Het proces tegen Wilders is begonnen. ( deel 2 )

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

We zijn er bijna. Maar nog niet helemaal.

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:Onderwijl blijft Geert wakker door te droedelen. Zo:

Afbeelding
Dit is niet echt droedelen. Hij maakt een karikatuur. Als ik Wilders was dan had ik er een baard aan getekend en erboven ’Mohammed’ geschreven. Kijk! En als je dan nog geen vrijspraak krijgt, nou, dan weet ik het ook niet meer. Hoe dan ook had hij hiermee de lachers op zijn hand gekregen en had hem dit in de peiling zeker weer vijf stemmen meer opgeleverd en de haat antipathie tegen moslims verder doen rijzen.

Het is toch godverderrie van de pot gerukt dat een zooitje achterlijke onontwikkelde dwazen uit de zandbak van Allah ons komt voorschrijven wat je wel of niet mag tekenen.

ONGEHOORD! Dus: WEG MET ISLAM! WEG, WEG, WEG uit ONZE kennisbeschaving!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Ariel »

OM: vrijspraak voor Wilders op alle punten
vrijdag 15 oktober 2010

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank in Amsterdam gevraagd Geert Wilders vrij te spreken van aanzetten tot haat en godsdienstdiscriminatie. Eerder had het OM al vrijspraak geëist voor groepsbelediging.

Het OM heeft dus op alle drie de punten vrijspraak geëist voor Wilders. Hij heeft weliswaar een aantal uitlatingen gedaan die kunnen aanzetten tot discriminatie, maar het OM vindt deze niet strafbaar, omdat Wilders ze deed in het kader van het politieke debat.

Volgens het OM voldoen geen van de uitspraken waarvoor de PVV-leider terechtstaat, aan alle criteria voor aanzetten tot haat.

Kampf
De vergelijking tussen het boek Mein Kampf van Adolf Hitler en de Koran, is volgens het OM niet afkomstig van Wilders, maar is een citaat van schrijver Oriana Fallaci. Het gerechtshof had opgedragen het citaat toe te voegen aan de lijst van uitlatingen waarvoor de PVV-leider terechtstaat.

Dinsdag hebben de aanklagers Birgit van Roessel en Paul Velleman al aangegeven dat Wilders onschuldig is aan groepsbelediging. Daarvoor hebben ze dan ook vrijspraak gevraagd.

Wilders' advocaat Bram Moszkowicz verwachtte dat er iets meer haken en ogen zitten aan de beschuldiging van aanzetten tot haat en tot discriminatie, zowel wegens ras als wegens godsdienst.

De uitspraak van de rechtbank is gepland op 5 november.

Door Maartje Willems

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... punten.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Ariel »

Advocaat aanklagers: Eis tegen Wilders gênante vertoning

Michiel Pestman, die samen met advocaat Ties Prakken de aanklagers van Geert Wilders bijstaat, is teleurgesteld in het Openbaar Ministerie (OM). Hij noemt de eis tot vrijspraak een gênante vertoning.

'Ik probeer maar te bedenken dat het toch niet zoveel voorstelt omdat de rechtbank Wilders natuurlijk gaat veroordelen. We hebben het Europese recht aan onze zijde. Wat het OM vandaag allemaal heeft gezegd, is tegen beter weten in,' zegt Pestman in een reactie aan persbureau ANP.

Hij verwijt het OM een povere redenering en gebrek aan begrip voor allochtonen. Pestman en Prakken staan onder andere antiracismeclub Nederland Bekent Kleur bij, die Wilders heeft aangeklaagd.

Aanscherping
Pestman werd eerder door de rechter op de vingers getikt omdat hij onterecht de onpartijdigheid van getuige Hans Jansen in twijfel trok. Prakken heeft eerder opgeroepen tot aanscherping van de aanklacht, omdat volgens haar de meest aanstootgevende, meest belastende uitspraken van Wilders niet in de aanklacht zijn opgenomen.

De eis van het OM is niet geheel onverwacht, omdat het OM Wilders eerder helemaal niet wilde vervolgen. Het gerechtshof heeft justitie daartoe gedwongen. Het OM heeft ook eerder laten doorschemeren wellicht vrijspraak te eisen. De uitspraak wordt rond 5 november verwacht.

Door Marlou Visser

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... toning.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Schepsel »

Hij verwijt het OM een povere redenering en gebrek aan begrip voor allochtonen.
Waarom moeten zij ''begrepen'' worden?
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Anneke »

'Ik probeer maar te bedenken dat het toch niet zoveel voorstelt omdat de rechtbank Wilders natuurlijk gaat veroordelen.'
Natuurlijk wordt Wilders niet veroordeeld. Een terrorist die eigenlijk nog jaren in de bak hoort te zitten gaat op vrije voeten terwijl iemand die nog niet eens de mogelijkheid heeft gehad om zijn woorden om te zetten in daden wordt veroordeeld?
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Zwartmeer »Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

de mogelijkheid heeft gehad om zijn woorden om te zetten in daden
Er waren geen woorden om te zetten in daden. Kritiek op islam kan je niet omzetten in daden. Kritiek IS kritiek.

---------------

Op Canvas in Terzake waren ze weer prachtig. Ze hebben een oud PVDA'er vanonder het stof gehaald die de zaken omdraaide en deed alsof Wilders zichzelf had aangeklaagd om in het nieuws te komen (een aanrader om het te bekijken) maar wat me opviel was dat géén enkele uitlating waarvoor Wilders terechtstaat werd vermeld. NIKS NADA! dàt durfden ze vast niet.
Enfin, ik weet weer waarom ik heel de dag heb gevolgd.

hier te herbekijken: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek" onclick="window.open(this.href);return false; ( klik bij programma's "Terzake", rechts onderaan in het balkje het stukje over "politicus mag meer dan u en ik")
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Medeplichtige rechters aan misdaad

Bericht door hans van de mortel »

Wie zwijgt over misdaad is medeplichtig!

Zo staat het toch in de wet? Nou ja, al zou het er niet in staan, dan nog zullen maar weinig mensen moeite hebben met deze uitspraak.

Behalve dan die anderhalf miljard mohammedanen die over de misdaden van Mohammed zwijgen als het graf. Sterker nog, van de misdaad wordt een goddelijke uiting van gerechtigheid gemaakt. Kan het nog dommer?

JA! Want onze eigen rechters maken zich hier net zo goed mede schuldig aan. Ook zij zwijgen als het graf. Sterker nog, zij willen helemaal NIETS horen over ook maar iets dat Mohammed in een kwaad daglicht kan stellen of zijn reputatie kan schaden. Ik zie het verschil niet met het ontkennen van de holocaust. Daar zou dan schande over worden gesproken. Die rechters zouden dan figuurlijk afgeslacht worden.

Wij hebben nog steeds een probleem met ex-nazi’s, wijlen Hitler en ’Mein Kampf’, maar blijkbaar niet met mohammedanen, Mohammed en de koran.

Hoogst eigenaardig! Ik rangschik dit soort rechters dan ook onder de categorie struisvogelrechters. Bij opdoemend gevaar van de koran steken zij razendsnel hun kop in het zand.

Dus wat doe je dan als rechter, als lafaard en huichelachtig corrupt onderkruipsel? Juist ja! Je steekt je kop in het zand. Eigenlijk zouden deze rechters nu al moeten weten dat iemand ze binnenkort zal aanklagen wegens medeplichtigheid inzake hun zwijgen over misdaad.

Want naar het schijnt, is die misdaad van de islam nog steeds niet verjaard.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7075
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Interview met Wilders

Bericht door hans van de mortel »

Zwartmeer schreef:[youtube]
Pffffft!

Wat een wollig ouwbollig nietszeggend interview . . . gggrrrr . . . snurk, snurk.

WAKKER WORDEN! WERK AAN DE WINKEL!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19330
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door mercator »

Ik zie 1 negatief aspect aan de eis tot vrijspraak van Wilders. De burgers zouden wel s terug een ongegrond vertrouwen kunnen krijgen in de motivaties en rechtschapenheid van de over hen gestelde machten. Niks is minder waar natuurlijk, het linkse verraderlijke mollenwerk gaat gewoon door, ongeacht wat dat openbaar ministerie allemaal uitkraamt.

