Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78756
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Ariel »

Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot
zondag 19 september 2010

PVV-leider Geert Wilders zal op 2 oktober een toespraak houden in Berlijn over het gevaar van de islam als totalitaire ideolgie. Dat heeft Wilders aan elsevier.nl laten weten. De PVV-leider is daar op uitnodiging van zijn zijn Duitse ideologische bondgenoot Rene Stadtkewitz, die recent uit het CDU is gezet vanwege zijn sympathie voor Wilders.

De Duitse politicus René Stadtkewitz kondigde na zijn verwijdering uit de CDU-fractie, een eigen beweging op: Die Freiheit (De Vrijheid). De partij van Islamcriticus Stadtkewitz (45) moet eind dit jaar van start gaan.

Stadtkewitz heeft Wilders uitgenodigd om op 2 oktober in Berlijn een toespraak te houden. De Duitse politicus werd uit de CDU-fractie van de deelstaat Berlijn gezet, omdat hij had aangekondigd een nieuwe partij te stichten.

Fitna
Ook zijn uitnodiging aan Wilders leidde tot kritiek. De PVV’er zal volgens de organisatie ook zijn film Fitna vertonen. De plaats van de bijeenkomst wordt geheim gehouden.

Stadtkewitz bestreed dat zijn partij een Duits filiaal van de PVV van Wilders zal worden. ‘Die weet niets van onze plannen,’ aldus Stadtkewitz over de PVV-leider.

Hij wil met zijn partij volgend jaar meedoen aan de verkiezingen voor het Huis van Afgevaardigden in Berlijn. Later hoopt hij zich te kunnen bewijzen tijdens verkiezingen voor de Bondsdag (De Duitse Tweede Kamer).

CDA-congres

De speech van Wilders zou kunnen samenvallen met het CDA-congres dat nog over een politieke samenwerking tussen VVD, PVV en CDA moet oordelen, mits het tot een regeer- en gedoogakkoord komt tussen de drie partijen. Bronnen rond de onderhandelingen houden rekening met een akkoord in de week van 27 september, waarna het CDA-congres op 2 oktober gehouden zou kunnen worden.

Een eerdere speech van Wilders, vorige week in New York, leidde niet tot problemen in de kabinetsformatie. Wilders, VVD-leider Mark Rutte en CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen hebben eind juli afgesproken dat Wilders vrij is te zeggen wat hij wil over de islam, maar dat Rutte en Verhagen daar duidelijk en hard afstand van zullen nemen als ze het er niet mee eens zijn.

Door Arne Hankel

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... genoot.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78756
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Ariel »

Wilders zegt wat hij wil, deel 2: Berlijn

DEN HAAG - En wéér hangt er een omstreden toespraak van Geert Wilders boven de formatie. De vorige, tegen de bouw van een moskee bij Ground Zero in New York, liep met een sisser af. Maar op 2 oktober reist de PVV-leider af naar Berlijn om de Duitse anti-islampoliticus René Stadtkewitz een hart onder de riem te steken. En was dat niet juist de beoogde datum voor het beslissende CDA-congres?

Wilders kondigde het op Twitter aan als een speech ‘over gevaar islam als totalitaire ideologie’. Stadtkewitz werd ruim een week geleden uit de CDU-fractie in het deelstaatparlement van Berlijn gezet, en richt zijn eigen politieke partij op, genaamd De Vrijheid.

De politicus lag al langer onder vuur om zijn contacten met rechtse populisten. Als bestuurslid van de Burgerbeweging Pax Europa verzette Stadtkewitz zich tegen de bouw van een moskee in Berlijn. Ook zijn uitnodiging aan Wilders leidde tot kritiek. De meeste islamcritici in Duitsland willen niets met de PVV-leider te maken hebben.

Naast de toespraak zal Wilders op 2 oktober bij Stadtkewitz ook zijn omstreden film Fitna vertonen. In 2008 leidde die film tot veel ophef en stonden Maxime Verhagen, minister van Buitenlandse Zaken, en Wilders lijnrecht tegenover elkaar. Verhagen vreesde dat de film zou leiden tot geweld tegen Nederlands ambassadepersoneel in moslimlanden.

De formatiepartners reageren nu gelaten. VVD-leider Mark Rutte – die aanstuurt op een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV – geeft helemaal geen commentaar. ‘We gaan niet op elke speech die Wilders geeft, reageren’, aldus zijn woordvoerder. ‘Dat doet hij bij ons ook niet.’ Maxime Verhagen is er meer op gespitst. ‘Als Wilders iets over de islam zegt waar ik het niet mee eens ben, zal ik dat – desnoods in stevige bewoordingen – laten weten’, verklaart de CDA-fractieleider.

In de aanloop naar Wilders’ toespraak op Ground Zero kondigden Rutte en Verhagen ook aan zo nodig ‘scherp afstand te nemen’. De formatie zou het niet beïnvloeden, beklemtoonden beide onderhandelaars. Daar is immers afgesproken dat Wilders ondanks zijn banden met het nieuwe kabinet mag blijven zeggen wat hij vindt. Niettemin zouden splijtende uitspraken over de islam slecht kunnen vallen bij de achterban van CDA en VVD.

De speech op 11 september in New York viel mee. Wel voelde Verhagen zich als demissionair minister van Buitenlandse Zaken geroepen afstand te nemen. Dat Wilders zich in New York gematigd opstelde, werd alom uitgelegd als bewijs dat de PVV-leider het nieuwe kabinet wel degelijk een warm hart toedraagt.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/art ... _2_Berlijn" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Islam op weg naar het einde

Bericht door hans van de mortel »

Er is een onomkeerbare ontwikkeling gaande in de wereld met islam EN ZIJN AANHANGERS! whistling:

Er is een leider nodig - noem hem initiatiefnemer of manager - om zaken op orde te stellen. Anders blijft ONZE kennisbeschaving maar door modderen in de onfrisse geur verspreidende poel die islam heet.

Zolang mensen als onnadenkende dwazen volhardend menen te kunnen aanhangen wat ze willen, dienen zij ook de consequentie van hun gedrag te aanvaarden. En dat is het doel waarnaar wij streven. Alle gekheid op een stokje. Net zoals iemand dood wil gaan, en dit hem pas bij de negende poging lukt, zo zal het ook islam en zijn voorstanders en aanhangers (doorstrepen wat niet van toepassing is) vergaan.

Vanuit ONZE kennisbeschaving en overdreven juridisch zo goed als waterdichte tolerantie gaven wij mohammedanen de reikende hand. Wie nu nog nog niet het verschil ziet met vroeger is al ziende stekeblind. Ik vind het van een karikatuur en onbeschofte slecht opgevoede mentaliteit getuigen wanneer je de aangereikte hand vastpakt met je vieze ongewasse naar afgoderij stinkende hand. Zo was het vroeger niet, maar zo heeft dit virus in de loop der jaren kunnen voortwoekeren.

In den beginne waren er vooral Marokkaanse mannen in Nederland, mannen die zich vrij snel zonder problemen aanpasten binnen onze samenleving. Logisch toch?

De grote ellende is pas goed begonnen toen er hier imams werden gestationeerd. En als ik het goed heb, gebeurde dat op instigatie van de politiek. De politieke leiders in Nederland zijn zo begonnen met alle ellende over ONZE kennisbeschaving af te roepen. De vrouwen van de Marokkaanse mannen met hun kroost werden uit Marokko gehaald en vervolgens ging de politiek op zoek naar geschikte imams. FOUT! Ik vind dat een inbreuk op de privacy en een getuigenis van ziekelijke bemoeizucht. Waar bemoeit een overheid zich mee? Die best aardige Marokkanen waren hier om een paar grijpstuivers te verdienen, op contractbasis, en meer niet. Na de termijn van vijf jaar hadden zij het land weer moeten verlaten.

Uit onvrede met de samenleving is de Franse revolutie ontstaan. Uit onvrede met de samenleving is het communisme ontstaan. Uit onvrede met de samenleving is het christelijke geloof ontstaan. Uit onvrede met de samenleving is het bewind van de nazi’s aan de macht gekomen. Uit onvrede met de samenleving is het verwoestende maoïsme ontstaan. Fascisme is de dictatuur van de staat waar het denken van de PvdA toch wel heel erg dichtbij komt.

Is het niet ALTIJD zo geweest dat eerst alles moest worden afgebroken en de vieze troep opgeruimd voordat er aan een nieuwe frisse opbouw kon worden begonnen?

We mogen best hoopvol onder ogen zien dat het een goede zaak is dat islam met wortel en tak zal worden uitgeroeid. En dat gaat gebeuren. De natuur beweegt zich in een continu proces van harmonie. De natuur repareert waar wij steken laten vallen. Al zouden er géén Wilders in de wereld opstaan, islam zal van de aardbodem hoe dan ook verdwijnen. Dit is een onomkeerbaar proces van de natuur. En dat is maar goed ook.

Want zelfs die domme huichelachtige minderwaardige bende van ontspoorde politici die wij volksverlakkers noemen kan dit proces niet tegenhouden. Wel vertragen!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

"De partij van Islamcriticus Stadtkewitz (45) moet eind dit jaar van start gaan."
Hij kan heel erg de wind mee hebben.
Ondervragingen van burgers gaven al aan dat een politieke partij van Sarrazin 18% stemmen zou krijgen.
Maar het is lastig om sympathie te meten want de ondervraagden denken: "De boven mij staanden willen iets over mij weten. Ik zal politiek-correct antwoorden."
Daar heeft iemand iets gevonden: vraag ze hoeveel voor hun verkiesbare politici er staan op een lijst van bekende politici.
En geeft de mensen dan een lijst met Sarrazin er tussen en een andere groep een lijst zonder.
Uit de gegevens is gedestilleerd dat er een 25% potentiaal is voor een verse partij.
http://www.mzes.uni-mannheim.de/presse/ ... 9.2010.pdf
http://blog.zeit.de/politik-nach-zahlen ... alide_2556
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Geen revolutie. Dan maar evolutie!

Bericht door hans van de mortel »

Goed. Geen revolutie op komst in Europa? Dan maar evolutie. Hoe dan ook is islam onhoudbaar. Islam stinkt. Waarom? Nogal logisch. De houdbaarheidsdatum van islam is al bijna meer dan 1400 jaar overschreden.

Islam hoort in ONZE kennisbeschaving niet thuis.

Het consequent niet gebruiken van de denkfuncties in de hersenen leidde onmiskenbaar tot een wereldwijde seniele islam.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78756
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Ariel »

Duitse activisten willen Wilders blokkeren

BERLIJN - Geert Wilders wacht zaterdag bij zijn bezoek aan Berlijn protest. Een brede coalitie van linkse partijen en vakbonden roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de PVV-leider.

'Protesteren, gaan zitten en blokkeren - geen Wilders-optreden in Berlijn!', is het motto van het samenwerkingsverband 'Rechtspopulisme stoppen'. „Wilders is een racist, en wij zijn ervoor dat ook heel duidelijk te benoemen”, zei een woordvoerder donderdagochtend in een toelichting op de plannen.

Wilders zal zaterdagmiddag in Berlijn een toespraak houden voor zijn Duitse aanhangers. Ook wordt zijn film Fitna vertoond. De bijeenkomst staat extra in de schijnwerpers omdat op dezelfde dag het CDA-congres plaatsvindt, waar de partij de knoop moet doorhakken over deelname aan een minderheidskabinet met gedoogsteun van de PVV.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/7795 ... buitenland" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

De dictatuur van links

Bericht door hans van de mortel »

De links georiënteerde Gutmensch.

De SPD had Merkel gevraagd meer afstand te nemen van rechtse bewegingen in andere EU-landen. Dit zegt genoeg over de brutaliteit en walgelijke arrogantie die past bij het intellectuele linkse gepeupel.

Het is niet voor niets zo gegaan dat uit het socialisme Hitler is voortgekomen. Links denkende mensen hebben altijd al iets gevaarlijks over zich gehad. Het lijkt verdomd veel op de ideologie islam. Ook het communisme was beslist geen verlengstuk van het kapitalisme. Het was het uitgewerkte gedachtegoed van de links georiënteerde Gutmensch.

Doorgaan Wilders! De kracht van de waarheid is dat ze overeind blijft!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Anneke »

Toch mooi dat hij Ali Sino quote in zijn speech:
http://pvv.nl/index.php/component/conte ... rlijn.html
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Deutschland unter alles!

Bericht door hans van de mortel »

Anneke schreef:Toch mooi dat hij Ali Sino quote in zijn speech:
http://pvv.nl/index.php/component/conte ... rlijn.html
Je vraagt je soms af waar deze wereld in betrokken is. Waar zij mee bezig is. Het is EEEEN groot spel tussen ego’s die belust zijn op het verkrijgen van het eigen gelijk en dus macht. Er is nauwelijks sprake van een gezond-van-verstand redenatie.

Waarom kost het Europa zoveel moeite te bedenken dat ISLAM NOOIT THUISHOORT IN ONZE KENNISBESCHAVING?

Angst? Maar, angst waarvoor, voor wie? Opstand van de gladiatoren, de moslims? Toe nou!

Nu kan Europa alle islam-aanhangers nog onderwerpen. Morgen is het te laat. Want, aan de volkswil mag en kan niet getornd worden wanneer de meerderheid uit aanhangers van Mohammed bestaat.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Pilgrim »

Hier is de speech van Wilders in het Nederlands.
Speech van Wilders

Beste vrienden, ik ben heel blij om vandaag hier in Berlijn te zijn. Zoals u weet, heeft de uitnodiging van mijn vriend René Stadtkewitz aan mij hem het lidmaatschap van de CDU-fractie in het Berlijnse deelstaatparlement gekost. René heeft echter niet gebogen voor de druk. Hij heeft zijn overtuigingen niet verraden. Zijn royement was voor René aanleiding om zijn eigen politieke partij op te richten. René, bedankt voor de uitnodiging en ik wens je het allerbeste met je nieuwe partij.

Vrienden, zoals u wellicht hebt vernomen, waren de afgelopen weken heel erg druk voor mij. Begin deze week konden we in Nederland met succes een minderheidsregering van liberalen en christendemocraten smeden, die door mijn partij zal worden gedoogd. Dat is een historische gebeurtenis voor Nederland. Ik ben er heel trots daaraan te hebben bijgedragen.

Op dit moment beslissen de christendemocraten in het kader van een partijcongres of ze de coalitie willen aangaan. Als ze dat doen, dan zullen wij in staat zijn om ons land opnieuw op te bouwen, onze nationale identiteit te bewaren en onze kinderen een betere toekomst te bieden.

Ondanks mijn propvolle agenda had ik de wens om naar Berlijn te komen, omdat ook Duitsland een politieke beweging nodig heeft die de Duitse identiteit verdedigt en die zich te weer stelt tegen de islamisering van Duitsland. Bondskanselier Angela Merkel zegt dat de islamisering van Duitsland onvermijdelijk is. Ze heeft de burgers ertoe opgeroepen om zich in te stellen op nog meer veranderingen door immigratie. Ze zou graag willen dat zij zich zouden aanpassen aan de daaruit voortvloeiende omstandigheden. De voorzitter van de Christen Democratische Unie (CDU) zei : ”Moskeeën bijvoorbeeld zullen meer dan vroeger een deel van ons stadsbeeld zijn.”

Vrienden, we mogen het onaanvaardbare niet als onvermijdelijk accepteren zonder te proberen het tij te keren. Het is onze plicht als politici om onze natie voor onze kinderen te bewaren. Ik hoop dat de beweging van René zo succesvol zal zijn als mijn eigen Partij voor de Vrijheid, als de Schweizerische Volkspartei van Oskar Freysinger in Zwitserland en als de Dansk Folkeparti van Pia Kjaersgaard in Denemarken en andere bewegingen elders.

Mijn goede vriendin Pia sprak onlangs in Zweden op uitnodiging van de Sverigedemokraterna. Ze zei:

”Ik ben niet gekomen om mij te mengen in de Zweedse binnenlandse politiek, want daarmee moeten de Zweden zich bezighouden. Nee, ik ben gekomen omdat het Zweedse debat mij, ondanks bepaalde verschillen, op velerlei wijze herinnert aan het debat dat wij in Denemarken 15 jaar geleden hebben gevoerd. En ik ben naar Zweden gekomen omdat Zweden ook voor Denemarken van belang is. We kunnen niet met de handen op schoot gaan zitten en stomme getuigen van de politieke ontwikkeling in Zweden zijn.”

Datzelfde geldt voor mij als Nederlander wat betreft Duitsland. Ik ben hier omdat Duitsland voor Nederland en de rest van de wereld van belang is en omdat wij zonder sterke Duitse partner geen ”International Freedom Alliance” kunnen vormen.

Beste vrienden, morgen is de Dag van de Duitse Eenheid. Morgen exact twintig jaar geleden werd uw grote natie, na de ineenstorting van de totalitaire communistische ideologie, herenigd. De Dag van de Duitse Eenheid is een belangrijke dag voor heel Europa. Duitsland is de grootste democratie van Europa. Duitsland is Europa’s economische motor. De welvaart en het welzijn van Duitsland is voor ons allemaal van belang, omdat de welvaart en het welzijn van Duitsland een voorwaarde is voor de welvaart en het welzijn van Europa.

Vandaag ben ik hier echter om u te waarschuwen voor de dreigende splijting. Duitslands nationale identiteit, zijn democratie en economische voorspoed wordt bedreigd door de politieke ideologie van de islam.

In 1848 begon Karl Marx zijn Communistische Manifest met de beroemde woorden: ”Er waart een spook door Europa – het spook van het communisme”. Nu waart er een ander spook door Europa. Het is het spook van de islam. Dit gevaar is ook politiek. De islam is niet alleen een religie, zoals velen denken: de islam is vooral een politieke ideologie.

Dit besef is niet nieuw.

Ik citeer uit de bestseller en uit de BBC-televisieserie The Triumph of the West, dat de gerenommeerde historicus van de universiteit van Oxford J.M. Roberts in 1985 schreef,

”hoewel wij onvoorzichtig genoeg over de islam als een ’religie’ spreken, brengt dit woord vele bijbetekenissen van de bijzondere geschiedenis van West-Europa met zich mee. De moslim is vooral een lid van een gemeenschap, de volgeling van een bepaalde weg, een aanhanger van een bepaald rechtssysteem, eerder dan iemand die bepaalde theologische opvattingen vertegenwoordigt.”

De Vlaamse professor Urbain Vermeulen, de voormalige president van de European Union of Arabists and Islamicists, benadrukt ook, dat ”de islam in de eerste plaats veelmeer een rechtssysteem, een wet” is dan een religie.

De Amerikaanse politieke wetenschapper Mark Alexander schrijft dat

”een van de grootste fouten erin bestaat de islam alleen maar te beschouwen als een van de grote wereldreligies. Dat zouden we niet moeten doen. De islam is politiek of het is helemaal niets, maar uiteraard is het politiek met een spirituele dimensie…die zich door niets zal laten tegenhouden totdat het westen niet meer bestaat, totdat het westen…echt helemaal geïslamiseerd zal zijn.”

Dit zijn niet alleen uitspraken van tegenstanders van de islam. Islamitische denkers zeggen hetzelfde. Voor diegenen die de koran, de Sira en de Hadiths hebben gelezen, kan er geen twijfel bestaan over de aard van de islam.

Abdul Ala Maududi, de meest invloedrijke Pakistaanse denker van de 20e eeuw, schreef – ik citeer, en benadruk dat dit niet mijn woorden, maar die van een vooraanstaande islamitische geleerde zijn –

”De islam is niet alleen een religieuze overtuiging, maar een revolutionaire ideologie en de Jihad beroept zich op deze revolutionaire strijd… om overal ter wereld de staten en regeringen te vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam.”

Al Sina, een Iranese islamitische afvallige die in Canada woont, wijst erop dat er een gouden regel bestaat die in het hart van iedere religie ligt, namelijk dat we anderen zo moeten behandelen zoals wij door hen behandeld willen worden. In de islam heeft deze regel alleen betrekking op geloofsbroeders, maar niet op ongelovigen. Al Sina zegt

”De reden waarom ik tegen de islam ben, is niet omdat het een religie is, maar omdat het een politieke ideologie van het imperialisme en van de suprematie in de vermomming van een religie is. Omdat de islam deze gouden regel niet volgt, trekt het gewelddadige mensen aan.”

Een onbevooroordeelde studie van de beginselen van de islamitische geschiedenis laat duidelijk zien dat het Mohammeds doel was om eerst zijn eigen volk, de Arabieren, te veroveren en ze onder zijn heerschappij te verenigen en daarna de wereld te veroveren en te beheersen. Dat was het oorspronkelijke doel, het was duidelijk politiek en het werd ondersteund door militaire macht. ”Ik werd aangewezen om alle mensen te bestrijden, totdat zij zeggen: ’Er bestaat geen andere God dan Allah’ ”, zei Mohammed in zijn laatste korte toespraak. Hij deed dit in overeenstemming met het Koraanse gebod in soera 8:39: ”Voer oorlog tegen hen totdat er geen verzoeking meer is en de godsdienst geheel aan Allah toebehoort.

Volgens de mythologie stichtte Mohammed de islam in Mekka, nadat de aartsengel Gabriël hem voor het eerst een bezoek had gebracht in het jaar 610. De eerste twaalf jaar van de islam, toen de islam veeleer religieus dan politiek was, waren geen succes. In 622 vertrok Mohammed met zijn kleine groep van 150 aanhangers naar Yatrib, een overwegend joodse oase. Daar richtte hij de eerste moskee in de geschiedenis op, nam de politieke macht over, gaf Yatrib de naam Medina, wat ”de stad van de profeet” betekent, en begon zijn carrière als militair en politiek heerser, die heel Arabië veroverde. Veelzeggend begint de islamitische tijdrekening met de Hidjra, de migratie naar Medina – het moment, dat de islam een politieke beweging werd.

Na de dood van Mohammed ontwikkelde de islam, gebaseerd op zijn woorden en daden, de sharia, een doordacht rechtssysteem dat de repressieve beheersing door goddelijk recht legitimeerde – inclusief de regels voor de Jihad en voor de absolute controle van gelovigen en ongelovigen. De sharia is de wetgeving van Saoedi-Arabië, van Iran en ook van andere islamitische landen. Ze is ook van centrale betekenis voor de ”Organization of the Islamic Conference”(OIC), die in artikel 24 van haar Verklaring van de rechten van de mens van Cairo in de islam verklaart dat ”alle rechten en vrijheden zijn onderworpen aan de islamitische sharia”.

De OIC is geen religieuze instelling, ze is een politiek lichaam. Ze vormt het grootste stemmenblok van de Verenigde Naties en publiceert rapporten over zogenaamde ”islamofobie” in westerse landen, die ons beschuldigen van schendingen van de mensenrechten. Om het in de taal van de Bijbel uit te drukken: we zoeken naar een splinter in ons oog, maar zien de balk in hun eigen oog niet.

Voor ik verder ga en om ieder misverstand te voorkomen, wil ik benadrukken dat ik over de islam spreek, niet over moslims. Ik maak telkens een duidelijk onderscheid tussen de mensen en de ideologie, tussen moslims en de islam. Er zijn veel gematigde moslims, maar de politieke ideologie van de islam is niet gematigd en heeft globale ambities. Ze heeft de bedoeling om de hele wereld de islamitische wetgeving, de sharia op te dringen. Dit moet bereikt worden door de Jihad. Het goede nieuws is dat miljoenen moslims ter wereld – waaronder velen in Duitsland en Nederland – de voorschriften van de sharia niet volgen, laat staan actief te zijn in de Jihad. Het slechte nieuws is echter dat diegenen die dat wel doen, bereid zijn om alle beschikbare middelen in te zetten om hun ideologische en revolutionaire doel te bereiken.

In 1954 schreef de Brits-Amerikaanse publicist en historicus Bernard Lewis in zijn essay Communism and Islam over het”totalitarisme van de islamitische politieke traditie”. Professor Lewis zei dat

”de traditionele islamitische opdeling van de wereld in het Huis van de Islam en het Huis van de Oorlog….duidelijke parallellen met de communistische wereldbeschouwing laat zien. … Het agressieve fanatisme van de gelovigen is hetzelfde.”

De Amerikaanse politicoloog Mark Alexander zegt dat de aard van de islam heel weinig verschilt – en dan ook nog in details – van verfoeilijke en totalitaire ideologieën zoals het nationaalsocialisme en het communisme. Hij somt de volgende karaktereigenschappen voor deze drie ideologieën op:

1. Ze maken gebruik van politieke zuiveringen om de samenleving van datgene te ”zuiveren” wat zij als onwenselijk beschouwen;
2. Ze staan slechts één politieke partij toe. Waar de islam meerdere partijen toestaat, moeten deze partijen allemaal islamitisch zijn;
3. Ze dwingen het volk op het pad dat het volgens hen te volgen heeft;
4. Ze vervagen het liberale onderscheid tussen privé en openbare controle;
5. Ze veranderen het onderwijssysteem in een apparaat tot doel van de algemene indoctrinatie;
6. Ze stellen regels voor kunst, literatuur, wetenschap en religie vast;
7. Ze onderdrukken mensen die ze een tweederangstatus toewijzen;
8. Ze wekken een op fanatisme lijkende gemoedstoestand op. De aanpassing geschiedt door strijd en dominantie;
9. Ze zijn agressief tegenover hun tegenstanders en beschouwen iedere concessie van hun kant als iets tijdelijks, terwijl ze het tegemoetkomen van de rivaal als teken van zwakte beschouwen;
10. Ze zien politiek als een uitdrukking van macht;
11. Ze zijn antisemitisch.

Er is nog een opmerkelijke parallel, maar deze is geen karaktereigenschap van de drie ideologieën, maar van het westen. Het is het duidelijke onvermogen van het westen om het gevaar te herkennen. De voorwaarde voor het begrijpen van politiek gevaar is de bereidheid om de waarheid te zien, zelfs als deze onaangenaam is. Helaas schijnen de moderne westerse politici dit vermogen te zijn kwijtgeraakt.

Ons onvermogen leidt ertoe dat we de logische en historische conclusies die te trekken zijn uit de feiten afwijzen, hoewel we beter zouden kunnen en moeten weten. Wat is er fout met de moderne westerse mens dat we steeds opnieuw dezelfde fout begaan?

Er is geen betere plaats om over deze vraag na te denken dan hier in Berlijn, de voormalige hoofdstad van het rijk van het kwaad van nazi-Duitsland en een stad die meer dan 40 jaar lang door de zogenaamde Duitse ”Democratische” Republiek gevangen werd gehouden.

Toen de burgers van Oost-Europa zich in 1989 afkeerden van het communisme, waren ze geïnspireerd door dissidenten zoals Alexander Solzjenitsyn, Václav Havel, Vladimir Boekovski en anderen, die hen zeiden dat de mensen een recht, maar ook een verplichting hebben om ”in de waarheid te leven”. De vrijheid vereist eeuwige waakzaamheid. Solzjenitsyn voegde hier echter aan toe dat “de waarheid zelden zoet is; zij is bijna zonder uitzondering bitter.”

Laten we de bittere waarheid onder ogen zien: we zijn ons vermogen kwijtgeraakt om het gevaar te herkennen en de waarheid te begrijpen, omdat we de vrijheid niet meer op waarde schatten.

Politici van bijna alle gevestigde partijen bevorderen tegenwoordig de islamisering. Ze bejubelen iedere nieuwe islamschool, iedere islamitische bank en ieder nieuw islamitisch gerechtshof. Ze beschouwen de islam als gelijk aan onze eigen cultuur. Islam of vrijheid? Dat vinden zij niet echt belangrijk. Maar wij vinden het wel belangrijk. Het hele establishment, de elite – universiteiten, kerken, vakbonden, de media, politici – zet onze zwaar bevochten vrijheden op het spel. Ze spreken van gelijkheid, maar zijn verbazingwekkend genoeg niet in staat om te zien dat in de islam de vrouwen minder rechten dan de mannen en ongelovigen minder rechten dan aanhangers van de islam hebben.

Staan we op het punt om de noodlottige fouten van de Weimar-Republiek te herhalen? Geven we toe aan de islam omdat onze overgave tot vrijheid al dood is? Nee, dat zal niet gebeuren. Wij zijn niet zoals mevrouw Merkel. Wij accepteren de islamisering niet als onafwendbaar. We moeten de vrijheid bewaren. En, voor zover we deze al hebben ingeboet, moeten wij haar in het kader van onze democratische verkiezingen herwinnen. Daarom hebben we nieuwe politieke partijen nodig die de vrijheid verdedigen. Om zulke partijen te ondersteunen, heb ik de International Freedom Alliance opgericht.

Zoals u weet, ben ik in Nederland aangeklaagd. Maandag moet ik weer voor de rechtbank verschijnen en zal daar het grootste deel van de komende maand zijn. Dit proces werd tegen mij aangespannen vanwege mijn mening over de islam en omdat ik deze mening heb verwoord in toespraken, artikelen en in mijn documentaire Fitna. Ik sta onder voortdurende politiebescherming omdat islamitische extremisten me willen vermoorden en toch ben ik het die voor de rechtbank staat, omdat het Nederlandse establishment – dat voor het grootste deel uit niet-moslims bestaat – mij tot zwijgen wil brengen.

Ik werd voor de rechtbank gesleept omdat in mijn land de vrijheid niet meer onbeperkt kan worden uitgeoefend. Anders dan Amerika beschikken wij niet over een First Amendment dat mensen de vrijheid van meningsuiting garandeert en het hen zodoende mogelijk maakt om door het uiten van hun mening publieke debatten te bevorderen. In tegenstelling tot Amerika schrijven de nationale staten en in toenemende mate de EU voor hoe burgers – inclusief democratisch gekozen politici zoals ik – moeten denken en wat ze mogen zeggen.

Een van de dingen die we niet meer mogen zeggen, is dat onze cultuur beter is dan bepaalde andere culturen. Dit wordt gezien als een discriminerende uitlating – zelfs een uiting van haat. We worden dagelijks op school en door de media met de boodschap geïndoctrineerd dat alle culturen gelijk zouden zijn en dat, als er één cultuur erger is dan de andere, dit de onze zou zijn. Er wordt een vloed van schuldgevoelens en schaamte met betrekking tot onze identiteit en datgene waar wij voor staan over ons uitgestort. Men spoort ons aan om voor iedereen en alles respect te hebben, behalve voor onszelf. Dat is de boodschap van de linksen en van het politiek correcte heersende establishment. Ze willen bij ons het gevoel van schaamte met betrekking tot onze eigen identiteit veroorzaken, zodat wij niet meer voor haar zullen opkomen.

De schadelijke bezetenheid van onze culturele en politieke elite met het westerse schuldgevoel bevestigt de kijk die de islam op ons heeft. De Koran noemt een niet-moslim een ”kafir”, wat letterlijk ”weigeraar” of ”ondankbare” betekent. Bijgevolg zijn alle ongelovigen ”schuldig”.

De islam leert dat we allemaal in onze oertoestand als gelovigen zijn geboren. De islam leert dat indien wij nu geen gelovigen zijn, dit onze eigen schuld of die van onze voorouders zou zijn. Dus zijn wij altijd kafir – schuldig – omdat of wijzelf of onze voorouders afvalligen zijn. En daarom, volgens sommigen, onderwerping verdienen.

Onze huidige linkse intellectuelen zijn blind voor de gevaren van de islam. De voormalige Sovjet-dissident Vladimir Boekovski zegt dat het westen na de val van het communisme verzuimd heeft om diegenen voor hun verantwoordelijkheid te stellen die de communisten in de handen speelden door een politiek van ontspanning, een reductie van internationale spanningen en vreedzame co-existentie te bepleiten. Hij maakt duidelijk dat de Koude Oorlog

”een oorlog was, die we nooit wonnen. We hebben hierin zelfs niet eens gevochten… Meestal gaf het westen zich over aan een politiek van appeasement tegenover het Sovjetblok – en appeasers winnen geen oorlogen.”

De islam is het communisme van vandaag. Maar, op grond van ons falen om af te rekenen met het communisme, zijn we thans niet in staat om met de islam om te gaan, gevangen als ze we zijn door de oude communistische gewoonte van de misleiding en dubbelspraak die vroeger de landen van het Oostblok trof en die ons nu allemaal treft.

Zoals ze vroeger blind waren voor het communisme, zo sluiten diezelfde linksen thans de ogen voor de islam. Ze maken gebruik van exact dezelfde argumenten ten gunste van ontspanning, betere betrekkingen en appeasement als vroeger. Ze beweren dat onze vijand net zo vredelievend zou zijn als wij, dat als we hem halverwege tegemoet komen hij hetzelfde tegenover ons zal doen, dat hij alleen maar respect verlangt en als wij hem respecteren, hij ons hetzelfde respect zal tonen. We horen zelfs de herhaling van de oude morele gelijkheidsmantra’s. Ze plachten te beweren dat het westerse ”imperialisme” net zo slecht was als het Sovjet-imperialisme; nu beweren ze dat westers ”imperialisme” net zo slecht is als islamitisch terrorisme.

In mijn toespraak bij Ground Zero in New York op 11 september heb ik benadrukt dat het spelletje van de schuldtoewijzing aan het westen, aan Amerika, dat de islamitische woordvoerders met ons spelen, moet stoppen. En we moeten er ook mee ophouden om dit spelletje zelf te spelen. Ik heb voor u dezelfde boodschap. Het is een belediging om ons te vertellen dat wij schuldig zijn en dat wij het zouden verdienen wat er met ons gebeurt. En we verdienen het ook niet om vreemdelingen in ons eigen land te worden. We zouden zulke beledigingen niet mogen accepteren. Ten eerste is de westerse beschaving de meest vrije en meest welvarende op aarde – reden waarom er zoveel immigranten naar hier komen. Ten tweede bestaat zoiets als collectieve schuld niet. Vrije individuen zijn vrije morele acteurs, die uitsluitend verantwoordelijk zijn voor hun persoonlijke daden.

Ik ben heel blij om hier vandaag in Berlijn deze boodschap te kunnen geven, die uitermate belangrijk is, vooral in Duitsland. Wat er in het verleden ook in uw land gebeurde, de huidige generatie is daar niet verantwoordelijk voor. Wat er in het verleden ook gebeurde, er is geen verontschuldiging om de Duitsers vandaag te bestraffen.

Maar het is voor u ook geen verontschuldiging om u te onttrekken aan de strijd voor uw eigen identiteit. Het is uw enige verantwoordelijkheid om de vergissingen van het verleden te vermijden. Het is uw verantwoordelijkheid om aan de zijde van diegenen te staan, die door de islam worden bedreigd, zoals de staat Israël en uw eigen joodse landgenoten. De Weimar-Republiek weigerde voor de vrijheid te vechten en werd door een totalitaire ideologie overrompeld, met catastrofale gevolgen voor Duitsland, de rest van Europa en voor de wereld. Verzuimt u het niet om vandaag voor uw vrijheid te vechten.

Ik ben blij om hier vandaag in uw midden te zijn, omdat het lijkt alsof 20 jaar na de Duitse hereniging een nieuwe generatie zich niet meer langer schuldig voelt voor het feit Duitser te zijn. Het huidige en zeer heftige debat over het onlangs verschenen boek van Thilo Sarrazin toont aan dat Duitsland met zichzelf in het reine komt.

Ik heb het boek van Dr. Sarrazin nog niet gelezen, maar ik merk dat, terwijl de politiek correcte elites bijna als één man zijn thesen bekritiseerd en hij zijn ontslag bij de Duitse centrale bank moest geven – de grote meerderheid van de Duitsers vindt dat Dr. Sarrazin een belangrijk en dringend onderwerp aanraakt. ”Duitsland schaft zich af”, waarschuwt Sarrazin en hij roept de Duitsers op om dit proces een halt toe te roepen. De enorme weerklank van het boek toont aan dat veel Duitsers dit ook zo zien. De Duitsers willen Duitsland niet afgeschaft zien, ondanks alle politieke indoctrinatie waaraan de Duitsers zich blootgesteld zagen. Duitsland schaamt zich niet meer om zijn nationale trots tot uiting te brengen.

In deze moeilijke tijden, waarin onze nationale identiteit wordt bedreigd, moeten we het schuldgevoel afleggen en ermee ophouden ons schuldig te voelen diegenen te zijn die we zijn. Wij zijn geen ”kafir”, wij zijn niet schuldig.

Net zoals andere volkeren hebben Duitsers het recht om te blijven wat ze zijn. Duitsers moeten noch Fransen worden, noch Nederlanders, noch Amerikanen, noch Turken. Ze moeten Duitsers blijven. Toen de Turkse minister-president Erdoğan in 2008 uw land bezocht, maakte hij aan de hier wonende Turken duidelijk, dat ze Turken moeten blijven. Hij zei letterlijk: ”Assimilatie is een misdaad tegen de menselijkheid”. Erdoğan zou gelijk gehad hebben als hij tot de Turken in Turkije had gesproken. Duitsland is echter het land van de Duitsers. Dus hebben de Duitsers een recht om te verlangen dat diegenen die naar Duitsland komen om daar te leven, zich aanpassen. Ze hebben het recht – nee, ze hebben de plicht tegenover hun kinderen – om van diegenen die erbij komen te verlangen dat ze de Duitse identiteit van Duitsland en het recht om deze identiteit te behouden, respecteren.

We moeten er ons van bewust zijn dat de islam zich op twee manieren uitbreidt. Omdat hij geen religie is, is bekering een marginaal fenomeen. Historisch gezien breidde de islam zich of door militaire veroveringen of door het inzetten van het wapen van de Hijra, immigratie, uit. Mohammed veroverde Medina door immigratie. Hijra is ook datgene waarmee wij vandaag te maken hebben. De islamisering van Europa schrijdt onverminderd voort. Maar het westen bezit geen strategie hoe het met de islamitische ideologie moet omgaan, omdat onze elites zeggen dat we ons aan hen moeten aanpassen, in plaats van precies andersom.

In dit opzicht kunnen wij iets leren van Amerika, de meest vrije natie op aarde. Amerikanen zijn trots op hun natie, haar verworvenheden en haar vlag. Wij zouden ook trots op onze natie moeten zijn. De Verenigde Staten waren altijd een natie van immigranten. President Theodore Roosevelt had een duidelijke kijk op de plichten van de immigranten. Hier is datgene wat hij er over zei:

”We moeten erop staan dat de immigrant die met goede bedoelingen komt, een Amerikaan wordt en assimileert; hij moet precies zoals ieder ander worden behandeld onder volledige gelijkstelling tot alle anderen…Maar dit geldt alleen voor zover hij ook daadwerkelijk een Amerikaan en niets anders dan een Amerikaan wordt. …Er kan hier geen sprake zijn van twee nationaliteiten. We hebben slechts plaats voor één loyaliteit en dat is een loyaliteit tegenover het Amerikaanse volk.”

Het is niet mijn taak om te bepalen waaruit de nationale identiteit van Duitsland bestaat. Dat laat ik volledig aan u over. Ik weet echter dat de Duitse cultuur, net zoals die van de naburige landen, waaronder ook mijn eigen land, in joods-christelijke en humanistische waarden wortelt. Iedere verantwoordelijke politicus heeft de politieke verplichting om deze waarden te verdedigen tegenover ideologieën die deze waarden bedreigen. Een Duitsland vol moskeeën en gesluierde vrouwen is niet meer het Duitsland van Goethe, Schiller en Heine, van Bach en Mendelssohn. Het zou een verlies voor ons allen betekenen. Het is belangrijk dat u als natie deze wortels koestert en behoudt. Anders zal het voor u niet mogelijk zijn om uw identiteit te bewaren; u zal als volk afgeschaft worden en u zal uw vrijheid verliezen. En de rest van Europa zal samen met u zijn vrijheid verliezen.

Vrienden, toen Ronald Reagan 23 jaar geleden het gedeelde Berlijn bezocht, richtte hij – niet ver hier vandaan voor de Brandenburger Tor – de historische woorden tot de Sovjet secretaris-generaal: ”Mister Gorbatsjov, tear down this wall!” President Reagan was geen appeaser, maar een man die de waarheid sprak en hield van de vrijheid. Vandaag moeten ook wij een muur neerhalen. Het is geen muur van beton, maar een muur van de ontkenning en verdringing van de ware aard van de islam. De International Freedom Alliance heeft tot doel hiertoe de noodzakelijke inspanningen te coördineren.

Omdat wij de waarheid spreken, hebben de kiezers van mijn Partij voor de Vrijheid en van andere partijen, zoals de Dansk Folkeparti en van de Schweizerische Volkspartei ons in staat gesteld om het politieke beslissingsproces te beïnvloeden. Hetzij vanuit de oppositie hetzij door het gedogen van een minderheidsregering – zoals wij dat ook in Nederland gaan doen. President Reagan heeft laten zien dat men door het uitspreken van de waarheid de loop van de geschiedenis kan veranderen. Hij toonde dat er geen reden is tot wanhoop. Nooit!

Vervult u gewoon uw plicht. Wees niet bang. Spreek de waarheid. Verdedig de vrijheid. Samen kunnen we de vrijheid behouden, moeten we de vrijheid behouden, en, vrienden, zullen we de vrijheid behouden!

Dank u.

(Uit het Duits vertaald met dank aan E.J. Bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Zwartmeer »Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Martinus Hendricus Petrus (Martijn) van Dam (Zoetermeer, 1 februari 1978) is een Nederlands politicus. Hij zit sinds 30 januari 2003 namens de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer.
Martinus Hendricus Petrus (Martijn) van Dam heeft de rede van Geert in Berlijn gelezen of aangehoord.
En is ontsteld. Dat dit zo maar kan. Dat niemand van onze elite er over te keer gaat als een mager speenvarken. Hij wenst een verklaring van het CDA. Want dit kan toch nooit onder een gedoog-verklaring vallen? Op zijn eigen website kaart hij het aan:
Geert Wilders hield afgelopen zaterdag een toespraak in Berlijn die niet veel aandacht kreeg in de media. Maar in die speech werden gewone mensen bestempeld als 'wapen' en omschreven als een gevaar. De speech was bedoeld om mensen op te hitsen. Tegenspraak is nodig.
Maar wie waagt het om Martinus Hendricus Petrus (Martijn) van Dam tegen te spreken?
Hier een formidabel inzicht:
De islam, zei Wilders, kent twee wapens: geweld en immigratie. Laat het even op u inwerken. Immigratie als wapen. Dus iedereen die in Nederland woont, maar van oorsprong uit Suriname, Turkije, Indonesië of Marokko komt, wordt door Wilders omschreven als 'wapen', als instrument in handen van een islamitisch wereldcomplot dat net zo gevaarlijk is als het nazisme.
Hele gewone mensen die in Nederland een toekomst proberen op te bouwen, met hun kinderen en kleinkinderen, worden bestempeld als 'gevaar'. De bedoeling is overduidelijk: we moeten bang worden voor deze mensen, niet op grond van wat ze doen, maar om wie ze zijn.[...]
Het wordt tijd dat Verhagen de daad bij het woord voegt en laat weten hoe hij tegen de Berlijn-speech van Wilders aankijkt.

Aldus Wilders volgens Martijn. Ik zou zeggen: stel kamervragen.
In het hele verhaal http://www.martijnvandam.com/home/Wilde ... tml?id=141
kan ik alleen anti-dingen lezen. Niets constructiefs dat kan wijzen op een aanzet tot inhoudelijke Wilders bestrijding. Dat zal nog wat worden: oppositie voeren met leuzen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Het hotel, waar Wilders zijn rede hield, is door de "Strijders tegen Rechts" de wacht aangezegd. Politici uit binnen- en buitenland wordt verzocht daar niet te verblijven. BOYCOT !!!
Bündnis will Hotelboykott
Het hotel zegt dat ze zich niet in een hoek zullen laten zetten. Altijd hebben ze vrijheid bevorderd. Maar zo'n bijeenkomst als met Wilders, dat zal niet nog een keer gebeuren.
De antifa is blij. Een beetje dreigen en: succes! Maar wel nog een belerend vingertje: "waarom luisterden jullie niet toen wij kwamen protesteren om de bijeenkomst te stoppen?"
http://www.taz.de/1/berlin/artikel/1/bu ... elboykott/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Zwartmeer »

Er zijn na het verschijnen van de Duivelsversen meer dan 100 medewerkers van de uitgever, van Japan tot Brasilie, vermoord. Dan laat een tweede het wel uit zijn hoofd om nog eens zo'n boek uittegeven.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Links lijkt verdomd veel op Allah

Bericht door hans van de mortel »

Zwartmeer schreef:Er zijn na het verschijnen van de Duivelsversen meer dan 100 medewerkers van de uitgever, van Japan tot Brasilie, vermoord. Dan laat een tweede het wel uit zijn hoofd om nog eens zo'n boek uittegeven.
Toch wel raar. Hier klopt iets niet. Want de schrijver van het boek is nog steeds in leven! Wat bewijst dit?

Dat Allah een stinkend onbetrouwbaar crimineel godje is die zich het beste thuis voelt in de verpauperde riolen van islam.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »een film op DVD: het historische optreden van Geert Wilders in Berlijn
Te bestellen via
http://www.dreilindenfilm.de/shop/wilde ... p-152.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Wat was aangekondigd tijdens het bezoek van Wilders aan Berlijn, is nu gedaan. De partij "Die Freihei" is van start gegaan. Niet geheel zonder wat collaterale schade. Zie hier de drie initiatoren:

Afbeelding
Parteigründer Marc Doll, René Stadtkewitz und Aaron Koenig

De persoon rechts kan je weggummen. Aaron Koenig van de voormalige Piratenpartij kon zich niet vinden in het partijprogramma en kreeg bovendien bij de oprichting (50 aanwezigen) maar 7 stemmen.

http://www.jungefreiheit.de/Single-News ... f81.0.html
Neue Partei „Die Freiheit“ startet mit Personalstreit
Wie er ook was: Rapperin Dee Ex bekend van politieke incorrecte teksten en geboycot door de staats media. Heeft al veel doodsbedreigingen gekregen. Uit maart van dit jaar:
Rapperin Dee Ex: Mit Patriotismus zur Freiheit
http://www.dvu-niedersachsen.de/2010/03 ... -freiheit/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Hier zien we René Stadtkewitz en "Rapperin" DeeEx . Je kan haar nu ook weg gummen.
Auf die Frage nach Loyalität antworte ich mit meinem Gewissen!
http://nohoearmy.wordpress.com/2010/11/ ... -der-ehre/
Voor zover ik haar verhaal kan duiden kan ze niet tegen de hitte in de keuken. Politieke is niet haar pakkie an als kunstenaar.
Het breekpunt is Israël. Zie
http://www.pi-news.net/2010/11/rapperin ... -freiheit/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

In de papieren Der Spiegel staat een 7 pagina artikel over Stadtkewitz. En opmerkelijk: geen demonisering. Zouden ze zich bij de krant realiseren dat er 1,2 miljoen burgers het boek van Sarrazin gelezen hebben?

Afbeelding

Een stuk van de tekst hier te lezen:
http://www.freewebtown.com/freiheit1/freiheit.html
Onderwijl verliezen de gevestigde partijen hun leden met 10.000-en.
De FDP zou volgens prognoses nu niet de kiesdrempel halen.
Zehntausende flüchten aus Volksparteien
http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 45,00.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

PVV Duitsland verovert de massa!

Bericht door hans van de mortel »

De nieuwe partij-voorzitter René Stadtkowitz heeft een mooie warme stem: ”De islam was altijd al een veroveringsreligie.” Stadtkowitz is een ex CDU ingezetene van het tweede garnituur die nu stormenderhand aanhagers tot zich trekt die weglopen uit de machtige heersende politieke partijen in Duitsland. Hij wordt als rechtspopulist beschouwd zoals Wilders. Hij vindt Wilders echter een grote democraat en liberaal. ”Ik ken hen erg goed.” Maar Wilders zegt dat de Koran verboden moet worden. Zoals men Hitlers 'Mein Kampf' verboden heeft. ”Ach, vaak overdrijft Wilders,” zegt Stadtkowitz. ”Maar je moet de dingen ook op de spits durven drijven. De innerlijke verwerping van islam is toch al lang een meerderheidsopvatting in Duitsland. Dat merk je aan het Sarrazin-debat. Het boek van Saarazin schijnt een verstopt Duits gevoel bloot te leggen: een gevoel van bedreiging en verlies. Aan de kassa waar het boek van Sarrazin wordt verkocht zegt men: Sarrazin heeft gelijk.”

77 pagina's telt het ijzersterke partijprogramma van de Partij van de Vrijheid waarin onder andere staat: ”We zetten ons uit alle macht in tegen een islamisering van ons land.” (HvdM: . . . uit alle macht!)
Ze gaven de nieuwe partij een grote naam. Een waarvoor het de moeite loont te strijden: 'De Vrijheid.'

De stormloop op de nieuwe partij van Stadtkowitz is niet bij te benen. Binnen een paar weken 6000 aanmeldingen. Bij onderzoeken is al gebleken dat nu al 18% van de Duitse bevolking aangeeft op zijn partij te zullen stemmen. 24% van de Berlijners zou zich kunnen voorstellen op een tegen de islam gerichte partij te stemmen.
Volgens mij gaat Stadtkowitz het helemaal maken. Hij zal, als hij niet vroegtijdig omgelegd wordt, gehakt maken van de islam in Duitsland. Hij is net zo faliekant tegen de islam als ideologie als Wilders en de FFI-leden. Hoe komt dat nou toch zo? Heel eenvoudig. Je moet als mens in de samenleving op beide benen staan en eens de koran gaan lezen. Dat heeft Stadtkowitz in tegenstelling tot al die andere gemakzuchtige luie politieke flikkers gedaan.

Hij stelde vast dat meer dan 200 maal tot moord op andersgelovigen wordt opgeroepen.
Hij heeft al vijftig (50) boeken gelezen die over de islam gaan. Hoe dieper Stadtkowitz zich de stof eigen maakte, hoe groter werd ook zijn vrees.
Stadtkowitz is het helemaal, een man naar mijn hart. Een goed mens en vooral overtuigd van de noodzaak de islam een halt toe te roepen. Hij ging ook thee drinken met de moslims. Maar niet voor de gezelligheid, maar om te praten over de islam. En alweer moet ik die Mercator gelijk geven, het heeft toaal geen zin om met moslims over de maffia te praten, want islam is de gelegaliseerde vlees geworden maffia die zich daarom halal noemt.
Stadtkowitz begeeft zich in de islambuurten in de steden. Hij stapt een theehuis binnen en stelt zich dan netjes voor: Goede dag, mijn naam is René Stadtkowitz, ik ben een afdelingsvertegenwoordiger van de CDU.” (door mij even vrij vertaald) Hij wil het beeld uit het het boek (Koran) met de realitiet vergelijken en met de moslims over de islam en integratie discussiëren. Dat moet een vrolijke situatie geweest zijn. De moslims en de islamkriticus, Highnoon in het paralelgezelschap. ”De meeste waren niet bepaald bereid tot een gesprek,” zegt Stadtkowitz. Het was alsof ik een onbekend gebied betrad.

Wat had hij verwacht? Stadtkowitz strekt zijn rug: “Antwoorden.” Binnen het CDU is men al snel nerveus geworden van zijn islam-thesen. Hij beklaagt de linkse trend van de partij onder Angela Merkel en als in 2009 een islamkritische bijeenkomst, die Stadtkowitz organiseert, door de CDU afgezegd wordt, verlaat Stadtkowitz de partij. Hee! Dat lijkt verdomd veel op hoe het Wilders destijds verging in zijn VVD. Stadtkowitz blijft nog wel zitting nemen in de Berlijnse fractie. Maar dan omtmoet Stadtkowitz in Den Haag Wilders, en Stadtkowitz is enthousiast over de weg die Wilders is ingeslagen, zijn politieke houding en de inschatting van islam als een gevaarlijke ideologie. Stadtkowitz voelt zich eindelijk begrepen en nodigt hem uit naar Berlijn te komen om te spreken. Zijn Berlijnse fractie steekt daar een stokje voor. Of hij trekt de uitnodiging voor Wilders in, of hij wordt uitgesloten uit de CDU-fractie. Sindsdien is Stadtkowitz fractieloos.

Ik heb niks tegen moslims,” zegt Stadtkowitz (net zoals Wilders) ”ik maak onderscheid tussen moslims, de religie islam en de ideologie islam. De ideologie is gevaarlijk,” zegt René Stadtkowitz. (HvdM: maar de ideologie komt voort uit de religie en moslims hangen die aan.)
En zo gaat het cresendo met de anti-islam stemming in Duitsland. Duitsland als boegbeeld van Europa is eindelijk op de goede weg. De weg nmaar Mekka waarlangs alle moslims die vergiftigd zijn met het Mohammed-virus geleid dienen te worden. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Het zal ze leren te profiteren zonder dankbaar te zijn tegenover ONZE kennisbeschaving. Er heerst onrust, onvrede, onzekerheid over de toekomst in Duitsland. Er wordt ook contact gezocht en onderhouden met andere anti-islam sentimenten zoals in Denemarken. Je zou gerust kunnen stellen dat Europa dankzij Wilders wakker is geworden. Op tijd wakker. Om te voorkomen dat het gif van islam ons voorgoed doet inslapen. Ik herhaal nog maar even wat Stadtkowitz vooral inspireerde om voortvarend aan de slag te gaan in Duitsland TEGEN de islam. Namelijk zijn constatering na het lezen van de Koran dat meer dan 200 maal tot moord op andersgelovigen wordt opgeroepen.

Wij zullen nog veel horen over deze energieke oprechte man die bereid is zijn nek voor de natie uit te steken en de islamitische beerput wil dempen voordat het kalf verdronken is. Hij vertikt het te handelen zoals bijna alle politici die op het pluche zonder zorgen zitten, de kop in het zand steken, oogkleppen voor doen, en een betonnen plaat voor de kop houden, teneinde zich te kunnen verontschuldigen met: ”Wir haben es nicht gesehen.” (we hebben het niet gezien)
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

Er is door René Stadtkowitz en Marc Doll een tegenbezoek afgelegd bij de PVV (op 21 jan.).
Na afloop kon PI-News een interview afnemen met Geert.
Hier is het, een half uurtje Engels gepraat.Een foto serie hier:
http://www.pi-news.net/2011/01/video-pi ... ore-173420
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7070
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Wilders doet het prima in interwiew Duitse reporter

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:Er is door René Stadtkowitz en Marc Doll een tegenbezoek afgelegd bij de PVV (op 21 jan.).
Na afloop kon PI-News een interview afnemen met Geert.
Hij doet het prima, Wilders. Klare taal. Ik zei al jaren geleden dat ik deze man nog nooit op een leugen heb kunnen betrappen of op het verkondigen van baarlijke onzin. Iets waarin het linkse kader van de politiek grossiert. Goed dat Wilders in dat interview regelmatig naar de koran als bron van alle narigheid verwees. Ook dat dit boek niet langer onderwezen mag worden op islamitische scholen. Dat kan natuurlijk niet. Wat wel kan is stoppen met islamitische scholen. Zoiets belemmert de integratie. Of is er soms wat mis met ONZE kennisbeschaving? Al met al een prima interview. Veel van hetzelfde, maar dat geeft niet.

Islam is goed bruikbaar in islamitische landen waar achterlijkheid nog hoogtij viert, worthy:
maar ongeschikt voor ONZE kennisbeschaving.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43327
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders naar bijeenkomst Berlijn van ideologische bondgenoot

Bericht door Mahalingam »

In Den Haag is er ook een interview(Duits) geweest met de bezoekers van Geert Wilders.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie