Problemen in Utrecht

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Problemen in Utrecht

Bericht door Ariel »

Ook in Utrecht grijpt de politie niet in. Agenten kwamen wel ter plaatse , maar dan meer om de gemoederen te sussen.
Bij de heropening van winkelcentrum Overkapel gisteren zijn jongeren slaags geraakt met een jongerenwerker van Cumulus. Straatcoaches zeggen bedreigd te zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit aanhoudingen niet uit.

De incidenten speelden zich af rond het opblaasbare veld, waar het straatvoetbaltoernooi zou plaatsvinden. Een uur voor aanvang was een medewerker van Cumulus betrokken bij een vechtpartij. De politie zegt dat een woordenwisseling ontstond, waarna er klappen uitgedeeld werden. Wie de eerste klap gaf, is niet bekend.

Straatcoaches uit Overvecht waren direct ter plaatse. ,,De jongerenwerker lag op de grond en werd door drie man geschopt. Op dat moment denk je er niet aan wie begon,’’ zegt een straatcoach. Volgens hem zijn ze bedreigd door de jongeren, toen ze tussenbeide wilden komen. ,,Ze zeiden: we weten je te vinden. De komende dagen, misschien wel weken, moeten we bang zijn voor groepen jongeren die verhaal komen halen.’’

De vechtpartij verplaatste zich naar de Moldaudreef. Agenten kwamen ter plaatse om de gemoederen te sussen, toeschouwers werden teruggeleid naar de feestelijkheden elders. Roserie Verlijsdonk van Cumulus Welzijn benadrukt dat de medewerker, die stage loopt, niet professioneel reageerde op de uitdagingen van de jongeren.

,,Ik heb wel begrepen dat ze hem flink liepen te jennen, maar het is niet de bedoeling om zo in te gaan op een groepje jongeren. Na de vechtpartijen hebben we het voorval met hem besproken. We gaan onderzoeken wat de rol van de betrokken groepen is. We weten dat er jongeren uit andere wijken bij betrokken zijn. Onze medewerkers kennen de groepen.’’

El Koundi baalt ervan dat er niet genoeg mensen waren om het straatvoetbaltoernooi in goede banen te leiden. We hadden het al moeilijk, vanwege een aantal ziekmeldingen, maar na de vechtpartij hadden we echt te weinig mensen om het allemaal in goede banen te leiden
.
Een omstander spreekt schande van het gedrag van de jongerenwerker: Zo iemand moet een voorbeeld zijn voor de wijk en zich niet laten provoceren door een groepje tieners. Het is heel erg dat dit soort incidenten gebeurt, want het doet de reputatie van de wijk niet goed.
Natuurlijk mag je niks tegen dat soort jongens zeggen. Je moet lekker bang zijn voor dat tuig. Dat heeft die omstander goed begrepen. En.. Heel belangrijk, vuile was hang je niet buiten.

http://www.ad.nl/utrecht/stad/3218607/J ... kapel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Jeugd Oosterwei hangt weer rond

Bericht door Mahalingam »

Bij de heropening van winkelcentrum Overkapel gisteren zijn jongeren slaags geraakt met een jongerenwerker van Cumulus. Straatcoaches zeggen bedreigd te zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit aanhoudingen niet uit.
Dit subsidiespons Cumulus is al vaker in het nieuws geweest. Zo organiseren ze cursussen Arabisch met grote korting als impuls voor de verdere integratie. Een website van ze is hier:
http://www.cumuluswelzijn.nl/allochtonen
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jeugd Oosterwei hangt weer rond

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Dit subsidiespons Cumulus is al vaker in het nieuws geweest. Zo organiseren ze cursussen Arabisch met grote korting als impuls voor de verdere integratie. Een website van ze is hier:
http://www.cumuluswelzijn.nl/allochtonen
Effe roddelen...Dit is er gisteren gebeurd. De stagair van welzijnsorganisatie was er een van hun eigen clan. Niks aan de hand dus.
Stagiair vocht met eigen wijkgenoten
Door RAYMOND BOERE IRIS VAN DEN BOOM

UTRECHT - De stagair van welzijnsorganisatie Cumulus die woensdagavond slaags raakte met jongeren op winkelcentrum Overkapel, komt zelf uit de buurt.

Winkelcentrum Overkapel in Overvecht. Tijdens de feestelijke heropening van het winkelcentrum afgelopen woensdag raakten jongeren slaags met een welzijnswerker

Hij maakte deel uit van een project waarin buurtjongeren iets organiseren voor wijkgenoten. De andere jongeren keerden zich tijdens de feestelijke opening van winkelcentrum Overkapel tegen hem.

Volgens Manager Jeugd Erwin Boer van Cumulus ging het mis bij een straatvoetbaltoernooi.

De sfeer werd grimmiger toen een aantal jongeren aan de kant aan het treiteren waren. Ze gooiden onder meer met snoepjes, steentjes en blikjes.

De begeleider van de stagair stond op het punt om de voetbalwedstrijd af te blazen, toen het uit de hand liep. De jonge toeschouwers en de stagair kregen woorden en werden door een straatcoach uit elkaar gehaald. De stagair kwam vervolgens op de grond terecht en werd daar in zijn gezicht getrapt. Een kroon van zijn gebit schoot daarbij los. De stagair ging vervolgens even verderop verhaal halen en sloeg in op de jongeren.

Boer is verbaasd en verbijsterd dat jongeren uit de buurt zich tegen de stagair keerden. ,,Deze jongen is iemand die altijd nadrukkelijk aanwezig is in de buurt. Daarom hebben we hem ook benaderd om activiteiten in de wijk te organiseren. Dat andere jongeren zich tegen hem keerden, heeft hem zelf ook geschokt.’’

Waarom de jongeren het op de stagair hadden gemunt, is niet duidelijk. Mogelijk dat een geschil in de privésfeer op de achtergrond meespeelde.

Dat het vooral om een onderlinge ruzie lijkt te gaan, blijkt ook uit het feit dat er geen aangifte is gedaan bij de politie. Niet door de stagiair van Cumulus bij wie een kroon uit zijn mond is geslagen en niet door de jongen die vervolgens klappen van de stagiair kreeg.

,,We overwegen nog om ambtshalve op te treden. Maar daarvoor hebben we wel getuigenverklaringen nodig,’’ zegt politiewoordvoerder Ellen de Heer. ,,We moeten eerst op papier hebben wat er is gebeurd, voordat we er een zaak van kunnen maken. Tot nu toe heeft niemand zich gemeld die wil praten.’’

Volgens Boer van Cumulus kiest de welzijnsorganisatie er bewust voor om jongeren van de straat te betrekken bij het organiseren van activiteiten. Dat is niet altijd gemakkelijk, beseft Boer. ,,We werken nu eenmaal niet met padvinders, maar met een heel moeilijke doelgroep. Door jongeren uit de buurt bij het buurtwerk te betrekken, nemen we een zeker risico. Maar we vinden het wel belangrijk dat jongeren die overlast veroorzaken, iets positiefs terugdoen voor de buurt. De andere jongeren hebben er zelf ook profijt van. Want nu wordt er iets georganiseerd wat aansluit bij hun eigen belevingswereld.’’

Volgens Boer worden de jongeren die vrijwilligerswerk doen, niet zomaar de straat op gestuurd. Ze krijgen vooraf een training waar ze leren op bepaalde situaties te reageren. En er is volgens hem altijd een begeleider bij. ,,We leren ze bijvoorbeeld dat het verstandig is om agressie te mijden. Eerst tot tien tellen en in overleg gaan, is belangrijk. Maar dat gaat ook wel eens mis. Dat het nu tijdens een feestelijke opening gebeurt, is heel jammer.

Voor het project heeft dit incident geen consequenties. De betrokken stagair zal voorlopig in deze buurt niet meer actief zijn, maar naar een andere buurt verhuizen. Ook volgen er gesprekken met de ouders van de betrokken jongeren.

http://www.ad.nl/utrecht/3221035/Stagia ... noten.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6759
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Jeugd Oosterwei hangt weer rond

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
,,We overwegen nog om ambtshalve op te treden. Maar daarvoor hebben we wel getuigenverklaringen nodig,’’ zegt politiewoordvoerder Ellen de Heer. ,,We moeten eerst op papier hebben wat er is gebeurd, voordat we er een zaak van kunnen maken. Tot nu toe heeft niemand zich gemeld die wil praten.’’
Dat bedoel ik. Hoe vaak moet ik het nu nog niet zeggen. Luie flikkers zijn het bij de politie die niet voor niets voor dit beroep hebben gekozen! Lees hierboven nog maar eens goed wat er staat! En dit is niet nieuw. Dat is al zolang de in God gelovende mens aan de macht is! Maar geef de politie een vrijmacht om een betoging uit elkaar te slaan en we herleven de nazi’s alsof ze nooit zijn weggeweest. Het zit in de mens. U kiest ervoor of niet. Voor hetzelfde geld bent u inplaats van arts een psychopatisch gestoorde beul en sadistische genoegdoener in naam van een koninkrijk dat refereert aan God.

WEG MET RELIGIE! TERUG NAAR HET ZUIVERE DENKEN!

De enige positieve ervaring met het christendom komt van de Jehovah’s Getuigen. Hoe krankzinnig geestelijk gelijk gestoord aan moslims zij ook mogen zijn. :neutral:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Herrie in Utrecht

Bericht door Ariel »

Met verbazing heb ik dit artikel gelezen. Inwoners Utrecht groeien uit elkaar las ik. Nou dacht ik in mijn onnozelheid dat de originele burgers van Utrecht ook gehoor zouden krijgen in dit onderzoek. . Niks is minder waar. Dit stukje is weer een klaagzang over de problemen van allochtone jongeren. De groepen jongeren voelen zich buitengesloten en zien weinig toekomstperspectief, en voelen zich ‘opgejaagd’ en ‘niet veilig’ Dit probleem kan opgelost worden door 1,8 miljoen euro door het riool te gooien. Weer zien Marokkanen weer niet in dat ze moeten veranderen, zodat hun image beter wordt.
Inwoners Utrecht groeien uit elkaar
Door RAYMOND BOERE

UTRECHT - Inwoners van Utrecht komen steeds meer tegenover elkaar te staan. Er heerst vaker een wij-tegen-zijgevoel en met name jongeren zijn ontevreden. De stad heeft daarmee een mogelijke voedingsbodem voor conflicten en radicalisme.

Dat constateren onderzoekers in het onlangs uitgebrachte rapport ‘Voorkomen door verbinden’.

Armoede is volgens de opstellers van het rapport de voornaamste voedingsbodem voor het uit elkaar groeien van Utrechters. Dat gaat verder dan inkomen alleen. Gebrek aan aandacht op school of tussen ouders en hun kinderen spelen ook een rol, evenals een krap sociaal netwerk, gebrek aan werk of stageplaats en een gevoel van onveiligheid.

Vooral groepen jongeren voelen zich buitengesloten en zien weinig toekomstperspectief. Negatieve beeldvorming in de media over met name Marokkanen, versterken dat gevoel. Evenals hard optreden van de politie in buurten zoals onlangs in Zuilen-Oost. Jongeren voelen zich ‘opgejaagd’ en ‘niet veilig’. Het wantrouwen van jongeren naar instanties zoals gemeente en politie maakt het moeilijk om contact te leggen en te houden met jongeren.

Signalen van jongeren (zowel extreem-rechts als moslims) die zich zo tegen de maatschappij afzetten dat ze radicaliseren, zijn er bijna niet. Kanttekening daarbij is wel dat het voor hulpverleners moeilijk is om een goed beeld te krijgen: radicaliserende jongeren trekken zich terug en worden onzichtbaar.

Opvallend is dat met name Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern genoemd worden als de wijken waar de tegenstellingen tussen bewoners toenemen. Een verklaring hiervoor is volgens het rapport onder meer dat in Leidsche Rijn de huizenblokken zo zijn gebouwd dat bewoners met diverse inkomens en leefstijlen in dezelfde straat wonen. Dat maakt contrasten zichtbaar en ‘kan gevoelens van onvrede onder de lagere sociale bevolkingslagen voeden’. Ook zijn hier problemen met jongeren (Parkwijk-Zuid)

In Vleuten-De Meern zijn wij-zijgevoelens sterk, met name onder oorspronkelijke dorpsbewoners. Zij zien in de media wat er in de stad gebeurt en maken zich zorgen over hun eigen woonomgeving.

De signalen vragen volgens de opstellers van het rapport om aandacht, maar een enorm probleem is het volgens hen niet. Om te zorgen dat Utrechters niet verder uit elkaar groeien, vraagt de gemeente 1,8 miljoen euro aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit geld wordt gestoken in uitbreiding van vooral bestaande projecten (zie kader). De gemeente heeft hier zelf al 2,2 miljoen euro voor vrijgemaakt. In september wordt duidelijk of Utrecht het extra geld van het Rijk ook krijgt.

http://www.ad.nl/utrecht/stad/3384462/I ... lkaar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: Herrie in Utrecht

Bericht door naar boven »

Signalen van jongeren (zowel extreem-rechts als moslims) die zich zo tegen de maatschappij afzetten dat ze radicaliseren, zijn er bijna niet. Kanttekening daarbij is wel dat het voor hulpverleners moeilijk is om een goed beeld te krijgen: radicaliserende jongeren trekken zich terug en worden onzichtbaar.
Signalen dat mythologische wezens bestaan (zowel elfjes als kabouters) zijn er bijna niet. Kanttekening daarbij is wel dat het voor onderzoekers moeilijk is om een goed beeld te krijgen: mythologische wezens zijn erg verlegen, ze trekken zich terug en worden onzichtbaar.
RTFM
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Herrie in Utrecht

Bericht door Mahalingam »

Helemaal passend in de multicul theorie hebben ze verzonnen dat het goed is als heel verschillende groepen op elkaars lip gaan zitten. En aldus hebben ze aan social engeneering gedaan:
Opvallend is dat met name Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern genoemd worden als de wijken waar de tegenstellingen tussen bewoners toenemen. Een verklaring hiervoor is volgens het rapport onder meer dat in Leidsche Rijn de huizenblokken zo zijn gebouwd dat bewoners met diverse inkomens en leefstijlen in dezelfde straat wonen. Dat maakt contrasten zichtbaar en ‘kan gevoelens van onvrede onder de lagere sociale bevolkingslagen voeden’. Ook zijn hier problemen met jongeren (Parkwijk-Zuid)
Hier wordt geduid naar de klassenstrijd. Arm en rijk zijn is de voedingsbodem voor ellende. Iedereen even arm is eigenlijk veel beter! Maar dat zo'n situatie ook kan komen door een grote bijdrage van 'geloof' of 'cultuur' of 'ideologie', dat wil er maar niet in bij de linksen.
Hoe kan het nu dat die edele wilden (uit Allahstan b.v.) zo'n platte kapitalische rechtse emotie als afgunst of hebzucht zouden krijgen?
En hoe het grote aantal PVV stemmers te verklaren in deze wijken? Zijn dat die ontevreden tokkies?
Of zijn dat (ook) de hogere sociale klassen die onvrede hebben? Dat ze naast tokkies moeten wonen bijvoorbeeld?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Herrie in Utrecht

Bericht door Mahalingam »

Het zoveelste gevalletje 'iets met een bus doen'.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/prov ... zeist.html
Bus bekogeld in Zeist
Een busruit in Zeist is gisteravond gesneuveld, nadat onbekenden er iets tegenaan gegooid hadden.
Rond elf uur ’s avonds reed het voertuig in de Utrechtse plaats op de Prinses Irenelaan.
De dader is nog niet gepakt. De politie roept getuigen op zich te melden, zo meldt RTV Utrecht.
Er wordt gerammadant maar de Prinses Irenelaan bevat volgens de allochtoon-o-meter 8,5 % . Maar er is daar in de gemeente een heftige moskee:
http://www.zibb.nl/10185395/Nieuws/Nieu ... -Zeist.htm
Gewonden bij vechtpartij voor moskee Zeist maart 2005
Voor de ingang van een moskee is donderdagmiddag in Zeist een vechtpartij uitgebroken tussen twee groepen Marokkanen. Een man kwam daarbij om het leven en twee anderen raakten gewond. De twee groepen gingen elkaar met stokken en knuppels te lijf, zo maakte de politie donderdag bekend.
Uit: http://www.maroc.nl/forums/showthread.php?t=134108
De dode was de pennigmeester van de moskee. De reden is enkel en alleen een burenruzie die al 5 jaar speelt. Sindsdien gaan ze elkaar steeds wee op de vuist. Ze wonen vlak bij ons.
De verdachten zijn de grootste crimi van zeist, ze terroriseren hier de hele buurt, et zijn echt een stelletje pooiers en boeven. Er is helemaal geen sprake van familie of scheiding of wat dan ook. Het slachtoffer was een hele aardige man en zijn gezin ook.
Inmiddels is ook een van de verdachten overleden. Hij is gisteren door een van het slachtoffers zoon toegetakeld.
Overigens is die oude man meskien eerst overgereden en daarna met een bijl vermoord. Zijn oudste zoon ligt nog in coma.
Het is een een erge drama, de familie van het slachtoffer is nu weer uit op wraak. het is echt triest en het ergste is dat 1 van die daders in onze flat woont.
Ik geloof dat ik nu een beetje afdwaal van het onderwerp en dat is "herrie in Utrecht" en niet in Zeist.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Herrie in Utrecht

Bericht door Mahalingam »

Er zijn in Utrecht geen no-go area's. Als de politie wil kan ze overal komen en rondlopen met een ploegje van 7 man. Maar voor anderen zijn er wel no-go area's.
"De politie en burgemeester kunnen niet de veiligheid garanderen van Nederlanders in Gouda oost na 20u00 's avonds."
Let op het gebruik van het woord 'Nederlanders' om politiek correct de inboorlingen aan te duiden. Want ik kan mij niet voorstellen dat ze bekennen dat ze ook de veiligheid van de bewoners niet kunnen garanderen, toch een belangrijke taak van de overheid.
http://www.gouda-online.nl/nieuws/41-go ... r-reljeugd
Gouda buigt (weer) voor reljeugd
Burgerinitiatief Gouda’s Glorie organiseert op vrijdagavond 18 september a.s. een stadswandeling door de wijken van Gouda. De wandeling is een protest om aandacht te vragen voor de toenemende onveiligheid op straat en de straatterreur van “jongeren”. Helaas is de wandeling in de oorspronkelijk voorgestelde vorm verboden door PvdA-burgemeester Cornelis.

De reden die hier voor gegeven was, is tekenend voor de situatie: "De politie en burgemeester kunnen niet de veiligheid garanderen van Nederlanders in Gouda oost na 20u00 's avonds."

Dit onderstreept meteen de noodzaak aan van onze wandeling! De Stadswandeling is georganiseerd om te laten zien dat de straten van de burgers zijn en niet van overlastgevende “jongeren”. Het burgerinitiatief wil dat de burgers weer veilig over straat kunnen, dat buschauffeurs met respect worden behandeld en dat onze vriendinnen, vrouwen en dochters niet meer voor hoer worden uitgemaakt. Helaas buigt burgemeester Cornelis weer voor de reljeugd. Uit angst voor hun reactie wordt het ons verboden te wandelen in onze eigen stad? Hoe ver zijn we afgegleden als stad en maatschappij, als de politie en de burgemeester van onze stad Nederlanders verbied te wandelen in een gedeelte van Gouda?

Na het dreigen met een juridische stappen hebben we een goede route bedongen. Op vrijdagavond 18 september zullen we een protestwandeling houden door het centrum van Gouda! De aanvangstijd is wel terug gezet naar 19u00 i.v.m. de politie-inzet die nodig is om in ieder geval de veiligheid rondom het centrum proberen te waarborgen na 21u00.

Gesterkt door de handelswijze van burgemeester Cornelis in deze zaak blijven onze eisen onverminderd van kracht:

Het burgerinitiatief Gouda’s Glorie eist:
• Uithuisplaatsing van structureel overlast gevende jongeren;
• Meer menskracht voor de politie;
• Een nultolerantiebeleid aangaande criminaliteit;
• Terugplaatsing van de camera's in de wijken met de meeste overlast;
• Het aftreden van de boterzachte burgemeester Cornelis. Want een burgemeester hoort er voor alle burgers te zijn en niet slechts voor zijn eigen achterban.

Het burgerinitiatief rekent op honderden deelnemers. Gezien de gevoelige thematiek wordt verwacht dat de politie ruimschoots aanwezig zal zijn.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Eliabe »

Homo’s zagen zich genoodzaakt te verhuizen en kantoren staan vaker leeg. De Pers evalueert PvdA-burgervader Aleid Wolfsen halverwege zijn ambtstermijn.

‘Echte vrijheid begint met veiligheid’: onder dat motto begon oud-Tweede Kamerlid en oud-rechter Aleid Wolfsen bijna drie jaar geleden aan het burgemeesterschap van Utrecht. Toch zijn sinds zijn aantreden zeker drie stellen vanwege homohaat verhuisd. Als een van hen op 5 november het opreden van PvdA-burgervader in Nieuwsuur ziet, rijzen hem de haren te berge. Wolfsen zegt: ‘In deze drie zaken die nu hebben gespeeld, gaven de slachtoffers er zelf de voorkeur aan dat zij weg wilden.’

Lekgestoken
Hans van Gemmert: ‘Ik heb me heel kwaad gemaakt om dat programma.’ Volgens de uit Leidsche Rijn vertrokken homo wilde hij en zijn partner helemaal niet weg uit de wijk, maar zijn zij na doodsbedreigingen, een met het woord ‘homo’ bekraste auto en lek gestoken autobanden noodgedwongen vertrokken. ‘Het spijt me dat ik het moet zeggen’, excuseert hij zich. ‘Wij hebben echt op allerlei manieren iets van de burgemeester gedaan geprobeerd te krijgen, maar wij hebben helemaal niets aan de man gehad. Het kostte alleen al ontzettend veel moeite om iemand te spreken te krijgen. Het is echt zo’n slappe bedoening op het stadhuis.’

De maatregel van de gemeente om een telefoonnummer in te stellen voor homoseksuelen die zich bedreigd voelen – de ‘gay-alert’ – vindt Van Gemmert symboolpolitiek. ‘Hij komt met een telefoonnummer, maar wij hebben al honderd keer gebeld! Wij voelen ons in de steek gelaten.’ Volgens het stel ligt de verantwoordelijkheid voor de bedreigingen bij de jongens uit de buurt, ‘maar óók bij de burgemeester’. ‘Als je je gek belt of mailt, dan komt er op een gegeven moment een afpoeierreactie. Wij wilden niet oud worden in die ellende, dan is het logisch dat mensen uiteindelijk noodgedwongen verhuizen. Wij hebben moeten incasseren, met alle kosten van dien en die jochies lopen daar nog vrij en vrolijk rond.’

Het duo heeft advocaat Yehudi Moszkowicz in de arm genomen om de staat aansprakelijk te stellen voor de schade wegens ‘het uitblijven van adequate bescherming van de onderdanen’. Van Gemmert en zijn partner zagen zich genoodzaakt het huis met verlies te verkopen en in een andere wijk te gaan wonen. Moszkowicz: ‘De overheid heeft de positieve verplichting om minderheden – in dit geval homoseksuelen – te beschermen.’

‘Labbekakkerig’
Die urgentie wordt ook in politiek Den Haag gevoeld. Uitgerekend twee Kamerleden van de partij van Wolfsen roepen hem tot de orde. Woordvoerder Veiligheid en oud-politieagent Ahmed Marcouch: ‘De daders moeten achter slot en grendel, niet de slachtoffers.’ Hij krijgt bijval van de Utrechtse oud-wethouder Hans Spekman, die het optreden van Aleid Wolfsen ‘labbekakkerig’ noemt. ‘Dat er gevallen zijn van mensen die niet in hun huis kunnen wonen omdat ze anders zijn, vind ik dieptriest.’

Spekman noemt het geweld tegen homo’s ‘in potentie heel gevaarlijk’. Dat ‘iemand wordt uitgekotst in een bepaalde buurt’ moet volgens hem ‘linksom of rechtsom verbeteren’. ‘Zolang mensen ergens niet kunnen wonen omdat ze anders zijn, of omdat de stad geen grip krijgt op criminele gezinnen, ben ik niet tevreden.’

Criminele gezinnen
Volgens de oud-wethouder – die nog in Utrecht woont – slaagt Wolfsen er niet in korte metten te maken met structurele criminaliteit. ‘Er worden wel eens wat jongeren gearresteerd, maar daarmee pakken ze de takken en de blaadjes. De wortels van de onrust in bijvoorbeeld het Vechtplantsoen – drie criminele gezinnen – zitten er nog.’ Marcouch en Spekman hameren erop dat de burgemeester ‘structureel moet kiezen voor de kant van het slachtoffer’.

Partijgenoten geven de PvdA-burgervader nu nog ‘het voordeel van de twijfel’, aldus Spekman, die zelf ook sprak met het homostel uit Leidsche Rijn. ‘Die mensen hebben er in mijn ogen alles aan gedaan om het beter te laten gaan.’ Het onlangs in het fractiebestuur verkozen Kamerlid benadrukt dat Wolfsen ‘zich moet gaan bewijzen in de eerste keer dat het weer voorkomt’. ‘Dan kun je pas echt zien of het menens is.’

Volgens de oud-voorman van Leefbaar Utrecht, Henk Westbroek, die drie jaar terug ook solliciteerde voor de post van burgemeester, zijn ook PvdA-gemeenteraadsleden kritisch over Wolfsen. ‘Een PvdA-gemeenteraadslid zei tegen mij: die man heeft de uitstraling van een nat bierviltje.’ Westbroek heeft ook geen goed woord voor hem over. ‘Ik ben 58 en heb heel wat burgemeesters meegemaakt: van VVD’ers Henk Vonhoff en Ivo Opstelten tot PvdA’ers Annie Brouwer en Wolfsen, maar niet één burgemeester is zo incompetent als hij. Je mag in Utrecht gewoon homofielen wegpesten en Aleid Wolfsen huilt na afloop mee op de troostbarbecue.’

Wolfsen erkent dat hij in het geval van Leidsche Rijn wél op tijd was geïnformeerd. Volgens hem hield het getreiter eind 2009 op, alleen begon het dit jaar weer van voren af aan, waarop de politie opsporingscamera’s installeerde. ‘Ik had natuurlijk geweldig gehoopt dat we zo’n ventje hadden kunnen betrappen, dan hadden we hem opgehangen aan de hoogste boom, figuurlijk dan hè. Die camera’s hebben er maanden gestaan, maar daar was niks op te zien.’

Gay-alert werkt’
Wolfsen noemt het ‘buitengewoon vervelend’ dat het stel ‘gedwongen moest verhuizen.’ ‘Dat voelt niet goed.’ Maar dat Spekman hem ‘labbekakkerig’ optreden verwijt, vindt hij ‘objectief gezien onjuist’. Hij benadrukt zelf in de wijk te zijn geweest en vindt dat de politie ‘heeft gedaan wat kon’. Volgens hem werpt de ‘gay-alert’ inmiddels zijn vruchten af. Na een melding van een lesbische vrouw op 11 november, is de dader veertien dagen later uit zijn woning gezet en tijdelijk elders ondergebracht.

Of de burgemeester zijn aanpak gaat aanpassen? ‘Misschien wel ja. Als je je ruwer uit, word je eerder gehoord’, aldus Wolfsen. ‘Het Openbaar Ministerie vroeg ons in het kader van het onderzoek het plaatsen van de camera’s niet naar buiten te brengen. Achteraf kun je zeggen dat we dat wel hadden kunnen doen. Je kunt mensen scherper informeren over wat je doet. Dat gaat soms niet helemaal goed, daar leer je van.’

Excuses aanbieden? ‘Hoezo?’ pareert Wolfsen direct. ‘Je leert dat je beter en actiever moet informeren, maar we hebben gedaan wat we moesten doen. En bij herhaling heb ik me er al vrij scherp over uitgelaten dat wij niet accepteren dat mensen gepest en getreiterd worden vanwege hun seksuele voorkeur. Dat is een schande. De politie moet er twee keer zo snel zijn en straffen moeten twee keer zo hoog. Misschien moet je er een persbericht over uitsturen, maar dat is ook zo van: kijk ons eens.’

Wolfsen benadrukt dat de veiligheid in de stad er sinds zijn aantreden ook op vooruit is gegaan. De ‘geweldige achterstand’ die hij aantrof op het gebied van brandveiligheid is ingelopen. ‘Dat loopt gesmeerd.’ En ook de aanpak van huiselijk geweld loopt volgens hem in Utrecht ‘als een speer’. ‘Gemiddeld zet ik één keer per week een dader uit huis, soms word ik daar ‘s nachts voor wakker gebeld, dan denk ik: wat goed dat dat gebeurt. Ook gaat in Utrecht het gevoel van onveiligheid omlaag.’

Glimlachend staat Wolfsen – inclusief burgemeestersketting – op dinsdag 9 november op de foto in het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf. Wolfsen, die tevens voorzitter is van de tweejaarlijkse FGH Vastgoedprijs, pocht over zijn stad: ‘In mijn stad staat er bijna geen kantoorruimte leeg.’ Exact die dag stuurt Wolfsen als burgemeester van Utrecht een zes pagina’s tellende brief met de titel: ‘Aanpak kantorenleegstand en bevorderen transformatie’. Hierin beschrijft het college uitgebreid hoe ‘de afgelopen maanden’ gesproken is over ‘kantorenleegstand’.

De leegstand bedroeg volgens de vorige week verschenen vastgoedmonitor van DTZ Zadelhoff 9,1 procent in 2009. ‘Dit is minder dan het landelijk gemiddelde van 13,3 procent, maar de stijging ten opzichte van 2008 is fors’, verklaart hoofd research Frank van der Sluys. Vastgoedspecialist Jones Lang LaSalle spreekt van een ‘structureel overaanbod’. Hoofd onderzoek Ruben Langbroek: ‘In 2008 werd in Utrecht 210.000 vierkante meter kantoorruimte aangeboden, in 2009 315.000, een toename van 48 procent.’ Wolfsen nu: ‘Ik ben verkeerd geciteerd.’

Prostitutie
Op 31 oktober 2008 schetst Wolfsen in Pauw & Witteman een uiterst negatief beeld van de prostitutie in zijn stad. ‘Tussen de 50 en de 80 procent, misschien wel 90 procent zit daar niet vrijwillig. Dat kan van een lichte vorm gaan tot zeer ernstig geweld.’ Herhaaldelijk noemt hij het ‘hartverscheurend’.

Volgens Marc van den Bosch, adviseur van Wegra, de exploitant die ruim 70 procent van de ramen in Utrecht beheert, zijn deze cijfers ‘te zot voor woorden’ en ‘baarlijke nonsens’. In een vijftig pagina’s tellend rapport haalt hij de beweringen van Wolfsen onderuit.

Zowel D66-fractievoorzitter Gerda Oskam, als Mos van GroenLinks, de twee partijen waarmee de PvdA het college vormt, trekken de getallen in twijfel. Oskam: ‘Wij twijfelen aan die cijfers, dat geef ik zo toe.’ Mos benadrukt dat ze vindt dat Wolfsen ‘zich bij de feiten moet houden’ en dat hij problemen niet groter moet maken dan ze zijn’.

Uit een conceptverslag van een ontmoeting tussen de gemeente Utrecht en exploitanten van het Zandpad, waar deze krant inzage in heeft gekregen, blijkt dat een van de verantwoordelijke ambtenaren, Peter Bosman van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, op 29 april 2010 erkent dat ‘de discussie over percentages contraproductief werkt’.

Wolfsen verwijst naar een nulmeting van de politie uit 2006, waarin de politie schat dat 50 tot 85 procent van de vrouwen niet vrijwillig werkzaam is in de prostitutie. ‘Dat cijfer zullen we nooit hard kunnen maken’, zegt Wolfsen nu. ‘Ik twijfel zelf ook, ik weet ook niet wat juist is.’ Hij is het met de ambtenaar eens dat het noemen van die getallen contraproductief werkt, en zegt toe dat ook niet meer te doen. ‘Alleen ik vond het absoluut nodig om het onder de aandacht te brengen.’

‘Rotary-burgemeester’
Eigenaar van Wegra, Cees Jobben, die bijna driekwart van de ramen in Utrecht exploiteert: ‘Die man heeft geen enkele dossierkennis, hij is een roeptoeter van de ambtenarij.’

Ook Kees van Oosten van het Bureau Rechtsbescherming Utrecht ziet dat zo. De juridische actievoerder is door de rechter veroordeeld tot het betalen van een dwangsom van 30.000 euro aan ambtenaar Hans Haarsma, wegens een onvoldoende gerectificeerde column waarin hij hem ‘een witteboordencrimineel’ noemde.

Op 4 november dient hiertegen een hoger beroep bij het hof in Arnhem. Volgens de opperprocedurevoerder heeft de gemeente inmiddels zelf aan het RIVM geschreven dat er in de berekeningen van de gemeente ‘onvolkomenheden’ zitten. ‘Van een rechter en een PvdA-burgemeester verwacht je het niet, maar hij is niet geïnteresseerd in de inhoud. Het is iemand die graag linten knipt: een Rotary-burgemeester.’

Volgens Westbroek is Wolfsen ‘constant bezig een rooskleurig beeld van zichzelf en zijn bestuurscoalitie naar buiten te brengen’. ‘Daar moet ik hem mee feliciteren’, vervolgt hij sarcastisch; ‘er zijn niet veel burgemeesters die het op hun conto hebben om de complete oplage van een krant te vernietigen’.'Met zo'n burgemeester schaam ik me er diep, diep voor om Utrechter te zijn.'

http://www.depers.nl/binnenland/528314/ ... rater.html" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Rechtsliberaal »

Je ziet hier wie de NSB'er is, de hondelul Wolfsen.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12347
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Zwartmeer »

Volgens hem hield het getreiter eind 2009 op, alleen begon het dit jaar weer van voren af aan,
Ja het hield op op 31 december om 23.59 u en 59 seconden. En het begon weer op 01 januari om 00.00 u en 0 seconde.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Utrecht gaat steeds meer op Veenendaal lijken. Eens afwachten of de burgemeester op jobse manier een thee-maraton gaat houden.
Doen die allahtonen het nu om de roof of om de vernedering?
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/322085
Golf overvallen in stad Utrecht
UTRECHT - Op de Ravellaan, in park De Gagel, de Peltlaan en het Janskerkhof zijn afgelopen weekend mensen op straat beroofd, vaak met veel geweld.

Een 31-jarige vrouw die in park De Gagel werd werd beroofd van haar tas, is daarbij hard geslagen, geschopt en haar keel werd dichtgeknepen. Haar twee belagers reden op een scooter van het merk Yahama. Ze hadden een getinte huidskleur.

Een 85-jarige man uit De Meern liep rond 11.10 uur op de Prinses Irenelaan in de richting van zijn huis. Daarbij werd hij aangesproken door een man die zei dat hij vanwege een gaslek zijn kostbare spullen uit het huis moest halen. Toen het slachtoffer geld had gepakt, griste de man het geld uit de handen van de bejaarde en ging ervandoor. De rover is ongeveer 30 jaar en circa 1.75 meter lang.

Op het Janskerkhof werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een 30-jarige man beroofd. Hij werd daarbij in zijn hand gestoken.

VUURWAPEN
Op de Peltlaan werd vrijdagavond rond 18.10 uur een 63-jarige vrouw het slachtoffer van een overval. Twee overvallers eisten geld. Beiden dreigden daarbij met een vuurwapen. Toen een getuige begon te schreeuwen, gingen de twee er vandoor.
De jongens waren tussen de 13 en 16 jaar oud en vermoedelijk van Marokkaanse afkomst. Het tweetal droeg zwarte kleding en hadden een capuchon over hun hoofd. Beiden hadden een tenger postuur. Eén van de jongens had een opvallend smal gezicht en donkere ogen.

Het is niet duidelijk of de overvallen verband met elkaar houden.
Het verband? Tja, de slachtoffers zijn weinig weerbare inboorlingen en de daders hebben een migratie-achtergrond.
En verder: het was kort daarvoor volle maan en dat geeft die volgelingen van de maangod Allah altijd wat extra pep. Zo iets?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Aleid is weer eens ongunstig in het nieuws.
Er was iets gelekt en dat betrof info die alleen onder regenten bekend dient te zijn.
En Aleid heeft al iemand op het oog die hij graag kwijt wil. Harrie moet hangen ervoor.
Dat is wethouder Harrie Bosch (PvdA)
http://dnu.nu/artikel/3849-aangifte-teg ... eime-motie
Burgemeester Wolfsen laat waarschijnlijk aangifte doen van het lekken naar de pers van een motie tegen wethouder Harrie Bosch (PvdA) die donderdag in een geheime vergadering van de Utrechtse gemeenteraad ter tafel kwam.

Nieuwssite De Stad Utrecht kreeg de motie in handen waarin Bosch werd opgedragen “de gemeenteraad (voortaan) tijdig te informeren als er vertragingen optreden bij de bouw van Leidsche Rijn Centrum en er sprake is van wijzigingen in de financiering van dit grootschalig bouwproject.”

Eerder bracht DNU naar buiten dat het enorme centrumgebied van het nieuwe stadsdeel vertraagd is zonder dat daarover openbare mededelingen zijn gedaan.
Iets dat bekend was, maar niet officieel bekend is gemaakt. Dus is geheimhouding geschonden.
Een miskleun van Aleid want wat zegt de journalist:
Afgelopen donderdag heb ik de snoer van mijn laptop in de raadszaal laten liggen. Toen ik de vrijdag daarop ging kijken of de snoer er misschien nog lag, vond ik zowel de snoer als de geheime motie, liggend op een stoelzitting op de publieke tribune.
http://www.destadutrecht.nl/politiek/ni ... utrecht-nl
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

Misschien dat Aleid nu de vaart er wel in zet. Dit keer is een Marokkaans gezin door treiterende bontkraagjes weggepest.
Misschien is het tuig dorp van de PVV toch niet zo'n slechte oplossing.
Marokkaans gezin weggepest uit Utrecht

UTRECHT - Een Marokkaans gezin is uit angst voor een groep jongeren vertrokken uit zijn woning in Leidsche Rijn. Dit huis ligt om de hoek van dat van het homostel dat vorig jaar is verhuisd na ernstige intimidaties. Volgens buurtbewoners zou het om dezelfde daders gaan, maar volgens de politie staat dit zeker niet vast.
Bij het gezin ging onder meer een steen door de ruit, nadat zij de jongeren hadden aangesproken op hun gedrag. Ze zijn naar een andere woning vertrokken buiten de buurt.

De Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen krijgt forse kritiek, omdat het hem wederom niet zou zijn gelukt om zijn belofte waar te maken; hij heeft bij zijn aantreden als burgemeester toegezegd dat vanaf nu niet het slachtoffer van buurtterreur maar de dader zal moeten verhuizen.

Afschuwelijk
De woordvoerder van de burgemeester spreekt van een 'afschuwelijke situatie'. 'De bedoeling is dat dit gezin terugkeert en de daders worden gedwongen te verhuizen. Maar dat is pas mogelijk als er bewijs is tegen de daders.' In het geval van het homostel zijn nooit daders bestraft.

De politie zegt 'hartstikke druk' te zijn met het onderzoek. 'Het is duidelijk dat dit gezin zo gepest is, dat het is verhuisd. Wij zetten alles op alles om de daders stoppen, zodat de familie die slachtoffer is kan terugkeren en de daders hun huis kunnen worden uitgezet. Maar daarvoor hebben wij hebben meer meldingen en getuigenissen nodig van buurtbewoners. Dat mensen niet alleen onderling zeggen dat de buurt wordt geterroriseerd, maar dat ook aan ons vertellen. '

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Bin ... echt.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Dhana »

Tis niet te geloven. We hebben hier een forumlid (ben even zijn naam kwijt) die al jaren gepest wordt door een moslimgezin en dit hier haalt de krant? [c045.gif]
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Schepsel »

De woordvoerder van de burgemeester spreekt van een 'afschuwelijke situatie'. 'De bedoeling is dat dit gezin terugkeert en de daders worden gedwongen te verhuizen. Maar dat is pas mogelijk als er bewijs is tegen de daders.'
Wat ik al vreesde: Ze gaan daadwerkelijk bewijs vragen. Logisch, maar het maakt meteen het idee van ''we kunnen er wat aan doen'' dom en overbodig. Pesterijen, zeker kleine, zijn niet of onvoldoende aan te tonen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

Weer bal op de Bertéstraat.
Door Wouter de Heus op vr, 18/02/2011

De buurt praat over de gebeurtenissen terwijl cameraploegen gesprekken proberen aan te knopen. Alle foto's: Wouter de Heus.

Wederom is de Heinrich Bertéstraat in de Leidsche Rijn wijk Terwijde toneel van straatterreur. Na een moord in 2007, het wegtreiteren van homostel Hans en Ton is nu een familie ondergedoken na treiterpartijen van een gekende jonge buurtbewoner.

Burgemeester Aleid Wolfsen zei donderdagavond tijdens een gemeenteraadsvergadering dat het ingewikkeld ligt de jongen uit huis te zetten en moeilijk is om bewijslast te vergaren van zijn wandaden. Buurtbewoners zijn woedend over de lakse houding van gemeente en politie en eisen actie.

Hans van Gemmert, een van de weggetreiterde homo’s, prijst zich inmiddels gelukkig in Nieuwegein. “Gekmakend is de opstelling van politie, Wolfsen maar ook woonwethouder Bosch. Wij weten precies om wie het hier gaat en dat weten politie en gemeente ook. De ouders van deze jongen zijn naar Marokko teruggekeerd en de jongen gebruikt het huis als feesttent, drugshonk en bordeel. En dan kan je niet uitgezet worden”?

In dezelfde raadsvergadering kwam SP-fractievoorzitter Tim Schipper met schrijnende voorbeelden van personen die door Utrecht recent onterecht het huis uit werden gezet. De Raad van State tikte Utrecht hard op de vingers. Een van de personen in kwestie verbleef af en toe elders om haar zieke en bejaarde moeder te verzorgen en werd zonder pardon, en dus ten onrecht, toch uitgezet. Wethouder Harrie Bosch (PvdA) zegt de procedures beter na te gaan nu de gemeente opeens en onverwacht verkeerd heeft gehandeld.

Ondertussen wil in de Bertéstraat niemand commentaar geven met naam en toenaam. Een Turkse vrouw en tegenover haar een Nederlandse man snappen niet waarom de ouders van de jongen en huurders van het onrusthuis, rustig in Marokko kunnen verblijven terwijl hun zoon ongemoeid zijn gang kan gaan. “De hele zomer was het hier bal, maar er ingegrepen werd er niet.” Volgens Van Gemmert komt de vader af en toe uit Marokko terug om orde op zaken te stellen. "Maar als hij zijn hielen heeft gelicht begint de ellende weer."

In Utrecht is het nu het vierde geval in korte tijd waarbij slachtoffers vluchten en daders ongemoeid worden gelaten. De kamerleden Ahmed Marcouch en Hans Spekman, partijgenoten van PvdA-burgemeester Wolfsen vielen hem daar recent snoeihard op aan. Volgens Hans van Gemmert is het onbegrijpelijk dat de inwoners van Utrecht het blijven pikken dat slachtoffers de wijk nemen. “Ik heb te doen met de mensen uit mijn oude buurt. Dit is ongekend. Wij starten binnenkort een juridische procedure tegen de gemeente Utrecht naast de procedure die al loopt om als nog wat te doen met onze stapels aangiftes van het geweld van destijds. Wel zijn we blij dat gevecht vanuit onze heerlijke nieuwe wijk in Nieuwegein te voeren. Maar erg is het wel, want het zal alleen maar erger worden in Terwijde.”

Vrijdag was de politie continu in de straat aanwezig. Op Twitter plaatste het korps zelfs oproepen om aangifte te doen tegen. Wolfsen deed donderdagavond hetzelfde. “En als burgers bang zijn om aangifte te doen bel dan de gemeente. Wij kunnen uw anonimiteit zeker waarborgen.”

http://dnu.nu/artikel/3978-weer-bal-op-de-bert-straat" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Om de boosheid van de 'powers that are' te verminderen is de politie opeens actief geworden.
En lang hoefden ze niet op de loer te liggen: het oudste broertje tuig werd opgepakt samen met 3 vriendjes bij een auto-inbraak.
En nog een verrassing: uit sporenonderzoek in augustus vorig jaar blijkt nu opeens dat het jongste tuig-broertje toen ingebroken heeft.
Dus kon de politie wat doen: oppakken. Maar wanneer ze weer vrij komen: daar beslist de politie niet over. En ook de burgemeester niet. En de buurt ook niet.
Politie pakt 'treiteraars' uit Leidsche Rijn
http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/art ... Rijn.dhtml
De politie draait overuren: eerst Femke en de rover, nu een Naima en de pestkoppen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

We kunnen gevoeglijk aannemen dat de beide broertjes nog zeker tot vanavond opgeborgen blijven.
Er is een bijeenkomst om 17.00 uur van de burgervader met de buurt en die moet niet verstoord worden door het al weer loslopend tuig. Er dient rustig thee te worden gedronken, zoals het grote voorbeeld Cohen dat ook deed.
Ik denk dat Wolfsen de mensen blij wil maken want de bijeenkomst is "naar aanleiding van de twee opgepakte buurtterroristen" en niet vanwege de niet aflatende terreur. Dat laatste is nu momenteel geen probleem meer, zo zal wel betoogd worden.
De buurtbijeenkomst begint vanmiddag om 17.00 uur in Forum Waterwin. Wolfsen komt langs om vragen te beantwoorden en met de buurt te praten, woningcorporatie Mitros zal er zijn en de wijkchef en wijkagent.
Waterwin? Dus van: glas/plas/was?
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/333424
En hoe de buurtbewoners weten dat de bijeenkomst er is? "Het is aangekondigd in de media op zondag ochtend".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door H.Numan »

Voorarrest is maximaal 3x 24 uur voor volwassenen. Kinderen worden vrijwel altijd na een vermaning direct vrijgelaten.
Knaap 1 is dus allang wederom op het slechte pad. Ongetwijfeld met het consigne de smeekbede om in Allah's naam in ieder geval zich 3 dagen gedeisd te houden, als het hem tenminste niet ontrieft.
Knaap 2 heeft een beetje pech. Die bouwt nu aan zijn prestige met 3 dagen voorarrest.

Daarna gaat het duo wraak nemen aan de verlinkers die ze er bij gelapt hebben. Want verlinken, dat kan niet. :nono: Toch?
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

H.Numan schreef:

Daarna gaat het duo wraak nemen aan de verlinkers die ze er bij gelapt hebben. Want verlinken, dat kan niet. :nono: Toch?
Ik vermoed dat het Marokkaanse gezin daar ook bang voor is. Ik las in de krant dat het gezin NO WAY terug naar hun oude huis wil.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door H.Numan »

Of dat die homo's vertrokken zijn naar veiliger oorden.
Er is maar 1 manier waarop je dat kunt voorkomen, en dat willen we hier zeker niet doen: door nog veel grover geweld te gebruiken tegen die knapen.
Eerstens ligt dat niet in onze manieren, dat doen we niet. Die knapen weten dat maar al te goed en maken er graag gebruik van.
Tweedens is het hartstikke strafbaar. Stel je voor dat je de knieschijven van zo'n joch permanent beschadigd. Niet zo gek moeilijk, overigens.
De knaap gaat dan lachend voor de rest van z'n leven de bijstand in, en krijg van jouw een forse uitkering terwijl jij een hele lange gevangenisstraf moet uitzitten.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Ja het is weer zo ver. Een stel journaille dat zich onaanraakbaar acht vanwege hun werk. Vol onbenul trekken ze een verrijkte wijk te Utrecht in en wagen het te filmen bij een moskee.
En als klap op de vuurpijl gaan ze vragen stellen aan bezoekers. Hoe onnozel kan je zijn?
MTNL: cameraploeg belaagd bij moskee Utrecht
UTRECHT - Twee medewerkers van Multiculturele Televisie Nederland (MTNL) zeggen dat ze maandagochtend zijn belaagd door bezoekers van de Omar Al Farouk moskee in Utrecht. Dat heeft coördinator Abdellah Dami van MTNL laten weten.

De cameravrouw en verslaggever wilden een item maken naar aanleiding van een bericht in de Volkskrant. Die stelde dat de moskee in de wijk Overvecht geld ontvangt van het Libische regime. „Het bestuur wilde geen reactie geven”, aldus Dami. „Dus zijn we erheen gegaan om moskeegangers te interviewen.”
Minstens vijftien bezoekers zouden de verslaggever hebben getrapt. Beide medewerkers zijn bespuugd, aldus Dami. Een microfoon en een kabel zijn vernield en de camera „heeft een flinke tik gekregen”.
Moskeebestuurder Abdelmajid Khairoun van de Al Farouk moskee wil geen commentaar geven. „Ik ben er ziek van”, zei hij via de telefoon.
MTNL gaat maandag aangifte doen. Zaterdag wordt het item uitgezonden.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/9447 ... buitenland
Ze leren het nooit: altijd met een ploeg bewakers werken op dergelijke plekken. Dat doe je toch ook als je wilde leeuwen in Afrika gaat filmen?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42595
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aleid Wolfsen de nietprater

Bericht door Mahalingam »

Een reactie op Geen Stijl die ik de lezers niet wil onthouden:
Ook dat is Utrecht. Aleid Wolfsen vindt even helemaal niks van de multiculti-rel bij de Omar al Farot-eens-op-moskee van gisteren. Dat zegt Abdellah Dami op zijn Twitters.
Standaard protocol in Utrecht. Over slechte dingen wordt niet gepraat door Aleid de Zwijger. Vol gas incidenten kapot doodzwijgen daar in 030, dan lijkt het net alsof het allemaal wel meevalt met de ellende. Maar de stad is rot van binnen en Aleid de Incapabele laat het gebeuren waar hij bij staat.
Geen onderzoek naar de geruchten van Libische financiëring van de moskee. Of anderszins transparantie aanbrengen in de religieuze enclave. En ook geen veroordeling van de agressie van de islam minnende haatbaarden. Geeneens een symboolpolitieke foei of vingerzwaaiende beweging. Of dat Aleid de Mispeer zich er van distantieert. Nope, gewoon helemaal niks.
Aha, journalisten slaan en bespugen moet blijkbaar gewoon kunnen in 030. Net als vinexhomo's wegpesten en buurtbewoners wegpesten. Hoe bonter je het maakt, hoe groter de villa die je krijgt. Kan allemaal in het Utrechtse, zolang het maar komt uit een multicultureel hart. Een paradijs voor de onaangepasten, dat is Utrecht anno 2011. Spugen wij intussen de bizarre beelden nog eens in het gezicht van Aleid de Blinde. Met zulke burgemeesters heeft Allah geen dictatoriale financiëring meer nodig. FLUIM!
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... n_sla.html
Bewegend beeld is hier:
http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/stream/6ea26fbb.wmv
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie