Het duistere verleden van linkse kamer en raadsleden.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Het duistere verleden van linkse kamer en raadsleden.

Bericht door Ariel »

Ik ben het spuug zat, en in deze draad ga ik het duistere verleden van kamerleden plaatsen.
Iedereen is welkom om aanvullingen te posten.

Ik begin met wat onzuiverheden van PVDA leden.

PvdA-raadslid Jerry Sulaiman (A'dam-ZO): fraude, greep uit kas

PvdA-raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging

PvdA-raadslid Elvira Sweet (A'dam): 2x veroordeeld voor dronken achter stuur

PvdA-raadslid Ama Carr (A'dam): zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam

PvdA-raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag

PvdA-raadslid Cebeli Gönül uit R'dam: mishandeling echtgenote

PvdA-raadslid Mohammed el Yaakoubi A'dam: mishandeling, dumpen importbruid

PvdA-raadslid Ernest Owusu-Skeyere A'dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit

PvdA-raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting

PvdA-raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Wie is Pechthold werkelijk.

Wie is Pechtold werkelijk? Bestaat hij bij de gratie van de PVV, heeft hij een volkomen EIGEN inbreng in de Nederlandse poltiek of is het gewoon een min manneke met losse handjes.?
U zult zichzelf, evenals ik, die vraag ongetwijfeld ook wel eens gesteld hebben.

Wie hij is weet ik niet....wát hij is weet ik wél... Een man die veelvuldig blijk geeft van morele verontwaardiging, maar die naar mijn mening voor geen meter deugt. Hij is niet alleen een man met losse handjes... maar aan die handjes kleeft bovendien bloed !

Hij kan dan wel hopen dat niemand nog weet welk kunstje hij een ondernemer flikte hij tijdens zijn wethouderschap in Leiden, maar wij zijn niet zo kort van memorie!!!

Ik zal u even bijpraten:

De gemeente Leiden had bij een onteigeningsprocedure van een stuk bedrijfsgrond t.b.v. woningbouw een ernstige, maar niet bestaande bodemverontreiniging in scene gezet. De noodzakelijke saneringskosten vanwege het principe dat de vervuiler betaalt, werden bij de hevig protesterende eigenaar in mindering gebracht op de onteigeningsprijs. Anders gezegd: Leiden kwam door deze truc voor een prikkie aan de bouwgrond want....u voelt hem al aankomen.....eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig. Die werd dan ook nooit uitgevoerd.....kereltje Pechtold, als verantwoordelijk wethouder, wist alles van deze smerige, rattige politieke spelletjes.!!

Wat deed vervolgens deze fatsoensrakker, deze van morele superioriteit overlopende slang ?

Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als "bodemsanering" bij de provincie Zuid-Holland, hergebruikte de vrijgekomen "ernstig vervuilde" grond en voerde onder de vlag van "sanering" een veel grotere hoeveelheid wél vervuilde grond van elders uit Leiden af.

En omdat de laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden rekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst.

Van die vervalsingen waren Pechtold, Jan Fransen (VVD-er en Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland) en de milieu-inspectie van VROM, inclusief Jan Pronk(PvdA) via Kamervragen tot in detail op de hoogte.!!!

Alle Paarse bestuurders van gemeente, provincie en rijk slaagden er met behulp van het Openbaar Ministerie in (daar bepalen ze wie er wél en wie er niet vervolgd worden) om deze beerput gesloten te houden.

De gedupeerde ondernemer is uiteindelijk financieel en anderszins zwaar in de problemen geraakt en kort daarna overleden.

Kijk, DAT is Pechtold hoe ik hem zie !

Pechtold is ook de man die voor electoraal gewin de Armeense genocide ontkende die in 1915-1916 plaats vond, en die in 2004 in een motie door Nederland werd erkend." De Armeense genocide", sprak Pechtold bagatelliserend, "was niet meer dan een kwestie". Door dit staaltje van puur opportunisme werd door het Turkse ministerie van Geloofszaken een stemadvies voor Fatma Koser Kaya uitgebracht.

Vandaar dat Pechtold natúúrlijk een groot voorstander is van toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

Maar menneke Pechtold is niet voor één gat te vangen!

De weerzin tegen alles wat naar Nederlandse cultuur, -historie en -identiteit en een gezond patriottisme neigt is nergens zo groot als bij D'66.

En voor degene die aan die weerzin twijfelen verwijs ik naar de Van Randwijklezing die Pechtold vorig jaar in Vlissingen heeft gegeven.

Nationale identiteit? Patriottisme? "Archaïsche begrippen" noemde Pechtold ze in die lezing.

D'66 vindt dat de Nederlandse identiteit achterhaald is, maar meent dat immigranten wél recht hebben op hun identiteit.

Pechtold meent NU dat bijzonder onderwijs een goede zaak is, omdat islamitische scholen eraan bijdragen de moslims te laten integreren in de samenleving.

Maarrrrr....Pechtold waar blijf je nu met het D'66 standpunt dat kerk en staat strikt gescheiden dienden te zijn en dat het mengen van geloof en politiek uitermate ongewenst was en dat de Grondwet diende te worden aangepast om van het (Christelijk) bijzonder onderwijs af te komen?

Die onverholen afkeer van D'66 is gebleven daar waar het gaat om de christelijke groeperingen, maar blijkt in jouw optiek ineens helemaal geen probleem meer te zijn als het om de islam gaat ?

Je hebt al eerder de Armeense genocide ontkend om Turkse stemmen binnen te halen......het wachten is nu op je ontkenning van de Holocaust om moslimstemmen te kunnen binnenrijven.???

Pechtold is een kei in het afkeuren en becommentariëren via zijn geliefde interruptiemicrofoon, van de standpunten van andere partijen en de voorliefde van deze parasiet heeft zijn gastheer Geert Wilders van de PVV.

Pechtold bestaat slechts dankzij Wilders, is groot geworden dankzij Wilders, maar Wilders heeft Pechtold nooit nodig gehad om populair te worden.!!!

En wie van u nog mocht denken dat kereltje Pechtold het vleesgeworden redelijk alternatief in persoon is, die beveel ik aan om naar het bij dit onderwerp geplaatste filmpje te kijken dat met een verborgen microfoon is opgenomen en waar Boris van den Ham zich wat pikante details over het opvliegende karakter van deze Pechtold laat ontvallen......Een Eye-opener.

Wat ik me tenslotte afvraag is of Pechtold kan leven met de wetenschap dat hij de nagel aan de doodskist is geweest van een grondeigenaar uit Leiden, en de veroorzaker van diens economische ondergang,die hem het leven heeft gekost.

Maar ach, het was maar een man met een Nederlandse identiteit, een archaïsch begrip in de optiek van Pechtold, deze verkwanselaar van onze cultuur, onze historie en onze identiteit.

http://www.tref.eu/index.php/opinie/pechtold" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Het duistere verleden van Alexander Pechtold
Stan de Jong

Paul Ruijs, luis in de pels van juridisch Nederland, stuurde mij via de mail een artikel. Over de alom bewierookte Alexander Pechtold. Volgens Ruijs valt er nogal wat af te dingen op de integriteit van de D66-fractievoorzitter. Sterker, Ruijs noemt Pechtold ‘een leugenaar’. Het draait om een mogelijke fraude rond een onteigeningsprocedure door de gemeente Leiden, waar Pechtold van 1997 tot 2003 wethouder was. Volgens Ruijs was Pechtold volledig op de hoogte van de vermeende fraude en heeft hij meegewerkt aan het stoppen van de affaire in de bekende doofpot. Zelf heb ik de zaak niet bestudeerd, maar het lijkt me belangrijk en Ruijs kennende gaat hij niet over een nacht ijs. Ik druk het artikel hieronder integraal af…

Pechtold, een moderne verlichte geest voor wie het allemaal niet internationaal, liberaal en progressief genoeg kan gaan tegenover behoudende populisten die de nationalistische onderbuik bespelen. Nu politici en journalisten ‘kereltje‘ Pechtold ongeveer bij leven al heilig verklaren valt er wel een kanttekening te plaatsen bij wonderboy die nogal routineus woorden als eerlijkheid, duidelijkheid en openheid laat vallen. Nog niet zo heel lang geleden moest deze rasopportunist daar als lokaaltje – wethouder van Leiden – niets van hebben.

Toen deugde hij al niet want op 27 mei 1998 hield hij samen met de CvdK Franssen ‘spontaan’ een persconferentie om mee te delen dat er van fraude onder zijn verantwoordelijkheid geen sprake was. Beschuldigingen dat Leiden stevig had gefraudeerd rond de onteigening van een stuk bouwgrond waren volstrekt onterecht. Sterker nog: mijnheer Ruijs – die optrad namens de gedupeerde – moest eens ophouden met zijn stemmingmakerij, doofpot-verhalen en dwaze beschuldigingen.

Die kwamen erop neer dat de gemeente Leiden bij een onteigeningsprocedure van een stuk bedrijfsgrond t.b.v. woningbouw een ernstige,niet bestaande, bodemverontreiniging in scene had gezet. Daarom werden de noodzakelijke saneringskosten vanwege het principe dat de vervuiler betaalt, bij de hevig protesterende eigenaar in mindering gebracht op de onteigeningsprijs. Anders gezegd: Leiden kwam door deze truc voor een koopje aan de bouwgrond want eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig. Die werd dan ook nooit uitgevoerd, maar kereltje Pechtold weet alles van rattige en smerige politieke spelletjes.
Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als ‘bodemsanering’ bij de Provincie ZH, hergebruikte de vrij gekomen ‘ernstig vervuilde’ grond en voerde onder de vlag van “sanering” een veel grotere hoeveelheid wel vervuilde grond van elders uit Leiden af. Omdat die laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden tekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst. Van die vervalsingen waren Pechtold, Franssen, de milieu-inspectie van VROM, de ambtelijke top van VROM inclusief Pronk via kamervragen tot in detail op de hoogte. Alle paarse bestuurders van gemeente, provincie en rijk slaagden er met hulp van het OM in – daar bepalen ze wie er wel en niet vervolgd wordt – om deze beerput gesloten te houden. De gedupeerde is uiteindelijk financieel en anderszins zwaar in de problemen geraakt en kort daarna overleden.
Maar eerlijk is eerlijk: ook toen al kon Pechtold goed liegen, anderen beschuldigen en de vermoorde onschuld spelen, blijkbaar een voorwaarde om een uitstekend politicus te worden.

Bronnen/verantwoording: o.a. kamervragen 98/99 nr. 2989913350.
Vele publicaties o.a. in Leidsch dagblad en het Algemeen dagblad 11/3/00, archief TV West.

Mr. P.P.M. Ruijs juridisch onderzoek/ advies
telefoon: 0182 538171 06 48771708 e-mail: [email protected]

Naschrift Stan de Jong: Paul Ruijs stond in elk geval niet alleen in zijn vermoeden dat de gemeente Leiden had gefraudeerd. Ook het Statenlid C. van Laar van de provincie Zuid-Holland constateerde dat er was gesjoemeld met de bodemsanering om er zo een financieel slaatje uit te slaan. Dat blijkt uit diverse ANP-artikelen die in 1998 verschenen en die ik in dit fraudebodemsanering.word document op een rijtje heb gezet. Het minsterie VROM besloot uiteindelijk na onderzoek dat er geen fraude in het spel was. Reageerder Theo Ichtus vond enkele links naar Kamervragen1 en Kamervragen2 over deze affaire.

http://www.standejong.nl/2008/12/05/het ... -pechtold/" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Terug naar de PVDA.

PvdA senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno

PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering

PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven

PvdA burgemeester Aleid Wolfsen: intimidatie en knevelarij krantenredactie

PvdA burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging

PvdA deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Het verhaal van Tara Singh Varma kamerlid van Groen Links.
In 1994 kwam Tara Singh Varma in opspraak door enkele financiële affaires rond inzamelingsacties. Een commissie onder leiding van oud-minister De Graaff-Nauta stelde vast dat er niet bewezen kon worden dat zij geld verduisterd had. Wel vond de commissie dat Singh Varma nalatig was opgetreden in haar functie als penningmeester van de Grenada-stichting.

Vanaf 2000 beweerde Tara Singh Varma steeds minder in staat te zijn haar werkzaamheden als Kamerlid te vervullen. Een enkele maal verscheen ze in een rolstoel in de Tweede Kamer. In oktober 2000 beweerde Tara Singh Varma aan een ongeneeslijke vorm van kanker te lijden en kondigde ze per brief haar afscheid in de Tweede Kamer om zich voor te bereiden op het einde.

In juni 2001 ontdekte het TROS-programma Opgelicht?! dat Tara Singh Varma helemaal niet aan een ongeneeslijke vorm van kanker leed. Daarnaast werd ze in dit programma beschuldigd van oplichting. Een vertegenwoordiger van een door Singh Varma gesteunde Indiase organisatie, the Ninash Foundation, verklaarde dat door Singh Varma gedane financiële toezeggingen niet waren nagekomen. Singh Varma had 250.000 dollar per jaar beloofd aan de stichting, maar dat geld werd nooit betaald. De stichting kwam hierdoor in grote problemen.

Aanvankelijk weersprak Tara Singh Varma beide beschuldigingen, en klaagde ze de redactie van Opgelicht?! aan. Maar in augustus 2001 gaf ze toe dat haar gezondheidsklachten mede veroorzaakt werden door een post-traumatische depressie als gevolg van de door haar verzonnen bedreigingen vanuit extreem-rechts en haar enorme betrokkenheid bij de slachtoffers van de Bijlmerramp. In 2002 bood Tara Singh Varma in het openbaar haar verontschuldigingen aan. Ze ontkende opzettelijk te hebben gelogen over haar ziekte, maar verklaarde in een waanwereld te hebben geleefd waardoor ze dacht terminaal ziek te zijn. In de medische wereld heet deze aandoening pseudologia fantastica.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Het verhaal van Samuel Richard (Sam) Pormes . Oud-politicus voor GroenLinks.
In mei 2005 meldde het weekblad HP/De Tijd dat Pormes in 1976 zou hebben deelgenomen aan een guerrillatraining die destijds door het marxistisch-leninistische Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) van George Habash samen met de Rode Jeugd in Zuid-Jemen zou zijn georganiseerd. Geruchten hierover deden al langer de ronde, onder meer in het in 1988 gepubliceerde boek 'n Hollandse Stadsguerrilla van de Haagse Post-journalisten Frans Dekkers en Daan Dijksman. Pormes heeft zijn aanwezigheid altijd ontkend, maar volgens het weekblad werd zijn deelname gemeld in een rapport van de toenmalige Centrale Recherche Informatiedienst (CRI). Volgens Pormes moest er sprake zijn van een persoonsverwisseling. De beweging People Against Genocide (PAG) loofde een beloning van 4000 euro uit voor een foto die destijds in het trainingskamp zou zijn genomen, en waarop Pormes zou staan afgebeeld met een wapen.

Lees hier alles over de groenlinkser Sam.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes ... Zuid-Jemen" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Laten we eens kijken naar de cv van Harry van Bommel. Namens de SP is hij sinds 1998 lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Tijdens het verblijf in de Jordaanse hoofdstad Amman op 12 juli voelde Van Bommel zich aangetrokken tot een medewerkster van de Nederlandse ambassade. Zij diende naderhand een klacht tegen hem in. De medewerkster heeft Van Bommel als zéér opdringerig ervaren.
Volgens een betrouwbare bron op het departement probeerde Van Bommel het aan te leggen met een staflid dat feitelijk voor hem aan het werk was. Het gaat om een vrouw met de Jordaanse nationaliteit, die als lokaal personeelslid in dienst is van de ambassade.

Harry van Bommel heeft tijdens een demonstratie in Amsterdam, opgeroepen tot een derde opstand van de Palestijnen tegen Israël, een intifada.
Op 13 januari 2009 kondigde de advocaat Bram Moszkowicz aan Van Bommel en SP-fractiegenote Sadet Karabulut te willen laten vervolgen wegens de intifada-leus, ook omdat Van Bommel niet gereageerd had toen er achter hem 'Hamas, Hamas, Joden aan het gas' werd geroepen. Op 15 januari 2009 zei Van Bommel in een uitzending van Pauw & Witteman dat hij met zijn oproep een vreedzame intifada had bedoeld en dat hij geen leus 'Hamas, Hamas, Joden aan het gas' had gehoord. De beide kamerleden zijn niet vervolgd.

Tijdens een reis door het Midden-Oosten reizen, heeft Harry een ontmoeting gehad met Hamas-vertegenwoordigers.
Volgens Van Bommel was het een „informatief en openhartig gesprek”, waarin beide partijen goed naar elkaar geluisterd hebben
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Schepsel »

Ze missen ook nog eens zelfinzicht. Als je merkt dat je een graaierig ellendig stuk vreten bent kan je bést doorhebben dat je al helemáál niet de politiek in moet. Interessante lijst.

Waarom zouden die partijen ze willen? Als ik een partijlid zou zijn zou ik mensen met zulke verledens niet verder willen krijgen dan de koffiezetter.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Pilgrim »

Het volgende vond ik ook nog op dit forum over Pechtold. Ik vraag me af wat er van waar is.
Hieronder een reactie op het forum van elsevier over de rol van Pechtold in de moord op Fortuyn.

John op zondag 8 november 2009 17:59
Ten tijde van de moord op Pim Fortuyn was Pechtold burgemeester van Wageningen.
Een van zijn wethouders van GroenLinks lichtte als een haasje de echtgenote van Volkert van der Graaf in, zodat zij zijn computer in 'veiligheid' kon brengen.
Er is nooit boven tafel gekomen wat de rol van Teflonbuikspreekpop daarin geweest is.

reactie:
jawel, Pechthold is persoonlijk telefonisch op de hoogte gebracht van de moord en heeft toen ogenblikkelijk zijn linkse groene wethouder geïnformeerd. Pechthold heeft zich dus medeschuldig gemaakt aan het verdwijnen van bewijzen. Dit moet dagelijks aan de burgers gemeld worden. De man deugt niet.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... owall=true" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 7283&hilit" onclick="window.open(this.href);return false;
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Aleid Wolfsen is een Nederlandse politicus. Hij was van 23 mei 2002 tot 1 januari 2008 namens de Partij van de Arbeid lid van de Tweede Kamer. Op 2 januari 2008 werd hij geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Utrecht.

Op 14 april 2009 kwam Wolfsen in opspraak toen hij een artikel uit een huis-aan-huisblad heeft willen houden en er vervolgens 132.000 exemplaren van het huis-aan-huisblad Ons Utrecht werden vernietigd. In het artikel werd Wolfsen door emeritus hoogleraar bestuursrecht Twan Tak ervan werd beschuldigd dat hij ten onrechte, op grond van een pensionkostenregeling, de gemeente liet opdraaien voor de huur van een tijdelijke woning in afwachting van een definitieve. De hoofdredacteur van de krant Robert-Jan van der Horst wilde het artikel niet schrappen. De uitgever Holland Combinatie is uiteindelijk ingegaan op het verzoek. Een soortgelijke handelswijze van Utrechts burgemeester betrof het Algemeen Dagblad-Utrechts Nieuwsblad. Door persoonlijke interventie bij hoofdredacteur Arjeh Kalmann bleef berichtgeving over (vermeend) onterecht gebruikmaken de pensionkostenregeling geheel uit de krant.
Op 26 juni 2009 kwam Wolfsen opnieuw in opspraak na de ontdekking door het Algemeen Dagblad van buitensporige declaraties door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht. Het aandeel van burgemeester Wolfsen daarin was aanmerkelijk. Hiernaast kwam in de zomermaanden van 2009 aan het licht dat de burgemeester de (privé-) kosten van twee toegangskaartjes voor het bijwonen van een musicalvoorstelling op Broadway in New York bij de Gemeente Utrecht had gedeclareerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Eliabe »

PvdA-kandidaat heeft verleden als stalker
Meet Tjeerd van Dekken, nummer 27 op de kandidatenlijst voor de PvdA. De media-adviseur was in het verleden niet zo fijn in de omgang. Hij heeft maandenlang zijn vriendinnetje telefonisch geterroriseerd, zo schrijft ex-vriendin en publiciste Karin Spaink. “Gek werd ik van die zwijgtelefoontjes. Soms kreeg ik er tien op een avond, en gemiddeld twintig per week.”

Dinsdag werd vol trots de nieuwe kandidatenlijst voor de PvdA gepresenteerd. Maar er is nu al een smetje te ontdekken op de lijst van Job Cohen. De Groninger en oud-voorzitter van de Jonge Socialisten Van Dekken blijkt zich in het verleden te hebben ontpopt als een vervelende stalker. Spaink, die vroeger werkte bij de PSP, schreef in een column in 1994 over de wanpraktijken van de PvdA’er. In die column noemt ze hem niet met naam en toenaam, maar een jaar later plaatst ze het stuk over naar haar website waarin ze alsnog de naam van Van Dekken vermeldt.

Spaink: “Ik moest me ontdoen van een gek gebleken vriendje, de zeerover. Hij was beter met dwingelandij dan met vrijbuiterij en bleek tot mijn immense ontsteltenis degene te zijn die me al drie maanden lang telefonisch terroriseerde.” Soms wilde ze haar vriendje even niet zien en dan kwam een in eerste instantie onbekende stalker vaak opdagen. “Ik was nog geen avond of middag alleen of prring prring, daar ging de telefoon weer.”

Pas later kwam ze er via telefoniedienst PTT erachter dat het om haar vriendje Van Dekken ging. “Ik ontplofte bijkans. Ik vraag me af wat ik moet doen om dit idiote gebel te laten stoppen,” zo schrijft ze in haar column. Van Dekken is volgens Spaink tot tweemaal toe betrapt op telefoonstalking. In 2007 schrijft ze op haar weblog dat het een waargebeurd verhaal is. Maar: “De column beschrijft maar een fractie van de gebeurtenissen.” Zo heeft Spaink een advocaat moeten inschakelen om het gestalk te laten stoppen. Ook heeft de broer van Van Dekken de schrijfster zelfs met de dood bedreigd, aldus Spaink.

De PvdA’er was, ondanks herhaalde pogingen, niet bereikbaar voor commentaar.

UPDATE, 16.15 uur - Eindelijk telefoon van Van Dekken: “Ik heb geen commentaar. Het is een persoonlijke kwestie van lang geleden.”
http://www.hpdetijd.nl/2010-04-21/pvda- ... de-stalker" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Pilgrim »

Hierboven vermeldde ik het volgende.
Ten tijde van de moord op Pim Fortuyn was Pechtold burgemeester van Wageningen.
Een van zijn wethouders van GroenLinks lichtte als een haasje de echtgenote van Volkert van der Graaf in, zodat zij zijn computer in 'veiligheid' kon brengen.
Maar, het lijkt nu toch te gaan om een andere burgemeester. :?
In het GroenLinks-netwerk wast de ene hand de andere. Dat wordt duidelijk uit een opvallend nieuwsbericht na de moord op Fortuyn. Het is kort na de arrestatie van Volkert van der G. als GroenLinks-wethouder Jack Bogers van de Wageningse burgemeester Jaap Sala een telefoontje krijgt. Van hem verneemt Bogers dat een 'medewerker van VMO' verdacht wordt van de moord op Fortuyn. Sala vraagt strikte geheimhouding, maar Bogers informeert onmiddelijk zijn goede vriend Sjoerd van de Wouw van VMO, die weer naar het huis van Volkert belt, waar vriendin Petra Lievense de telefoon opneemt. Wanneer de politie de volgende dag Volkerts woning doorzoekt, blijkt dat tweehonders bestanden op de computer zijn gewist. Ook op het kantoor van VMO zijn digitale sporen uitgewist. Mogelijk dat zo belangrijk bewijsmateriaal tegen Volkert en eventuele medeplichtigen is verdonkeremaand. Met dank dus aan Bogers.

http://forum.at5.nl/viewtopic.php?t=839 ... 091a423840" onclick="window.open(this.href);return false;
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Pilgrim »

Misschien is het ook een goed idee om een groot deel van deze topic op het portaal te plaatsen. Dat valt meer op. bulb:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Mahalingam »

Oud #PvdA Kamerlid Hamid Houda moest weg vanwege belastingfraude; nu toch op PvdA-lijst Prov Staten
Krista van Velzen (SP) ging op wereld-fiets reis voor een goed doel met behoud van wachtgeld. heeft Engels strafblad.
Tara Singh Varma (Gr. Links) werd zgn. doodziek. Liegen en bedriegen.
Wijnand Duyvendak: onfrisse actievoerder. Was RaRa-vriendelijk of zo.
Luuk Blom. (PvdA) bedreiger van Zweeuwse jeugd. Gebruikte honkbal knuppel daarvoor.
Rob Oudkerk (PvdA): heroïne hoerenloper.
Paul Depla (PvdA) doet aan orale sex met de tegenpartij in het fietsenhok.
Fatima Elatik: 35K euro voor een feestje op een bootje. (30M door de pomp)
Liesbeth van Tongeren (Gr. Links) als baas van Greenpeace gooide ze betonblokken in zee tegen vissers ter bescherming van garnalen.
Arjan El Fassed (Gr. Links) mede oprichter van Electronic Intifada. Schrijft anti-semietisch aandoende artikelen. http://electronicintifada.net/v2/article10475.shtml
Boek: "Niet iedereen kan stenen gooien" http://uitgeverijnieuwland.nl/boek_deta ... &bookID=38
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Mahalingam »

De naam is nog niet gevallen maar staat wel in deze lijst:
http://delft.groenlinks.nl/politici
Gemeente Delft doet aangifte tegen raadslid
DELFT - De gemeenteraad van Delft heeft aangifte gedaan tegen een raadslid van GroenLinks omdat zij geheime informatie openbaar heeft gemaakt. Een woordvoerder van de gemeente heeft woensdag een bericht daarover van Omroep West bevestigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Rechtsliberaal »

Vergeet de volgende NSB'ers niet:
Joop den Uyl, premier van het meest linkse kabinet, pro-nationaalsocialist in de late jaren dertig
Jos van Kemenade, PvdA-minister en onderwijsvernieler
Marcel van Dam, ex-Nieuw Links, salonsocialist, PvdA-minister, VARA-voorzitter en VARA-coryfee. Maar bovenal vernieler van Exota en de eigenaren van Exota
Ien van den Heuvel, ex-voorzitter PvdA in de jaren '70. Ik ben er niet rouwig om dat ze dood is, ze mag branden in de stalinistische hel die ze verheerlijkte. Zij was het die verkonigde dat linkse dictaturen beter waren dan rechtse dictaturen, ook onderschreef ze de uitspraak "Oostduitse muur historisch juist geweest"
Jan Nagel, PvdA-prominent en VARA-prominent. Later leefbaar Nederland. Ex-NieuwLinks. Hij verkondigde in 1975, na een bezoek aan Oost-Berlijn dat de Berlijnse muur historisch juist was
Dick Tommel, D66-prominent, ex-staatssecretaris in Paars-I, voorzitter schaakbond en voorzitter Vereniging Nederland-DDR (pro-Oost-Duitse vriendschapsvereniging)
Marcus Bakker, CPN-fractievoorzitter. Schreef in 1958 het pamflet "De CPN in de oorlog" waarin hij talloze CPN-leden waaronder diverse verzetsstrijders ontmaskerde als klassevijanden en agenten van vijandige mogendheden. Dit leidde tot een een van de vele royementengolven binnen de CPN. En geroyeerde CPN'ners worden daarna door CPN-mensen met de nek aangekeken. Zo zei Bakker in 1969 dat de CPN nooit een motie van Henk Gortzak (geroyeerd in 1958) zou steunen.
Ina Brouwer, lijsttrekker GroenLinks in 1994, ex-Kamerlid voor GroenLinks en de CPN, vierde doodleuk in 1989 nog 40 jaar Oost-Duitsland met de SED (Sozialistische Eenheidspartei Deutschlands) en reisde in 1983 naar Moskou voor een gezellig onderonsje met de CPSU (Sovjet Communisten). Na een mislukt lijsttrekkerschap voor GroenLinks werd ze weggepromoveerd naar Sociale Zaken
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Broers GroenLinks- kandidate 'zware jongens'

DEN HAAG - Nummer 21 op de lijst van GroenLinks, advocate Hayat Barrahmun, maakt deel uit van een in Venlo beruchte Marokkaanse criminele familie.

Barrahmun is de zus van Hassan B., een "belangrijke speler" in het drugsmilieu. B. werd in oktober 2002 neergeschoten, tijdens een vermoedelijk drugsgerelateerde afrekening.

Ook een andere broer zou beschikken over criminele contacten. De kandidate zei gisteren dat zij "niets met het leven van haar broers te maken heeft".

http://www.telegraaf.nl/binnenland/verk ... aak__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

Liesbeth van Tongeren. Voormalig directeur van Greenpeace en is momenteel kamerlid voor Groenlinks. Van Tongeren verdedigde in 2008 als directeur Greenpeace het gooien van basaltblokken in zee om vissers uit natuurgebieden te weren. Dat de visnetten verstrikt konden raken en de vissersboten zelfs konden omslaan, met alle gevolgen van dien, maakte haar niet uit. Het leven van een haring is immers vele malen belangrijker.
GroenLinks in zee met stenengooister

DEN HAAG - Rotsblokkenwerpster Liesbeth van Tongeren van Greenpeace maakt een goede kans voor GroenLinks in de Tweede Kamer te komen.

Van Tongeren verdedigde in 2008 als directeur Greenpeace het gooien van basaltblokken in zee om vissers uit natuurgebieden te weren. Van Tongeren is kandidaat voor plaats twee tot en met vijf, net achter lijsttrekker Halsema.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/6505 ... tml?p=30,1" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door mercator »

Zelfs als alle linkse figuren door-en-door brave heiligen zouden zijn, mogen ze nog niet aan de bak komen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Mahalingam »

Een lijstje met malversanten is ook hier (met beschrijving van hun faux pas)
http://www.xs4all.nl/~geweta/rapportoverpvda.html
Onderzoek naar PvdA

Gisteren was de VPRO op de StaatsTV met een uitzending:
http://player.omroep.nl/?aflID=11715725
Andere tijden: Explosieve idealen van RaRa
Hier vertelt René Roemersma over zijn actie-verleden en hoe die diverse Macro's heeft doen/laten afbranden. In 2-de instantie vrijgesproken van 5 brandstichtingen door een vormfout. Dat die vormfout niet met voorbedachte rade is gemaakt, dient U te geloven. Inmiddels is het verjaard dus kan er op de borst geklopt worden net zoals Duyvendak al eerder deed.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/8249 ... en___.html
'Oud-RaRa-lid bekent aanslagen'
Maar nu komt ook deze zaak boven:

Afbeelding

Een ontredderde Aad Costo met poes die zijn leven had gered door onraad te miauwen.
Die bomaanslag is niet verjaard en nu wil men er toch nog eens goed naar gaan kijken. Maar Roemersma zit wel veilig in het Venezuela van Chavez links radicaal radiopiraat te zijn.
http://www.geenstijl.nl/archives/images ... rd250.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Mahalingam »

Een opsomming van PvdA streken.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Rechtsliberaal »

PvdA = Partij van de Alcoholisten. Maar PvdA-bier is schrale koppijnbier, dan liever echt bier. :roll2:
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Mahalingam »

Nog even ter aanvulling op de VPRO uitzending over Rara een bericht uit 2008 naar aanleiding van het openbarsten van de Duijvendak affaire:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/1696 ... aRa__.html
"Duyvendak in harde kern RaRa"
„Het was een zeer hechte groep, waarbij onderling ook heel veel seks werd bedreven”, vertelt een oud-rechercheur. „Enkele vrouwelijke leden stonden te boek als groupies. Dit werd tijdens onze observaties allemaal waargenomen. Ook kwam ons ter ore dat de mannelijke kopstukken een kind van de beweging wilden produceren.”

Het plan had volgens rechercheurs iets weg van het Lebensborn-project waarmee de nazi’s Arische kinderen wilden creëren. „In Amsterdam hoopten de mannen achter RaRa dit te bereiken door een cocktail samen te stellen van hun sperma. Dit moest vervolgens worden ingebracht in een van de groupies. Op een gegeven moment vingen wij via de tap op dat een van de dames een geslachtsziekte had opgelopen.”
Het is opmerkelijk hoe in die extreem linkse hoek de vrouwen traditioneel behandeld worden.
Koffie aandragen, kleren wassen en bed verwarmen. Het lijken wel Mohammedanen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef: door een cocktail samen te stellen van hun sperma. Dit moest vervolgens worden ingebracht in een van de groupies.
Probeerje het even visueel voor te stellen in dat vochtige kraakpand eind jaren 70: een half dozijn linkse haarboeren die hun Che Guevara T shirts vol zweetvlekken uittrekken en masturberen boven een plastieken bekertje, ze klutsen het resultaat eens goed door elkaar, roken nog een joint en dan moet de linkse groupie op de tafel vol kruimels en tabakskorrels gaan liggen, het zaakje wordt wat uit elkaar getrokken, Duyvendak neemt dat bekertje en..... :yuk:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

Bericht door Ariel »

:laugh1: Ik zie het voor me.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie