Is Nederland veiliger ?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Ariel » Di Jan 31, 2012 9:21 pm

Tja!!!!!!! :rolleyes:

Korpschef: Schuld inbraken ligt deels bij burgers zelf

Het lukt de Brabantse politie niet om het aantal woninginbraken terug te dringen en dat komt omdat de burger het laat liggen. Plaatsvervangend korpschef Ad Heil van de politie Brabant-Noord heeft dat vandaag gezegd in een toelichting op de resultaten van vorig jaar.
Het aantal inbraken steeg in Brabant-Noord vorig jaar tot het hoogste aantal in 10 jaar (3393). Er was juist ingezet op een daling. Het oplossingspercentage steeg wel. Bij bijna 1 op de 10 woninginbraken werd een dader gevonden.

Signalen
Bewoners laten na om hun huis te beveiligen, de deur op slot te doen en de poort te sluiten. Ze laten waardevolle spullen in het zicht liggen. Ze vergeten de politie te bellen, als er in de wijk opvallende dingen gebeuren. Signalen over inbraken in de buurt pikken ze niet op, somde de korpschef op. 'Het lukt ons zo niet om het tij te keren', zei hij.

De politie Brabant Noord neemt dit jaar extra voertuigen in gebruik die kentekenplaten van bekende inbrekers kunnen herkennen. Bovendien wil de politie preciezer gaan zeggen waar inbraken worden gepleegd om bewoners bewust te maken.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/ ... zelf.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Manon » Di Jan 31, 2012 9:59 pm

Schuld inbraken ligt deels bij burgers zelf


o maar dat is hier al lang hoor. In Charleroi zei de rechter ooit dat het "uitdagen" was als je een Jaguar voor je deur had staan. Ik vermoed dat je die onder je arm moet nemen en naast je bed leggen of zo?

http://www.nieuwsblad.be/article/detail ... =GEP2NSMBG

In 2001 was bankier Laurent F. met zijn familie in allerijl verhuisd uit het mooie huis dat hij helemaal had gerenoveerd in Ransart bij Charleroi. Laurent en zijn familie waren dat jaar liefst drie keer het slachtoffer geworden van brutale overvallers. Twee keer drongen zwaarbewapende gangsters het huis binnen. Een andere overval vond op straat plaats. Laurent F. moest toen onder bedreiging van een vuurwapen zijn Jaguar afstaan. De man hield er een zwaar psychologisch trauma aan over, voldoende reden om zo snel mogelijk te verhuizen.

Het probleem was dat hij voor de renovatie van zijn woning een premie van 6.172,55 euro had gekregen van het Waalse Gewest op voorwaarde dat hij tien jaar in het gerenoveerde pand zou blijven wonen. Het Waalse Gewest eist nu de terugbetaling van het grootste deel van die premie.

Laurent F. haalde voor de rechtbank aan dat de drie overvallen gegronde redenen waren om voortijdig te verhuizen. Maar rechter Geneviève Denisty was het daar niet mee eens. Zij oordeelde dat het Laurents eigen schuld was dat gangsters hem als doelwit uitkozen, 'aangezien het weinig voorzichtig is om de aandacht te trekken door met een Jaguar rond te rijden en in een mooi huis te wonen, en daarbij blijk te geven van een zekere welstand in een economisch arme en benadeelde streek als Charleroi'. De rechter vond dat de overvallen 'niet als onvoorspelbaar of uitzonderlijk' kunnen beschouwd worden en dat Laurent F. dus geen reden had om snel te verhuizen. De man gaat in beroep.


Mooie huizen in Charleroi moeten dus zo snel mogelijk met de grond gelijkgemaakt worden.... en jaguars moeten uit de handel worden genomen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Monique » Di Jan 31, 2012 10:45 pm

Net zoals de reden voor de boerka.
Die is ook om "geen aanleiding te geven tot".

Over een tijdje zijn er burka's voor auto's. worthy:
Amorele atheistische nitwit

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Di Jan 31, 2012 10:59 pm

Het Westerse vernuft staat voor niets. Die dingen zijn al lang geleden, dus dat was vooruitzien, uitgevonden en heten "auto hoezen".
Je hebt ze in gematigde uitvoering en dan heten ze "auto dak hoes" en als fundi verpakking:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Nederland is veiliger zonder islam

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Feb 01, 2012 12:37 am

Nederland veiliger?

Enig idee hoeveel mosketen er zijn in Amsterdam? Denk daarbij ook aan kerken.

Er zijn op dit moment 31 mosketen in Amsterdam.

Eenendertig! 31

Dat betekent dat alle moslims zonder uitzondering vasthouden aan de goedkeuring van het vieze smerige walgelijke psychopatisch gestoorde onmenselijke gedrag van hun o zo geliefde smeerlap schoft profeet Mohammed, die het met een kind van negen deed. Hij probeerde haar drie jaar lang te penetreren vanaf haar zesde leeftijd. Want toen was hij met haar getrouwd. Ja! Zo keuren alle moslims in de wereld deze weerzinwekkende verkrachting goed.

Getrouwd met haar? Maar dat is toch iets van wederzijdse liefde en begrip voor elkaar?

Is het dan zo dat anderhalf miljard moslims volslagen debiel zijn, kompleet achterlijk en volkomen schijt hebben aan de normen en waarden van onze kennisbeschaving? Wat doen zij hier dan nog? Daar past maar een antwoord op:

PARASITEREN!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Zo Feb 12, 2012 1:56 pm

Berijder scootmobiel (61) met knuppel geslagen

EINDHOVEN Een 61-jarige bestuurder van een scootmobiel is zaterdagmiddag rond 15.00 uur mishandeld bij een poging tot beroving. Dit gebeurde op de Tongelresestraat in Eindhoven, ter hoogte van de Ceramlaan.


Twee mannen hielden de rijdende scootmobiel van achteren vast en gooiden hem vervolgens om. De bestuurder kwam hierdoor onder zijn voertuig terecht en kon zich niet meer bewegen. Vervolgens haalde een van de twee daders een knuppel tevoorschijn en sloeg hiermee enkele malen op de scootmobiel. Bovendien sloeg hij het slachtoffer een keer met de knuppel tegen zijn gezicht.

Ondertussen doorzocht de andere dader de kleding van de man, op zoek naar buit. Op dat moment stopte er een auto en gingen de mannen er op een rood-witte scooter vandoor, in de richting van 't Hofke. Voor zover bekend hebben ze niets meegenomen. Het slachtoffer liep een zwelling op aan zijn gezicht maar hoefde niet naar de dokter.

De politie is op zoek getuigen. De daders zijn twee mannen met een getint uiterlijk, ongeveer 20 jaar oud en met een lengte van 1,70 à 1,80 meter. Beiden hebben een tenger postuur en lang zwart haar (mogelijk dreadlocks).

De man met de knuppel heeft een tatoeage op de rechterkant van zijn nek. Hij droeg een wit petje, een blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen en een jas met muts met bontkraag. De andere dader droeg een zwart petje, bruine schoenen, een spijkerbroek en een spijkerjas.


Eindhovens Dagblad
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Zo Feb 12, 2012 2:02 pm

Vrouw (50) zwaargewond na gewelddadige straatroof

Een 50-jarige vrouw is maandagavond zwaargewond geraakt tijdens een beroving op de Zuiderzeeweg in Amsterdam-Noord.

De straatrover sprong bij de Schellingwouderbrug richting het Zeeburgereiland uit de bosjes en trok het slachtoffer van haar fiets. De man ging op de vrouw zitten en eiste haar geld. Toen de vrouw hem vertelde dat ze geen geld bij zich had, kreeg ze een vuistslag in haar gezicht.

Nadat een automobiliste langs de weg stopte, vluchtte de verdachte zonder buit richting de rotonde bij de Liergouw.

Het slachtoffer is met botbreuken en hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Signalement dader:
- Getinte, mogelijk negroïde, man
- Opvallend klein, ongeveer 1.60 meter lang
- Normaal postuur
- Donkerblauw gewatteerde jas
- Donkere handschoenen
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Scarlatti » Zo Feb 12, 2012 3:02 pm

mensen, neem toch wàpens mee en ben ALERT!!! KIJK constant om je heen en als je zegt: 'ja maar dat is toch geen leven'... dan vraag je je eens af of dat dan NU wèl t geval is.... WIJ àllen léven nu in en onder deze omstandigheden! Zorg iig dan voor een spuitbusje wat je bij de hand houdt en ga niet meer ALLEEN ergens naar toe.... zorg dat je met groepjes strijdbaren bent!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Zo Feb 12, 2012 3:24 pm

Tilburgs gezin weggeterroriseerd door Marokkaanse jongeren

Een gezin uit de wijk Het Zand in Tilburg is weggepest door een groepje Marokkaanse jongeren dat al langere tijd structureel voor overlast zorgt in de buurt.

De familie werd al geruime tijd getreiterd en vertrok nadat er een steen door de ruit gegooid was. Het buurtpreventieteam werd eerder al bekogeld met eieren en stenen. Ook homo's in de wijk zijn regelmatig het middelpunt van pesterijen.

De politie is bekend met de zaak en zal dinsdag samen met de gemeente Tilburg en de bewoners gaan praten, meldt Omroep Brabant. De buurtbewoners hebben echter weinig vertrouwen in deze gesprekken. 'De gemeente belooft al jaren de veiligheid in de wijk te verbeteren, maar er is nog weinig van te merken', aldus een anonieme buurtbewoner. 'Er heerst angst in de wijk.'
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Scarlatti » Zo Feb 12, 2012 3:32 pm

met een flinke groep die 'jongeren' opwachten en afrànselen, wèdden dat het AFgelopen is!!!! En vooràl mèt bivakmutsen op die jongeren pakken!!! koekjes v eigen deeg! Vergeet niet dat ze inmiddels zo totaal gebrainwashed zijn dat iedere Christen voor hen een zwàkkeling is, zij kennen slechts de taal v het geweld, GEEF ze dat dan ook!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Nederland is veiliger. Niet zolang er Mohammeds zijn.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Feb 12, 2012 6:04 pm

Scarlatti schreef:met een flinke groep die 'jongeren' opwachten en afrànselen, wèdden dat het AFgelopen is!!!! En vooràl mèt bivakmutsen op die jongeren pakken!!! koekjes v eigen deeg! Vergeet niet dat ze inmiddels zo totaal gebrainwashed zijn dat iedere Christen voor hen een zwàkkeling is, zij kennen slechts de taal v het geweld, GEEF ze dat dan ook!

Correct Scarlatti! Jij ben tenminste consequent. Wie is de sterkste? Dat mag toch niet een onopgelost raadsel blijven voor Marokkanen die geloven in de viespeuk die Allah heet, de hopeloze nutteloze knecht en slaaf van de perverse pedofiele roverhoofdman Mohammed. Het hele Oude testament is er op gebaseerd: OOG OM OOG, TAND OM TAND. Sterker nog, de bijbel is wat dit betreft superieur. Niet alleen oog om oog, maar dubbel en dwars ook nog eens de geleden schade vergoeden. Twee runderen gestolen en gesnapt? Prima! Straf uitzitten en VIER runderen terugbetalen.

Dat achterlijke minderwaardige zooitje dat liever de islam van de verdommenis aanhangt, kent iets wat daarop erop lijkt. Maar dan in negatieve zin. Moet een vrouw getuigenis afleggen? Dan weet iedere overtuigde moslim dat die vrouw per definitie dom is en bij getuigenis voor het gerecht in dubbel aantal aanwezig moet zijn. In alles is islam ziek en verdorven achterlijk in vergelijking met ONZE kennisbeschaving. En daardoor ook in de contramine en volledig ongeschikt om hier in het vrij denkende westen te integreren. Intolerantie gaat nu eenmaal slecht samen met begrip voor tolerantie.

Wat goed is bij ons, geldt als slecht bij die islamitische klootzakken!

Wat slecht is bij ons, geldt dan weer als goed bij diezelfde islamitische klootzakken!

Dat is met alles zo. Je kunt het zo gek niet bedenken of dat zooitje primitieve islamitische middeleeuwse nog steeds afschuwelijk stinkende woestijnkeutels zijn en blijven opgewekt en volhardend in de contramine.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 04, 2012 3:23 pm

Vrouw (90) met geweld van fiets beroofd

EINDHOVEN - Een 90-jarige fietsende vrouw is zaterdag in Eindhoven met geweld van haar rijwiel beroofd. Een man die achter haar fietste, gaf haar een duw, waardoor ze tegen een boom viel en op de grond terechtkwam. Vervolgens ging hij er met haar 2 jaar oude fiets vandoor. In de fietstas zat ook haar handtas.

De vrouw raakte gewond aan haar voet. De man heeft zijn eigen fiets achtergelaten. De beroving had plaats in de Goorstraat, liet de politie zondag weten.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1164 ... ofd__.html


Ahhhh !!!!! Dit is dus gewoon een gevalletje eerlijke fietsenruil. Niks aan de hand dus.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Zo Mar 04, 2012 11:59 pm

En als er twee ruilen...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Zo Mar 11, 2012 5:44 pm

Ook vanuit het "cultureel verrijkte" Gouda van burgemeester Wim Cornelis strijken de Naffers in (Zuid) Limburg neer...


Goudse drugsrunners teisteren Limburg

Een groep van twintig drugsrunners uit Gouda zorgt voor overlast in Zuid-Limburg, blijkt uit onderzoek in opdracht van de politie in die regio.

Het gaat daarbij vaak om Marokkaanse jongeren die rond hun 18de beginnen en hun winst enkele jaren later investeren in hotels en restaurants in Marokko.

Het rapport spreekt van een 'moordende concurrentie'. Zo blijken vooral drugsrunners uit Gouda samen te werken met die in Rotterdam. Die strijden dan weer gezamenlijk tegen de drugsrunners uit Utrecht, die in Zuid-Limburg actief zijn.


Het Parool
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: Do Sep 02, 2010 8:52 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Rechtsliberaal » Zo Mar 11, 2012 7:13 pm

Dus als je overnacht in een Marokkaans hotel of eet in een Marokkaans restaurant, steun je straatterreur van kut-Mocro's in Europa

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mar 11, 2012 8:12 pm

"... investeren in hotels en restaurants in Marokko.
Ze hebben daar kennelijk geen belastingdienst die zwart geld kan waarnemen. Of ze zien ze die geldstroom uit Europa als buit ? 5% zakat en niemand vraagt iets?
En welke idioot gaat er nu op vakantie in Marokko? Oh ja, bontkraagjes.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 12, 2012 6:02 pm

Er zijn vandaag weer eens wat speelplaats/schoolplein incidentjes.
Steekpartij op ROC Deventer
DEVENTER - Bij het ROC aan de Snipperlingsdijk in Deventer is maandagmiddag een 17-jarige leerling uit die stad neergestoken. Hij raakte gewond aan zijn schouder en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een andere leerling is aangehouden. Het is een 21-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer. Hij zit vast.
Het tweetal kreeg woorden op het schoolplein, meldde de politie. De jongen is niet levensbedreigend gewond geraakt.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/11699930/__Steekpartij_op_ROC_Deventer__.html
Zouden slachtoffer en dader iets meer gemeen hebben dan alleen maar 'plaatsgenoten' te zijn?

De volgende is een spill-over van volwassenen. De speelplaats vol kinderen was gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.
Man schiet vrouw dood bij speeltuin
Voor de ogen van spelende kinderen voltrok zich gistermiddag in de Rotterdamse wijk Delfshaven een drama. Een 35-jarige Rotterdammer schoot in koelen bloede een 32-jarige vrouw op straat dood. Zij was vermoedelijk zijn ex.
'De schutter stond voor de woning van het vriendje van de vrouw in het Turks op haar te schelden. Haar vriend en diens moeder stonden erbij. Plots trok de man een pistool. De vriend en zijn moeder vluchtten het huis in. Zij wilde weglopen,' vertelt een buurvrouw aan het AD/Rotterdams Dagblad.

'Doodeng'
Ver kwam de jonge vrouw echter niet. Een paar meter verder schoot de man haar met meerder schoten neer. De dader draaide zich om en richtte zijn pistool op de spelende kinderen. 'Het was doodeng,' vertelt een moeder, die in de speeltuin was met haar zoon.
Kort daarop arriveerde de politie. Agenten hebben de vrouw nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De schutter kon even later worden aangehouden en zit nu vast.
http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3224045/2012/03/12/Man-schiet-vrouw-dood-bij-speeltuin.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 12, 2012 7:09 pm

Mahalingam schreef:Er zijn vandaag weer eens wat speelplaats/schoolplein incidentjes.
Steekpartij op ROC Deventer
Zouden slachtoffer en dader iets meer gemeen hebben dan alleen maar 'plaatsgenoten' te zijn?Ik las in een twitter bericht dat er een Mohammed bij de steekpartij betrokken was. Of Mohammed de dader of het slachtoffer is begreep ik niet uit het bericht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor King George » Ma Mar 12, 2012 8:14 pm

Mahalingam schreef:"... investeren in hotels en restaurants in Marokko.
Ze hebben daar kennelijk geen belastingdienst die zwart geld kan waarnemen. Of ze zien ze die geldstroom uit Europa als buit ? 5% zakat en niemand vraagt iets?
En welke idioot gaat er nu op vakantie in Marokko? Oh ja, bontkraagjes.

In de logica van het Ali Babaïsme is gestolen andermans waar hun eigendom.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 12, 2012 8:31 pm

Mocht het slachtoffer Mohammed heten en de dader Jan-Jaap dan zullen we morgen ruim 200 artikelen kunnen googelen over dit gebeuren.
Zou het omgekeerd zijn dan schat ik dat het met 20 wel bekeken is. En dan is er geen vermelding van de immigratie-achtergrond van Mohammed.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Ariel » Di Mar 13, 2012 1:35 pm

Nieuw in Nederland.... Als men in de auto zit is het beter om de deuren van de auto op slot te doen . Het wordt steeds veiliger in Nederland.


Man aangehouden na brute autodiefstal in Amsterdam

dinsdag 13 maart 2012

De politie heeft een 28-jarige man gearresteerd op verdenking van 'carjacking'. De man had op brute wijze de auto gestolen van een 65-jarige vrouw uit Lelystad.

De man was zaterdagavond op een kruising in Amsterdam-Oost bij de vrouw achterin de auto gestapt. Vervolgens kreeg zij een scherp voorwerp in haar nek en werd ze gedwongen naar een afgelegen plek te rijden.

Bedreiging
De man bedreigde de vrouw met de dood. Op de Zeeburgerdijk, waar het slachtoffer naartoe moest rijden, ontstond een worsteling. Uiteindelijk ging de dief ervandoor met de auto en wat persoonlijke spullen van de vrouw, zoals haar telefoon en portemonnee.

Agenten vonden de auto maandag bij een huis in Zaandam. Daar werd de verdachte aangehouden.

Deze brute wijze van autodiefstal is volgens de Amsterdamse politie zeldzaam. De politie raadt wel aan de deuren van een auto op slot te doen als je alleen in de auto zit.

Door Marlou Visser

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... terdam.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 16, 2012 9:52 pm

Toch fijn om vandaag te weten dat we ons vanaf begin deze week veiliger hadden kunnen voelen.
Terreurverdachte (20) opgepakt in Amsterdam
De Nationale Recherche heeft eerder deze week in Amsterdam-Oost een man aangehouden, die wordt verdacht van betrokkenheid bij terrorisme. Het gaat om een 20-jarige man. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) vandaag laten weten.

Bij doorzoeking van de woning werden een ontstekingslont van 10 meter gevonden, even als een kilo aluminiumpoeder en een groot aantal dvd's met jihadistisch materiaal. Alles is in beslag genomen. Volgens het OM zocht de man in de afgelopen weken op internet naar handleidingen om zelf explosieven te maken.

Het onderzoek naar de man werd gestart na informatie van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst AIVD. Meer informatie kan het OM niet geven.
De aanhouding vond dinsdag al plaats. De rechter-commissaris besloot vandaag dat de verdachte nog zeker twee weken blijft vastzitten.
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3226238/2012/03/16/Terreurverdachte-20-opgepakt-in-Amsterdam.dhtml
Zou het een allahtoon zijn of kweek van eigen bodem?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 19, 2012 1:56 pm

Het is zo'n lieve jongen, dat doet hij anders nooit.

Amersfoortse kinderen verdacht van straatroof

AMERSFOORT - Een Amersfoortse jongen van 13 jaar heeft bij de politie bekend dat hij zes straatroven en drie diefstallen heeft gepleegd. Vriendjes van 10, 11 en 13 jaar uit Amersfoort waren daar soms bij betrokken. Alle kinderen zijn opgepakt, de 13-jarige hoofdverdachte zit nog vast.

Een wijkagent herkende de 13-jarige jongen dankzij een signalement dat een vrouw kon geven van een jongen, die plotseling voor haar fiets was gesprongen en haar bedreigde met een hamer. Nadat deze jongen voor nader onderzoek was aangehouden, bleek dat hij met vrienden tussen december en februari zesmaal heeft geprobeerd fietsende vrouwen te beroven. Ook brak de 13-jarige in bij een school in Amersfoort en nam daar spullen mee.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1174 ... oof__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 22, 2012 7:37 pm

Begin deze week werd de wereld weer een beetje veiliger. Een geldbron van jihadisten werd uitgeschakeld en aangezien jihadisten heel veel meer Moslims doden dan ongelovigen, mogen onze Mohammedanen zich hier ook best wel in verheugen.
Terreurverdachte opgepakt in Amsterdam
AMSTERDAM - Een 25-jarige vrouw uit Amsterdam is begin deze week opgepakt wegens het financieren van terrorisme. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekendgemaakt.
De vrouw zou geld hebben ingezameld en verstuurd naar het buitenland. Ze wist vermoedelijk dat het geld daar werd opgenomen en doorgesluisd naar personen die betrokken zijn bij de gewelddadige jihad, aldus het OM.
De vrouw werd maandag ingerekend door de Nationale Recherche. Die kwam haar op het spoor na een ambtsbericht van de AIVD. Bij de arrestatie zijn digitale gegevensdragers in beslag genomen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/11767502/__Verdachte_terreur_in_A_dam__.html
Wie zou dit nu zijn? 25 jaar. Dat kan Gretta of Anja niet zijn.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Nederland is veiliger'

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 27, 2012 7:06 pm

Purmerend? Wat valt er over te zeggen? Dat af en toe de kaalkopjes met laarzen daar marcheren om hun aanhankelijkheid aan Hitler te beleven. maar nu opeens is er groot nieuws. Er is een raadsel over een varkenskop. Deze:

Afbeelding
Afgesneden biggenkop op Gildeplein gevonden
PURMEREND - Op het Gildeplein in Purmerend is zondag een afgesneden biggenkop aangetroffen. Een eigenaresse van een hond trof de kop aan bij het uitlaten van haar hond en belde de Dierenambulance.
http://www.dichtbij.nl/waterland/regionaal-nieuws/artikel/2304103/afgesneden-biggenkop-op-gildeplein-gevonden.aspx
Wabblief? Men belt daarvoor de dierenambulance? Er valt toch niets meer aan te redden? Voor een vermoedelijke hate-crime bel je de politie. De kop lag voor de deur van een advocaten kantoor. Voor zover ik kan zien is het daar zonder hoofddoeken en baardmannen.
Ook de politie staat voor een raadsel:
Raadsels rond varkenskop
PURMEREND - De politie is bezig met een onderzoek naar de herkomst van een varkenskop, die afgelopen zondag werd aangetroffen op het Gildeplein in Purmerend. Ook wil zij meer weten over de motieven van degene die de kop van het beest daar heeft gedumpt.
http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/waterland/article14804783.ece/Raadsels-rond-varkenskop
Je het is van groot belang om de motieven te weten. Want zonder motief kan het geen hate-crime zijn.
Als nu nog iemand was komen melden die die zich bedreigd voelt erdoor, maar ook dat niet:
De politie laat weten dat er geen aangifte is gedaan van bedreiging en dat er vooralsnog ook geen andere motieven bekend zijn van één of meer daders. De dierenpolitie heeft geprobeerd de herkomst van de varkenskop te achterhalen, maar dat heeft nog geen resultaat opgeleverd.
http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/waterland/article14804783.ece/Raadsels-rond-varkenskop
Zo zie je maar dat die dierenpolitie niet overbodig is! Op zoek naar de bende van de varkenskoppensnellers.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten