondanks alles is dit niet Noord Korea of Cuba. Dit proces zal zonder enige twijfel over de hele westerse wereld gevolgd worden. Dus stiekem een veroordeling is er niet bij. Een compromis gaat ook niet werken. Dus beide partijen zullen alles of niets moeten spelen.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Mahalingam
Berichten: 43336
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Mahalingam »

Wat als Wilders veroordeeld wordt?

Volgende maand begint het proces tegen Geert Wilders. Hij heeft de dagvaarding binnen. Het staat of valt nu met de politieke mening van de rechter, want feiten zijn er niet in deze zaak. En wat als Wilders vier jaar de gevangenis in moet en hij het recht verliest gekozen te worden? Wat als islamkritiek strafbaar wordt? Wat rest er dan?
De rest van het betoog van Joost Niemöller is hier:
http://www.joostniemoller.com/2009/12/w ... eld-wordt/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Wilders: Dit wordt het proces van de eeuw

Bericht door Monique »

Mahalingam schreef: De rest van het betoog van Joost Niemöller is hier:
http://www.joostniemoller.com/2009/12/w ... eld-wordt/
uit betoog:
Of nog erger. Dan zal alleen de gewelddadige bestrijding van de islam mogelijk zijn. Met dank aan een rechter met een politieke mening.
Maar, dat is toch de hele opzet van dit proces?
ALLE manieren van kritiek/afkeer van islam moeten verboden worden.
Wanneer Wilders veroordeeld wordt IS dat ook het geval.
Op dat moment is islam "superieur" in Nederland en heeft helemaal vrij spel.

Je gelooft niet in allah?
Gevangenisstraf. Dat zullen de gevolgen zijn. Niet direct maar wel op termijn.
Wanneer Wilders veroordeeld wordt zullen islamaanhangers alle registers opentrekken om zoveel mogelijk veroordelingen en verboden erdoor te krijgen.
Op den duur zal zelfs "het niet opvolgen van allahs geboden strafbaar zijn.
Welkom sharia in Nederland.

Met dank aan de rechterlijke macht en de konten op het pluche is Nederland, geheel vrijwillig, uitgeleverd aan islam.

En inderdaad, alleen gewelddadig verzet zal mogelijk zijn.
Maar, Nederland slaapt.
Nederland is volgevreten, lui en angstig.
Nederland vind het allemaal wel best. Zolang iedereen een huis heeft, grote auto, flat screen en 3 x per jaar met vakantei kan vinden we het allemaal wel best en zal het Nederland de reet roesten wat er wel en niet magn en wat er verder gebeurt.

Met slechts een handjevol "radicalen" zal het niet te stoppen zijn, ook niet met geweld.
De "regenten" weten dat en rekenen daar ook op.
Wij zijn geen volk van de wapens oppakken. We lullen te veel.
Of, het leger moet meedoen en er ook genoeg van hebben. dan is er misschien een kans.

Ik zou wel eens willen weten hoe die buitenlandse bankrekeningen er uit zien van sommige regenten/rechters etc.
Ik mag in ieder geval hopen dat ze Nederland "duur" verkocht hebben.
Amorele atheistische nitwit
Plaats reactie