Er zijn wel positieve kanten. Allereerst dat de moslims nu toch ergens op hun bek hebben gekregen. Want in dat sofisme je mag de koran beledigen maar de moslim niet, daar trapt geen ene rechtgeaarde Mohammedaan in natuurlijk, hij IS koran/Mohammed/Islam. Maar daar zullen de hooggeleerde lui van het OM niet eens aan gedacht hebben.
Plus-en dat is nog veel vermakeliiker-heeft het tot een grote ruziesfeer bij de linkse half-moslims geleid. Ik kijk af en toe s wat de linkse vijand over heel die kwestie denkt. Ze zijn de messen aan t scherpen om elkaar te lijf te gaan, de hard-liners tegen de pragmatici(zo zullen we dat maar noemen dan). De eens zo geroemde Femke Halsema bijv. wordt nu alvast als nog verwerpelijker dan Wilders gezien(weg met Femke! staat het letterlijk op Krapuul), die lui van het OM zijn nu ook ineens verraders waar de échte linksmens wel s mee wil afrekenen. Groen Links is nu ineens rechts geworden :D ! in de ogen van de "zuivere" linksmens, alleen omdat Femke iets onaardigs over de hoofddoek heeft gezegd: ze schuift op naar Wilders!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Ariel »

OM legt fundament onder vrijspraak Wilders

Als de Amsterdamse rechtbank in het proces-Wilders tot een andere conclusie komt dan het Openbaar Ministerie is het hek van de dam. Dan kan niet alleen iedere gelovige, maar ook iedere communist of nazi naar de rechtbank om critici van zijn geloof of ideologie de mond te snoeren

Door Syp Wynia

Natuurlijk zijn Geert Wilders en zijn advocaat Bram Moszkowicz opgelucht en opgetogen dat het Openbaar Ministerie in alle opzichten vrijspraak vraagt in het proces dat het Openbaar Ministerie zelf tegen Wilders voert. Het Openbaar Ministerie acht hem niet schuldig aan haatzaaien, discriminatie en groepsbelediging.

Maar zo verrassend is het nou ook weer niet, die vrijspraak. Het Openbaar Ministerie kwam in de zomer van 2008 immers ook al tot de slotsom dat Wilders niet vervolgd moest worden. Het ging toen om dezelfde uitspraken – vooral over de islam – die hij tussen de zomer van 2007 en het voorjaar van 2008 had gedaan. Het zou dus wel heel vreemd zijn als het Openbaar Ministerie nu anders zou oordelen over die uitspraken dan in 2008.

Bruskeren
De echte uitspraak komt begin november – en dat is de uitspraak van de Amsterdamse rechtbank. En rechters oordeelden in januari 2009 al anders over het vermeende haatzaaien, discrimineren en groepsbeledigen door Wilders dan het OM. Sterker nog: het waren hogere rechters dan waar Wilders nu voor zit. Het betrof toen namelijk het Amsterdamse Gerechtshof.

In een ‘beschikking’ die probleemloos gelezen kon worden als een vonnis oordeelden de rechters van het Amsterdamse Gerechtshof begin vorig jaar dat er wel degelijk reden was om Wilders te vervolgen en gaven in die zin opdracht aan het OM. Het is de vraag of lagere rechters, die van de Amsterdamse rechtbank, bereid en in staat zijn hun hoger gestelde beroepsgenoten te bruskeren door nu over de hele linie op vrijspraak uit te komen.

Kritiek
Dat neemt niet weg dat het Openbaar Ministerie een belangrijk fundament onder zo’n algehele vrijspraak heeft gelegd. De kern van het betoog van het OM is dat als je kritiek op de islam hebt daarmee nog niet gezegd is dat je mensen die het islamitische geloof aanhangen groepsgewijs beledigt, haat tegen hen zaait of hen strafbaar discrimineert. Ieder verstandig mens zou oordelen dat dat nogal wiedes is, omdat het andersom zou betekenen dat je op geen enkele godsdienst of ideologie nog kritiek zou mogen hebben.

Iedere aanhanger van de islam, het communisme of het nazisme zou bij een veroordeling van Wilders immers kunnen betogen dat kritiek op wat hij vindt haatzaaien, discriminatie of groepsbelediging is. Dat zou het einde van de Westerse beschaving in Nederland inhouden. Maar nogmaals: tot die simpele wijsheid was het Amsterdamse Gerechtshof eerder niet nog niet gekomen. Het blijft dus ook afwachten wat de Amsterdamse rechtbank gaat zeggen.

Winnen
Ondertussen blijft de strafrechtdeskundige Theo de Roos zeggen dat Geert Wilders altijd wint, wat er ook uitkomt. Maar dat is maar de vraag. Wilders heeft één keer garen gesponnen bij zijn vervolging en dat was in het voorjaar van 2009, toen hij gesteund door een golf van verontwaardiging over de beschikking van het Amsterdamse Gerechtshof pijlsnel steeg in de peilingen.

Maar in het algemeen heeft niemand baat bij enige veroordeling, ook een politcus als Geert Wilders niet. In Wilders’ geval zouden de gevolgen zeker ook in het buitenland groot zijn. Hij presenteert zich immers ook als een internationaal activist tegen de islamisering van het Westen. Een veroordeling in Nederland kan hem ernstig belemmeren in zijn bewegingsvrijheid, omdat andere landen hem onder verwijzing naar zijn Nederlandse veroordeling de toegang zouden kunnen weigeren.

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Comme ... ilders.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

Iedere aanhanger van de islam, het communisme of het nazisme zou bij een veroordeling van Wilders immers kunnen betogen dat kritiek op wat hij vindt haatzaaien, discriminatie of groepsbelediging is. Dat zou het einde van de Westerse beschaving in Nederland inhouden. Maar nogmaals: tot die simpele wijsheid was het Amsterdamse Gerechtshof eerder niet nog niet gekomen. Het blijft dus ook afwachten wat de Amsterdamse rechtbank gaat zeggen.
dit kan idd héél verstrekkende gevolgen hebben. Waarom worden neo-nazi brulaapjes opgepakt? Mag dat wel? Mag er nog kritiek op worden geleverd?

Zie ook mijn posting over de WVV (Wilde Vaginale Volgelingen). Probeer ons maar eens te bekritizeren!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door naar boven »

mercator schreef:Er zijn wel positieve kanten. Allereerst dat de moslims nu toch ergens op hun bek hebben gekregen. Want in dat sofisme je mag de koran beledigen maar de moslim niet, daar trapt geen ene rechtgeaarde Mohammedaan in natuurlijk, hij IS koran/Mohammed/Islam. Maar daar zullen de hooggeleerde lui van het OM niet eens aan gedacht hebben.
Precies. Niemand lijkt ook te beseffen dat deze hele rechtszaak, met een niet-mohammedaanse OM van justitie en niet-mohammedaanse rechters, die over de islam zitten te delibereren, een grotere belediging voor de islam is dan alle uitlatingen van Wilders bij elkaar.

Het bestaan van een niet-sharia-rechtbank is al blasfemie. Laat staan een niet-sharia-rechtbank die over een islam-gerelateerde zaak oordeelt.
RTFM
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

Het bestaan van een niet-sharia-rechtbank is al blasfemie. Laat staan een niet-sharia-rechtbank die over een islam-gerelateerde zaak oordeelt.
de Deense tekeningetjes in acht genomen ... zou er enige heu druk mogelijk zijn? Of gaan we ineens nà 5 november weten dat er aanslagen mogen verwacht worden omdat de uitkomst hen niet zint?

Geen van beide zouden me verbazen.

Mijnheer Spong en Danen en hun slippendragers hebben m.i. de doos van Pandora geopend. Ik hoor de linxmenschen nu hoe langer hoe meer in hun eigen pot draaien om toch maar te proberen bewijzen dat het in feite WILDERS was die dit proces gewild heeft.

Net zoals het VB hun proces gewild hadden zodat ze nadien een verkiezingsoverwinning konden behalen. Dat pater Leman prominent lid is van het VB hebben ze natuurlijk altijd ontkend, want het was dié die het in gang stak en nadien van het toneel verdween.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 43336
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Mahalingam »

Er is weer nieuws over de 'benadeelden'. Een partij die zich gemeld heeft is Hollanda Türkiyeli Isçiler Birligi, HTIB. Club van Boze Arbeidende Turken dus. En wie zitten er in het bestuur?
http://www.tweedekamer.nl/images/Nevenf ... 115919.pdf blz. 5:
Dibi, T. (GroenLinks) Nevenfuncties: Bestuurslid Turkse Arbeidersvereniging in Nederland
Dus er is nog een politicus die een andere politicus voor de rechter sleept om wat die zegt.
Femke, wat vind je daarvan?

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2545
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door silkyboxershortXL »

Het proces gaat weer verder.http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

jahaaa... één van de advokaten (grijze linkiewinkie met staartje) zal worden vervangen door de ZITTENDE ADVOKAAT! Mijnheer ENAIT ! kijken dus.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 43336
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Mahalingam »

Ja maar pas helemaal aan het eind en het is niet zeker.
Mogelijk afhankelijk van het verloop. Als niks help zet je het 'loose cannon' in.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Zwartmeer »

Manon schreef:jahaaa... één van de advokaten (grijze linkiewinkie met staartje) zal worden vervangen door de ZITTENDE ADVOKAAT! Mijnheer ENAIT ! kijken dus.
Dus het woordenboek er maar bij houden!
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Ariel »

Dit is genieten. Ik hoop dat iemand mevrouw Wolthuis gaat opzoeken. Ik ben heel benieuwd naar haar, en de werkelijke reden waar om ze verhuisd is en waar toe.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

Ariel schreef:Dit is genieten. Ik hoop dat iemand mevrouw Wolthuis gaat opzoeken. Ik ben heel benieuwd naar haar, en de werkelijke reden waar om ze verhuisd is en waar toe.
vermits niemand weet dat mevrouw Wolthuis een "blijkbaar niet-westerse huidskleur heeft" zou het best kunnen dat ze terug naar de Antillen is vertrokken? Suriname?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 43336
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Mahalingam »

09:43 Schande schande. De advocaat (met een kapot scheerapparaat type van Rossum zo te zien) klaagt dat René Danen buiten staat en er niet in mag. Gaat geregeld worden.
Gelijk botsing met rechtbank. Mosco praat.: buiten de orde.
De geweldige Einait komt ook binnen. Stoel blijft heel.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19330
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef: De geweldige Einait komt ook binnen. Stoel blijft heel.
Ik kijk al uit naar het gestamel van de Baard. Gaat die nou opstaan als de rechters binnen komen?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Ariel »

Rabbae van Nederland bekent kleur begon wel aardig, maar nu preekt hij onzin door te verkondigen dat Wilders gezegd heeft dat moslims beesten zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17386
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het proces tegen Wilders is begonnen.

Bericht door Manon »

Moslims blijken nu "muizen" te zijn, gezien Wilders ooit een Nederlandstalig spreekwoord heeft gebruikt.

En nu blijken àlle incidentjes (natuurlijk alleen deze tegen de moslims, als men incidentjes tegen de Nederlanders moet gaan opsommen kent he tproces geen einde), allemaal de schuld van wilders te zijn;
Nog even en Van Gogh werd door Wilders vermoord.

Ik dacht dat de klagers enkel mochten komen vertellen waarom ze door Wilders' uitlatingen schade hadden opgelopen ? Als een moslim geen job krijgt, is dat Wilders zijn fout? In het onderwijs ook al! allez mensen: ze halen geen diploma omdat Wilders .... enfin, omdat het wilders zijn schuld is.
Laatst gewijzigd door Manon op ma okt 18, 2010 11:32 am, 1 keer totaal gewijzigd.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Plaats reactie