Problemen in Utrecht

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21851
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door King George »

Wolfsen weer onder vuur

Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht ligt weer eens onder vuur. Nu omdat hij te zwak heeft gereageerd op een nieuwe melding van straatterreur in de wijk Leidsche Rijn.

Eerder deze week werd in Parkwijk een jongen ontvoerd door een groep van acht jongeren. Onder bedreiging moest hij geld opnemen. Later op de avond werd het huis van het slachtoffer bekogeld met stenen, schrijft RTV Utrecht vandaag. Volgens de Utrechtse oppositiepartijen heeft Wolfsen zich te afzijdig gehouden van de zaak. "Wat ik niet begrijp, is dat de burgemeester niet zegt dat hij er doodziek van is. Al was het maar om het slachtoffer te laten zien dat hij ermee zit", stelt Vincent Oldenborg van Leefbaar Utrecht in het AD.

Marcouch

Volgens PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch wordt het hoog tijd dat de ouders van de notoire overlastgevers in Leidsche Rijn worden opgespoord. "Je moet de portieken in. Die ouders moet je net zo lang lastig vallen, net zoals hun kinderen de samenleving lastig vallen, totdat ze hun verantwoordelijkheid oppakken." Ook oppositiepartij VVD is woest over het nieuwe incident. Volgens de partij zitten politie en gemeente er niet genoeg bovenop en is de maat vol.

Wolfsen bakt er al jaren niets van in Utrecht, maar blijft gewoon zitten. De burgemeester zou de gemeente hebben laten opdraaien voor de huur van een woning. Toen een blad hierover een artikel schreef, liet hij de oplage vernietigen. Daarnaast zou hij opmerkelijk veel declareren en te slap optreden in Leidsche Rijn.


Powned
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21851
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door King George »

In Amersfoort gaat het met het Nafferdrama niet beter... Overal waar die Naffers komen, manifesteren zij zich als het grootste vuilnis wat er ooit geboren is!


Marokkanen relatief vaker verdacht van misdrijven

AMERSFOORT - Marokkanen in Amersfoort worden relatief vaak verdacht van misdrijven. In de periode 2006-2010 werd meer dan 44 procent van alle Marokkaanse jongens tussen de 12 en 25 jaar verdacht van een misdrijf. Bij Antilliaanse jongens in dezelfde leeftijdscategorie lag dat percentage op 32 procent. Vooral de Marokkaanse jongens en jonge mannen in Amersfoort zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dit wordt duidelijk uit een rapport over Marokkaanse en Antilliaanse Nederlanders in Amersfoort, uitgevoerd in 2011 door het RISBO, Erasmusuniversiteit.


Het Risbo, de onderzoeksafdeling van de Erasmusuniversiteit, heeft in 2010 en 2011 onderzoek gedaan naar de positie van Marokkaanse en Antilliaanse Nederlanders. Dat onderzoek vond plaats in 22 gemeenten. Het onderzoek laat zien dat de achterstand van Marokkaanse en Antilliaanse Nederlanders ten opzichte van de autochtone bevolking in Nederland nog steeds groot is. Dat geldt zowel voor het opleidingsniveau als voor de positie op de arbeidsmarkt. Onder deze groepen is de criminaliteit relatief hoog, wat ook weer samenhangt met het voortijdig schoolverlaten en de hoge (jeugd)werkloosheid. Amersfoort scoort hier slechter dan gemiddeld in vergelijking met 22 gemeenten die deel uitmaken van het Bestuurlijk Samenwerkingsverband aanpak Marokkaans-Nederlandse risicojongeren en de zogenaamde Antillianengemeenten.

Amersfoort telt relatief weinig Marokkanen en Antillianen in vergelijking met de 22 Marokkanen-, en Antillianengemeenten in Nederland. 3,1% van de Amersfoortse bevolking is van Marokkaanse afkomst, Het gaat om circa 4530 personen. Van alle Amersfoorters is 1,2% van Antilliaans/Arubaanse afkomst. Daarbij gaat het om 1680 personen. Marokkanen in Amersfoort zijn relatief jong: een kwart is onder de 12 jaar.
In Amersfoort werd in de periode 2006-2010 van de totale bevolking 5,2% van 12 jaar en ouder 'verdacht' van een misdrijf. Voor Marokkanen en Antillianen lag dat percentage meer dan drie keer zo hoog (respectievelijk bijna 17% en 18%).
Van de mannelijke bevolking van 12 tot 25 jaar in Amersfoort kwam in deze periode 14,6% met de politie in aanraking gekomen. Van de Marokkaanse en Antilliaanse jongens in deze stad was het aandeel verdachten respectievelijk 44,6% en 32%. Daarmee zijn vooral de Marokkaanse jongens en jonge mannen in Amersfoort oververtegenwoordigd in de criminaliteit, ook in vergelijking met de 22 Marokkanengemeenten.
De 190 Marokkaanse verdachten in Amersfoort in 2010 scoren relatief hoog op vermogens- en drugsdelicten, terwijl de 56 Antilliaanse verdachten zijn oververtegenwoordigd in geweldsmisdrijven.

De gemeente merkt op dat er in vergelijking met 2009 enkele gunstige ontwikkelingen zijn. Zo daalde het aandeel voortijdige schoolverlaters en niet werkende werkzoekenden Marokkaanse Amersfoorters. Ook het aandeel verdachten onder Antilliaanse Amersfoorters daalde sterker dan gemiddeld in de totale bevolking.

2010
Er zijn ook cijfers voor het jaar 2010. In dat jaar werd in Amersfoort 1,2% van de bevolking van 12 jaar en ouder 'verdacht' van een misdrijf. Voor Marokkaanse en Antilliaanse Nederlanders was dat respectievelijk 5% en 4%. In totaal ging het daarbij om 159 verdachte Marokkaanse Nederlanders en om 56 verdachte Antilliaanse Nederlanders. Lichtere vergrijpen als de meeste verkeersovertredingen en 'Halt-zaken' zijn daarin niet meegenomen.
Criminaliteit is vooral oververtegenwoordigd onder jongeren. Er wonen in Amersfoort 21.733 jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar. In 2010 worden daarvan 619 verdacht, dat is 2,8%. Van de 917 Marokkaans-Nederlandse jongeren worden er 101 (11%) verdacht. Van de 423 Antilliaans-Nederlandse jongeren worden er 31 (7,3%) verdacht. Er is dus sprake van een oververtegenwoordiging van Antilliaanse en Marokkaanse personen.

Per 1 juli 2012 is er geen subsidiegeld meer voor het straatcoachproject. Dit betekent dat de straatcoaches, die zich inzetten voor overlastbestrijding van problematische jeugdgroepen, medio 2012 uit het Amersfoortse straatbeeld verdwijnen. Het college van b en w zegt 'de mogelijkheid om het extra toezicht en handhaving op jeugdgroepen (financieel) te handhaven te onderzoeken'.
De gemeente Amersfoort ziet geen reden grote beleidswijzigingen voor Marokkaanse en Antilliaanse jongeren door te voeren. Wel zal Amersfoort meer aandacht hebben in haar jeugdbeleid voor arbeidstoeleiding van werkloze Antilliaanse jongeren en blijft er in het veiligheidsbeleid extra aandacht voor overlastgevend en crimineel gedrag onder Marokkaanse risicojongeren. Vanuit de doelgroep Antillianen wordt een stichting opgezet die zelfstandig activiteiten voor jongeren gaat ontplooien zodat dit voortgezet kan worden. De SWA zorgt voor de begeleiding.

Het aandeel niet-werkende werkzoekenden ligt onder Marokkanen en Antillianen aanzienlijk hoger in vergelijking met de Amersfoortse bevolking als geheel: respectievelijk 8,9% en 8,7% in 2010. Maar dat is altijd nog lager dan in de vergelijkingsgemeenten. In vergelijking tot 2009 is het aandeel niet-werkende werkzoekenden gedaald, terwijl die voor andere bevolkingsgroepen en voor de Marokkanen in de 22 Marokkanengemeenten gemiddeld is gestegen. Het aandeel niet-werkende werkzoekenden onder Antillianen is juist gestegen, in Amersfoort iets minder dan gemiddeld bij de andere 22 gemeenten.
Ook de jeugdwerkloosheid tussen 15 en 24 jaar is in Amersfoort lager dan gemiddeld in de 22 gemeenten. Wel is deze iets meer gestegen dan in de vergelijkingsgemeenten, vooral onder Antillianen. De werkloosheid onder Antilliaanse jongeren in Amersfoort is in 2010 zelfs iets hoger dan gemiddeld in de 22 gemeenten. In absolute aantallen gaat het van 12 in 2009 naar 24 personen in 2010.

http://www.destadamersfoort.nl/lokaal/m ... 45424.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

Burgemeester Aleid Wolfsen werd door een partijgenoot gemeen in zijn rug geschoten. Kandidaat-partijleider Diederik Samsom (PvdA) liet in zijn verkiezingscampagne PvdA-collega en burgemeester van Utrecht Aleid Wolfsen keihard vallen. 'Ik denk dat een andere burgemeester van Utrecht gelukkiger wordt en dat Utrecht gelukkiger wordt van een opvolger" vertelde hij vlotjes op een partijbijeenkomst in Utrecht. 'Ik ben geen Utrechter, dus ik hoef me niet in te houden,' aldus het Kamerlid, dat Wolfsen 'op niet alle punten even succesvol' noemt.

Inmiddels heeft Diederik Samsom op zijn kop gekregen van zijn mede partijgenoten en heeft hij met schaamrood op zijn blozende greenpeace wangetjes excuus aan Aleid Wolfsen aangeboden.
,,Zo moet dat niet'', aldus Samsom vrijdagochtend op Twitter.

http://www.elsevier.nl/web/Artikel/3328 ... es-aan.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht heeft vrijdagmorgen de tweet gelezen waarin zijn partijgenoot Diederik Samsom excuses aanbiedt voor zijn uitlatingen donderdagavond. „Daarmee is de kwestie voor hem afgedaan”, aldus de woordvoerster van Wolfsen vrijdag
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

PvdA-er onder elkaar in een cafe. Als de wijn is in de kan, is...


Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Scarlatti »

Mahalingam schreef:PvdA-er onder elkaar in een cafe. Als de wijn is in de kan, is...


achh de video is niet langer te bekijken... wie kan er nog langer volhouden dat de linxen niet worden 'beschermd'...

nu nog zijn criminele verleden feiten zien te 'wissen'...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Bij hoeveel gemeenten gaat het er net zo toe?
Utrecht niet helder over subsidiegeld
UTRECHT - De gemeente Utrecht is niet transparant en helder over het enorme bedrag aan subsidies en andere financiële ondersteuningen dat jaarlijks wordt verstrekt. De gemeente vertrouwt er bovendien maar op dat degenen die geld ontvangen, dat op de juiste manier gebruiken. Daarnaast is onduidelijk wanneer en waarom de gemeente ingaat op een verzoek om een bijdrage aan een fonds of sponsoring.

Die conclusies maakte de onderzoekscommissie Subsidies donderdag bekend. De commissie ging aan het werk toen er in september vorig jaar vragen rezen over subsidie aan een jongerenproject.
Utrecht geeft jaarlijks ongeveer 147 miljoen euro uit aan subsidies en nog eens tientallen miljoenen aan andere bijdragen.
De commissie concludeert dat er „een cultuur bestaat waarbij het gaat om de juiste mensen kennen” om subsidie te krijgen. Er is dan ook sprake van een ongelijke situatie. Projecten krijgen verschillende bedragen voor hetzelfde werk en dezelfde doelen.

Kleine en nieuwe organisaties komen er moeilijk tussen, in vergelijking met grote organisaties die allang een band hebben met de gemeente. In sommige gevallen beslist al 17 jaar dezelfde ambtenaar.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/1200 ... die__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door H.Numan »

Alle gemeentes. En waterschappen. En provinciebesturen. En grote semi-overheids bedrijven. En de overheid. En ... :crying:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 189
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Leader »

LANG LEVE DE PVDA, MAAR NIET HEUS..... [c045.gif]

DUBBELROL RECHTERHAND WOLFSEN ROND ROMA-FAMILIE UTRECHT

De rechterhand van de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen helpt de Roma-familie Nicolich al sinds 2007 met zijn eigen adviesbureau. Op persoonlijke titel geeft bestuursadviseur Jan van der Valk, de familie juridisch advies bij conflicten met de gemeente.
Van der Valk was de man die de Utrechtse Roma-familie het afgelopen half jaar ook van luxe onderdak voorzag namens de gemeente Utrecht.
Als bestuursadviseur liet hij de gemeente Utrecht alle rekeningen van de hotels en vakantievilla's betalen. Van de 29.000 euro betaalde de zigeunerfamilie er 12.000 terug. De rest werd kwijtgescholden.
Van der Valk adviseert niet alleen zijn burgemeester, maar ook de Roma op persoonlijke titel. 'Iedere Roma in Utrecht heeft zijn 06-nummer,' zegt een anonieme bron.
In 2007 adviseerde hij de familie van Guiseppe Nicolich toen die in Houten op straat werd gezet. Dit deed hij namens zijn eigen bedrijf Adviesbureau Van der Valk.

Het Utrechtse stadsbestuur stelde een onderzoek in naar Van der Valk, maar concludeerde dat er geen sprake was van belangenverstrengeling:
De Utrechtse gemeenteraad reageerde dinsdag verontwaardigd op de handelswijze van Van der Valk. De raadsleden willen de gedeclareerde rekeningen inzien. Burgemeester Wolfsen heeft de inzage toegezegd.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... trecht.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.
Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 189
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Leader »

Afbeelding :violin:
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... .html#more
20K extra followers voor Aleid Wolfsen in 1 dag
In Utrecht doen ze ook aan sociale media om dichter bij de burger te komen.
Maar in sommige gevallen wil de burger juist geen gemeenteambtenaren dichtbij te hebben.
  • KCS wordt ook ingezet voor de pilot webcare die half april startte en tot en met december 2012 duurt. In deze pilot reageert de gemeente Utrecht actiever op issues en vragen die rond haar dienstverlening spelen in de social media".
Kijken we naar de twitter counts dan zien we dat op 22 juni er krap 9000 volgers waren en opeens op 23 juni maar liefst 25.000.
http://twittercounter.com/compare/Gemee ... /followers
Wat is er die nacht gebeurt? Ze hebben zo'n 20.000 twitter accounts aangekocht.
Zoals deze:
https://twitter.com/shantidotso
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

En hoe staat tegenwoordig het met het gezag van de overheid in Utrecht? Belabberd.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Dhana »

Geïnfecteerd door Marokkaanse logica??? We zetten er gewoon een bord neer. Dat er dan ook nog gedaan dient te worden wat dat bord aangeeft, kost kennelijk te veel geld. Of wellicht is daar helemaal niet over nagedacht. Ik vind het wel een goeie!!!!!
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

Tja, waar hebben we het over........We wennen er aan. En er is niks nieuws onder de zon.
Hangjeugd terroriseert strand

UTRECHT - Er zijn tot nu toe negen meldingen geweest van diefstal, vechtpartijen en seksuele intimidatie bij de Haarrijnseplas in Leidsche Rijn. Vorig jaar waren dat er nog drie. Veel incidenten zijn toe te schrijven aan jongeren, veelal van Marokkaanse afkomst.

Het aantal meldingen is hoger dan vorig jaar, maar dat komt ook doordat mensen sneller aan de bel trekken. Ook is er waarschijnlijk een telefoondief actief geweest. Daar staat tegenover dat lang niet iedereen aangifte doet van een incident, merkte verslaggever Maarten Fussel.

De Haarrijnseplas neemt door de incidenten een uitzonderingspositie in. Op de Maarsseveense Plassen en het Henschotermeer komen dit soort incidenten nauwelijks voor.

GESPREK
Het terrein is van de gemeente Utrecht, maar wordt beheerd door Recreatieschap Midden-Nederland. Boven de 22 graden komen er toezichthouders van het recreatieschap, die voorkomen dat er honden loslopen, kinderen zonder zwembandjes zwemmen en mensen met glas op het strand zitten. Daarnaast spreken ze alle jongeren aan om zo incidenten te voorkomen.Ook de politie komt vaak langs.

Op dit moment is het overigens wat rustiger, zegt de toezichthouder tegen RTV Utrecht. Maar dat kan anders zijn als veel jongeren van vakantie terugkomen en de ramadan ten einde komt. Een oplossing kan zijn om entree te heffen, maar dat wil de gemeente Utrecht niet. Het college zegt dat het stadsstrand voor iedereen toegankelijk moet zijn.

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/844988
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Bericht door KevinB »

Is Leidsche Rijn ook geen zwaar verrijkte buurt, zoals zoveel delen van Utrecht?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re:

Bericht door Ariel »

KevinB schreef:Is Leidsche Rijn ook geen zwaar verrijkte buurt, zoals zoveel delen van Utrecht?

Leidsche Rijn is een prachtige nieuwe Vinexwijk vol met tweeverdieners , maar tegenwoordig wonen er ook veel doorzonmoslims die het leven van homo's en andere ( gewone) mensen zuur maken.

Deel van Leische Rijn.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Zwartmeer »

Maar dat kan anders zijn als veel jongeren van vakantie terugkomen en de ramadan ten einde komt. Een oplossing kan zijn om entree te heffen, maar dat wil de gemeente Utrecht niet.
Misschien dat Marokkanen-Jizya een idee is. Zo vlak voor de verkiezingen zou de PVV hiermee moeten komen. En dan niet uitleggen wat Jizya is. Dat mogen de verontwaardigde Marokkanen zelf doen in de media.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21851
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door King George »Na het hebben gezien van deze video heb ik besloten toch maar PVV te gaan stemmen in plaats van op die "fatsoenlijke" PvdA. Het zal wel met het kostenplaatje van het graaien door PvdA'ers te maken hebben...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

In De Meern staat een fabriek van BASF waain het er nogal morsig en rokerig aan toe gaat.
Er is een rapport waarin staat wat er daar allemaal fout is. Dat rapport is in een la gedeponeerd bij Aleid en wethouder De Rijk. Dat geeft een relletje met de gemeenteraad.
Kopie artikel: (grote afbeelding)
http://www.geenstijl.nl/archives/images ... basf11.jpg
http://www.geenstijl.nl/archives/images ... basf22.png
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Praatjes vullen geen gaatjes. Iemand wil het niet meer bij praten alleen houden.
Burgemeester Utrecht permanent bewaakt
Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht wordt zo ernstig bedreigd dat hij op dit moment bij zowel het stadhuis als zijn privéwoning permanent wordt bewaakt. Dat heeft een politiewoordvoerder gemeld. De politie doet geen mededelingen over de aard van de bedreigingen en uit welke hoek die komen.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Bin ... aakt.dhtml
Speculeren over de hoek mag. Wie zijn de 'usual suspects'?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12343
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Zwartmeer »

Mahalingam schreef: Wie zijn de 'usual suspects'?
Om in de stijl van Wolsfen te blijven, 'op zo'n mooie dag als vandaag moeten we ons daar maar niet mee bezig houden'.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Dhana »

Misschien zijn het wel militante SGPers die het niet kunnen hebben dat hij niet tegen abortus is.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Ariel »

Dhana schreef:Misschien zijn het wel militante SGPers die het niet kunnen hebben dat hij niet tegen abortus is.

:lol: :lol:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

En wie waren de raadselachtige bedreigers? Het onderzoek gaat verder maar...
Vijf Marokkaanse coffeeshophouders en koffiehuis-eigenaren uit Utrecht hebben gisteren van het openbaar ministerie in de Domstad te verstaan gekregen dat zij moeten stoppen met het uiten van bedreigingen aan het adres van burgemeester Aleid Wolfsen.
De vijf werden ontboden op het parket Utrecht, waarbij zij ernstig werden gewaarschuwd door officier van justitie Van Thiel, die het onderzoek naar de doodsbedreiging van de burgemeester leidt. Aanleiding voor het gesprek met de Marokkanen vormt een telefonische bedreiging van Wolfsen door een Arabisch sprekende man, eind vorige maand. De vijf zouden hierbij betrokken zijn. Dit melden goed ingevoerde bronnen rond het onderzoek.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/1296 ... sen__.html
Wat is dat toch altijd met het getal 5 en de allahtonen?
Ze zullen vast wel ontkennen dat ze van iets weten. En beloven dat ze het niet zullen doen want ze hebben het nog nooit gedaan.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

En ja, het vermanend toespreken van de Marokkaanse coffieshop bazen heeft niet geholpen.
Aleid loopt nog immer bewaakt rond.
Bedreiging Wolfsen gaat nog door
Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht wordt nog steeds bedreigd vanuit de criminele hoek, heeft een woordvoerder van de politie maandagmorgen laten weten. De beveiliging rond zijn persoon gaat dan ook onverminderd door.
http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/art ... door.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen in Utrecht . Aleid Wolfsen de mooiprater

Bericht door Mahalingam »

De burgemeester zei in januari dat er extra aanpak zou komen voor de jeugdigen-criminaliteit. (keihard aanpakken). Zo iets deden ze (=politie, OM, Jeugdzorg, de reclassering, straatcoaches, buurtregisseurs, het UWV, jongerenwerk, jeugdloket, scholen, de kinderbescherming ) in Kanaleneiland al met groot succes.
Nu is er een evaluatie rapport over dat gedoe in Kanaleneiland dat wel snel in een la zal verdwijnen. De conclusie is: die 43 intensief begeleiden hadden 156 delicten en nu hebben ze er 259 per seizoen.
Smoezen zijn:
1. het is nu makkelijker te klagen voor de burgers
2. zonder onze inzet was het nog erger geweest.
3. er is meer tijd nodig om positieve meetbare effecten te zien.
Het rapport toont wel aan dat er een verschuiving is in het criminele gedrag: was het eerst vooral autokraak, diefstal , inbraak, nu is het rijtje: belediging, inbraak, mishandeling.
Geen verbetering naar mijn smaak.
http://www.geenstijl.nl/archives/images ... land1.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie