Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 05, 2010 10:14 am

Ik ben bang dat het onmogelijk is om Geert Wilders werkelijk te beschermen. Als er een sluipschutter op een dak gaat liggen, en Geert in zijn hoofd schiet, dan is het gedaan met Geert.

Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie
maandag 5 juli 2010

Undercoveragenten zijn er verschillende keren in geslaagd een pistool binnen te smokkelen in het Tweede Kamergebouw in Den Haag, zelfs tot op de zwaarbeveiligde burelen van de PVV-fractie aan toe

De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) van de Koninklijke Marechaussee heeft de afgelopen weken vier tests uitgevoerd. Twee ervan slaagden, twee niet, zo schrijft dagblad De Telegraaf maandag.

Deur
De tests zijn uitgevoerd nadat PVV-leider Geert Wilders had geklaagd over de kwaliteit van zijn bewaking. Hij schakelde dit voorjaar, als proef, twee voormalige agenten in van een buitenlandse veiligheidsdienst. Deze wisten tijdens Wilders' bezoek aan Groot-Brittannië tot aan de deur van zijn werkkamer te komen.

Nu het wederom is gelukt de bewaking van de PVV'er te kraken, heeft Kamervoorzitter Gerdi Verbeet opdracht gegeven de beveiliging op het Binnenhof op te schroeven. Zo worden er meer detectiepoortjes geplaatst en worden parlementariërs bij binnenkomst gescheiden van Kamermedewerkers of bezoekers.

Zorgen
Desondanks zegt Wilders zich 'grote zorgen' te maken. Hij vreest meer bedreigingen na de grote verkiezingswinst van zijn partij vorige maand. 'Iedereen moet daarom alerter zijn,' aldus Wilders.

'Verbeet verdient een pluim, maar ik heb niet het idee dat iedereen tot de kern van verandering is gekomen. De oplossing wordt vooral in de techniek gezocht.' De PVV'er wordt bedreigd vanwege kritische uitlatingen over de islam.

Door Jeroen Langelaar

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... ractie.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Berichtdoor Schepsel » Ma Jul 05, 2010 3:08 pm

Het nadeel van het publiceren van dergelijke uitkomsten is dat mensen die het op Wildes voorzien hebben het lezen en snel hun kans grijpen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

mercator
Berichten: 18527
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Berichtdoor mercator » Ma Jul 05, 2010 4:08 pm

De realiteit is nog veel erger. Nl. dat Wilders zo wie zo "gemerkt" is en dat geen beveiliging dat zal voorkomen. Zijn "beveiligers" worden ter beschikking gesteld door zijn eigen politieke vijanden, de Haagse elite.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Jul 05, 2010 8:44 pm

mercator schreef:De realiteit is nog veel erger. Nl. dat Wilders zo wie zo "gemerkt" is en dat geen beveiliging dat zal voorkomen. Zijn "beveiligers" worden ter beschikking gesteld door zijn eigen politieke vijanden, de Haagse elite.


De realiteit kan nog wel eens veel erger worden dan we denken. Tot nu toe wordt alleen Wilders beveiligd. Z'n PVV-partijgenoten gaan vrijuit. Er is maar een 'incidentje' nodig en de hele partij moet aan de beveiliging. Inclusief gemeenteraadsleden. Ik zou er niet van opkijken dat dit een keer gebeurt. Op een gegeven moment moet de zaak wel escaleren. Die dag gaat komen. Het kan morgen zijn, of in 2025, maar hij gaat komen.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: Do Mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: Bewaking Geert Wilders faalt: pistool op PVV-fractie

Berichtdoor birdie » Ma Jul 05, 2010 10:59 pm

Contradicere over de beveiliging van Wilders.

BEVEILIGING WILDERS IS EEN AANFLUITING

DEN HAAG – Op verzoek van Geert Wilders heeft men uitgetest of de beveiliging van Wilders wel strak genoeg is. En wat blijkt? Men kon moeiteloos een wapen de fractiekamer van de PVV in smokkelen.

Contradicere beschikte echter al eerder over foto’s van de allerbelabberde beveiliging van Wilders. Namelijk tijdens zijn campagnebezoekje op 07 mei 2010 aan de hoofdstad van Flevoland, Lelystad. Hieronder de foto’s van het bezoekje en daarbij wat verklarende tekst:

http://contradicere.tk/
† 14 september 2012.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten